Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Mäklare

Lillgatan 44C, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Lillgatan 44C

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 950 000 kr

54 m²

2.5 rum

3 764 kr/mån

36 111 kr/m²

På populära Liljeholmen, en kort promenad från Vätterns strand, ligger denna otroligt charmiga lägenhet! Här möts ni av ljusa väggar, vackra plankgolv och djupa fönsternischer. Köket är modernt av lantligt stil och är utrustat med allt man kan tänkas behöva för att skapa en riktigt trevlig middag. Från vardagsrummet nås utgången till den stora balkongen i härligt västerläge där eftermiddagen spenderas bäst. De som bor här har nära till både härliga naturmiljöer och till stadens puls. Runt hörnet finns det mesta ni kan behöva för att underlätta vardagen, såsom busshållplats, matbutik och vårdcentral. Högskolan och Jönköpings rika utbud ligger endast en kort buss- eller cykelfärd bort. Välkommen hem!

 • Balkong
Sikvägen 12, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun

Sikvägen 12

Lägenhet
Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 900 000 kr

90 m²

3 rum

5 655 kr/mån

32 222 kr/m²

Redan vid hallen stannar man upp och säger "Wow". Med Sveriges näst största sjö alldeles utanför så erbjuds inte bara en fantastisk lägenhet, utan en boendeupplevelse som på många vis är unik. Ett läge som verkligen ramar in boendemiljön på ett trivsamt sätt via vardagsrummets generösa fönsterpartier från golv till tak. Här väntar exklusiva och stilfulla material, ekparkett golv med golvvärme och en komplett utrustad bostad. Takhöjd om 2.7 meter och stor inglasad balkong. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är dessutom många och väldigt bra! Lägenheten som är hela 90kvm räcker till både dig själv såväl som när vännerna kommer på besök. Som om inte lägenheten vore nog har du som boende möjlighet att ta hissen upp till takterrassen, gästlägenheten och bastun, Lyxigt värre! Stort plus är även att garageplats finns till lägenheten om det önskas. Ett hem som kommer med många mervärden med rofylld natur utanför dörren, takterrass med sällsynta vyer och bastu. Det är enkelt att se varför Solsidan är ett av de mest populära nybyggnadsprojekt som ur många aspekter är helt unikt. Fina recensioner och hög trivsel från de boende bekräftar projektets och lägets kvalité. Är det läge för ett kvällsdopp kan du slänga på badtofflorna och traska ner till någon av de närliggande bryggorna, nära bostaden finns en rad olika badplatser att välja emellan. Ett helt fantastiskt läge att leva och bo på! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Häggstigen 19, Bosebygd, Mullsjö kommun

Häggstigen 19

Radhus
Bosebygd, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 575 000 kr

116 m²

4 rum

206 m² tomt

På familjära Bosebygd finner Ni detta smidiga parhus med fjärrvärme om 132 kvm boarea+20 kvm biarea i 1 1/2-plan med en lättskött trädgårdstäppa, tegelstensfasad samt nya 3-glasfönster på entréplan. Här erbjuds Ni en trivsam planlösning där Ni i entréplan möts av en välkomnande entré/hall, i anslutning till ytterdörren finns även ett separat förråd om ca 6 kvm. Vidare erbjuder entréplan rymligt duschrum renoverat 2014 med våtrumsmatta och ny inredning 2020, stort och smakfullt kök renoverat 2021 med utgång till uteplats i västerläge, praktisk tvättstuga med en alternativ groventré samt ett stort och luftigt vardagsrum med altandörr som leder ut till uteplats i österläge. Övre plan erbjuder tre bra sovrum och badrum med en stor vidbyggd klädkammare. Här bor Ni med direkt närhet till skola, förskola, upplyst motionsspår, simhall samt allt vad Mullsjö har att erbjuda i form av butiker och service. Ett stenkast från ytterdörren håller man nu på att bygga en ny mindre lekplats och längre upp i området byggs även en större och handikappanpassad lekplats. Garageplats i länga ingår via samfällighetsavgiften. I samfälligheten finns föreningslokal och övernattningsrum att hyra. Varmt välkomna på visning!

Traversvägen 17, Månsarp, Jönköpings kommun

Traversvägen 17

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

4 895 000 kr

126 m²

5 rum

Hela familjen trivs i mysiga Månsarp. Med sitt fina läge i Tabergsdalen, strax söder om Jönköping bor man tryggt och lugnt, nära naturen, på en plats där barnen kan springa rätt ut i leken. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet i jönköping med bil, tåg eller buss. Månsarp är ett perfekt samhälle för barnfamiljen. Skog, bad och motionsspår inpå husknuten, eller inom kort cykelavstånd, helt nybyggd förskola och grundskola upp till åk 6. Ta med släkt och vänner till Tabergstoppen eller fika och matbutiker inne i Taberg. Här växer ett helt nytt modernt bostadsområde fram. Totalt kommer Myresjöhus uppföra sju flyttklara hus där man i första etappen uppför fyra hus av modellen smart 149. I andra etappen detta smidiga enplanhus. Ett flyttklart hus innebär att arkitekten redan gjort alla val och husen är mycket smakfulla och bra utrustade redan från början, smidigt och tryggt. Huset Smart 126 gör skäl för sitt namn. Ett smidigt enplanshus med mycket smakfull och yteffektiv planlösning. När du kliver in genom entrén möts du av det stora öppna vardagsrummet med ryggsåstak som sitter ihop med det rymliga köket. Härifrån finns även en utgång till altanen. När du kommer hem och har storhandlat kan du även ta vägen in till köket genom groventrén på husets gavel. Till höger om vardagsrummet hittar du husets master bedroom med en stor och rymlig klädkammare om ger gott om förvaringsmöjligheter och ett eget badrum. Husets vänstra del är den perfekta ungdomsavdelningen med ett allrum, två rymliga sovrum, klädkammare och ett badrum som är inrett med kakel och klinker, duschväggar och kommod från Vedum. Köket kommer från HTH och har en tidlös stil med rostfria vitvaror. Köksmodellen Stockholm i mockafärg gör att du får ett mysigt kök som tillför värme och hemtrevnad till din hemredning. Huset är inrett i industriell stil. Här flyttar man dessutom in i ett svanenmärkt hus. Här kan ni vara säker på att ni flyttar in i ett hus som håller högsta klass, både när det gäller miljö- och klimatpåverkan och inomhusmiljö. Ett svanenmärkt hus har också en energiförbrukning som ligger runt 25% lägre än Boverkets byggregler. Något som märks i plånboken både på elräkningen och att man kan bli berättigad till sk Grönt bolån, vilket gör en del på räntan. Ett svanenmärkt hus har också en bättre inomhusmiljö än andra hus, vilket är mycket positivt ur astma och allergisynpunkt. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Nyproduktion
Pengabergsvägen 50, Taberg, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen 50

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

6 475 000 kr

149 m²

6 rum

1 308 m² tomt

Tahe i Tabergs utkant är ett område med mycket att upptäcka och göra. Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill. Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola,mataffärer, idrottsplats med mera. Här kommer vi att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem. På två mycket bra belägna tomter håller Myresjöhus just nu att färdigställa två superläckra svarta hus i industriell stil. Huset smart 149 gör skäl för sitt namn. Ett sluttningshus om 149 kvm. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du två av husets totalt fyra sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelningen med ett allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare/förråd och ett badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn och kommod från Vedum När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen. Köket kommer från HTH och har en tidlös stil med vitvaror i stilpaket Black Steel. Köksmodellen Stockholm i mockafärg gör att du får ett mysigt kök som tillför värme och hemtrevnad till din heminredning. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring. I denna del av huset finns ytterligare en sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschväggar och en kommod från Vedum. Huset är inrett i industriell stil. Flytta till en nybyggd flyttklar villa från Myresjöhus har många attraktiva fördelar. Förutom känslan av en helt nybyggd villa i högsta kvalitet med mycket bra läge bor man dessutom många gånger billigare än om man väljer att flytta till ett äldre hus. Här slipper man den kommunala fastighetsavgiften i hela 15 år, Myresjöhus nybyggda hus är mycket energieffektiva och ger ägarna en mycket låg elförbrukning samt att renoveringar och oro för att taket behöver bytas eller att frysen går sönder hamnar många år fram i tiden. Många banker erbjuder dessutom lättare amortering de första åren vi köp av ett nybyggt hus.

