HusmanHagberg Kista

HusmanHagberg Kista

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Helsingforsgatan 13, 1 tr, Akalla, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 13:30
Helsingforsgatan 13, 1 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Helsingforsgatan 13, 1 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Helsingforsgatan 13, 1 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
6 323 kr/mån
23 718 kr/m²

- Stambytt badrum 2023 - Modernt kök - Mycket ingår i avgiften - Bästa planlösningen - Välkomna till denna inflyttningsklara 3:a med välplanerad planlösning! Här får du ett vitt modernt kök med stor matplats. Badrummet är stambytt i oktober 2023 med golvvärme, spotlights och all modern utrustning som du kan förvänta dig! Gott om förvaring i garderober i 2 stora sovrum samt i hallen som även är utrustad med säkerhetsdörr. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrummet som har utgång till balkong i mysigt västerläge med kvällssol mot lugnt radhusområde! - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och tvättmedel då föreningen har självdoserande tvättmaskiner i tvättstugan. - Här bor du i en stabil förening med en belåningsgrad på 3 157 kr/kvm (2022). Föreningen har 10 affärslokaler som upplåts med hyresrätt och inbringar goda intäkter till föreningens ekonomi som underlättar för framtida renoveringar och underhåll. - Känn vardagslyxen genom att bo med närhet till allt du behöver så som matbutiker, service, natur och bra kommunikationer. För den aktiva har du ishall, badhus och en fotbollsplan intill, du är även granne med det natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor, fina cykelvägar, gröna ängar och såklart, djurlivet. Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gård. Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd ifrån och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje, vill du känna citylivets puls tar det ca 20 minuter in till City.

 • Premium
 • Balkong
Kotkagatan 15, 1 tr, Akalla, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 12:45
Kotkagatan 15, 1 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Kotkagatan 15, 1 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Kotkagatan 15, 1 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 400 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/5
4 865 kr/mån
25 806 kr/m²

- Äntligen en stor 4:a med låg avgift på populära Kotkagatan! Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet som passar perfekt för den större familjen. Renoverat badrum med golvvärme och stilrena färger samt moderna badrumsmöbler. Rymligt badrum med vädringsfönster samt tvättmaskin. Extra gäst-wc och flertalet garderober i hallen som är utrustad med säkerhetsdörr. 3 stora sovrum samt 2 praktiska klädkammare. Rymligt vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket. Härligt renoverat vitt kök med en stor matplats för ca 6-8 personer! Värme, vatten och digital-tv ingår i avgiften genom Telenors fibernät som också erbjuder internet. - Låg avgift - Stabil Brf - Totalrenoverad - Solid förening med låg belåning om endast 1246 kr/kvm av totalyta (2022). Flertalet (ca 27 st) hyresrätter finns kvar i föreningen som utgör dolda och kommande tillgångar för föreningen. Garage samt utomhusplatser finns på Kotkagatan! Källarförråd och tvättstuga i samma byggnad. Barnvänligt område med förskola på Kotkagatan samt flertalet lekparker och grönytor. Nära till Akallas tunnelbana samt Coop, Lidl och flera matbutiker. Här finns även äventyrsbad, sportanläggningar samt Akalla By 4H gård med djur och evenemang året runt.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ringstedsgatan 38, 1 tr, Kista, Stockholms kommun
Ringstedsgatan 38, 1 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Ringstedsgatan 38, 1 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Ringstedsgatan 38, 1 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 695 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 695 kr/mån
38 090 kr/m²

Mysig 2:a med balkong i lugnt och grönskande nordost-läge! Modernt badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Förberett för tvättmaskin och torktumlare! Klassiskt ek-kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket är utrustat med rostfria vitvaror i form av stor diskmaskin, spis/ugn, köksfläkt samt kyl/frys från välkända fabrikat. Genomgående fräscha parkettgolv och ljusa väggar. Hall med säkerhetsdörr samt garderob med spegelskjutdörrar. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord på vardera sida. Sovrummet är utrustat med en snygg garderobsvägg med vita- och spegelskjutdörrar. Populär planlösning med flertalet möbleringsalternativ samt plats för hemmakontor. - Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning, tack! I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv från Tele2 samt internet från Bahnhof med hastigheten 1000/1000 mbit/s. Föreningen har även ett gruppavtal för elen som gör att din elkostnad i princip halveras gentemot individuella elavtal. Solid HSB-förening med låg belåning om endast 4876 kr/kvm! Föreningen äger sin mark och hyr ut lokaler till förskola samt butik som inbringar goda hyresintäkter och resulterar i en god ekonomi! Barnvänligt område med trevliga innergårdar och många förskolor/skolor i området samt livsmedelsbutiker. På behagligt avstånd ligger Kista Galleria med tunnelbana och all dess service. Föreningen äger sin mark och byter ut samtliga fönster till 3-glas fönster under 2023-2024!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ringstedsgatan 10, Kista, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:45
Ringstedsgatan 10, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Ringstedsgatan 10, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Ringstedsgatan 10

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 028 kr/mån
26 078 kr/m²

Nu saluförs en välplanerad 3:a på Ringstedsgatan 10. Här erbjuds en attraktiv planlösning som präglas av sociala och luftiga utrymmen tack vare de väldisponerade kvadratmetrarna. Bostaden erbjuder en välkomnande hall, ett socialt och stort vardagsrum som rymmer många gäster, rymligt kök med generösa arbetsytor och mycket förvaring bakom skåpsluckorna, 2 mysiga sovrum, fint badrum i anslutning till hallen och ett förråd som skulle kunna nyttjas som en klädkammare. Från vardagsrummet nås balkongen. - i avgiften ingår Värme, VA & Kabel-TV & Internet - Gruppavtal för elen - 1000/1000 mbit internet Klassisk HSB-förening med stabil ekonomi och låga avgifter där allt ingår. Låg belåningsgrad om ca 5.000 kr/kvm. Föreningen äger sin mark sedan 2013. Brf Rågö har ett gruppavtal för el vilket innebär väldigt låga boendekostnader. Föreningen äger den K-märkta Ärvinge Gård som kan hyras som festlokal för de boende. I området finns flertalet förskolor och närhet till Järvafältets naturreservat. Kista centrum erbjuder 8 olika gym samt 5 matbutiker och en internationell foodcourt. Härifrån tar du dig till Centralen på 18 minuter med tunnelbana. Flertalet bussar som tar dig till större delen av Norra Storstockholm samt flygbussar till Bromma och Arlanda! Varmt välkomna till Ringstedsgatan 10 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Kista!

 • Premium
 • Balkong
Sibeliusgången 28, Akalla, Stockholms kommun
 • Idag kl 15:45
Sibeliusgången 28, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Sibeliusgången 28, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Sibeliusgången 28

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 12/12
4 953 kr/mån
33 250 kr/m²

- Stor 2:A - Kan användas som 3:a - Inglasad balkong - Högst upp i huset - Stambytt badrum - Lägenheten är enligt föreningens info en 2:a - I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband. Nytt elsystem i hela huset enligt ny standard gjordes i samband med stambyte. Föreningen har gemensam el, el ingår delvis, kostnad för säljaren har varit cirka 200 kr per månad. Varmt välkommen till detta underbara boende i Akallas kanske bästa läge som erbjuder en smakfullt renoverad interiör med genomgående fräscha ytskikt samt totalrenoverat kök och badrum. Renoverat kök fullt utrustat med kyl/frys, micro, ugn, spis, diskmaskin och fläkt. Från köket når du den inglasade balkongen med fin utsikt. Stambytt badrum med fräsch interiör, tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. Hel kaklade väggar med stor och liten dusch. Rymligt vardagsrum med mycket förvaring, smakfulla materialval i harmoni med gott om plats för möblemang. Härligt sovrum med gott om plats. Inbjudande hall med mycket plats för förvaring i form av garderober. Denna lägenhet kan bli omgjord till en 3:a. I fastigheten finns en stor tvättstuga och även garage för dig som boende att bruka! Som boende på Sibeliusgången har man även den stora fördelen av att bo bara ett stenkast från Akalla Centrum. Ett centrum som erbjuder flertalet butiker och restauranger, dessutom har man nära till Kista Galleria samt Barkarby Handelsplats. Detta stillar både shoppingsug och kurrande magar. Om du ska ta dig någonstans kommer du inte heller att bli besviken. Här finns både T-bana och bussar som snabbt tar dig dit du önskar. För dig som vill åt naturen ligger Järvafältet på bekvämt gångavstånd. Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2025. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Sibeliusgången 28 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Akalla!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Helsingörsgatan 38, Kista, Stockholms kommun
 • Idag kl 14:15

Helsingörsgatan 38

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 350 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 345 kr/mån
36 986 kr/m²

Välkomna på visning till denna välplanerade 1:a högst upp i huset! Högst upp i huset finner ni denna fräscha 1:a i populär förening! Stort vardagsrum och kök med gott om utrymme för att laga goda middagar. Perfekt första boende! Absolut närhet till Kista Galleria med sin breda service, flygbussar samt t-bana som tar dig till City på 18 min. Låt oss inte glömma Järvafältets sköna natur som du har runt hörnet, underbar plats att varva ner på med dess olika promenadvägar. För dig som söker både lugn och puls, här är ett hem för dig där du får det bästa av två världar. Lägenheten har även en egen tillhörande förråd. Du bor i en stabil HSB- förening som erbjuder mer än bara boende, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, här finner du även föreningens bastu samt gym som förhöjer livskvalitén för dig som boende. På bara ett par minuters promenadavstånd når du Kista Galleria där hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-söndag. Välkomna till Helsingörsgatan 38 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

 • Plus
 • Hiss
Lofotengatan 4, våning 2, Husby, Stockholms kommun

Lofotengatan 4, våning 2

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 948 kr/mån
23 125 kr/m²

- Stambytt badrum 2023 - Fräsch bostad - Mycket ingår i avgiften - Möjlig 4:a - Varmt välkomna till denna stora 3:a om hela 80 kvm! Här får du ett stambytt badrum med exklusiv känsla i mörk nyans med golvvärme samt spotlightbelysning. Badrummet stambyttes 2023 och är i nytt skick med stor duschplats och förberett för tvättmaskin och torktumlare. Ett vitt kök med diskmaskin och en stor matplats. Nymålade väggar i vitt och nya golv i de flesta rummen. 2 stora sovrum varav det ena med klädkammare och det andra med en praktiskt garderobsvägg. En stor matplats som går att bygga om till ett sovrum vid behov. Vardagsrum som rymmer en till matplats och större möbelgrupper. Mysig inglasad balkong i soligt sydväst-läge mot föreningens barnvänliga innergård. - Brf Lofoten är en klassisk HSB-förening där värme, vatten, TV och EL ingår i avgiften. Internet finns genom fiber som föreningen har installerat. Belåningsgraden är 5.677 kr/kvm (2022) och föreningen har gjort stora renoveringar så som garage, 3-glas fönster och stambyte av badrum under 2023-2024. Här finns p-platser i ett nyrenoverat garage med ca 380 platser för dig som har bil samt 3 minuter promenad till tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Husbys lugnaste kvarter med flera förskolor och skolor i området samt nära till Husbybadet samt Husby centrum med flertalet matbutiker, apotek och restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Nykarlebygatan 83, Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun

Nykarlebygatan 83

Radhus
Akalla Trädgårdsstad, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 995 000 kr
57,5 m²
2 rum
4 251 kr/mån
34 696 kr/m²

Sällsynt 2-rummare av största modell i HSB:s BRF Trädgårdsstaden, bostadsrättsradhus i gavelläge! Kliv in över tröskeln till en välkomnade hall med gott om plats för avhängning. En riktigt schysst altan. Invändigt är huset smakfullt renoverat med vitt kök som är fullutrustat med rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen består av spis, ung, fläkt, Micro, kyl/frys och diskmaskin. Stort badrum från med svart klinkergolv samt helkaklade väggar i vitt. I badrummet finns handfat, kommod, spegel, toalett, duschkabin och tvättmaskin. Gigantiskt sovrum med och plats för dubbelsäng samt hemmakontor eller barnsäng. Vardagsrummet som är bostadens givna samlingspunkt är ett stort och socialt rum med utgång till den stora uteplatsen som fångar de flesta soltimmarna under dag och kväll. Föreningen har ett gruppavtal för elen vilket gör att du får låga boendekostnader. Föreningen är ansluten till Stockholms stads fibernät och ComHem/Tele2 för internet och digital-TV. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt sophämtning och underhåll av fastigheternas utsida samt gemensamma ytor och lokaler. Här bor du bekvämt med kvalitén av ett radhus och med tryggheten av en förening som sköter om fastigheternas underhåll. Brf Trädgårdsstaden är en klassisk K-märkt förening med bullerbykänsla som är populär bland barnfamiljer. Här bor du ett stenkast från Järvafältets grönskande ängar, utegym, Akalla By, 4H Gård samt kolonilotter. I området finns även äventyrsbadet Husbybadet, utomhusbadet Järvabadet, förskolor, skolor, Ica, Lidl, bussterminal samt Akallas tunnelbana som tar dig till Centralen på 21 minuter. Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om endast 1758 kr/kvm år 2022. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning och underhåll av fastigheternas utsida samt gemensamma ytor och lokaler. Här bor du bekvämt med kvalitén av ett radhus och med tryggheten av en förening som sköter om fastigheternas underhåll. Varmt välkomna till Nykarlebygatan 83 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Akalla!

 • Uteplats
Surtsögatan 4, våning 5, Kista Gård, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:15
Surtsögatan 4, våning 5, Kista Gård, Stockholms kommun, bild 2
Surtsögatan 4, våning 5, Kista Gård, Stockholms kommun, bild 3

Surtsögatan 4, våning 5

Lägenhet
Kista Gård, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/6
3 782 kr/mån
37 500 kr/m²

- Byggår 2011 - Inglasad Balkong - Varmgarage i huset - Låg avgift - 1GB internet och tv ingår! - En av de största 2:orna i det nya området Kista Gård! Modern standard och generöst ljusinsläpp i hela bostaden tack vare stora fönsterpartier i sydväst-läge och en öppen planlösning. Vitt kök med vitvaror från kvalitétsmärket Siemens. Lättmöblerat vardagsrum med en given tv-vägg samt plats för större möbelgrupper. Tack vare den öppna planlösningen kan du duka upp långbord för riktigt stora festmiddagar. Sovrum som rymmer dubbelsäng samt garderober. Modernt badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare (ej inkopplad just nu) från Siemens. En stor välkomnande hall med säkerhetsdörr och 2 vita garderober samt. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hela bostaden. Källarförråd ingår beläget i samma byggnad och tillgång till varmgarage i huset. Lugnt område med nära till natur, arbetsplatser och 10 minuter promenad till Kista galleria samt tunnelbana. Stabil förening med låg avgift som kommer ge dig låga boendekostnader och ett boende med hög modern standard! Brf Skagagård är en solid förening med låg belåningsgrad om 7735 kr/kvm (2022) i det nya området Kista Gård. Föreningen har ett stort varmgarage som nås via porten med inomhusplatser samt laddplatser för dig som har elbil.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Skäftingebacken 38, 1tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 13:00
Skäftingebacken 38, 1tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 2
Skäftingebacken 38, 1tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 3

Skäftingebacken 38, 1tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 050 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2
6 431 kr/mån
25 309 kr/m²

