Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Byggmästargatan 1A, Sala backe, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Byggmästargatan 1A, Sala backe, Uppsala kommun, bild 2
Byggmästargatan 1A, Sala backe, Uppsala kommun, bild 3

Byggmästargatan 1A

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 850 000 kr
53,3 m²
2 rum
vån 2/3
3 648 kr/mån
34 709 kr/m²

Nu saluförs en ytterst väldisponerad tvåa i grönskande Sala Backe! Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med de större renoveringarna utförda i ett lugnt område med bekvämt avstånd till centrala Uppsalas stadspuls. Bostadens yta fördelar sig på ett stort och luftigt vardagsrum, ett fräscht kök med sociala ytor, ett rymligt och ljust sovrum samt ett stamrenoverat helkaklat badrum med golvvärme. Från vardagsrummet når ni lägenhetens balkong där ni kan njuta av solen och utsikten mot den gröna och lummiga innergården. Lägenhetens smarta planlösning inbjuder till ett trivsamt umgänge och tillsammans med de generösa fönsterpartierna upplevs lägenheten som ljus och rymlig. Till bostaden hör även ett förråd för extra förvaringsmöjligheter. Här bor ni i omtyckta kvarter med närhet till Gränbystaden med bl.a. mataffärer, shopping, apotek, restauranger och systembolag. Vill man känna på stadslivet tar man bara stadsbussen på några minuter eller varför inte en promenad? I området finns Brantingstorg med Ica, pizzeria, apotek, bensinmack, grönområden och trevliga promenadstråk samt ett flertal populära restauranger och kaféer.

  • Premium
  • Balkong
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 14E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 14E

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
39 m²
2 rum
vån 4/4
2 903 kr/mån
48 590 kr/m²

Varmt välkommen till Petterslundsgatan 14E och denna välplanerade gaveltvåa i centralt läge längst upp i huset med balkong! Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och köksdel vilket gör denna bostad riktigt social och trivsam. Vidare finns ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck sprids här ett härligt ljus i hela bostaden. Genomgående ekparkett, ljust målade väggar och smakfulla materialval i kök och badrum. Välskött och stabil förening med bredband, kabel-TV, IP-telefoni och bostadsrättstillägg inkluderad i månadsavgiften. Bra extern förvaring i rymligt vindsförråd. Här bor du med ett mycket lugnt, men ändå centralt läge. Perfekt för pendlaren med ca 5-10 minuters promenad till Resecentrum. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger, Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert & kongress. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Näckrosgatan 3B, Johannesbäck, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Näckrosgatan 3B, Johannesbäck, Uppsala kommun, bild 2
Näckrosgatan 3B, Johannesbäck, Uppsala kommun, bild 3

Näckrosgatan 3B

Radhus
Johannesbäck, Uppsala kommun
Notar
5 195 000 kr
74 + 55 m²
6 rum
5 434 kr/mån
70 203 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva en mycket inbjudande bostad med inredd vind och källare på attraktiva Näckrosgatan 3B. Detta charmiga hem ligger inbäddat bland gröna och lummiga villakvarter i Brf Renfanan, där ni får tryggheten av en bostadsrättsförening men ändå känslan av att bo i ett eget hus. På entréplan välkomnas ni av en inbjudande hall, ett allrum och ett helkaklat badrum med dusch. Det ljusa köket är fullt utrustat och har en öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet med öppen spis och utgång till hemmets baksida. Här finns även ett rymligt sovrum med bra förvaring. Vindsplanet erbjuder två fina sovrum och en wc, vilket ger gott om utrymme för familjen. Källarplanet är inrett med ett trevligt allrum som kan anpassas efter egna behov, vilket gör detta hem ännu mer flexibelt och användbart. Baksidan av huset har en stor och härlig altan med utsikt över öppna gräsytor, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter för hela familjen. Till bostaden hör även två förråd och en parkeringsplats, vilket ger extra bekvämlighet. Salabacke är ett populärt område endast 8 minuter från stadskärnan, med utmärkta bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar som snabbt tar dig till Centralstationen. Området är omtyckt av människor i alla åldrar och erbjuder härliga grönområden, parker, populära caféer och restauranger. Här finns närhet till både Willys och Årstahallen med sina generösa öppettider samt flera förskolor, skolor och aktiviteter för barn och ungdomar. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tagit del av all information.

  • Premium
  • Uteplats
Vaksalagatan 36C, Höganäs, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Vaksalagatan 36C, Höganäs, Uppsala kommun, bild 2
Vaksalagatan 36C, Höganäs, Uppsala kommun, bild 3

