Helsingörsgatan 34

Kista, Stockholms kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Förening
HSB BRF Björnö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 767 kr/mån
Pris/m²
35 625 kr/m²

*Kontakta ansvarig mäklare Michaela Lopez på 070-4256 266 för visning*
Är du på jakt efter en 2:a utöver de vanliga, letar du efter lägenheten som magkänslan säger ja till? Du träder in i en inomhusmiljö som ger en genomgående rustik känsla med en modern och stilfull touch som du bara måste uppleva! Denna unika och fina 2:a som är en av kistas större modeller och dessutom med en stor och soldränkt uteplats!

Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymmen och du som drömmer om en walk-in-closet behöver inte drömma längre, samt ett kök som kommer att älskas av mästerkocken själv; stilrent, generösa arbetsytor, full maskinell utrustning men framförallt så snålas det inte med förvaringsutrymmen! Vardagsrum och matplats fördelas i bostadens sociala yta som naturligt bjuder in vänner och familj till trevliga tillställningar. Fint ljus flödas in i genom generösa fönsterpartier som delvis är försedda med frostfilm för att skydda mot nyfikna ögon dag som natt, här är även säkerheten förhöjd tack vare att dörrar samt fönster är utrustade med brytskydd.

Uteplatsen utgör helt klart bostadens hjärta, du får en stor och rymlig uteplats som vetter mot solen. När häckarna grönskar bidrar det till extra insynsskydd. Under de varma dagarna kommer den soliga uteplatsen garanterat vara den plats där de bästa minnena skapas!

Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, här finner du även föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende.

Bostaden är belägen i ett optimalt läge med närhet till förskolor, grundskolor, lekparker och ett par minuters promenadavstånd ifrån Kista Galleria där hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje.
Du bor även granne med natursköna Järvafältet som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken.

Detta är vad man kallar vardagslyx, välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266