Mäklare Henrik Holm

Henrik Holm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Snöflingegatan 11, Mullsjö, Mullsjö kommun

Snöflingegatan 11

Lägenhet
Mullsjö, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 625 000 kr

120 m²

6 rum

6 911 kr/mån

21 875 kr/m²

Ett härligt kedjehus i bostadsrättsform på helt nybebyggda Kärleksudden, ett område som kommer att bli otroligt populärt. Här bor man ett stenkast från sjön och på smidigt promenadavstånd till centrala Mullsjö och stationen. På området finns en underbar lekplats och läget på området är toppen! Den som köper detta bostadsrättshus bli första egentliga ägaren och här i huset. OBOS som byggföretaget heter som byggt och projekterat bostadsrättsföreningen kommer att kompensera de kunder som köper med halva merkostnaden för de räntehöjningar som blivit pga det ostadiga världsmarknadsläget under 24 månader från det att föreningen gör klart sina lån vilket innebär att månadskostnaden som angetts kommer att bli lägre och jag som mäklare kan förklara hur detta kommer att fungera i praktiken. Inflyttning kan ske i slutet av januari 2023. Välkommen hem!

  • Plus
Lyftstigen 3, Månsarp, Jönköpings kommun

Lyftstigen 3

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

5 500 000 kr

149 m²

6 rum

Hela familjen trivs i mysiga Månsarp. Med sitt fina läge i Tabergsdalen, strax söder om Jönköping bor man tryggt och lugnt, nära naturen, på en plats där barnen kan springa rätt ut i leken. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet i jönköping med bil, tåg eller buss. Månsarp är ett perfekt samhälle för barnfamiljen. Skog, bad och motionsspår inpå husknuten, eller inom kort cykelavstånd, helt nybyggd förskola och grundskola upp till åk 6. Ta med släkt och vänner till Tabergstoppen eller fika och matbutiker inne i Taberg. Här växer ett helt nytt modernt bostadsområde fram. Totalt kommer Myresjöhus uppföra sju flyttklara hus där man i första etappen uppför fyra hus av modellen smart 149. Ett flyttklart hus innebär att arkitekten redan gjort alla val och husen är mycket smakfulla och bra utrustade redan från början, smidigt och tryggt. Huset smart 149 gör skäl för sitt namn. Ett sluttningshus om 149 kvm med mycket smart och effektiv planlösning. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelningen med ett allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare/förråd och ett badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn och kommod från Vedum När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen. Köket kommer från HTH och har en tidlös stil med rostfria vitvaror. Köksmodellen Stockholm i mockafärg gör att du får ett mysigt kök som tillför värme och hemtrevnad till din heminredning. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring. I denna del av huset finns ytterligare en sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschväggar och en kommod från Vedum. Huset är inrett i industriell stil. Här flyttar man dessutom in i ett svanenmärkt hus. Här kan ni vara säker på att ni flyttar in i ett hus som håller högsta klass, både när det gäller miljö- och klimatpåverkan och inomhusmiljö. Ett svanenmärkt hus har också en energiförbrukning som ligger runt 25% lägre än Boverkets byggregler. Något som märks i plånboken både på elräkningen och att man kan bli berättigad till sk Grönt bolån, vilket gör en del på räntan. Ett svanenmärkt hus har också en bättre inomhusmiljö än andra hus, vilket är mycket positivt ur astma och allergisynpunkt. Det första huset står nu klart och ges nu möjlighet att titta på. Platsvisning 28/12 och 14/1. Välkomna!

  • Nyproduktion
Lyftstigen 1, 3, 5, 7, Månsarp, Jönköpings kommun

Lyftstigen 1, 3, 5, 7

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

5 500 000 kr

6 rum

Hela familjen trivs i mysiga Månsarp. Med sitt fina läge i Tabergsdalen, strax söder om Jönköping bor man tryggt och lugnt, nära naturen, på en plats där barnen kan springa rätt ut i leken. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet i jönköping med bil, tåg eller buss. Månsarp är ett perfekt samhälle för barnfamiljen. Skog, bad och motionsspår inpå husknuten, eller inom kort cykelavstånd, helt nybyggd förskola och grundskola upp till åk 6. Ta med släkt och vänner till Tabergstoppen eller fika och matbutiker inne i Taberg. Här växer ett helt nytt modernt bostadsområde fram. Totalt kommer Myresjöhus uppföra sju flyttklara hus där man i första etappen uppför fyra hus av modellen smart 149. Ett flyttklart hus innebär att arkitekten redan gjort alla val och husen är mycket smakfulla och bra utrustade redan från början, smidigt och tryggt. Huset smart 149 gör skäl för sitt namn. Ett sluttningshus om 149 kvm med mycket smart och effektiv planlösning. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelningen med ett allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, klädkammare/förråd och ett badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn och kommod från Vedum När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen. Köket kommer från HTH och har en tidlös stil med rostfria vitvaror. Köksmodellen Stockholm i mockafärg gör att du får ett mysigt kök som tillför värme och hemtrevnad till din heminredning. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring. I denna del av huset finns ytterligare en sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschväggar och en kommod från Vedum. Huset är inrett i industriell stil. Här flyttar man dessutom in i ett svanenmärkt hus. Här kan ni vara säker på att ni flyttar in i ett hus som håller högsta klass, både när det gäller miljö- och klimatpåverkan och inomhusmiljö. Ett svanenmärkt hus har också en energiförbrukning som ligger runt 25% lägre än Boverkets byggregler. Något som märks i plånboken både på elräkningen och att man kan bli berättigad till sk Grönt bolån, vilket gör en del på räntan. Ett svanenmärkt hus har också en bättre inomhusmiljö än andra hus, vilket är mycket positivt ur astma och allergisynpunkt. Välkommen att anmäla ert intresse! Tider för platsvisning kommer läggas ut inom kort.