 • Nyproduktion
Snickarevägen 1, Månsarp, Jönköpings kommun

Snickarevägen 1

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 395 000 kr

147 m²

4 rum

2 661 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta charmiga hus i Månsarp från tidigt 1900-tal. Fastigheten ligger högt belägen och med en stor härlig tomt om 2661 kvm. På entrévåningen finns ett rymligt äldre kök med plats för köksbord, badrum och två rum var av det ena med en charmig kakelugn. En våning upp finns en möblerbar hall med utgång till balkong och två sovrum + en liten WC. I anslutning till carporten finns ett större isolerat allrum och gott om förvaringsutrymmen, perfekt för den med egen verksamhet. Fastigheten är besiktigad och kommer säljas med friskrivningsklausul. Välkommen att anmäla ditt intresse! För mer information välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072 -666 94 17

Lönnholmsgatan 11B, Jönköping, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lönnholmsgatan 11B

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 900 000 kr

64 m²

2 rum

3 100 kr/mån

29 688 kr/m²

Med ett bra läge på populära Liljeholmen med närhet till Vättern, natur och stad finner ni denna väldisponerade genomgångstvåa. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med direkt utgång till bostadens härliga balkong, ett ljust kök med goda arbetsytor, ett väl tilltagna sovrum samt ett fint helkaklat badrum. Genomgående rymliga ytor, goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt stora fönsterpartier som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Ett stenkast bort har du vätterstranden där du kan ta ett dopp eller njuta av lugnet i Liljeholmsparken. Goda kommunikationer med täta bussförbindelser finns en minut bort. En kort promenad tar dig antingen A6 eller city. Utmed strandpromenaden finns mysiga gång- och cykelvägar. Här bor man bekvämt i en stabil och välskött förening med låg avgift. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Plus
Strandängsgatan 22, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 22

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 195 000 kr

59 m²

2 rum

3 945 kr/mån

37 203 kr/m²

Att bo vid en sjö står högt upp på mångas önskelista. Kombinera det med grönskande natur, en helt ny växande stadsdel och cykelavstånd in till centrum, där har ni Strandängen! Nu finns möjligheten att bosätta sig här i en fantastisk gaveltvåa där en balkong i marknivå löper längs med hela utsidan i vinkel. Vackra soluppgånga är att vänta och dessutom är en del av balkongen inglasad. Lägenheten håller högsta standard med genomgående vitpigmenterade parkettgolv, stora fönsterpartier ner till golv och tilltagen takhöjd på hela 2,70 meter. Modernt och stilrent kök från HTH samt lyxigt badrum med separat tvättsektion. Disponeringen av lägenhetens yta är optimal och man undrar nästan om den inte är större än vad kvadratmetrarna visar. Detta är en bostad som ger mer än bara just en bostad. Promenaderna längs med vattnet, möjligheten att ta tofflorna ner till ett dopp eller kanske en tur med sup-brädan. Föreningens takterrass och bastu bidrar såklart också till en extra vardagslyx. Strandängen erbjuder en grönskande omgivning med ljuvlig natur och givetvis är den direkta närheten till Vättern ett utropstecken. Jönköpings vackraste cykelväg leder dig längs med strandlinjen hela vägen in till centrum. För den mer bekväme går elbussarna med täta avgångar. Visionen är spännande för Strandängen och det är mycket nytt som planeras i området. Välkomna till Strandängsgatan 22!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kostigen 29, Bränninge, Habo kommun

Kostigen 29

Lägenhet
Bränninge, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 400 000 kr

53 m²

2 rum

4 032 kr/mån

26 415 kr/m²

Välkomna till denna mysiga och fint planerade hörntvåa, där allt är nytt och fräscht. Hela denna del av Bränninge kännetecknas av underbart mysiga kvarter där det andas positiva vibbar och unga som gamla mår bra och man trivs med sitt område året om! Denna lägenhet ligger i ett härligt läge med kvällssol till solen går ner och här har man dessutom en egen trädgårdsyta som man disponerar för sig själv. Ett bra sovrum, ett fullutrustat kök med matplats i en helt öppen planlösning med det mysiga vardagsrummet, ett stort badrum med duschhörna, wc, handfat med tillhörande arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Snygga parkettgolv, målade väggar överallt och underbart ljusinsläpp via alla fönster som finns i två vädersträck. Den stora terrassen erbjuder sköna stunder i solen och går man ut i trädgården kan man få uppleva solen till den går ner helt. Köket har snygga kökssnickerier från Vedum, rostfria vitvaror i form av micro, hel kyl och hel frys från Bosch och snygga grå bänkskivor kombinerat med vitt stänkskydd och vita luckor. Bilen parkerar man smidigt utanför och i anslutning till parkeringsytan till höger om huset finns ett eget utomhusförråd samt en mysig gemensam uteplats med pergola, bord och stolar. Här finns också ett praktiskt cykelförråd. Lägenheten säljs på ritning då det än så länge är en byggarbetsplats men Henrik Holm har sålt projektet åt OBOS och kan svara på alla frågor ni kan tänkas ha och är väl insatt i ekonomi, tillval, garantier mm. En fördel här är att den ekonomiska planen nu är klar och man vet vad årsavgiften kommer att vara initialt och här kan man köpa nyproduktion med supersnabb inflyttning. Tänkt inflyttning är den 22 februari 2023. Månadsavgiften som höjts pga det rådande ränteläget i samhället kommer OBOS att kompensera alla kunder för med halva höjningen ( 50%) vilket blir mycket positivt för er som blir medlemmar i OBOS. Se info under punkten ekonomi.

Vattenledningsvägen 8, Tenhult, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vattenledningsvägen 8

Villa
Tenhult, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 400 000 kr

118 m²

5 rum

1 162 m² tomt

Välkomna till Vattenledningsvägen 8, Tenhult! Trivsam och välskött villa med bergvärme belägen med ett fantastiskt läge på lugn återvändsgata med lekplats längst in på gatan och närhet till natur. Här bor ni med bekvämt gång-cykelavstånd till hela Tenhults utbud och fåtal minuter med bil/tåg in till Jönköping eller Huskvarna. Villan erbjuder er gott om utrymme med 118 kvm boarea och 118 kvm biarea fördelat i två plan. Här erbjuds ni ljusa och stora sociala rum samt goda förvaringsmöjligheter i källarplan. Ett perfekt hus för barnfamiljen - här får alla plats samt med utrymme för familjens alla aktiviteter. Planlösningen är flexibel med möjlighet att öppna upp och utöka de sociala ytorna. På entréplan finns kök, luftigt vardagsrum i vinkel, helkaklat duschrum, gäst-wc samt tre sovrum, varav det större har en egen klädkammare/mindre kontor. Trappan från entrén leder er ner till källarplan där ni erbjuds en stor gillesstuga med en vackert uppmurad öppen spis, duschplats, bastu, tvättstuga med klinkergolv samt två stora förråd med klinkergolv med en alternativ groventré för att praktiskt nå trädgården. Invid huset har ni ett rymligt garage som nås smidigt med ett språngsteg från entrédörren. Läget i området är fantastiskt. På trädgården ligger solen på flertalet timmar per dag och man har en härlig altan som delvis är takad att njuta av härliga sommardagar. Gräsytorna är plana och smidiga att sköta. Välkomna med er intresseanmälan eller kontakta Nicholas Palm på 0708 79 22 98.

