Mäklare Peter Linderfalk

Peter Linderfalk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långskiftesvägen 2, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00
Långskiftesvägen 2, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Långskiftesvägen 2, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Långskiftesvägen 2

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 325 000 kr
90 + 96 m²
4 rum
975 m² tomt

Välkommen till Långskiftesvägen 2 i Kaxholmen - en attraktiv villa där inget har lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning med två gedigna sovrum med möjlighet till ett tredje sovrum på entréplan samt vardagsrum och kök, i källaren finns ytterligare ett sovrum/gästrum samt gott om förvaringsmöjligheter. På gaveln finns ett underbart inglasat uterum som möjliggör avslappnat uteliv från tidig vår till sen höst. På gångavstånd finner du Rudenstams Gårdsbutik och Café. Fantastiska vyer över Rudenstams äppelodlingar och en mysig butik. Här kan du även köpa äppelmust i alla dess former eller varför inte lämna in dina handplockade äpplen för egen must eller cider? Helt klart värt ett besök! Vista Gårdsrosteri är värt ett besök, för deras kaffe och övriga produkter. I Kaxholmen ligger även Grafitgrå. På Grafitgrå finner du både butik och café i ett. Väl värt ett besök för fika eller lunch i kombination med inredningsinspiration i form av mycket betong och grå inredningsdetaljer precis som namnet beskriver. Mysiga miljöer och nära natur men ändå bekvämligheter såsom kommunikationer och mataffär i närområdet. Kommunikation Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Kaxholmen och Jönköping med tätortsförbindelser. Till Jönköping City är det ca 1,6 mil och du tar dig även med lätthet mellan Jönköping och Kaxholmen via motorvägen E4:an. Det finns cykelväg hela vägen till Jönköping, samt till Skärstad. Flera fina promenadvägar mot Landsjön, Vistakulle eller ovanför Kaxholmen. Skola barnomsorg Kaxholmen erbjuder förskola och grundskola samt fritidshem. Barnvänligt område och mycket attraktivt för småbarnsfamiljen eller för den sm önskar lugnet men ändå närheten till stadskärnan i Jönköping. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Här finns både äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, två buskar med svarta vinbär och en fläderbuske så man kan göra sin egen fläder saft. En energisnål villa som redan nu klarar eventuellt kommande energiklass krav. Välkommen på visning!

 • Premium
Bergsgatan 85, Centralt, Jönköpings kommun
 • Sön 25 feb kl 12:30
Bergsgatan 85, Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Bergsgatan 85, Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Bergsgatan 85

Villa
Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 500 000 kr
178 + 118 m²
8 rum
320 m² tomt

På attraktiva Bergsgatan med utsikt som slår det mesta. Funkisvilla i mycket gott skick med 2 lägenheter varav den ena är 3 rok och den andra 5 rok i etage. Balkongerna är utbyggda och sträcker sig utmed hela husets västra sida och bjuder på enastående vy över stad och sjö med solnedgångar. Källarplan i suterräng med utgång till uteplats och liten mysig insynsskyddad trädgård med aprikos och äppelträd. Uppvärmning från bergvärme ger låg kostnad. Parkering kan göras på framsidan då det redan är förberett mot gatan. Passar utmärkt till generationsboende, hyr ut en lgh som då täcker driftkostnaden eller öppna upp till enfamiljshus. Under fliken "dokument" finner ni säljarnas egna ord om bostaden. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun
 • Sön 25 feb kl 15:30
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Getingaryd Rastaborg 1, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Getingaryd Rastaborg 1

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 600 000 kr
109 m²
5 rum
1 830 m² tomt

Välkommen till Getingaryd Rastaborg 1 i Uppgränna - en nyrenoverad och tillbyggd villa med närhet till naturen. Här har inget lämnats åt slumpen - allt är väl genomtänkt och planerat. Ljus och luftig planlösning med fyra gedigna sovrum, allrum samt kök med matplats. På baksidan och gaveln av villan finns en väl tilltagen uteplats i söder och västerläge med en vedeldad bastu och terasspool som är isolerad för vinterbruk. En villa som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

