Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Zeynep Eker

Zeynep Eker

Om mig

"Trygg", "engagerad" & "målmedveten" är tre av de ord som mina kunder återkommande använder för att beskriva mig i min roll som mäklare. Jag älskar mitt yrke och ställer alltid höga krav på mitt hantverk. Jag finns här för att guida dig i en av de största - och många gånger viktigaste - affärerna i ditt liv. Låt mig vara en del av din största affär. Kontakta mig så ser jag till att du får den absolut bästa skräddarsydda lösningen - för det ÄR skillnad på mäklare och Mäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Höganäsgatan 6B, Höganäs - Centrum, Uppsala kommun

Höganäsgatan 6B

Lägenhet
Höganäs - Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
42,2 m²
1.5 rum
vån 1
2 350 kr/mån
44 905 kr/m²

Varmt välkomna till Höganäsgatan 6B och denna charmiga 1:a i trevliga Höganäs/Centrum! Här bor du i hjärtat utav Höganäs med närhet till allt det bästa Uppsala stad har att erbjuda. Bostaden omfamnas av en grönskande miljö men samtidigt är det endast ca 7 minuters promenadavstånd till Uppsala Centralstation. Bostaden är belägen i en attraktiv fastighet ritat av stadsarkitekten Gunnar Leche och erbjuder flertalet fina tidstypiska detaljer så som läckra golv, generös takhöjd och djupa fönsternischer. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett smart planerat vardagsrum med plats för soffa, matbord och tillhörande möblemang. Vidare består bostaden av ett fint arbetarvänligt kök, ett sovrum samt ett stamrenoverat badrum. Till lägenheten hör två förråd i källaren. Brf Ydal är en välmående förening med flertalet stora renoveringar gjorda. För föreningens medlemmar finns det möjlighet att hyra samlingslokal och bastu. Fri nyttjanderätt till hobbyrummet som har snickarbänk, svarv och flertalet olika verktyg. Plats för cyklar både på gården och i cykelförråd. När vädret tillåter brukar det finnas flera trädgårdsmöbler på föreningens gård. Här kan ni även grilla. Som boende i Höganäs bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva boendekvarter. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym och allt vad som finns i Uppsala centrum. Varmt välkommen på visning!

Torkelsgatan 18B, Fålhagen, Uppsala kommun

Torkelsgatan 18B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
41,5 m²
1.5 rum
vån 2
2 255 kr/mån
40 843 kr/m²

Varmt välkomna till Torkelsgatan 18B - En kvadratsmart 1,5:a med med låg avgift, hiss och balkong i sydväst läge! Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, i direkt anslutning till hallen finns en klädkammare och ett helkaklat badrum med kombimaskin. Köket är väl tilltaget och erbjuder goda arbetsytor. Vidare har vi ett rymligt rum med praktisk sovalkov samt plats för en större soffa och tillhörande möblemang. Från rummet når ni även bostadens balkong med bästa solläge! Brf Torkelsgården är en förening från 50-talet som har hunnit utföra många större renoveringar och har i dagsläget en låg belåningsgrad. Till denna bostad tillhör ett vindsförråd och källarförråd. Till de boendes förfogande finns även en fantastisk takterrass med loungemöbler, matgrupp och utsikt över Uppsalas vackra silhuett. Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där du har all tänkbar service. För den hurtige har ni närhet till både Fålhagens IP med dess motionsslinga och nu till vintern kommer ni även att fina skidspår, samt även till det vackra årummet som erbjuds i centrum. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an! Detta är ett boende som passar perfekt för dig som söker ett första boende, ska börja studera eller vill ha en pendlarlägenhet. Här bor du centralt med närhet till stadens puls och universitetets nationer men ändå i ett lugnt och fridfullt område! Välkomna på visning

  • Balkong
  • Hiss
Stenrösvägen 49, Stenhagen, Uppsala kommun

Stenrösvägen 49

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
75,5 m²
3.5 rum
vån 1
6 043 kr/mån
17 152 kr/m²

