Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sysslomansgatan 7, Centrum, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00
Sysslomansgatan 7, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 7, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 7

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 595 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
2 805 kr/mån
63 800 kr/m²

Välkommen att trivas i detta ljusa, moderna och väldisponerade hem i främre Luthagen! Utmärkt tillfälle för dig som kommit in på drömutbildningen och söker ett boende med närhet till allt. Ett extra plus är att säljaren kan tänka sig att sälja bostaden möblerad. Bara flytta rakt in! Du kliver in i en hall med goda avhängningsmöjligheter och ett inbjudande och modernt arbetskök där det finns goda ytor för matlagningskreativitet med förvaring . Här finns komplett maskinell utrustning, så som mikro och diskmaskin. Badrummet är fräscht, vitkaklat med klinkerlagt golv och golvvärme, samt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare finner du ett ljust och väldisponerat allrum med en smart planlösning och ett härligt ljusinsläpp. Här finns både säng med tillhörande sängbord, soffa, tv och tv-bänk, samt matbord/skrivbord. Här bor du i ett av Uppsalas vackraste, äldsta och historiska kvarter endast en kort promenad från stadspulsen, olika universitetsbyggnader och Ekonomikum som ligger 4 minuters promenad bort. I direkt närhet finner du ett flertal av Uppsalas populära nationer som Upplands nation, Södermanlands-Nerikes nation och Göteborgs nation. Gå runt hörnet och njut av den grönskande Vasaparken eller varför inte ta en mysig långpromenad längs med Fyrisån? Efter promenaden kan du gå förbi anrika Ofvandals Hovkonditori och avnjuta en god bakelse. I närområdet finns flera populära restauranger som Domtrappkällaren, Aaltos och Hambergs Fisk. Den närmaste affären är ICA Luthagens livs som ligger några kvarter bort.

  • Premium
  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 12:45
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Notar
1 350 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/5
2 290 kr/mån
43 548 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta belägen på våning fyra. Här har ni en bostad med genomgående hög standard och fräscha ytskikt. Takhöjden på ca tre meter ger bostaden en väldigt luftig och öppen känsla. Här erbjuds en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom finner ni ett fräscht och helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns en padelbana samt en stor gemensam takterrass med en storbildsskärm, perfekt för event med vännerna. Rosendal är ett växande område beläget i ett naturskönt och grönskande läge med närhet till centrala Uppsala. Här finns goda kommunikationer med buss och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Dessutom finns härliga promenad- och cykelvägar som tar er runt i staden. I området finns flera restauranger, café, mataffär, gym, tennisbana, padelbanor, m.m. Här har du även nära till flera av universitetets utbildningsanstalter såsom SLU, Ultuna och Ångströmslaboratoriet.

  • Premium
  • Hiss
Stabby allé 11G, Luthagen, Uppsala kommun

Stabby allé 11G

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
2 409 kr/mån
48 226 kr/m²

****** FAST PRIS ****** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får bostaden. Lägenheten är en kvadratsmart 1:a på 31 kvm som erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med dusch. Köket är komplett utrustat med stilren design och har ett trevligt fönster ovan arbetsytan. Rummet är rymligt och har plats för både, matbord, vardagsrum och har ett mysigt sov loft som optimerar ytan fullt ut. Med en öppen planlösning kan du själv välja hur du vill möblera efter ditt egna behov och önskemål. Genomgående ljus och fräsch lägenhet med ett kanonläge! I denna del av Luthagen bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Vackra och inbjudande Stabbyskogen ligger precis intill med härliga ytor för den aktive. Fyrisån med vackra promenadstråk längs vattnet ligger endast en kortare promenad bort. Åt andra hållet finner ni Mimmi Ekholms plats där ni finner restauranger, mataffär, gym och annan service. I närheten finner ni även skola samt förskola. Det finns även goda kommunikationer med buss samt promenad- och cykelstråk till city. Välkommen på visning!

Stenbrottsgatan 46, Alsike, Knivsta kommun
  • Sön 19 maj
Stenbrottsgatan 46, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Stenbrottsgatan 46, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Stenbrottsgatan 46

Villa
Alsike, Knivsta kommun
Notar
9 995 000 kr
190 + 95 m²
8 rum
939 m² tomt

Lyxigt boende med plats för hela familjen! I lugna kvarter i trivsamma Alsike finns nu möjlighet att köpa en stor villa byggd 2015. Här erbjuds fem sovrum, allrum, sällskapsrum och biorum samt ett stort välutrustat kök, två badrum, garage i källaren med plats för tre bilar och ett poolhus med relax, duschrum, bastu samt kontor/gästrum. Den stora poolen är både belyst och uppvärmd och erbjuder därmed härliga bad under hela sommarhalvåret. Här erbjuds ni ett boende i toppklass med plats för hela familjen och alla dess hobbys. Alsike är ett mycket populärt område som har goda pendlingsmöjligheter med såväl bil som kollektivtrafik till Uppsala, Stockholm, Arlanda och därmed världen. Här bor ni med närhet till naturen i ett samhälle med mycket barnfamiljer, närhet till service i form av restauranger, matbutiker, skolor, förskolor och idrottsplatser.