 • Plus
Skrittgatan 25, Torp, Jönköpings kommun

Skrittgatan 25

Radhus
Torp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 295 000 kr

113 m²

5 rum

5 397 kr/mån

29 159 kr/m²

Området Torps Gård växer vidare och på sin vackra höjd omgärdat av natur och betesmarker finns nu möjligheten att bosätta sig i ett nytt radhus. 113 väldisponerade kvadratmetrar med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning på entréplanet. Utgång till uteplats i soligt söderläge med altan och grästäppa. På detta plan finns även badrum och separat tvättstuga. En trappa upp ligger de mer privata delarna, tre sovrum, ett allrum och badrum. På framsidan av huset finns ett förråd om ca 4 kvm. Modernt, smidigt och genomtänkt! Stort extra plus för gaveltomten med en relativt tilltagen gräsyta som ger möjlighet till lek och aktivitet. Torps Gård är verkligen barnfamiljernas område med de lugna cykelvänliga gatorna och närheten till Torps Skola. Här lär det alltid vara nära till en kompis i grannskapet och den rika naturen runt kvarteret bjuder in till roliga äventyr. Läget innebär även en smidighet då nyanlagd cykelväg tar er både till Bankeryd och Jönköping om bilen kan få stå kvar hemma. Välkomna till ett bekymmersfritt boende som kommer ge er tid över till annat. Lantlig läge nära stan, japp, här har ni det! Inflyttning möjlig från 1 april 2023.

 • Uteplats
Stationsgatan 15, Huskvarna, Jönköpings kommun

Stationsgatan 15

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 500 000 kr

54 m²

2 rum

3 150 kr/mån

27 778 kr/m²

En lägenhet utöver det vanliga med ett skick som får en att stanna upp och säga "Wow". Lägenheten befinner sig en halv trappa upp i huset och dess 54 kvadratmeter är välplanerade och imponerar i varje rum. De rymliga sovrummet erbjuder mycket förvaring och plats för en dubbelsäng. Nytt kök i grått utförande och luftigt vardagsrum. I alla rum ligger det fantastiskt fin enstavs-parkett som är fasat i alla fyra hörn. Bostadsrättsföreningen Majstången är ett föredöme för hur bostadsrättsföreningar bör skötas, och ett skolboksexempel på vad man anser vara en ekonomiskt stabil förening. Låg belåning och god koll på förvaltningen är viktiga delar som denna förening sköter och har skött på ett ansvarsfullt sätt de senaste åren. Resultatet av detta är att BRF Majstången fått ett gott renommé och idag anses var en av kommunens bästa bostadsrättsföreningar. Ekonomisk trygghet såväl som ekonomisk förutsägbarhet är sådant som bör vägas in vid ett bostadsköp. Varmt välkommen till Stationsgatan 15!

 • Plus
Traversvägen , Månsarp, Jönköpings kommun

Traversvägen

Lägenhet
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 800 000 kr

66,6 m²

3 rum

3 780 kr/mån

27 027 kr/m²

MÅNSARP - Smakfulla och moderna lägenheter Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/inbyggd-trygghet/ . Flerfamiljshusen i Månsarp är två vinkelhus med tre lägenheter på varje plan. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och kök, ca 67 och 83 kvadratmeter. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså ett förråd. Det blir totalt tolv lägenheter i olika storlekar. I kvarteret kommer det att finnas gott om grönytor, växthus och en väl tilltagen gemensamhetsyta, strategiskt placerad i mitten av området. Parkering av både bil och cykel finns i nära anslutning till de båda flerfamiljshusen. Den inre delen av området blir fri från biltrafik och skall erbjuda mötesplatser av olika slag samt exempelvis odlingsplatser för de boende. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

 • Nyproduktion
Traversvägen , Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun

Traversvägen

Lägenhet
Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 200 000 kr

82,3 m²

4 rum

4 671 kr/mån

26 731 kr/m²

Flerfamiljshusen i Månsarp är två vinkelhus med tre lägenheter på varje plan. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och kök, ca 67 och 83 kvadratmeter. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså ett förråd. Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/inbyggd-trygghet/ . Det blir totalt tolv lägenheter i olika storlekar. I kvarteret kommer det att finnas gott om grönytor, växthus och en väl tilltagen gemensamhetsyta, strategiskt placerad i mitten av området. Parkering av både bil och cykel finns i nära anslutning till de båda flerfamiljshusen. Den inre delen av området blir fri från biltrafik och skall erbjuda mötesplatser av olika slag samt exempelvis odlingsplatser för de boende. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

 • Nyproduktion
Mellangatan 18A, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Mellangatan 18A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 800 000 kr

62 m²

2 rum

3 750 kr/mån

29 032 kr/m²

På Mellangatan 18A - Liljeholmen - finns denna varma och mysiga tvåa! Lägenheten är belägen en halvtrappa upp i huset med fönsterpartier åt både öst och väst. Genomgående fin tvåa som är inflyttningsklar, perfekt för den som söker sitt första boende eller ska studera i staden. Kvadratmetrarna är välplanerade med välkomnande hall, rymligt badrum, stort kök med plats för matgrupp, sovrum samt luftigt vardagsrum. Från vardagsrummet nås en öppen balkong som vetter åt väst. Då lägenheten är belägen på första plan är det lika smidigt att gå ut till föreningens lugna innergård där två uteplatser finns för medlemmarna att nyttja. Här finns möjlighet att fika, plugga, sola och grilla. Bostadsrättsföreningen Swedwell 6 är välskött och stabil. Läget på Liljeholmen är fantastiskt, med närhet till både Liljeholmsparken och Vätterstranden. Utöver detta så ligger Jönköpings centrala delar med bland annat högskola bara några minuter bort med cykel. Goda busskommunikationer med täta avgångar från Östra Storgatan. Välkommen till Liljeholmen!

 • Plus
 • Balkong
Stattutgatan 32, Hisingstorp, Jönköpings kommun
 • Budgivning pågår

Stattutgatan 32

Lägenhet
Hisingstorp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 175 000 kr

77,4 m²

3 rum

3 338 kr/mån

28 101 kr/m²

På Stattutgatan 32 - Hisingstorp - bland mysiga promenadstråk och ekar finns denna stilrena trea! Lägenheten är belägen på andra våningen med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och utsikt mot Vättern. Invändigt finns ett stilrent kök i vitt utförande, två rymliga sovrum, delvis kaklat badrum med tvättsektion samt vädringsfönster. Vardagsrummet är luftigt med ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till den öppna balkongen. Här ute njuter man av en fantastisk eftermiddag- och kvällssol. Tack vare gavelläget så känns atmosfären luftig. Stort plus är att det investerats i nya fönster år 2016 i samtliga rum - en av fåtal i föreningen. Köket är totalrenoverat år 2018 med god skåpförvaring och bra bänkytor för matlagning. Samtliga golv är ekparkett och ytskikten är även dessa renoverade år 2018. Utöver det finns det väldigt bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare med access från både hall och sovrum. Dessutom finns även två externa förråd, ett intill lägenhetsdörren och det andra i grannhuset. På innergården finns en stor och fin tvättstuga. Planlösningen är välplanerad och de rymliga 77,4 kvadratmetrarna bjuder på generöst ljusinsläpp, helt fri från insyn. Under vinterhalvåret och när löven faller så ser man Vättern från båda sovrummen. Låg månadsavgift om 3338 kr inkluderat kallvatten, tv-kanaler, internet (250/50) och ip-telefoni. Kostnad för uppvärmning av bostad, varmvatten och elförbrukning tillkommer separat vilket är ca 1500 kr/mån. Hisingstorp är ett lugnt och rofyllt område med naturen runt knuten. Njut av lugnet och de vackra omgivningarna. Fantastiskt område för barn att växa upp i med skola, aktiviteter och goda kommunikationer i närheten. Bostadsrättsföreningen har väldigt god ekonomi med låg belåning och väl tilltagna fonder för framtida underhåll. Här blir du som medlem erbjuden att nyttja mycket välskötta gemensamhetsytor såsom övernattningsrum, två festlokaler, bastu och pingisrum - alla utrymmen är kostnadsfria att nyttja för föreningens medlemmar. Varmt välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare Ramsin Warda - 0708228330!

