Riksbyggen ekonomisk förening

Riksbyggen ekonomisk förening

Mäklare

Brf Futura Götaverksgatan, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
  • 56 lediga bostäder

Brf Futura Götaverksgatan

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 495 000 kr
28-96 m²
1-4 rum
3 288 kr/mån

Våren 2024 startar försäljningen av bostäderna i Futuras sista etapp - Brf Futura Götaverksgatan - som har ett av områdets bästa sollägen. I Kvarteret Futura kombineras ett hållbart boende med fin gemenskap för alla åldrar i en av Göteborgs mest spännande och dynamiska stadsdelar. Här bor du nära naturen, vattnet och övriga delar av centrala stan. I kvarteret finns både bostadsrätter som kooperativa hyresrätter och alla boende i kvarteret delar bland annat på en grön och social innergård samt en stor luftig gemensamhetslokal.

  • Nybyggnadsprojekt
Sadelgatan 8, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 8

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 750 000 kr
50 m²
2 rum
3 145 kr/mån
55 000 kr/m²

Fin tvåa med balkong i västerläge. Separat arbetskök med köksinredning i grått från Vedum. Kombinerad yta för vardagsrum och matplats. God förvaring i hall och sovrum. Bekvämligheter såsom tvättutrustning i badrum med kombimaskin. Vårt nya kvarter i Täby Park växer fram på en lugn gata i kvarteret, alldeles intill ett charmigt torg och den pulserande boulevarden. Nära natur, stad och bra kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. I närheten byggs även en ny skola och en simhall. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sadelgatan 8, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 8

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 195 000 kr
81 m²
4 rum
4 531 kr/mån
51 790 kr/m²

Hörnlägenhet med balkong i söderläge. Trivsam genomgående planlösning. Separat kök och vardagsrum skapar flera sociala ytor. Köksinredning i grått från Vedum. Detta harmoniserar väl med det vitpigmenterade askgolvet. Tre bra sovrum placerade i varsin del av bostaden. Rymligt badrum med tvättutrusning av både tvättmaskin och torktumlare. Vårt nya kvarter i Täby Park växer fram på en lugn gata i kvarteret, alldeles intill ett charmigt torg och den pulserande boulevarden. Nära natur, stad och bra kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. I närheten byggs även en ny skola och en simhall. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stensundsv/Tomtaklintg, Tomtaklint, Trosa kommun

Stensundsv/Tomtaklintg

Lägenhet
Tomtaklint, Trosa kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 725 000 kr
81 m²
3 rum
6 494 kr/mån
45 988 kr/m²

55+ boende. Väldisponerad 3:a om 81 kvm på plan 1 med en inbjudande hall, gästtoalett, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, kök med utgång till inglasad balkong om 10 kvm i västerläge, rymligt vardagsrum. Ett sovrum med kädkammare och plats för garderober, och ett mindre sovrum för gäster eller kontor. I föreningen finns en härlig innergård, en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet för långväga gäster. Skapat för ett aktivt och socialt liv, där du kan bo länge. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Metallverksgatan, null, Västerås kommun

Metallverksgatan

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 265 000 kr
69 m²
3 rum
5 039 kr/mån
47 319 kr/m²

Just nu sex månader avgiftsfritt! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Trevligt disponerad hörnlägenhet med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och balkong i öster. På balkongen är det akustikskärmar på två av sidorna. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör lägenheten härligt luftig och rymlig. Här får du plats med både matbord och soffgrupp. I bostaden finns även två sovrum praktiskt åtskilda från varandra och ett helkaklat badrum. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett ultimat pendlingsläge. Härifrån har du nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 935 000 kr
84 m²
3 rum
5 806 kr/mån
46 845 kr/m²

