Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Burhan Balikci

Burhan Balikci

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Walleriusvägen 16, Kåbo, Uppsala kommun

Walleriusvägen 16

Villa
Kåbo, Uppsala kommun
Notar
15 995 000 kr
310 + 149 m²
18 rum
1 078 m² tomt

Unik fastighet i attraktiva Kåbo där fantasin sätter gränserna. Drömmer ni om att äga en fastighet som är full av möjligheter? Nu har ni chansen att förvärva en sällsynt pärla belägen i det eftertraktade området Kåbo. Denna imponerande fastighet erbjuder en enastående möjlighet att antingen omvandla den till en exklusiv drömvilla eller skapa lägenheter. Den totala ytan om ca 459 kvm och det öppna layouten ger er friheten att skapa er egna vision av det perfekta hemmet. Oavsett om ni drömmer om stora utrymmen för underhållning eller mysiga hörn för avkoppling, finns här gott om utrymme att förverkliga era idéer. Den medföljande trädgården är en oas av lugn och avkoppling med en inbjudande pool som blir ett naturligt samlingspunkt under varma sommardagar. Här kan ni njuta av långa dagar med sol och skapa minnen som varar livet ut. Ett dubbelgarage ger gott om plats för förvaring och skydd för era fordon, medan den rymliga uppfarten erbjuder gott om parkeringsmöjligheter för både er och era gäster. Denna unika fastighet är en sällsynt möjlighet som inte kommer ut på marknaden ofta. Ta chansen att skapa ert drömhem eller investera i ett lönsamt uthyrningsprojekt. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska fastighet i Kåbo. Kåbo är ett av Uppsalas mest attraktiva områden då dess läge endast minuter från stan även erbjuder ett naturnära liv. Här bor ni med närhet till naturreservaten Stadsskogen, Hågadalen och Ekebydalen. Här finns fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår och motionsstigar som under vintertid blir till skidspår. I området finns även förskola, skolor och goda bussförbindelser till stan. Välkomna på visning! Föranmälan krävs för deltagande av visning!

 • Plus
Viktor Rydbergsgatan 11, Nyby, Uppsala kommun

Viktor Rydbergsgatan 11

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Notar
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
4 381 kr/mån
29 426 kr/m²

Nyby är en stadsdel som berör och få är de som inte blir förälskade i detta område! Hela området genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess charm. I dessa underbara kvarter har Notar nu nöjet att erbjuda en trevlig och ljus lägenhet med ett vackert kök. Ett hem för dig som vill bo i en planerad 2:a om 61 kvm med god förvaringsmöjligheter i form av et förråd, lägenheten har stora sociala ytor och ett vardagsrums god rymlighet, även här hittar du utvägen till bostadens grevliga, rymliga och inbjudande uteplats. Köket har bra förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. Lägenhetens smarta planlösning inbjuder till ett trivsamt umgänge och tillsammans med de generösa fönsterpartierna upplevs lägenheten som ljus och rymlig. Tar man några steg ut från trapphuset finner man en lummig trädgård med flera välskötta lekplatser för de minsta. Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillfest en varm sommarkväll Nyby är ett expansivt område och är beläget i norra Uppsala. Närhet till både bra service och naturen. Närmaste vårdcentral ligger vid Heidenstams torg. Även nära till Willys, bensinstation och hamburgerrestaurang vid nya utfarten till E4:an. Barnvänligt område och Fredrika Bremerskolan är områdets skola för förskoleklasser, grundskola år 1-6 och skolbarnsomsorg. Området angränsar till Gamla Uppsala med dess välkända fornlämningar, kyrka mm. I närområdet finns också tennisbanor, basketplaner, fotbollsplaner osv. UTK-hallen erbjuder det mesta när det gäller racketsporter även Gränby Ishall och IFU Arena ligger mycket nära. I och med ny E4 ligger området också mycket bra till för dig som vill pendla med bil. Busshållplats runt knuten med bra bussförbindelser till centrum. Cykelavstånd till centrum. Ca 100 m till Nyby Servicehus med diverse aktiviteter och service för äldre.

