Mäklare Patrik Ekman

Patrik Ekman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gubbhagsgatan 69, Huskvarna, Jönköpings kommun
Gubbhagsgatan 69, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Gubbhagsgatan 69, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Gubbhagsgatan 69

Radhus
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 100 000 kr
150 + 13 m²
294 m² tomt

Välkommen till Gubbhagsgatan på nedre delen av Öxnehaga. Här håller vi på att förbereda och lära känna denna attraktiva pärla, på en mycket fin hörntomt och med ett av Jönköpings bästa utsikts- och kvällssolslägen. Radhusen på Gubbhagsgatan är kända för sin yteffektiva och bra planlösning. I just detta huset har man dessutom byggt ut huset med hela 35 kvm, vilket inte bara gett två extra sovrum utan även en stor terass på entréplan. Ett hus i toppskick, där det mesta uppgraderats på senare år. Senast installerades en effektiv solcellsanläggning, vilket håller ner driftkostnaderna i detta redan energisnåla hus. I samband med det byttes även taket. Mer info, fler bilder, planritning och besiktning kommer inom kort. Men välkommen redan nu med frågor och ert intresse. Välkommen!

  • Premium
Furuvägen 6, Månsarp, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Furuvägen 6, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 2
Furuvägen 6, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 3

Furuvägen 6

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 700 000 kr
131 + 83 m²
4 925 m² tomt

Välkommen till höjderna i Månsarps utkant. Här håller vi på att förbereda inför försäljningen av Furuvägen 6. Med ett mycket fint och högt läge tronar det vackra röda huset. Härifrån har man en vidunderlig utsikt, inte minst från det härliga poolområdet som kommer bli den självklara samlingsplatsen under varma sommardagar. Det perfekta huset för en stor eller växande barnfamilj eller för er som helt enkelt vill ha ett rymligt boende med möjlighet till många rum. Läget är perfekt i slutet på en lugn gata nästan utan trafik. På den hela nästan 5000 kvm stora tomten finns generösa gräsytor för lek och bus en helt egen liten skog att leka i eller bedriva mindre skogsbruk, kanske mest för veden i kaminen. Tomten är redan uppdelad i två, så vill man ha ytterligare granne skulle den med största sannolikhet vara mycket attraktiv att bygga på om man skulle vilja sälja den. Mycket har förbättrats under senare år, såsom takbyte, ny värmepump till jordvärmen, altan med nedsänkt pool samt delvis bilat ur källargolvet och installerat golvvärme. Jordvärmen ger ägaren en mycket låg elförbrukning. Läget är fint och bra med närhet till fotbollsplan och kort gångavstånd till bra buss- och tågförbindelser. Kom med frågor och anmäl ert intresse till Patrik Ekman på 0708 12 40 31. Välkommen Hem!

  • Premium
Cirkelvägen 36, Grästorp, Jönköpings kommun
Cirkelvägen 36, Grästorp, Jönköpings kommun, bild 2
Cirkelvägen 36, Grästorp, Jönköpings kommun, bild 3

Cirkelvägen 36

Villa
Grästorp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 950 000 kr
170 m²
7 rum
396 m² tomt

Varmt välkomna till familjefavoriten Grästorp och Cirkelvägen 36. I takt med att solen tittar fram ges här möjligheten att förvärva ett mycket trevligt hus på populära Cirkelvägen. Här genom hallen möts ni av ett stort vardagsrum med plats för matsalsgrupp och tv-rumsyta för familj och vänner. Huset har idag fem sovrum som enkelt skulle kunna bli sex vid behov. Ett fint kök som länkas samman med vardagsrummet genom matplatsen. På entréplan finns helkaklat badrum i modern stil, även praktisk tvättstuga med utgång till husets baksida. Dessutom finns här ett riktigt trevligt och rymligt uterum och stort trädäck med många soltimmar. Övervåningen är idag ungdomarnas tillhåll, stort allrum för filmkvällar och häng med vänner. Sovrum och eget badrum. Grästorp som område är som byggt för barnfamiljen. Här har varje innergård en välskött lekplats och mellan kvarteren finns stora gräsytor för lek och rekreation och här finns bla en större lekplats, fotbollsplan och grusplan samt härliga promenad och cykelvägar. I skogspartiet mot Hovslätt som också ligger i närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk. Grästorp är ett mycket lugnt och tryggt område med närhet till förskola och grundskola. Cykel och gångväg in till stan och smidiga och bra kommunikationer med bil och buss. Varmt välkomna med ert intresse för at ta del av mer information och kommande visningar.

