Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 21, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Kungsgatan 21, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 21, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 21

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 1/7
3 117 kr/mån
31 146 kr/m²

Nu har du chansen att ta del av en fantastisk möjlighet, oavsett om du planerar att studera eller letar efter ditt första boende på bästa möjliga plats! När det kommer till att välja en bra bostad är läget ofta avgörande. Det är det som gör vardagen smidig och behaglig och får oss att vilja stanna länge. Dessutom, om bostaden är i toppskick, kan du flytta in och trivas direkt. HSB Kronan erbjuder just detta - ett bekvämt boende i utmärkt skick. Beläget mitt i stan har du tillgång till otaliga fördelar och bekvämligheter. Det oslagbara centrala läget ger dig omedelbar tillgång till fantastiska butiker, trendiga restauranger, mysiga caféer och härliga promenadstråk. Du behöver inte längre resa långt för att njuta av allt som Jönköping har att erbjuda - allt finns inom räckhåll! Dessutom är bostadsrättsföreningen Kronan stabil och har en sund ekonomi, med en styrelse som håller koll på läget. HSB Kronan är välunderhållen och ger dig närhet till allt som centrala Jönköping har att erbjuda. Precis utanför dörren hittar du mataffärer, caféer och butiker, och det finns utmärkta möjligheter till kollektivtrafik. Om du studerar på Jönköpings University, eller planerar att göra det, ligger skolan bara 700 meter bort - inom bekvämt promenadavstånd. Det är verkligen en lyxig fördel! Om du någon gång behöver en paus från stadens puls kan du besöka de närliggande grönområdena, som Friaredalen eller den omtyckta Stadsparken. Dessutom fungerar bostadens egen innergård som en trevlig park för föreningens boende, med en stor gräsmatta och mysiga grillplatser. Perfekt för sommarens aktiviteter! Tveka inte att anmäla ditt intresse redan idag för att inte missa viktig information! Det här är en möjlighet du inte vill gå miste om!

  • Premium
  • Hiss
Kungsgatan 9M, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 4 aug kl 11:30
Kungsgatan 9M, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 9M, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 9M

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 0
2 874 kr/mån
39 528 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårumslägenhet på Kungsgatan 9M i Jönköping, belägen i markplan i den välskötta bostadsrättsföreningen Kämpen. I hallen har du spegelpartier där det bakom gömmer sig ett utmärkt utrymme som är utrustat med garderober och avhängningsmöjligheter som hjälper dig att hålla ordning och reda. Sovrummet har en given placering för säng och nattduksbord samt flertalet garderober. Några kliv in i hallen har du ett helkaklat badrum utrustat med WC och dusch. Vidare har du ett kök som går i modern stil med vitrinskåp, ljusa fronter och god matlagningsyta. Här finns gott om plats för ett större matbord där du gärna samlar vännerna och familjen för många goda middagar och ett trevligt umgänge. Vardagsrummet har en god planlösning med ljusa väggar och ett ljust golv som ger en känsla av rymd i rummet. Även här har du bra med yta att umgås på! På sommaren flyttar ni gärna ut middagarna på den otroligt trevliga uteplatsen. Med möjlighet till en varierad möblering kan du antingen utrusta denna med en trevlig loungegrupp eller diverse annat möblemang. En underbar oas och plats för både avkoppling och social samvaro under sommarens varma dagar och svalna kvällar! Kungsgatan 9M är en en alldeles utmärkt bostad för dig som vill bo centralt med närhet till allt som Jönköping City har att erbjuda. Här har du ICA Klostergatan på andra sidan gatan, smidiga busskommunikationer ett stenkast bort, promenadavstånd in till shoppingutbudet i city, eller varför inte ta en fika på något av de mysiga kaféerna i området? För dig som studerar finner du Jönköping University endast en kort promenad bort! Ett boende i bostadsrättsföreningen Kämpen kommer med mängder av fördelar. Här bor du i en förening som är känd för sin stabilitet och höga standard. Föreningen erbjuder en trivsam och aktiv livsstil för sina medlemmar där du bland annat har tillgång till gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga, snickarrum, biljard- och pingisrum, cykelförråd och andra faciliteter som bidrar till en utmärkt boendemiljö som passar för alla! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag! Cornelia Ågren 070-8158531

  • Premium
  • Hiss
Stenhuggargatan 52, Kålgården, Jönköpings kommun
Stenhuggargatan 52, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Stenhuggargatan 52, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Stenhuggargatan 52

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 600 000 kr
124,3 m²
4 rum
vån 2/4
9 141 kr/mån
37 007 kr/m²