- UTHYRNINGSDEL - BRA FÖRVARING - EL INGÅR - OMGJORD TILL 4ROK - BRA FÖRENING - NYRENOVERADE YTSKICKT Varmt välkommen till denna fina 4:a med uthyrningsdel där värme, va, kabel-tv , internet och el ingår i avgiften! Perfekt den som vill bo billigt! Balkong i mysigt läge och 2 stambytta helkaklade badrum. Fräscht kök med mörka luckor och rostfria vitvaror. Nyrenoverat med nya golv samt nya tapeter. Fantastiskt läge på balkongen med fritt läge med fin utsikt! Nära skolor, förskolor, butiker, service och T-bana. Varmt välkomna på visning! Klassiska Brf Päronet har låg belåningsgrad om ca 1.300kr/kvm samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Gott om förskolor och skolor i området samt upprustade lekparker. Barnvänligt område där du når förskolor och skolor samt lekparker via gångvägar. På promenadavstånd finns Järvafältets naturreservat med ett alldeles nyöppnade Järvabadet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pargasgatan 34, 2tr, Akalla, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 14:00
Pargasgatan 34, 2tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Pargasgatan 34, 2tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Pargasgatan 34, 2tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 295 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/3
5 695 kr/mån
24 677 kr/m²

Sällan till salu! Varmt välkommen till denna stora bostad om 93 kvm fördelat på 4 rum och kök med balkong i populära Akallahöjden! Fräscht kök med matplats vid fönsterparti i samma läge som balkongen. Köket är utrustat med luckor i vitt med vita vitvaror. Här rymmer matbord för 6 personer. Målade väggar i moderna ljusa toner samt spotlights. Vardagsrummet rymmer stora möbelgrupper och har ett stort fönsterparti mot härlig grönska. Vidare finns tre rymliga sovrum och en gäst-WC. - i avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. - till bostaden tillhör ett förråd. Brf Akallahöjden är känt för sina välskötta fastigheter och en solid ekonomi med låg belåning om 796 kr/kvm. Lugna grönskande innergårdar med radhuskänsla och en god grannsamverkan kännetecknar föreningen. Här bor du med Järvafältets naturreservat utanför fönstret och har samtidigt 5 minuters promenad till Akallas centrum och tunnelbana. Flertalet förskolor och lekparker i området. Här bor du granne med Akalla Bys 4H gård som har djur och aktiviteter för familjen året om. Cykelavstånd till det nya utomhusbadet Järvabadet. Varmt välkomna till Pargasgatan 34 önskar Robert Kullberg, din lokala mäklare i Akalla!

 • Premium
 • Balkong
Borgarfjordsgatan 21A, våning 23, Kista, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Borgarfjordsgatan 21A, våning 23, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21A, våning 23, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21A, våning 23

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 23
5 262 kr/mån
43 333 kr/m²

- Fin utsikt - Bra förvaring - Nära kommunikationer - Konceptboende - Stora sociala ytor - Access till takterrass - Stora fönsterpartier - Loggia - All maskinell utrustning ( Kyl,frys,diskmaskin samt tvättmaskin) Varmt välkommen till denna mycket fina bostad med hög internationell klass! Ljust och fräscht kök med luckor i vitt. Parkettgolv samt målade väggar. Stora sociala ytor där ni kan möblera efter smak och tycke! Föreningen erbjuder en takterrass högst upp samt två stycken gästlägenheter och bastu. TV & bredband via fiber samt varmgarage i huset. Stort badrum med egen tvättstuga samt duschplats. Direkt närhet till Kista galleria och tunnelbana. Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm. Välkomna att höra av er till mig!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Helsingörsgatan 34, Kista, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 13:30

Helsingörsgatan 34

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 650 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 870 kr/mån
30 841 kr/m²

Stor och välplanerad bostad om 53,5 kvm fördelat på 2 rok belägen i en stabil förening. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda möjligheter till avhängning. I anslutning till hallen finns ett förråd med gott om plats för förvaring. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns gott om arbetsyta på bänkskivan och mycket förvaring bakom vita skåpsluckor. Halvöppet mellan kök och vardagsrum. Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns möjlighet att möblera efter egna preferenser. Rymligt sovrum med utgång till terrass balkongen som fångar upp de flesta soltimmarna under dagen. Helkaklat badrum utrustat med dusch, duschvägg, handfat, kommod, spegelskåp och vädringsfönster. Avgift som inkluderar värme, va, kabel-tv och bredband genom fiber! Du bor i en stabil HSB-förening där nästan allt ingår i avgiften, du har även tillgång till föreningslokalen som kan hyras vid festliga tillställningar, föreningens bastu samt gym som garanterat förhöjer livskvalitén för dig som boende samt möjlighet till garage i samma byggnad (kö på dessa platser). Du har även natursköna Järvafältet intill som erbjuder vacker grönska och harmoni. Här finns många härliga promenadslingor och fina cykelvägar samt utegym längst den fina Igelbäcken. Ärvinge ängarna och flertal lekparker erbjuder er som boende gott om plats för lek och gemenskap. I Kista tar du dig till stan på 18 minuter med tunnelbana. Från bostaden har du 3-5 minuters promenad till både tunnelbanan och kista Galleria. Du tar dig enkelt till hela norra Storstockholm med bussar härifrån samt flygbussar som tar dig till/från Arlanda och Bromma. Inom några år förlängs tunnelbanan till Järfälla samt tvärbanan mellan Sollentuna och Bromma ansluter till Kista. Kista galleria är en av Sveriges öppnaste gallerior med matbutiker, shopping och foodcourt! Här finns även 8 olika gymkedjor för den som vill hålla sig aktiv. Varmt välkomna till Helsingörsgatan 34 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vissingebacken 5, 6 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Vissingebacken 5, 6 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 2
Vissingebacken 5, 6 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 3

Vissingebacken 5, 6 tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 6/7
6 707 kr/mån
24 630 kr/m²

- Renoverad - Uthyrningsdel - 2 stambytta badrum - Allt ingår i avgiften Omgjord bostad med uthyrningsdel där värme, vatten, kabel-tv och el ingår i avgiften! Perfekt för den större familjen eller den som vill bo billigt. Lägenheten erbjuder 2 stambytta badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, Mysiga sovrum och en klädkammare som skulle kunna nyttjas som förråd. Vidare finns ett stort kök med gott om plats för förvaring och arbetsyta. Balkong i bästa sol läget! Klassiska Brf Päronet har låg belåningsgrad om ca 1.300kr/kvm samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Gott om förskolor och skolor i området samt upprustade lekparker. Barnvänligt område där du når förskolor och skolor samt lekparker via gångvägar. På promenadavstånd finns Järvafältets naturreservat med ett alldeles nyöppnade Järvabadet. Varmt välkomna till Vissingebacken 5 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Tensta!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skäftingebacken 32, 4 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Skäftingebacken 32, 4 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 2
Skäftingebacken 32, 4 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 3

Skäftingebacken 32, 4 tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 095 000 kr
94 m²
5 rum
vån 4/5
7 606 kr/mån
22 287 kr/m²

- Ombyggd till 5:a - Uthyrningsdel - 2 stambytta badrum - Allt ingår i avgiften - Högt upp - Mini-5:a med uthyrningsdel där värme, va, kabel-tv och el ingår i avgiften! Perfekt för den större familjen eller den som vill bo billigt. Lägenheten erbjuder 2 stambytta badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Fantastiskt läge på den inglasade balkongen med fritt läge med utsikt över gården. Modernt vitt kök med fullutrustad maskinpark och en stor matplats. Bra storlek på sovrummen som rymmer garderober samt en stor klädkammare. Matplatsen i köket är ombyggd till ett sovrum och gör denna 4:a till en 5:a. Hyr ut uthyrningsdelen som har en egen ingång och ett eget badrum och du kommer att bo väldigt billigt! - I avgiften ingår el, värme, vatten, bostadsrättstillägg till hemförsäkring, basutbud av tv-kanaler samt internet med hastighet 1200/1200 mbit/s! - Klassiska Brf Päronet har väldigt låg belåningsgrad om 1.237kr/kvm (2022). Föreningen har gott om parkeringsplatser och tvättstugor samt andra gemensamhetsutrymmen. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Gott om förskolor och skolor i området samt upprustade lekparker. Barnvänligt område där du når förskolor och skolor samt lekparker via gångvägar. På promenadavstånd finns Järvafältets naturreservat med det nya och populära Järvabadet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Langelandsgatan 11, 3 tr, Kista, Stockholms kommun

Langelandsgatan 11, 3 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 395 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 332 kr/mån
31 307 kr/m²

- Totalrenoverad 2023 - Högst upp - Avgift där det mesta ingår - Välkomna till denna 3:a som har genomgått en påkostad totalrenovering nyligen under 2023! Här får du ett marmorbadrum med golvvärme samt LED-spotlights och spakänsla samt plats för tvättmaskin! Ett vitt stilrent kök med inbyggd diskmaskin och gott om förvaring i såväl vitrinskåp som köksö. Gavellägenhet med fönster i 2 vädersträck i det stora vardagsrummet som rymmer en extra matplats eller hemmakontor för den som önskar. Välkomnande hall med säkerhetsdörr och gott om plats för avhängning vid hatthylla eller inne i den stora klädkammaren intill hallen. 2 sovrum som båda rymmer dubbelsängar och har utsikt mot en grönskande kulle och historiska Ärvinge Gård. Genomgående 3-stavs ekparkett och bredspacklade samt vitmålade väggar i hela bostaden. - Klassisk HSB-förening med stabil ekonomi och låga avgifter där allt ingår. Låg belåningsgrad om 4918 kr/kvm 2022. Föreningen äger sin mark sedan 2013. Brf Rågö har ett gruppavtal för el vilket innebär väldigt låga boendekostnader. Föreningen äger den K-märkta Ärvinge Gård som kan hyras som festlokal för de boende. I området finns flertalet förskolor och närhet till Järvafältets naturreservat. Kista centrum erbjuder 8 olika gym samt 5 matbutiker och en internationell foodcourt. Härifrån tar du dig till Centralen på 18 minuter med tunnelbana. Flertalet bussar som tar dig till större delen av Norra Storstockholm samt flygbussar till Bromma och Arlanda!

