Mäklare Jakob Andersson

Jakob Andersson

Om mig

Mitt mål är att hitta den bästa lösningen för dig! Min ambition är att, utefter er situation och med de verktyg och tjänster som vi på Svensk Fastighetsförmedling besitter, skräddarsy ett upplägg som ger er en trygghet och bäst betalt. Går du i säljtankar eller bara vill prata om marknadsläget är du varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärlingsgatan 4B, Torpa, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lärlingsgatan 4B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Lärlingsgatan 4B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Lärlingsgatan 4B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
2 115 kr/mån
39 167 kr/m²

Söker du efter en lägenhet i gavelläge med balkong och låg månadsavgift? Då kommer denna lägenhet med största sannolikhet falla dig i smaken. En halv trappa upp når man bostaden på 60kvm fördelat på 2rok. Kom in i hallen och välkomnas av en takhöjd som ger en känsla av rymd och ett ljust plankgolv som sträcker sig vidare in i köket och sovrummet. Rakt fram når du det helkaklade badrummet. Köket går i ljusa toner med bra arbetsytor och matplats för att avnjuta goda middagar. Plankgolvet övergår till fiskbensparkett i vardagsrummet där man även når balkongen som fångar upp många soltimmar i sitt söderläge. Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter i det direkta närområdet; livsmedelsbutik, shopping, restauranger, caféer med mera. Till högskolan tar du dig genom en kortare promenad eller cykeltur, detsamma gäller Jönköpings centralaste delar. I närheten har du flera grönområden/promenadstråk såsom Friaredalen eller Munksjöpromenaden. Täta avgångar från närliggande busstation är perfekt för längre resor. Välskött förening med låg månadsavgift. I föreningen finns en relaxavdelning med bastu, biljardbord och pingisbord. Välkommen till Lärlingsgatan 4B!

  • Premium
  • Balkong
Solvägen 12, Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Solvägen 12, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Solvägen 12, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Solvägen 12

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
2 849 kr/mån
26 791 kr/m²

På Solvägen 12 i Vättersnäs finns denna mysiga och fina trea! Lägenheten är belägen högst upp i huset på gaveln vilket innebär härligt ljusinsläpp. Sammanlagt 67 välplanerade kvadratmeter fördelat på två rymliga sovrum, stilrent kök, helkaklat badrum och vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Den härliga balkongen som vetter mot söder bjuder på trevliga vyer och flertalet soltimmar att njuta av. Bostadsrättsföreningen är mycket stabil med låga månadsavgifter och låg belåning vilket är ett stort plus. I månadsavgiften på 2 849 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, parkeringsplats, trädgårdsskötsel, trappstädning och bostadsrättstillägg. Här bor man intill ett glittrande Vättern och dess strand. Under sommaren är det självklart att promenera bort och ta sig ett dopp från sandstranden eller plocka med sig picknickkorgen för en mysig stund. Oavsett årstid har du oerhört vackra omgivningar att strosa runt i, både för motion och rekreation. Genom en promenad når du livsmedelsbutik, restaurang och Elmia. För längre resor har du buss som går med täta avgångar från närliggande hållplats. För dig som pendlar tar du dig enkelt ut på E4an med bilen. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg finns. Varmt välkommen att lämna intresse!

  • Premium
  • Balkong
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 26, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 26

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 459 kr/mån
41 727 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Kålgården! Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, härifrån nås badrummet som är utrustat med en tvättsektion. Vidare in i lägenheten finns köket som är öppet mot vardagsrummet vilket bjuder in till härliga ytor för umgänge och gemenskap. Köket är utrustat med gråa luckor samt en mörk bänkskiva. Från det rymliga sovrummet når man balkongen som ligger i söderläge mot innergården. Lägenheten som är belägen högt upp i huset inger en lugn atmosfär samt får ett härligt ljusinsläpp som som sprider sig vidare på de ljusa ytskikten. Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker. Brf Drotten 2 erbjuder sina medlemmar en mysig innergård med gemensamhetsutrymmen som inrymmer bastu och samlingslokal, utegym finns på gården. Under föreningens fastighet finns varmgarage. Det finns också en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar. Föreningen har dessutom ett förmånligt gruppavtal för internet och tv-utbud, för endast 179 kr/mån erbjuds fiberuppkoppling 100/100 och Telias tv-utbud Lagom. Varmt välkommen till ett grymt läge på Kålgården!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 5A, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 5A

Lägenhet
Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
3 089 kr/mån
20 556 kr/m²

Unikt läge med oslagbar utsikt över Vättern. På Norrängen och speciellt i denna välskötta bostadsrättsförening trivs man riktigt bra och får njuta av solnedgången varje kväll. Högst upp i huset innebär inte bara fantastiska vyer utan även ett ostört läge utan någon insyn. Kök med bra skåpförvaring och goda arbetsytor, helkaklat och fräscht badrum, rejält vardagsrum med vyer mot Vättern och Jönköping. Direkt till vänster från hallen ligger sovrummet med fönster mot söder. Härligt ljusinsläpp från takfönster i kök och badrum. Bostadsrättsföreningen är ansluten till HSB som tar om all skötsel och administration. Välskött med god ekonomi och flertalet renoveringar utförda. Alldeles utanför dörren finns ett vindsförråd som medföljer lägenheten. Föreningen har flertalet tvättstugor, ett motionsrum, bastu, två övernattningsrum och en fritidslokal. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Stenhuggargatan 5, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Stenhuggargatan 5

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 775 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 374 kr/mån
50 714 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet med optimal planlösning och smarta utrymmen, perfekt för den som söker en bekväm och funktionell boendemiljö. Lägenheten, som är på 35 kvadratmeter, välkomnar dig med en öppen och luftig atmosfär. En sovalkov erbjuder en avskild plats för sömn och avkoppling. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt, utrustat med en tvättmaskin som gör tvättprocessen enkel och bekväm. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den stora balkongen, här kan du njuta av härliga stunder utomhus. Den generösa ytan rymmer både en matplats och loungemöbler, perfekt för att njuta av soliga dagar eller ljumna kvällar. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en optimal kombination av funktionalitet, bekvämlighet och stil. Med dess genomtänkta planlösning och moderna bekvämligheter är det här ett hem där du med lätthet kan trivas och känna dig välkommen. Direkt närhet till hela Jönköpings utbud av både shopping och natur. På promenadavstånd ligger Jönköpings tre stora sjöar Rocksjön, Munksjön och Vättern med tillhörande promenadstråk. Allra närmast i shoppingväg finns Atollen och Öster City med restauranger, shopping och matvarubutiker. Brf Drotten 2 erbjuder sina medlemmar en mysig innergård med gemensamhetsutrymmen som inrymmer bastu och samlingslokal, utegym finns på gården. Under föreningens fastighet finns garage. Det finns också en övernattningslägenhet för föreningens medlemmar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsbergsvägen 13, Taberg, Jönköpings kommun

Kungsbergsvägen 13

Lägenhet
Taberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 600 000 kr
82 m²
3 rum
5 343 kr/mån
31 707 kr/m²

Nytt radhus i ett plan med dubbla uteplatser och liten gräsmatta på det attraktiva området Tahe! Vid försäljningen såldes de tolv husen direkt och någon större marknadsföring hann aldrig meds. Nu ges alltså chansen igen och ni slipper vänta två år på färdigställande, huset står redo för inflyttning. Detta är ett gavelhus om 82 välplanerad kvadratmeter med modernt kök från HTH, helkaklat badrum med separat tvättsektion, öppen planlösning, två sovrum samt bra förvaringsutrymmen. Genomgående golvvärme. Utvändigt finns ett härligt trädäck, fina stensättningar, gräsmatta och häck. Två bilplatser varav en i carport samt ett isolerat förråd om ca 5 kvm. Föreningen har även en gemensam grillplats och boulebana. Detta är verkligen en bostad för alla åldrar. Bekvämare är svårt att tänka sig och "villakänslan" är påtaglig. Vackert beläget med naturen och Tahesjön nära inpå samtidigt som kommunikationen till såväl Tabergs centrum som Jönköping är enkel. Bara det bästa från villalivet, varmt välkomna!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Strandängsgatan 20, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 20