  • Premium
  • Energieffektiv
Bergavägen 5, Morgongåva, Heby kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00

Bergavägen 5

Villa
Morgongåva, Heby kommun
Notar
1 495 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
1 017 m² tomt

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren vid intresse! Välkommen till ditt nya drömhem på Bergavägen 5 i charmiga Morgongåva! Denna unika fastighet erbjuder en totalyta på 158 kvm, fördelat lika mellan bo- och biyta på 79 kvm vardera, vilket ger dig gott om utrymme för både vardagsliv och hobbyprojekt. Hemmets hjärta är den inglasade altanen mot en fantastisk bakgård, som bjuder på ett öppet och inbjudande läge med en vidsträckt utsikt över de omgivande åkrarna. Här kan du njuta av lugna morgnar med kaffe i handen eller underbara kvällar i goda vänners lag, allt medan du tar in den vackra omgivningen. Bostaden i sig erbjuder dig en smart planlösning med en öppen känsla mellan kök och vardagsrum samt två härliga sovrum. I källaren har du gott om utrymme för både förvaring såväl som alla möjliga hobbyprojekt. Utöver det finns även ett garage med plats för bilen. Här bor ni i ett tryggt och charmigt villaområde med direkta närhet till förskola och skola. Närmaste busshållplats ligger endast några minuter bort. Högstadieskola ligger ca 8 km bort i grannorten Heby. Gymnasieskolor finner ni i Uppsala eller Sala som ligger endast 25 minuter eller 15 minuter bort med Upptåget. För mer information se www.ul.se samt www.sj.se för tidtabeller. Väljer ni istället bussen kan ni läsa mer på www.ul.se samt www.sj.se för tidtabeller. Affärer och restauranger finns i centrum. Där finner ni bland annat Per-Erics Livs ICA, Gåvans Grill, Restaurang My Kök Bar samt en Thairestaurang. Ytterligare finns bilaffär, godis-spelbutik, blomsteraffär, gym, bensinmack och frisörsalong. För sportintresserade finns gym, boxningsklubb och Morgongåva Sportklubb med fotbollsplaner och idrottshall. Sporterna som flitigt utövas på orten är fotboll och innebandy. För golfentusiaster finns en bra golfklubb mellan Heby och Sala. Ytterligare aktiviteter finner ni på Gårdsjö älgpark, där ni tillsammans med barnen kan åka traktor och vagn samtidigt som ni bevakar över älgar i deras naturliga miljö. För mer info: www.morgongava.se och www.heby.se. På Bergavägen 5 finner du en plats där livets stunder blir till varaktiga minnen. Missa inte chansen att göra detta hus till ditt nästa hem!

  • Plus
Luthagsesplanaden 25, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Luthagsesplanaden 25

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/6
1 432 kr/mån
80 714 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Höjdvägen 4, null, Östhammars kommun

Höjdvägen 4

Tomt
Östhammars kommun
Notar
1 995 000 kr
1 511 m² tomt

Visning av hela Sjöviksbyn kommer att ske söndag 12 maj 14:15-15:00! Visningen sker på Höjdvägen 8. Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga souterrängtomt med vacker utsikt över Östhammarsfjärden i ett av områdets högsta lägen! Sista tomten i projektet Sjöviksbyn är nu till salu. Låt dig inspireras av våra hus eller bygg efter egna idéer. Här finns chansen att skapa ditt drömboende! Vad sägs om 150 meter till sandstrand samtidigt som golfklubben lurar runt hörnet på bekvämt promenadavstånd? Tomten kommer att säljas med borrad brunn och avlopp (inkl. BDT) som kommer att ingå i priset (ej anlagt ännu). Elanslutning är redan betald och framdragen till tomtgräns. Även fiber är draget till tomtgräns (anslutningsavgift 16.900 kr inkl. moms bekostas av köpare). Här bor ni i en rogivande omgivning med båda Roslagspärlorna Östhammar och Öregrund på ett bekvämt avstånd! I sommarpärlan Öregrund kan man blicka ut över havet och se solnedgången i vattnet. Det finns många fina strövområden och fint elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. I Öregrund finns även flera mysiga butiker, vårdcentral med apotek, sporthall/gym/bastu, bibliotek, systembolag, restauranger, konditori mm. En pittoresk och mysig ort som verkligen livar upp under sommarmånaderna med båttävling och festival för alla åldrar! I kommunens centralort Östhammar lockar Östhammarsfjärden och det vackra sjötorget med dess restaurangutbud. Fina gågator längst charmig bebyggelse. Trivsamt föreningsliv, fräscha livsmedelsbutiker och en harmonisk småstadskänsla. Goda pendlingsmöjligheter från båda orterna till Uppsala, Stockholm och Gävle. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Kontakta mäklare för bokning utav visning.

  • Nyproduktion
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 90, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 90

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
3 095 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/6
6 539 kr/mån
38 688 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Varmt välkomna till Portalgatan 90 och denna välplanerade 3-rumslägenhet i Kapellgärdet. Den välkomnande hallen hälsar dig välkommen med gott om förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober, vilket är perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar. Från hallen leder en naturlig flöde in i det moderna köket, som har gott om plats för både matlagning och sociala tillställningar. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och leder ut till den fantastiska inglasade balkongen, vilket gör det till den perfekta platsen att samla familj och vänner för trevliga tillfällen. Intill köket och vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med ytterligare platsbyggda garderober för optimal förvaring. Den andra sovrummet är också utrustad med platsbyggda garderober och ger gott om utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Bostadens badrum är välutrustat med både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort. Dessutom finns en extra WC för ökad bekvämlighet, vilket är ett praktiskt tillskott till bostaden. Föreningen erbjuder en rad faciliteter för sina medlemmar, inklusive bilpool och cykelpool för enkla transportlösningar. Innergården är utrustad med ett utegym och en grillplats för gemensamma aktiviteter, medan den bokningsbara takterrassen och relaxavdelningen erbjuder avkoppling och möjlighet till sociala sammankomster. Dessutom finns en övernattningslägenhet tillgänglig för besökare eller tillfälliga boenden. Med närhet till stadskärnan är det bekvämt att utforska olika butiker, restauranger och kulturella evenemang. Samtidigt ger närheten till Röbo friluftsområde möjligheter till naturupplevelser och friluftsliv. För ytterligare underhållning och rekreation finns även Fyrishov i närheten, med sina olika faciliteter för alla åldrar. Området kännetecknas av en mångfald av service och bekvämligheter, inklusive affärer, parker, gym, förskolor och skolor. Detta skapar en trivsam och levande atmosfär som lockar människor i alla åldrar och livssituationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hallkved Långlöt 421, null, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Hallkved Långlöt 421

