Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Martin Boholm

Martin Boholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Siktargatan 2, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun

Siktargatan 2

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar

2 395 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 387 kr/mån

43 945 kr/m²

Välkomna att bosätta er i en kanonlägenhet med fin planlösning. Här bor ni en nyproducerad (2022), välplanerad och social tvåa om ca 55 kvm med ljusa och trivsamma rum. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, ett stort och stilrent kök med full maskinell utrustning och med öppen planlösning mot vardagsrummet som i sin tur bjuder på en härlig balkong belägen mot lugn innergård. Vidare finner ni ett vältilltaget sovrum och generöst badrum med all utrustning ni kan önska. Väljer ni att bosätta er på Siktargatan 2 kommer ni att bo i en växande stadsdel som har allt inom räckhåll. I området finns allt från matbutik, service, café, frisör, Anna Petrus park, Stadsträdgården och restauranger. Njut av härliga promenader längs Fyrisån in mot stadens puls. På enbart 10 minuters promenad når man perrongen på Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar för jobb på annan ort samt så tar ni er även enkelt ut på E4:an med bil. Ta chansen att flytta in i detta centrala område med hela Uppsalas utbud inom räckhåll. Till bostaden hör ett källarförråd. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Marielundsgatan 5A, Fålhagen, Uppsala kommun

Marielundsgatan 5A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar

1 395 000 kr

25 m²

1 rum

1 217 kr/mån

55 800 kr/m²

Välkomna till detta 30-tals hus ritat av Gunnar Leche, här finner ni en ljus och kvadratsmart bostad bara en kort promenad bort från både Centralstationen och stadskärnan. Bostaden fördelar sig fint på en fin hall med bra förvaring och kyl/frys, ett helkaklat badrum med dusch samt ett trivsamt vardagsrum med plats för både soffa, säng och mindre matplats. Köket är stilrent och har dessutom diskmaskin. Ett snyggt boende med ett oslagbart läge för den som gillar att bo där det händer. Här kan man spontant strosa ner till närmsta café för en söndagsbrunch eller det spontana bio-besöket på tisdagen. Som boende i Fålhagen bor du endast några minuter från Centralstationen vilket är ypperligt läge om du pendlar. Ett centralt och stillsamt område utan störande trafik med närhet till det mesta som stan City erbjuder. Välkomna på visning!

Svartbäcksgatan 108C, Svartbäcken, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Svartbäcksgatan 108C

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Notar

2 595 000 kr

91 m²

4 rum

6 806 kr/mån

28 516 kr/m²

Sällan som dessa fantastiska bostäder saluförs! Några minuter från centrum i ett lugnt och trivsamt område i Svartbäcken, med högt fritt läge mot en grönskande innegård, ligger detta eleganta och karaktärsfulla hem! Bostaden som saluförs har en tilltalande planlösning med öppna ytor, rymlig sällskapsdel, stor balkong och fenomenalt ljusinsläpp. Här erbjuds en välkommande hall med avhängningsmöjligheter, stort kök med goda arbetsytor och utrymme för matgrupp, ett rymligt vardagsrum med plats för en soffgrupp samt tillhörande möblemang. Härifrån finner ni även utgången till den trevliga balkongen. Vidare finns tre bra sovrum, ett helkaklad badrum samt en mindre wc. Svartbäcken är ett lugnt och trivsamt område med ett bekvämt avstånd till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Bostaden ligger belägen i lugna och trygga kvarter samtidigt som det är promenadavstånd till Uppsalas stadspuls med all tänkbar service. För den aktive finns flera gym och träningsanläggningar på gångavstånd, bland annat Fyrishov som både har gym, äventyrsbad, utomhusbad och även olika sorters idrottsevenemang. Det är även nära till Röbo friluftsområde med utegym, hundhage och löpspår som leder vidare mot Gamla Uppsala kungshögar och Storvads badplats. I närheten finns Torbjörns torg som erbjuder en mataffär, restaurang och konditori. Här bor ni med mycket bra kommunikationer samt gångavstånd till city och resecentrum. Via Bärbyleden tar ni er enkelt ut på E4an. Till bostaden hör ett vindsförrådet. Välkommen på visning! Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information!