 • Plus
 • Balkong
Kalvgränd 13, Bränninge, Habo kommun

Kalvgränd 13

Radhus
Bränninge, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 795 000 kr

120 m²

6 rum

6 120 kr/mån

23 292 kr/m²

På natursköna Bränninge, där de gamla betesmarkerna en gång låg, växer det nu fram ett trivsamt bostadsområde i hög takt. Området är väl etablerat och uppvuxet, här har framförallt barnfamiljerna stortrivts sedan många år tillbaka. Huset på Kalvgränd byggdes så sent som 2021 är en utmärkt kombination av stilsäker inredning och funktionalitet. Med egen carport bor ni här på 120 kvm i två plan. Den smarta disponeringen ger ett socialt entréplan med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett badrum med tvättsektion och ett sovrum. Övervåningen erbjuder tre sovrum, allrum och badrum utrustat med badkar. Utvändigt finns en trädgård som verkligen är en riktig fullträff. Stort altandäck med angränsande gräsmatta i "lagom" storlek med ett perfekt sydvästläge vilket innebär sol från lunch till sen kväll. Trädgården ligger i nära anslutning till en allmänning där det finns en stor lekplats. På altanen kan det grillas och slappas samtidigt som man har god uppsyn över barnen på lekplatsen. Att tomten också är extremt lättskött och rymmer ett praktiskt förråd får ses som ett plus i kanten. Här kombineras villakänslan med tryggheten och bekvämligheten som bostadsrättsformen medför. Boendet passar ung som gammal och för barnfamiljen är det rena drömmen. I nära anslutning till bostaden ligger flertalet förskolor och på Bränninge finns Bränningeskolan som är en låg- och mellanstadieskola. Kort och gott ett mycket trivsamt och bekvämt boende i nyskick. Kontakta mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Stenåkersvägen, Lekeryd, Jönköpings kommun
Stenåkersvägen, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 2
Stenåkersvägen, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 3

Stenåkersvägen

Villa
Lekeryd, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

5 195 000 kr

161 m²

7 rum

589 m² tomt

VISNING av ett hus som är under pågående byggnation. Välkomna söndagen 15/1, kl. 15.00 - Passa på att komma på visning för att få en platsvisning med möjlighet att gå in i aktuell hustyp. Redan 2 av de 3 stora husen om 161 kvm är sålda. Sista chansen att köpa det sista 1 1/2-planshuset. Allt är nyckelklart med både hög standard och klar trädgård med sådd gräsmatta! Vid den nybyggda gatan Stenåkersvägen i Lekeryd finns nu möjligheten att köpa unika bostäder. Bostäder med goda boendekvaliteter och med en tilltalande arkitektur. Bostäderna kommer att Svanenmärkas. Som ett välkänt, trovärdigt och respekterat miljömärke blir Svanen ett kvitto på att er nya bostad är en bra produkt. Svanen är en utomstående oberoende part som ställer tuffa krav och kontrollerar hela byggprocessen. Resultatet blir en byggnad där de boende får en sund inomhusmiljö, och där påverkan på miljön blir så liten som möjlig. Svanenmärkningen innebär även att det även kan gå att få “gröna bolån” och därmed lägre ränta. Prata med din bank om möjligheten till detta. Friliggande enfamiljshus där alla bostäder får en egen trädgård. Bostäderna säljs nyckelfärdiga med samtliga anslutningskostnader inkluderade. Till varje bostad ingår carport, förråd, plattytor, asfalt och tralldäck. Boendekostnaderna tål att jämföras och är attraktiva över tid. Bostäderna säljs som äganderätter med friköpta tomter. I priset ingår nyckelfärdiga bostäder inklusive tomt, anslutningskostnader för VA, el, fiber, bygglovskostnader, slutbesiktning. Byggstart är planerad till efter sommaren 2022 och inflytt sker efter hand som husen blir klara under andra halvan av 2023. Husen säljs med “vanligt” byggnadskreditiv där ni som kund köper tomten som en egen del och upprättar ett byggnadskreditiv för byggnation. VÄGBESKRIVNNG - Ni svänger av från Tranåsvägen inpå Kyrkvägen och därefter Västergårdsvägen. I höjd med förskolan på Västergårdsvägen svänger ni ner till Stenåkersvägen där husen byggs.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Svineryd Tomt 2, Fagerslätt, Jönköpings kommun
Svineryd Tomt 2, Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Svineryd Tomt 2, Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Svineryd Tomt 2

Tomt
Fagerslätt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 995 000 kr

1 170 m² tomt

Äntligen tomter som bjuder på det alldeles extra! Här får ni fantastiska vyer som skapar en fängslande känsla. Skapa ett hem i kombination av tilltalande förutsättningar. Att ha naturen inpå knuten och promenadstråken precis utanför dörren är få förunnat. Hakarp är grannbyn och strax bortanför finns Fagerslätt som växer för fullt. Här finns busshållplats, förskola och inom kort ny skola. Med bara 10 minuters bilväg finns Huskvarna med service, kommunikation och skola. Det styckas enbart två tomter, en på vardera sida av vägen, vilket skapa en privat och inbjudande miljö. Fastigheterna säljs med anslutning till enskilt vatten och avlopp, el samt fiber. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hagejärd för mer information. Visning sker tillsammans med Fredrik enligt överenskommelse, alternativt om ni själva önskar åka upp till tomten för att känna in läget till en början. Välkommen hem!

 • Premium
Norgårdsgatan 4B, Jönköping, Jönköpings kommun
Norgårdsgatan 4B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Norgårdsgatan 4B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Norgårdsgatan 4B

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 975 000 kr

101 m²

7 128 kr/mån

29 455 kr/m²

Varmt välkommen till Norgårdsgatan 4B belägen mitt på Torpa. Lägenheten är belägen längst upp i fastigheten där den stora terrassen vetter ut mot det lugna området och grönskan. Här välkomnas man av 101 väldisponerade kvadratmeter som är fördelad på två plan och som binds samman av en spiraltrappa. Entréplanet består av sovrum, kök, badrum och ett allrum. På andra våningen finner vi hjärtat i bostaden där den stora terrassen nås från vardagsrummet. Terrassen är stor till ytan, helt insynsskyddad och i höjd med trädkronorna utanför. Här kan man spendera många timmar i solen. Med det lugna läget och den gröna omgivningen lever du på ett rofyllt och behagligt sätt. En oas mellan Gröna gatan och Friaredalen! Till fots tar du dig med lätthet till stadens och Torpas utbud och dagar du snörat på springskorna är valmöjligheter många. Härliga naturmiljöer finns nära via Stadsparken, Junebäcken och Munksjön. Det är dessutom väldigt praktiskt att ha tre mataffärer, stort utbud av restauranger, busshållplats samt fina parker i omgivningen. Ett väldigt bra ställe att leva och bo på!