Välkommen till Stenhuggargatan 52! Denna rymliga lägenhet erbjuder ett bekvämt stadsliv på sin allra bästa nivå. Belägen på våning 2 i en välskött fastighet, har denna lägenhet en yta på generösa 124,3 kvadratmeter, fördelat på 4 rum. De ljusa och fräscha ytskikten ger en inbjudande atmosfär och en känsla av ljus och rymd. Ett stort och luftigt vardagsrum ger gott om plats för umgänge och avkoppling. Här finns plats för både soffgruppen och matbordet där du kan inreda och skapa din drömvardag. Dubbla klädkammare, dubbla inglasade balkonger och dubbla badrum med dusch. Det ena badrummet är utrustat med egen tvättpark. Hissen tar dig direkt ner till garaget där du har din egen garageplats samt tar dig upp till ditt förråd, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Kålgården är lugnt men samtidigt centralt och har därför blivit ett mycket populärt område i Jönköping. Här bor du en kort promenad från den mest centrala stadskärnan, men ändå i en lugn och avlägsen del som är bortom de bullrigare delarna av stan. Här bor man nära vackra promenadstråk, ett mysigt konditori på området, utmärkta fik med sjöläge samt ett rikt utbud av närservice som är svårt att hitta på andra ställen. Här erbjuds den perfekta kompromissen, att lämna stadens brus men fortfarande ha den nära till hands. Sammanfattningsvis är detta en ljus, rymlig och bekväm lägenhet som erbjuder högsta komfort och närhet till stadens bekvämligheter. Med sina två inglasade balkonger, dubbla badrum och enkel tillgång till garage och förråd är detta en idealisk plats att kalla hem. Varmt välkommen till ett kvalitativt boende på Kålgården!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hermansvägen 15, Jönköping, Jönköpings kommun

Hermansvägen 15

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 100 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 4
4 300 kr/mån
29 371 kr/m²

Högst upp i huset, med ett fördelaktigt gavelläge som låter ljuset flöda in från två väderstreck, hittar du denna ljusa och rymliga trerumslägenhet på 71,5 kvm, inklusive en stor inglasad balkong. Lägenheten har en genomtänkt planlösning där vardagsrummet, med sin vackra fiskbensmönstrade parkett, är bostadens hjärta. Det stilrena och moderna köket erbjuder en trivsam matplats och har direkt access till den härliga balkongen, som fungerar som ett extra rum att nyttja året runt. Två rymliga sovrum och ett fräscht badrum utrustat med tvättmaskin kompletterar bostaden. Bostaden tillhör en välskött förening där stora renoveringar redan genomförts. Omgivningarna bjuder på en vacker miljö med stora gräsytor som fritt kan disponeras av föreningens medlemmar, vilket skapar perfekta förutsättningar för picknick, lek och avkoppling. Promenaden till Vätterstranden eller Liljeholmsparken är kort, och busshållplatsen ligger bara ett stenkast bort. I närområdet finns dessutom vårdcentral, apotek, skola och livsmedelsbutik, vilket gör detta till ett utmärkt boendealternativ med närhet till allt man behöver.

Klostergatan 52B, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun

Klostergatan 52B

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 000 000 kr
46 m²
1 rum
vån 3/3
3 341 kr/mån
43 478 kr/m²

Här presenteras en otroligt charmig lägenhet där man bevarat den äldre stilen i form av trägolv, höga golvsocklar och en genomgående äldre charm. Kliv in i bostaden och ta del av lägenhetens rymd och ljuset som flödar på de vackra ytskikten. Rymlig hall med separat WC och dusch samt en klädkammare för extra förvaring. Det nyare köket erbjuder gott om plats, här finns rum för en matplats för att avnjuta goda middagar. Det finns möjlighet att köpa lägenheten möblerad om så önskas. På föreningens innergård kan du njuta av sommarens varma dagar med familj och vänner. Avnjut en kopp kaffe, bjud in till en grillkväll eller ät frukost utomhus. Innergården är både privat och lugn. I källaren finns en välutrustad tvättstuga. Möjlighet till snabb inflyttning finns för den som önskar, och det finns även chans att få en parkeringsplats på innergården. Läget på Söder är perfekt för dig som vill bo centralt och ha nära till allt. Utanför dörren finns all nödvändig service. Bussförbindelser, mataffärer, restauranger och caféer ligger nära. Trots det centrala läget är det inte långt till grönområden och vackra promenadstråk, som Munksjöpromenaden och Stadsparken. Högskolan ligger bara några hundra meter bort och Jönköping centrum nås på fem minuter med cykel. Allt är i toppskick, föreningen har ordning på ekonomin, du bor mitt i stan på en trygg gata med nära till allt som staden erbjuder - blir det bättre än så? Välkommen till denna charmiga etta med närhet till allt du kan tänkas behöva!

Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 3

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
6 267 kr/mån
34 214 kr/m²

På våningen 3: finns denna stilfulla 3:a om 70 kvm. Ett fantastiskt läge och en bostad som kommer med många tilltalande attribut. Välavvägda materialval samspelar väl med bra planlösning, ljusinsläpp och rymd. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en mycket trevlig socialyta. Från vardagsrummet öppnar terrassen upp sig om hela 70 kvm. Det soliga söderläget är i detta fall helt fritt och ramas trevligt in av parken som finns närmast och lyfter du blicken möts du av vacker bebyggelse och natur. Kungsängens nya kvarter har i rask takt växt fram till ett attraktivt område att leva och bo på. Med sin närhet, natursköna omgivning och de goda kommunikationerna blir vardagen mycket bekväm. Ett idealiskt område för dig som vill bo modernt, leva bekvämt och ha både avkoppling och aktivitet utanför dörren. I samma fastighet finns idag Nordic Wellness och vårdcentral. I området finner du även en Sushi-restaurang och frisörsalong. På promenadavstånd finner du även matvarubutiken Willys. Strax utanför porten finns busshållplats med täta avgångar, här ifrån avgår stamlinjen som både tar dig till Jönköping och Huskvarna. Från hissen nås garaget som ligger längst ner, fördelning enligt kö-system. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Värnhemsvägen 62

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 463 kr/mån
22 148 kr/m²

Välkommen till Värnhemsvägen 62 på Fagerslätt, trivsams tvåa om 67,5 kvm. Här bor ni med villakänslan men också de bekvämligheterna som bostadsrätten för med sig. Egen entré, uteplats med trädäck och egen trädgård blir en del av den trivsamma villakänslan Välplanerade kvadratmetrar präglar bostaden och erbjuder rymliga ytor för sociala tillställningar. Ett modernt inrett och välutrustat kök. Vardagsrummet är generöst tilltaget och likaså är sovrummet rejält, extra plus också för goda förvaringsutrymmen och den obefintliga insynen. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du i populärt och lugnt område. Välskött förening med trivsam omgivning där varje lägenhet har nära till grönska samt tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, bastu samt utrymme där föreningen tillhandahåller trädgårdsredskap för utlåning till bostadsrättsinnehavare. Trivsam innergårdsmiljö med upplysta gångvägar, sittplatser och fin grönska. I omgivningen finns även lekplats, basketplan och grönytor. Tryggt och bekvämt! På Fagerslätt bor man naturskönt och "på landet" samtidigt som man har närhet till skol- och barnomsorg och goda kommunikationer med busshållsplats 250 meter från bostaden. IKHP:s anläggning med motionsspår och skidspår vintertid ligger en kort promenad från ytterdörren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Uteplats
Odengatan 15A, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Odengatan 15A, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 15A, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 15A

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
6 457 kr/mån
25 781 kr/m²

Varmt välkommen in till Odengatan 15A och denna vackra tvårummare! Kliv in genom dörren och möts av en välkomnande hall som leder dig vidare in i bostadens alla rum. Här här du ett stort och modernt kök med rostfria vitvaror, goda matlagningsytor och gott om plats för ett större matbord. Vardagsrummet ger dig möjligheten att vara kreativ med möblering tack vare dess rymd och smidiga planlösning. Plankgolvet löper genom stora delar av bostadens rum och skapar en riktigt charmig känsla! Sovrummet har plats för en dubbelsäng och god förvaringsyta. Det helkaklade badrummet är både stilrent och funktionellt, för extra komfort adderas golvvärme och en tvättmaskin som förenklar din vardag. Att bo mitt i den centrala delen av Jönköping kommer med sina fördelar. Här har du nära till matbutiker, kaféer, shopping samt smidiga kommunikationer med buss eller tåg runt om i Jönköping. Allt du kan tänkas behöva finns inom räckhåll, smidigt eller hur? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag! Cornelia Ågren 070-8158531

  • Premium
Gelbgjutargatan 22A, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Gelbgjutargatan 22A, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Gelbgjutargatan 22A, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Gelbgjutargatan 22A

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 800 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/2
3 155 kr/mån
41 860 kr/m²

Området på Gamla Kålgården är för många ett sånt där område man drömmer och längtar efter att bo i. Ett område så många blivit kära i genom åren med tanke på de små innergårdarna omringade av vackra trähus och arkitektur som skiljer sig från mycket annat i Jönköping. Här finns nu möjligheten att förvärva ett hem på 43 kvadrat i kanon skick som inger känslan av ditt egna mini-hus, mitt bland kullerstensgatorna. Välkommen in på gården, där buskar och lummiga träd samsas med trädgårdsmöbler och gårdsförråd. In genom trapphuset och ett steg in finner du en mysig etta med god förvaring, modernt badrum och ett ordentligt separat kök med plats för en riktig matgrupp. Allt från fönster, golv och lister andas Gamla Kålgården och kikar du ut genom fönstret kan man knappt tro att det är 10 min till Högskolan, 2 till bussen eller några minuter cykel till city. Rummet är enkelt att möblera och rymmer idag både skrivbordsplats, 160 cm säng och härligt soffhäng samt en inbyggd garderob. Badrummet är i toppskick. Snyggt kakel och klinker samt golvvärme, med kvalitetsdokument på allt. Köket passar både matlagningsentusiasten eller dig som hellre utnyttjar närheten till Jönköpings restauranger. Bra ytor och ett tidlöst utseende! Med en välbalanserad avgift är detta boende både ekonomiskt och praktiskt. Området Gamla Kålgården ger en atmosfär av lugn och trygghet med sina mjuka och varma färger samt sin gamla charm. Nära till city, butiker, Högskolan och allmänna kommunikationer är detta ett riktigt praktiskt hem för dig som vill ha nära till allt men njuta av lugnet. Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Ellen, för att boka in visning och känna in precis hur trevligt detta hem är! Vi ser framemot att berätta mer.

  • Premium
Lönnholmsgatan 5, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Lönnholmsgatan 5, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 5, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 5

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 200 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 437 kr/mån
25 581 kr/m²

Välkommen till Lönnholmsgatan 5, här kan ni njuta av att bo i en välskött och stabil bostadsrättsförening. Här erbjuds en rymlig trerumslägenhet som tack vare sin genomtänkta planlösning ger en ljus och trivsam boendemiljö. Lägenheten har fönster i två väderstreck, vilket släpper in rikligt med naturligt ljus. Invändigt finner du ett kök med en köksö, perfekt för att umgås med familj och vänner. Vardagsrummet är rymligt och har direkt utgång till en balkong, en idealisk plats för avkoppling. Lägenheten har två sovrum av god storlek, varav det ena har delats av för att skapa två mindre sovrum. Om behovet finns, kan väggen enkelt tas bort för att återställa till ett större sovrummet. Badrummet är helkaklat och har en bra storlek. Bostadsrättsföreningen Flora 4 förvaltas av HSB och är känd för sin stabilitet och goda ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt TV och bredband från Telia, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Liljeholmen erbjuder närhet till allt du kan behöva, och den natursköna strandpromenaden blir en naturlig del av ditt dagliga liv, både för kommunikation och rekreation. Liljeholmsparken med sin gröna oas är en annan uppskattad plats i närheten. Du tar dig enkelt till både Asecs och city antingen till fots eller med cykel, och med bil är du snabbt framme. På Östra Storgatan går två busslinjer, vilket gör kollektivtrafiken mycket tillgänglig.

  • Premium
  • Hiss
Gubbhagsgatan 69, Huskvarna, Jönköpings kommun
Gubbhagsgatan 69, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Gubbhagsgatan 69, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Gubbhagsgatan 69

Radhus
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 100 000 kr
150 + 13 m²
294 m² tomt

Välkommen till Gubbhagsgatan på nedre delen av Öxnehaga. Här håller vi på att förbereda och lära känna denna attraktiva pärla, på en mycket fin hörntomt och med ett av Jönköpings bästa utsikts- och kvällssolslägen. Radhusen på Gubbhagsgatan är kända för sin yteffektiva och bra planlösning. I just detta huset har man dessutom byggt ut huset med hela 35 kvm, vilket inte bara gett två extra sovrum utan även en stor terass på entréplan. Ett hus i toppskick, där det mesta uppgraderats på senare år. Senast installerades en effektiv solcellsanläggning, vilket håller ner driftkostnaderna i detta redan energisnåla hus. I samband med det byttes även taket. Mer info, fler bilder, planritning och besiktning kommer inom kort. Men välkommen redan nu med frågor och ert intresse. Välkommen!

  • Premium
Traversvägen 26 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun
Traversvägen 26 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 2
Traversvägen 26 lgh 1103, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 3

Traversvägen 26 lgh 1103

Lägenhet
MÅNSARP, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
82,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 883 kr/mån

-HELT NYTT - NÄRHET TILL NATUR – TRYGGT MED RÄNTEGARANTI Nu ges ni tillfället att få flytta in i en nybyggd lägenhet i Månsarp! En rymlig och välplanerad 4 rok. vilken inger ett ljust, luftigt intryck med sin 82 kvm och man erbjuds härligt ljusflöde in mot kök och vardagsrum via flertalet fönster samt den glasad balkongdörren som leder ut till den stora balkongen med kvällssol om hela 17 kvm, perfekt för härliga sommarkvällar med nära & kära. Rymligt badrum med tvättstuga och entré/hall med förråd är sådant som förenklar vardagen och tre bra sovrum gör att familjen får plats eller skapar ett extra rum för hemmakontor. Standarden är genomgående tilltalande och materialvalen som har gjorts här är fina! Bostadsutvecklaren betalar alla kostnader för de bostäder som ännu inte är sålda. Du behöver därför inte oroa dig för att du eller bostadsrättsföreningen kommer påverkas ekonomiskt av att det finns fler bostäder ute till salu.

  • Premium
Buda på en nyproduktion - gör en bra bostadsdeal, MÅNSARP, Jönköpings kommun
Buda på en nyproduktion - gör en bra bostadsdeal, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 2
Buda på en nyproduktion - gör en bra bostadsdeal, MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 3

Buda på en nyproduktion - gör en bra bostadsdeal

Lägenhet
MÅNSARP, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
113,7 m²
5 rum
vån 1/2
8 857 kr/mån

-INFLYTTNINGSKLART - NÄRHET TILL NATUR – TRYGGT MED RÄNTEGARANTI Nu ges ni tillfället att få flytta in i ett nybyggt och tilltalande kedjehus om 2-plan som inger ett ljust, luftigt intryck med bra variation mellan umgängesytor med öppen planlösning mot köket samt familjens privata del på övre plan med tre bra sovrum, allrum för TV samt helkaklat badrum. Standarden är genomgående tilltalande och materialvalen som har gjorts här är fina! Med sina ljusa sällskapsytor, stilrent Ballingslöv intill med öppen planlösning, uteplats, balkong och en grön trädgårdstäppa blir denna femrummare det perfekta hemmet för den aktiva familjen som gillar att umgås både inne och ute. Tack vare två stora och välutrustade badrum klarar ni också rusningstrafiken på morgonen utan gnissel, och tvätten sköts i en separat tvättstuga. Husen kedjas ihop i längor med carport mellan och ett förråd baktill som skapar praktisk förvaring. Utemiljön består av entrégård med betongplattor mot öster som kan möbleras för morgonkaffet i solen eller en svalkande stund i skuggan på eftermiddagen. Husets gröna uteplats vetter mot väster och bjuder på ett trädäck och en privat gräsyta. Här lever du villaliv utan måsten, trädgårdsliv utan ansträngning, sommarliv när det är som bäst! Bostadsutvecklaren betalar alla kostnader för de bostäder som ännu inte är sålda. Du behöver därför inte oroa dig för att du eller bostadsrättsföreningen kommer påverkas ekonomiskt av att det finns fler bostäder ute till salu.

  • Premium
  • Energieffektiv
Fjällgatan 10, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fjällgatan 10, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Fjällgatan 10, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Fjällgatan 10

Radhus
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 395 000 kr
102 + 75 m²
4 rum
622 m² tomt

Trivsam boendeform i ett lugnt och gemytligt läge. Nuvarande ägare har bott här under en längre tid vilket bekräftar hur bra man trivs här. Boendet har uppskattade ytor med ett inbjudande entréplan bestående av allrum, matsal med stilren täljstenskamin, kök samt gästtoalett. På övervåningen finns två stora sovrum och ett badrum. Källaren har stora förrådsutrymmen, hobbyrum, tvättstuga med dusch och bastu, samt matkällare. Här bor ni i ett omtyckt och barnvänligt läge med grönområde båda sidor. Uppskattad närhet till flera förskolor och skolor, lekplatser, Lillån, IKHP, Bondberget, affärer/samhällsservice samt Vapenvallen. Välkommen hem!

  • Premium
Lillholmsvägen 4, Hok, Vaggeryds kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Lillholmsvägen 4, Hok, Vaggeryds kommun, bild 2
Lillholmsvägen 4, Hok, Vaggeryds kommun, bild 3

Lillholmsvägen 4

Villa
Hok, Vaggeryds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 995 000 kr
136 + 70 m²
2 024 m² tomt

Trivsamt och praktiskt boende som verkligen skapar ytor för hela familjen. Smart planerat entréplan med stort och modernt kök i öppen planlösning. Här samlas gärna vänner och familj för gemensamma middagar. Stora sociala ytor med utgång till stor uteplats som har direkt kontakt med den uppskattade baksidan med stora och plana gräsytor. Övervåningen har två sovrum och badrum. Källaren har generösa förrådsutrymmen och praktisk groventré. Det bästa med fastigheten, som även var nuvarande ägares, stora argument att köpa fastigheten är det stora och rejäla dubbelgaraget. Bo bekvämt i lugna och gemytliga Hok. Här finns förskola och Hoks skola med förskoleklass upp till årskurs 5. I närområdet finns även gårdsbutiken Leva Café & Hemma som är ett trevligt utflyktsmål. Likaså på sommaren åker man gärna till Sandsjön för sommardoppet, eller nu på vinter för en skridskotur när isen lägger sig. Med enbart några kilometer in till Vaggeryd finns gott om utbud av service och kommunikation. I Hok finns bussförbindelse in till Jönköping och till Vrigstad. Välkommen hem!

