Riksbyggen ekonomisk förening

Riksbyggen ekonomisk förening

Mäklare

Pilgatan 6, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 6

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 175 000 kr
92 m²
4 rum
7 995 kr/mån
56 250 kr/m²

En välplanerad 4:a med balkong mot en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bonum Brf Stensundet, Tomtaklint, Trosa kommun
 • 29 lediga bostäder

Bonum Brf Stensundet

Lägenhet
Tomtaklint, Trosa kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 425 000 kr
52-93 m²
2-4 rum
4 669 kr/mån

Seniorlägenheter för dig över 55. Vi bygger 43 bostadsrätter om 2-4 rum och kök på 52-116 kvadratmeter. Alla med balkong eller egen uteplats mot gården. Bonum Brf Stensundet ligger cirka en kilometer från centrum och hamnen och har fina grönområden runt husknuten. Här bor du i ett bra läge med fina omgivningar och goda kommunikationer. Alldeles intill finns vårdcentral, apotek, folktandvård, livsmedelsaffär och busshållplats. I föreningen finns en härlig innergård, en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet för långväga gäster. Skapat för ett aktivt och socialt liv, där du kan bo länge. Riksbyggens Trygghetslöfte ingår alltid och ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nybyggnadsprojekt
Radhusblicken 5, null, Uppsala kommun
 • 5 lediga bostäder

Radhusblicken 5

Radhus
Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 5 395 000 kr
119-135 m²
4-5 rum

Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 5 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Bor du här kan du njuta av närhet till skogsområde och öppna fält. Husen har en modern och stilren arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med stående träpanel och kulörerna går i blått och gult med accentfärger i vitt och grått.

 • Nybyggnadsprojekt
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
7 745 000 kr
144 m²
5 rum
8 948 kr/mån
53 785 kr/m²

Nytänkande och urbant stadsradhus på tre plan i hjärtat av Inre hamnen! Här finner du ett stadsradhus om 144 kvm fördelat på 5 rok och med både uteplats och egen terrass om 17 kvm i högt, soligt läge! Entréplanet erbjuder en välkomnande hall, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett trivsamt kök med rymlig plats för matbord intill för hela familjen. På plan 2 finns två sovrum, ett helkaklat badrum, klädkammare och ett perfekt allrum för socialt umgänge. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningsrum för dina gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
Brädgårdsgatan 5A, Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Brädgårdsgatan 5A

Lägenhet
Västra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 145 000 kr
74 m²
3 rum
6 234 kr/mån
42 500 kr/m²

Köp en ny bostad i Brf Åstråket innan 31 mars 2024 och få upp till 300 000 kr rabatt och fri månadsavgift under 2024. Kontakta mäklare Annica Lövgren på 070-999 31 21 för mer information. Erbjudandet gäller nya kunder som köper en bostad i Brf Åstråket innan 31 mars 2024. Rabatten dras från utgångspriset, =3 rum och kök = 300 000 kr i rabatt och 2 rum och kök = 150 000 kr i rabatt. Förbrukningskostnader för hushållsel debiteras och betalas av köparen. Ju tidigare du flyttar in, desto längre tid får du bo utan månadsavgift. Så vänta inte för länge! Inflyttningsklar trea med bra hörnläge och två privata balkonger. På gaveln en trappa upp i huset välkomnar denna stilfulla trea med ljusinsläpp från tre håll och dubbla balkonger. Grått kök från Vedum med rostfria vitvaror i öppen planlösning mot vardagsrum, möblerbar hall med utgång till balkong, två sovrum praktiskt åtskilda från varandra och helkaklat badrum med dusch samt tvätt & tork. Här bor du nytt och bekvämt intill Eskilstuna ån i historiska Västra Munktellstaden. Lägenheten är inflyttningsklar och tillträde sker efter överenskommelse. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, bredband, TV och IP-telefon via Tele2 samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Kostnad för hushållsel tillkommer och föreningen har individuell mätning (s.k. IMD) med enskild debitering för varje lägenhets egen förbrukning. Externt förråd finns i källaren. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östra Rögårdsgatan 17, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Östra Rögårdsgatan 17

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 270 000 kr
78 m²
3 rum
6 434 kr/mån
54 744 kr/m²

55+ lägenhet - En välplanerad 3:a med balkong mot innergården. Nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare, dubbla toaletter samt skjutdörrsgarderober, allt för din bekvämlighet. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Hiss
Pilgatan 8, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 8

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 200 000 kr
76 m²
3 rum
6 389 kr/mån
55 263 kr/m²

55+ boende - En välplanerad 3:a med balkong mot innergården nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare, dubbla toaletter samt skjutdörrsgarderober, allt för din bekvämlighet. I Bonum Brf Havslängtan bor du nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Det är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Fyrtornsgatan 5A, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrtornsgatan 5A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 850 000 kr
101 m²
4 rum
6 796 kr/mån
38 119 kr/m²

