Kristinedalsgatan 5

Jönköping - Söder, Jönköping Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,5 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 8, hiss finns
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Karl i Jönköping
Om föreningen
Avgift
3 483 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
38 462 kr/m²
Antal besök
1 282
Dagar på Hemnet
11

På Kristinedalsgatan 5 - Söder - finns denna stilrena gaveltvåa!

Lägenheten är belägen näst högst upp i huset och bjuder på stora fönsterpartier åt soliga sydväst. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier gör att lägenheten upplevs som ljus och luftig. Utöver den fantastiska eftermiddag/kvällssolen som erbjuds är den dessutom insynsskyddad och väldigt privat.

Hela lägenheten är renoverad med smakfulla materialval. Genomgående vitmålade väggar, ekparkett på golvet, kök med rostfri maskinpark samt tvättmaskin. Badrummet är också renoverat år 2013 med helkaklade väggar samt klinker på golvet. Tilltagna ytor och fint skick toppas med så gott som nyrenoverad inglasad balkong, denna finns dessutom i fördelaktigt västerläge.

Adressen innebär närhet till Jönköpings stadskärna med högskola, matvarubutiker, caféer, restauranger, goda kommunikationer och härliga naturmiljöer. En kortare promenad
på lördagsmorgnar leder er till ett mysigt torghandel att besöka på Väster.
Bostadsrättsföreningen Karl förvaltas av trygga HSB och har utfört flera stora renoveringar. Föreningen har ett starkt renommé och de fina fastigheterna borgar för en trygg framtid. Fräscha och modernt anpassade fastigheter som kommer att stå sig stabila under en lång tid framöver.

I månadsavgiften om 3483 kr ingår värme, vatten, tv, internet (250/250 mbit/s) och bostadsrättstillägg.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping