Orrspelsgatan 75

Knivsta, Knivsta Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Biarea
8 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Almynta 2
Om föreningen
Avgift
3 532 kr/mån
Driftkostnad
3 984 kr/år
Pris/m²
34 455 kr/m²

Söker ni ett boende med vindskaraktär, vackert parkettgolv, snedtak och fenomenalt ljusinsläpp? Ja ni förstår listan kan göras lång.. Då har ni hittat rätt!

(Möjlighet för ett flexibelt tillträde)

Direkt när ni kliver in i bostaden möts ni av fantastiskt ljus och en behaglig känsla av trivsel och harmoni. Här bor ni högst upp i huset med hiss bekvämt från entréplan. Detta är kanske Alsikes absolut läckraste lägenhet och det är med stor glädje vi på Notar presenterar er detta unika boende.

Detta hem präglas av stora, öppna och sociala ytor, fantastiskt ljusinsläpp, påkostade materialval, vackert parkettgolv och extra takhöjd om ca 6 meter upp till nock i vardagsrummet. Bostadens 55 kvm fördelar sig på ett trevligt sovrum med snedtak vilket bidrar till en känsla av att bo i en vindsvåning. I sovrummet får ni plats med en större dubbelsäng och annan möblering. Förvaring sker i de platsbyggda garderoberna. Rymligt badrum med klinkerlagt golv med golvvärme och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin.

Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster och takhöjd på ca 6 meter upp till nock ges detta rum både ljus och rymd. Den kreative ser säkerligen möjligheten att använda bostadens takhöjd och bygga till ett loft som kan inredas till ytterligare ett sovrum alternativt användas som ett matrum eller arbetsrum.

Från vardagsrummet kan ni ta er ut till bostadens mysiga och lättmöblerade balkong om ca 15 kvm. Hit kan ni ta er ut en kall höstig dag och avnjuta en god varm dryck samtidigt som solen håller er varm. Låt vyn ta er med häpnad! I vardagsrummet har ni möjlighet att bygga till ett loft.

Vidare finner ni hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Köket har inredning från HTH och den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin och kyl/frys.

Här bor ni i ett attraktivt läge intill grönområden, motionsspår, idrottsplats och busskommunikationer. Närlivsbutik och restaurang finns i området. Fantastiska pendlingsmöjligheter med pendeltåg eller bil till både Stockholm, Uppsala och Arlanda. Pendeln går från närliggande Knivsta centrum.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.
***

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019