Just nu! 6 månader avgiftsfritt för de 32 första som köper en bostad i Brf Kopparvalvet. Välkommen till en rymlig trea att leva livet i! Här finns balkong i ypperlige söderläge, både gäst-wc, helkaklat badrum och klädkammare. Modernt utformad bostad med stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp från två håll, rymlig hall med skjutdörrsgarderob och två sovrum intill varandra. Kopparlunden har en central plats i Västerås industrihistoria och här kommer en modern, öppen och levande stadsdel att växa fram. Utvecklingen i Kopparlunden kommer att bidra till att Västerås får en mer levande innerstad och målet är att området ska bli attraktivt och spännande för dagens och framtidens västeråsare liksom besökare. När staden utvecklats och vuxit har Kopparlunden blivit ett centralt beläget område. Omvandlingen av det slutna industriområdet till en stadsdel, som fick namnet Kopparlunden, började i mitten av 1990-talet då den centrala delen av området öppnades för annan verksamhet. I närmsta kvarteren hittar man redan idag Culturen - områdets stora Kulturhus som uppskattas av många i staden samt bageri, gym, gymnasieskolor, padelhall, restauranger och vårdcentral. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett bra pendlingsläge och nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 520 000 kr
93 m²
4 rum
6 403 kr/mån
48 602 kr/m²

JUST Just nu! 6 månaders avgiftsfritt för de 32 första som köper en bostad i Brf Kopparvalvet.NU KAMPANJ! Fint planerad fyra med stora sociala ytor, fönster i två väderstreck och balkong med förmiddagssol i österläge. Balkongen är utrustad med akustikskärmar på två av sidorna. Familjevänlig bostad med hall försedd med praktisk skjutdörrsgarderob, två helkaklade badrum med dusch, tre sovrum varav det största har bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob längs med ena väggen och i anslutning till de två andra två sovrummen finns en klädkammare för bra förvaringsmöjligheter.. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett ultimat pendlingsläge. Härifrån har du nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 515 000 kr
54 m²
2 rum
4 230 kr/mån
46 574 kr/m²

Just nu sex månader avgiftsfritt! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Trivsam tvårummare med hörnläge mot Linverket. Här är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge. Hall/entré med avhängningsmöjligheter och en innerhall med skjutdörrsgarderob i anslutning till helkaklade badrummet. Från sovrummet är det ingång till en klädkammare försett med fönster som förslagsvis även kan nyttjas till ett mindre arbetsrum. Kopparlunden har en central plats i Västerås industrihistoria och här kommer en modern, öppen och levande stadsdel att växa fram. Utvecklingen i Kopparlunden kommer att bidra till att Västerås får en mer levande innerstad och målet är att området ska bli attraktivt och spännande för dagens och framtidens västeråsare liksom besökare. När staden utvecklats och vuxit har Kopparlunden blivit ett centralt beläget område. Omvandlingen av det slutna industriområdet till en stadsdel, som fick namnet Kopparlunden, började i mitten av 1990-talet då den centrala delen av området öppnades för annan verksamhet. I närmsta kvarteren hittar man redan idag Culturen - områdets stora Kulturhus som uppskattas av många i staden samt bageri, gym, gymnasieskolor, padelhall, restauranger och vårdcentral. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett bra pendlingsläge och nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 420 000 kr
34 m²
1 rum
3 208 kr/mån
41 765 kr/m²

Just nu sex månader avgiftsfritt! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Charmig etta med en balkong som vetter mot gården och fångar förmiddagssolen. Den sociala och öppna planlösningen mellan köket och allrummet ger en känsla av rymd och gemenskap. I hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob som effektivt utnyttjar utrymmet. Badrummet ligger i anslutning till hallen och är utrustat med en duschhörna. Här finns även en kombimaskin för tvätt med förvaringsskåp ovanför, vilket bidrar till en platsbesparande och funktionell lösning. Med balkongen mot gården blir detta en härlig plats att njuta av förmiddagssolen och skapa en fridfull atmosfär. Den här ettan är en välplanerad och trivsam bostad. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekholmsvägen, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 210 000 kr
55 m²
2 rum
4 469 kr/mån
40 182 kr/m²

