Mäklare Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Om mig

Järvas mest säljande mäklare någonsin. Med över 800 försäljningar sedan 2011 så beskrivs Ramzi som den mest erfarna mäklaren med nöjdast kunder. Gör som många andra - Sälj med Ramzi! Välkommen att bli nöjd du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Borgarfjordsgatan 21 B, våning 11, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 11

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 390 000 kr
52 m²
2 rum
vån 11/16
3 762 kr/mån
45 962 kr/m²

- Marmorbadrum - Högt upp - Fri utsikt - Högt upp i Kista Torn K2 för dig med höga krav på ditt boende! Loggian utgör lägenhetens hjärta och med dess glasväggar gör den resten av bostaden ljus och luftig! Högklassigt badrum av årmodell 2016 med marmorkakel samt en kombimaskin och spotlightbelysning i taket. Häftigt svart kök med svarta vitvaror från kvalitétsmärken samt en matplats i anslutning till kök och vardagsrum! Sovrum med gott om förvaring i den inbyggda garderoben med spegelskjutdörrar. Omtyckt planlösning som även går att göra om genom att ta bort loggian. - Föreningen erbjuder varmgarage i huset med lediga platser samt elplatser. Här finns även gästlägenheter att hyra samt en gemensam takterrass på våning 17! - Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm.

 • Balkong
 • Hiss
Helsingörsgatan 21, 1 tr, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 21, 1 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 790 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
3 101 kr/mån
31 964 kr/m²

- Låg avgift - Terrass i söderläge - Modernt kök - Hela bostaden nymålad 2023 - Välkomna till denna charmiga och fräscha 2:a i en mycket stabil förening och med ett centralt läge i Kista! Fräsch interiör med nymålade väggar från 2023 samt ett vitt modernt kök. En luftig och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet når man den härliga och soliga terrassbalkongen som ligger i söderläge. Vid bostadens entré finns också en balkong med möjlighet att möblera med ett café-set. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord på vardera sida. Bostaden är utrustad med en stor klädkammare/förråd som även går att öppna upp mot sovrummet för den som önskar. Rymligt badrum som är förberett för tvättmaskin. - Brf Tunö är känd som Kistas bästa och mest stabila HSB-förening! Med en låg belåningsgrad om enbart 2189 kr/kvm (2022) samt låga månadsavgifter där värme, vatten, kabel-tv samt bredband ingår. Föreningen har flertalet lokaler som de hyr ut och som inbringar goda intäkter till föreningens ekonomi samt att föreningen äger sin mark. Föreningen har även tecknat ett gruppavtal för medlemmarnas elförbrukning som ger de boende lägre elkostnader. Mindre än 5 minuters gångavstånd till Kista galleria med tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! Här finns även flygbussar och flertalet bussar som tar dig till större delen av norra Storstockholm!

 • Balkong
 • Hiss
Pargasgatan 46, sv, Akalla, Stockholms kommun

Pargasgatan 46, sv

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån -1/2
3 898 kr/mån
24 113 kr/m²

- Stor uteplats i söderläge - Radhuskänsla - Renoveringsbehov - Äntligen en stor 2:a med radhuskänsla tack vare den stora uteplatsen i högt och skyddat söderläge uppe på populära Akallahöjden! Badrum med kaklad duschplats. Stort sovrum som rymmer dubbelsäng samt en klädkammare i anslutning till sovrummet. En välkomnande hall med säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning och förvaring. Möjligt att ändra planlösningen då de flesta väggar är icke bärande! - Uteplats i högt söderläge med eftermiddags- och kvällssol! Uteplatsen är till hälften belagd med plattor samt till hälften gräsmatta samt planteringar som ger ett grönskande insynsskydd. Närmast bostaden har uteplatsen ett tak och insynsskyddande staket. Här kan du avnjuta mysiga grillkvällar med familjen i kvällssolen och bara njuta av det goda livet! - Brf Akallahöjden är känt för sina välskötta fastigheter och en solid ekonomi med extremt låg belåning om endast 796 kr/kvm (2022). Lugna grönskande innergårdar med radhuskänsla och en god grannsamverkan kännetecknar föreningen. Här bor du med Järvafältets naturreservat utanför fönstret och har samtidigt 5 minuters promenad till Akallas centrum och tunnelbana. Flertalet förskolor och lekparker i området. Här bor du granne med Akalla Bys 4H gård som har djur och aktiviteter för familjen året om. Cykelavstånd till det nya utomhusbadet Järvabadet samt Husbys äventyrsbad.