 • Premium
Brynjegatan 3, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Brynjegatan 3, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Brynjegatan 3, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Brynjegatan 3

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 700 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 453 kr/mån

28 099 kr/m²

Välkommen till Brynjegatan 5. Här bor du i en välskött och stabil förening. En stilsäker tvåa som tillsammans med bostadens planering gör att boendemiljön blir ljus och mycket trivsam. Bostaden är bekvämt belägen på fösta våningen, men tack vare nivåskillnaderna så befinner sig delar av bostaden en halvtrappa upp och minskar insynen. Här har inget lämnats åt slumpen då varje kvadratmeter är välplanerad, utformad med fingertoppskänsla och håller hög kvalitet. Ett riktigt välplanerat kök med plats för stort matbord. Vardagsrummet präglas av rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Bostadens inglasade balkong är en plats att landa på, varva ner och koppla bort vardagens stress. Härligt västerläge då man på sommaren har sol från eftermiddag till kvällen, en riktig oas! Perfekt sovrum som är generöst utformat och med en stor skjutdörrsgarderob, som löser förvaringsproblemen. Badrummet är modern och helkaklat med de bekvämligheter du behöver i ett badrum. Välskött förening med många stora och kostsamma renoveringar genomförda. Föreningen har en härlig uteplats som går bra att nyttja! Här bor du i ett lugnt och naturnära läge men med närhet till alla bekvämligheter. Österängens centrum nås via en kort promenad och här finns; välsorterad livsmedelsbutik, shopping och restaurang. Bussen går med täta avgångar från närliggande station. Till såväl Jönköping som Huskvarna går det utmärkt att ta cykeln. För dig med bil så är du ute på E4an på endast ett par minuter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

 • Premium
Backsippsstigen 15, Taberg, Jönköpings kommun

Backsippsstigen 15

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 550 000 kr

86 m²

4 rum

910 m² tomt

Välkommen till Backsippsstigen. Här bor man på en attraktiv hörntomt med fint läge. Det perfekta huset för paret eller den mindre barnfamiljen. Luftig och ljus planlösning med vardagsrum kök och två sovrum på entréplanet. samt ett härligt uterum att nyttja från vår till sen höst. I källarplanet finns ytterligare möjlighet till sovrum/allrum, dusch bastu och massor av bra förvaring. Huset ger ett mycket välvårdat intryck och man känner direkt att man har tagit hand om sitt hus. Nyare tak och fasaden är målad 2015. Även de flesta fönster är bytta. Luftvärmepumpen är helt ny för att ge höga elpriser en rejäl match. Beräknas att sänka elförbrukningen med mellan 4000-8000kW/år För barnfamiljen är det ett mycket barnvänligt område med lite trafik. den trevliga lekplatsen ligger precis utanför så det är bra ropa när maten är klar. Skola och förskola ligger endast ca 150 m ifrån huset och inga större vägar att korsa. lika nära ligger busshållplats och Tabergs trevliga centrum med affärer och bra cafeer når man på endast ett par minuter med bil. Huset blir tillgängligt för inflyttning våren 2023 Välkommen med ert intresse!

 • Plus
Brahegatan 10, Jönköping, Jönköpings kommun
Brahegatan 10, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Brahegatan 10, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Brahegatan 10

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 650 000 kr

38 m²

1 rum

2 305 kr/mån

43 421 kr/m²

Varmt välkommen till Brahegatan 10, bostaden erbjuder en öppen planlösning med kök för trevliga middagar. Rummet är lätt att möblera och man får plats med både soffa och tv-möbler sängen placeras smidigast i sovalkoven. Bostadens balkong har ett härligt och fritt läge och bjuder på många soltimmar. Mycket välskött förening sett till både till ekonomi och byggnader. Attraktiva månadsavgifter som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och internet. Som boende i föreningen så har man tillgång till en mysig innergård, tvättstuga, relaxavdelning, hobbyrum och övernattningslägenhet. Ett rymligt förråd som tillhör lägenheten. I närområdet har du restauranger, livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral. Endast några minuters promenad till högskolan. För dig som gillar naturen finns fina grönområden i närheten, eller varför inte ta en härlig promenad runt Munksjön. Varmt välkomna till Brahegatan 10!

 • Premium
 • Hiss
Gröna Gatan 4, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
 • Tor 9 feb kl 19:00

Gröna Gatan 4

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 550 000 kr

38,5 m²

1 rum

2 808 kr/mån

40 260 kr/m²

Välkommen till lägenheten som utan tvekan blir naturliga platsen att hänga på! Närheten till Högskola, allmänna kommunikationer och service i all dess ära, men miljön på innergården går inte av för hackor. Här bor du i en av Jönköpings mest attraktiva föreningar med låg belåning, hög trivsel och god både teknisk och ekonomisk förvaltning via HSB. På 38,5 kvadrat finns förvaring som räcker och blir över. Inbyggda garderober i det stora rummet, en rymlig hall beklädd med klinker i sobert grått samt en klädkammare. Ytterligare förråd finns i källaren! Kök och badrum håller god standard - ett hem att leva och trivas i helt enkelt! Lyxigt är att man i en etta har tillgång till en rymlig balkong där man kan möblera med både soffa och en liten sittplats. Gemensamma innergården är fantastiskt trivsam och välskött, här spenderas tid med kompisarna med fördel! Kubb-spel eller grill funkar lika bra. Vintertid blir innergården en vit oas! För dig som söker ett bekvämt och prisvärt boende för antingen studietiden eller din första egna bostad i hemstaden har du här ett fantastiskt alternativ. Planerade visningar 8/1 och 9/1. Tveka inte att anmäla intresse redan nu för denna trivsamma och trygga bostad!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 12D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 12D

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 250 000 kr

39 m²

1 rum

2 507 kr/mån

32 051 kr/m²

Välplanerade och rymliga etta som har allt man behöver för att verkligen trivas hemma. Lägenheten är välbevarad och har målats i varsamt utvalda kulörer som skapar harmoni. Köket ger dig både svängrum vid matlagning liksom plats för ett större matbord för att ha flera gäster på besök. Badrummet upplevs, trots sina få kvadratmeter, inte trångt tack vare de smarta valen av nätt badrumsinteriör. Det som verkligen sticker ut med denna lägenheten är den stora inglasade balkongen som ger ett extra vardagsrum där du kan njuta av ljumma kvällar stora delar av året. Här är det underbart att slå sig till ro med en kopp kaffe efter en jobbdag och se solen försvinna ner i Vättern. Sommartid kan man enkelt svalka sig med ett sjödopp eller besöka närliggande Brunstorpsbadet, med tempererad utomhusbassäng. I omgivningarna finns även flera trevliga utflyktsmål så som trädgårdscaféer och gårdsbutiker. Året runt kan man ta en tur till det otroligt vackra naturreservatet Huskvarnabergen med utsikt över Vättern. Här finns mängder av vandringsleder att upptäcka, liksom skid- och mountainbikespår. Busshållplats nås bara ett stenkast från lägenheten och tar dig snabbt till Huskvarna Centrum, eller ända in till centrala Jönköping. Bostadsrättsföreningen är ansluten till HSB som tar om all skötsel och administration. Välskött med god ekonomi och flertalet renoveringar utförda. Alldeles utanför dörren finns ett vindsförråd som medföljer lägenheten. Föreningen har flertalet tvättstugor, ett motionsrum, bastu, två övernattningsrum och en fritidslokal

 • Premium
 • Balkong
Sjöviken, Strandängen, Jönköpings kommun
Sjöviken, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöviken, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöviken

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 213 000 kr

90 m²

3 rum

5 755 kr/mån

35 700 kr/m²

Välkomna till Sjöviken, kvarteret som lyfter nyproduktion till nya nivåer med läckert poolhus på innergården och takterrass där utsikten blir svårslagen. Kvarteret står snart färdigt och redan har etapp 1 (trapphus A och B) flyttat in. I slutet av mars nästa år är lägenheterna i trapphus C och D färdiga och där återstår nu fyra lägenheter till salu. Kort info om lägenheterna som fortfarande finns tillgängliga nedan, i bildflödet ser ni planlösningarna: 4 rok - 90 kvm - 3 672 000 kr 3 rok - 90 kvm - 3 213 000 kr till 3 315 000 kr 3 rok - 89 kvm - 3 723 0000 kr Under rubriken "Länkar" nedan hittar ni till både Projekthemsida och Lägenhetsväljare där ni kan se mer var i huskropparna de olika lägenheterna ligger. Om vi börjar ovanifrån så kommer en takterrass på 6:e våning bli en läcker plats att njuta av såväl utsikt som sol ifrån. Med Vättern och grönskande natur som kvarterets närmsta grannar kan det ju inte bli annat än succé. Tar vi oss ned till innergården blir det inte direkt sämre... Med sitt öppna och luftiga läge har den kryddats med ett poolhus med tillhörande bastu och uteplats. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern! På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen. Därutöver finns gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet. Sjöviken är startskottet för etapp 3 av nya Strandängen. Det natursköna området har länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel planeras är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Visionen är; "Strandängen - En levande stadsdel". Etapp 3 av nya Strandängen sträcker sig fram till ekdungen söder om Ekelundshov. Sjöviken får ett fantastisk läge då kvarteret blir motsatsen till ett stängt kvarter och det blir Strandängens mest strandnära projekt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning. Har ni inte redan varit på plats rekommenderas verkligen ett platsbesök!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kärnekulla Gård, Kärnekulla, Habo kommun
 • Lör 11 feb kl 12:30
Kärnekulla Gård, Kärnekulla, Habo kommun, bild 2
Kärnekulla Gård, Kärnekulla, Habo kommun, bild 3