  • Premium
Höstljungstigen 6, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Höstljungstigen 6, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Höstljungstigen 6, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Höstljungstigen 6

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 650 000 kr
52 m²
1 rum
vån 2/4
2 162 kr/mån
31 731 kr/m²

I ett stilla och naturnära område ligger Höstljungstigen 6, finns nu chansen att flytta in i en smart planerad 1a om 52 kvm. Fritt läge på bostaden ger dig en ljus och luftig bostad utan störande insyn. Genomgående hög standard med bland annat fullutrustat kök och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare i det helkaklade badrummet. På den härliga balkongen i västerläge ger dig gott om sol på dagen, tack vare inglasningen blir säsongen extra lång. Gott om förvaring i klädkammare, skjutdörrsgarderob och skåp. Den öppna planlösningen, som förlängs av balkongen, gör detta till ett socialt hem där det blir trevligt att bjuda hem nära och kära! Möjlighet att överta säljarens på lån 1 200 000kr. Med en bunden ränta på 2,05% fram till och med 2025-03-31. Vilket innebär en räntekostnad på 2050 kr per månad. I Barnarp är det lätt att trivas, med natur och fin gemenskap känner de allra flesta sig hemma. I närområdet finns fina promenadstråk. Med buss eller bil tar du dig enkelt in till centrala Jönköping. På föreningens fastighet sitter moderna solceller monterade på taken och uppvärmningen är bergvärme. Bostaden innehåller smarta lösningar som port kamera/telefon, monitoreringssystem för energiförbrukning av vatten, el och värme samt centraliserad styrning av ventilationen.

  • Premium
  • Hiss
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 13:40
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Veragatan 10

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 450 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 9/9
2 578 kr/mån
34 940 kr/m²

Välplanerad planlösning om 41,5 kvadratmeter med genomtänkta renoveringar. Toppskick och inflyttningsklar lägenhet. Att bo högst upp på våning 9 innebär ett lugn med fantastiska vyer och helt insynsskyddat läge. Välkomnande och rymlig hall, stilrent helkaklat badrum från , rymligt kök från i vitt med fina materialval. Här slås man direkt av dem vackra vyerna. Vardagsrummet är luftigt och ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet är fantastiskt. Här finns det plats för soffgrupp, tv-möblemang och säng. Härifrån nås även lägenhetens balkong som vetter mot soliga söder och helt utan insyn. I hallen finns även goda förvaringsytor i form av en klädkammare. Läget på Gräshagen är riktigt bra, här finns närhet till allt som önskas inom gång- och cykelavstånd. I närheten finns grönskande natur med härliga skogspromenader och Vattenledningsparken. Mataffär utmed Lovisagatan och busshållsplats någon minut bort. Här bor du lugnt, men ändå med direkt närhet till all service och Jönköpings utbud av affärer, cityliv och högskola. Bostadsrättsföreningen är välskött och förvaltas av HSB. Här bor du bekvämt i stabil förening med en hög boendestandard. Den låga månadsavgiften om 2455 kr inkluderar värme, vatten, tv, internet (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg. Genomgående vattenburen värme i hela bostaden.

  • Premium
  • Hiss
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 9

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/5
3 829 kr/mån
28 482 kr/m²

För dig som fyllt 55 finns nu möjlighet att flytta in i en välplanerad tvåa i hjärtat av Väster, intill Lasarettsparken. Det fantastiska läget gör vardagen enklare, med närhet till Västra torget, matbutik, vårdcentral, restauranger, kafé och kommunikation är det lätt att trivas. Bostaden bjuder på genomgående stilrena ytskikt med ljusa väggar och vacker ekparkett som ger en sober bas för er att inreda till. Den genomtänkta planlösningen bjuder på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett riktigt välplanerat kök i vitt. Bostadens inglasade balkong är en plats att landa på, varva ner och koppla bort vardagens stress. Vardagsrummet präglas av rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Perfekt sovrum som i bra storlek som rymmer en dubbelsäng. Här ifrån nås bostadens förråd, som löser förvaringsproblemen. Badrummet har en praktisk plastmatta med helkaklade vägar. Föreningen Harpunen är välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen är känd för att engagera sig i sina medlemmar, bland annat anordnas bridge, systuga, gemensamma promenader och utflykter. Som boende har man tillgång till fina gemensamhetsanläggningar i form av övernattningsrum, motionsrum, bastu, samlingslokal och bibliotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Östra Storgatan 132, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Östra Storgatan 132, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 132, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 132

