Mäklare Fredrik Hagejärd

Fredrik Hagejärd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärrsvägen 118, Habo, Habo kommun

Kärrsvägen 118

Radhus
Habo, Habo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 195 000 kr
163 + 8 m²
6 rum
528 m² tomt

Mycket tilltalande villa som har ytorna på rätt plats. Här ryms hela fyra sovrum med möjlighet till fler. Generösa sociala ytor, ett inbjudande kök som både är stilrent renoverat och skapar plats för många. Här finns även den uppskattade eldstaden. Vidare finns dubbla badrum, stort inglasat uterum med tillhörande altandäck samt separat tvättstuga med ingång direkt till garaget vilket skapar yta för en groventré. Villan har under de senaste åren genomgått stora renoveringar för att nästa ägare ska kunna flytta rakt in utan behöva fundera på en massa måsten. Trivselfaktorn är hög och den genomgående färgskalan skapar ett uppskattat lugn. Kärrsvägen 118 ligger i ett populärt villaområde i Habo. Här har ni gångavstånd till Habo vårdcentral/apotek och ytterligare en liten bit bort finner man mysiga Habo centrum där det mesta som man kan tänkas behöva finns. I Habo centrum finns t.ex. matbutiker, bank, konditori, optiker, klädbutik, skoaffär, blomsterbutiker, systembolag, gym och restauranger. Bara några hundra meter från denna bostad finns fina kommunikationsmöjligheter med buss mot Jönköping. För den som önskar utöva idrott så finns Habos stora idrottsanläggning "Slätten" bara en liten bit bort. Här finns t.ex. fotbollsplaner, beachvolleyboll, padel, tennis och vintertid spolas det isbana. I närområdet finns både skola och förskola dit man kan ta sig till fots eller på cykel. Välkommen hem!

Prostkvarnsgatan 6, Skänkeberg, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 11:30
Prostkvarnsgatan 6, Skänkeberg, Jönköpings kommun, bild 2
Prostkvarnsgatan 6, Skänkeberg, Jönköpings kommun, bild 3

Prostkvarnsgatan 6

Villa
Skänkeberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
5 650 000 kr
111 + 72 m²
5 rum
973 m² tomt

Hus av hög kvalitet, har ritats och byggts för att tåla ögats slitage och tidens tand. Denna trivsamma och inbjudande villa bjuder in till en härlig harmoni där varje kvadratmeter har ett estetiskt och praktiskt syfte. Med sin karaktäristika tegelfasad som både är stilsäker och underhållsfri, och den välrenoverade interiören, skapas hemmet som ger tid för avkoppling och rekreation på trädgården lummiga baksida. Invändigt har nuvarande ägare låtit vackra och stilrena materialval skapa en god atmosfär som går i enhetlig färgskala. Fokuset har lagts på att göra rätt renoveringar från grunden. Dränering har utförts, ny värmekälla i form av luft/vattenvärmepump, golvvärme i stora delar av källaren, nytt badrum samt kök. Alla dessa åtgärder har knutits ihop med fina och tidlösa ytskikt. Trädgården har uppskattade ytor för lek, ett äppelträd och härlig lummighet bakåt där fågellivet bjuder på rofylld fågelsång. Tomten omgärdas av grönska och strax in till tomtgränsen rinner Dunkehallaån som ger ett rofyllt porlande ljud och under våren blommar vitsipporna i bakgrunden. Solen har ni under hela dagen, från morgonen på framsidans uteplats fram till kvällen på baksidans generösa soldäck. Här bor ni i ett av Jönköpings bättre område sett till närheten till city och Vätterstranden som nås enkelt genom en promenad/cykeltur. Kort promenad till "vår" fantastiska Stadspark med café och minigolf under sommarhalvåret, samt Stadsparksvallen. På denna sida av staden finns även närhet till vacker natur, runt Järstorp och Axamo, samt tillgång till Coop och pizzeria vid Dalviks centrum. Är denna bostad intressant för er? Kontakta ansvarig mäklare redan idag. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Stenåkersvägen 19, Lekeryd, Jönköpings kommun
Stenåkersvägen 19, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 2
Stenåkersvägen 19, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 3

Stenåkersvägen 19

Villa
Lekeryd, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
5 495 000 kr
159 m²
7 rum
638 m² tomt