 • Uteplats
Borgarfjordsgatan 21 A, våning 4, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 4

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 800 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/35
4 743 kr/mån
37 838 kr/m²

Yteffektiv 3:a med låg avgift och fantastisk utsikt från 4:e våningen. Påkostat badrum i grått och vitt med egen tvättstuga samt spotlights. Svart kök med högklassiga vitvaror och stor matplats. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Master bedroom med garderobsvägg samt plats för dubbelsäng och hemmakontor eller babysäng. Panoramautsikt från vardagsrummet med 3 fönster i perfekt läge med utsikt över natur och Kista Science City. - Nytt parkettgolv i hela bostaden från 2023! Föreningen erbjuder en gemensam takterrass samt festlokal på våning 36! Här finns även bastu och relaxavdelning samt gästlägenheter. Varmgarage i huset med lediga platser. Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm. I området finns även flertalet förskolor och skolor samt Internationella Engelska Skolan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8, Kista, Stockholms kommun
Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 8

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
3 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 8/16
5 043 kr/mån
39 375 kr/m²

- Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning. - Bästa planlösningen av 3:or i Kista Torn med lättmöblerat vardagsrum och halvöppen planlösning mot kök. Vitt kök med svart kakel och rostfria vitvaror från kvalitétsmärket Siemens! Bostaden har den optimala fördelningen med 2 sovrum i den ena delen av bostaden och de sociala ytorna i kök, vardagsrum och matplats separerat från sovrummen. I mitten av bostaden har du hallen med garderober samt det stora badrummet med tvättmaskin och torktumlare. En loggia som kan användas som balkong, sovrum eller hemmakontor. Högt och ljust läge med härlig fri utsikt som måste upplevas på plats. Välkommen till ett hem att trivas i! - Föreningen erbjuder varmgarage i huset med lediga platser. Här finns även gästlägenheter att hyra samt en gemensam takterrass på våning 17! I samma hus finns ett källarförråd till varje bostad samt barnvagnsförråd, cykelförråd och soprum. - Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västfjordsgatan 9, Kistahöjden, Stockholms kommun

Västfjordsgatan 9

Villa
Kistahöjden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
4 800 000 kr
130 m²
5 rum
5 440 kr/mån

Ny bostadsrättsvilla från 2015 med plats för 2-3 bilar på uppfarten! 2 vardagsrum samt 4-5 möjliga sovrum i denna flexibla planlösning som huset erbjuder. Privat baksida i högt österläge med utsikt över Kistahöjdens idylliska radhus och grönska samt Victoria Tower. Barnvänligt område med mycket barnfamiljer i grannskapet och grönområden samt Kistahöjdens nybyggda förskola. Golvvärme i hela entrévåningen genom vattenburet system och stora fönsterpartier i hela bostaden! Svart kök med alla vitvaror du önskar dig från kvalitétsmärken. Stor matplats i köket samt möjlighet till matplats i vardagsrummet. Stort badrum på entréplan med golvvärme och badkar samt ett större duschrum på övre plan - båda i modern layout med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar samt spotlights. Huset erbjuder även en separat tvättstuga med nya påkostade maskiner samt klädkammare och gott om förvaring i förråd. 4 sovrum samt 1 vardagsrum med möjlighet att göra om planlösningen för den som önskar. Kistahöjden är ett modernt område som byggts upp år 2014-2020 med lyxiga radhus och villor. Här finns en nybyggd förskola samt egen busshållplats och promenadavstånd till Kista centrum med tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter. I närheten finns naturreservatet Järvafältet med sina sjöar, friluftsliv, bondgårdar och mycket mer! Närhet till kommunikationer samt E18 och E4 samt Bromma och Arlanda flygplatser som har sina flygbussar från Kista C.

 • Balkong
 • Uteplats
Århusgatan 157, Kista, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Århusgatan 157

Radhus
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
4 200 000 kr
100 m²
4 rum
129 m² tomt

Århusgatans bästa läge med tomt i sydväst mot Järvafältet! Sol större delen av dagen på altanen och en plan gräsmatta för barnen att leka på utan insyn. Stilrent och modernt vitt kök med påkostad maskinpark. Köket är utrustat med microvågsugn, varmluftsugn, diskmaskin, spishäll samt stor kyl och frys av nyare modell. Möjlighet att öppna upp planlösningen mot vardagsrummet för den som önskar. 3 rymliga sovrum på övre plan som erbjuder gott om plats för förvaring. Ett stort badrum i modernt skick på övre plan med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar samt spotlightbelysning. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt badkar. Renoverad Gäst-WC på entréplanet i samma stilrena layout. Inflyttningsklart hus med renoverat kök, badrum samt alla övriga rum med fräscha ytskikt. - Friköpt tomt - Låga driftkostnader - Bästa tomtläget - Modernt kök och badrum - Alla möbler kan ingå i köpet Samfällighetsavgiften är ca 2500 kr/månad. I detta ingår garageplats, värme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, snöröjning, förråd, tvättstugor, underhåll av gemensamma ytor och lokaler. Samfälligheten har ansvar för värme, kallvatten, varmvatten samt avlopp som ingår i samfällighetsavgiften. Århusgatan gränsar till Järvafältets naturreservat samtidigt som du har 30 minuter från dörr till T-Centralen. Flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd. Här finns även kolonilotter och utegym på nära håll samt ett helt nytt utomhusbad från 2020! Juridisk person kan accepteras samt goda uthyrningsmöjligheter.

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 3, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 3

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/16
4 274 kr/mån
38 984 kr/m²

Största modellen av 2:a i K2 Kista Torn med ljust och högt sydväst-läge. Vitt kök med stor matplats samt separat vardagsrum som rymmer större soffa och tv. Modern loggia i sydväst-läge som kan användas efter behov - som balkong eller hemmakontor. Stort sovrum med garderobsvägg och som rymmer dubbelsäng samt babysäng eller hemmakontor. Genomgående ljus bostad i soligt och högt läge med stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde i de sociala ytorna! Föreningen erbjuder varmgarage i huset med lediga platser samt elplatser. Här finns även gästlägenheter att hyra samt en gemensam takterrass på våning 17! Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm.

 • Balkong
 • Hiss
Köpenhamnsgatan 14, Kista, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Köpenhamnsgatan 14

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 750 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
3 404 kr/mån
28 226 kr/m²

- Radhuskänsla - Modernt badrum - Låg avgift - Stabil Brf - Möjlig 3:a - Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning, tack! - Välkomna till denna mysiga och rymliga 2:a om hela 62 kvm i populära Brf Samsö! I Kistas lugnaste kvarter på Köpenhamnsgatan finner ni denna välplanerade bostad med väl tilltagna ytor. Ett stort vardagsrum med fönster i 2 väderstreck samt utgång till uteplatsen i österläge mot föreningens trevliga innergård. Invändigt har bostaden nya golv från 2023 i hall och kök samt vitmålade väggar. Bostaden är utrustat med ett modernt badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar samt vädringsfönster. Badrummet är utrustat med badkar samt plats för tvättmaskin. Vitt kök med matplats för 4-6 personer. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och hemmakontor eller babysäng. Gott om förvaring i bostadens förråd och klädkammare. Möjlighet att ändra planlösning genom att dela upp sovrummet till 2 mindre sovrum. Det går även att ta bort sektionen med kylskåpet och få en större matplats genom att bygga in kyl/frys i väggen mot förrådet. - Brf Samsö är känd som Kistas bästa förening för att de har de lägsta avgiftsnivåerna och en låg belåning om endast ca 3000kr/kvm (2021). Föreningen äger marken och är välskött såväl ekonomisk som i boendemiljön. Föreningen har flertalet lokaler som de hyr ut och genererar goda hyresintäkter. Knappt 5 minuters promenadavstånd till Järvafältet åt ena hållet och åt det andra hållet ligger Kista galleria samt tunnelbana. Flertalet förskolor och skolor inom promenadavstånd. I Kista finns ett stort utbud av kommunala skolor samt Internationella Engelska Skolan samt Cordoba International School. Här finns även kolonilotter och idrottsplatser och utegym på nära håll samt ett helt nytt utomhusbad från 2020!

 • Uteplats
 • Hiss
Helsingörsgatan 23, sv, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 23, sv

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
2 390 000 kr
71 m²
3 rum
vån -1/5
4 389 kr/mån
33 662 kr/m²

- Radhuskänsla - Låg avgift - Totalrenoverad - Badrum 2011 - Kök 2012 - Nymålad 2018 - Med en ny stor träaltan från 2017 ges här en möjlighet att köpa en unik lägenhet med radhuskänsla i hjärtat av Kista! Barnvänligt läge med altanen i rakt söderläge mot naturområde och lekpark lite längre bort. 2011/2012 totalrenoverades badrum, hall och kök till dagens moderna standard. Fullutrustat kök med diskmaskin, inbyggd micro samt stor kyl och frys. Köket inrymmer en matplats och en större matplats finns även i det stora vardagsrummet. Lägenheten är utrustad med flertalet garderober och ett stort förråd. - Låg avgift som inkluderar värme, va, kabel-tv och bredband genom fiber! Belägen centralt i Kista med mindre än 5 minuters promenad till tunnelbana och centrum. Brf Björnö är en gammal och solid HSB-förening som äger sin mark och har låga skulder. Tvättstuga, gym och festlokal i samma byggnad! - I Kista tar du dig till stan på 18 minuter med tunnelbana. Du tar dig enkelt till hela norra Storstockholm med bussar härifrån samt flygbussar som tar dig till/från Arlanda och Bromma. Inom några år förlängs tunnelbanan till Järfälla samt tvärbanan mellan Sollentuna och Bromma ansluter till Kista. Kista galleria är en av Sveriges öppnaste gallerior med matbutiker, shopping och foodcourt! Här finns även 8 olika gymkedjor för den som vill hålla sig aktiv.

 • Uteplats
 • Hiss
Sibeliusgången 32, 9 tr, Akalla, Stockholms kommun

Sibeliusgången 32, 9 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 695 000 kr
45,6 m²
2 rum
vån 9/10
2 978 kr/mån
37 171 kr/m²

- En ypperligt fin 2,5:a på hög höjd belägen på Sibeliusgången 32. Här erbjuds du en milsvid utsikt över Järvafältet samt en modern interiör. Här får du ett modernt badrum med stilrena färger samt en rymlig duschplats med glasdörrar. Denna planlösning är populär tack vare sin öppna och luftiga utformning. Här har man dessutom optimerat planlösningen genom att skapa ett till sovrum eller klädkammare för dig som önskar. Genomgående moderna golv och vitmålade väggar. Gott om förvaring samt en rymlig hall med säkerhetsdörr. - Mini-3:a - Högt upp - Låg avgift - Nära tunnelbana - Brf Porkala är en stor förening med nya 3-glas fönster samt en nyrenoverad innergård med flertalet lekplatser, bollplan samt naturområde. Här finns det gott om tvättstugor och garageplatser! Föreningen har en låg belåning om endast 1830 kr/kvm (2021) och stabila avgifter som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och internet genom fiber! Du bor på minimalt promenadavstånd till tunnelbana, bussar, förskolor, Lidl samt övriga butiker, restauranger och mycket mer!

 • Balkong
 • Hiss
Helsingörsgatan 37, 4 tr, Kista, Stockholms kommun

Helsingörsgatan 37, 4 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 390 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 897 kr/mån
38 082 kr/m²

- Högst upp - Modern bostad - Mycket ingår i avgiften - Extra förråd på samma våning - Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning, tack! Accepterat pris! - Välkomna till denna mycket ljusa och luftiga högst upp på Helsingörsgatan 37. Här har du 5 minuter till Järvafältet åt ena hållet och 5 minuter till Kista Galleria åt andra hållet. Invändigt är bostaden i gott skick med fräscha golv och vitmålade väggar. Ett separat kök med matplats för 4 personer samt ett fönster med härlig utsikt. Modernt badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Gott om förvaring i hallen samt i förrådet som finns beläget på samma våningsplan. - Låg avgift som inkluderar värme, va, kabel-tv och bredband genom fiber! Belägen centralt i Kista med mindre än 5 minuters promenad till tunnelbana och centrum. Brf Björnö är en gammal och solid HSB-förening som äger sin mark och har låga skulder. Här finns tvättstuga, gym och festlokal i föreningens ägo! - I Kista tar du dig till stan på 18 minuter med tunnelbana. Du tar dig enkelt till hela norra Storstockholm med bussar härifrån samt flygbussar som tar dig till/från Arlanda och Bromma. Inom några år förlängs tunnelbanan till Järfälla samt tvärbanan mellan Sollentuna och Bromma ansluter till Kista. Kista galleria är en av Sveriges öppnaste gallerior med matbutiker, shopping och foodcourt! Här finns även 8 olika gymkedjor för den som vill hålla sig aktiv.

 • Hiss
Sorögatan 21, 1 tr, Kista, Stockholms kommun

Sorögatan 21, 1 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 790 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/5
2 865 kr/mån
39 778 kr/m²

Låg avgift samt renoverat badrum från 2016 med LED-spotlights! Vitt kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrum. Stort sovrum som rymmer dubbelsäng och förvaring samt en stor klädkammare för shopaholicen! Laminatgolv och bredspacklade samt vitmålade väggar i hela bostaden. Centralt och lugnt läge i populär förening med 2 minuters promenad till tunnelbana. Solid HSB-förening med extremt låg belåningsgrad om 1664 kr/kvm (2021)! Föreningen har en solid ekonomi och flertalet hyreslokaler som inbringar goda intäkter. Föreningen har ett gemensamt elavtal för alla bostäder vilket ger en mycket lägre elkostnad. Varje hushåll betalar för sin förbrukning. Tvättstuga runt hörnet i samma hus. Lugnt kvarter med närhet till Kista galleria och tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! Flertalet förskolor och skolor i närområdet som nås utan att behöva korsa någon bilväg.

 • Hiss
Sibeliusgången 44, 9 tr, Akalla, Stockholms kommun

Sibeliusgången 44, 9 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 690 000 kr
45,4 m²
2 rum
vån 9/9
2 952 kr/mån
37 225 kr/m²

- Visningar 13 & 15 augusti! - Högst upp - Renoverad 2023 - Låg avgift - Nära tunnelbana - Välkomna till denna fint renoverade 2:a högst upp i huset! Fantastiskt balkongläge i väster med kvällssol och utsikt över Järvafältet. Exklusivt nytt kök från 2023 med diskmaskin och kombinerad micro/ugn. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Tack vare den öppna planlösningen kan du bjuda över alla nära och kära och duka upp ett långbord. Rymligt sovrum som har flertalet vita garderober med påkostad inredning som ingår i köpet! Äldre badrum med badkar och möjlighet att installera tvättmaskin för dig som önskar. Källarförråd och tvättstuga finns i samma byggnad samt ingång till föreningens varmgarage. - Brf Porkala är en stor förening med nya 3-glas fönster samt en nyrenoverad innergård med flertalet lekplatser, bollplan samt naturområde. Här finns det gott om tvättstugor och garageplatser! Föreningen har en låg belåning om endast 1830 kr/kvm (2021) och stabila avgifter som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och internet genom fiber! Du bor på minimalt promenadavstånd till tunnelbana, bussar, förskolor, Lidl samt övriga butiker, restauranger och mycket mer!

 • Balkong
 • Hiss
Skäftingebacken 10, 2 tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Skäftingebacken 10, 2 tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Kista
1 990 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/5
6 569 kr/mån
24 568 kr/m²

- Ombyggd till 4:a - Uthyrningsdel - 2 stambytta badrum - El ingår i avgiften - Kontakta mäklaren för att boka en privatvisning, tack! Mini-4:a med uthyrningsdel där värme, va, kabel-tv och el ingår i avgiften! Perfekt för den större familjen eller den som vill bo billigt. Lägenheten erbjuder 2 stambytta badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Fantastiskt läge på den inglasade balkongen med fritt läge med utsikt över gården. Modernt vitt kök med fullutrustad maskinpark och en stor matplats. Bra storlek på sovrummen som rymmer garderober samt en stor klädkammare. Matplatsen i köket är ombyggd till ett sovrum och gör denna 3:a till en 4:a. Hyr ut uthyrningsdelen som har en egen ingång och ett eget badrum och du kommer att bo väldigt billigt! Klassiska Brf Päronet har väldigt låg belåningsgrad om 1.266kr/kvm (2021) samt gott om parkeringsplatser och tvättstugor. Nära till E18 och E4 samt tunnelbana som tar dig till City på 20 minuter! Gott om förskolor och skolor i området samt upprustade lekparker. Barnvänligt område där du når förskolor och skolor samt lekparker via gångvägar. På promenadavstånd finns Järvafältets naturreservat med ett alldeles nyöppnade Järvabadet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15