Mäklare Johan Gustavsson

Johan Gustavsson

Om mig

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Mitt arbetssätt tillsammans med mitt stora engagemang samt mina höga ambitioner har resulterat i följande meriter och utmärkelser: - Årets Rookie 2020 hos Svensk Fastighetsförmedling - Flest lägenhetsförsäljningar i Jönköpings kommun 2020, 2021 och 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
ÖXNEHAGA - Här kan ni bo och trivas i ett härligt läge och äga bostaden själva!, null, Jönköpings kommun
  • 54 lediga bostäder

ÖXNEHAGA - Här kan ni bo och trivas i ett härligt läge och äga bostaden själva!

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 895 000 kr
34-97 m²
1-4 rum
2 890 kr/mån

Här i ett naturskönt och högt läge på Öxnehaga planerar nu Vätterhem för sitt andra bostadsrättsprojekt på området. Förra projektet är slutsålt och inflyttat och även här kommer det att byggas både bostadsrätter och hyreslägenheter. Det blir rymliga lägenheter i storlek 1 rok , 2 rok, 3 rok samt 4 rok, de flesta med balkong och härlig utsikt. Vi på Svensk Fastighetsförsäljning ansvarar för försäljningen och genom att anmäla ert intresse här kommer ni att få mer information om hur processen ser ut. Bokningsavtal kommer skrivas till att börja med och sen lite längre fram i processen kommer det skrivas förhandsavtal. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag för detta fantastiska projekt!

  • Nybyggnadsprojekt
Skridskovägen 3, Hovslätt, Jönköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 16:45
Skridskovägen 3, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Skridskovägen 3, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Skridskovägen 3

Villa
Hovslätt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 500 000 kr
109 + 71 m²
5 rum
918 m² tomt

Välkommen till Skridskovägen 3 i charmiga Hovslätt, där drömmen om ett perfekt hem blir verklighet! Med en total yta på 109+71 kvm erbjuder detta hem generösa utrymmen för hela familjen att trivas och växa. Den renoverade övervåningen är en oas av modern elegans, med ljusa ytor och genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Taket är helt nytt, vilket ger dig tryggheten och lättnaden att veta att ditt hem är i bra skick. Beläget i det barnvänliga området Hovslätt, erbjuder Skridskovägen 3 en perfekt balans mellan bekvämlighet och naturskön skönhet. Med närhet till skolor och förskolor blir barnens uppväxt trygg och smidig. Men detta är inte bara ett hus, det är en plats där du kan skapa minnen och njuta av livets enkla glädjeämnen. Slappna av på den härliga uteplatsen som vetter mot den insynsfria baksidan där man får en härlig kvällssol. Här kan man njuta av härliga grillkvällar med nära och kära! Anmäl er till visningen för att få del utav besiktningsprotokollet. Varmt välkommen till visningarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björngatan 4C, Torpa, Jönköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Björngatan 4C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Björngatan 4C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Björngatan 4C

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 925 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 526 kr/mån
37 019 kr/m²

Högst upp i huset med härlig charm! Denna charmiga lägenhet på Björngatan 4C på Torpa i Jönköping erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Belägen högst upp i huset på våning 3, omfamnar den 52 väldisponerade kvadratmeter fördelade på 2 rum och kök. Med en välplanerad layout skapar den en harmonisk atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Föreningen är oerhört stabil med minimal belåning, vilket ger trygghet och stabilitet för framtiden. För de som värdesätter hälsa och träning finns ett gym i föreningen, vilket gör det enkelt att hålla sig i form utan att lämna hemmet. Upptäck fördelarna med att bo på denna fantastiska adress och skapa ditt drömhem på Björngatan 4C!

  • Premium
  • Balkong
Drivhusvägen 21, Stensholm, Jönköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Drivhusvägen 21, Stensholm, Jönköpings kommun, bild 2
Drivhusvägen 21, Stensholm, Jönköpings kommun, bild 3

Drivhusvägen 21

Lägenhet
Stensholm, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 518 kr/mån
30 000 kr/m²

