Mäklare Johan Gustavsson

Johan Gustavsson

Om mig

Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Mitt arbetssätt tillsammans med mitt stora engagemang samt mina höga ambitioner har resulterat i följande meriter och utmärkelser: - Årets Rookie 2020 hos Svensk Fastighetsförmedling - Flest lägenhetsförsäljningar i Jönköpings kommun 2020, 2021 och 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 10 dec kl 10:45
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vevslupsgränd 1

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 850 000 kr
110 m²
4 rum
vån 9/13
6 339 kr/mån
35 000 kr/m²

På Vevslupsgränd 1, våning 9 erbjuder vi nu en lägenhet som imponerar i varje vrå. En fantastiskt social lägenhet som med sina 110 kvm rymmer hela familjen och vänskapskretsen. En bostad att samlas och trivas i både till vardags och till fest. Lägenheten får bada i ljus och förlängs på båda gavlarna av balkonger med ljuvlig sjöutsikt. Underbart att kunna starta dagen och möta morgonsolens strålar på balkongen som ligger vid sovrummet. Balkongen som vetter mot söder är perfekt för soldyrkaren som samtidigt vill njuta av fantastisk sjöutsikt. Lägenheten har tre sovrum där master bedroom har en stor walk-in-closet som skulle kunna användas som kontor i och med ljusinsläppet från fönstret. Köket och vardagsrummet går i symbios med varandra och mäts upp till hela ca 58 kvadratmeter. I och med att köket har en köksö så blir det ca 58kvm helt öppen yta! Ett fantastiskt ställe att umgås på med familj och vänner. Möbleringsyta finns det gott om och ni kommer definitivt att kunna vara kreativa och testa en rad olika vinklar och placeringar. Det är lätt att bocka av alla krav på checklistan om du söker en bekväm vardag. Detta är ett smidigt boende - du har all service intill och en regnruskig dag behöver du inte ens gå ut överhuvudtaget. Genom hissen ner till garaget når du såväl gymmet som matbutiken. Har du glömt något till middagen är det bara att kila ner för att kompletteringshandla. Bageriet tillhandahåller frukostfrallan och är du sugen på en middag ute på restaurang finns en populär i kvarteret intill. I lägenheten finns dubbla helkaklade badrum i tidlöst utförande. Ena är utrustad med dusch och det andra badrummet är förberett för en dusch. I detta badrummet är det utrustat med egen tvättpark! I Munksjöstaden finns idag både förskola, apotek och vårdcentral. Trevliga promenadstråk utmed vattnet utgör sedan tidigare mångas favorit när det är dags för motionsrundan. Inom kort promenad finns Lidl och Friskis & Svettis. Sammantaget en otroligt spännande stadsdel som andas trivsel och bekvämlighet. Varmt välkommen till Munksjöstaden och Vevslupsgränd 1!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gröna gatan 6, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 16:30
Gröna gatan 6, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Gröna gatan 6, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Gröna gatan 6

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 250 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/7
4 034 kr/mån
31 469 kr/m²

Här på Gröna gatan 6 i den omåttligt populära föreningen "Kronan" så bor man mer än bra med närhet till allt man behöver för en riktigt bekväm vardag. Lägenheten är i fint skick och har en bra planlösning. Från stora sovrummet har nuvarande ägare fixat så att det finns en stor walk-in-closet. Köket och vardagsrummet sammanflätas i en öppen planlösning och från vardagsrummet når man lägenhetens balkong där man kan njuta av eftermiddags och kvällssolen. I HSB Kronan är bekvämligheterna många tack vare många fördelar i form av stabil ekonomi och praktiska fördelar. En stabil förening med mycket god ekonomi och där styrelsen har koll på läget! Bostadsrättsföreningen Kronan är mycket välskött och här bor du med närhet till allt vad centrala Jönköping har att erbjuda. Alldeles utanför dörren finns matbutiker, caféer, butiker och bra kommunikationer. Önskar du en paus från stadspulsen kan du besöka något av de närliggande grönområdena, så som Friaredalen eller omtyckta Stadsparken. Även föreningens innergård fungerar sommartid som en trevlig park för de boende i föreningen med grillytor m.m. Välkommen till Gröna gatan 6!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gånglåten 31, Ljungarum, Jönköpings kommun
 • Sön 10 dec kl 14:15
Gånglåten 31, Ljungarum, Jönköpings kommun, bild 2
Gånglåten 31, Ljungarum, Jönköpings kommun, bild 3