Varmt välkomna till Stenrösvägen 49 och denna välplanerade 3,5:a med stor uteplats i söderläge! Här finner ni en trivsam gavellägenhet som erbjuder ljusa och luftiga rum samt generösa sällskapsytor för alla behov. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, två väl tilltagna sovrum, en klädkammare som gjorts om till ett barnrum och ett badrum med med tvättmaskin samt torktumlare. Vidare finner ni hjärtat av bostaden vilket är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönsterpartier ges detta rum både ljus och rymd. Här får ni inte bara ett boende utan även en uteplats med utrymme för aktiviteter. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra en plats att bara slappa i en hängmatta och njuta av solen. I Stenhagen bor ni i ett trivsamt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett par stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 15 minuter på fina cykelbanor. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Storgatan 37, Heby, Heby kommun

Storgatan 37

Villa
Heby, Heby kommun
Notar
2 095 000 kr
146 + 64 m²
5 rum
1 347 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett vackert hus i vinkel i genomgående hög standard med medvetna val av material. Här har ingen lämnats åt slumpen. När ni kommer till huset möts ni av en rejäl uppfart med plats för flertalet bilar samt ett separat garage. Huset är bra placerat på tomten vilket medför att ni har fin gräsyta på framsidan, plats för en rejäl altan med pool. Invändigt håller huset hög standard, ljusa färgsättningar som passar alla. Utmärkande drag är det fina uterummet, takhöjden, täljstenskamin, sovloft och antalet rum som gör att man kan anpassa huset utefter vilket behov som finns. Heby är ett samhälle som är beläget mellan Sala och Uppsala och är kommunens centralort. I området finns ett antal förskolor och fritidshem. Heby Centralskola med årskurserna F-9. Ett flertal gymnasieskolor finns i Uppsala samt Kungsängsgymnasiet i närliggande Sala. Kommunikationen till Uppsala och Sala är mycket goda med bland annat Upptåget når ni Uppsala på ca 28 minuter och Sala på endast 10 minuter. Täta bussförbindelser med Uppsala och Sala, besök gärna: www.ul.se samt www.sj.se för tidtabell. Från Sala är det ca 1 timme till Stockholm med SJ. Heby erbjuder mängder av olika sportaktiviteter för den aktive, några att nämna är simning, gym, fotboll, innebandy samt brottning. I utkanten av Heby samhälle finns ridanläggning med två ridhus och en mycket aktiv ryttarförening. Arena Tegelvallen drivs i samverkan mellan kommunen och Heby AIF och rymmer två fotbollsplaner varav en belyst plan med konstgräs, omklädningsrum och löparbanor. Kultur och nöjen: En djup ravin med frodig grönska som skapats av Örsundaån som skurit sig genom Enköpingsåsen. På Gårdsjö älgpark i Vansjö kan du åka traktor och vagn rakt ut i den svenska storskogen för att titta på älgar i deras naturliga miljö. Inne i centrala Heby finns Tegelbruksmuseum och konsthall, Västerlövsta hembygdsgård och Heby Folkets Park känt för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Mitt emellan Heby och Sala ligger Sala/Heby Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana. I centrala Heby finns en biograf i folketshus som brukar uppskakats av de boende. Livsmedel kan ni handla på ICA-Supermaket och Coop Konsum. Vill ni festa till det och bjuda familjen på något riktigt gott? I Heby finner ni ett flertal pizzerior, grill och ett välbesökt värdshus. Gillar ni färskt bröd och goda bakelser? – Besök det populära bageriet med caféverksamhet. Inne i samhället finns även banker, blomsteraffär, järnhandel, optiker och flera frisörsalonger. Fördelar att bo här är många välkommen hem!

