Kommande

Järfällavägen 96B, 3tr

Järfälla, Järfälla kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Kvarnbacken
Om föreningen
Avgift
2 853 kr/mån
Pris/m²
43 370 kr/m²
Kommande

Välkomna till Järfällavägen 96B och denna yteffektiv tvåa, högt upp i huset i trevligt område nära Jakobsberg C med kommunikationer och stort serviceutbud. Här bor du i en bostad med genomgående härligt ljus och socialt planerade ytor med smakfulla ytskikt. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder plats att möblera med såväl soffdel som matgrupp och ger en härlig atmosfär och sociala ytor. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i högt och fritt läge med sol under morgon och förmiddagstimmarna.

Bostadens kök från Marbodal erbjuder en fullutrustat maskinpark och gott om både förvarings- och arbetsyta. Sovrum i god storlek med gott om förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Genomgående i vardagsrum och sovrum pryds golven av en ekparkett i enstav och väggarna målade i harmoniskt beigea toner. Till sist det helkaklade och rymliga badrummet med kombimaskin och en ljus hall för avhängning av ytterkläder.

Detta är helt enkelt en lägenhet med det lilla extra att flytta in i och trivas i direkt! Varmt välkomna att visa ert intresse redan idag.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Kontakta mäklaren

Kelly Ståhl

Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
Mäklare Kelly Ståhl, Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
0768613118

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.