Välkommen in till en härlig gavelfyra med balkong om 12 m med förträffligt sydvästläge. Luftigt vardagsrum med öppen och social planlösning mot det stilfulla vinkelköket i ljusgrått från Marbodal. Gott om förvaringsutrymmen, tre bra sovrum, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC. Lägenheten är inflyttningsklar och tillträde sker efter överenskommelse. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med fastlandet och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Fyrtornsgatan 5B, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrtornsgatan 5B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 095 000 kr
59 m²
2 rum
4 432 kr/mån
35 508 kr/m²

Med en takhöjd lite högre än vanligt välkomnar denna rymliga gaveltvåa med stor balkong i söderläge på ca 10 kvm mot Fyrtornsgatan. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Helkaklat badrum med vädringsfönster och stort sovrum med plats för både säng och skrivbord. Från hallen är det ingång till ett förråd/klädkammare som förslagsvis även kan nyttjas till ett mindre kontor. Externt förråd tillhör bostaden. Lägenheten är inflyttningsklar och tillträde sker efter överenskommelse. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med fastlandet och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Brf Korseberg Vik, Korseberg, Vänersborgs kommun
 • 8 lediga bostäder

Brf Korseberg Vik

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 445 000 kr
49-117 m²
2-5 rum
4 197 kr/mån

Det nya flerbostadshuset blir fem våningar högt och fylls med yteffektiva lägenheter i olika storlekar och planlösningar. Alla har en inglasad öppningsbar balkong eller uteplats mot kvällssolen i väster. Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv. Varje vrå i fastigheten har tagits tillvara på. Resultatet har blivit ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från 2—5 rum och kök. Extra mycket kraft har lagts på de 41 lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljusinsläpp och utsikt mot natur. När husets placering skulle ritas in var det självklart att göra det utifrån naturens villkor och att bevara den vackra naturen som rekreationsområde. Stråken, grönskan, vattnet och de böljande ängarna kommer även i fortsättningen vara tillgängliga för allmänheten. Nya bryggor har anlagts för att göra området ännu mer levande. Det har också varit viktigt att genomgående välja bra materialval till bostäderna, så väl exteriört som interiört. Preliminär inflyttning höst/vinter 2025/2026.

 • Nybyggnadsprojekt
Pilgatan 8, null, Norrtälje kommun

Pilgatan 8

Lägenhet
Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 080 000 kr
73 m²
3 rum
6 268 kr/mån
55 890 kr/m²

55+ boende - En välplanerad 3:a med balkong mot innergården. Nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare, dubbla toaletter samt skjutdörrsgarderober, allt för din bekvämlighet. Bonum för dig som fyllt 55 år. Att bo i en seniorlägenhet är en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Vår Bonumvärd ordnar med gemensamma aktiviteter där ni lär känna varandra i föreningen. Att delta i aktiviteter är självklart frivilligt men är uppskattat av många. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Brf Panoramautsikten, Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
 • 11 lediga bostäder

Brf Panoramautsikten

Lägenhet
Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 830 000 kr
31-196 m²
1-6 rum
3 111 kr/mån

Brf Panoramautsikten, i kv. Spårvagnshallarna, är en ny höjdare som kommer till stan. Här kan du ta hissen ner till gymmet eller upp till takterrassen där du bjuds på en fantastisk utsikt över stad och hav. Mitt mellan centrum och Råås pittoreska fiskeläge ska vi bygga en smäcker byggnad om 20 våningar med 108 moderna bostadsrätter på hög nivå. Ett attraktivt boende för en aktiv och stimulerande livsstil, lika nära hav och strand som service och upplevelser. Brf Panoramautsikten blir ett modernt livsstilsboende för aktiva stadsbor som vill känna närheten till naturen och samtidigt ha nära tillgång till stadens alla möjligheter. Här kan du välja mellan moderna, välplanerade lägenheter om 1-6 rum och kök mellan 31-196 kvm på någon av husets 20 våningar. Är du högt uppe i det blå eller mer jordnära? Här finns bostäder på alla nivåer. Ju högre upp i huset du kommer desto längre sträcker sig dina vyer, men ditt nya boende håller samma höjd oavsett vilket våningsplan. Takterrass på 20:e våningen, privat gym med bastu och en co-working-lounge på entréplan är visionen. Gemensamhetsytorna och inglasade balkonger är några attribut förutom utsikten som gör Brf Panoramautsikten till ett boendeval utöver det vanliga.