Vaksalagatan 36C

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
4 187 kr/mån
47 075 kr/m²

Välkommen att trivas här på Vaksalagatan 36C. Här saluförs nu en bostad i absoluta toppskick, bostaden är belägen högt upp i huset med balkong i soligt läge. Direkt när ni stiger in i bostaden möts ni av en hemtrevlig känsla och fräscha ytskikt. Bostaden har en härlig känsla och det blir lätt att trivas här från dag ett. Utmärkande drag för bostaden är dess genomgående fina skick, läckra golv, takhöjd, fönsterbrädor och balkongen som ligger belägen i soligt läge. Föreningen består av ett bostadshus innehållande 39 lägenheter och 1 lokal med adress Vaksalagatan 36 A-D. Fastigheten byggdes år 1938. I föreningen är de största renoveringarna utförda och ekonomin god. För föreningens medlemmar finns det tvättstuga, torkrum, cykelrum, övernattningslägenhet och en inbjudande innergård att nyttja. Här bor ni med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Området präglas av en lugn och trygg känsla. Resecentrum och Uppsalas stadspuls ligger beläget med krypavstånd. Vid Vaksala torg finner ni en trevlig torghandel och UKK med såväl konserter, föreläsningar, luncher mm. Granne till torget finns populära köpcentret Kvarnen med service som livsmedelsbutik, systembolag, Notar mäklare, apotek mm. Utöver detta finns som tidigare allt på riktigt bekvämt avstånd. För den aktive är Frodeparken en fin väg till Fålhagens IP, en perfekt plats att starta morgonen på! Här finns det en fin motionsslinga att aktivera sig på. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

  • Premium
  • Balkong
Norrtäljegatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Norrtäljegatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Norrtäljegatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Norrtäljegatan 16B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
36,2 m²
1.5 rum
2 132 kr/mån
52 348 kr/m²

"Mini tvåa" // Alkov // Toppskick // Balkong // Välmående förening Oerhört charmig lägenhet mitt i centrala Uppsala! Nu ges tillfället att förvärva en riktigt trevlig lägenhet på central och populär adress. Väljer ni att bosätta er i denna bostad kommer ni att kunna njuta av en kvadratsmart lägenhet med allt ni kan tänkas behöva för att trivas under en längre tid. I bostaden är det gott om förvaring, rejält kök, fräscht badrum, sovrum/alkov, vardagsrum mot innergård och balkong. Balkongen ligger bra solläge. Väljer ni att bosätta er på Norrtäljegatan 16B kommer ni bo i ett perfekt läge i centrum. Här bor ni med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Området präglas av en lugn och trygg känsla. Resecentrum och Uppsalas stadspuls ligger beläget med gångavstånd. Vid Vaksala torg finner ni en trevlig torghandel och UKK med såväl konserter, föreläsningar, luncher mm. Granne till torget finns populära köpcentret Kvarnen med service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm. Utöver detta finns som tidigare allt på riktigt bekvämt avstånd. För den aktive är Frodeparken en fin väg till Fålhagens IP, en perfekt plats att starta morgonen på! Här finns det en fin motionsslinga att aktivera sig på. Vintertid finns det när vädret tillåter längd skidspår och skridskobana. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

  • Premium
  • Balkong
Eriksbergsvägen 44, Eriksberg, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 15:30
Eriksbergsvägen 44, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 2
Eriksbergsvägen 44, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 3

Eriksbergsvägen 44

Villa
Eriksberg, Uppsala kommun
Notar
7 250 000 kr
118 + 59 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Många är vi nog som sneglat upp på det rosaröda huset som tronar över Eriksbergsvägen. Nu närmar det sig försäljning av denna unika fastighet för första gången på nära fem decennier. Huset uppfördes 1928 av anställda på Uppsala Ekeby och har därefter haft endast 4 ägare. Ett flertal renoveringar har genomförts, men mycket av den ursprungliga charmen finns kvar, bl.a. genuina trägolv, ursprungliga fönster (i de flesta fall är även de innefattade glasrutorna av den gamla sorten), 2 braskaminer mm. Så som ursprungligt var, är fasaden putsad och kalkmålad, därav den levande ytan. Fasaden renoverades för två år sedan. Vid renoveringen konsulterades bl.a. Riksantikvarieämbetet, Uplandsmuseet, kommunens Stadsantikvarie och Statens Fastighetsverk, för att säkerställa en fackmannamässig hantering innan murare anlitades. Fastigheten är högt belägen, med en magnifik utsikt över Ekebydalen. Från balkongen kan man i väster se solen gå ner över Flogsta, medan Domkyrkan och Slottet skymtar öster. I Ekebydalen tvärs över Eriksbergsvägen finns skidspår ut mot Mälaren och Hågadalen-Nåstens naturreservat, samt ett flertal cykel- och promenadvägar, och motionsrundor. Läget är öppet, fritt och ogenerat, samtidigt som service erbjuds på nära håll. Vid Västertorg, som ligger bara några minuters gångväg bort, finns bl.a. två livsmedelsaffärer, pizzeria, apotek och vårdcentral, samt Eriksbergsskolan. Den stora tomten är rik på möjligheter. Framsidan rymmer en uppvuxen trädgård med röda, vita och svarta vinbär, hallon, ett äppelträd (Åkerö), samt möjligheter till odling och fritidsaktiviteter. Baksidan består av naturtomt med en naturlig damm. Här har också stora generösa trädäck uppförts, perfekta uteplatser med många soltimmar för vila och avkoppling samt social samvaro. Perfekt läge för barnfamiljer, med närhet till idrottsplatser, skolor, busshållplatser och fina cykelvägar och natursköna områden. Här kan du njuta av både det lugna, trygga läget med stadens puls och inom bekvämt avstånd. Från de ljusa, fina rummen har man fri utsikt åt alla väderstreck. Altanen i söderläge och det inglasade uterummet bjuder på härlig markkontakt i insynsskyddat läge. På övervåningen finns även en nyrenoverad balkong med fantastisk utsikt. Huset erbjuder 5 rum och kök, där 2-4 rum kan utgöra sovrum beroende på hur man planerar boendet. I källaren finns ett av rummen som dessutom har en egen ingång. Perfekt som generationsboende eller om man vill utveckla till uthyrningsdel. Att en kylig vinterkväll njuta framför en mysig brasa vid en av kaminerna, att en varm sommarmorgon stiga ut från sovrummet och dricka sitt morgonkaffe på balkongen, eller att en kulen höstkväll inta sin måltid i uterummet vid klipporna och dammen, och ändå vara skyddad från regn och kyla – det är bara några av de fina stunder som detta hus har att bjuda.