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 950 000 kr
85 m²
3 rum
vån 5/5
5 072 kr/mån
22 941 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och insynsskyddad trea högt upp i huset. Trevlig planlösningen i kombination med generösa fönsterpartier skapar ljus och rymd samt härliga sällskapsytor. Lägenheten har en stor inglasad balkong i fritt läge. Stort välgenomtänkt kök. Två sovrum i bra storlek, tidlöst badrum med vitt kakel och en praktisk våtrumsmatta. Brf Fakiren, med dess ekonomiska stabilitet och goda service, är inte bara en populär bostadsrättsförening utan har också en mycket stabil förvaltning. Bekvämt boende, här finns hiss, varmgarage, cykelförråd, övernattningslägenhet, bastu och tvättstuga. På Liljeholmen har ni nära till det mesta och strandpromenaden blir en naturlig del av vardagen, både för kommunikation och rekreation. Liljeholmsparken med dess gröna oas är en annan närliggande favorit. Till både Asecs och city promenerar eller cyklar ni med fördel, väljer ni bilen tar det inte många minuter innan ni är framme. På Östra Storgatan går två stamlinjer så kommunikation med buss är exemplarisk. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 95A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 600 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
2 914 kr/mån
35 135 kr/m²

Kliv in i denna fantastiska lägenhet som direkt omfamnar dig med värme och en hemtrevlig oas. Denna trerummare på Östra Storgatan 95A är placerad i hjärtat av Liljeholmen i Jönköping och är nu redo för sin nya ägare! Bostaden som är belägen en halvtrappa upp i huset bjuder in till en stor och rymlig hall. Ytskikten går i varma toner och skapar ett lugn som flödar genom hela lägenheten. Noga utvalda detaljer som inte är lämnade åt slumpen skapar en känsla av noggrannhet och karaktär. Med sina 74 kvadratmeter fördelar sig bostaden på två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Köket har med sina moderna materialval en rymlig bänkyta och gott om plats för matbord. Vardagsrummet har en trevlig fiskbensparkett och med sin goda planlösning har du plats för en varierad möblering utefter önskemål. Det stora, inglasade industriglasväggarna adderar en stilren avdelare mellan vardagsrum och sovrum. Detta skapar även en stor rymd i rummet som du kommer att älska! Vidare in i bostaden har du ytterligare ett större sovrum fullt med stora garderober som erbjuder dig gott om förvaringsutrymme. Perfekt att nyttja som både sovrum, gästrum, kontor eller varför inte en kombination? Hursomhelst så är detta ett utrymme som rymmer plats för de allra flesta! Badrummet är helkaklat och utrustad med golvvärme. Till dig som har frusna fötter är detta ett stort plus. Här har nuvarande ägare satt upp en duschvägg som matchar industriglasväggen i vardagsrummet vilket skapar en röd tråd i bostaden. Bostaden har även en inglasad balkong som förlänger bostadens yta och som gärna nyttjas för en lugn och avkopplande stund. Runt hörnet, bara ett stenkast bort har du fantastiska promenadstråk längs Vätterstranden. På sommaren tar du smidigt solstolen ner till stranden för bad och avkoppling. Liljeholmen erbjuder bra kommunikationer som smidigt tar dig runt om i Jönköping. I närheten har du fina Liljeholmsparken samt Rosenlunds sandbankar. Liljeholmen är ett perfekt område för dig som älskar kombinationen av närheten till natur men som också vill ha city och stadspulsen nära. Brf Freja Nr 2 är en ekonomiskt stabil och välskött förening. Föreningen består av totalt 30 st lägenheter fördelade mellan 1, 2 och 3 rok samt 1 lokal. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida eller till ansvarig mäklare redan idag! Cornelia Ågren 0708-158531

  • Premium
Slottsgatan 41A, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Slottsgatan 41A, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 41A, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 41A

Lägenhet
Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3
2 857 kr/mån
43 971 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena och kvadratsmarta lägenhet om 34kvm. Här ges möjligheten till ett toppenboende för er som vill bo centralt och smart. Här finner ni en fin ekparkett som löper genom hela bostaden. Med sin öppna planlösning erbjuds sällskapsytor som sträcker sig mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med bekvämligheter såsom både diskmaskin och inbyggnadsmicro. Från köket nås den väl tilltagna balkongen som vetter mot söder. Sovalkoven ligger i vinkel och banar väg för sällskapsytorna med mycket ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och erbjuder kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Att bo här innebär ett lugnt och privat boende! Närhet till Jönköpings Universitet med väldigt bra gång- och cykelvägar dit som mäter ca 2 kilometer. På samma korta gångavstånd ligger citykärnans utbud med butiker, restauranger, gym och mer där till. De som bor på Slottsgatan bor i gynnsamt läge mellan trevliga naturmiljöer, sjöar och Jönköping Citys breda utbud. Föreningen har möjlighet att acceptera företag som köpare. Välkomna med er intresseanmälan om ni vill veta mer eller önskar komma på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mellangatan 18B, Jönköping, Jönköpings kommun
Mellangatan 18B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Mellangatan 18B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Mellangatan 18B