 • Nybyggnadsprojekt
Pilgatan 4, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 4

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 750 000 kr
75 m²
3 rum
6 588 kr/mån
50 000 kr/m²

En välplanerad 3:a med balkong mot en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bonum Brf Boulevarden, Täby Park, Täby kommun
 • 6 lediga bostäder

Bonum Brf Boulevarden

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 3 925 000 kr
59-92 m²
2-4 rum
1 346 kr/mån

Brf Boulevarden är vår fjärde etapp i Täby Park. Ett kvarter med strålande läge, uttrycksfull gestaltning och bostäder med genomtänkta lösningar som underlättar vardagen. Våra Bonumlägenheter är för dig som fyllt 55 år. Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppna planlösningar och fönster i olika väderstreck. Hitta ditt drömboende bland 2–4:or med unika kvaliteter. Vad passar dig? Kanske en 2:a högst upp i huset med strålande västerläge. En 3:a med egen uteplats mot den grönskande innergården där du kan släppa ut katten och ta en kaffe i solen. Eller varför inte en 4:a med strålande hörnläge och magnifik terrass? Som boende i Bonums lägenheter har du tillgång till en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet. Huset kommer dessutom att ha en härlig grön och prunkande innergård med soliga mötesplatser. I våra Bonumföreningar finns det alltid en Bonumvärd som hjälper till när det behövs. Vänd dig till din Bonumvärd om du till exempel vill ha hjälp med att hänga upp nya gardiner, sätta upp en hylla på väggen eller vattna blommor när du är bortrest. Bonumvärden kan också ordna allt från matlagningskurser till bouleturneringar för de som vill. Allt för att förgylla vardagen och stärka grannsämjan.

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Sjömärket, Lillåudden, Västerås kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Sjömärket

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 095 000 kr
59-101 m²
2-4 rum
3 835 kr/mån

På Lillåudden välkomnar inflyttningsklara Brf Sjömärket, ett nytt hållbart kvarter mellan Sjömärkesgatan/Verksgatan/Fyrtornsgatan som omfattar ett Svanmärkt lamellhus med fem trapphus där de översta våningarna är indragna mot norr, väster och söder och mot väster har vi även, utöver indragningen valt att ta bort en våning, vilket gör att vi släpper vi in mer sol till kringliggande bebyggelse och får in mer kvällsljus på föreningens gemensamma och privata innergård. Den trivsamma gården är upphöjd och ligger ovanpå garaget och kan nås från alla trapphus via hiss eller trappor och här finns ett gemensamt orangeri med sköna loungemöbler i och där det är grill och sittplatser i solen utanför orangeriet. Gården inrymmer även privata uteplatser, gångstråk och pergola. I föreningen finns även tillgång till en övernattningslägenhet på 35 kvm där du inkvarterar långväga gäster. Lägenheterna har sociala planlösningar med funktion och stilfullhet i centrum, både vad gäller planering och materialval och så gott som alla bostäder har balkong. Interiört är det ljust vitmålade väggar, klinker vid hall som övergår till behagliga Svanenmärkta trägolv som breder ut sig i hela lägenheten, trendigt ljusgrått kök från Marbodal med rostfria vitvaror och helkaklat badrum med dusch och tvätt och tork. I Brf Sjömärket bor du i en modern och nyproducerad bostad på en halvö i Mälaren, nära både natur och stadspuls. En gångbro förbinder udden med fastlandet och är din genväg till city och tågstationen Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Lillåudden är ett populärt område med närhet till både den fridfulla naturen runt Mälaren och tempot inne i city. Här kan du börja morgonen med en löprunda längs vattnet och fortsätt med ett dopp i det blå. Du har bara cirka sju minuters promenad från stadskärnans myllrande folkliv och stora utbud med caféer, restauranger och konserthus. Här erbjuder vi inflyttningsklara bostäder med närhet till Mälarens lugn och stadens puls. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nybyggnadsprojekt
Boulevarden 9, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 925 000 kr
59 m²
2 rum
1 346 kr/mån
66 525 kr/m²

Bo i en skuldfri förening! Bonum 55+ boende - nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Härlig tvårumslägenhet om 59 kvm med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksinredning är i Harmoni med gråa köksluckor och vitt kakel. Inglasad balkong i söderläge. Från hallen nås badrum med inredningsstilen Harmoni med vitt kakel, ljusgrå klinker. Dusch med svängda dörrar, förhöjd wc, tvättställ med vit kommod, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum om 16 kvm med god förvaring. Källarförråd och garage under huset. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning juni 2025. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Brf Utsikten, null, Skellefteå kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Utsikten

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 890 000 kr
60-89 m²
2-4 rum
4 523 kr/mån

Två punkthus om vardera tio våningar med totalt 75 bostadsrätter. Det handlar om 2-4:or som möjliggör ett bekvämare liv för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha nära till det mesta. Varje lägenhet utrustas med en stor inglasad balkong där du kan njuta av fika i vårsolen eller förlänga sommarkänslan långt in på höstkanten. För att göra livet lite enklare bygger vi ett garage under huset.