  • Premium
Kvatarp 10, Gränna, Jönköpings kommun

Kvatarp 10

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
500 000 kr
180 m²
4 rum
996 m² tomt

Välkommen till Kvatarp. Perfekt beläget en liten bit norr om Gränna, utmed gamla vägen mot Tranås, omgiven av underbar fin natur och omgivningar. Här ligger Kvatarps gamla kapell som nu söker en ny ägare. Huset har inte använts som kapell på länge, men planlösningen är intakt med den stora samlingslokalen, en separat del som kan bli en egen lägenhet. Här finns på entréplanet två rum i fil och ett wc. En trappa upp finns ytterligare ett rum samt ett kök med klassiskt skafferi. Kapellet har hel del renoveringsbehov. En del är redan påbörjat och man har uppsäkrat en del läckage från tak bl.a. Men möjligheterna som erbjuds är många. Där samlingslokalen givetvis kan användas som del i en större bostad, som ateljé, butik, gårdscafé mm. Kombinera med den egna bodelen, sommar, eller året runt. Ja, finns många möjligheter. På hustes baksida rinner en porlande bäck. Perfekt plats för uteplatser och kanske för att bygga en framtida bastu i det tillhörande uthuset. Välkommen!

Kvatarp 8, Gränna, Jönköpings kommun

Kvatarp 8

Fritidshus
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 495 000 kr
59 m²
3 rum
1 541 m² tomt

Välkommen till Kvatarp. Perfekt beläget en liten bit norr om Gränna, utmed gamla vägen mot Tranås. Här ligger den där sommarstugan som säkert många drömmer om. Med det höga lantliga läget. Med vackra omgivningar och naturen och en välskött gård som närmsta granne. Gärna en stor tomt för lek och bus. Kanske vill man odla lite också. Och duka långbord ute på tomten när släkt och vänner kommer för att fira midsommar. Kvatarp 8 är just ett sådant ställe. Den fina stugan har varit i släkten ägo länge. På senare år har nuvarande ägare lagt stor vikt vid att totalrenovera husets innemiljö. Här är i princip allt nyrenoverat. Köket, ytskikten, badrum, all el bytt. Ja, listan kan göras lång. Planlösningen är lika luftig som praktisk. Centralt är det generösa vardagsrummet och matplatsen samt köket i öppen planlösning. Längre in i stugan finns ett kombinerat allrum och sovrum. Här har man tänkt till och byggt två smarta alkover med platsbyggda sängar. Vidare har vi master bedroom med gott om plats för dubbelsäng. Nyrenoverat superfräscht badrum med wc handfat och dusch. Trädgården är högt belägen uppe på en kulle. Stora gräsytor samsas med lummig grönska. Uthus med bra förvaring. Välkommen Hem!

Tunnlandsvägen 138, Kaxholmen, Jönköpings kommun

Tunnlandsvägen 138

Villa
Kaxholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
7 200 000 kr
201 m²
8 rum
877 m² tomt

