Nyproduktion

Övre Sanatoriegatan 28

Kålltorp, Göteborgs kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Träkronan
Om föreningen
Avgift
4 343 kr/mån
Pris/m²
55 285 kr/m²
Nyproduktion

Bli först att flytta in!

Brf Träkronan ligger på höjden i Kålltorp, en populär och trivsam del i Göteborg - med direkt närhet till naturen. Här presenteras en nyproducerad 2:a om ca 61,5 kvm på våning 5. En av föreningens bästa tvåor, med högt läge och påkostade tillval. Med öppen och social planlösning, goda förvaringsmöjligheter och främst en härlig balkong i ostört läge.

Bostadsrättsföreningen ligger inbäddad i natur, endast ett stenkast från badmöjligheter i Härlanda tjärn och strövområden i Delsjöns naturreservat. För att nå detta underbara boende går det bra att ta spårvagnslinje 3 eller 5, och hoppa av på hållplats "Sanatoriegatan" eller buss 17 och stiga av på hållplats "Qvidingsgatan".

Brf Träkronan knyter an till områdets småstadskänsla. Ett tryggt och barnvänligt område med cykelavstånd till allt som är kul i stan och buss och spårvagn runt knuten. Ett område som det är lätt att leva bilfritt i – men lika lätt att vara bilburen i tack vare tillgång till eget garage med laddstationer. I området finns såväl förskolor som grundskolor. Alldeles i närheten finns även vårdcentral, apotek och stormarknad.

Läs gärna mer om projektet:
https://www.fop.se/project/ostra-kalltorp-brf-trakronan/

Läs mer om bostaden
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakt

Frida Jakobsson

Bjurfors Bostadsrätter City
Mäklare Frida Jakobsson, Bjurfors Bostadsrätter City
070-846 83 60