Mäklare Jakob Andersson

Jakob Andersson

Om mig

Mitt mål är att hitta den bästa lösningen för dig! Min ambition är att, utefter er situation och med de verktyg och tjänster som vi på Svensk Fastighetsförmedling besitter, skräddarsy ett upplägg som ger er en trygghet och bäst betalt. Går du i säljtankar eller bara vill prata om marknadsläget är du varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gelbgjutargatan 16C, Gamla Kålgården, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 17:00
Gelbgjutargatan 16C, Gamla Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Gelbgjutargatan 16C, Gamla Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Gelbgjutargatan 16C

Lägenhet
Gamla Kålgården, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 495 000 kr
88 m²
3 rum
5 941 kr/mån
28 352 kr/m²

Välkommen till denna eleganta lägenhet på Gamla Kålgården, en pärla bland historiska kullerstensgator och välvårdade äldre byggnader. Denna 3-rumslägenhet sträcker sig över 88 kvadratmeter och är belägen med en unik närhet till både stadens puls och den nostalgiska charm som omger området. Köket, hjärtat av hemmet, är en perfekt förening av design och funktion. En köksö med spishäll och fläkt fungerar som ett naturligt centrum, skapar en utmärkt plats för matlagning och social samvaro. Köket flyter elegant ihop med vardagsrummet, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Vardagsrummet är omsorgsfullt arrangerat för både komfort och estetik. De stora fönstren ger rikligt med naturligt ljus. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande och gemensam yta, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Denna lägenhet har två separata rum med olika funktioner. Ett av rummen är utformat som ett mysigt tv-rum, vilket ger en plats för underhållning och avkoppling. Det andra rummet är ett charmigt sovrum, med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter. Föreningens gård med härliga uteplatser ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och solsken. Beläget på Gamla Kålgården ger denna lägenhet en känsla av att vara borta från stadens liv och rörelse samtidigt som du har bekvämt tillgång till alla moderna bekvämligheter. Närliggande parker, kaféer och butiker skapar en levande och trivsam atmosfär. Med genomtänkta detaljer kommer detta hem att omfamna dig med en känsla av välbefinnande och stolthet över att vara en del av denna vackra och unika omgivning. Här bor du i kvarter med kulturhistoriskt värde och då flera av föreningens hus är K-märkta sköts både byggnader och innergårdar med varsam hand för att bevara den historiska miljön.

 • Premium
Linnégatan 16A, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 3 dec kl 14:00
Linnégatan 16A, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Linnégatan 16A, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Linnégatan 16A

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 695 000 kr
74,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 300 kr/mån
22 691 kr/m²

En pärla i centrala Huskvarna öppnar nu upp sig för dig som söker ett stilsäkert och välplanerat boende. På Linnégatan 16A trivs man med omgivningens utbud av parker, butiker och goda kommunikationer. Väl i lägenheten möts man av entré med smidig avhängning. Köket har god rymd med plats för stort matbord. Här är utrustat med diskmaskin, häll, ugn, kyl/frys och köksfläkt. En modern planering där bänkskivan är antracite och luckorna ek. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat. I steget in passeras välbevarade och charmiga skjutdörrar över en för lägenheten i stort sett genomgående fiskbensparkett. Sovrummet är rymligt och inkluderar två platsbyggda garderober. Även här stäcker sig parketten och höjer känslan av kvalité. Badrummet är utrustat med dusch, wc, kommod och tvättmaskin. Varmt välkomna att lämna intresse för att få veta mer om kommande information och visningar.

 • Premium
Humlevägen 15, Torpa, Jönköpings kommun
 • Sön 3 dec kl 12:00

Humlevägen 15

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 995 000 kr
50,4 m²
2 rum
3 800 kr/mån
39 583 kr/m²

Välkommen till denna elegant renoverade lägenhet med smart planlösning och moderna detaljer, perfekt för den som söker både komfort och stil. Med en yta på 50,4 kvadratmeter, fördelat på 2 rum och en praktisk alkov som nu används som sovrum, presenterar vi stolt detta boende som är i enastående skick efter en renovering som gjordes 2018. Det första som möter dig är det gråa klinkergolvet som sedan övergår till den vitbetsade ekparketten som sträcker sig genom hela lägenheten och ger en enhetlig atmosfär. Köket är ifrån HTH och har integrerade apparater och smart förvaring som skapar en perfekt balans mellan funktion och estetik. Här blir matlagning en ren fröjd och sociala tillställningar blir enkla att arrangera då det är en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet med rikligt ljusinsläpp skapar en behaglig känsla. Ljuset kompletteras av den stora uteplatsen precis utanför dörren. Denna uteplats, som exklusivt tillhör lägenheten, är ett förlängt vardagsrum under sommarsäsongen. Här kan du inreda med loungemöbler och njuta av trevliga sommarkvällar. Den praktiska alkoven som nu nyttjas som ett sovrum erbjuder en avskild plats för vila och sömn. Samtidigt ger det öppna kök-vardagsrummet en känsla av rymd och luftighet i hela lägenheten. Badrummet är modernt och smakfullt inrett med en tvättsektion som ger extra bekvämlighet i vardagen. Lägenhetens genomgående moderna och eleganta design återspeglas inte bara i ytskikten och inredningen, utan även i de praktiska aspekterna. Med närhet till bekvämligheter såsom kollektivtrafik, butiker och grönområden, passar detta boende både för den som önskar avskildhet och den som vill vara del av stadens puls. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en pärla av modern design och smarta lösningar. Perfekt för den som vill njuta av ett bekvämt och funktionellt boende med stil. Välkommen att uppleva detta unika tillfälle!

 • Plus
 • Uteplats
Drivhusvägen 7, Petersberg, Jönköpings kommun

Drivhusvägen 7

Lägenhet
Petersberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 212 kr/mån
22 941 kr/m²

På Drivhusvägen 7 välkomnas ni till en ljus lägenhet om fyra rum och kök Perfekt planerad för familjen i ett lika familjevänligt område. Lägenheten erbjuder härliga ytor för både familjen och för dig som vill ha gott om utrymme. Den öppna planlösningen och 2,5 m i takhöjd bidrar till ett rikligt ljusflöde i hela lägenheten. Genomgående ett fantastiskt skick där det bara är att flytta in och trivas. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med plats för soffgrupp, matsalsmöbel mm. Från vardagsrummet har vi utgång till balkongen med en tilltalande utsikt över hus och grönområde. Lägenheten har tre bra sovrum som rymmer allt man behöver för en smidig och rymlig vardag. Emellan två av sovrummen finns en rymlig klädkammare. Väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Här bor ni med alla bekvämligheter såsom hiss, egen parkeringsplats, tvättmöjligheter i lägenheten samt med egen ingång till varje lägenhet. I närområdet finns en vacker natur, förskola, skola samt mataffär. Precis intill huset finns en busshållplats. Flytta in och njut! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4