  • Nyproduktion
Von Platensgatan 26A och 26B, Bäckalyckan, Jönköpings kommun
  • Sön 12 feb kl 12:45

Von Platensgatan 26A och 26B

Villa
Bäckalyckan, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

6 500 000 kr

200 m²

1 258 m² tomt

Välkomna till Von Platensgatan 26 A och 26B ! Idag finns här två separata och fint renoverade lägenheter med högt i tak och utsikt mot centrala staden. Vill man bo centralt men inte behöver ett helt hus själv är en tvåfamiljsvilla ett utmärkt val då hyresgästerna bidrar till finansieringen av er egen boendekostnad. Det går självklart att enkelt omdisponera fastigheten till en enfamiljsvilla för er som önskar det. Den stora tomten möjliggör viss utbyggnad, ett attefallshus eller kanske ett garage. Källarplanet har stora öppna ytor och även här är det högt i tak. Källarvåningen går att integrera till bostadsyta till de befintliga lägenheterna för er som önskar det. Det finns även möjlighet att isolera vinden och nyttja densamma som bostadsyta till lägenheten under. Fjärrvärme, fiber och ett högt och fint läge på Bäckalyckan och i staden. Kontakta mäklare Henrik Holm 0706-122227 för en visning under september månad.

  • Plus
Södra Posthemsvägen 4, Barnarp, Jönköpings kommun

Södra Posthemsvägen 4

Villa
Barnarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 200 000 kr

151 m²

5 rum

645 m² tomt

Välkomna till Södra Posthemsvägen i Barnarp. Gatan är e n lugn återvändsgatan utan störande genomfartstrafik och härifrån når man enkelt bort till skolan, idrottplatsen och sporthallen. Busshållplatsen för att ta sig ner till stan ligger på 200 meters avstånd och med bil har man bara några minuter ner till köpcentrat vid Råslätt och skall man istället söderut tar man sig enkelt ut till E4an eller till Torsvik eller Stigamo. Själva huset rymmer ett rejält stort vardagsrum som ligger i helt öppen planlösning med köket och på entréplanet finns även ett snyggt kaklat badrum och ett stort sovrum. Behöver man fler rum kan man avdela vardagsrummet så att man får ett 4.e sovrum här. I anslutning till vardagsrummet finns en altandörr ut till den stora balkongen i väster med sol till solen går ner. Går vi istället en trappa ner kommer vi direkt ner till ett stort allrum med utgång till den stensatt terrassen på trädgårdssidan. Här nere finns två rejäla sovrum båda med fönster i väster, ett stort förrådsrum som går att nyttja som förråd eller lekrum/sovrum och husets tvättstuga finns också här nere. I anslutning till allrummet finns även en wc.

  • Plus
ODENSJÖ SJÖBACKE - Nytt, fräscht och stilrent i backen ner mot sjön!, null, Jönköpings kommun

ODENSJÖ SJÖBACKE - Nytt, fräscht och stilrent i backen ner mot sjön!

Radhus
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

4 620 000 kr

159 m²

7 rum

586 m² tomt

Vi har fått förmånen att nu börja marknadsföra nästa etapp på Odensjö. På Odensjö Sjöbacke byggs snart 18 st härliga bostäder på uppförda av Byggkompaniet i samarbete med Odensjö Utveckling. På ett grupphusområde som detta går det inte göra förändringar i exteriör utformning och färgsättning mm av husen är förbestämt. 9 st läckra parhus med 126-159 kvm på friköpta tomter. Husen är läckra med stående träpanel, aluminiumklädda fönster, sedumtak, härliga balkonger och uteplatser och hela området smälter in i den underbart härliga naturen ner mot sjön. Inflyttning planeras till sommaren/höst 2023. För mer information kontakta ansvariga mäklare Henrik Holm och Patrik Ekman. Välkommen hem!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6