 • Uteplats
Dragarbrunnsgatan 11B, Centrum, Uppsala kommun

Dragarbrunnsgatan 11B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
39,8 m²
2 rum
vån 1/3
4 126 kr/mån
47 613 kr/m²

Nästintill nyproducerad samt fullutrustad citylägenhet med extremt bra läge! Välkommen till en unik chans att förvärva en bostad mitt i city. Mysig innergård finns tillgänglig i anslutning till bostaden. Hög standards rakt igenom bostaden med helkaklat badrum, ekparkettgolv, modernt kök och målade väggar. Ni välkomnas in i lägenheten av ett smakfullt renoverat kök med plats för matbord. Vidare in i lägenheten finns det plats för en soffhörna som erbjuder stora fönster partier. Sovrummet är det med ljust och luftigt med bra förvaring. Badrummet är stilrent och helkaklat med dusch samt tvättmaskin. Bostaden har hög standard och ypperligt läge i staden med närhet till allt som Uppsala stad har att erbjuda. Ett steg utanför porten finns nyaste tillskottet av trevliga restaurangen i Uppsala, Italienska Llamici. Samt stadens nya biograf som snart står klar. Uppsala universitet och fakulteterna finns 10-20min promenad bort. Och för den som pendlar promenerar ni till centralstationen på 10min. Perfekt första lägenhet men också för den som söker bekvämlighet i kombination med låga månadsavgifter.

Ramstalundsvägen 13R, Ramstalund, Uppsala kommun

Ramstalundsvägen 13R

Radhus
Ramstalund, Uppsala kommun
Notar
2 595 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 1/2
4 942 kr/mån
26 080 kr/m²

Fast Pris! Först till kvarn. Kontakta mäklaren för visnig. Här är det bara att flytta in och trivas ifrån start! Välkommen till Ramstalundsvägen 13R i Uppsala – en pärla av en bostad som erbjuder det bästa av två världar! Här får du inte bara en elegant och modern 4-bostad, utan även den inbjudande känslan av en villa. Med närheten till både stadens puls och naturens lugn är detta en unik möjlighet som inte får missas. Det stilrena interiöret flödar igenom varje rum och skapar en harmonisk atmosfär. Med generösa ytor och smarta lösningar finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger en härlig kontakt med den omgivande grönskan. Uteplatsen blir en självklarhet att spendera sina timmar på under sommarhalvåret. Här kan du njuta av soliga frukostar, sköna eftermiddagar och avkopplande kvällar med vänner och familj. Ett perfekt ställe att odla växter eller bara njuta av frisk luft och vacker natur. Med endast 25 minuters avstånd till Uppsala centrum får du närheten till stadens alla bekvämligheter. 12min till Stenhagens köpcentrum med ICA-MAXI, samtidigt tar det dig bara 8 minuter att ta dig till Söderby Golf – en dröm för golfentusiasten. Denna kombination av närhet till både stadsliv och rekreationsmöjligheter gör Ramstalundsvägen 13R till den ultimata platsen att kalla hem. Tveka inte att kontakta oss för en visning och upplev själv förtjusningen av Ramstalundsvägen 13R. Här väntar en stilren och funktionell bostad med en känsla av villa, perfekt belägen för dig som vill ha det bästa av båda världar. Välkommen till din nya drömbostad! Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

 • Uteplats
Trunstavägen 9, Knivsta, Knivsta kommun

Trunstavägen 9

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Notar
995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/5
2 299 kr/mån
36 852 kr/m²

Fast pris! Kontakta mäklaren för visning och info. Perfekta boendet för den som pendlar till Stockholm eller första gångs köpare! Varmt välkomna till denna bostad högt belägen på våning 4/5 med pendlarläge endast ett stenkast från tågstationen som snabbt tar er mot Uppsala, Arlanda eller Stockholm. Föreningen har en fantastisk takterrass som är privat för föreningsmedlemmarna! Genomgående hög standard med bland annat ljuslaserat trägolv, kök från Marbodal, 2,70 i takhöjd samt helkaklat badrum. Hiss från markplan och externt förråd utanför bostaden ger ett bekvämt boende. Ett stenkast bort har du all tänkbar service med ICA, Willys, vårdcentral, restauranger samt fina promenadstråk. Somrarna spenderas helst vid de fina närliggande badplatserna. Varmt välkomna

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Sandbo 48, null, Uppsala kommun