Fin tvårumslägenhet om 55 kvm i modern stil i Ekholmen. För dig som fyllt 55 år. Lägenheten har en smart planlösning med ett rymligt, funktionellt kök med god maskinell utrustning. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och präglas av härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här kan du njuta av en inglasad balkong från vår till sensommar. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng. Duschrummet är helkaklat och fräscht med egna tvättmöjligheter. Lägenheten har ett varmförråd högst upp i huset med tillgång via hiss. Här bor du bekvämt och tryggt, i välplanerade bostäder gjorda för ett aktivt och socialt liv. Du har nära till aktiviteter och umgänge, med en härlig innergård, en gemensamhetslokal för möten och fest, samt en övernattningslägenhet för långväga gäster. I närheten ligger Ekholmens centrum med matbutiker och övrig handel. Det finns goda kommunikationsmöjligheter och service, samt fina grönområden runt husknuten. Riksbyggens Bonumkoncept vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. Här kan du bo kvar i många år. Vi har tänkt på alla detaljer. Din lägenhet är utan trösklar och har flera små detaljer som du kanske inte bryr dig om idag, men kan komma att uppskatta senare i livet. Riksbyggens Trygghetslöfte ingår alltid och ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser, om du skulle bli sjukskriven eller om det tar längre tid att sälja ditt nuvarande boende än beräknat.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Saltängsgatan 94, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Saltängsgatan 94

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
4 552 kr/mån
37 900 kr/m²

Ingen avgift första året! Härlig 2:a med 2 balkonger. Inbjudande hall, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumalre, sovrum med utgång till mindre balkong samt ett trevligt kök och vardagsrum med utgång till en större balkong. Erbjudande med 12 månaders avgiftsfritt boende gäller för dig som tecknar avtal före den 31 augusti 2024. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal och övernattningsrum för dina långväga gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Exempelvis om du skulle bli sjukskriven eller det tar tid att sälja din nuvarande bostad.

  • Nyproduktion
  • September 2024
  • Balkong
  • Hiss
Brf Kopparvalvet, null, Västerås kommun
  • 40 lediga bostäder

Brf Kopparvalvet

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 395 000 kr
34-125 m²
1-5 rum
3 208 kr/mån

Ta chansen att köpa din drömlägenhet i Brf Kopparvalvet, nu med sänkta avgifter. Unikt erbjudande: Bo avgiftsfritt hitta ditt nya hem i Brf Kopparvalvet på Kopparlunden i Västerås, ingen månadsavgift de sex första månaderna! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Brf Kopparvalvet moderna bostäder mellan 1 till 5 rum och kök med balkong eller uteplats i Västerås nya innerstadsdel vid kanten av Cityringen. Här finns första ettan för dig som flyttar hemifrån eller tvåan för dig som flyttar ihop. Behöver du större finns välplanerade treor, fyror och femmor för barnfamiljen eller dig som sålt huset för ett enklare liv när barnen flyttat hemifrån. Högst upp i de båda husen, tronar takterrasserna upp, en till varje trapphus med milsvid utsikt i flera väderstreck. Här finns även toalett och en inglasad del med växthus. Takterrasserna är gemensamma för alla boende. Vid husen finns även gröna innergårdar med solbänkar, grillplats, planteringar och pergola. Innergården vid gårdshuset ligger i marknivå och gathusets innergård ligger ovanpå markplanens kommersiella lokaler, upphöjt och privat. I föreningen kommer det även finnas gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet på ca 40 kvadratmeter, belägen på entréplan i gatuhuset. Det kommer vara kommersiella lokaler i markplan, för butiker eller annan verksamhet. I Brf Kopparvalvet lever du cityliv i Västerås nya innerstadsdel Kopparlunden, en mix av industricharm i rödtegel från 1800-talet och moderna tankar om hållbarhet. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och välplanerat. I Kopparlunden får du både och.