Det byggs för fullt på Stenåkersvägen, olika typer av boenden växer fram. De första familjerna är inflyttade och livet börjar ta form. Vi kan stolt presentera de nya bostäderna i området. Ett unikt hem som verkligen får första parkett för att ta del av kvällens ljumma solstrimmor. En västervänd baksidan är för många ett krav, eller högt upp på önskelistan. Här får ni verkligen förståelse för vad det innebär, och i detta fall vackra vyer utöver öppet landskap. Arkitekturen är genomtänkt både exteriört och interiört för att ha linjerna på rätt ställe, och låta funktionen maximeras för hela familjen. Friliggande enfamiljshus där alla bostäder får en egen trädgård. Bostäderna säljs nyckelfärdiga med samtliga anslutningskostnader inkluderade. Till varje bostad ingår carport, förråd, plattytor, asfalt och tralldäck. Boendekostnaderna tål att jämföras och är attraktiva över tid. Bostäderna säljs som äganderätter med friköpta tomter. Material och kulörer är valda med omsorg och och redan i standardutförande är nivån hög. Lackerad kökslucka, draglådor med softclose och spotlights under köksskåpen som standard kallar vi för en hög lägstanivå. För de som vill kommer det finns möjlighet att göra en hel del personliga tillval i kök såsom andra luckor, handtag och rostfria vitvaror. Som standard i badrummen ingår det fyra kulörer på klinker på golv att välja mellan och matt eller blankt kakel på väggarna. Badrumskommod med två lådor ingår som standard. Som tillval finns det möjlighet att sätta personlig prägel på sitt badrum genom att välja till andra duschväggar eller varför inte en svart takdusch. Andra tillval av kakel och klinker kan också göras ur Konradssons kakels sortiment. I priset ingår nyckelfärdiga bostäder inklusive tomt, anslutningskostnader för VA, el, fiber, bygglovskostnader, slutbesiktning. Byggstart är planerad till 2024 och inflytt sker efter hand som husen blir klara under första halvan av 2025. Husen säljs med “vanligt” byggnadskreditiv där ni som kund köper tomten som en egen del och upprättar ett byggnadskreditiv för byggnation. VÄGBESKRIVNNG - Ni svänger av från Tranåsvägen inpå Kyrkvägen och därefter Västergårdsvägen. I höjd med förskolan på Västergårdsvägen svänger ni ner till Stenåkersvägen där husen byggs.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Lekeryd (tomt) 2:76, Lekeryd, Jönköpings kommun
Lekeryd (tomt) 2:76, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 2
Lekeryd (tomt) 2:76, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 3

Lekeryd (tomt) 2:76

Tomt
Lekeryd, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
699 000 kr
1 615 m² tomt

Njut av den natursköna omgivningen, var först med att höra fåglarna kvittra på våren och ha förmånen att ta en promenad bland skog och mark, direkt från sin egen tomt. Här finns tre tomter på högt och luftigt läge som är obundna från något byggbolag. Tomterna är avstyckade och har positiva förhandsbesked vilket innebär att de är helt byggklara. Priset är inkluderat lantmäterikostnaderna för avstyckningen och avgifterna för väganslutning och anlagd väg fram till tomterna. Möjligheten finns att koppla på kommunalt vatten och enkilt avlopp till en trekammarbrunn med infiltration som anläggs som en gemensamhetsanläggning utanför tomten, detta till en kostnad om 190 000 kronor enligt offert 2023-11-16. Finns även möjlighet att köpa med nyckelfärdigt hus till fördelaktiga priser efter önskemål. Finns det intresse av att köpa tomt med hus så kontakta i så fall Simon Rolfsson på Byggvision på [email protected]. El och fiber köps av kunderna direkt. Prisoffert enligt 2023-11-16, 35 500 kronor för el från EON och 30 000 kronor för fiber från Jönköpings Energi, inklusive moms. Tomtytor: Tomt 1: 1615 m2 (närmst vägen) Tomt 2 :1334 m2 (mitten) Tomt 3: 1179 m2 (spetstomten) Önskar ni mer information är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare, Fredrik Hagejärd, för mer information. Välkommen att planera ert nästa boende!