 • Premium
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Skarpavägen 2

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
3 950 000 kr
115 m²
6 rum
1 365 m² tomt

Välkommen till Skarpavägen 2 i Gränna - en attraktiv villa på lättskött naturtomt med Grännaberget bakom samt gränsande till en porlande bäck. Privat läge men ändå centralt. Lägenhet med separat ingång för uthyrning, tonårsboende/eget företagande. Två uthus samt jordkällare. Terrass om 30 kvm med underbar utsikt över Vättern. En villa som måste upplevas på plats. Välkommen på visning

 • Premium
Ödeshögsvägen 25, Gränna, Jönköpings kommun
 • Budgivning pågår

Ödeshögsvägen 25

Gård/Skog
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 950 000 kr
8,9 ha tomt

Välkommen till Ödeshögsvägen 25 i Gränna - en unik fastighet med ett fantastiskt fint läge där tomten går ända ner till Vättern. Fastigheten är i tre skiften varav ett skifte ligger ovanför Gränna centrum. På fastigheten kan man förverkliga sina drömmar där det finns många möjligheter att bedriva olika verksamheter. I den västra delen av ladugården finns en uthyrningsdel med underhållsbehov här kan man t.ex bedriva Bed & Breakfast. Fastigheten har gott om fruktträd med många fina äppel- och päronsorter här kan man t.ex bedriva fruktförsäljning. Inred en viss del av ladugården till en gårdsbutik. Här finns möjlighet att installera solceller på ladugårdstaket och på så vis få låga driftskostnader. Här finns alltså oändliga möjligheter att påverka sitt boende. Huset är i behov av modernisering. Välkommen på visning! Som extra tillgång har fastigheten andel i Mjällby samfällighet S:1-S:8. där ingår både samfälld fiskerätt i Vättern, samfällt vattenområde i Vättern, samfälld strandremsa, samfälld grustäkt och samfällda vägar.

Gapavägen 7, Jönköping, Jönköpings kommun

Gapavägen 7

Fritidshus
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
600 000 kr
62 m²
2 rum

Välkommen till Gapavägen 7 i Lovsjön- en attraktiv stuga belägen med ett lugnt läge närhet till badplats, naturen m.m. Stugan består av allrum, sovrum, kök och badrum. På baksidan av stugan finns ett underbart inglasat uterum samt en väl tilltagen uteplats, helt insynsskyddad. På tomten finns även en carport, förråd, lekstuga m.m. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Välkommen på visning!

Jonstorpsvägen 6, Gränna, Jönköpings kommun

Jonstorpsvägen 6

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 500 000 kr
118 + 75 m²
5 rum
1 247 m² tomt

Välkommen till Jonstorpsvägen 6 i Örserum - en praktisk familjevilla belägen i lugn miljö. I Örserum finns förskola, samt Örserumsskolan som är en F-6 skola. Skolans unika närmiljö erbjuder goda möjligheter till lek och inlärning. Lärglädje, värdegrundsarbete och daglig rörelse står i centrum för all verksamhet. Örensvallen med olika aktiviteter i anslutning till Örensvallen finna en fin badplats i sjön Ören. I Örserum finns även en Lanthandel. Bra pendlingsavstånd både till Tranås och Jönköping. Villan har en bra planlösning med gott om sovrum samt ett underbart inglasat uterum. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Välkomne på visning!

 • Plus
Åbolidsringen 74A, Åbolid, Jönköpings kommun

Åbolidsringen 74A

Lägenhet
Åbolid, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 500 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/1
3 652 kr/mån
26 549 kr/m²

Härligt och bekvämt boende på 2 rok belägen på markplan. Här erbjuds en välkomnande rymlig hall med plats för möblemang samt stor klädkammare. Helt nytt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och bastu. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor sällskapsyta, där många kan umgås. Fönster i sydöstligt läge ger rikligt med ljusflöde både till det rymliga sovrummet samt den öppna planlösningen ända till hallen. Trallbelagd uteplats som övergår till gräsmatta ger utrymme för härliga grillkvällar. Ostört läge utan insyn ger en avskild plats för avkoppling.

Visar alla 8