Gånglåten 31

Lägenhet
Ljungarum, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 850 000 kr
74,6 m²
3 rum
vån 2/2
3 827 kr/mån
24 799 kr/m²

Att kunna växla mellan natur- och stadsliv är något som många drömmer om men som få lägen kan erbjuda. På Gånglåten är detta liv en självklarhet där naturen finns runt hörnet och staden på ett lagom avstånd. Den härliga planlösningen gör att detta blir ett socialt hem där det är extra roligt att bjuda hem vännerna och umgås. Tack vare att det finns en härlig inglasad balkong i solsäkert söderläge, kan du låta vädret bestämma om du vill vara inne eller ute. Bostaden har genomgående renoverade ytskikt och ett helt nytt kök i snyggt utförande med all maskinell utrustning för en bekväm vardag. Ett ytterligare plus i kanten är den välmående föreningen som förvaltas av Jönköpings bostäder. Med en oslagbar månadsavgift där värme, vatten, internet, kabel-tv, bostadsrättstillägg och parkeringsplats med elstolpe ingår gör detta boendet optimalt för den som vill ha ett bekymmersfritt boende till en låg månadskostnad. På Ljungarum bor du med de flesta bekvämligheter på lagom avstånd. Solåsens handelscentrum når du genom en kortare promenad eller cykeltur. Bussen går från hållplats ett stenkast bort med täta avgångar. För dig som pendlar tar du dig snabbt ut på motorvägen med bilen. Mysiga promenadstråk och motionsspår i de omgivande grönområdena. Möjlighet till skol- och barnomsorg i området. Varmt välkomna till Gånglåten!

 • Premium
 • Balkong
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 375 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/4
4 367 kr/mån
38 793 kr/m²

Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid. Välkommen till BRF Fågeln, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 87 kvm. Lägenheten är belägen en trappa upp vilket resulterar att man kommer ifrån fotgängarna på gatan och har en fantastisk uteplats mot innergården och väster. Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus. Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag. De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på. Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Fågeln har att erbjuda.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Solhällsvägen 3, Petersberg, Jönköpings kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Solhällsvägen 3, Petersberg, Jönköpings kommun, bild 2
Solhällsvägen 3, Petersberg, Jönköpings kommun, bild 3

Solhällsvägen 3

Lägenhet
Petersberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 564 kr/mån
26 321 kr/m²

Välkommen till Solhällsvägen 3 i Huskvarna – en bra möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet som kommer att förtrolla dig med sin charm, perfekta skick och underbara läge. Denna välplanerade bostad erbjuder en yta på 53 kvadratmeter som är optimerad för maximal komfort och funktion. För att göra detta ännu bättre så måste vi lyfta fram den låga månadsavgiften om 2564kr! Köket är verkligen hjärtat i hemmet med optimal planering och snygg design. Lägenheten är i perfekt skick, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva göra några större renoveringar. Varje hörn av denna oas är utformad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Lägenheten har renoverats de senaste åren vilket betyder att man kan flytta hem i ett nyckelfärdigt hem. Den välplanerade layouten ger en naturlig och harmonisk rörelse mellan rummen och skapar en känsla av rymlighet och luftighet. Området kring Solhällsvägen erbjuder också fantastiska möjligheter. Här kan du njuta av närheten till naturen och möjligheten till härliga promenader längs stranden eller i de omgivande skogarna. Samtidigt har du bekvämt avstånd till stadens puls med butiker, restauranger och andra bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att förvärva denna drömlägenhet på Solhällsvägen 3. Med dess perfekta skick, välplanerade layout, väster balkong och en magisk utsikt över Vättern och staden från köksfönstret kommer den att erbjuda dig en unik och enastående livsstil. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv vad denna pärla har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
Jönköpingsvägen 40A, Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Jönköpingsvägen 40A, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Jönköpingsvägen 40A, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Jönköpingsvägen 40A

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 950 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/3
3 863 kr/mån
22 159 kr/m²

Ett alldeles ljuvligt hem med tidstypiska detaljer från 30-talet och med tilltalande ljusflöde genom hela bostaden! Ett hem som imponerar med sitt skick men som även förmedlar karaktär, känsla och charm. Redan utanför skvallrar fastigheten om att vi kommit till något särskilt, en ståtlig byggnad med ett tilltalande yttre. Interiört gör sig bostaden minst lika bra, om inte bättre. Här har man lyckats förädla karaktären och samtidigt fått till en modern känsla. Fönster i två väderstreck, söderbalkong och magisk fiskbensparkett som är insatt inom närtid. Här bor ni med fönster åt två lugna håll och tillgång till en väldigt trivsam innergård. Innergården som är omsluten av föreningens fastigheten är en rofylld och mycket trivsam plats att spendera tid på. Ett tryggt boende i en förening som genomfört del viktigt underhåll såsom fönsterbyte, stamrenovering och nya elcentraler. Dessutom bekvämt för alla boende med indragen fiber från Telia där gruppavtal till förmånlig kostnad är ihopslaget med månadsavgiften. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Fiskargränd 3A, Atollen, Jönköpings kommun
Fiskargränd 3A, Atollen, Jönköpings kommun, bild 2
Fiskargränd 3A, Atollen, Jönköpings kommun, bild 3