Hallkved 309, null, Uppsala kommun

Hallkved 309

Villa
Uppsala kommun
Notar
5 495 000 kr
218 m²
8 rum
2 046 m² tomt

Lantlig idyll med ca 15 minuters avstånd till Uppsala stadskärna //Modernt hus på 168 kvm //Uthyrningshus på ca 50 kvm //Garage //Perfekt för den stora familjen Varmt välkomna till Hallkved 309! Nu har ni möjlighet att förvärva denna fantastiska fastighet som är belägen i en lantlig idyll med endast ca 15 minuters avstånd till Uppsala stadskärna. På fastigheten finns två stycken bostadshus som passar alldeles utmärkt för er som är på jakt efter ett generationsboende eller är intresserade av uthyrning. Boenden med uthyrningsdel är mycket eftertraktade i Uppsala då marknaden för uthyrning alltid är het och detta ger er chansen att påverka er månadskostnad. Det större bostadshuset är på 168 kvm och uppfördes år 2002. Detta hus erbjuder stora sociala ytor. Entréplan fördelar sig på en välkomnande hall med avhängnings -samt förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med dusch, tvättstuga med groventré och ett sovrum med plats för en större säng samt tillhörande möblemang. Vidare finner ni hjärtat av bostaden som är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönsterpartier ges detta rum både ljus och rymd. Övre plan fördelar sig på ett stort allrum med fint ljusinsläpp, tre bra sovrum varav det ena är ett stort master bedroom med ordentlig förvaring i inbyggda garderober samt ett helt eget badrum med badkar samt dusch. På denna våning finns även en mindre wc i anslutning till de två andra sovrummen. Uthyrningshuset, som är på ca 50 kvm, uppfördes under 40-talet och har renoverats invändigt under 2021. Detta hus erbjuder ett ordentligt vardagsrum med plats för en större soffa, matbord samt tillhörande möblemang, kokvrå, ett större sovrum samt ett nyrenoverat helkaklat badrum med dusch. Utvändigt har ni en rejäl uppfart med plats för flertalet bilar samt ett garage. Här bor ni med en stor inhägnad trädgård där ni kan njuta av naturen, det rika djurlivet och Hallkveds vackra omgivningar. Det finns gott om plats för lek, avkoppling och trädgårdsfestligheter. Den stora altanen är det perfekta stället för sommarkvällar och grillmiddagar med familj och vänner. Utöver detta finns även inhägnad hundgård och bod för förvaring. Fiber finns draget till fastigheten. Från Hallkved har ni nära till både Gunsta och Länna. Här bor ni fint med naturen runtom och fina strövområden att ta sin morgonpromenad i. För barnfamiljen lär det inte bli några problem att i närhet hitta nya vänner för barnen att umgås med. Förskola och skola finns ca 5 min bort med bil och högstadium finns i orten Almunge en kort resa bort. Kommunikationerna till Uppsala är goda via buss 809 och 810. Bussen har frekventa avgångar och det går snabbt att ta sig in till Uppsala. Här får ni det bästa av två världar, bo på landet men samtidigt bara ha cirka 15 min till Uppsala. Varmt välkomna på visning!

Petterslundsgatan 24C, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Petterslundsgatan 24C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
86,6 m²
3.5 rum
vån 2
5 092 kr/mån
28 811 kr/m²

Välkommen att trivas här på Petterslundsgatan 24C, en rymlig och välplanerad bostad om 3,5 rok belägen i attraktiva Fålhagen! Bostaden som nu saluförs erbjuder en hall med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober och en generös klädkammare, ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt tre trivsamma sovrum varav ett med utgång till en härlig balkong i bästa solläge. Vidare finner ni ett fullt maskinellt utrustat kök med goda arbetsytor samt ett luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matbord om så önskas. Fålhagen är ett omtyckt och mycket populärt område av människor i alla åldrar. Dess attraktiva läge ger en stor fördel för den som pendlar till annan ort då Centralstationen ligger endast några minuter bort och det gör även hela Uppsalas utbud. I Fålhagen ligger flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Här finns förskolor samt flera grundskolor upp till gymnasienivå. Här bor många familjer som njuter av det lugna och lummiga området men samtidigt med alla fördelarna som ett centralt boende har. I Fålhagen finns flertalet gröna parker, lekplatser samt Fålhagens IP. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Hollandsresan 122, Sävja, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Hollandsresan 122

Radhus
Sävja, Uppsala kommun
Notar
3 595 000 kr
114 m²
4 rum
196 m² tomt

På en lugn gata med naturen som granne finner ni detta trevliga hus på Hollandsresan 122 - med uteplats på framsidan samt en härlig altan på baksidan. Ett modernt boende som ger en förhöjd känsla av livskvalité till vardagen. Tomten är en perfekt plats för tillställningar för lekfulla barn eller för den trädgårdsintresserade att skapa sin drömträdgård. På framsidan av huset finns även gott om plats för att parkera flera bilar. Det tillhör även en garageplats i längan. Entréplanen erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett nyrenoverat kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter, ett fint helkaklat badrum med dusch och ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier samt utgång till uteplatsen. Vidare finner ni tvättstuga samt förråd. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum, en mindre sovrum som även kan nyttjas som kontor, en klädkammare samt ett fint helkaklat badrum med badkar. I Sävja finner ni många fina grönområden perfekt för lek och en aktiv fritid. Här finns grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser, Sävja IP erbjuder bland andra ett utegym samt fria områden för en aktiv livsstil för hela familjen. I närområdet finns även Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria. Med nära till hållplats och en kollektivtrafik som kör täta turer är det lätt att ta sig till Centralstationen och stan och det är inte långt till Boland City för ytterligare shopping. Vill ni snabbt förflytta er från staden till vildmarken kan ni besöka naturreservatet Norra Lunsen som gränsar till Sävja. Det är ett stort och vilt skogsområde med ett nät av kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Snörika vintrar spåras det även skidleder. Fler platser som är trevliga att besöka är till exempel grillplatsen vid Stordammen alldeles söder om Sävja. Från det här hållet går också stigar in till Lunsens innersta delar. Varmt välkomna på visning!

Meteorvägen 26, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Meteorvägen 26

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Notar
2 295 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4/4
7 777 kr/mån
26 080 kr/m²

Bostaden visas löpande. Tag kontakt med ansvarig mäklare för att boka in en visning. Varmt välkommna hem till denna ljusa och rymliga fyrarummare högst upp i huset på Meteorvägen 26! Bostaden nås med hiss från markplan och erbjuder goda sällskapsytor för den större familjen. Här finns två stora balkonger varav en inglasad vilket ger känslan av ett extrarum. Hjärtat av bostaden är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Vidare finns tre rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober, ett stort badrum med tvättmaskin samt torktumlare och även en gäst wc. Till bostaden hör ett förråd. Fullerö Hage är ett växande barnvänligt område med närhet till skog, natur och grönska med olika promenadvägar. Här finns förskola, lekplatser och bensinmack alldeles i närheten. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfarten till nya E4:an och ca 10-15 minuters cykelavstånd till Upptåget. Gränby Centrum nås på endast ca 5 minuter med bil och erbjuder all service du kan vara i behov av. Välkomna hem!

  • Balkong
  • Hiss
Johannesbäcksgatan 80C - Fast pris!, Sala backe, Uppsala kommun

Johannesbäcksgatan 80C - Fast pris!

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
1 648 kr/mån
41 528 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Varmt välkomna till Johannesbäcksgatan 80C - en kvadratsmart lägenhet med balkong i söderläge! Lägenhetens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhänging, ett rymligt kök med goda arbetsytor, ett stamrenoverat badrum med tvättmaskin och ett rymligt rum som går att möblera med säng, soffa samt tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen i ett högt och fritt läge som dessutom erbjuder många fina soltimmar. Här kommer ni bo i en välskött och representativ förening. Brf Brittgården har en god ekonomi där bland annat bredband och grundutbud för kabel-TV ingår i avgiften. Föreningen har även genomfört ett flertal stora renoveringar, några att nämna: Stamrenovering, fönsterrenovering, byte av balkongdörrar samt installation av ett gemensamt elsystem där individuella nätavgiften försvunnit. Sala backe är ett av Uppsalas äldsta bostadsområden. Här bor ni i populära kvarter med närhet till charmiga caféer, restauranger och flertalet gröna parker endast 10 minuter från stan. Sala Backe är ett lugnt och populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns livsmedelsbutiker och restauranger. Det finns även fina promenad- och cykelvägar till centrum. Denna bostad passar utmärkt för dig som studerar eller söker ett första boende! Här är det bara att flytta in och stortrivas från dag ett. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Gröna gatan 31D, Sala backe, Uppsala kommun