Villa
Uppsala kommun
Notar
2 995 000 kr
90 + 12 m²
3 rum
2 206 m² tomt

Varmt välkommen till denna trivsamma enplansvilla i charmiga och inbjudande Hallkved! Det perfekta huset för er som värdesätter öppna sällskapsytor i vacker omgivning. Här möts ni av ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök, samt vars stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en behaglig atmosfär. De rymliga sällskapsytorna är designade för att underlätta umgänge och gör detta till det perfekta hemmet för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket ger gott om plats för matlagning och bjudningar med både goda arbetsytor, bra förvaring och påkostade vitvaror. Vidare erbjuds två trivsamma sovrum, en praktisk tvättstuga med maskiner från Miele samt ett nyrenoverat badrum med italienskt kakel. Här bor man med en stor inhägnad trädgård där man kan njuta av naturen, det rika djurlivet och Hallkveds vackra omgivningar. Här finns gott om plats för lek, avkoppling och trädgårdsfestligheter. Den stora altanen är det perfekta stället för sommarkvällar och grillmiddagar med familj och vänner. Utöver detta finns även inhägnad hundgård, vedbod, bodar för förvaring, gäststuga/friggebod, förråd/verkstad med arbetsbänk samt en carport. Från Hallkved har ni nära till både Gunsta och Länna. Här bor ni fint med naturen runtom och fina strövområden att ta sin morgonpromenad i. För dom boende i området är man även med i samfällighet för en fin badplats med båtklubb och roddbåtar. För barnfamiljen lär det inte bli några problem att i närhet hitta nya vänner för barnen att umgås med. Förskola och skola finns ca 5 min bort med bil och högstadium finns i orten Almunge en kort resa bort. Kommunikationerna till Uppsala är goda via buss 809 och 810. Bussen har frekventa avgångar och det går snabbt att ta sig in till Uppsala. Här får ni det bästa av två världar, bo på landet men samtidigt bara ha cirka 15 min till Uppsala! Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

  • Plus
Stenhagsvägen 253, Stenhagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30
Stenhagsvägen 253, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 2
Stenhagsvägen 253, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 3

Stenhagsvägen 253

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 554 kr/mån
21 321 kr/m²

Välkommen till denna underbara bostad där varje rum strålar av ljus och hemtrevnad! Med en generös yta på 79,5 kvm finns gott om plats för att leva och umgås. Det luftiga vardagsrummet lockar med sina härliga sällskapsytor och en utgång till en solig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder under himlen. Njut av bekvämligheten i det nyligen renoverade badrummet, komplett med golvvärme och stilfullt helkaklat utförande. De två rymliga och ljusa sovrummen erbjuder en fridfull plats för avkoppling och återhämtning. Det nyrenoverade köket är komplett utrustat och en sann oas för matlagning med sin stilrena design och generösa avställningsytor. Här finns även plats för en större matgrupp där du kan njuta av goda måltider i härligt sällskap. Dessutom erbjuds gott om förvaringsmöjligheter med en praktisk klädkammare och tillhörande förråd till lägenheten. I Stenhagen bor ni i ett trivsamt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett par stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 15 minuter på fina cykelbanor. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Herrhagsvägen 195, Stenhagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00

Herrhagsvägen 195

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 980 kr/mån
30 818 kr/m²

Här bor du i en ljus och välplanerad tvåa om 56 kvadratmeter högst upp i huset med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder en trivsam och genomtänkt layout som välkomnar dig med en rymlig hall, perfekt för att hänga av sig kläder, och generöst med förvaringsutrymme tack vare en smart skjutdörrsgarderob. Det stora och välutrustade badrummet är helkaklat och innehåller både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. När du fortsätter in i den rymliga vardagsrummet möts du av en öppen planlösning som integrerar köket, vilket skapar en känsla av rymd och gör det till en perfekt plats för familjemiddagar eller umgänge med vänner. Köket är modernt med sina vita köksluckor och rymmer gott om förvaring för alla dina köksprylar. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en härlig balkong belägen i högt läge, vilket ger dig en underbar utsikt och bra mängd solljus. Det är den perfekta platsen att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en bok på eftermiddagen Vidare in i lägenheten når du det stora och ljusa sovrummet, där fönsterpartierna släpper in härligt dagsljus och skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. I Stenhagen bor ni i ett trivsamt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett par stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 15 minuter på fina cykelbanor. Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flogstavägen 152, Flogsta, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Flogstavägen 152

Lägenhet
Flogsta, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 027 kr/mån
35 390 kr/m²