Fiskargränd 3A

Lägenhet
Atollen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 200 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7
4 963 kr/mån
51 852 kr/m²

Ett fullkomligt strålande läge mitt i city - Här möts du av en svårslagen kombination med lugn boendemiljö, trevliga vyer och stadskärnans närhet. Ett läge som inte lämnar något att önska! HSB:s projekt Brf City erbjuder moderna hem med funktion och stil i fokus. Ett lyxigt läge som utöver närhet till stadens utbud och trevliga promenadstråk faktiskt bjuder på härliga vyer. Här väntar nämligen både Vätter- och Munksjöutsikt! En väldisponerad bostad med stor inglasad balkong och trevlig social planlösning. Ett lättskött och funktionellt hem i absolut toppskick! Förvaringsmöjligheterna är mycket goda och med ytterligare tillhörande förråd finns plats för mycket. Marbodal-köket är fortfarande i nyskick, påkostat och modernt på samma gång. Rymlig badrum med nyare inredning från Svedbergs och här finns även golvvärme. Ekparkett-golvet som återfinns i lägenhetens alla rum känns som nytt. Med gavelläget, trevlig ljusinsläpp och stor inglasad balkong i västerläge är detta ett boende som utlovar hög trivsel. Att bo på Atollen och i hjärtat av Jönköping är fantastiskt. Här får ni mer än bara en bostad - här bor ni på ett av stans absolut bästa lägen. Ett kvalitetsboende med mervärden som är svåra, om inte omöjliga, att hitta någon annanstans. Nära till caféer, restauranger och butiker men också till stadens tre stora sjöar. Här behöver du trots citylivet inte göra avkall på närheten till naturen och lugnet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stenroddargränd 1, 11 tr, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Stenroddargränd 1, 11 tr, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Stenroddargränd 1, 11 tr, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Stenroddargränd 1, 11 tr

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
6 000 000 kr
109,5 m²
4 rum
vån 11/12
5 954 kr/mån
54 795 kr/m²

Välkommen till Stenroddargränd 1 i Jönköping där vi nu erbjuder en lägenhet som imponerar i varje vrå. En fantastiskt social lägenhet som med sina 109,5 kvm rymmer hela familjen och vänskapskretsen. En bostad att samlas och trivas i både till vardags och till fest. Lägenheten får bada i ljus och förlängs på båda gavlarna av balkonger med ljuvlig sjö och stadsutsikt. Underbart att kunna starta dagen och möta morgonsolens strålar på balkongen som ligger vid sovrummet. Balkongen som vetter mot söder är perfekt för soldyrkaren som samtidigt vill njuta av fantastisk sjöutsikt. I och med placeringen i huset på våning 11 av 12 så har man fantastisk utsikt över hela staden. Mot väster ser man ståtliga Torpaskolan och upp mot Stadsparken. Blickar vi ut mot norr så ser vi Spira och Vättern. Lägenheten har tre sovrum där master bedroom har en stor walk-in-closet som skulle kunna användas som kontor i och med ljusinsläppet från fönstret. Köket och vardagsrummet går i symbios med varandra och mäts upp till ca 58 kvadratmeter. Ett fantastiskt ställe att umgås på med familj och vänner. Möbleringsyta finns det gott om och ni kommer definitivt att kunna vara kreativa och testa en rad olika vinklar och placeringar. Här bor man bekvämt med två badrum där det ena är utrustad med dusch och det andra är utrustat med badkar. Båda badrummen är utrustade med golvvärme och handdukstorkar från Nordhem. Badkaret är också från Nordhem och utrustat med alla massagefunktioner. Här har nuvarande ägare maximerat standarden så långt det går. I köket har det dragits en vattenledning i golvet från diskbänken till frysen för att få vatten till ismaskinen. Köket har också fått andra uppgraderingar som vitvaror från Miele, exklusiva luckor och stänkskydd och bänkskiva i CoreStone komposit. På golvet i hela lägenheten ligger 2-stavsparkett, dörrarna är av ek och i badrummen är det Svedbergs inredning och Oras Optima beröringsfria blandare. En fantastisk lägenhet på alla sätt men det som ändå kanske främst sticker ut är det centrala läget med närhet till allt som önskas. Med Munksjön som närmsta granne blir sjöutsikt och promenadstråket runt sjön en naturlig del av vardagen. Det har knappast undgått någon att området där gamla Munksjö pappersbruk en gång i tiden grundades genomgår en omvandling. En ny stadsdel växer fram i rask takt och den är minst sagt levande! Här kombineras bostäder med förskola, matbutik, apotek, vårdcentral, restaurang, gym och bageri. Munksjöstaden kopplar verkligen greppet om att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Jönköping. Helt klart en bostad som måst upplevas på plats. Anmäl ert intresse för att få mer information om visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hagagatan 9, Haga, Jönköpings kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 dec kl 12:00
Hagagatan 9, Haga, Jönköpings kommun, bild 2
Hagagatan 9, Haga, Jönköpings kommun, bild 3

