Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Mäklare

Fågelstavägen 3, Bandhagen, Stockholms kommun

Fågelstavägen 3

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

1 595 000 kr

27 m²

1 rum

2 043 kr/mån

59 074 kr/m²

Varmt välkomna till Fågelstavägen 3 och denna fräscha och välplanerade etta i perfekt läge intill Bandhagens centrum och tunnelbana. Bostaden erbjuder ett trevligt ljusinsläpp, tack vare stora fönsterpartier och som tillsammans med den genomtänkta planlösningen skapar ett mycket trivsamt hem. Ytorna är lättmöblerade och fräscha, där allrummet ger plats för såväl bredare säng, som soffa och bord. Kökspentryt är yteffektivt och ger för dess storlek mycket bra förvaringsyta. Från hallen nås det helkaklade och stambytta badrummet, samt den generösa klädkammaren som ger gott om utrymme för mycket skor och kläder. I föreningen finns två tvättstugor, varav den ena i samma hus där även ett förråd finns. Här bor du precis intill Bandhagens centrum, som förutom tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på ca 18 min, erbjuder flertalet busslinjer och god service med butiker, caféer och restauranger. Samtidigt behöver du inte kompromissa med grönområden och lummiga promenadstråk som även finns i närområdet. Ett perfekt hem för såväl förstagångsköparen eller som för den som värdesätter både närheten till stan och grönområdena. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Aspövägen 105, Örby, Stockholms kommun

Aspövägen 105

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

2 395 000 kr

61 m²

2 rum

3 762 kr/mån

39 262 kr/m²

Varmt välkomna till Aspövägen 105 och denna charmiga tvårummare med bevarade originaldetaljer och generös takhöjd i 30-talsfastighet som varsamt renoverats. Här möts du genomgående av ett gott ljus och rymliga ytor. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och plats för önskvärt möblemang, ett praktiskt kök med god arbets- och förvaringsyta och plats för matgrupp, ett sovrum med en klädkammare, samt utgång till balkongen som erbjuder härligt morgonsol och mysig utsikt mot föreningens gräsmatta. Till sist erbjuds ett stambytt och helkaklat badrum, samt hall med god plats för avhängning av ytterkläder och förvaring. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, samt parkeringsplatser att hyra. Till lägenheten hör ett källarförråd. Fastigheten ligger trevligt placerad i Örbys mysiga villakvarter med en bekväm närhet till bland annat Älvsjö centrum som nås på promenadavstånd, där flertalet tåglinjer, bussar, matbutiker etc. finns beläget. Utöver Älvsjös centrum finns Örby centrum alldeles i närheten som är under ombyggnad. I området finns flera parker, förskolor, restauranger och butiker i närheten. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Sjösavägen 13, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sjösavägen 13

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

1 895 000 kr

55 m²

2 rum

3 375 kr/mån

34 455 kr/m²

Varmt välkomna till Sjösavägen 13 och en välplanerad och charmig tvåa i 50-tals fastighet. Här bor du i en bostad med kvadratmetrarna på rätt ställen med genomgående goda förvaringsmöjligheter. Bostaden disponeras med ett ljust vardagsrum med fransk balkong, ett rymligt kök från 2020 med plats för matgrupp, ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, stambytt badrum, samt välkomnande hall med flertalet garderober och god plats för avhängning av ytterkläder. Här bor ni i en lågt belånad förening som bland annat sålde av en hyresrätt under förra året och då kunde lösa ett av föreningens lån. Föreningen har en tvättstuga som nås smidigt i samma hus. Föreningen har 12 egna parkeringsplatser och i övrigt finns det kostnadsfri gatuparkering på bland annat 7-dagars parkering utanför porten. Här bor du med promenadavstånd till både Bandhagens och Högdalens centrum med tunnelbanans gröna linje och bussar. Förutom kommunikationer finns gott om matvarubutiker och närservice vid de båda centrumanläggningarna. I närområdet finns även grönområden som exempelvis Bandängen. Varmt välkomna att anmäla erat intresse!

Tallmyrvägen 10, Högmora, Huddinge kommun

Tallmyrvägen 10

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

3 995 000 kr

70 m²

3 rum

2 988 kr/mån

57 071 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta underbara och nybyggda tvåplans-parhus med mycket trevligt solläge med natur runt omkring. Insynsskyddad baksida med skogen som granne i populärt sydvästläge. Här har ni möjlighet att bo i ett hem som är byggt med omsorg och där läget är det bästa! På nedervåningen där ni finner entrén, finns de två sovrummen som båda ligger i vägg med det lyxiga badrummet. Stort och påkostat badrum där man får en riktigt härlig spakänsla. Trappan leder er upp till övervåningen. Här möts ni av ett rikligt ljusinsläpp och en takhöjd på upp till ca 3,5 meter. Här ligger ett sammanhängande kök och vardagsrum som gör hela våningen till en mycket social plats. I anslutning till vardagsrummet kommer ni ut till den stora altanen med perfekt solläge i sydväst. Perfekt plats för sommarens grillningar och här finns även plats för solstolarna. Insynsskyddat läge där ni kan blicka ut över skogspartiet. Ljust målade väggar och en fin vitpigmenterad ekparkett finner ni genomgående i detta hem. Ett hem för dig som vill bo med närhet till såväl natur som till city. Här finner ni lugnet och ni är omgivna av vacker natur och fina badsjöar med flertalet friluftsområden. Välkomna till våra visningar! Anmäl er gärna.