Upptäck drömbostaden för dig och din familj i hjärtat av barnvänliga Flogsta! Här bor man med naturen som granne med bland annat Hågadalens naturreservat, samtidigt som man har närhet till all tänkbar service! Denna fantastiska topprenoverade trea erbjuder både ljusa golv och fräscha ytskikt och ger en oemotståndlig atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Stig in i ett kök och badrum som båda är renoverade till perfektion, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och stilfull miljö. Den rymliga och mysiga balkongen, perfekt belägen mot föreningens innergård, bjuder in till underbara kvällar i solnedgången, där du kan koppla av och njuta av lugnet i din egen oas mitt i staden. Det som gör denna bostad ännu mer unik är dess flexibilitet. Från början en ombyggd tvåa, har den nu förvandlats till en väl fungerande trea genom att ett extra rum har skapats i vardagsrummet. Men om dina behov förändras kan du enkelt återställa den till en tvåa och skapa ett ännu mer generöst vardagsrum med en öppen känsla mot köket. Utöver detta erbjuder bostaden även mycket god förvaring i både klädkammare, förråd utanför dörren samt ett ytterligare förråd i föreningens källare. Här bor ni i den populära stadsdelen Flogsta, i ett mycket omtyckt område, med en härlig känsla och mix av yngre, äldre samt barnfamiljer. Populariteten grundar sig i närheten till stadskärnan där ni finner all tänkbar service och stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Detta är även ett naturnära boende med både Stabbyskogen, Hågadalen samt Stadsskogen i närheten. Där finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. För den aktive finns Friskis & Svettis bara ett par minuter bort. Närliggande vårdcentral Ekeby hälsocenter i Ekeby bruk och där finner ni även ett apotek. I närområde finns även Aros Hälsocenter och Kungsgärdets vårdcentral samt skola upp till högstadium och förskola i närheten av bostaden. I närområdet finns etablerade matbutiker bland annat ICA-Väst. Detta är ett strålande läge även för er som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. Ge din familj det bästa av både stil och funktion i denna pärla i Flogsta. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Svartbäcksgatan 99C, Svartbäcken, Uppsala kommun

Svartbäcksgatan 99C

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Notar
2 095 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 285 kr/mån
34 344 kr/m²

Svartbäckens finaste 2,5a? Kan enkelt göras om till en 3:a. Denna bostad kvalar definitivt in på listan bland de i särklass finaste bostäderna om 2,5 rum och kök som saluförts i Svartbäcken. Bostaden har under åren renoverats med stilsäkra val av material, en modern och hög standard som passar många. Lägenheten är i genomgående toppskick, här är det bara att ställa in skorna och trivas från dag ett. Det som kännetecknar denna lägenhet är det fina ljusinsläppet, läcker planlösning, harmoniska färgval, sociala ytor och balkong i soligt läge mot innergården. Bostaden kan göras om till 3rok om så önskas, en alternativ planlösning till original planlösningen finns. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med inbyggd förvaring, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett fräscht badrum med dusch. Vidare finner ni ett generöst kök med full maskinell utrustning och plats för ett större matbord som passar utmärkt när det väntas gäster. Luftigt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen mot innergården. Svartbäcken är ett område som många Uppsalabor gillar oavsett årstid. Området är vackert och det är härligt att följa årstiderna i denna del av Uppsala. Oavsett tid på året så finns det alltid något som gör att det känns mycket hemtrevligt och mysigt att vara i detta trygga och stadsnära kvarter. Från bostaden har ni närhet till allt ni kan tänkas behöva, mataffärer, kvarterskrogar, Fyrishov med aktivitetshallar och Röbo med Uppsalas bästa motionsspår. Det går även lätt att cykla genom villakvarteren och ni kan snabbt ta er till centralen. Nära föreningens port finns även busshållplats där ni kan välja mellan flera olika bussar, både gul och grön linje stannar här. Avgångarna är frekventa. Välkomna på visning!

  • Balkong
Vaksalagatan 55, Fålhagen, Uppsala kommun

Vaksalagatan 55

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 095 000 kr
30 m²
1 rum
vån -1/6
2 922 kr/mån
36 500 kr/m²

Välplanerad 1:a i mycket fint skick belägen i centrala Fålhagen. Lägenheten erbjuder ett bra arbetskök till höger och klädhängare och två garderober till vänster. Ett stort rum med möjlighet att ha både sovplats, soffgrupp och matplats. Fräscht helkaklat badrum med takdusch och handdukstork. Utmärkt läge med gångavstånd till stadskärnan, Resecentrum och Uppsala konsert och kongress och mataffärer. Charmiga, lugna kvarter med många lokala butiker. Huset ligger i ett centralt läge men är samtidigt väldigt lugnt och ostört område. Välkommen att uppleva denna underbara lägenhet på visningen!

  • Hiss
Ritargatan 5, Sala backe, Uppsala kommun

Ritargatan 5

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
50,9 m²
2 rum
vån 7
3 012 kr/mån
29 371 kr/m²

Högt upp i huset, med ett fritt läge, finner ni denna pärla på Ritargatan 5! Denna trivsamma bostad ligger belägen i grönskande Sala Backe och erbjuder rikligt ljusinsläpp, fantastisk utsikt över takåsar samt Domkyrkan och Slottet. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, en klädkammare i direkt anslutning till hallen med goda förvaringsmöjligheter, ett stamrenoverat badrum och ett rymligt sovrum med plats för en större säng samt tillhörande möblemang. Vidare finner ni vardagsrummet som är hjärtat utav bostaden. Tack vare de stor fönsterpartierna får ni in ett fint ljusinsläpp och blir även förtrollad utav den magiska utsikten. Här finns det plats för matbord, soffa samt tillhörande möblemang. Köket är utrustat och erbjuder goda arbetsytor. Till bostaden hör även ett externt förråd för extra förvaringsmöjligheter. Här bor ni i en välmående bostadsrättsförening med flertalet av de större renoveringarna redan utförda samt med en låg belåningsgrad. Till de gemensamma utrymmena tillhör tvättstuga med fyra maskiner (med autodosering för tvättmedel), två tumlare, mangel och torkskåp. Det finns även en grovtvättstuga. I källaren kan föreningens medlemmar utnyttja såväl bastu som gym. Föreningen har dessutom en mysig uteplats för dess medlemmar att nyttja på ett bekvämt avstånd från bostaden! I Sala Backe finner ni fina härliga grönområden så som Källparken samt Gränbyparken som bjuder in till avkoppling. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt fina gång- och cykelvägar. För er som pendlar kan ni enkelt ta er till E4:ans påfart inom några minuter. Här bor ni också med närhet till växande Gränbystaden där ni finner bland annat ICA kvantum, apotek, systembolag, restauranger och ett brett utbud av shopping. För barnfamiljer men även vuxna finns Nordiska 4DX bio. För sportintresserade finns IFU-arena, UTK-hallen och Uppsalas ishall där sporter som innebandy och hockey kan utövas. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Rösselängsvägen 39, null, Östhammars kommun