 • Balkong
 • Hiss
Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP), Kista, Stockholms kommun
 • Tor 7 mar kl 12:00
Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP), Kista, Stockholms kommun, bild 2
Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP), Kista, Stockholms kommun, bild 3

Kista alléväg 11, vån 6 (HÖGST UPP)

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 998 000 kr
37,6 m²
2 rum
vån 5/5
2 534 kr/mån
53 138 kr/m²

- Högst upp med balkong - Låg avgift där allt ingår - Föreningen äger marken - Hög standard - Nyproduktion från 2020 Varmt välkomna till denna charmiga nyproducerade lägenhet högst upp i huset med balkong! Tack vare den perfekta planlösningen går det smidigt att möblera efter smak och tycke. Lägenheten genomsyrar av ljus och rymd iklädd i en ljus parkett. Söker du det lilla extra så är denna lägenhet för dig. Fräscha ytskikt, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, stilrent kök från Vedum utrustat med vitvaror från kvalitetsmärket Cylinda, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt ett stort och fräscht badrum utrustat med kombinerad tvätt och torkmaskin från Cylinda, dusch, handfat, kommod, toalett och badrumsskåp. Fantastiskt läge högst upp i huset med balkong! 5 minuters promenad från Kista Galleria ligger nybyggda Brf Grindavik i det första kvarteret av den nya stadsdelen Kista Ängar. Här planeras för mer bostäder och service de kommande åren. I Kista finns över 8 olika gymkedjor, bio, en internationell foodcourt och shopping med generösa öppettider. Från Kista tar du dig till City på 18 minuter med tunnelbanan och här finns flygbussar samt lokalbussar som tar dig till större delen av Norra Storstockholm. Varmt välkomna till Kista Alleväg 11 önskar Robert Kullberg, din lokala mäklare i Kista!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kista alléväg 33, vån 5, Kista Gård, Stockholms kommun

Kista alléväg 33, vån 5

Lägenhet
Kista Gård, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 450 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/7
2 551 kr/mån
47 115 kr/m²

- LÅG AVGIFT - Balkong som vetter mot söder Här på Kista Alléväg 33 finner ni en optimalt planerad tvårumslägenhet på hörnet i en populär fastighet byggd 2010. Bostaden har ett genomgående gott och fint skick med stilrena ytskikt. Bostaden passar er som söker ett boende med lite högre krav på stora ytor och härliga fönsterpartier som släpper in fint solljus, här är det bara att flytta in! Bostaden erbjuder en välkomnade hall med plats för avhängning under hatthylla. Golvläggningen består av fint klinkergolv. Vidare in finner vi det sociala vardagsrummet som ger möjligheten till att möblera efter egna preferenser. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som vetter mot södersom fångar upp de flesta soltimmar under dagen och kvällen. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, spis, fläkt, inbyggd Micro och diskmaskin. Bostadens sovrum är ett rogivande rum med plats för säng i alla storlekar. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare. Stort badrum i anslutning till hallen utrustat med handfat, kommod, spegelskåp, dusch, duschväggar, tvätt och torkmaskin. Badrummets gråa klinkergolv går fint ihop med vita kakelplattorna i vitt. Kista Gård är ett modernt område med flertalet förskolor i området samt café och restauranger. Brf Ravalen har nära till Kista Herrgård med sin välskötta stadspark. 10 minuters promenad till Kista Galleria och tunnelbana, närhet till KTH Kista (5 min promenad) samt Stockholms Universitet DVS Campus Kista (2 min promenad) Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Källarförråd finns i samma port. Varmgarage finns att tillgå med ingång från porten. Hissen går ned till källarplan där garage och källarförråd finns. Tvättstuga finns på Kista Alléväg 33. Föreningen har ett gruppavtal med Comhem som levererar TV och bredband genom fiberoptiskt nät. En obligatorisk månadsavgift om 200 kr tillkommer utöver angiven månadsavgift för 110 Mbit bredband och tv-paketet Medium + 8 favoriter. Värme och vatten debiteras enskilt efter förbrukning gentemot schablon. Preliminär månadskostnad 606 kr/månad. Varmt välkomna till Kista Alleväg 33 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Kista!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Stavangergatan 52, 5tr, Husby, Stockholms kommun
 • Idag kl 15:00
Stavangergatan 52, 5tr, Husby, Stockholms kommun, bild 2
Stavangergatan 52, 5tr, Husby, Stockholms kommun, bild 3

Stavangergatan 52, 5tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 595 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 5/6
5 427 kr/mån
24 351 kr/m²

Välkommen till denna fräscha gavellägenhet på populära Stavangergatan! Ett boende högt upp i huset och där elen ingår i avgiften! Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Praktiskt kök med vita skåpsluckorna, vitt kakel som stänkskydd och vita vitvaror. Diskmaskin och kyl och frys i vitt. Här kan man njuta av goda middagar med familj och vänner. Samtliga rum är utrustade med fina parkettgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet når man utgången till den inglasade balkongen med fantastisk utsikt över området. Ingen insyn. Nyrenoverat stambytt badrum; helkaklat och fräscht badrum som renoverats i en modern stil. Gråa klinkerplattor och vita kakelplattor på väggarna, den lyxiga känslan är omedelbar. Badrummet är utrustat med handfat, wc samt badkar och handuksvärmare. Spotlights. Hall med gott om plats för avhägning. Lägenheten går att lätt att bygga om till 3:a. Källarförråd. Här bor du i ett familjärt område med mysig, grönskande innergård och med närhet till både centrum och bra kommunikationer så som t-banan som tar dig in till stan på ca 15 min. Har du bil, tar du dig lätt ut på både E4 och E18. Promenadavstånd till friluftsaktiviteter, gym och bad samt närhet till Akalla by och Järvafältet med dess fina grönområden runt husknuten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Århusgatan 139, Kista, Stockholms kommun
 • Idag kl 14:00
Århusgatan 139, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Århusgatan 139, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Århusgatan 139

Radhus
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 395 000 kr
88 m²
3 rum
129 m² tomt

- Tillbyggt uterum - Totalrenoverad - Låga driftkostnader - Totalrenoverat kök 2014 med fullutrustad maskinpark samt stilrena färger i svart och vitt! Ljus matplats tack vare de påkostade skjutdörrarna som leder dig till uterummet om ca 12 kvm. Badrum från 2016 med golvvärme i lyxigt svart utförande samt spotlightbelysning. Platsbyggd tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med ljust klinkergolv och spotlightbelysning samt fondvägg med vit natursten. Renoverat vardagsrum med spotlighbelysning samt mysig LED-belysningsslinga. Gott om förvaring på det övre planet i form av klädkammare samt 2 stora sovrum med garderober och plats för ytterligare garderober. Samfällighetsavgiften är ca 2500 kr/månad. I detta ingår garageplats, värme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, snöröjning, förråd, tvättstugor, underhåll av gemensamma ytor och lokaler. Samfälligheten har ansvar för värme, kallvatten, varmvatten samt avlopp som ingår i samfällighetsavgiften. Århusgatan gränsar till Järvafältets naturreservat samtidigt som du har 30 minuter från dörr till T-Centralen. Flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd. Här finns även kolonilotter och utegym på nära håll samt ett helt nytt utomhusbad från 2020! Juridisk person kan accepteras samt goda uthyrningsmöjligheter. Huset är besiktat och energideklarerat. Dessa dokument finns under fliken VIKTIGA DOKUMENT. Säljaren avser att teckna en försäkring mot Dolda-Fel, för både säljares och köpares trygghet.

 • Premium
Stavangergatan 4, Husby, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:00
Stavangergatan 4, Husby, Stockholms kommun, bild 2
Stavangergatan 4, Husby, Stockholms kommun, bild 3

Stavangergatan 4

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 495 000 kr
52,5 m²
2 rum
3 719 kr/mån
28 476 kr/m²

Välkommen till denna fräscha gavellägenhet på populära Stavangergatan! Ett boende om 52,5 kvm i insynskyddat läge med hög standard och där elen ingår i avgiften! Rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang och med utgång mot balkong. Ingen insyn. Praktiskt kök som präglas av hög standard och de vita skåpsluckorna bryts vackert av mot grå bänkskiva, vitt kakel som stänkskydd och rostfria/vita vitvaror. Inbyggd diskmaskin och kyl och frys i vitt. Här kan man njuta av goda middagar med familj och vänner. Samtliga rum är utrustade med fräscha golv och gråa samt vitmålade väggar. Helkaklat och fräscht badrum i modern stil. Gråa klinkerplattor och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med handfat, wc samt dusch. Plats för TM/TT. Bostaden har en rymlig möblerbar hall med gott om plats för avhängning. Här bor du i ett familjärt område med mysig, grönskande innergård och med närhet till både centrum och bra kommunikationer så som t-banan som tar dig in till stan på ca 15 min. Har du bil, tar du dig lätt ut på både E4 och E18. Promenadavstånd till friluftsaktiviteter, gym och bad samt närhet till Akalla by och Järvafältet med dess fina grönområden runt husknuten. Perfekt första boende med nära till grönska och puls. EL INGÅR i avgiften!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Köpenhamnsgatan 24, Kista, Stockholms kommun

Köpenhamnsgatan 24

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 695 000 kr
136,5 m²
7 rum
vån 2/2
8 546 kr/mån
27 070 kr/m²

Välkommen till denna unika etagevåning i Köpenhamnsgatan 24! - Allt ingår i avgiften - Terrass balkong - Låg avgift - Nära till natur och promenadstråk Välkomna till denna stora etagevåning i Kista på 136,5 kvm med 7 rum varav 5 sovrum. Våningen ligger i ett mycket eftertraktat område med goda kommunikationer. Underbar terrass i ostört läge med fin utsikt. Stort & fräscht kök med matplats för 12-14 personer med högt i tak, stort vardagsrum, 2 st badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare, 5 st rymliga sovrum samt underbar terass om ca: 15 Kvm i helt ostörtläge. Gott om fönsterpartier gör lägenheter ljus och luftig. Närhet till Kista Galleria, skolor och förskolor. Stabil förening med god ekonomi där bredband ingår i månadsavgiften. Brf Samsö är känd som Kistas bästa förening för att de har de lägsta avgiftsnivåerna och en låg belåning om endast ca 3000kr/kvm (2021). Föreningen sänkte avgifterna med 3% år 2014 samt sänkte 1,7% år 2021. Föreningen äger marken och är välskött såväl ekonomisk som i boendemiljön. Föreningen har flertalet lokaler som de hyr ut och genererar goda hyresintäkter. Knappt 5 minuters promenadavstånd till Järvafältet åt ena hållet och åt det andra hållet ligger Kista galleria samt tunnelbana. Flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd. I Kista finns ett stort utbud av kommunala skolor samt Internationella Engelska Skolan samt Cordoba International School. Bostaden är beläget i ett optimalt läge där du bor med närhet till allt vad du behöver och lite till. Du bor granne med Kista Galleria där du hittar lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även Kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Varmt välkomna till Köpenhamnsgatan 24 önskar David Chamaon, din lokala mäklare i Kista!

