Karlslundsvägen 17

Järfälla Barkarbystaden, Järfälla Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Gripen i Barkarby
Om föreningen
Avgift
2 920 kr/mån
Pris/m²
47 813 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 2:a. Här bor man på andra våningen med en balkong som vetter mot innergården. Det trevliga läget mot gården ger ett skyddat och lugnt läge med ett rikligt ljusinsläpp. Lägenheten präglas av en suverän planlösning som upplevs luftig och där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger generösa sällskapsytor som är optimalt för umgänge och middagsbjudningar. I anslutning till vardagsrummet nås balkongen som vetter mot innergården.

Stilfullt och modernt kök från Vedum tillsammans med full maskinell utrustning (Electrolux). Duschrummet är även det modernt och smakfullt inrett. Vitkaklade väggar tillsammans med klinkergolv i mörk nyans samt bekvämlighet som tvättpelare. Generös förvaring i både hall och sovrum med garderober.

Här bor ni i populära Barkarbystaden, en perfekt kombination av en levande och naturnära stadsmiljö. I Brf Gripen bor man nytt och bekvämt nära en mängd butiker och service som underlättar i vardagen. På kort gångavstånd ligger Barkarby Handelsplats som erbjuder många olika butiker så som Stockholm Quality Outlet och IKEA.

Goda kommunikationer erbjuds till och från stan i och med närheten till E18. Pendeltåget från Barkarby Station tar er till Stockholms Central på under 20 minuter. Nu inleds också bygget av den nya T-banan, vilket ytterligare förstärker stadsdelens goda läge. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Underbart för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

Läs mer hos mäklaren
Notar