Kärnekulla Gård

Radhus
Kärnekulla, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 895 000 kr

126 m²

5 rum

5 508 kr/mån

22 976 kr/m²

FAST PRIS & INFLYTTNING I APRIL Kärnekulla expanderar i hög fart och denna stadsdel blir sannerligen en härlig plats att bo på! Skolan på andra sidan gatan och ett utbud av matbutik, gym och restauranger på promenadavstånd från det egna huset. Som att bo mitt i en pulserande stad men här i hus och i en så mycket mer rofylld miljö, en fantastisk kombination. Kvarteret Kärnekulla Gård utökas nu med ytterligare 13 hus. På tomten intill etapp 1 som flyttades in under våren 2022 byggs just nu ytterligare 12 radhus om hela 126 kvm i två plan med inflyttning i april 2023. Därutöver byggs ett läckert studiohus på 25 + 16 kvm. Radhusen blir likadana som dem i etapp 1, dock med nya fasadkulörer och bilplats på "egna" tomten. De moderna husen, ritade av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell på sandellsandberg, byggs i två rader om sex hus vardera. Husen disponeras med ett socialt entréplan, fullutrustat kök från HTH, stort vardagsrum samt helkaklat badrum med separat tvättsektion. Från vardagsrum nås en uteplats i form av trädäck som ansluter till gräsmatta. Optimalt västläge med sol från lunch till sena kvällen. Här finns också ett utvändigt förråd. En trappa upp till ovanvåningen som kan disponeras lite olika. Fyra sovrum eller kanske tre sovrum och ett allrum som blir familjens, eller kanske barnens egna mysiga tv-hörna? Därutöver ett badrum med duschhörna, badkar går att välja som tillval. Husen håller en hög standard med hela 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, helkaklade badrum och fjärrvärme. Bilderna i annonsen är tagna från ett färdigt hus i etapp 1. Habo växer så det knakar och denna gång i form av en hel stadsdel som redan 2022 fyllts med liv, och det kommer den fortsätta att göra! Här planeras inte bara ett bostadsområde utan så mycket mer. En stor livsmedelsbutik (Willys) är redan på plats. Förskola, skola, gym, idrottshall, restauranger och mycket annat är under byggnation. Habo är redan idag det bostadsområde där efterfrågan ökar mest i regionen och Kärnekulla kommer bara att förstärka den utvecklingen. Denna radhusidyll kommer att förgylla vardagen för såväl ung som gammal. För barnfamiljen blir det en dröm då skolan (F-6) kommer att ligga på andra sidan gatan. Till Slätten och Alléskolan är det cykelväg. Försäljningen sker enligt först till kvarn. Kontakta mäklare för mer information eller bokning av visning!

 • Premium
 • Uteplats
Hästhagsgatan 41B, Huskvarna, Jönköpings kommun

Hästhagsgatan 41B

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 950 000 kr

63 m²

2 rum

4 266 kr/mån

30 952 kr/m²

Högt upp i huset finnes denna välplanerade lägenhet i söderläge. På våning 8 av 9 ges möjlighet att avnjuta en lugn stund på en fantastisk inglasad balkong som sträcker sig över hela lägenheten som bidrar med både ljusinsläpp och trivsamhet. Magiskt är ordet! Öppen planlösning leder till att det är enkelt att umgås samt att ni kan inreda efter just era behov. Fina tillval så som marmorskivor som bänkskiva och stänkskydd i köket som bidrar till en genomgående känsla av gemytlighet och kvalitet! Bredband 100 och Telia-bas ingår i månadsavgiften. Öxnehaga centrum bjuder på samtliga servicefunktioner som kan tänkas önskas i närheten av sin bostad: Vårdcentrum med vård- och familjecentral, fysioterapi, tandvård, socialkontor och apotek. Även bibliotek, fritidsgård sporthall, kyrka, samlingslokal, närlivs, konditori och frisör på bekvämt avstånd. Smidigt! I närheten är Öxnehagagården belägen som erbjuder friluftsaktiviteter för alla åldrar. Närhet till buss som enkelt tar er till Jönköping och Huskvarna. I området finns även flertalet förskolor samt låg- och mellanstadieskola. För de äldre finnes även högstadie och gymnasium. Varmt välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare för att boka in visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 27, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun

Kungsgatan 27

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 495 000 kr

39 m²

1 rum

2 341 kr/mån

38 333 kr/m²

Om läget och avgiften är avgörande faktorer vid ditt bostadsköp är detta helt klart lägenheten för dig! Här bjuds på en ljus och luftig bostad bekvämt belägen på våning 4, med en fri vy ut över Bäckalyckan och obefintlig insyn. Smarta förvaringslösningar och optimal planlösning gör att detta blir ett trivsamt hem, såväl för singel- som parhushållet. Tack vare kök med separat matplats blir det extra roligt med matlagningen och dessutom finns rum att bjuda hem vännerna på. Genomgående ljusa materialval i kombination med generösa fönsterpartier som låter ljuset flöda gör att ytorna känns rymliga. På balkongen i västerläge kan du njuta av kvällssol, under sommarhalvåret blir den en naturlig förlängning av vardagsrummet. Badrummet är nyrenoverat av fackmän med helkaklade väggar, klinkers på golvet med golvvärme och handdukstork. Plus i kanten för välskött förening med låga avgifter som ger dig en låg total boendekostnad. Välrenommerad förening och en lägenhet som tillgodoser dig med lite högre krav på din boendemiljö. På Kungsgatan 27 bor du i en av Jönköpings mest välskötta HSB-föreningar. Synnerligen tilltalande månadsavgift och med närhet till allt vad centrala Jönköping har att erbjuda i form av nöjen, shopping och kommunikationer. Välkommen till Kronan 10!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gröna gatan 4, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun

Gröna gatan 4

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 100 000 kr

50,5 m²

2 rum

3 002 kr/mån

41 584 kr/m²

Söker du en perfekt förstabostad? Här erbjuds en perfekt tvårummare på ett av stans bästa lägen. Lägenheten är drygt 50 kvadratmeter och disponeras på två rum och kök. Gott om förvaring och en balkong i härligt västerläge med utsikt mot Stadsparken. Bostaden har totalrenoverats vilket ger dig perfekta förutsättningar till att kunna flytta in direkt och fokusera på att trivas! Förutom en låg månadsavgift på 3002 kr, där värme, vatten, bredband och tv ingår, så är lägenheten en del av en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Här bor man med närheten till stadskärnan, med endast ett par minuters promenadavstånd till allt som Jönköping city har att erbjuda. Från lägenheten har du enbart ett par hundra meter till Jönköping University och en kort cykeltur in till stadskärnan. Här bor man riktigt bekvämt. Utöver läget är föreningens service suverän! Intresserad av bostaden? Anmäl gärna ditt intresse på annonsen eller kontakta Johan Gustavsson för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Snöflingegatan 11, Mullsjö, Mullsjö kommun

Snöflingegatan 11

Lägenhet
Mullsjö, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 625 000 kr

120 m²

6 rum

6 911 kr/mån

21 875 kr/m²

Ett härligt kedjehus i bostadsrättsform på helt nybebyggda Kärleksudden, ett område som kommer att bli otroligt populärt. Här bor man ett stenkast från sjön och på smidigt promenadavstånd till centrala Mullsjö och stationen. På området finns en underbar lekplats och läget på området är toppen! Den som köper detta bostadsrättshus bli första egentliga ägaren och här i huset. OBOS som byggföretaget heter som byggt och projekterat bostadsrättsföreningen kommer att kompensera de kunder som köper med halva merkostnaden för de räntehöjningar som blivit pga det ostadiga världsmarknadsläget under 24 månader från det att föreningen gör klart sina lån vilket innebär att månadskostnaden som angetts kommer att bli lägre och jag som mäklare kan förklara hur detta kommer att fungera i praktiken. Inflyttning kan ske i slutet av januari 2023. Välkommen hem!

