Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Zeynep Eker

Zeynep Eker

Om mig

"Trygg", "engagerad" & "målmedveten" är tre av de ord som mina kunder återkommande använder för att beskriva mig i min roll som mäklare. Jag älskar mitt yrke och ställer alltid höga krav på mitt hantverk. Jag finns här för att guida dig i en av de största - och många gånger viktigaste - affärerna i ditt liv. Låt mig vara en del av din största affär. Kontakta mig så ser jag till att du får den absolut bästa skräddarsydda lösningen - för det ÄR skillnad på mäklare och Mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Ågatan 109, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Östra Ågatan 109

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
1 595 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 5/7
2 018 kr/mån
46 232 kr/m²

Låg avgift med mycket inkluderat - I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägget. Gemensam el som debiteras via föreningen. Varmt välkomna till Östra Ågatan 109 och denna optimalt planerade lägenhet i Kungsängen. Denna bostad erbjuder en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i djupa garderober, ett kök med goda arbetsytor, ett smart planerat allrum med plats för soffa, matbord samt tillhörande möblemang. Här finns även en sovalkov med plats för en säng. Bostaden erbjuder en stor balkong - perfekt plats att avnjuta morgonkaffet på! Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch samt kombimaskin. Här bor ni i en stabil förening med låg avgift och mycket inkluderat. Som boende här har ni även tillgång till den trevliga innergården. Här kan ni koppla av i solen och barnen kan leka fritt i lekparken. Här finns även ett fantastiskt gårdshus med inglasat orangeri och uteplats med grill. En perfekt plats för årets tillställningar. Möjlighet till övernattning finns för de gäster som vill stanna. Kungsängen/Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populärt bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen så krävs bara ett kort promenad över Fyrisån för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk. I stadsparken har nu Uppsalas nya fotbollsarena Studenternas börjat tagit sin form. Här kan ni se bland annat allsvenskan. På studenternas finns också skridskobana och minigolf. Detta är ett modernt och bekvämt område som passar de allra flesta. Ett centrat område som ändå upplevs lugnt och stillsamt och erbjuder flertalet restauranger, frisör, gym, WIllys, butiker m.m. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar, du tar dig även enkelt ut på E4:an härifrån. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Torbjörnsgatan 30, Tuna Backar, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Torbjörnsgatan 30

Lägenhet
Tuna Backar, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 1/3
4 090 kr/mån
30 316 kr/m²

Ljus och trivsam trea belägen i populära Tuna Backar! Varmt välkomna till Torbjörnsgatan 30. Bostadens planlösning fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat och nyligen stamrenoverat badrum med badkar och tvättmaskin samt två inbjudande sovrum varav ett med utgång till en härlig balkong. Vidare finner ni ett fullt maskinellt utrustat kök med trevlig matplats och ett luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Brf Torbjörn är en mycket populär förening med god ekonomi och många fina fördelar för de boende. Här inkluderas det mesta i månadsavgiften och föreningen förvaltas på ett mycket omsorgsfullt sätt. Föreningen har tre tvättstugor, föreningsrum med pingisbord, gym och ett hobbyrum samt gott om utrymme i cykelförråd. Tunabackar/Svartbäcken är ett område som många Uppsalabor gillar oavsett årstid. Området är vackert och det är härligt att följa årstiderna i denna del av Uppsala. Oavsett tid på året så finns det alltid något som gör att det känns mycket hemtrevligt och mysigt att vara i detta trygga och stadsnära kvarter. Från bostaden har ni närhet till allt ni kan tänkas behöva, mataffärer, kvarterskrogar, Fyrishov med aktivitetshallar och Röbo med Uppsalas bästa motionsspår. Det går även lätt att cykla genom villakvarteren och ni kan snabbt ta er till centralen. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Blå vägen 55, Björklinge, Uppsala kommun

Blå vägen 55

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Notar
3 995 000 kr
159 + 25 m²
8 rum
1 664 m² tomt

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får fastigheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Välkomna att trivas här på Blå vägen 55. Nu saluförs äntligen en rymlig och familjevänlig villa i väldigt barnvänligt område. Bostaden som saluförs har genom åren renoverats och moderniserats till absoluta toppskick. Här finner ni allt ni kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. När ni kommer till huset möts ni av god uppställningsplats för flertalet bilar, ett extra hus som passar perfekt för företagaren, inbjudande soldäck, fin och lättskött tomt, lekplats, ett nybyggt garage om 30 kvm och fina promenadstråk utanför husknuten. Huset fördelar sig på två plan, i entréplan finner ni: rymlig hall, fräscht badrum, stilrent kök, tvättstuga, sovrum, walk-in-closet, förråd, vardagsrum och utgång till inglasat uterum. På ovanvåningen finner ni ytterligare ett badrum och flera sovrum! Utmärkande för huset är att det är i genomgående fint skick och dess perfekta solläge! Väljer ni att bosätta er i denna välmående villa så kommer ni bo med naturen inpå husknuten, läget är lugnt och mycket barnvänligt. I det direkta närområdet finns det en blandning av människor, från det yngre paret, till nyinflyttade barnfamiljer och äldre personer som spenderar större delen av sina liv i detta härliga bostadsområde. Björklingeborna har glädjen av att ha närhet till Långsjön, Långsjön är en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. Här kan ni njuta av bad, volleyboll och mycket annat. I närhet till "stora badet" Sandviksbadet ligger även en skidbacke, i vintras var liften öppen så fort vädret tillät med åkning både vardagskvällar och helger. Föreningslivet i Björklinge är även det starkt med idrotter samt aktiviteter för alla, innebandy, tennis, cykling, hockey, gympa, yoga och mycket därtill. Vid Björklinge centrum finner ni veterinär, frisör, barnavårdcentral och Hemköp som är mycket uppskattat av Björklingebor. Varmt välkomna på visning!

Neptunusvägen 8, Storvreta, Uppsala kommun

Neptunusvägen 8

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Notar
3 500 000 kr
124 m²
5 rum
695 m² tomt

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får fastigheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Välkomna att trivas här på Neptunusvägen, familjevilla i barnvänligt kvarter. Huset har under åren löpande tagits hand om, till att idag hålla den höga standard som ni kan förvänta er av ett välmående hus. Rumsdisponeringen är god och förvaringsytor både invändigt och externt är bra. Solläget på fastigheten är tilltalande, här har ni sol under hela dagen på tomten. Tomten är uppväxt och lättskött, samtidigt med tillräcklig yta för den med gröna fingrar. Här har säljarna gjort i ordning en fin del att grilla, umgås och laga mat vid. I entréplan finner ni ett stilsäkert kök med köksö, här ryms även plats för en rejäl matgrupp. In i köket är det rikligt ljusinsläpp och en fin detalj är att altandörren är helglasad vilket bidrar till en luftig känsla. Vidare finner ni här vardagsrum, sovrum/i dagsläget walk in closet, groventré för tvätt och ett badrum. Väl vid ovanvåningen har ni ytterligare tre stycken bra sovrum och ett till badrum. Detta hus är fiberanslutet. Fastigheten ligger på en återvändsgata. Storvreta som område är av många ansett som den mest attraktiva tätorten utanför Uppsala. Området har något för alla, många som väljer att bosätta sig här uppskattar de utmärkta kommunikationerna med buss och tåg. Möjligheten att ta sig snabbt till Uppsala, Gävle och Stockholm. Läget är strålande oavsett om ni pendlar med kollektivtrafik eller om ni väljer att pendla med bil då E:4an är nära. Här finns flertalet förskolor, skola upp till årskurs 9, starkt föreningsliv med aktiviteter för alla som exempelvis, fotboll, innebandy, gym m.m. Den vardagliga inhandlingen av matvaror kan göras på någon av de mataffärerna som finns i Storvreta, här har ni både Coop och ICA. Kommer ni med bil från Uppsala så har ni även Gränbystaden som bekvämt alternativ. Nu under sommarens varma månader är den fina badplatsen i Storvreta något som lockar många. För att sedan kunna avslutas på någon av de lokala restaurangerna i centrumet. Storvreta präglas även av en företagaranda, här finns det flera småföretag och även större företag i anslutning till orten. Välkomna på visning!

Johannesbäcksgatan 84B, Sala backe, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Johannesbäcksgatan 84B