 • Premium
 • Nyproduktion
Traversvägen Hus 2 , MÅNSARP, Jönköpings kommun
Traversvägen Hus 2 , MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 2
Traversvägen Hus 2 , MÅNSARP, Jönköpings kommun, bild 3

Traversvägen Hus 2

Lägenhet
MÅNSARP, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 200 000 kr
82,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 883 kr/mån
26 731 kr/m²

Halva avgiften i 36 månader! Boka din lägenhet nu så bjuder GBJ på halva månadsavgiften i tre år! Är du nyfiken på våra bostäder i Månsarp? Kontakta Svensk Fastighetsförmedling eller anmäl ditt intresse i formuläret nedan – så blir du kontaktad! Månsarps Ängar är i full gång! Hela projektet är uppfört och inflyttning sker redan i september i år 2023! Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen vilket innebär att de garanterar månadsavgiften i förhandsavtalet under ett års tid. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/inbyggd-trygghet/ . Flerfamiljshusen i Månsarp är två vinkelhus med tre lägenheter på varje plan. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i den gröna omgivningen. Lägenheterna är på 3 eller 4 rum och kök, ca 67 och 83 kvadratmeter. En egen uteplats eller balkong ingår till varje lägenhet, likaså ett förråd. Det blir totalt tolv lägenheter i olika storlekar. I kvarteret kommer det att finnas gott om grönytor, växthus och en väl tilltagen gemensamhetsyta, strategiskt placerad i mitten av området. Parkering av både bil och cykel finns i nära anslutning till de båda flerfamiljshusen. Den inre delen av området blir fri från biltrafik och skall erbjuda mötesplatser av olika slag samt exempelvis odlingsplatser för de boende. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

 • Premium
 • Nyproduktion
Lyftstigen kedjehus 12, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun
Lyftstigen kedjehus 12, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Lyftstigen kedjehus 12, Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Lyftstigen kedjehus 12

Lägenhet
Månsarp - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 395 000 kr
113,7 m²
5 rum
vån 1/2
8 857 kr/mån
21 064 kr/m²

Halva avgiften i 36 månader! Boka ditt kedjehus nu så bjuder GBJ Bygg på halva månadsavgiften i tre år! Är du nyfiken på våra bostäder i Månsarp? Kontakta Svensk Fastighetsförmedling eller anmäl ditt intresse i formuläret nedan – så blir du kontaktad! Månsarps Ängar är i full gång! Hela projektet är uppfört och inflyttning sker redan i september i år 2023! Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen vilket innebär att de garanterar månadsavgiften i förhandsavtalet under ett års tid. Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/inbyggd-trygghet/ . Tvåplansvillorna kedjas ihop i två längor om fem respektive tre. De får en stenlagd entrégård mot öster som kan möbleras för morgonkaffet i solen eller en svalkande stund i skuggan på eftermiddagen. Husets gröna uteplats vetter mot väster och bjuder på ett trädäck och en privat gräsyta. Här lever du villaliv utan måsten, trädgårdsliv utan ansträngning, sommarliv när det är som bäst. Som ett pärlband radas de mysiga kedjehusen upp med mellanliggande carportar och förråd. Med sina stora sällskapsytor, uteplats, balkong, fransk balkong och en grön täppa blir denna femrummare det perfekta hemmet för den aktiva familjen som gillar att umgås både ute och inne. Tack vare två stora och välutrustade badrum klarar ni också rusningstrafiken på morgonen utan gnissel. Hållbar inredning med högklassig finish Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

 • Premium
 • Nyproduktion
Sörgårdsvägen 15, Barnarp, Jönköpings kommun
Sörgårdsvägen 15, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Sörgårdsvägen 15, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Sörgårdsvägen 15

Villa
Barnarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 195 000 kr
109 + 17 m²
4 rum
969 m² tomt

Bo smart och genomtänkt, och med ett strategiskt bra läge i Jönköpingsregionen. Njut av vacker natur, smidig pendling till både med bil och kollektivtrafik. Här bor ni även på en barnvänlig återvändsgata med fokus på att barnen ska ha en trygg uppväxt och lekplatsen finns strax intill huset. Nuvarande ägare har gjort en omfattande renovering av stora delar av huset vilket ger ett gott intryck både exteriört och interiört. Njut av ett hem att trivas i helt enkelt. Likaså har ägaren prioriterat utemiljön eftersom trädgårdens baksida ligger i ett härligt solläge från lunchtid till kvällens sköna solstrimmor. Välkomna hem!

 • Premium
 • Uteplats
Svineryd Tomt 2, Fagerslätt, Jönköpings kommun
Svineryd Tomt 2, Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Svineryd Tomt 2, Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Svineryd Tomt 2

Tomt
Fagerslätt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 595 000 kr
1 170 m² tomt

Äntligen tomter som bjuder på det alldeles extra! Här får ni fantastiska vyer som skapar en fängslande känsla. Skapa ett hem i kombination av tilltalande förutsättningar. Att ha naturen inpå knuten och promenadstråken precis utanför dörren är få förunnat. Hakarp är grannbyn och strax bortanför finns Fagerslätt som växer för fullt. Här finns busshållplats, förskola och inom kort ny skola. Med bara 10 minuters bilväg finns Huskvarna med service, kommunikation och skola. Det styckas enbart två tomter, en på vardera sida av vägen, vilket skapa en privat och inbjudande miljö. Fastigheterna säljs med anslutning till enskilt vatten och avlopp, el samt fiber. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hagejärd för mer information. Visning sker tillsammans med Fredrik enligt överenskommelse, alternativt om ni själva önskar åka upp till tomten för att känna in läget till en början. Välkommen hem!