Gröna gatan 31D

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 500 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1
2 619 kr/mån
38 462 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Varmt välkomna till Gröna gatan 31D! Här finner ni en välplanerad lägenhet med alla viktiga detaljer på plats. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med mycket bra förvaringsmöjligheter i garderober, ett fint stamrenoverat badrum och och ett kök med gott om förvaring samt arbetsytor. Vidare finns ett stort och ljust rum med plats för en större säng, soffa och tillhörande möblemang. Ni finner även utgången till den inglasade balkongen som vetter mot innergården som skapar känslan av ett extrarum. Brf Uppsalahus nr 7 är en äldre och stabil förening där många större renoveringar är utförda samtidigt som belåningsgraden är låg. De gemensamma utrymmena i föreningen är flertalet tvättstugor, hobbyrum, bastu med relax och cykelförråd. Här bor ni i populära kvarter med närhet till charmiga caféer, restauranger och flertalet gröna parker endast 10 minuter från stan. Sala Backe är ett lugnt och populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns livsmedelsbutiker och restauranger. Det finns även fina promenad- och cykelvägar till centrum. Denna bostad passar utmärkt för dig som studerar eller söker ett första boende! Här är det bara att flytta in och stortrivas från dag ett. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Fänkålsgatan 6, Årsta, Uppsala kommun

Fänkålsgatan 6

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Notar
1 500 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2
3 122 kr/mån
34 884 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning! Varmt välkomna till Fänkålsgatan 6 och denna välplanerade lägenheten om hela 43 kvm fördelade på 1,5 rum och kök. Lägenheten är nyligen stamrenoverad och erbjuder ett helt nytt badrum, ett charmigt kök som är väldisponerat och designat för att maximera varje kvadratmeter. Här finns allt du behöver för att skapa goda måltider och känna dig inspirerad varje gång du stiger in. Vidare finner ni en smart planerad sovalkov och ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffa samt tillhörande möblemang. Utgången till balkongen finner ni från vardagsrummet. Till bostaden hör ett förråd. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi och låga avgifter. Den är stor och medlemmarna har tillgång till ett rikligt utbud av aktiviteter, såsom tennisbana, gym, boulebana, bastu, bibliotek, hobbyrum, osv. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område ett stenkast från Årsta centrum som erbjuder ICA med mycket generösa öppettider, apotek, restaurang, vårdcentral samt annan service. Här bor man även med närhet till Gränbystaden som erbjuder ett stort utbud av underhållning, restauranger och shopping. Från Årsta finns också goda bussförbindelser samt fina cykelvägar som tar er smidigt ner till stan och Centralstationen på endast några minuter. Årsta är ett omtyckt område som dessutom har gott om härliga grönområden. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun

Centralvägen 38

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Notar
1 075 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
3 392 kr/mån
33 594 kr/m²

Fast pris! - först till kvarn. Den som först lägger budet och kan skriva kontrakt kommer bli ägare av denna bostad. Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkomna till Centralvägen 38 i pendlarvänligt läge! Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Planlösningen fördelar sig på en ljus välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök i modern stil med integrerade vitvaror. Vardagsrummet, som har en öppen planlösning mot köket, upplevs som ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns det gott om plats att kunna möblera rummet med en större soffa samt tillhörande möblemang. För de som önskar en tydlig rumsindelning går det med enkelhet att sätta upp skenor i taket. En annan stor fördel med denna lägenhet är den trevliga balkongen som vetter mot innergården och erbjuder många soltimmar. Centralt läge med en mysig innergård med gräsmatta och uteplatser. Närhet till både centrum med allt vad det har att erbjuda och till tågstationen. För den som pendlar tar tåget dig till Uppsala på endast 9 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Här bor ni även med närhet till Willy som ligger ca 50 m bort och även Ica som ligger ca 150 m bort. Denna bostad passar alldeles utmärkt för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12