 • Plus
Strandängsgatan 7C, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 7C

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 350 000 kr

55 m²

2 rum

4 128 kr/mån

42 727 kr/m²

Nybyggt och modernt intill Vätterns strandlinje, välkomna till kvarteret Sjöviken på natursköna Strandängen! På tredje våningen ligger denna välplanerade tvåa om 55 kvm med en härligt tilltagen balkong i soligt söderläge med fri vy ut över en ekdunge. Balkongen är inglasad och med sin storlek blir den verkligen ett extra rum att nyttja stora delar av året. Obefintlig insyn och istället Vätterns vatten som kan avnjutas mellan träden. Lägenheten står färdig för inflyttning i mars 2023. Här erbjuds en hög standard med kök från HTH, helkaklat badrum med separat tvättsektion och genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv. Extra plus för gott om garderobsförvaring, väldigt bra om man är två boende. Ny och modern lägenhet i all ära, men ett boende i Brf Sjöviken ger dig mer! Eller vad sägs om ett lyxigt poolhus med bastu och soldäck på innergården samt takterrass med milsvidd utsikt. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern! På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen. Bilen ställer ni smidigt i garaget och gästerna kan sova gott i föreningens övernattningslägenhet. Kontakta mäklare för mer information och visning på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Lyftstigen 3, Månsarp, Jönköpings kommun

Lyftstigen 3

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

5 500 000 kr

149 m²

6 rum

Hela familjen trivs i mysiga Månsarp. Med sitt fina läge i Tabergsdalen, strax söder om Jönköping bor man tryggt och lugnt, nära naturen, på en plats där barnen kan springa rätt ut i leken. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet i jönköping med bil, tåg eller buss. Månsarp är ett perfekt samhälle för barnfamiljen. Skog, bad och motionsspår inpå husknuten, eller inom kort cykelavstånd, helt nybyggd förskola och grundskola upp till åk 6. Ta med släkt och vänner till Tabergstoppen eller fika och matbutiker inne i Taberg. Här växer ett helt nytt modernt bostadsområde fram. Totalt kommer Myresjöhus uppföra sju flyttklara hus där man i första etappen uppför fyra hus av modellen smart 149. Ett flyttklart hus innebär att arkitekten redan gjort alla val och husen är mycket smakfulla och bra utrustade redan från början, smidigt och tryggt. Huset smart 149 gör skäl för sitt namn. Ett sluttningshus om 149 kvm med mycket smart och effektiv planlösning. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelningen med ett allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare/förråd och ett badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn och kommod från Vedum När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen. Köket kommer från HTH och har en tidlös stil med rostfria vitvaror. Köksmodellen Stockholm i mockafärg gör att du får ett mysigt kök som tillför värme och hemtrevnad till din heminredning. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring. I denna del av huset finns ytterligare en sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschväggar och en kommod från Vedum. Huset är inrett i industriell stil. Här flyttar man dessutom in i ett svanenmärkt hus. Här kan ni vara säker på att ni flyttar in i ett hus som håller högsta klass, både när det gäller miljö- och klimatpåverkan och inomhusmiljö. Ett svanenmärkt hus har också en energiförbrukning som ligger runt 25% lägre än Boverkets byggregler. Något som märks i plånboken både på elräkningen och att man kan bli berättigad till sk Grönt bolån, vilket gör en del på räntan. Ett svanenmärkt hus har också en bättre inomhusmiljö än andra hus, vilket är mycket positivt ur astma och allergisynpunkt. Det första huset står nu klart och ges nu möjlighet att titta på. Platsvisning 28/12 och 14/1. Välkomna!

 • Nyproduktion
Esplanaden 4B, Vaggeryd - Centralt, Vaggeryds kommun

Esplanaden 4B

Radhus
Vaggeryd - Centralt, Vaggeryds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 195 000 kr

100 m²

4 rum

5 236 kr/mån

21 950 kr/m²

Med ett smidigt cityläge ligger det nybyggda kvarteret på Esplanaden! Här erbjuds nu ett radhus om 100 synnerligen välplanerade kvadratmetrar där byggherre och arkitekt verkligen tänkt till. Socialt entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning där stora fönsterpartier ger trivsamt ljusinflöde. Badrum och separat tvättstuga på detta plan. En trappa upp ligger de mer privata delarna med två sovrum, allrum och badrum. Ett av sovrummen är lyxigt tilltaget med rejäl walk-in closet. Detta våningsplan är flexibelt så finns behov för tre sovrum kan det byggas om utan allt för stora ingrepp. I anslutning till entrén finns ett förråd och på baksidan, med utgång från vardagsrummet, finns ett trädäck i soligt söderläge. Kort och gott ett supersmidigt boende utan underhålls- eller renoveringsbehov på många år, istället mycket tid över till annat. Kontakta mäklare för mer information eller bokning av visning!

 • Uteplats
Mor Annas väg 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Mor Annas väg 3

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 495 000 kr

137 m²

6 rum

1 026 m² tomt

Nytt, bekvämt och tryggt! På Mor Annas Väg 3 väntar ett nybyggt enplanshus på sin första ägare. Ett välbyggt hus i lösvirke med modern öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Fullutrustat kök från Marbodal och påkostade materialval i badrummen. Huset har genomgående golvvärme och modern byggteknik i kombination med effektiv frånluftsvärmepump borgar för en attraktiv boendekostnad. Detta är ett hus för familjen och där minimalt med underhåll kommer att skapa mycket tid över för annat! Huset överlämnas nyckelfärdigt medan dess utsida är upp till köparen att utforma efter eget önskemål. Trädäck, stensättningar, rabatter, gräsmatta med berg i dagen, ja möjligheterna är många. Plats för garage eller carport finns alldeles intill huset. Läget är en dröm för barnfamiljen med sin lugna och cykelvänliga gata. Grönska och lekplats alldeles i närheten och barnomsorg inom gångavstånd underlättar vardagen. Här har man lika nära till Grönelunds friluftsområde som till centrums service och utbud. Pendlingsmöjligheterna till Värnamo och Jönköping är föredömliga. Hör av er för att boka in en visning!

Strandängsgatan 11C, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 11C

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

4 400 000 kr

115 m²

5 rum

6 917 kr/mån

38 261 kr/m²

Längst ut på gaveln där stora fönsterpartier som sträcker sig ned till golv skapar verklig konst. Lövverk och Vätterns vatten är din utsikt och ingen tittar in. Det här är verkligen en bostad som är så mycket mer än bara väggar och tak, den har karaktär och bjuder in till upplevelser, året runt. Lägenheten ligger på andra våning och är fördelad på 115 kvm. Lägg därtill en stor balkong som löper från soligt söderläge vidare runt dess östsida mot vattnet. Dessutom en entrébalkong med generös yta. Den invändiga disponeringen är smart, effektiv och inbjudande. Här kombineras sociala ytor såsom öppet kök med köksö, stor matplats och vardagsrum med praktisk funktionalitet i form av badrum, gästwc och separat tvättstuga. Genomgående ljus färgsättning, fullutrustat kök från HTH, tre sovrum samt goda förvaringsutrymmen. Lägenheten ingår i en förening med extra allt! Eller vad sägs om ett lyxigt poolhus med bastu och soldäck på innergården samt takterrass, bara hissen upp. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern! På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen. Bilen ställer ni smidigt i garaget och gästerna kan sova gott i föreningens övernattningslägenhet. Kontakta mäklare för mer information och visning på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Strandängsgatan 9C, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 9C