 • Balkong
 • Hiss
Svartbäcksgatan 74B, Svartbäcken, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Svartbäcksgatan 74B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Notar

1 900 000 kr

52 m²

2 rum

3 376 kr/mån

36 538 kr/m²

Ring mäklaren för privatvisning! Lägenheten säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma! Här har ni chansen att förvärva en mycket tilltalande bostad som erbjuder ljusa och luftiga rum. Bostadens 52 kvm smälter samman fint med det naturliga ljusinsläppet som fyller alla rummen med en ljuvlig känsla. Här finner ni ett stilrent kök med bevarade 40-tals detaljer som fint integrerar med det moderna. Vardagsrummet är stort nog för nära och kära att samlas för härliga tillställningar. Årets varma dagar spenderas enkelt på balkongen som med sitt härliga läge erbjuder sol från ca 12 till kvällen. Här finner ni även ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd klädkammare samt en praktisk hall med en garderob. Sist men inte minst så erbjuder detta boende även ett kaklat badrum med dusch. Billig parkering för endast 150 kr/mån. Till bostaden hör även två praktiska källarförråd. Här bor ni i en trivsam förening som erbjuder parkering till ett bra pris samt hela 5 gratis gästparkeringar att nyttja. Perfekt när vänner och familj kommer och hälsar på. Stabil förening med låg belåningsgrad och de flesta av de större renoveringarna har redan blivit utförda som t.ex. stamrenovering, installation av säkerhetsdörrar och byte till 3-glasfönster. Bland de gemensamma utrymmena finner du ett trevligt sällskapsrum med bardel, bastu, tvättstuga, torkrum samt cykelförråd. Svartbäcken är ett lugnt och trivsamt område med ett bekvämt avstånd till allt vad Uppsalas centrum har att erbjuda. Bostaden ligger belägen i lugna och trygga kvarter samtidigt som det är promenadavstånd till Uppsalas stadspuls med all tänkbar service. För den aktive finns flera gym och träningsanläggningar på gångavstånd, bland annat Fyrishov som både har gym, äventyrsbad och även olika sorters idrottsevenemang. Även nära till Röbo friluftsområde med ute gym, hundhage och löpspår som leder vidare mot Gamla Uppsala kungshögar och Storvads badplats. Välkomna på visning!

 • Balkong
Portalgatan 37, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Portalgatan 37

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar

2 850 000 kr

86 m²

3 rum

5 283 kr/mån

33 140 kr/m²

Ring mäklaren för privatvisning! Lägenheten säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma! Varmt välkomna till detta ljusa och öppna boende med en 12 kvm inglasad balkong! Bostaden på Portalgatan 37 erbjuder en bra planlösning med stort fullt utrustat kök med plats för matgrupp samt generösa sällskapsytor i vardagsrummet. Den inglasade balkongen som ligger mellan dessa två rum erbjuder ett extra rum större delen av året och en trevlig plats att duka upp något gott på. Här finns även en praktisk hall med garderober, två ljusa sovrum med förvaring samt ett fräscht och helkaklat badrum med bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 10 minuter till Uppsalas stadskärna och Centralstationen som erbjuder bekväma kommunikationer. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skolor för alla åldrar inom räckhåll, affärshuset Kvarnen ett stenkast bort med en ICA med generösa öppettider, apotek, restauranger och annan service. I ert närmsta kvarter finns gym, frisör samt MyWay. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Råbyvägen 53C, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 53C

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Notar

1 825 000 kr

52 m²

2 rum

3 401 kr/mån

35 096 kr/m²

Ring mäklaren för privatvisning! Lägenheten säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma! Välkomna till Råbyvägen 53C och detta smart planerade boende av hög standard med balkong! Här finner ni ett fräscht boende med ett naturligt ljusinsläpp och fint golv. Detta boende har nyttjat sina kvadratmetrar på bästa sätt med goda förvaringsmöjligheter och modern planlösning. Här finner ni ett komplett utrustat kök med plats för matgrupp. Den öppna planlösningen till vardagsrummet ger utrymme för sociala tillställningar samt möblering utefter ert önskemål. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong där ni kan duka upp helgens brunch och koppla av. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med stor garderob samt ett fräscht badrum med dusch och kombimaskin. Kombinationen av närheten till stadspuls åt ena hållet och Gränbystaden åt andra hållet är något som de boende i området uppskattar. Området längs Råbyvägen är ett av Uppsalas mest expansiva områden och här bor ni med ett bekvämt avstånd till sportarenor, grönområden och flertalet mataffärer. I ert närmsta kvarter finns flera restauranger, godisbutik som är öppen 24/7, blomsterhandel samt gym. Pendlaren tar sig enkelt till Resecentrum med god bussförbindelse samt via härliga cykel- och promenadstråk. Dessutom når ni de stora trafiklederna med bilen endast på några minuter.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6