Hagagatan 9

Lägenhet
Haga, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 150 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/2
7 418 kr/mån
20 673 kr/m²

Varmt välkomna till ett unikt etage-hem med optimal planlösning för hela familjen. I och med gavelläget så får lägenheten ett helt fantastiskt ljusinsläpp! Här finner vi en ljus och trevlig bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trevliga sällskapsytor. Två helkaklade badrum på vardera plan i smakfullt utförande som håller en mycket hög nivå med egen tvättpark, golvvärme och infällda spotlights i taket. Vardagsrummet förlängs av en inglasad balkong i lugnt läge mot söder som blir ett extra rum att njuta av. På nedervåningen finns en härlig uteplats. Här nere kan man också skapa ett till sovrum om det önskas/behövs. Hela bostaden värms upp genom vattenburen golvvärme. Bekvämt och fritt från radiatorer! Läget på Haga/Strömsholm är lugnt och familjärt. Här finns grönskan alldeles intill, samtidigt som centrala Jönköping nås på bara några minuter. Vill ni cykla in till stan så går det både snabbt och smidigt. E4 nås smidigt och leder vidare till A6-center och annan nödvändig närservice. Vill ni hellre åka kollektivt så ligger busshållsplats bara några minuter bort. Väl vid busshållplatsen så rullar linje-1 med täta avgångar in mot stan. Ett perfekt läge för er som letar en central, men ändå lugnt belägen bostad! Bostadsrättsföreningen Öresund 6 i Jönköping bildades år 2016 och inkluderar åtta bostadsrätter och fyra varmgarage. Parkeringsplats finns intill fastigheten och är helt gratis för boende och besökare. Varmgarage finns att hyra från föreningen, separat kö tillämpas. Varmt välkomna hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
ÖXNEHAGA - Här kan ni bo och trivas i ett härligt läge och äga bostaden själva!, null, Jönköpings kommun
 • 54 lediga bostäder

ÖXNEHAGA - Här kan ni bo och trivas i ett härligt läge och äga bostaden själva!

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 895 000 kr
34-97 m²
1-4 rum
2 890 kr/mån

Här i ett naturskönt och högt läge på Öxnehaga planerar nu Vätterhem för sitt andra bostadsrättsprojekt på området. Förra projektet är slutsålt och inflyttat och även här kommer det att byggas både bostadsrätter och hyreslägenheter. Det blir rymliga lägenheter i storlek 1 rok , 2 rok, 3 rok samt 4 rok, de flesta med balkong och härlig utsikt. Vi på Svensk Fastighetsförsäljning ansvarar för försäljningen och genom att anmäla ert intresse här kommer ni att få mer information om hur processen ser ut. Bokningsavtal kommer skrivas till att börja med och sen lite längre fram i processen kommer det skrivas förhandsavtal. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag för detta fantastiska projekt!

 • Nybyggnadsprojekt
Mellangatan 8, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Mellangatan 8

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 640 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
4 297 kr/mån
43 855 kr/m²

Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid. Välkommen till Mellangatan 8, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 83 kvm. Här kan du njuta av fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har två balkonger. En stor som vetter mot söder och en som man når från sovrummet. Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus. Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag. De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på. Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Mellangatan 6 har att erbjuda.