  • Nybyggnadsprojekt
Sadelgatan 8, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 8

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 450 000 kr
50 m²
2 rum
3 145 kr/mån
49 000 kr/m²

Tvåa med balkong i västerläge. Separat arbetskök med köksinredning i grått från Vedum. Kombinerad yta för vardagsrum och matplats. God förvaring i hall och sovrum. Bekvämligheter såsom tvättutrustning i badrum med kombimaskin. Vårt nya kvarter i Täby Park växer fram på en lugn gata i kvarteret, alldeles intill ett charmigt torg och den pulserande boulevarden. Nära natur, stad och bra kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj för att skapa ljusa, hemtrevliga och flexibla hem som håller år ut och år in. Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. I närheten byggs även en ny skola och en simhall. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stensundsv/Tomtaklintg, Tomtaklint, Trosa kommun

Stensundsv/Tomtaklintg

Lägenhet
Tomtaklint, Trosa kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 450 000 kr
52 m²
2 rum
4 795 kr/mån
47 115 kr/m²

Bekväm lägenhet för dig som fyllt 55. Tvåa på plan 1 med en inbjudande hall, helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till inglasad balkong på 10 kvadratmeter. Sovrum med rymlig klädgarderob med plats för bra förvaring. I föreningen finns en härlig innergård, en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet för långväga gäster. Skapat för ett aktivt och socialt liv, där du kan bo länge. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Brf Björkstigen, null, Stockholms kommun
  • 29 lediga bostäder

Brf Björkstigen

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 395 000 kr
32-129 m²
1-5 rum
2 904 kr/mån

I natursköna Björkhagen planerar vi 43 bostadsrätter i storlekarna 1 - 5 rum och kök för små och stora familjer. Huset kommer att ligga nära Nackareservatet med sina stora skogar och många sjöar. I Brf Björkstigen har du nära till både naturen och till Stockholms puls. Området har bra kommunikationer med tunnelbana alldeles i närheten.

  • Nybyggnadsprojekt
Ekholmsvägen, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 360 000 kr
73 m²
3 rum
5 627 kr/mån
46 027 kr/m²

För dig över 55 år. Välplanerad trea med härlig, inglasad balkong. Köket är välutrustat och med gott om plats för en matgrupp. Duschrum med tvättmaskin och torktumlare, samt separat gästtoalett. Genomgående ekparkett och ljusa väggar. Innergården blir magisk med all grönska, pergola med sittplatser, odlingslådor och grillplats. Här blir atmosfären lugn och behaglig, som bäddat för att låta hemkänslan infinna sig. Lägenheten har ett varmförråd högst upp i huset med tillgång via hiss. Här bor du bekvämt och tryggt, i välplanerade bostäder gjorda för ett aktivt och socialt liv. Du har nära till aktiviteter och umgänge, med en härlig innergård, en gemensamhetslokal för möten och fest, samt en övernattningslägenhet för långväga gäster. I närheten ligger Ekholmens centrum med matbutiker och övrig handel. Det finns goda kommunikationsmöjligheter och service, samt fina grönområden runt husknuten. Riksbyggens Bonumkoncept vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. Här kan du bo kvar i många år. Vi har tänkt på alla detaljer. Din lägenhet är utan trösklar och har flera små detaljer som du kanske inte bryr dig om idag, men kan komma att uppskatta senare i livet. Riksbyggens Trygghetslöfte ingår alltid och ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser, om du skulle bli sjukskriven eller om det tar längre tid att sälja ditt nuvarande boende än beräknat.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Triangelgatan, null, Helsingborgs kommun

Triangelgatan

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 290 000 kr
49 m²
2 rum
4 339 kr/mån
26 327 kr/m²