  • Plus
  • Uteplats
Fjugestagränd 11, Ormkärr/Hagsätra, Stockholms kommun

Fjugestagränd 11

Lägenhet
Ormkärr/Hagsätra, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

2 095 000 kr

59,5 m²

3 rum

3 841 kr/mån

35 210 kr/m²

På Fjugestagränd 11 välkomnas ni till denna yteffektiva trerummare, belägen högst upp i huset med balkong i soligt sydvästläge! Genomgående bor du här i en renoverad lägenhet med ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och kontorshörna eller matgrupp. Vardagsrummet leder vidare till balkongen som vetter i eftertraktat läge. På balkongen erbjuds du ett högt och fritt läge som ger många soltimmar och utsikt mot trädkronorna. I bostadens kök finner du mycket god förvarings- och arbetsyta. Här ges även en perfekt plats för matgrupp intill fönstret. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med plats för bredare sängar och förvaringsmöbel eller skrivbord. Det ena sovrummet ger lyxen till direktanslutning till klädkammaren med walk-in-closetkänsla. Till sist finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, samt en ljus hall som erbjuder plats för ytterkläder och skor. Brf Vårsådden är en stor och stabil HSB-förening som är helt skuldfria (enligt årsredovisning 2021). Här i Ormkärr bor du med närhet till Hagsätra centrum som erbjuder ett brett serviceutbud, samtidigt som du även bor med närhet till grönområden vid såväl Hagsätraskogen, Älvsjöskogens naturreservat som Älvsjöbadet som nås på promenadavstånd. Vid Hagsätra centrum finns goda kommunikationer i form av gröna linjens tunnelbana, samt flera busslinjer. Via buss nås Älvsjö centrum med pendeltågslinjer. Välkomna att höra av er redan idag!

  • Balkong
Johan Skyttes Väg 398, 2tr, Långbro Park, Stockholms kommun

Johan Skyttes Väg 398, 2tr

Lägenhet
Långbro Park, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

4 850 000 kr

81 m²

3 rum

5 557 kr/mån

59 877 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkomna till Johan Skyttes väg 398 och denna magiska trerummare högst upp i huset i insynsskyddat läge med inglasad balkong i söder. Bostaden är något utöver det vanliga, tack vare det höga läget och den mycket trevliga utsikten över taknockarna och trädkronorna längre bort. Lägenheten upplevs mycket luftig och ljus med stora och välplanerade sociala ytor med vardagsrum och kök i halvöppen planlösning. Från vardagsrummet nås balkongen, som blir detdär extrarummet tack vare inglasningen, där du sitter helt ostört och kan avnjuta solen under många av dagens timmar. Bostadens kök är utrustad med all tänkbar maskinell utrusning som kan önskas, bland annat fullstor kyl och frys och inbyggd ugn och mikro i praktisk arbetshöjd. Intill köket, vid fönstret finns en rymlig plats för matgrupp. Möjlighet finns även att dela av matplatsen och skapa ett extra sovrum eller kontor för den som önskar att nyttja bostaden som en fyra. Vidare erbjuds två sovrum i harmoniska färger, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, en separat klädkammare som rymmer mängder med kläder, samt en hall med ordentliga avhängningsmöjlighet och förvaringsutrymme. Här bor du i ett modernt boende med många fördelar som exempelvis garage direkt i huset som nås smidigt genom hiss. Föreningen har även precis installerat laddstolpar för elbilar som även de är belägna i garaget. Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ och vill du lyxa till det finns Michelinrestaurangen Aloë i närområdet. Granne med Långbrohallen för träning med Älvsjögympan samt simhall. På promenadavstånd finns populära konditoriet Fru Marias bak med goda bakverk. Här bor du med naturen inpå knuten och trevliga promenadstråk vid Älvsjöskogen och runt Långsjön. Runt Långsjön finns både badstrand, klippor och badbryggor. Vid Långsjöbadet finns restaurangen Casa Del Lago och lite längre bort Herrängens gård. Vintertid är Långsjön omåttligt populär för skridsko- och längdskidåkning. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud då tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Två kilometer bort nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Långsjövägen 130, 2tr, Älvsjö Långsjö, Stockholms kommun

Långsjövägen 130, 2tr

Lägenhet
Älvsjö Långsjö, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

1 650 000 kr

25 m²

1 rum

1 729 kr/mån

66 000 kr/m²

Accepterat pris. Ring för privatvisning! Välkommen till Långsjövägen 130 - en mycket charmig 1:a i lugnt läge med vackra bevarade originaldetaljer från byggåret. I den här bostaden har du gott om ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Kokvrå med charmiga spanjoletter i fönstren vilket även är en återkommande detalj i bostaden. Allrum med plats för säng, soffa och matbord. Här finner ni en fantastisk fiskbensparkett och målade väggar i grå kulör. Helkaklat badrum i en neutral färgskala med dusch. Här bor du i ett område med det bästa av både lugnet i villakvarteret Långsjö och närhet till diverse kommunikationer och butiker. Mycket kort promenadavstånd till populära Långsjöbadet med såväl restaurangen Casa de Lago, som café. Utanför bostaden trafikerar bussar till bland annat Älvsjö, Fruängen och Telefonplan. Till lägenheten hör ett källarförråd i huset. I källaren finns även föreningens tvättstuga, samt cykelförråd.

  • Plus

Visar alla 7