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
3 633 kr/mån
30 673 kr/m²

På Mellangatan 18B - Liljeholmen - finns denna varma och mysiga tvåa! Lägenheten är belägen en halvtrappa upp i huset med fönsterpartier åt både öst och väst. Genomgående fin tvåa som är inflyttningsklar, perfekt för den som söker sitt första boende eller ska studera i staden. I avgiften ingår värme, vatten, internet och tv! Kvadratmetrarna är välplanerade med välkomnande hall, rymligt badrum, stort kök med plats för matgrupp, sovrum samt luftigt vardagsrum. Från sovrummet nås en öppen balkong som vetter åt väst. Då lägenheten är belägen på första plan är det lika smidigt att gå ut till föreningens lugna innergård där två uteplatser finns för medlemmarna att nyttja. Här finns möjlighet att fika, plugga, sola och grilla. Bostadsrättsföreningen Swedwell 6 är välskött och stabil. Läget på Liljeholmen är fantastiskt, med närhet till både Liljeholmsparken och Vätterstranden. Utöver detta så ligger Jönköpings centrala delar med bland annat högskola bara några minuter bort med cykel. Goda busskommunikationer med täta avgångar från Östra Storgatan. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare Johan Gustavsson!

  • Premium
  • Balkong
Furuvägen 6, Månsarp, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Furuvägen 6, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 2
Furuvägen 6, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 3

Furuvägen 6

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 700 000 kr
131 + 83 m²
4 925 m² tomt

Välkommen till höjderna i Månsarps utkant. Här håller vi på att förbereda inför försäljningen av Furuvägen 6. Med ett mycket fint och högt läge tronar det vackra röda huset. Härifrån har man en vidunderlig utsikt, inte minst från det härliga poolområdet som kommer bli den självklara samlingsplatsen under varma sommardagar. Det perfekta huset för en stor eller växande barnfamilj eller för er som helt enkelt vill ha ett rymligt boende med möjlighet till många rum. Läget är perfekt i slutet på en lugn gata nästan utan trafik. På den hela nästan 5000 kvm stora tomten finns generösa gräsytor för lek och bus en helt egen liten skog att leka i eller bedriva mindre skogsbruk, kanske mest för veden i kaminen. Tomten är redan uppdelad i två, så vill man ha ytterligare granne skulle den med största sannolikhet vara mycket attraktiv att bygga på om man skulle vilja sälja den. Mycket har förbättrats under senare år, såsom takbyte, ny värmepump till jordvärmen, altan med nedsänkt pool samt delvis bilat ur källargolvet och installerat golvvärme. Jordvärmen ger ägaren en mycket låg elförbrukning. Läget är fint och bra med närhet till fotbollsplan och kort gångavstånd till bra buss- och tågförbindelser. Kom med frågor och anmäl ert intresse till Patrik Ekman på 0708 12 40 31. Välkommen Hem!

  • Premium
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 2/4
4 614 kr/mån

GAVELLÄGENHET I BRF FÅGELN! Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid. Välkommen till BRF Fågeln, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 87 kvm. Lägenheten är belägen på gaveln mellan Lönnholmsgatan och Mellangatan. Detta ger mer ljusinsläpp och fönster åt inte bara två utan faktiskt tre väderstreck! Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus. Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag. De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på. Är ni fler i familjen som ibland hälsar på finns en trevlig övernattningslägenhet i föreningen. Garageplats finns tillgängligt vid inflytt och från trevliga innergården når man även den fullt utrustade tvättstugan man valde att bygga. Riktigt bra! Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Fågeln har att erbjuda! Kontakta Johan eller Ellen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Stenhuggargatan 5

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 374 kr/mån
47 143 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet med optimal planlösning och smarta utrymmen, perfekt för den som söker en bekväm och funktionell boendemiljö. Lägenheten, som är på 35 kvadratmeter, välkomnar dig med en öppen och luftig atmosfär. En sovalkov erbjuder en avskild plats för sömn och avkoppling. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt, utrustat med en tvättmaskin som gör tvättprocessen enkel och bekväm. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den stora balkongen, här kan du njuta av härliga stunder utomhus. Den generösa ytan rymmer både en matplats och loungemöbler, perfekt för att njuta av soliga dagar eller ljumna kvällar. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en optimal kombination av funktionalitet, bekvämlighet och stil. Med dess genomtänkta planlösning och moderna bekvämligheter är det här ett hem där du med lätthet kan trivas och känna dig välkommen. Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker. Brf Drotten 2 erbjuder sina medlemmar en mysig innergård med gemensamhetsutrymmen som inrymmer bastu och samlingslokal, utegym finns på gården. Under föreningens fastighet finns garage. Det finns också en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 84