Kaxholmen har länge varit ett av Jönköpingsområdets mest populära och eftertraktade orter. Inte undra på. Med sitt vackra läge vid Landsjöns östra strand. Här finns något för alla. Naturen och omgivningarna i och runt Kaxholmen har gjort det till ett populärt utflyktsmål. Grafitgrå, men inredning och fantastiskt fik, Rudenstams och Gisebo vin med lokalproducerade produkter. Bra affär och pizzeria. Skola 1-6 och bra nybyggd förskola. Läget är smidigt med bra bussförbindelser till jönköping och med bil kommer man snabbt och smidigt ut på E4an. IK-vista med vistavallen, här finns allt från fotboll, friidrott cykel mm. Tunnlandsvägen 138 är fantastiskt. Ett hus som verkligen sticker ut på många sätt. Ett riktigt drömboende. Här har nuvarande ägare lagt mycket tanke och möda på att skapa något som känns genomtänkt i precis minsta detalj. I allt från planlösningen, utemiljön, solläge och inte minst, rent tekniskt där stort fokus lags på att energieffektivisera huset. Med socellsanläggningen kan huset i princip bli helt självförsörjande på el. Med elbilsladdning och uppvärmd terrasspool året runt har man endast hamnat på ca 8000 kr om året. Huset är mycket bra beläget med förskola nästan som granne, Inom kort gångavstånd finns skola affärer pizzeria hunnerydsbadet mm. Redan när man ser huset exteriört, men sin sobra svarta panel och snygga stensättningar kan man ana att man kommer mötas av något över svårslaget. Entréplanet präglas av ljus och rymd. Generösa sociala ytor med vardagsrum, matplats med stora glaspartier mot den stora uteplatsen i västerläge. Husets hjärta, det svarta köket i svartbetsad ek. Här har man verkligen lyckats hitta en perfekt balans mellan design och funktion. På Entréplanet har vi även master bedroom, men en tillhörande walkincloset samt ett helkaklat badrum med 60x60 svarta plattor från Keope. Nere i suterrängvåningen hittar vi de mer privata delarna. Ett rymligt lättmöblerat allrum. Två sovrum i bra storlek. Ett mindre rum, tänkt som förråd eller garderob, men har idag blivit ett perfekt kontor. Vid groventrén och tvättstugan finns ytterligare ett rum, tänkt som kontor men har idag blivit ett fjärde sovrum. Perfekt med en egen ingång i form av groventrén. Det stora badrummet på planet går i samma stil som det på övre plan, men här i en ljus Keopemarmor. Här finns både badkar, dusch och en planerad bastu. Utgång till uteplatsen med terrasspoolen. Utemiljön går även den hand i hand med resten av huset. Framsidan med snygga stensättningar, inramningar i corténstål och vackra lärkträd. Snyggt, lättskött och en härlig plats i solen för morgonkaffet. På andra sidan, där solen kommer lagom till lunch och sen stannar hela dagen finns många alternativ. Från vardagsrum och matplats kommer man ut på en stor altan. Från den finns en trappa ner mot den stora terrassen med den nedsänkta terrasspolen i rostfritt. Poolen kan värmas med både elpatron eller med vedkaminen. Gräsmattan är precis lagom stor för lek, mys, kubbspel och studsmattan. Precis utanför löper Ik-vistas mtb-slinga. Bara ge sig ut, och via vackra John Bauerleden tar ni er både till Gränna och upp till IKHP-stugan. Garaget är rymligt om hela 27 kvm, bra extra förvaring på entresolplan. Gott om parkeringsplatser på båda sidor av huset, under carporten med elbilsladdare från Zappi. Hela huset ger ett mycket fint helhetsintryck. Ett hus i absolut nyskick och välvårdat. Dessutom ett av mycket få hus med helt rent besiktningsprotokoll. Lägg därtill en mycket fördelaktig driftsekonomi. Vilket gör boendekostnaden jämförbar med hus i betydligt lägre prisklass. Ev förhandsvisning planeras till 19/5 Hör av er om ev intresse och frågor. Välkommen Hem!

  • Energieffektiv
Plangatan 9A, Tranås, Tranås kommun

Plangatan 9A

Övrigt
Tranås, Tranås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tranås
3 750 000 kr
1 112 m² tomt

Charmig och välhållen hyresfastighet i Tingshusområdet i Tranås. Såväl huset som lägenheterna håller genomgående gott skick. Det fina läget i ett av Tranås trevligaste villakvarter, omgivet av vackra tjugo- och trettitalshus bidrar till att det är lätt att hitta hyresgäster och i princip obefintliga vakanser. Dessutom endast ett ar minuters gångavstånd till Storgatan med allt sitt utbud. Huset innehåller fem lägenheter. Två st tvåor, två treor och en fyrarummare. Alla i gott skick och med lite äldre charm. Två av lägenheterna har egna uteplatser och huset är beläget på en stor tomt med rejäla gräsytor och fruktträd. Hyresintäkterna uppgår till 370 kkr. Drift 100 kkr. 3 ROK 104 kvm 6240 kr/mån 2,5 ROK 78 kvm 6477 kr/mån 2,5 ROK 78 kvm 6630 kr/mån 2 ROK 55 kvm 5508 kr/mån 2 ROK 55 kvm 5508 kr/mån garage 1st 245 kr/mån