 • Nybyggnadsprojekt
Sjömärkesgatan 6A, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 6A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 195 000 kr
76 m²
3 rum
5 571 kr/mån
42 039 kr/m²

Med fint läge, två trappor upp i huset välkomnar denna genomgående trerummare med två balkonger, en med vy mot Sjömärkesgatan och en i härligt söderläge mot den trivsamma innergården. Smakfullt grått kök från Marbodal separerat från vardagsrummet med utsikt mot innergården. Två rofyllda sovrum varav det större har bra förvaringsmöjligheter i walk-in-closet. Helkaklat badrum med dusch, kommod, spegelskåp tvättmaskin och torktumlare med väggskåp ovan. Lägenheten är inflyttningsklar och tillträde sker efter överenskommelse. På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med fastlandet och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi. Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-meters bassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Boulevarden 11, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 11

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 435 000 kr
79 m²
3 rum
1 692 kr/mån
68 797 kr/m²

Nyproducerat 55+ boende i skuldfri förening. Hörnlägenhet med med balkong i västerläge. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trivsamt fönster i kök som har inredningsstilen Harmoni med gråa köksluckor och vitt kakel. Badrum i Harmoni med vitt kakel, ljusgrå klinker, vit kommod, dusch med svängda dörrar samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har dessutom en en extra WC. Två bra sovrum varav ett med klädkammare med fönster. Källarförråd tillhör bostaden. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning 2025. Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar. Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger. På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv året om. Täby Park blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Boulevarden 11, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 11

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 935 000 kr
60 m²
2 rum
1 358 kr/mån
65 583 kr/m²

Skuldfri förening! Bonum 55+boende i nyproducerad bostadsrätt i Täby Park. Lägenhet med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med flera fönster och gott om ljusinsläpp. Köksinredning är i Harmoni med gråa köksluckor och vitt kakel. Utgång till inglasad balkong i söder. Källarförråd och garage under huset. Hall med klinkergolv, hatthylla och garderob. Från hallen nås ett ljust badrum som är inredd med inredningsstilen Harmoni med vitt kakel, ljusgrå klinker. Dusch med svängda dörrar, förhöjd wc, tvättställ med vit kommod, tvättmaskin och torktumlare. Rymligt sovrum om 16 kvm med bra förvaring. Trivsamt seniorkoncept med bekvämligheter såsom Bonumvärd, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet för gäster. Planerad inflyttning 2025. Längs den livfulla boulevarden planeras det för butiker, caféer, hotell, gym och all tänkbar service. Här bor du granne med en härlig naturpark och ett levande torg med restauranger och uteserveringar. Bussen går precis utanför porten och Roslagsbanas station Täby Park är cirka 700 meter från Bonum Boulevarden. En kort bit bort ligger dessutom Täby Centrum med över 200 butiker, restauranger och caféer. Och en biograf med fem salonger. På nära håll finns dessutom vacker natur med badsjöar, svampskogar och elljusspår som bjuder in till härligt friluftsliv året om. Täby Park blir en karaktärsfull och socialt hållbart stadsdel med bostäder, arbetsplatser, parker och storstadskvarter. Här finns allt du behöver vägg i vägg eller på bekvämt promenadavstånd. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Pilgatan 8, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 8

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 925 000 kr
73 m²
3 rum
6 186 kr/mån
53 767 kr/m²

55+ lägenhet - En välplanerad 3:a nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare, dubbla toaletter samt skjutdörrsgarderober, allt för din bekvämlighet. Bonum för dig som fyllt 55 år. Att bo i en seniorlägenhet är en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Vår Bonumvärd ordnar med gemensamma aktiviteter där ni lär känna varandra i föreningen. Att delta i aktiviteter är självklart frivilligt men är uppskattat av många. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Pilgatan 6, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 6

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 035 000 kr
35 m²
1 rum
3 997 kr/mån
58 143 kr/m²

En välplanerad 1:a med balkong mot en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östra Rögårdsgatan 11, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Östra Rögårdsgatan 11

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 075 000 kr
45 m²
2 rum
4 765 kr/mån
46 111 kr/m²

En välplanerad 2:a med balkong mot en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Östra Rögårdsgatan 11, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Östra Rögårdsgatan 11

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 850 000 kr
78 m²
3 rum
6 847 kr/mån
49 359 kr/m²

Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. En välplanerad 3:a med balkong i västerläge och tillgång till en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Greta Arwidssons Väg 109, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 109

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 945 000 kr
119 + 6 m²
4 rum

Ljust och härligt radhus med en flexibel planlösning. Huset har en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Även till etapp fem planerar vi någonting roligt. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 117