Rösselängsvägen 39

Fritidshus
Östhammars kommun
Notar
5 295 000 kr
120 m²
1 538 m² tomt

Visning av hela Sjöviksbyn kommer att ske söndag 12 maj 14:15-15:00! Visningen sker på Höjdvägen 8. Varmt välkomna på visning och upplev själv charmen och potentialen i Sjöviksbyn. Här får ni inte bara en chans att utforska våra olika projekt, utan också att direkt interagera med byggherren för att få alla detaljer och svar på era frågor. Huset är under uppförande och färdigställs hösten 2024. Njut av ett lugnt boende med närhet till Östhammar och Öregrund, två pärlor i Roslagen. Området erbjuder vackra strövområden, elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. Öregrund lockar med mysiga butiker, vårdcentral, apotek, sporthall, gym, bastu, bibliotek, systembolag, restauranger och kaféer. För den golfintresserade ligger Öregrunds Golfklubb endast någon minut med bil bort eller varför inte ta golfbilen ner till 7ans tee. En pittoresk ort som erbjuder aktiviteter året. På sommaren med all från båttävlingar till festivaler för alla åldrar och på vintern skridskor åkning på dammar och sjöar. I Östhammar, kommunens centralort, lockar Östhammarsfjärden och det vackra sjötorget med ett brett utbud av restauranger. Med båten över fjärden är ni inne i centrum på minuten där ni kan promenera längs charmiga gågator omgivna av pittoresk bebyggelse. Upplev en harmonisk småstadskänsla med ett trivsamt föreningsliv och fräscha livsmedelsbutiker. Njut av goda pendlingsmöjligheter från både Östhammar och Öregrund till Uppsala, Stockholm och Gävle. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden samt vitvaror och färgsättning. Observera! Vissa bilder är exempelbilder. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i en idyllisk miljö där möjligheterna är lika oändliga som utsikten över Öregrund och Östhammar!

  • Nyproduktion
Höjdvägen 8, null, Östhammars kommun

Höjdvägen 8

Fritidshus
Östhammars kommun
Notar
6 495 000 kr
120 m²
4 rum
1 388 m² tomt

Visning av hela Sjöviksbyn kommer att ske söndag 12 maj 14:15-15:00! Visningen sker på Höjdvägen 8. Välkommen till Höjdvägen 8 ett exklusivt hem i Sjöviksbyn! Inflyttningsklart våren 2024! Varmt välkomna på visning och upplev själv charmen och potentialen i Sjöviksbyn. Här får ni inte bara en chans att utforska våra olika projekt, utan också att direkt interagera med byggherren för att få alla detaljer och svar på era frågor. Nu har Notar nöjet att få saluföra ett hus i sista etappen av Sjöviksbyn, ett av husen med ett makalöst läge uppe på höjden med en otrolig utsikt över vattnet i ett soligt och härligt söderläge. Detta är ett boende för dig som ställer lite extra höga krav på boendekvalitén. Här har inget lämnats åt slumpen. Välplanerad planlösning, smakfulla materialval samt påkostad utrustning. Detta nyproducerade hus med genomgående permanentstandard, byggt i lösvirke av välrenommerade lokala hantverkare, besitter ett av Roslagens kanske bästa lägen. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Huset är beläget på en lugn återvändsgata i ett av områdets högsta lägen och erbjuder redan en finplanerad tomt samt en vacker stensättning från hus/carport till baksida. När ni öppnar upp entrédörren så möts ni av en genomtänkt och öppen planlösning med harmonisk sjöutsikt tack vare generösa fönsterpartier som låter ljuset flöda genom husets alla vinklar och vrår. Här har inget lämnats åt slumpen! Vi börjar med en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och rymliga förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen når ni det stilrena Vedumköket med en utmärkt social planering och med gott om utrymme för matlagningskreativitét. Köksön utgör en naturlig samlingsplats med snyggt inbyggd vinkyl för lite extra lyx. Här kan gästerna njuta av utsikten över vattnet från köksfönstret samtidigt som matlagningen pågår. Samtliga köksmaskiner är av hög standard från Siemens och inbyggnadshällen ges bäst i test med fläkt som drar luften nedåt. I anslutning till köket finner ni det luftiga vardagsrummet med en imponerande takhöjd om ca 4.5 meter till nock samt med första parkett mot vattnet. Här finns gott om plats för soffgrupp, matbord för större sällskap samt för möblemang efter önskemål. Öppna upp pardörrarna och förläng vardagsrummet ut i naturen mot den härliga träverandan som sträcker sig längst hela söderfasaden med milsvid sjöutsikt. En magisk plats för sommarens varma dagar där ni kan njuta av gott sällskap. Vardagsrummet är även utrustat med en Aduro kamin med sidoglas och separat luftintag för bästa värme och energibesparing. Här kan ni njuta tillsammans framför brasan under de kyligare månaderna av året. Ni finner även tre väl tilltagna sovrum med förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Master bedroom erbjuder dessutom utgång till den generösa träverandan! Utöver detta så har ni även tillgång till två helkaklade badrum med hög standard varav ett kombineras med teknikrum/tvättstuga. Huset är rejält påkostat och har bland annat genomgående vattenburen golvvärme samt parkettgolv i alla öppna ytor och de tre sovrummen, fasadbelysning med skymningsrelä, uppvärmd tilluft som kan kontrolleras via mobilapp om så önskas samt extra förvaring i tillbyggt utrymme på loft. Ni har även tillgång till en rymlig carport för parkering av bilen. Med båt har ni bekvämt avstånd till Östhammars centrum och vad sägs om 150 meter till sandstrand samtidigt som golfklubben lurar runt hörnet på bekvämt promena