 • Balkong
 • Hiss
Mellangatan 8, null, Jönköpings kommun

Mellangatan 8

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 745 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/4
4 297 kr/mån
45 120 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lönnholmsgatan 8A, null, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 8A

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 780 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/4
4 394 kr/mån
43 448 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Mellangatan 10, null, Jönköpings kommun

Mellangatan 10

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 640 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/4
4 297 kr/mån
43 855 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lönnholmsgatan 8B, null, Jönköpings kommun

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 375 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/4
4 367 kr/mån
38 793 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Kartonggatan 1, null, Jönköpings kommun

Kartonggatan 1

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 250 000 kr
107 m²
4 rum
7 107 kr/mån
39 720 kr/m²
 • Nyproduktion
Kämpeavenyn 11, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 11

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 150 000 kr
48 m²
2 rum
3 468 kr/mån
44 792 kr/m²
 • Nyproduktion
Kämpeavenyn 9, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 700 000 kr
39 m²
1 rum
2 927 kr/mån
43 590 kr/m²
 • Nyproduktion
Murstensgatan 2, null, Jönköpings kommun

Murstensgatan 2

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 550 000 kr
88 m²
3 rum
5 987 kr/mån
40 341 kr/m²
 • Nyproduktion
Kämpeavenyn 9, null, Jönköpings kommun

Kämpeavenyn 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 800 000 kr
81 m²
3 rum
5 564 kr/mån
46 914 kr/m²
 • Nyproduktion
HSB Brf Sjöstenen vid Skeppsbron!, Skeppsbron, Jönköpings kommun

HSB Brf Sjöstenen vid Skeppsbron!

Lägenhet
Skeppsbron, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 1 650 000 kr
29-135 m²
1-5 rum
2 310 kr/mån

OBS! Projekt PAUSAT, mer info kommer om ett tag. HSB:s projekt BRF Sjöstenen vid Skeppsbron, Södra Munksjön! Här kommer det byggas 84 lägenheter fördelat på 1-5rok och allt mellan 29-135kvm. Det kommer bli 3 huskroppar där 2 utav dem kommer bli 5 våningar och en huskropp kommer bli 8 våningar. Njut av att bo i en ny, växande stadsdel på ett fantastiskt läge. I området så kommer det finnas en matbutik, förskola och framförallt ett härligt läge med närhet till Munksjön för en härlig promenad eller löprunda. Unikt för projektet är att HSB erbjuder deras koncept "HSB-dela". Detta är ett väldigt gynnsamt ägandeform som funkar för bosparare hos HSB som är mellan 18-29 år gamla. Läs gärna mer om detta i bifogade dokumentet som finns lite längre ner på sidan. HSB Göta bygger alltid minst en övernattningslägenhet för bostadsättsföreningens tillresande gäster. I HSB brf Sjöstenen byggs det två med tillgång till dusch och toalett. Det byggs också ett styrelserum för att skapa goda förutsättningar för föreningens styrelsearbete. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV. Tryck på länken längre ner på sidan för att komma till HSBs hemsida där du kan kolla in bostadsväljaren för att se var varje lägenhet befinner sig. Önskar du en tryckt broschyr, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Nybyggnadsprojekt
Livskvalitet på Liljeholmen i HSBs senaste projekt Brf Fågeln, Liljeholmen, Jönköping, Jönköpings kommun

Livskvalitet på Liljeholmen i HSBs senaste projekt Brf Fågeln

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 3 375 000 kr
83-87 m²
3 rum
4 237 kr/mån

Välkommen till HSBs Brf Fågeln på Liljeholmen! Nyproducerade bostadsrätter i ett smart läge mellan vatten, natur, city och köpcentrum. Inflyttning preliminärt mars 2023. Här kan du låta bilen stå i garaget och till fots smidigt traska ner till Vättern för kvällsdoppet en varm sommarkväll. Lika smidigt uträttar du dina cityärenden på cykel eller till fots. Citykärnan och Asecs köpcentrum ligger på gångavstånd och för den motionsintresserade finns härliga löprundor längs med vattnet eller genom Liljeholmsparken bort runt Rocksjön. HSB bygger med hjälp av NCC nu 48 bostadsrätter i varierande storlekar mellan 2-4 rok. Härliga uteplatser för lägenheterna i markplan och flera av bostäderna erbjuder dessutom dubbla balkonger. Du kan välja inglasning av uterum eller balkong som tillval. Bilplats i garage finns till samtliga bostäder och kostar 800 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV. I föreningen finns gemensam tvättstuga samt övernattningsrum, i källaren finns också förråd till samtliga bostäder samt cykelrum och barnvagns/rullstolsförråd. Tryck på länken längre ner på sidan för att komma till HSBs hemsida där du också kan ladda ner och titta på solstudien. Önskar du en tryckt broschyr, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22