Sandbo 48

Villa
Uppsala kommun
Notar
2 890 000 kr
134 m²
7 rum
1 928 m² tomt

Nytt hus // Inred & välj materialval själv // Endast 20min till Uppsala City // Nytt område i naturskönt läge. Välkommen till oasen Sandbo By där ro och harmoni spelar en viktig roll i vardagsingedienserna. Här kommer ett nytt område byggas upp där varje hus får sin prägel och bildar ett trevligt och familjärt villaområde med naturen som närmaste granne. Ta chansen att bli en av de lyckliga som får chansen att sätta din egen touch på precis allt som ska väljas i huset. Husen är uppförda och redo för att inredas efter smak och tycke. Man kan säga att det stora och tunga arbetet är utfört. Nu återstår det roliga innan man flyttar in. Härifrån åker UL-bussarna vid vägen intill området som tar dig till Uppsala City, Edenhof GK för den golfintresserade 10min bilväg bort. Björklinge centrum med vårdcentral, ICA, Nära E4:an som man kommer ut på ca 7min med bil. För att komma ut till området åker man gamla E4:an mot Lövstalöt och svänger av vid restaurang Zurafa tills man kommer till skylt Drälinge där man svänger vänster, sedan rakt fram. Man kan också bygga klart bottenvåningen, flytta in och sedan ta övervåningen vid tillfälle om man så önskar. Nedan följer en lista på material samt vad som är gjort. Ytterväggarna är färdigmålade på utsidan, knutar, foder, takavvattning och snörasskydd monterade. Diffutionsspärr samt 45mm installationsregel på insidan, ytterdörrar samt 3-glas fönster samt fönsterbleck monterade. På takstolarna råspontsluckor, asfaltspapp och plåttak monterats. Mellanbjälklag av typ Posi-Joist, bärande innerväggar är monterade inklusive osb på ena sidan. Takhöjd på bottenvåningen ca 2,7m samt 2,5m på övervåningen Golvvärmeslingor finns i grundplattan. Husen har eget borrad brunn för vatten och är anslutna till gemensam avloppsanläggning med infiltration. Anslutningsavgiften för el till upplands energi är betald. VÄGGUPPBYGGNAD Yttervägg: • 22x145 liggande panel, typ falsad enkelfas, grund & mellanstruken standardvit. • 28x70 spik/luftläkt • Vindduk • 45x195 regelstomme s600 • Mineralull 195 • Åldersbeständig plastfolie • 45x45 liggande installationsregel VÄGGUPPBYGGNAD bärande Innervägg: • 45x95 regelstomme s600 • 12 Plywood (1 sida)

 • Plus
Sandbo 46, null, Uppsala kommun

Sandbo 46

Villa
Uppsala kommun
Notar
2 940 000 kr
142 m²
6 rum
1 678 m² tomt

Nytt hus // Inred & välj materialval själv // Endast 20min till Uppsala City // Nytt område i naturskönt läge. Välkommen till oasen Sandbo By där ro och harmoni spelar en viktig roll i vardagsingedienserna. Här kommer ett nytt område byggas upp där varje hus får sin prägel och bildar ett trevligt och familjärt villaområde med naturen som närmaste granne. Ta chansen att bli en av de lyckliga som får chansen att sätta din egen touch på precis allt som ska väljas i huset. Husen är uppförda och redo för att inredas efter smak och tycke. Man kan säga att det stora och tunga arbetet är utfört. Nu återstår det roliga innan man flyttar in. Härifrån åker UL-bussarna vid vägen intill området som tar dig till Uppsala City, Edenhof GK för den golfintresserade 10min bilväg bort. Björklinge centrum med vårdcentral, ICA, Nära E4:an som man kommer ut på ca 7min med bil. För att komma ut till området åker man gamla E4:an mot Lövstalöt och svänger av vid restaurang Zurafa tills man kommer till skylt Drälinge där man svänger vänster, sedan rakt fram. Man kan också bygga klart bottenvåningen, flytta in och sedan ta övervåningen vid tillfälle om man så önskar. Nedan följer en lista på material samt vad som är gjort. Ytterväggarna är färdigmålade på utsidan, knutar, foder, takavvattning och snörasskydd monterade. Diffutionsspärr samt 45mm installationsregel på insidan, ytterdörrar samt 3-glas fönster samt fönsterbleck monterade. På takstolarna råspontsluckor, asfaltspapp och plåttak monterats. Mellanbjälklag av typ Posi-Joist, bärande innerväggar är monterade inklusive osb på ena sidan. Takhöjd på bottenvåningen ca 2,7m samt 2,5m på övervåningen Golvvärmeslingor finns i grundplattan. Husen har eget borrad brunn för vatten och är anslutna till gemensam avloppsanläggning med infiltration. Anslutningsavgiften för el till upplands energi är betald. VÄGGUPPBYGGNAD Yttervägg: • 22x145 liggande panel, typ falsad enkelfas, grund & mellanstruken standardvit. • 28x70 spik/luftläkt • Vindduk • 45x195 regelstomme s600 • Mineralull 195 • Åldersbeständig plastfolie • 45x45 liggande installationsregel VÄGGUPPBYGGNAD bärande Innervägg: • 45x95 regelstomme s600 • 12 Plywood (1 sida)

