Nyproduktion

Fredriksskanstorget 6

Kalmar Se på karta

2 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 829 kr/mån
Pris/m²
42 459 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen upp på våning fyra på Fredriksskans! Här väntar en välplanerad tvårummare om 61 kvm med ett trivsamt kök och bra umgängesytor. Bostadens mysiga balkong är belägen mot föreningens trevliga innergård. Sovrummet är mycket generöst och erbjuder gott om förvaring i skjutgarderob.

Precis invid Malmfjärden på området Fredriksskans, uppför vi totalt 76 bostadsrätter fördelade på fyra exteriört unika huskroppar gestaltade av den erkände arkitekten Thomas Sandell. Dessa hem kommer ha varierade storlekar och utformningar med inbjudande balkonger eller trivsamma uteplatser. Att bo i Brf Fredriks Udde innebär inte bara den uppenbara lyxen av direkt närhet till vatten, trevliga promenadstråk och allt annat trevligt som Kalmars vackra stadskärna har att erbjuda. En vardag här kantas också av mervärden och bekvämligheter så som tillgång till elbil- och el-cykelpool, en praktisk övernattningslägenhet, gröna sköna innergårdar samt gemensam lokal för fest och kalas. Inflyttning planeras ske under hösten/vintern år 2023.

Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår vår Trygghetsfilosofi som ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös. Det ska kännas tryggt för dig att köpa, flytta in i och äga din nya bostad. Mer om detta läser du på vår hemsida.

Bilderna är visualiseringar och finns för att visa lägenhetens standard. Se planritning för en mer exakt presentation av lägenhetens utformning.

För att se alla lediga lägenheter i Brf Fredriks Udde besök vår projekthemsida: https://www.riksbyggen.se/fredriksudde/

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening