Kommande

Helsingörsgatan 6, BV

Kista, Stockholms kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1978
Förening
HSB:s BRF Drejö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 512 kr/mån
Pris/m²
42 000 kr/m²
Kommande

Välkomna till områdets kanske bästa uteplats i sydväst-läge. Uteplatsen är den enda i byggnaden som vetter mot allmänningen vilket förstärker storleken av uteplatsen. Något som också utmärker bostaden är att den har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm i anslutning till ytterdörren.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och ett stort vardagsrum som erbjuder stora fönsterpartier som fyller lägenheten med fint dagsljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är fullt utrustad med kyl/frys, Micro, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Vidare finns ett stort sovrum med platsbyggda garderober och ett helkaklat badrum utrustat med toalett, handfat, spegelskåp och dusch. Från sovrummet når du den insynsskyddade uteplatsen i det bästa solläget man kan tänka sig.

Belägen i solid HSB-förening med låg belåningsgrad och flertalet lokaler som ger föreningen goda intäkter. Gott om garageplatser finns i föreningens nyrenoverade garage. Närhet till förskolor, skolor och populära parken Gläntan med stor lekplats. Föreningen installerade nya 3-glasfönster 2021.

Ett stenkast från Kista Galleria där du hittar lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud. Här hittar du även kistas bussterminal, en knutpunkt för bussar som går till många olika områden i nordvästra Storstockholm. Vill du känna citylivets puls tar det dig ca 17 minuter med tunnelbanans blåa linje.

Varmt välkomna till Helsingörsgatan 6 önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Kista!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Abbe Karakus

HusmanHagberg Kista
Mäklare Abbe Karakus, HusmanHagberg Kista
0704-180 019

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.