  • Nyproduktion
Bruno liljeforsgatan 36, Gränby, Uppsala kommun
Bruno liljeforsgatan 36, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Bruno liljeforsgatan 36, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Bruno liljeforsgatan 36

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/5
2 953 kr/mån
43 971 kr/m²

- Observera att bostaden säljs till fast pris - Varmt välkomna till Bruno Liljeforsgatan 36 och denna yteffektiva 1:a med balkong! Denna bostad präglas av fräscha rum och kvadratsmart planlösning. Bostaden erbjuder en ljus hall, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner ni ett komplett kök med öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet med utgång till en härlig balkong som vetter ut mot innergården. Mysig sovalkov med bra förvaringslösning. De som bor i bostadsrättföreningen uppskattar det citynära läget, här är det lätt att från bostaden att ta sig till Uppsalas olika hörn. Från bostaden har ni väldigt nära till moderna IFU arena med Uppsalas finaste idrottsanläggning och ICA Råbyvägen ligger bara ett stenkast bort. Vidare är det lika nära till Gränby köpstad och Gränby centrum, här finner ni Uppsalas bästa shopping. För er som gillar att träna så finns det flera gym i närheten, bl.a STC (Råbyvägen), Actic (Torngatan) och Friskis och Svettis (Väderkvarnsgatan). Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Näsby 24, null, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Näsby 24, null, Uppsala kommun, bild 2
Näsby 24, null, Uppsala kommun, bild 3

Näsby 24

Villa
Uppsala kommun
Notar
2 995 000 kr
140 + 30 m²
6 rum
6 785 m² tomt

//Kulturarv //Möjlighet till både uthyrning och generationsboende //Dröm för den trädgårdsintresserade //Lugnt och avskilt men med närhet till god service Upptäck historiens magi på den trivsamma adressen Näsby 24, där detta ståtliga hus från 1700-talet bjuder in till en resa tillbaka i tiden. Med varsam omsorg har detta hem restaurerats för att bevara dess autentiska karaktär och tidstypiska detaljer tillsammans med sex vackra kakelugnar, en vedspis, plankgolv och takmålningar med historisk härkomst. Här möts det förflutna av moderna bekvämligheter, såsom ett välutrustat kök, sovrum, arbetsrum/sovrum, pigkammare och en sal för måltider och samvaro samt gästtoalett. På övervåningen finns ytterligare två sovrum, badrum med bastu, god förvaring i bland annat kattvind och en vacker inbyggd balkong med spröjsade fönster och otrolig utsikt mot trädgården. Utanför huset väntar en fantastisk trädgård med en trädgårdsdamm som kan användas för avkoppling och bad, en historisk poststation som kan användas som gäststuga, ett garage- och förrådshus i en äldre lada, ett nybyggt förråd- och pumphus och en jordkällare. I denna miljö öppnar sig en värld av möjligheter för både verksamhet, uthyrning eller för den med gröna fingrar. Med sin mångsidighet och flexibilitet lockar denna fastighet till kreativitet och innovation. Utöver försäljningen av Näsby 24 säljs även grannfastigheten Näsby 22. Att förvärva båda dessa fastigheter innebär att man får två stora hus och en enorm, helt privat trädgård. Med denna möjlighet öppnar sig en unik chans att skapa ett expansivt och privat boendeområde, perfekt för den som söker både utrymme och avskildhet, eller för den som drömmer om generationsboende. Läs mer om Näsby 22 här: https://www.notar.se/kopa-bostad/objekt/5GR2A98IK26HKRNS Här bor man både nära naturen men samtidigt med utmärkta pendlingsmöjligheter till både Uppsala (30 km), Arlanda (45 km) och Stockholm (85 km). I det familjära och charmiga området Näsby finns en gemenskap präglad av vänliga grannar och trivsam samvaro för både barn och vuxna i alla åldrar. Här finner ni också det välkända varuhuset Thuns, Kafé/Restaurang Go'biten och en inspirerande inredningsbutik. För den som söker äventyr är Faringe slutdestinationen för Lennakatten, en museijärnväg som tar resenärer på en historisk resa genom vackra landskap och trevliga resmål såsom Fjällnora, Marielund, Länna och Almunge. Lennakattens lokstall och verkstäder ligger även det i Näsby. Här bor man med närhet till Almunge där ni har allt man behöver för en bekväm vardag, inklusive två livsmedelsbutiker, bensinstation och vårdcentral. För barnen erbjuds en närliggande grundskola för årskurs 1-9, medan idrottsentusiaster kan dra nytta av en välutrustad idrottshall med simbassäng och idrottsplats, samt ett elljusspår för motion och rekreation. För den som uppskattar friluftsliv finns det gott om möjligheter att njuta av naturen. Badplatser vid Södersjön, Långsjön och Fjällnora erbjuder avkoppling och förfriskningar under sommarmånaderna. Dessutom finns närhet till två golfbanor för den som vill utöva sin favoritsport. Här kan du verkligen uppleva det bästa av både lantlig charm och stadsnära bekvämlighet. Kom och upplev detta unika hem på plats! Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta mäklare för mer information.