Fin gaveltvåa med ljusinsläpp från två håll. Från den inglasade balkongen kan du se city och sundet. Här finns fina gemensamma utrymmen som takterrass på 20:e våningen, gym med bastu och övernattningslägenhet. Förutom det kan du även boka en stor gemensamhetslokal för att umgås med släkt och vänner. Här bor du nära naturen samtidigt som du har nära tillgång till stadens alla möjligheter, ettans buss och Ramlösa station. Med cykel tar det citka 10 minuter till city och till Råå. Brf Panoramautsikten ligger i kv. Spårvagnshallarna ett helt nytt stadskvarter med blandade boendeformer som vi kommer utveckla under tio år framåt. Här bor du granne med vackra tallskogar och de gemytliga villakvarteren i Miatorp. Kv. Spårvagnshallarna ligger mittemellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska fiskeläge, med närhet till både stad och hav. Förutom det har du nära till både buss, tågtrafik och Europavägarna. Vill du ha ett aktivt liv når du både utomhusträning, padelbanor och andra typer av träning och aktiviteter för alla åldrar. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Triangelgatan, Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun

Triangelgatan

Lägenhet
Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 600 000 kr
88 m²
4 rum
6 802 kr/mån
29 545 kr/m²

Fyra med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum och avskilj t till köksdelen. Stor balkong i väster med en öppen del och en inglasad. Möjlighet att välja bort väggen mellan de mindre sovrummen. Fina gemensamma utrymmen som takterrass på 20:e våningen, gym med bastu och övernattningslägenhet. Här bor du nära naturen samtidigt som du har nära tillgång till stadens alla möjligheter. Brf Panoramautsikten ligger i kv. Spårvagnshallarna ett helt nytt stadskvarter med blandade boendeformer som vi kommer utveckla under tio år framåt. Här bor du granne med vackra tallskogar och de gemytliga villakvarteren i Miatorp. Kv. Spårvagnshallarna ligger mittemellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska fiskeläge, med närhet till både stad och hav. Förutom det har du nära till både buss, tågtrafik och Europavägarna. Vill du ha ett aktivt liv når du både utomhusträning, padelbanor och andra typer av träning och aktiviteter för alla åldrar. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Triangelgatan, Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun

Triangelgatan

Lägenhet
Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 340 000 kr
72 m²
3 rum
5 748 kr/mån
32 500 kr/m²

Stor balkong i väster med en öppen del och en inglasad. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum och avskilt till köksdelen. Fina gemensamma utrymmen som takterrass på 20:e våningen, gym med bastu och övernattningslägenhet. Här bor du nära naturen samtidigt som du har nära tillgång till stadens alla möjligheter. Brf Panoramautsikten ligger i kv. Spårvagnshallarna ett helt nytt stadskvarter med blandade boendeformer som vi kommer utveckla under tio år framåt. Här bor du granne med vackra tallskogar och de gemytliga villakvarteren i Miatorp. Kv. Spårvagnshallarna ligger mittemellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska fiskeläge, med närhet till både stad och hav. Förutom det har du nära till både buss, tågtrafik och Europavägarna. Vill du ha ett aktivt liv når du både utomhusträning, padelbanor och andra typer av träning och aktiviteter för alla åldrar. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekholmsvägen, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 210 000 kr
78 m²
3 rum
5 962 kr/mån
41 154 kr/m²

Välplanerad trea med stor balkong. För dig som fyllt 55 år. Här kan du njuta av den trevliga inglasade balkongen på 14 kvm. Köket är väl tilltaget med plats för matgrupp. Separat gästtoalett och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Innergården kommer bli magisk med grönska, pergola med sittplatser, odlingslådor och grillplatser. Här kommer atmosfären bli lugn och behaglig, som bäddat för att låta hemkänslan infinna sig. Lägenheten har ett varmförråd högst upp i huset med tillgång via hiss. Här bor du bekvämt och tryggt, i välplanerade bostäder gjorda för ett aktivt och socialt liv. Du har nära till aktiviteter och umgänge, med en härlig innergård, en gemensamhetslokal för möten och fest, samt en övernattningslägenhet för långväga gäster. I närheten ligger Ekholmens centrum med matbutiker och övrig handel. Det finns goda kommunikationsmöjligheter och service, samt fina grönområden runt husknuten. Riksbyggens Bonumkoncept vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. Här kan du bo kvar i många år. Vi har tänkt på alla detaljer. Din lägenhet är utan trösklar och har flera små detaljer som du kanske inte bryr dig om idag, men kan komma att uppskatta senare i livet. Riksbyggens Trygghetslöfte ingår alltid och ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser, om du skulle bli sjukskriven eller om det tar längre tid att sälja ditt nuvarande boende än beräknat.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Saltängsgatan 94, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Saltängsgatan 94