 • Premium
Stattutgatan 47, Hisingstorp, Jönköpings kommun

Stattutgatan 47

Villa
Hisingstorp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
5 450 000 kr
167 + 24 m²
6 rum
669 m² tomt

Här njuter ni av grönska, lugn och generösa ytor för hela familjen. Nuvarande ägare har bott här under många år, ända sedan nybyggnadsåret 1981. Anledningen är bostadens genomtänkta planering, strategiska läge sett till både Jönköping city och naturen kring Axamo och Järstorp. Genomgående är villan i gott skick och har ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är flexibel och kan erbjuda hela fem sovrum och två sällskapsrum. Utemiljön är verkligen helt fantastisk med en fri baksida mot grönskan. Uteplatserna är många och ni kan välja sol eller skugga under hela dagen. Lugn ”lära-sig-cykla-vänlig” återvändsgata som skapar ett lugnt och tryggt boendeområde. Ta med enkelhet bussen till stan. Med detta läge har ni närhet till bland annat Hallby med skid-, mountainbike- och löpspår, fotbollsplaner, ridklubb, Axamos fina badplats, samt permanenta swim run - och triathlonbana. I närområdet finns Coop, Fjällstuga med goda luncher, Hisingstorpsskolan F-6 och deras nybyggda sporthall. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Stenåkersvägen 8, Lekeryd - Centralt, Jönköpings kommun
Stenåkersvägen 8, Lekeryd - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Stenåkersvägen 8, Lekeryd - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Stenåkersvägen 8

Villa
Lekeryd - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 895 000 kr
88 m²
4 rum
631 m² tomt

Allt är nyckelklart med både hög standard och klar trädgård med sådd gräsmatta, plattsättning och asfaltering! Vid den nybyggda gatan Stenåkersvägen i Lekeryd finns nu möjligheten att köpa unika bostäder. Bostäder med goda boendekvaliteter och med en tilltalande arkitektur. Bostäderna kommer att Svanenmärkas. Som ett välkänt, trovärdigt och respekterat miljömärke blir Svanen ett kvitto på att er nya bostad är en bra produkt. Svanen är en utomstående oberoende part som ställer tuffa krav och kontrollerar hela byggprocessen. Resultatet blir en byggnad där de boende får en sund inomhusmiljö, och där påverkan på miljön blir så liten som möjlig. Svanenmärkningen innebär även att det även kan gå att få “gröna bolån” och därmed lägre ränta. Prata med din bank om möjligheten till detta. Friliggande enfamiljshus där alla bostäder får en egen trädgård. Bostäderna säljs nyckelfärdiga med samtliga anslutningskostnader inkluderade. Till varje bostad ingår carport, förråd, plattytor, asfalt och tralldäck. Boendekostnaderna tål att jämföras och är attraktiva över tid. Bostäderna säljs som äganderätter med friköpta tomter. I priset ingår nyckelfärdiga bostäder inklusive tomt, anslutningskostnader för VA, el, fiber, bygglovskostnader, slutbesiktning. Byggstart är planerad till efter sommaren 2022 och inflytt sker efter hand som husen blir klara under andra halvan av 2023. Husen säljs med “vanligt” byggnadskreditiv där ni som kund köper tomten som en egen del och upprättar ett byggnadskreditiv för byggnation. VÄGBESKRIVNNG - Ni svänger av från Tranåsvägen inpå Kyrkvägen och därefter Västergårdsvägen. I höjd med förskolan på Västergårdsvägen svänger ni ner till Stenåkersvägen där husen byggs.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Torphagsvägen 1, Torps Hagar, Jönköpings kommun

Torphagsvägen 1

Villa
Torps Hagar, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 495 000 kr
150 m²
6 rum
242 m² tomt