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 300 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
5 068 kr/mån
41 250 kr/m²

Högst upp på gaveln med en balkong löpandes runt hela lägenheten i sydväst! Det optimala läget för solälskaren och utsikten ner över Vättern blir en läcker bonus. Att bo högst upp är alltid attraktivt och när ni här kan nå den härliga balkongen från såväl kök, vardagsrum och sovrum blir effekten verkligen påtaglig, ett riktigt drömläge. Lägenheten är trivsamt inredd och smart planerad med lättmöblerade ytor. Kök och badrum i hög standard med modern utrustning. Golvvärme ligger i hela lägenheten och stora fönster som löper ned till golv ger lägenheten karaktär och ett enormt ljusinflöde. Vakna upp till vätterutsikt från sängen, förflytta matplatsen från kök till den inglasade balkongen, njut av den sena kvällssolen, ta tofflorna ner till bad i Vättern, ja ett boende här för onekligen med sig vardagslyx! Strandängen har med dess natursköna omgivning länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel byggs upp här är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Byggprocessen för gym och Jönköpings största skola är igång och planerna för matbutik och övrig service är långtgående. Idag är Coopbutiken på Vätterslund närmsta handel. Cykelväg längs med vattnet tar dig till centrum på 15 minuter och bussarna går med täta avgångar. Välkomna till ett naturskönt boende nära stan!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Humlevägen 15, Torpa, Jönköpings kommun

Humlevägen 15

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 995 000 kr
50,4 m²
2 rum
3 800 kr/mån
39 583 kr/m²

Välkommen till denna elegant renoverade lägenhet med smart planlösning och moderna detaljer, perfekt för den som söker både komfort och stil. Med en yta på 50,4 kvadratmeter, fördelat på 2 rum och en praktisk alkov som nu används som sovrum, presenterar vi stolt detta boende som är i enastående skick efter en renovering som gjordes 2018. Det första som möter dig är det gråa klinkergolvet som sedan övergår till den vitbetsade ekparketten som sträcker sig genom hela lägenheten och ger en enhetlig atmosfär. Köket är ifrån HTH och har integrerade apparater och smart förvaring som skapar en perfekt balans mellan funktion och estetik. Här blir matlagning en ren fröjd och sociala tillställningar blir enkla att arrangera då det är en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet med rikligt ljusinsläpp skapar en behaglig känsla. Ljuset kompletteras av den stora uteplatsen precis utanför dörren. Denna uteplats, som exklusivt tillhör lägenheten, är ett förlängt vardagsrum under sommarsäsongen. Här kan du inreda med loungemöbler och njuta av trevliga sommarkvällar. Den praktiska alkoven som nu nyttjas som ett sovrum erbjuder en avskild plats för vila och sömn. Samtidigt ger det öppna kök-vardagsrummet en känsla av rymd och luftighet i hela lägenheten. Badrummet är modernt och smakfullt inrett med en tvättsektion som ger extra bekvämlighet i vardagen. Lägenhetens genomgående moderna och eleganta design återspeglas inte bara i ytskikten och inredningen, utan även i de praktiska aspekterna. Med närhet till bekvämligheter såsom kollektivtrafik, butiker och grönområden, passar detta boende både för den som önskar avskildhet och den som vill vara del av stadens puls. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en pärla av modern design och smarta lösningar. Perfekt för den som vill njuta av ett bekvämt och funktionellt boende med stil. Välkommen att uppleva detta unika tillfälle!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 8