Mäklare Peter Linderfalk

Peter Linderfalk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Nissanvägen 49, Taberg, Jönköpings kommun
  • Borttagen före visning

Nissanvägen 49

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

4 150 000 kr

140 m²

5 rum

2 179 m² tomt

Välkommen till Nissanvägen 49 i Taberg - När sommaren närmar sig är de flestas dröm en skön och grön gräsmatta, ett soldäck i söder och västerläge en villa med bra planlösning. Ja, denna villa har verkligen något för hela familjen, under alla årstiderna. En förrådsbyggnad ger plats för hobbyverksamheten. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Villan består av vardagsrum, matrum samt ett nyrenoverat kök på entréplan samt tre gedigna sovrum och badrum på övervåningen. Med detta barnvänliga och familjära område skapas närhet till både förskola/skola, naturområden med elljusspår, härliga bad vid Åsabadet samt Tabergstoppen med fika, minigolf och vackra vyer. I närheten finns också en välskött lekplats och fotbollsplan. Smidiga och bra kommunikationer med cykel, bil och buss in till stan. Välkommen på visning!

Stensholmsvägen 16, Huskvarna, Jönköpings kommun

Stensholmsvägen 16

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 800 000 kr

130 m²

6 rum

1 172 m² tomt

Välkommen till Stensholmsvägen 16 i Huskvarna - en attraktiv villa belägen i lugn närhet till förskola, skola, Huskvarnaån m.m. Här är allt väl genomtänkt och planerat. Praktsikt och spännande planlösning med tre gedigna sovrum och badrum en halvtrappa upp, kök, vardagsrum och det underbara vinterrummet på entréplan, allrum, sovrum samt förråd en halvtrappa ner och ytterligare en halvtrappa ner övriga biutrymmen. På baksidan finns det underbara vinterbonade uterummet som är lite av husets hjärta. Från trädgården på baksidan har man närhet ner till Huskvarnaån. En villa som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

  • Plus
Mäster Samuelsgatan 2, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 11:30

Mäster Samuelsgatan 2

Villa
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

5 750 000 kr

162 m²

8 rum

1 162 m² tomt

Välkommen till Mäster Samuelsgatan 2 i Jönköping - en attraktiv villa belägen mitt i stan men med naturen in på knutarna. Bra planlösning med fem gedigna sovrum, vardagsrum, allrum och kök. Vid entrén finns ett underbart inglasat uterum samt uteplats, helt insynsskyddad. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. En villa som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

  • Plus
Ansgariigatan 6A, Jönköping, Jönköpings kommun

Ansgariigatan 6A

Villa
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

4 500 000 kr

132 m²

5 rum

360 m² tomt

Välkommen till Ansgariigatan 6A i Vättersnäs - en attraktiv villa belägen med närhet till Vättern, badplats, idrottsanläggningar, m.m. Bra planlösning med fyra gedigna sovrum, vardagsrum och kök samt en hel källare med gott om biutrymmen. På baksidan av villan finns en väl tilltagen uteplats i västerläge, helt insynsskyddad. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. En villa som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

Visar alla 4