  • Premium
Kärrdalsgränd 6, Öregrund, Östhammars kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Kärrdalsgränd 6, Öregrund, Östhammars kommun, bild 2
Kärrdalsgränd 6, Öregrund, Östhammars kommun, bild 3

Kärrdalsgränd 6

Villa
Öregrund, Östhammars kommun
Notar
3 995 000 kr
140 m²
4 rum
758 m² tomt

Välkommen till Kärrdalsgränd 6! Bara en kort promenad från bad och Öregrunds hamn ligger denna pärla. Här bor ni i en färdigställd bebyggelse med ett naturstråk utanför dörren som gör att huset upplevs väldigt privat utan att för den sakens skull ligga ensligt. Huset erbjuder tre sovrum, två badrum varav det större erbjuder bastu och utgång till altanen. Det stora sällskapsrummet ger gott om plats för soffgrupp, matbord samt stora sällskap som kan samlas runt den väl tilltagna köksön. I rummet finns också ett loft som kan nyttjas till förvaring eller som krypin för gäster. På tomten finns också ett garage med plats för en bil, ytterligare förvaring samt med ett gästrum som har vatten indraget. Såväl hus som garage värms med vattenburen golvvärme via bergvärme. På garageväggen sitter även en laddbox för elbil. Tomten består till stor del av ett trädeck som sträcker sig runt huset och erbjuder många timmars sol eller skugga under varma dagar. I tomtgräns finns även en avgrusad yta som kan vara lämplig som uppställningsplats för exempelvis båt eller husvagn.

  • Premium
Göte Turessons väg 7A, Ultuna, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Göte Turessons väg 7A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Göte Turessons väg 7A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Göte Turessons väg 7A

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Notar
1 395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/5
3 295 kr/mån
39 857 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet som förenar komfort och stil. Lägenheten har en smart planlösning med en rymlig hall utrustad med praktisk hatthylla och gott om förvaringsutrymme i en rymlig garderob. Det generösa allrummet erbjuder en flexibel yta som rymmer soffgrupp, matplats och säng, vilket gör det enkelt att anpassa efter behov. Från allrummet når du balkongen, en perfekt plats för att njuta av frisk luft. Köket är modernt och välutrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys samt inbyggd mikrovågsugn vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Badrummet är smakfullt inrett och inkluderar en rymlig dusch samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ultuna är ett område som ligger ca 12 minuter söder om Uppsala centrum. I området är cykeln det populäraste transportmedel och det tar er ca 20 - 25 minuter från centrala delarna av Uppsala. Här bor du i ett trevligt och grönskande område med närhet till både grönområden, promenadvägar och parker. Läget är perfekt för den som studerar eller arbetar vid SLU, Ångström eller BMC. I närheten ligger Rosendal, som erbjuder matbutiker, gym, idrottshallar, padel- och tennisbanor samt kaféer. Det är cykelavstånd till fina badplatser och stadens centrum, och området har även bra bussförbindelser. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Portalgatan 4B, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Portalgatan 4B, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 4B, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 4B

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
3 795 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/5
6 316 kr/mån
37 950 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska och ljusa fyra på våning fyra i populära Kapellgärdet, som erbjuder allt ni kan önska er för ett bekvämt och modernt boende. Denna bostad är perfekt för familjen som vill ha det lilla extra, med dubbla badrum och två underbara inglasade balkonger – en med kvällsol och västerläge mot den rofyllda innergården och en med morgonsol och österläge. Ni möts av en välkomnande hall med generösa förvaringsmöjligheter. Det stora vardagsrummet är luftigt och har plats för en stor soffgrupp samt utgång till den ena balkongen, vilket skapar en härlig plats för sociala stunder och avkoppling. Bostaden har tre rymliga sovrum, alla med goda förvaringsmöjligheter, varav ena med en stor klädkammare. Ett av dem har även utgång till den andra balkongen – perfekt för att njuta av morgonsolen. De två helkaklade badrummen erbjuder extra lyx och komfort; det ena har plats för ett avkopplande badkar medan det andra är utrustat med en modern dusch. Köket är mysigt och fullt utrustat med plats för ett matbord. Till bostaden hör även ett källarförråd för extra goda förvaringsmöjligheter. Kapellgärdet är ett område som ständigt växer och blir alltmer populärt tack vare sin närhet till Uppsalas stadskärna och Centralstationen, bara en kort promenad på cirka 10 minuter. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor för alla åldrar. Affärshuset Kvarnen, med ICA, apotek, Systembolaget, restauranger och annan service, ligger bara ett stenkast bort. Dessutom finns närlivs, frisör, gym och grönområden med lekpark i närheten – allt ni behöver för ett bekvämt och trivsamt liv. Missar inte chansen att förvärva denna pärla i ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och uppleva denna fantastiska bostad på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tiundagatan 38, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Tiundagatan 38, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Tiundagatan 38, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Tiundagatan 38

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 450 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2
1 984 kr/mån
53 704 kr/m²

Välkomna till Tiundagatan 38 – ett perfekt hem för dig som vill bo centralt men ändå lugnt! Denna charmiga bostad på 27 kvm har allt du behöver. När du kliver in möts du av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter som leder vidare till ett stilrent, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin - perfekt för en bekvämare vardag. Allrummet har ett härligt ljusinsläpp som ger en ljus och rymlig känsla, och härifrån når du också den praktiska kokvrån. Till bostaden tillhör även ett rymligt förråd som ger goda möjligheter för extra förvaring. Bostaden ligger i Luthagen, en av Uppsalas mest attraktiva stadsdelar. Luthagen kännetecknas av sina ståtliga våningar, gröna områden och vackra hus i klassiska stilar. Området har tidigare vunnit pris som Uppsalas populäraste stadsdel, och det är inte svårt att förstå varför. Här bor du nära välsorterade mataffärer och ett brett urval av restauranger. Fyrisån och Fyrishov ligger inom bekvämt avstånd, och det är lika nära till Ekonomikum, grönskande parker, Stabby skogen och flera nationer. Luthagen erbjuder en perfekt balans mellan stadens puls och ett lugnt och trivsamt bostadsområde. För pendlaren är detta läge oslagbart, med utmärkta kommunikationer oavsett om du föredrar bil, cykel eller kollektivtrafik. Området är dessutom hem till några av Uppsalas bästa förskolor och skolor, vilket gör det till ett idealiskt val för familjer. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Luthagen – välkommen hem!

  • Premium
Vallonvägen 14, Österbybruk, Östhammars kommun
  • Sön 11 aug kl 13:15
Vallonvägen 14, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 2
Vallonvägen 14, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 3

Vallonvägen 14

Lägenhet
Österbybruk, Östhammars kommun
Notar
650 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 4/4
3 743 kr/mån
11 775 kr/m²

Välkommen till Vallonvägen 14 – en unik vindsvåning som verkligen har allt! Här har ni en bostad där uttrycket "Bostaden måste upplevas på plats" verkligen passar in. Denna charmerande bostad erbjuder 2 rum och kök som har byggts om till hela 2 extrarum, perfekt för dig som behöver extra utrymme för arbete eller hobby. När du stiger in möts du av en känsla av rymd tack vare den imponerande takhöjden. De stora fönstren släpper in generöst med ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. De fina ytskikten och bevarade detaljerna ger bostaden karaktär och charm som verkligen är något extra. Det fullt funktionella köket är en dröm för matlagningsentusiasten, med både modern utrustning och vackra, tidstypiska inslag som ger en hemtrevlig känsla. Här kan du enkelt bjuda in till både vardagsmiddagar och större middagsbjudningar. Badrummet är stamrenoverat och håller en hög standard, vilket ger både trygghet och komfort i vardagen. Bostadens mysiga balkongen vetter mot den vackra sågdammen och erbjuder en perfekt plats för morgonkaffet i solens första strålar. Här kan du njuta av en rofylld start på dagen med en underbar utsikt. Till bostaden finns 2 förråd varav ett matkällarförråd. I Österbybruk bor ni i en vacker del av Östhammars kommun, här finns en fin sim- och sporthall och utegym för den som vill vara aktiv på sin fritid. På sommaren kan ni njuta av ett dopp på Simbadets camping med hopptorn och fin brygga. Väljer ni att bosätta er här har ni centrum runt hörnet, som erbjuder matbutiker, apotek, konditori, restaurang, skola och förskola m.m. I Österbybruk finns god kommunikation med både bil och buss till övriga kommuner som till exempel Östhammar, Öregrund, Tierp eller Uppsala. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
Fjärdhundragatan 12, Tuna Backar, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Fjärdhundragatan 12, Tuna Backar, Uppsala kommun, bild 2
Fjärdhundragatan 12, Tuna Backar, Uppsala kommun, bild 3

Fjärdhundragatan 12

Lägenhet
Tuna Backar, Uppsala kommun
Notar
3 295 000 kr
96 m²
4.5 rum
vån 1
5 772 kr/mån
34 323 kr/m²

Varmt välkomna till Fjärdhundragatan 12 och denna välplanerade gavellägenhet! Endast en trappa upp finner ni denna fina 4:a i gott skick. Här är den bara att flytta in och stortrivas från dag ett. Planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren samt platsbyggda garderober. Ett luftigt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier som vetter mot två väderstreck, tre rymliga sovrum och ett fullutrustat kök med goda arbetsytor samt matplats i direkt anslutning. Ni finner utgången till balkongen genom matplatsen. Vidare finns ett helkaklat badrum samt en mindre gäst wc. Brf Thunbergia är en stabil och välskött förening med ett eget gym, föreningslokal, gästrum, tvättstuga och cykelförråd. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Föreningen har även gemensamt elavtal för att hålla nere föreningsmedlemmarnas kostnader. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för det gemensamma elavtalet. Flertalet parkeringsplatser med finns så som elplint, utan elplint, laddningsbara parkeringsplatser och garage. För tillfället finns lediga garage- samt parkeringsplatser med elstolpe. I det direkta närområdet har ni glädje av att kunna njuta av några av Uppsalas i särklass finaste promenadstråk, går turen längsmed koloniallotterna och det vackra årummet? Eller väljer ni att ta turen till Gamla Uppsala för ett fik på det inbjudande caféet? Tunabackar/Svartbäcken är ett område som många Uppsalabor gillar oavsett årstid. Området är vackert och det är härligt att följa årstiderna i denna del av Uppsala. Oavsett tid på året så finns det alltid något som gör att det känns mycket hemtrevligt och mysigt att vara i detta trygga och stadsnära kvarter. Från bostaden har ni närhet till allt ni kan tänkas behöva, mataffärer, kvarterskrogar, Fyrishov med aktivitetshallar och Röbo med Uppsalas bästa motionsspår. Det går även lätt att cykla genom villakvarteren och ni kan snabbt ta er till centralen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Botvidsgatan 4B, Höganäs, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Botvidsgatan 4B, Höganäs, Uppsala kommun, bild 2
Botvidsgatan 4B, Höganäs, Uppsala kommun, bild 3

Botvidsgatan 4B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1
2 830 kr/mån
39 419 kr/m²

Välkomna till detta inbjudande hem i vackert 30-tals hus beläget på en lugn gata i Höganäs. Här finner ni en mycket tilltalande lägenhet med karaktär och öppen planlösning. Lägenheten erbjuder en rymlig hall, kaklat badrum med dusch samt ett mysigt sovrum med klädkammare. Vidare finner ni ett fullt maskinellt utrustat kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Stora fönster som släpper in generöst med naturligt ljus och ett vardagsrum som blir den självklara samlingspunkten. Bjud in till en god middag eller mys ner i soffan en regnig helg och njut av detta toppenboende med ett oslagbart läge! Som boende i Höganäs bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva boendekvarter. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym, Höganäsparken, Notar Uppsalas kontor och allt vad som finns i Uppsala centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Kungsgatan 91D, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Kungsgatan 91D, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 91D, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 91D

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/8
2 719 kr/mån
48 429 kr/m²

Drömmer du om att bo i en nyproducerad bostad med härlig uteplats i attraktiv kvarter? Då har du hittat hem! Nu saluförs denna fräscha 1rok om 35 kvm med moderna rum och stilrena materialval. Perfekt som förstabostad, studenten eller som övernattningslägenhet! Bostaden erbjuder en hall med klinkergolv och praktisk skjutdörrsgarderob, ett stilfullt badrum med dusch och kombimaskin. Vidare finner ni ett modernt kök med bra arbetsytor och full maskinell utrustning. Öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet. Hemmet har även en mysig sovalkov. Från köket nås den fantastiska uteplatsen som blir den givna platsen att umgås på under sommarens varma dagar. Väljer ni att bosätta er på Kungsgatan 91D kommer ni att bo i en växande stadsdel som har allt inom räckhåll. I området finns allt från matbutik, service, café, frisör, Anna Petrus park, Stadsträdgården och restauranger. Njut av härliga promenader längs Fyrisån in mot stadens puls. På enbart 10 minuters promenad når man perrongen på Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar för jobb på annan ort samt så tar ni er även enkelt ut på E4:an med bil. Ta chansen att flytta in i detta centrala område med hela Uppsalas utbud inom räckhåll. Till bostaden hör ett källarförråd. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Östermalmsvägen 2D, Söderfors, Tierps kommun
  • Sön 11 aug kl 11:45
Östermalmsvägen 2D, Söderfors, Tierps kommun, bild 2
Östermalmsvägen 2D, Söderfors, Tierps kommun, bild 3

Östermalmsvägen 2D

Lägenhet
Söderfors, Tierps kommun
Notar
395 000 kr
75,3 m²
3 rum
vån 2/3
3 924 kr/mån
5 246 kr/m²

Välkommen hem till Östermalmsvägen 2D! En ljus och härlig bostad med tre rum och kök som utstrålar både charm och funktionalitet. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan komfort och stil! När ni kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall med vackert klinkergolv, här finns gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och skapa en välkomnande atmosfär. Bostadens helkaklade badrum är en fröjd för ögat med sin moderna design och praktiska lösningar. Köket är fullt utrustat och erbjuder generöst med arbetsyta och förvaringsmöjligheter, vilket gör det till en dröm för hemmakocken. Här kan du skapa allt från snabba vardagsmiddagar till imponerande festmåltider. Det ljusa och rymliga sovrummet är en oas av lugn och ro, perfekt för en god natts sömn. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en underbar balkong med eftermiddagssol, där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av med en bok på kvällen. Det tredje rummet kan anpassas efter dina behov – kanske ett mysigt gästrum, ett hemmakontor eller ett lekrum för barnen. BRF Härden Söderfors är en mycket stabil förening som endast har en belåningsgrad på 1096kr enligt årsredovisningen 2023. Till bostaden tillhör 2 förråd varav 1 matkällarförråd. Söderfors är ett lugnt och familjärt område där det finns livsmedelsbutik, skola, gym och en pizzeria & restaurang. Från Stallgatan 3 når ni vattnet på endast 2minuters gång, till livsmedelsbutiken ICA tar det 11 minuter att gå och till skolan tar det bara 9 minuter. De som pendlar här ifrån brukar enkelt ta sig till Tierp med buss eller bil för att sedan stiga på de smidiga tågen till Uppsala, Stockholm eller till Gävle. Missade du din chans att bo i denna fantastiska bostad? Kom och upplev själv varför Östermalmsvägen 2D är det perfekta valet för ditt nästa hem! Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
Viragatan 5, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Viragatan 5, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Viragatan 5, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Viragatan 5