 • Balkong
Hillerödsgränd 7, Kista, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:30
Hillerödsgränd 7, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Hillerödsgränd 7, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Hillerödsgränd 7

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 650 000 kr
46,5 m²
2 rum
3 701 kr/mån
35 484 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna pärla på Hillerödsgränd 7 belägen i populära Ärvinge. - Modern lägenhet med optimal öppen planlösning. - Stor egen uteplats som är juvelen i kronan, med mycket sol som vetter mot den mysiga innergården. - Värme, vatten, bredband via fiber och kabel-tv ingår i avgiften. - Elbil? Mängder med laddplatser både i föreningens garage och p-platserna utomhus. - Gångavstånd till T-bana och pendeltåg, samt tvärbanestation just här i Ärvinge inom snar framtid. - Eget förråd ingår, även cykelförråd och barnvagnsförråd på innergården. - Modern tvättstuga med stora maskiner och generöst med tider ett par meter utanför porten. Superbekvämt. - Lokal och övernattningslägenhet i föreningen. - Lugnt läge nära stora naturområden, promenadstråk, löpslingor och skidspår. - Obligatorisk avgift på 914 kr för skötsel av gemensamma ytor Bostaden består av: - En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter - Helkaklat badrum med dusch, vägghängd toalett, handfat och spegelskåp. - Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt. Här kan man möblera efter egna preferenser. Från vardagsrummet når du uteplatsen. - Stort kök med stora arbetsytor. Bakom de vita skåpsluckorna finns plats med mycket förvaring. Köket är utrustat med ugn, micro, spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. - Sovrum med plats för sängar i flesta storlekar och platsbyggda garderober. Byggnaden byggdes år 2000 och erbjuder en modern boendestandard i sina moderna fastigheter. Här bor du lugnt i Ärvinges yttre kvarter med Ursviksskogen och Järvafältet som granne. Stabil förening som erbjuder mer än bara boende, föreningen har en gästlägenhet som kan hyras när du har vänner och familj på besök. Det finns även tillgång till föreningens bastu, perfekt för återhämtningen! Här finns trevliga promenadstråk, utegym och kolonilotter på promenadavstånd. På bara ett par minuters promenadavstånd når du Kista Galleria där hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje. Inom några år färdigställs även tvärbanan. Varmt välkomna till Hillerödsgränd 7 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Kista!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Skäftingebacken 20, 3 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Skäftingebacken 20, 3 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 2
Skäftingebacken 20, 3 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun, bild 3

Skäftingebacken 20, 3 tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 650 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 3/5
5 186 kr/mån
25 781 kr/m²

- Totalrenoverad 2022 - Allt ingår i avgiften Varmt välkomna till denna välplanerade bostaden på populära Skäftingebacken 20! Här erbjuds en välkomnande hall, renoverat badrum utrustat med dusch, badkar, duschvägg, handfat, kommod, spegelskåp, toalett, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk och ett luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönsterpartier. Fullutrustat kök erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och arbetsyta på bänkskivan. Vidare finns ett mysigt sovrum samt en inglasad balkong. Källarförråd finns i samma byggnad samt tvättstuga i närheten. Avgift där värme, vatten, kabel-tv, internet och EL ingår! Klassiska Brf Päronet har låg belåningsgrad om ca 1.300kr/kvm samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Gott om förskolor och skolor i området samt upprustade lekparker. Barnvänligt område där du når förskolor och skolor samt lekparker via gångvägar. På promenadavstånd finns Järvafältets naturreservat med ett alldeles nyöppnade Järvabadet. Varmt välkomna till Skäftingebacken 20 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Tensta!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sorögatan 7, 3 tr, Kista, Stockholms kommun
Sorögatan 7, 3 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Sorögatan 7, 3 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Sorögatan 7, 3 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 400 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 700 kr/mån
31 169 kr/m²

- Låg avgift - Möjlig 4:a - Mycket ingår i avgiften - Stabil förening - Hjärtligt välkommen till Sorögatan 7 i populära Brf Römö! Här bor du ett stenkast ifrån Kista centrum i ett lugnt kvarter med flertalet förskolor och skolor i området som du når via gångvägar utan att behöva korsa en endaste bilväg. Bostaden är renoverad med nymålade vita väggar samt moderna golv. Modern standard på det vita köket med fullutrustad maskinpark samt matplats för större sällskap. Helkaklat badrum med klinkergolv och stor duschplats med praktiskt vädringsfönster. Gott om förvaring i master bedrooms garderobsvägg samt i bostadens förråd/klädkammare som ligger i anslutning till hallen som är utrustad med modern säkerhetsdörr. Möjligt att bygga om bostaden till en 4:a genom att dela på det största sovrummet. Det mindre sovrummet rymmer även en dubbelsäng. Under de senaste åren har samtliga golv bytts ut i bostaden. Solid HSB-förening med extremt låg belåningsgrad om 1614 kr/kvm (2022)! Föreningen har en solid ekonomi och flertalet hyreslokaler som inbringar goda intäkter. Föreningen har ett gemensamt elavtal för alla bostäder vilket ger en mycket lägre elkostnad. Varje hushåll betalar för sin förbrukning. Tvättstuga runt hörnet i samma hus. Lugnt kvarter med närhet till Kista galleria och tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! Flertalet förskolor och skolor i närområdet som nås utan att behöva korsa någon bilväg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 66