Ebbe Lieberathsgatan 16C

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Förening
BRF Södra Fredriksdal
Om föreningen
Avgift
2 967 kr/mån
Pris/m²
56 731 kr/m²

Nu presenteras en trivsam tvåa i växande stadsdelen Almedal med närhet till både centrum och naturområden. Här erbjuds ett härligt gavelläge där dagsljuset möts från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet förlängs av den generösa balkongen i bästa söderläge som inrymmer loungemöbel eller caféset. Köket från Marbodal är stilrent och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter så som induktionshäll, integrerade vitvaror, diskmaskin och inbyggd mikro. Sovrummet är väl tilltaget och goda förvaringsmöjligheter erbjuds både här och i hallen. Stort badrum med egen tvättdel. Bostaden är belägen i citynära läge med goda kommunikationer och serviceutbud ett stenkast från lägenheten.

Studio 256 är ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. För dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla är detta ett optimalt val. Kvarteret byggs i en stadsdel i omvandling och präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Här finns nu 256 bostäder i olika storlekar. Föreningen erbjuder även en väldigt uppskattad gemensam takterrass med en storbildsskärm, perfekt för varma sommarkvällar!

Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Du har även nära till grönområden och är inte beroende av bil. I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer. Detta betyder att du bor i välisolerade hus med modern ventilation som ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser. Välsorterade matbutiker, populära restauranger och ett nyöppnat Nordic Wellness finns ett stenkast från bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Caroline Östman

Bjurfors Bostadsrätter City
Mäklare Caroline Östman, Bjurfors Bostadsrätter City
031-7617921