Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Doktor Widerströms Gata 4, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Doktor Widerströms Gata 4

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
2 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 638 kr/mån
42 768 kr/m²

Varmt välkomna till Doktor Widerströms gata 4 och skuldfria Brf Doktorn. Här erbjuds en genomgående och väldisponerade tvåa med balkong i trevligt solläge. Bostaden har charmiga bevarade detaljer och ger en genomgående trivsam atmosfär med ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum som ger god plats för större soffgrupp och läshörna eller liknande. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter i sydost och blir en härlig plats för en trevlig lunch. Ett praktiskt kök med gott om både förvarings- och arbetsyta och plats för matgrupp intill fönstret, samt bekvämlighet med diskmaskin. Bostadens sovrum ger en rogivande känsla och har bra förvaringsmöjligheter i originalgarderoberna, samt ytterligare plats för förvaringsmöbel. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmaskin och en hall med flertalet garderober. I Brf Doktor bor du i en skuldfri förening med flera förmåner som gym, hobbyrum och övernattningsrum att nyttja mot förmånlig kostnad och på gården finns grill och utomhusmöbler. Föreningen har även installerat solceller på taken och har 8 lägenheter som fortfarande är hyresrätter (dold tillgång). Till lägenheten finns även ett förråd, samt ett matkällarförråd att nyttja. På bara ett par få minuter promenerar du upp till Fruängens centrum som erbjuder ett brett serviceutbud och goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och många busslinjer som trafikerar. I centrumet finns flera matbutiker, caféer, restauranger, gym, apotek, blomsteraffär, systembolag mm. För en promenad finns Långbro parken och Långsjön på behagligt avstånd, där både café och restaurang även finns. Långsjön är en uppskattad plats såväl under sommaren med badplatsen, som under vintern då sjön plogas för den som vill ta en skridskotur. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Farstavägen 175, 4tr, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Farstavägen 175, 4tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Farstavägen 175, 4tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Farstavägen 175, 4tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
1 950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/5
4 998 kr/mån
32 500 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvåa med centralt läge i Farsta Centrum. Mycket bra kök med matplats för 4-6 personer. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Sovrum med plats för dubbelsäng och flera garderober. Rymligt badrum med duschkabin och förberett för tvättmaskin för den som önskar. Bra förvaring genom rymlig klädkammare i hallen samt gott om plats för garderober eller annat möblemang. Hissen tar er både upp till bostaden samt till vindsförrådet som ingår med lägenheten. Trevlig förening som erbjuder parkering, föreningslokal för olika evenemang samt tvättstuga på entréplan. Mysig gård med pergola och grillplats att njuta av när vädret tillåter samt en lekplats för barnen att roa sig med. Perfekt läge i Farsta med hissen som tar er ner till Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni en bit bort finner ni två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis. Varmt välkomna till våra visningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brevvägen 2, 2tr, Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Brevvägen 2, 2tr, Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun, bild 2
Brevvägen 2, 2tr, Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun, bild 3

Brevvägen 2, 2tr

Lägenhet
Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
1 995 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/3
4 002 kr/mån
51 154 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och välplanerade 2:a i trivsamma Svedmyra! Här välkomnas du av en hall som leder dig in till vardagsrum, kök och badrum. Vardagsrummet som ligger till vänster om hallen är lättmöblerat med plats för soffa, mediamöbel och bokhylla. Charmiga fönster som ger fint ljusinsläpp till bostaden med bevarade kalkstensbänkar. Renoverat och fint kök med de flesta bekvämligheter man önskar. Från köket kommer man även till lägenhetens sovrum med plats för stor säng, skrivbord och garderob. Stambytt och modernt badrum med tvättmaskin. Från köket och sovrummet blickar ni ut mot den grönskande lilla gården med grillplats för medlemmarna. Till lägenheten ingår det ett källarförråd och för medlemmarna finns det även två tvättstugor. Här bor man bra med närhet till natur och grönska medan man smidigt och snabbt tar sig in till city. Tunnelbanan tar cirka en kvart in till innerstadens puls. Populära Majroskogen och Oppundaparken ligger i närområdet. Där finns ett välutrustat gym, samt flera promenad och joggingslingor. Bostaden ligger en skön promenad från två olika tunnelbanestationer; Svedmyra och Stureby . Vid Svedmyra finner ni även ICA Bea som är en mycket välsorterad och populär matbutik/minivaruhus. I närområdet finns även närlivs med bra utbud och instabox, ups och budbee. Här finns även flera restauranger som erbjuder pizza, sushi och thaimat. I närheten av bostaden finns även förskolan Jösse för er som har småbarn. Gillar ni shopping så har ni även nära till Farsta Köpcenter med ett stort utbud av butiker. Med en promenad på cirka 11 minuter så kommer ni till Tallkrogens tunnelbana som är en annan grön linje som tar er till Farsta Strand och även city. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3