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
2 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/6
5 338 kr/mån
36 524 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga och väldisponerade lägenhet om tre rum och kök i ett centrumnära läge! Här finner ni ett modernt boende med öppna ytor och stor balkong med utsikt över den härliga innergården. In i bostaden möts ni av en välkomnande hall med klinkergolv och goda förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober med spegelglas. Från hallen finner ni det helkaklade badrummet med golvvärme och tvättmöjligheter i direkt anslutning. Ta er vidare till bostadens fullt utrustade kök med bänkskivor i vacker sten som erbjuder stilrena materialval och sociala ytor. Köket har en modern öppen planlösning mot det ljusa och luftiga vardagsrummet som erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare breda fönsterpartier. Lägenhetens rymliga balkong belägen i ett rogivande läge mot föreningens innergård når ni ifrån vardagsrummet. Vidare erbjuds även två rymliga sovrum samt en klädkammare för extra förvaring. Till lägenheten hör även ett förråd. Här bor ni på en lugn gata i ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum. I området finns flera restauranger, gym, skönhetssalonger, apotek och matkedjan Willys. Bostaden är även nära belägen den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Inte långt bort finner du Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via en gångbro över Fyrisån. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar, du tar dig även enkelt ut på E4:an härifrån. Ta chansen att flytta in i detta centrala område med hela Uppsalas utbud inom räckhåll! Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Väderkvarnsgatan 46A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:15
Väderkvarnsgatan 46A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 46A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 46A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 639 kr/mån
38 385 kr/m²

Här får du en perfekt kombination av bekvämt cityliv och lugnet i en trivsam stadsdel med närhet till allt du kan tänkas behöva. Denna välplanerade lägenhet bjuder på ett rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp från stora fönster, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och arbetsplats. Det stilrena köket är är fräscht med moderna vitvaror och bra arbetsytor och gott om förvaring. De gamla detaljerna som vackert vitmålat trägolv och klassiskt skafferi bidrar till den svårslagna charmen. Halvrummet som är en större inre hall ger möjlighet att möblera med stort matbord eller rejäl arbetsplats . Här finns även en praktisk klädkammare. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder goda förvaringsmöjligheter med garderobslösning bakom draperi. Extra plus är att sovrummet är beläget mot den lugna gården utan eftermiddagssol som ger ett svalt sovrum. Stamrenoverat fräscht badrum med badkar. Föreningen har en inbjudande innergård med två uteplatser där man kan grilla och njuta av de sköna sommardagarna i en lugn grönskande miljö. Området: Fålhagen är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till Uppsala centrum. Här har du gångavstånd till affärer, restauranger, caféer och all service du kan tänkas behöva. För den som pendlar ligger Uppsala Centralstation endast en kort promenad bort, vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholm eller Arlanda. I närområdet finns också flera grönområden och parker som passar perfekt för promenader och rekreation. Fålhagen erbjuder en lugn och trivsam boendemiljö med närhet till både stadspuls och natur.

  • Premium
Geijersgatan 44A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:10

Geijersgatan 44A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 395 000 kr
21 m²
1 rum
1 754 kr/mån
66 429 kr/m²

Varmt välkommen till Geijersgatan 44A - smart planerad 1:a i attraktiva Luthagen! Nu saluförs äntligen denna trivsamma 1rok med en välkomnande hall, ett fräscht badrum, ett bra kök med goda arbetsytor samt ett luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Perfekt som förstabostad, studenten eller som övernattningslägenhet! Detta är helt enkelt en lägenhet som du inte får missa och måste uppleva på plats! Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är bland flera ansett som Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Det var även därför Luthagen tidigare vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel". Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor. Området är perfekt för allt från studenten som söker sin första bostad till den stora familjen som vill bo i ett barnvänligt kvarter. Välkomna på visning!

  • Plus
Östermalmsvägen 2C, Söderfors, Tierps kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Östermalmsvägen 2C

Lägenhet
Söderfors, Tierps kommun
Notar
325 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 235 kr/mån
5 462 kr/m²

Välkommen till Östermalmsvägen 2C i charmiga Söderfors – en ljus och härlig bostad med två rum och kök som väntar på att bli ditt nästa hem! Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil, idealisk för både singelhushållet och det lilla paret. När du stiger in genom dörren möts du av en välkomnande hall med vackert klinkergolv som direkt ger en känsla av kvalitet och omtanke. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och reda. Bostadens helkaklade badrum är fullt funktionellt och har bekvämligheten såsom badkar och tvättmaskin. Köket är utrustat med allt du behöver för att laga dina favoriträtter, och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Det ljusa och rymliga sovrummet ger er möjligheten att möblera efter önskemål, vidare finner ni det stora vardagsrummet härifrån når ni även bostadens balkong – perfekt för morgonkaffet eller avkoppling på kvällen och se ut över fantastiska utsikten! Den smarta planlösningen skapar ett flöde av ljus genom hela lägenheten, vilket gör att varje rum känns luftigt och inbjudande. Med sina smakfulla detaljer och väl genomtänkta planlösning är denna bostad en sann pärla i Söderfors. BRF Härden Söderfors är en mycket stabil förening som endast har en belåningsgrad på 1096kr enligt årsredovisningen 2023. Till bostaden tillhör 2 förråd varav 1 matkällarförråd. Söderfors är ett lugnt och familjärt område där det finns livsmedelsbutik, skola, gym och en pizzeria & restaurang. Från Stallgatan 3 når ni vattnet på endast 2minuters gång, till livsmedelsbutiken ICA tar det 11 minuter att gå och till skolan tar det bara 9 minuter. De som pendlar här ifrån brukar enkelt ta sig till Tierp med buss eller bil för att sedan stiga på de smidiga tågen till Uppsala, Stockholm eller till Gävle. Kom och upplev själv varför Östermalmsvägen 2C är det perfekta valet för ditt nästa hem! Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Plus
  • Balkong
Kungsgatan 71, Centrum, Uppsala kommun