Bastakullen 1-19, Odensjö, Jönköpings kommun

Bastakullen 1-19

Radhus
Odensjö, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 620 000 kr
126 m²
6 rum

Försäljningen är igång! Välkommen till Odensjö. Här kommer snart byggnationen av attraktiva och välutrustade parhus att sätta igång. På Sjöbacken byggs snart 18 st moderna välplanerade bostäder. Entreprenör är välrenommerade Byggkompaniet i samarbete med Odensjö Utveckling. Husen är läckra och kommer mycket väl utrustade redan från början. Bara parkera bilen på den asfalterade uppfarten och börja njuta av tillvaron, det är livskvalitet Sammanlagt kommer 9st parhus att byggas. Från 126 kvm till 155 kvm med 6 eller 7 rum och kök. Modernt, stilrent och snyggt med stående träpanel, aluminiumbeklädda fönster och sedumtak. Många härliga uteplatser, terrasser och balkonger med utsikt mot sjön. Hela området kommer smälta in perfekt i den omgivande naturen. Inflyttning planeras till sommaren/höst 2023. För mer information kontakta ansvariga mäklare Henrik Holm och Patrik Ekman. Välkommen hem!

  • Nyproduktion
Björnstigen 2-22, Hok, Vaggeryds kommun

Björnstigen 2-22

Villa
Hok, Vaggeryds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
725 000 kr
72 m²
3 rum

Nu startar vi upp etapp två i försäljningen av husen i Yxenhaga. Njut av naturen på Yxenhaga. Här man möjlighet att köpa en stuga med skogen inpå knuten. Njut av fiske, bad, kanotpaddling samt skogen rikedom av bär och svamp. Med detta lugna läge får ni en avkopplande vardag/semester men samtidigt närhet till Hooks Herrgård med två golfbanor, padel och ett av Sveriges bästa spa. Likaså ger det möjlighet till enkel dagspendling till Jönköping, Vaggeryd och Sävsjö. Bostäderna består av tre olika utföranden. En mindre stuga om 47 kvm, bestående av 2 rok. En större stuga om 72 kvm bestående av 3 rok och två toaletter, samt ett parhus om 77 kvm. Husen uppfördes 1995 av NCC och håller mycket hög kvalitet vilket gör att ni kan njuta av både hus och läge redan första dagen. Försäljningen sker till fasta priser med först-till-kvarn-principen.

  • Uteplats
Bastakullen 1-19, Odensjö, Jönköpings kommun

Bastakullen 1-19

Radhus
Odensjö, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 620 000 kr
126 m²
6 rum

Försäljningen är igång! Välkommen till Odensjö. Här kommer snart byggnationen av attraktiva och välutrustade parhus att sätta igång. På Sjöbacken byggs snart 18 st moderna välplanerade bostäder. Entreprenör är välrenommerade Byggkompaniet i samarbete med Odensjö Utveckling. Husen är läckra och kommer mycket väl utrustade redan från början. Bara parkera bilen på den asfalterade uppfarten och börja njuta av tillvaron, det är livskvalitet Sammanlagt kommer 9st parhus att byggas. Från 126 kvm till 155 kvm med 6 eller 7 rum och kök. Modernt, stilrent och snyggt med stående träpanel, aluminiumbeklädda fönster och sedumtak. Många härliga uteplatser, terrasser och balkonger med utsikt mot sjön. Hela området kommer smälta in perfekt i den omgivande naturen. Inflyttning planeras till sommaren/höst 2023. För mer information kontakta ansvariga mäklare Henrik Holm och Patrik Ekman. Välkommen hem!

  • Plus
  • Nyproduktion

Visar alla 10