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 395 000 kr

90 m²

3 rum

5 755 kr/mån

37 722 kr/m²

I en glänta på Strandängen, alldeles intill Vätterns strandlinje ligger det nya kvarteret Sjöviken. Ett på många sätt perfekt läge. Badtoffelavstånd ner till vattnet, vacker cykelväg längs med Vättern in till stan och med uppvuxen natur ständigt närvarande med sina olika färgskiftningar. Det händer mycket på Strandängen, mycket har byggts, mycket kommer att byggas framöver men i de flestas ögon kommer läget aldrig bli bättre än i just Sjöviken. På fjärde våning finns nu en genröst tilltagen trea till salu. Väl tilltaget vardagsrum, stora fönsterpartier rakt ut mot en ekdunge, balkong i söder med utsikt ner mot vattnet mellan träden, två badrum och modernt utrustat kök från HTH. Stort plus för obefintlig insyn och en utsikt där naturens olika karaktär blir en läcker vy att njuta över. Kvarteret Sjöviken erbjuder läckra egenskaper som tar boendet till nya nivåer! Eller vad sägs om ett poolhus med bastu och soldäck på innergården eller den mäktiga takterrassen med milsvid utsikt. Bilen ställs tryggt och smidigt i föreningens garage. Flexibel inflyttning. Välkomna att ta kontakt för att boka in en visning på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stenroddargränd 3, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenroddargränd 3

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 400 000 kr

57 m²

2 rum

3 657 kr/mån

42 105 kr/m²

På Munksjöstaden finns denna fina tvåa om 57 välplanerade kvadratmeter! Planlösningen är välplanerad med rymligt sovrum, öppen planlösning mellan vardagsrum & kök och genomgående ekparkett och vita väggar. Balkongen om 10 kvadratmeter vetter mot söder med härliga vyer mot ett glittrande Munksjön med flera soltimmar att njuta av. En välkomnande hall med garderob och plats för avhängning, direkt till vänster öppnar badrummet upp sig - stort och stilrent med tvättsektion. Öppet mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier gör att ytorna upplevs som ljusa och luftiga. Köket går i stilrent vitt och är från välkända HTH. Ett rymligt sovrum med garderober, här finns det plats för dubbelsäng. En fantastisk lägenhet på alla sätt men det som ändå kanske främst sticker ut är det centrala läget med närhet till allt som önskas. Med Munksjön som närmsta granne blir sjöutsikt och promenadstråket runt sjön en naturlig del av vardagen. Det har knappast undgått någon att området där gamla Munksjö pappersbruk en gång i tiden grundades genomgår en omvandling. En ny stadsdel växer fram i rask takt och den är minst sagt levande! Här kombineras bostäder med förskola, matbutik, apotek, vårdcentral, restaurang, gym och bageri. Munksjöstaden kopplar verkligen greppet om att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Jönköping. Anmäl erat intresse för information om visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kostigen 35, Bränninge, Habo kommun

Kostigen 35

Lägenhet
Bränninge, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 100 000 kr

81 m²

4 rum

5 650 kr/mån

25 926 kr/m²

Välkomna till denna underbara och fint planerade hörnfyra, där allt är nytt och fräscht och det dessutom finns garantier på allt ni köper. Hela denna del av Bränninge kännetecknas av underbart mysiga kvarter där det andas positiva vibbar och unga som gamla mår bra och man trivs med sitt område året om! Denna lägenhet ligger i ett fantastisk fint läge där man har obruten dag och eftermiddagssol vid entrébalkongen så här tar man gärna fram solstolen eller äter en skön middag i solen. Tre bra sovrum, ett fullutrustat kök med matplats i en helt öppen planlösning med det mysiga vardagsrummet, ett stort badrum med duschhörna, wc, handdukstork, handfat med tillhörande arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Snygga parkettgolv, målade väggar överallt och underbart ljusinsläpp via alla fönster som finns i två vädersträck. Den stora entrébalkongen erbjuder sköna stunder i solen hela dagen och på balkongen vid vardagsrummet har man morgonsol och sista kvällssolen. Köket har snygga kökssnickerier från Vedum, induktionshäll, micro, hel kyl och hel frys från Bosch och snygga grå bänkskivor kombinerat med vitt stänkskydd och vita luckor. Bilen parkerar man smidigt utanför och i anslutning till parkeringsytan till vänster om huset finns ett eget utomhusförråd samt en mysig gemensam uteplats med pergola, bord och stolar. Lägenheten säljs på ritning då det än så länge är en byggarbetsplats men Henrik Holm har sålt projektet åt OBOS och kan svara på alla frågor ni kan tänkas ha och är väl insatt i ekonomi, tillval, garantier mm. Jag Jaklin sköter försäljningen då jag jobbar lokalt i Habo. En fördel här är att den ekonomiska planen nu är klar och man vet vad årsavgiften kommer att vara initialt och här kan man köpa nyproduktion med supersnabb inflyttning. Tänkt inflyttning är den 22 februari 2023. Välkommen att kontakta Jaklin Saado 0708-158531

 • Nyproduktion
 • Balkong
Lönnholmsgatan 8B, null, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 375 000 kr

87 m²

3 rum

4 306 kr/mån

38 793 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Lönnholmsgatan 8B, null, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 780 000 kr

87 m²

3 rum

4 333 kr/mån

43 448 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Mellangatan 10, null, Jönköpings kommun

Mellangatan 10

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 745 000 kr

83 m²

3 rum

4 237 kr/mån

45 120 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Mellangatan 8, null, Jönköpings kommun

Mellangatan 8

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 640 000 kr

83 m²

3 rum

4 237 kr/mån

43 855 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lönnholmsgatan 8A, null, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 8A

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 645 000 kr

87 m²

3 rum

4 333 kr/mån

41 897 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kartonggatan 1, null, Jönköpings kommun

Kartonggatan 1

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

4 250 000 kr

107 m²

4 rum

7 107 kr/mån

39 720 kr/m²

 • Nyproduktion
Kämpeavenyn 11, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 11

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 150 000 kr

48 m²

2 rum

3 468 kr/mån

44 792 kr/m²

 • Nyproduktion
Kämpeavenyn 9, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 700 000 kr

39 m²

1 rum

2 927 kr/mån

43 590 kr/m²

 • Nyproduktion
Murstensgatan 2, null, Jönköpings kommun

Murstensgatan 2

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 550 000 kr

88 m²

3 rum

5 987 kr/mån

40 341 kr/m²

 • Nyproduktion
Kämpeavenyn 9, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 800 000 kr

81 m²

3 rum

5 564 kr/mån

46 914 kr/m²

 • Nyproduktion
Häradsvägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Häradsvägen 6

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 550 000 kr

65,5 m²

2 rum

3 686 kr/mån

23 664 kr/m²

Ett fantastiskt ljusinsläpp, grym planlösning och ett helt underbart skick skapar detta trivsamma hem! Att lägenheten är i ett fantastiskt skick är inget att sticka under stolen. Lägenhetens kök är i stort sett helt nytt och de senaste åren har lägenheten fått nya ytskikt vilket bidrar till att du inte behöver tänka på renovering förens om många år! Den stora, inglasade balkongen som vetter mot söder blir ett härligt extrarum som kan nyttjas många månader om året. Här ute finns det gott om utrymme för ett härligt lounge-set och trevliga kvällar med nära och kära. Här bor man i en synnerligen välskött förening med god ekonomi, bra gemensamhetsutrymmen såsom snickarbod och gym samt en stor parkliknande innergård. Extra plus för hiss och övernattningsrum för gäster. Granne med Vapenvallen, 10 min promenad till Huskvarna tågstation där även pizzeria och minilivs finns och 15 min till Huskvarna centrum. Varmt välkomna hem till Häradsvägen 6!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 77