  • Premium
Näsby 22, null, Uppsala kommun

Näsby 22

Villa
Uppsala kommun
Notar
2 795 000 kr
159 + 47 m²
7 rum
4 792 m² tomt

//Kulturarv //Möjlighet till både uthyrning och generationsboende //Dröm för den trädgårdsintresserade //Lugnt och avskilt men med närhet till god service Stig tillbaka i tiden till denna charmiga fastighet med en historia som sträcker sig långt ner i 1800-talet. Ursprungligen en dräng- och bagarstuga, med en utbyggnad från 1920-talet som en gång rymde fem lägenheter, bjuder detta hem på en unik blandning av tradition och modernitet. Nedervåningen förvandlades till en rymlig och modern 4 rum och kök med duschrum och bastu år 2007, vilket ger en perfekt balans mellan bekvämlighet och historisk charm. Med omsorgsfulla renoveringar har detta hem bevarat sin karaktär samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter för dagens familj. Den rymliga övervåningen behöver rustas upp, men med två sovrum, ett allrum och flera småutrymmen finns många möjligheter. Dessutom är det förberett för vatten och avlopp. På den väl tilltagna tomten finns ett friggebodstort hus, byggt omkring 1950 av den tidigare hyresgästen Gustaf Liljedahl. Här tillverkades de berömda häst- och vagnskulpturerna i trä som blivit känd i trakten. En unik möjlighet att äga ett hem som bär på en del av lokalt konsthantverkshistoria. Och glöm inte dasslängan från 1920-talet, med sina fem dubbelfjölade dass, ett autentiskt inslag av gångna tiders byggnadskonst som ger ytterligare karaktär till denna unika fastighet. Ta chansen att bli ägare till detta pittoreska hem, där varje rum berättar en historia och varje detalj andas karaktär och charm från förr. Utöver försäljningen av Näsby 22 säljs även grannfastigheten Näsby 24. Att förvärva båda dessa fastigheter innebär att man får två stora hus och en enorm, helt privat trädgård. Med denna möjlighet öppnar sig en unik chans att skapa ett expansivt och privat boendeområde, perfekt för den som söker både utrymme och avskildhet, eller för den som drömmer om generationsboende. Läs mer om Näsby 24 här: https://www.notar.se/kopa-bostad/objekt/5GNCI6J86P5UJPHB Här bor man både nära naturen men samtidigt med utmärkta pendlingsmöjligheter till både Uppsala (30 km), Arlanda (45 km) och Stockholm (85 km). I det familjära och charmiga området Näsby finns en gemenskap präglad av vänliga grannar och trivsam samvaro för både barn och vuxna i alla åldrar. Här finner ni också det välkända varuhuset Thuns, Kafé/Restaurang Go'biten och en inspirerande inredningsbutik. För den som söker äventyr är Faringe slutdestinationen för Lennakatten, en museijärnväg som tar resenärer på en historisk resa genom vackra landskap och trevliga resmål såsom Fjällnora, Marielund, Länna och Almunge. Lännakattens lokstall och verkstäder ligger även det i Näsby. Här bor man med närhet till Almunge där ni har allt man behöver för en bekväm vardag, inklusive två livsmedelsbutiker, bensinstation och vårdcentral. För barnen erbjuds en närliggande grundskola för årskurs 1-9, medan idrottsentusiaster kan dra nytta av en välutrustad idrottshall med simbassäng och idrottsplats, samt ett elljusspår för motion och rekreation. För den som uppskattar friluftsliv finns det gott om möjligheter att njuta av naturen. Badplatser vid Södersjön, Långsjön och Fjällnora erbjuder avkoppling och förfriskningar under sommarmånaderna. Dessutom finns närhet till två golfbanor för den som vill utöva sin favoritsport. Här kan du verkligen uppleva det bästa av både lantlig charm och stadsnära bekvämlighet. Kom och upplev detta unika hem på plats! Annonsen komme

Sjöviksbyn, null, Östhammars kommun
  • 3 lediga bostäder

Sjöviksbyn

Fritidshus
Östhammars kommun
Notar
fr. 1 995 000 kr
120 m²
4 rum
1 538 m² tomt

Visning av hela Sjöviksbyn kommer att ske söndag 12 maj 14:15-15:00! Visningen sker på Höjdvägen 8. Priser från: En tomt kvar med sjöutsikt pris 1 995 000:- Skalhus pris från 3 495 000:- Färdiga hus från 5 295 000:- För frågor kring skalhus kontakta mäklaren. Varmt välkomna på visning och upplev själv charmen och potentialen i Sjöviksbyn. Här får ni inte bara en chans att utforska våra olika projekt, utan också att direkt interagera med byggherren för att få alla detaljer och svar på era frågor. Med skalhus som ni kan forma helt efter era egna drömmar till färdiga inflyttningsklara hus, erbjuder Sjöviksbyn ett brett spektrum av möjligheter för alla smaker och behov. Det är dags att förverkliga er vision om det perfekta hemmet! Varmt välkomna på visning och upplev själv charmen och potentialen i Sjöviksbyn. Här får ni inte bara en chans att utforska våra olika projekt, utan också att direkt interagera med byggherren för att få alla detaljer och svar på era frågor. Njut av ett lugnt boende med närhet till Östhammar och Öregrund, två pärlor i Roslagen. Området erbjuder vackra strövområden, elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. Öregrund lockar med mysiga butiker, vårdcentral, apotek, sporthall, gym, bastu, bibliotek, systembolag, restauranger och kaféer. För den golfintresserade ligger Öregrunds Golfklubb endast någon minut med bil bort eller varför inte ta golfbilen ner till 7ans tee. En pittoresk ort som erbjuder aktiviteter året. På sommaren med all från båttävlingar till festivaler för alla åldrar och på vintern skridskor åkning på dammar och sjöar. I Östhammar, kommunens centralort, lockar Östhammarsfjärden och det vackra sjötorget med ett brett utbud av restauranger. Med båten över fjärden är ni inne i centrum på minuten där ni kan promenera längs charmiga gågator omgivna av pittoresk bebyggelse. Upplev en harmonisk småstadskänsla med ett trivsamt föreningsliv och fräscha livsmedelsbutiker. Njut av goda pendlingsmöjligheter från både Östhammar och Öregrund till Uppsala, Stockholm och Gävle.