2 ROK, 55KVM. Längst ut på loftgången och i husets ena gavel finns denna unika lägenhet i BoKloks hus uppe på Stensholm! Att bo i en gavellägenhet är något speciellt. Oftast betyder detta många extra fönster vilket resulterar till ett helt fantastiskt ljusinsläpp. Grym planlösning och ett helt underbart skick med ett härligt läge som innebär helt insynsfritt! Detta är verkligen en bra bostad för den som ställer höga krav på sin boendemiljö. Lägenheten har all maskinell utrustning som behövs för att man ska kunna bo smidigt och bekvämt. Att parkeringsplats ingår i avgiften och att det är högt i tak i hela lägenheten är riktigt bra! Det som är riktigt, riktigt bra är den rymliga balkongen som vetter mot söder med härlig utsikt mot det fria! Utmärkta förvaringsutrymmen både i bostaden samt via ytterligare ett förråd. Varmt välkomna till detta bekväma och inflyttningsklara boende högst upp i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hermansvägen 15, Rosenlund, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Hermansvägen 15, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 2
Hermansvägen 15, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 3

Hermansvägen 15

Lägenhet
Rosenlund, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 750 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3
4 300 kr/mån
24 476 kr/m²

Fiskbensparkett, härlig planlösning och bra läge med nära till allt! Med ett av föreningens bästa läge ligger lägenheten på gavel där siktlinjerna är fria och insynen minimal. Ofta bidrar gavelläget till ett fantastiskt ljusinsläpp i varje hörn och vrå. Det är exakt det som Hermansvägen 15 erbjuder. Extra plus för den inglasade balkongen som vetter mot väster. Här kan man avnjuta eftermiddagarnas solstrålar efter jobbet. I fastighetens källarplan finns moderna tvättmöjligheter tack vare den nyrenoverade tvättstugan med tillhörande torkrum samt goda förvaringsmöjligheter genom dubbla förråd. Föreningen är mycket välskött med låga avgifter och väl underhållen fastighet vilket gör att du kan luta dig tillbaka och njuta av ett bekymmersfritt boende! Välkommen till Rosenlund!

  • Premium
  • Balkong
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 2
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 3

Ceciliagatan 56

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
90 m²
3 rum
vån 3/4
5 809 kr/mån

Avgiftsfri sommar vid köp under April! Sjöviken, kvarteret som lyfter nyproduktion till nya nivåer med läckert poolhus på innergården och takterrass där utsikten blir svårslagen. Här väntar en generöst tilltagen trea med stor balkong i söder och två badrum. Modernt kök från HTH i vitt utförande och rostfri maskinpark. Helkaklade badrum i ljusa kulörer med tvättsektion i det större. Med Vättern och grönskande natur som kvarterets närmsta grannar kan det ju inte bli annat än succé. Med sitt öppna och luftiga läge har innergården kryddats med ett poolhus med tillhörande bastu och uteplats. Poolen är öppen året runt vilket skapar härliga möjligheter. Efter en vinterpromenad längs med Vättern, eller kanske träningsrunda, kan belöningen bli en stund i bastun med efterföljande dopp. Om poolen är för varm är det bara att traska ned till Vättern! På sommaren blir känslan av en sydligare resort påtaglig och poolhäng en naturlig del av vardagen. Därutöver finns gemensamhetslokal som även kan nyttjas som övernattningslägenhet. Sjöviken är startskottet för etapp 3 av nya Strandängen. Det natursköna området har länge varit en populär plats för rekreation och när nu en hel stadsdel planeras är bevarandet av den naturliga prägeln i fokus samtidigt som infrastruktur och service ska underlätta och berika de boendes vardag. Visionen är; "Strandängen - En levande stadsdel". Etapp 3 av nya Strandängen sträcker sig fram till ekdungen söder om Ekelundshov. Sjöviken får ett fantastisk läge då kvarteret blir motsatsen till ett stängt kvarter och det blir Strandängens mest strandnära kvarter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning. Har ni inte redan varit på plats rekommenderas verkligen ett platsbesök!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 2/4
4 614 kr/mån

GAVELLÄGENHET I BRF FÅGELN! Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid. Välkommen till BRF Fågeln, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 87 kvm. Lägenheten är belägen på gaveln mellan Lönnholmsgatan och Mellangatan. Detta ger mer ljusinsläpp och fönster åt inte bara två utan faktiskt tre väderstreck! Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus. Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag. De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på. Är ni fler i familjen som ibland hälsar på finns en trevlig övernattningslägenhet i föreningen. Garageplats finns tillgängligt vid inflytt och från trevliga innergården når man även den fullt utrustade tvättstugan man valde att bygga. Riktigt bra! Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Fågeln har att erbjuda! Kontakta Johan eller Ellen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Mellangatan 8, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Mellangatan 8

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 640 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
4 512 kr/mån
43 855 kr/m²

Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid. Välkommen till Mellangatan 8, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 83 kvm. Här kan du njuta av fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har två balkonger. En stor som vetter mot söder och en som man når från sovrummet. Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus. Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag. De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på. Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Mellangatan 6 har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Mellangatan 8, null, Jönköpings kommun