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
58,1 m²
2 rum
vån 3
3 244 kr/mån
29 174 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Varmt välkomna till Johannesbäcksgatan 84b! Lägenhetens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett stort och luftigt vardagsrum, trivsamt kök med bra arbetsyta och god förvaring samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Vidare finner ni ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt utgång till lägenhetens fina balkong som vetter mot innergården och erbjuder eftermiddags-/kvällssol. Till bostaden hör ett matkällarförråd och ett vindsförråd. Brf Gradskivan är en äldre förening som har hunnit utföra många större renoveringar så som stamrenovering, elrenovering, fönsterbyte samt takbyte. Som gemensamma utrymmen finns tvättstuga, torkrum, pingisrum, cykelförråd och en relaxavdelning med bastu. Här bor ni i populära kvarter med närhet till charmiga caféer, restauranger och flertalet gröna parker endast 10 minuter från stan. Salabacke är ett lugnt och populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns livsmedelsbutiker och restauranger. Det finns även fina promenad- och cykelvägar till centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Torgny Segerstedts allé 4, Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Notar
1 595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/5
1 909 kr/mån
51 452 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Många drömmer om att få bo i en lägenhet lik denna, så nu har ni chansen! Varmt välkommen att trivas i denna ljusa och moderna etta i Rosendal. (Befintliga möbler ingår i försäljningspriset) Bostadens välplanerade yta om 31 kvm fördelar sig på ett ljust och luftigt vardagsrum som ligger i en öppen planlösning mot de stilrena köket. I vardagsrummet finns det en smart lösning med ett sängskåp som frigör utrymme när den inte används. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen, med eftermiddagssol, som passar utmärkt att nyttja under sommarhalvåret tillsammans med vännerna. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i hallen med garderober. Granne med fastigheten ligger SEB USIF Arena som erbjuder aktiviteter som tennis, squash, padel, tennis, basket och gym. Här finns även en park för utomhusaktiviteter med bland annat beachvolleyplan och utomhusgym. Alldeles intill finns även natursköna Stadsskogen med strövområden, löpspår på sommaren och skidspår på vintern. I närheten finns även vackra naturreservatet Hågadalen som erbjuder vandringsleder, skidspår och friluftsliv - utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. Rosendals unika läge med Stadsskogen som närmsta granne och mindre än tio minuters cykelavstånd till Uppsalas samtliga akademiska institutioner, city och centralstation gör området till den perfekta boendeplatsen. Här finns även mycket goda kommunikationer med stadsbussar som avgår mer än var tionde minut. Inspiration Rosendal är ett av Sveriges mest ambitiösa och spännande bostadsprojekt. Här har man lyckats skapa en dynamisk boendemiljö med utrymmen för aktiviteter, mötesplatser, restauranger, närliggande service och gröna oaser som ger en harmonisk inramning. Varmt välkommen på visning! Bostaden upplevs bäst på plats, välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss
Hallkved Långlöt 425 - Fast pris!, null, Uppsala kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Hallkved Långlöt 425 - Fast pris!

Villa
Uppsala kommun
Notar
4 495 000 kr
155 + 15 m²
6 rum
1 425 m² tomt

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får fastigheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Unik enplansvilla i häftigt utförande och modern stil, med allt ni kan tänkas förvänta er av ett modernt hus. Med en energiklass B-certifiering kan ni dra nytta av förmånliga gröna bolån hos utvalda banker. Välkomna in till Hallkved-Långlöt 425, ett välmående hus med alla viktiga detaljer på plats. Direkt när ni stiger in i bostaden möts ni av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv innanför entrédörren. I hallen har ni gott om förvaring i generös skjutdörrsgarderob. Vidare in i bostaden når ni den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här har ni en enorm takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp från rejält fönsterparti, snygga fönsterbrädor, värmande spis, kök med köksö och mycket plats för det mesta. Planlösningen är väldigt modern och utformad för att passa de flesta. Här finns det fyra stycken sovrum och ett allrum. I ena delen av huset finner ni det större sovrummet med klädkammare och fint badrum med badkar. I den andra delen finner ni de andra sovrummen, allrummet samt ett ytterligare badrum med dusch. Perfekt för barnfamiljen där ni kan ha en "barndel" och en "vuxendel". Här finns även tvättstuga med praktisk groventré. Fastigheten är fiberansluten. En stor fördel med att bosätta sig i denna moderna villa är att huset är driftsnålt, här kommer ni kunna njuta av ett vattenburet system med golvvärme i hela plattan. Det vattenburna systemet är något som säljarna uppskattat mycket då det ger er en låg KwH förbrukning och bra spridning av värmen i huset. Värmesystemet är väldigt lättskött och sköter sig självt med minimal insats från ägaren av huset. I båda badrummen är det extra påkostat med komfortvärme. Utvändigt har ni en rejält grusad uppfart med plats för flera bilar och fin carport med förråd i direkt anslutning. Här får ni inte bara ett boende utan även en härlig trädgård med utrymme för aktiviteter som passar alla i familjen. Här finner trädgårdsentusiasten utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. På det trevliga altanen finns det plats för stora utemöbler, grill och här har säljarna även placerat en lyxig bubbelkopp. Från Hallkved har ni nära till både Gunsta och Länna. Här bor ni fint med naturen runtom och fina strövområden att ta sin morgonpromenad i. För barnfamiljen lär det inte bli några problem att i närhet hitta nya vänner för barnen att umgås med. Förskola och skola finns ca 5 min bort med bil och högstadium finns i orten Almunge en kort resa bort. Kommunikationerna till Uppsala är goda via buss 809 och 810. Bussen har frekventa avgångar och det går snabbt att ta sig in till Uppsala. Här får ni det bästa av två världar, bo på landet men samtidigt bara ha cirka 20 min till Uppsala. En dröm för den nyblivne familjen!

 • Plus
Gustaf Kjellbergs väg 4, Ulleråker, Uppsala kommun
Gustaf Kjellbergs väg 4, Ulleråker, Uppsala kommun, bild 2
Gustaf Kjellbergs väg 4, Ulleråker, Uppsala kommun, bild 3

Gustaf Kjellbergs väg 4

Lägenhet
Ulleråker, Uppsala kommun
Notar
2 995 000 kr
94,9 m²
4 rum
vån 2/4
6 629 kr/mån
31 560 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Till lägenheten medföljer en parkeringsplats! Söker du en välplanerad 4:a i ett lugnt och naturskönt område? Då har du kommit helt rätt! Varmt välkomna till Gustaf Kjellbergs väg 4. Här finner du en gavellägenhet som erbjuder många sociala ytor. Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till balkongen. I direkt anslutning finns kök med matplats. Vidare finns 3 bra sovrum, helkaklat badrum med dusch samt gästwc. Till lägenheten hör två stycken förråd. Det uppvärmda förrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten och detta utrymme har vissa grannar byggt ihop med lägenheten (detta kräver givetvis föreningens godkännande) och det andra rymliga kallförrådet finns på gården. Här bor du i en solid bostadsrättsförening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv - kan det bli bättre? Tvättstuga finns nära och bekvämt i trapphuset. Det finns även 3 cykelförråd, ett övernattningsrum som de boendena kan hyra om man får lite större sällskap på besök och en samlingslokal att hyra samt bastu och relaxrum (kostnadsfritt att nyttja). Ulleråker är ett omtyckt och lummigt område där både barn och vuxna enkelt finner sig väl tillrätta. Här bor du i ett lugnt kvarter med vackra grönområden, trevliga promenadstråk och joggingspår. Fyrisån finns en kort promenad bort. I närheten av bostaden finns den härliga Lindparken som erbjuder stora gräsytor för lek och avkoppling. Här kan man njuta av picknick i en kulturhistorisk miljö. Det finns också grillplatser där familj och vänner kan samlas och avnjuta härliga sommarkvällar. I området finns flera promenad- och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig fram på ett aktivt sätt. Du kan med enkelhet cykla till Ångströmslaboratoriet, SLU, BMC, Akademiska sjukhuset, Blåsenhus, Studenternas idrottsplats, multiarenan USIF. Där erbjuds bland annat gym, tennis och padel. Längs med Fyrisån kan man också nå till centrum. Här finns även goda bussförbindelser. Ulleråker befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas med visionen om ett modernt bostadsområde med fokus på miljö och hållbart levnadssätt. Under kommande år ska fler bostäder uppföras, infrastruktur och service utökas. Här är det lätt att trivas. Denna fina lägenhet med dess vackra omgivningar bör upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun

Centralvägen 38

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Notar
1 075 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
2 827 kr/mån
33 594 kr/m²

Fast pris! - först till kvarn. Den som först lägger budet och kan skriva kontrakt kommer bli ägare av denna bostad. Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkomna till Centralvägen 38 i pendlarvänligt läge! Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Planlösningen fördelar sig på en ljus välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök i modern stil med integrerade vitvaror. Vardagsrummet, som har en öppen planlösning mot köket, upplevs som ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns det gott om plats att kunna möblera rummet med en större soffa samt tillhörande möblemang. För de som önskar en tydlig rumsindelning går det med enkelhet att sätta upp skenor i taket. En annan stor fördel med denna lägenhet är den trevliga balkongen som vetter mot innergården och erbjuder många soltimmar. Centralt läge med en mysig innergård med gräsmatta och uteplatser. Närhet till både centrum med allt vad det har att erbjuda och till tågstationen. För den som pendlar tar tåget dig till Uppsala på endast 9 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Här bor ni även med närhet till Willy som ligger ca 50 m bort och även Ica som ligger ca 150 m bort. Denna bostad passar alldeles utmärkt för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9