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
76 m²
3 rum
5 955 kr/mån
43 355 kr/m²

Ingen avgift första året! Härlig 3:a på fjärde våningen. Här möts du av en inbjudande hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en balkong om 6 kvm, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter och två helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Erbjudande med 12 månaders avgiftsfritt boende gäller för dig som tecknar avtal före den 31 augusti 2024. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal och övernattningsrum för dina långväga gäster. Du får tillgång till cykelpool och cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Exempelvis om du skulle bli sjukskriven eller det tar tid att sälja ditt nuvarande boende.

  • Nyproduktion
  • September 2024
  • Balkong
  • Hiss
Dalgatan 7A, null, Sundsvalls kommun

Dalgatan 7A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 495 000 kr
91 m²
4 rum
6 612 kr/mån
38 407 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader - Härligt rymlig och öppen fyra med en takhöjd på 2,6 m för dig som fyllt 55. Lägenheten har en stor, delvis inglasad, balkong i bästa västerläge samt en mindre balkong mot gården. I hallen är det praktiskt klinker och fin ekparkett i resterande rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i köket har du en köksö och rostfria vitvaror. Badrummet är kaklat och har klinker med vattenburen golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även en gäst-WC och en klädkammare. Först till kvarn! Bonum Brf Grönbodal på Västermalm i Sundsvall är ett boende för dig som är 55+. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stensundsvägen/Tomtaklintgatan, Tomtaklint, Trosa kommun

Stensundsvägen/Tomtaklintgatan

Lägenhet
Tomtaklint, Trosa kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 155 000 kr
93 m²
4 rum
6 983 kr/mån
44 677 kr/m²

55+ boende. Väldisponerad 4:a (3:a) om 93 kvm på bottenplan med en inbjudande hall, garderober, gästtoalett, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, kök med utgång till uteplats om 11 kvm i västerläge, rymligt vardagsrum. Ett sovrum med garderober, och två mindre sovrum för gäster eller kontor. I föreningen finns en härlig innergård, en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet för långväga gäster. Skapat för ett aktivt och socialt liv, där du kan bo länge. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Uteplats
  • Hiss
Radhusblicken 5, null, Uppsala kommun
  • 6 lediga bostäder

Radhusblicken 5

Radhus
Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 5 645 000 kr
119-135 m²
4-5 rum

Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 5 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Bor du här kan du njuta av närhet till skogsområde och öppna fält. Husen har en modern och stilren arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med stående träpanel och kulörerna går i blått och gult med accentfärger i vitt och grått.

  • Nybyggnadsprojekt
Saltängsgatan 94, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Saltängsgatan 94

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 695 000 kr
98 m²
4 rum
7 311 kr/mån
47 908 kr/m²

Ingen avgift första året! Härlig fyra med två balkonger. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt tre trevliga sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Erbjudande med 12 månaders avgiftsfritt boende gäller för dig som tecknar avtal före den 31 augusti 2024. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal och övernattningsrum för dina långväga gäster. Du får tillgång till cykelpool och cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser. Exempelvis om du skulle bli sjukskriven eller det tar tid att sälja ditt nuvarande boende.

  • Nyproduktion
  • September 2024
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 121