Kungsgatan 71

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3
2 152 kr/mån
50 404 kr/m²

Välkomna till Kungsgatan 71 och denna stilrena 2:a med inglasad balkong mitt i city! Här finner ni det perfekta boendet för den som önskar att bo centralt, billigt och bekvämt. Denna 2:a med sina 49,5 kvm fördelar sig fint över en mycket praktisk hall fylld med garderober och ett modernt kök med en luftig och öppen planlösning mot vardagsrummet. Den öppna planlösningen ger er möjligheten att möblera utefter eget önskemål och öppnar upp för sociala tillställningar i hemmet. Dessutom finns den rymliga balkongen med ett mycket härligt läge i solen till er förfogan. Här kan ni avnjuta morgonkaffet eller kanske en god dryck i eftermiddagssolen? Utöver de generösa sällskapsytorna finner ni även ett sovrum samt ett fräscht badrum med bekvämligheter så som golvvärme och dusch. Här bor ni i en stabil och välskött förening med god ekonomi och en låg belåningsgrad. På våning 4 finner ni föreningens grönskande innergård på taket med stora sällskapsytor, utemöbler och ett fantastisk soldäck med möjligheter för grill och trevliga tillställningar. Som pricken över i:et har föreningen haft tidigare avgiftsfria månader. Just detta boende erbjuder även ett mycket flexibelt tillträde. Så om ni faller pladask för bostaden kan ni få flytta in snarast möjligen! Här bor ni med stans bästa pendlarläge då Uppsala centralstationen ligger över gatan. Den som väljer att bosätta sig här kommer bo mitt i city med närhet till Uppsalas restauranger, livsmedelsaffär, underhållning samt stadens gallerior och gågata fylld med shopping. Några kvarter bort ligger Stadsparken där ni kan ta härliga promenader och joggingrundor runt ån. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 16B, Centrum, Uppsala kommun

Linnégatan 16B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
3 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
4 846 kr/mån
41 188 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en unik kombination av centralt läge och bekvämlighet. När du kliver in genom dörren möts du av en varm och hemtrevlig känsla. Det naturliga ljuset som strömmar in genom fönstren, tillsammans med de ljusa väggarna och vackra golven, skapar en inbjudande miljö i hela lägenheten. Planlösningen är smart och gör det enkelt att anpassa utrymmet efter dina behov. Köket har en praktisk och modern design med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor som underlättar både vardagsmatlagning och festliga tillställningar. Dessutom finns en matplats där du kan njuta av goda måltider och trevliga stunder med familj och vänner. Köket är utformat för att skapa en social och inbjudande atmosfär, perfekt för gemenskap och samvaro. Vardagsrummet är ljust och rymligt, vilket gör det till den perfekta platsen för avkoppling och umgänge. Härifrån finns en utgång till en trevlig balkong med bra solläge, perfekt för att njuta av solen och friska luften. Lägenheten har ett större sovrum med inbyggda garderober och plats för en stor säng. Det mindre sovrummet kan enkelt användas som kontor eller som ett sovrum, och även det har inbyggda garderober för extra förvaring. Det helkaklade badrummet är modernt och stilrent, med plats för tvättmaskin och andra bekvämligheter som behövs för vardaglig användning. Väljer ni att bosätta er här på Linnégatan 16B kommer ni att bo i ett perfekt läge i centrala Uppsala. Här bor ni med närhet till allt vad city har att erbjuda, samtidigt som ni bor i ett lugnt och trivsamt kvarter ett stenkast från Fyrisån. På denna adress har man även närhet till all tänkbar service såsom, restauranger, teatrar, biografer, caféer och ICA Torgkassen, som är en välsorterad mataffär. Går man längs Kungsgatan kommer man till Uppsala resecentrum och Vaksalatorg. Här finner ni även en trevlig torghandel och UKK med såväl konserter, föreläsningar, luncher och mer. Granne till torget finns populära köpcentret Kvarnen med service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm. Utöver detta finns flertalet omtyckta restauranger och träningsanläggningar in på knuten. Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Folkungagatan 22A, Svartbäcken - Tuna Backar, Uppsala kommun

Folkungagatan 22A

Lägenhet
Svartbäcken - Tuna Backar, Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 853 kr/mån
28 913 kr/m²