  • Nybyggnadsprojekt
Göte Turessons väg 7A, Ultuna, Uppsala kommun

Göte Turessons väg 7A

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/5
3 295 kr/mån
42 714 kr/m²

Ring mäklaren för privatvisning! Lägenheten säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma! Välkommen till denna moderna lägenhet, där bekvämlighet och stil möts. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med en rymlig hall utrustad med avhängningsmöjligheter på en praktisk hatthylla och generös förvaring i en garderob. Allrummet är väl tilltaget och rymmer både en bekväm soffgrupp, matplats och en säng för en mångsidig användning. Från allrummet leder en dörr ut till lägenhetens balkong där du kan njuta av frisk luft och en trevlig utsikt. Köket är komplett utrustat med moderna bekvämligheter såsom diskmaskin, induktionshäll och kyl/frys för att göra matlagningen till en njutning. Badrummet är stilrent inrett och erbjuder en bekväm dusch samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Ultuna är ett område som ligger ca sex kilometer söder om Uppsala centrum. I området är cykeln det populäraste transportmedel och det tar er ca 20 - 25 minuter från centrala delarna av Uppsala. Närmaste busshållplats ligger på Uppsala Veterinärvägen endast någon minut från huset. Till granne har ni SLU och Friskis & Svettis. I närområdet Sunnersta finns en livsmedelsaffär och pizzeria när ni inte har tid att laga middag hemma.

  • Balkong
  • Hiss
Stationsgatan 38, Centrum, Uppsala kommun
Stationsgatan 38, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Stationsgatan 38, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Stationsgatan 38

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
4 200 000 kr
101 m²
3 rum
vån 3/7
4 272 kr/mån
41 584 kr/m²

Nu finns chansen att bo i centrum med Frodeparkens grönskande träd utanför fönstret och endast några steg från pendling och nöjen. Här finner vi en unik lägenhet med oslagbart läge i Uppsala. Perfekt läge för den som pendlar och reser med Arlanda 25 minuter bort! Välkommen till detta fantastiskt trevliga boende som erbjuder ett modernt utseende med hjärta och värme. Här finner vi en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, två helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Två vackra rymliga sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Sen finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer samlas för en trevlig kväll. Köket är fullt utrustat och har en trevlig bardisk där man kan umgås medans ni lagar mat. Vardagsrummet med sin öppna planlösning mot köket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd och bostadens matplats har en fantastisk utsikt. Dessutom kommer detta boende med en mycket rymlig inglasad balkong där ni kan duka upp för fest och avnjuta solen och vyn över stan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torngatan 40, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Torngatan 40, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Torngatan 40, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Torngatan 40

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 6/7
4 601 kr/mån
37 911 kr/m²

//Våning 6// Hiss från markplan// Två balkonger -varav en inglasad// Varmgarage i källaren// Ljus och rymlig bostad// Varmt välkomna till Torngatan 40 och denna välplanerade 3:a i trevliga Kapellgärdet. Detta stilrena hem är utöver det vanliga. Bostaden ligger belägen på våning 6 och erbjuder magnifik utsikt över takåsar samt Domkyrkans spiror. Tack vare lägenhetens två balkonger, varav en som är inglasa, kan ni njuta utav solen från morgon till kväll. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob, två rymliga sovrum varav den ena med inbyggd garderob och ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Vidare finner ni hjärtat av bostaden som är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönsterpartier ges detta rum både ljus och rymd. Allt vad ni kan önska av ett modernt boende får ni i denna bostad! Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 15 minuter till Uppsalas stadskärna och Centralstationen. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skolor för alla åldrar inom räckhåll, Fyrishov, affärshuset Kvarnen ett stenkast bort med en ICA med generösa öppettider, apotek, restauranger och annan service. I ert närmsta kvarter finns gym, frisör samt kiosken MyWay. Ni tar er även snabbt till Röbospåret och de vackra motionsstråken som finns runt Gamla Uppsala högar. Denna lägenhet måste upplevas på plats - Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
S:t Olofsgatan 52A, Höganäs, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 52A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
1 795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 416 kr/mån
44 875 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade "minitvåa" i populära Höganäs! Här bor ni med närhet till både centralstationen och stadskärnan. Lägenheten är belägen i ett fantastiskt 30-talshus ritat av stadsarkitekten Gunnar Leche som även ritat stadsteatern och Vaksalaskolan. Denna anrika förening är en av Uppsalas äldsta bostadsrättsföreningar och har flertalet av de större renoveringarna redan avklarade. Detta boende har varsamt renoverats med moderna lösningar som harmoniserar väl med originalcharmen och präglas utav väldisponerade ytor, charmiga detaljer och smakfulla materialval. Här välkomnas ni av en luftig och trevlig hall med bra plats för avhängning. Från hallen når ni det stilrent renoverade köket med gott om plats för matlagningskreativitét. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för möblemang efter önskemål. Här kan ni samlas för härliga tillställningar och även njuta av fredagsmyset i soffan. Vidare erbjuds ett trivsamt sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Ta chansen och flytta in på denna centrala adress med hela stadskärnan endast ett stenkast bort. Lägenheten är belägen i ett grönt och lugnt område med en stor och trivsam innergård som erbjuder möjlighet till aktiviteter för alla medlemmar. Det är även ett perfekt läge för dig som planerar att pendla, då centralstationen ligger nära till hands på ett bekvämt promenadavstånd. I närområdet finner ni Friskis & Svettis samt Kvarnengallerian som har allt från bussförbindelser och systembolag till Ica Supermarket Torgkassen och diverse övrig service. Höganäs är en omtyckt stadsdel omgiven av parker och torg som många drömmer om att få bosätta sig i! Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 101