Mellangatan 8

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 745 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/4
4 512 kr/mån
45 120 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lönnholmsgatan 8A, null, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 8A

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 780 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/4
4 614 kr/mån
43 448 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Mellangatan 10, null, Jönköpings kommun

Mellangatan 10

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 640 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
4 512 kr/mån
43 855 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lönnholmsgatan 8B, null, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 780 000 kr
87 m²
3 rum
4 333 kr/mån
43 448 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kartonggatan 1, null, Jönköpings kommun

Kartonggatan 1

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 250 000 kr
107 m²
4 rum
7 107 kr/mån
39 720 kr/m²
  • Nyproduktion
Kämpeavenyn 11, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 11

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 150 000 kr
48 m²
2 rum
3 468 kr/mån
44 792 kr/m²
  • Nyproduktion
Kämpeavenyn 9, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 700 000 kr
39 m²
1 rum
2 927 kr/mån
43 590 kr/m²
  • Nyproduktion
Murstensgatan 2, null, Jönköpings kommun

Murstensgatan 2

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 550 000 kr
88 m²
3 rum
5 987 kr/mån
40 341 kr/m²
  • Nyproduktion
Kämpeavenyn 9, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 800 000 kr
81 m²
3 rum
5 564 kr/mån
46 914 kr/m²
  • Nyproduktion
HSB Brf Sjöstenen vid Skeppsbron!, Skeppsbron, Jönköpings kommun

HSB Brf Sjöstenen vid Skeppsbron!

Lägenhet
Skeppsbron, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 1 650 000 kr
29-135 m²
1-5 rum
2 310 kr/mån

OBS! Projekt PAUSAT, mer info kommer om ett tag. HSB:s projekt BRF Sjöstenen vid Skeppsbron, Södra Munksjön! Här kommer det byggas 84 lägenheter fördelat på 1-5rok och allt mellan 29-135kvm. Det kommer bli 3 huskroppar där 2 utav dem kommer bli 5 våningar och en huskropp kommer bli 8 våningar. Njut av att bo i en ny, växande stadsdel på ett fantastiskt läge. I området så kommer det finnas en matbutik, förskola och framförallt ett härligt läge med närhet till Munksjön för en härlig promenad eller löprunda. Unikt för projektet är att HSB erbjuder deras koncept "HSB-dela". Detta är ett väldigt gynnsamt ägandeform som funkar för bosparare hos HSB som är mellan 18-29 år gamla. Läs gärna mer om detta i bifogade dokumentet som finns lite längre ner på sidan. HSB Göta bygger alltid minst en övernattningslägenhet för bostadsättsföreningens tillresande gäster. I HSB brf Sjöstenen byggs det två med tillgång till dusch och toalett. Det byggs också ett styrelserum för att skapa goda förutsättningar för föreningens styrelsearbete. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV. Tryck på länken längre ner på sidan för att komma till HSBs hemsida där du kan kolla in bostadsväljaren för att se var varje lägenhet befinner sig. Önskar du en tryckt broschyr, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Nybyggnadsprojekt

Bild saknas

Livskvalitet på Liljeholmen i HSBs senaste projekt Brf Fågeln

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 3 640 000 kr
83-87 m²
3 rum
4 237 kr/mån

Välkommen till HSBs Brf Fågeln på Liljeholmen! Nyproducerade bostadsrätter i ett smart läge mellan vatten, natur, city och köpcentrum. Inflyttning preliminärt mars 2023. Här kan du låta bilen stå i garaget och till fots smidigt traska ner till Vättern för kvällsdoppet en varm sommarkväll. Lika smidigt uträttar du dina cityärenden på cykel eller till fots. Citykärnan och Asecs köpcentrum ligger på gångavstånd och för den motionsintresserade finns härliga löprundor längs med vattnet eller genom Liljeholmsparken bort runt Rocksjön. HSB bygger med hjälp av NCC nu 48 bostadsrätter i varierande storlekar mellan 2-4 rok. Härliga uteplatser för lägenheterna i markplan och flera av bostäderna erbjuder dessutom dubbla balkonger. Du kan välja inglasning av uterum eller balkong som tillval. Bilplats i garage finns till samtliga bostäder och kostar 800 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV. I föreningen finns gemensam tvättstuga samt övernattningsrum, i källaren finns också förråd till samtliga bostäder samt cykelrum och barnvagns/rullstolsförråd. Tryck på länken längre ner på sidan för att komma till HSBs hemsida där du också kan ladda ner och titta på solstudien. Önskar du en tryckt broschyr, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19