I en frodig omgivning och fördelaktigt belägen högst upp i byggnaden, presenteras nu denna mycket tilltalande bostad på Folkungagatan 22A! Bostadens välplanerade yta välkomnar dig med en praktisk hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga köket har plats för en större matgrupp, perfekt för att njuta av goda måltider i trevligt sällskap. Om du behöver ett extra sovrum kan du enkelt sätta upp en vägg i denna del för att skapa detta utrymme. I bostaden finns också ett rymligt badrum i helkaklat utförande med bekvämligheter som t.ex. tvättmaskin. Vidare återfinns ett luftigt vardagsrum som flödar av naturligt ljus genom de stora fönstren. Det generösa sovrum som finns i lägenheten har inbyggda garderober och utgång till bostadens rymliga balkong. Här bor ni i en stabil och välskött förening med en låg belåningsgrad och flertalet större renoveringar redan utförda. Föreningen har även tillgång till en trivsam grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjligheter. Svartbäcken - Tuna Backar är ett område som många Uppsalabor gillar oavsett årstid. Området är vackert och det är härligt att följa årstiderna i denna del av Uppsala. Oavsett tid på året så finns det alltid något som gör att det känns mycket hemtrevligt och mysigt att vara i detta trygga och stadsnära kvarter. Från bostaden har ni närhet till allt ni kan tänkas behöva, mataffärer, kvarterskrogar, Fyrishov med aktivitetshallar och Röbo med Uppsalas bästa motionsspår. Det går även lätt att cykla och ni kan snabbt ta er till centralen. Nära föreningens port finns även busshållplats där ni kan välja mellan flera olika bussar, både gul och grön linje stannar här. Avgångarna är frekventa. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
Torgny Segerstedts Allé 4, Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts Allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/5
2 290 kr/mån
48 226 kr/m²

Den välplanerade ytan på 31 kvadratmeter erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum som smidigt övergår i det stilrena köket genom en öppen planlösning. Vardagsrummet har gott om plats för möblering och socialt umgänge. Vidare finns ett helkaklat badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter med flera garderober. Granne med fastigheten ligger SEB USIF Arena som erbjuder aktiviteter som tennis, squash, padeltennis, basket och gym. Här finns även en park för utomhusaktiviteter med bland annat beachvolleyplan och utomhusgym. Alldeles intill finns även natursköna Stadsskogen med strövområden, löpspår på sommaren och skidspår på vintern. I närheten finns även vackra naturreservatet Hågadalen som erbjuder vandringsleder, skidspår och friluftsliv - utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. Rosendals unika läge med Stadsskogen som närmsta granne och mindre än tio minuters cykelavstånd till Uppsalas samtliga akademiska institutioner, city och centralstation gör området till den perfekta boendeplatsen. Här finns även mycket goda kommunikationer med stadsbussar som avgår mer än var tionde minut. Inspiration Rosendal är ett av Sveriges mest ambitiösa och spännande bostadsprojekt. Här har man lyckats skapa en dynamisk boendemiljö med utrymmen för aktiviteter, mötesplatser, restauranger, närliggande service och gröna oaser som ger en harmonisk inramning. Varmt välkommen på visning! Bostaden upplevs bäst på plats, välkommen hem!

  • Hiss
Fålhagsleden 5C, Fålhagen, Uppsala kommun

Fålhagsleden 5C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 849 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 3
3 029 kr/mån
44 554 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet! Här erbjuds en smakfullt renoverad bostad som kombinerar modern design med hemtrevlig charm. Lägenheten har genomgått renoveringar vilket resulterat i ett kök och badrum i mycket bra skick. Det stilrena köket är praktiskt och modernt med material och utrustning är det väl anpassat för både vardagsmatlagning och mer avancerade kulinariska äventyr. Badrummet är lika imponerande med sin moderna och fräscha design. Stilrena detaljer, funktionell planering och högkvalitativa material ger badrummet en bra känsla. Vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för både avkoppling och umgänge. Här kan du inreda med bekväma möbler och personliga detaljer för att skapa ditt eget drömhem. Sovrummet är mysigt och rofyllt, med plats för en stor säng och förvaring. Området Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva, med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där ni har all tänkbar service. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer ni bilen tar ni er via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

  • Balkong
Tallgatan 4, null, Östhammars kommun

Tallgatan 4

Villa
Östhammars kommun
Notar
2 195 000 kr
104 m²
4 rum
895 m² tomt

Upptäck ett fantastiskt enplanshus i hjärtat av charmiga Gimo, perfekt för familjen som söker både komfort och stil. Detta välplanerade hem erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende. När du kliver in genom dörren möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum som badar i naturligt ljus från de generösa fönsterpartierna. Här finns gott om plats för både mysiga filmkvällar och stora familjemiddagar. Den öppna planlösningen skapar en härlig atmosfär och gör det enkelt att umgås med nära och kära. De tre rymliga sovrummen är perfekta för familjens alla medlemmar, och huvudrummet erbjuder en avkopplande oas med gott om förvaring. Med två stilrena toaletter slipper ni köbildning på morgonen, vilket gör vardagen smidigare och mer harmonisk. Njut av soliga dagar och ljumma kvällar på den fina uteplatsen. Här kan du skapa den perfekta platsen för grillkvällar, lek och avkoppling. Den välskötta trädgården ger utrymme för både barnlek och trädgårdsintresse, och med garage får du praktisk förvaring för både bilen och hobbyprojekten. Huset är beläget i ett lugnt och familjevänligt område, med närhet till skolor, affärer och kommunikationer. Här bor du med naturen runt hörnet, samtidigt som du har all nödvändig service på bekvämt avstånd.

Visar 1 - 25 av 153