Här kan man flytta in och trivas från dag ett och närområdet växer så det knakar och många nya familjer har flyttat in eller kommer att flytta hit inom kort. Jönköpingsområdets nyaste skola, Torpskolan finns i närområdet och här bor man med närhet till naturen och med Bankeryds och Jönköpings utbud på smidigt avstånd. Området kännetecknas av lugn och ro och här bor man utan genomfartstrafik och med kompisar i grannhusen. Bostaden är mycket välplanerad, allt för att optimera nyttjandet och här finns en umgängesvåning i entréplanet med kök, stort vardagsrum, badrum, tvättstuga och uterum där hela familjen, släkt och vänner får plats och en mer privat övervåning med hela fyra sovrum och ett mysigt allrum /tv-rum i mitten. Härligt ljusinsläpp finns i alla rum och de dubbla balkongerna samt det stora uterummet, gör att man kan sitta på olika platser utomhus beroende av väder och behov för stunden. Bostaden är ju relativt ny vilket gör att man utan att behöva renovera kan flytta in , bo och trivas direkt. Med sitt härliga läge skapas en hybrid mellan känslan av att "bo-på-landet" och i det klassiska villakvarteret. Nästan runt knuten möts man av grusvägar, betande kor och hästar och närområdet erbjuder fina promenadstråk och naturupplevelser. Förskolan och skolan ligger som tidigare nämnts strax intill, buss och cykelväg tar dig lika smidigt in till Jönköping som till skolorna, affärerna, frisörerna, café och föreningsliv i Bankeryd. Möjlighet finns till hyfsad snabb inflyttning för er som önskar det. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Hernbergsvägen 10-14, Månsarp, Jönköpings kommun
Hernbergsvägen 10-14, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 2
Hernbergsvägen 10-14, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 3

Hernbergsvägen 10-14

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 700 000 kr
264 + 27 m²
10 rum
4 663 m² tomt

Här kombineras det total-charmiga huset med det vackra och natursköna läget som verkligen skapar en egen och privat oas. Huvudbyggnaden består idag av två lägenheter vilket gör att möjlighet till hyresintäkter. Fördelen är också att det finns ett gästhus, om 62 kvm, på gården som också hyrs ut för att ge en stabil intäkt. På tomten finns också ett stor förråds/garagelänga som bjuder på gott om förvaringsutrymmen. Trädgården är väl tilltagen vilket har under årens lopp utnyttjats för stora odlingar - därmed är det fina förutsättningar för dem som vill få utlopp för sin gröna kreativitet. Genomgående har hela fastigheten med dess byggnader fina detaljer som ger en tydlig karaktär. År 1896 byggdes "Hemmet" på åsen väster om ån och järnvägen, huset kom senare att också kallas "Hernbergska villan". Bergsmannen Erik Eriksson kom från Nora tillsammans med hustrun Anna Elisabet och dottern Karolina och byggde huset. Han var svärfar till Kasper Ferdinad Hernberg, som har fått ge namn åt huset och åt vägen fram dit, Hernbergsvägen. Hernberg var ingenjör vid Norrahammars bruk från 1887 till pensionering 1924. Fastigheten innehåller även en "lillstuga", som från början flyttades från Norrahammars bruk. Båda husen har byggts om och och byggts till. Bland annat byggdes "tornet" 1924. Uthuset byggdes på 1930-talet. Det fanns även en tvättstuga och ett hönshus. Detta läge skapar en maxad barnvänlighet, ingen genomfartstrafik. I Månsarp har ni fördelen med god kommunikation i form av både buss och tåg. Njut av naturen med dess vackra stigar, blårbär/lingon och svamp. I Månsarp finns en helt nybyggd förskola och skola. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Svineryd Tomt 1, Fagerslätt, Jönköpings kommun

Svineryd Tomt 1

Tomt
Fagerslätt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 595 000 kr
1 323 m² tomt

Äntligen tomter som bjuder på det alldeles extra! Här får ni fantastiska vyer som skapar en fängslande känsla. Skapa ett hem i kombination av tilltalande förutsättningar. Att ha naturen inpå knuten och promenadstråken precis utanför dörren är få förunnat. Hakarp är grannbyn och strax bortanför finns Fagerslätt som växer för fullt. Här finns busshållplats, förskola och inom kort ny skola. Med bara 10 minuters bilväg finns Huskvarna med service, kommunikation och skola. Fastigheterna säljs med anslutning till enskilt vatten och avlopp, el samt fiber. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hagejärd för mer information. Visning sker tillsammans med Fredrik enligt överenskommelse, alternativt om ni själva önskar åka upp till tomten för att känna in läget till en början. Välkommen hem!

 • Plus

Visar alla 13