 • Plus
Leopoldsgatan 23, Nyby, Uppsala kommun

Leopoldsgatan 23

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Notar
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
4 029 kr/mån
34 519 kr/m²

Fast Pris - bostaden säljs utan budgivning till fast pris. Kontakta mäklaren för bokade visningar! Lägenheten har en perfekt planlösning som utnyttjar varje kvm till fullo. Boende passar perfekt för er som vill bo med närhet till Uppsala centrum och Gränbystaden samtidigt i ett lugnt och barnvänligt område. Bostadens yta fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum utrustat med dusch och tvättmaskin. Ett rymligt sovrum som erbjuder naturligt fint ljus och även når bostadens stora balkong. Vidare finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Lilium är det första större projektet som byggs i Nyby på senare tid och kommer bestå av olika bostäder i varierande storlekar. Här erbjuds moderna, välplanerade och bostäder med hög grundstandard. Välkommen till ett av Uppsalas mest uppskattade områden Gamla Uppsala och Nyby. Här trivs man och här vill man verkligen bo. Det är inte långt till naturreservat och Gamla Upsala högarna där man kan ta en promenad eller joggingtur i den vackra omgivningen. Badplats finns alldeles intill Högarna. Från bostaden har man ca 10min cykelväg till Gränby Centrum som har allt under ett och samma tak gällande butiker och service. 5min cykelväg bort finner du Willys och andra livsmedelsbutiker. För den som idrottar har du alla arenor hockey, tennis, basket, innebandy, friidrott inom 5min cykelväg bort. Stadsbussarna går frekvent utanför och tar dig till citykärnan på en kvart. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hjulaxelvägen 136, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 136

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
Notar
1 600 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
2 903 kr/mån
29 091 kr/m²

Fast pris - Kontakta mäklaren för info samt visning. Välkommen att förvärva en bostad med närhet till naturen och harmonin som råder. Här bor man i ett lugnt och trevligt område som är på uppgång! Kommunen har stora planer för området och vill utveckla området med förskolor, livsmedelsbutik samt service. Bostadens yta fördelar sig på en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av extra förråd, stort samt fullt funktionellt kök med god ljusinsläpp inifrån de generösa fönsterpartier/ balkongen, ett vardagsrum med öppen planlösning ifrån köket vilket medför enorm rymlighetskänsla, rymligt sovrum och sist men inte minst det hel kaklade badrummet utrustat med tvättmaskin. Till lägenheten hör ett kallförråd och bostaden har fräscha ytskikt genomgående i bostaden. Gunsta är belägen endast 15 minuter bilväg från Uppsala resecentrum som gör detta till ett otroligt smidigt område att bosätta sig i. Här bor ni på en plats med många barnfamiljer i närheten som gör det enkelt för er och era barn att hitta nya vänner att umgås med. Området erbjuder härliga promenadstråk, flera lekparker, fotbollsplan, restaurang och kiosk, förskola och blomhandel. Några kilometer bort finner ni Funbo förskola och lågstadieklass. Under sommaren finns härliga badplatser i Marielund, Funbo och Länna. Sammanfattningsvis är detta den perfekta förstabostaden! Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

 • Energieffektiv
Brudbergsvägen 14, null, Östhammars kommun

Brudbergsvägen 14

Tomt
Östhammars kommun
Notar
595 000 kr
1 503 m² tomt

Sjönära tomt i attraktiva Öregrund/Östhammar! Här bor ni med närhet till både Östhammar och Öregrund med tillgång till dess trevliga restaurangutbud, mysiga butiker och vackra omgivningar. Öregrund är den enda staden på östkustens fastland där man kan se solen gå ner i havet! För den golfintresserade så ligger huset ett stenkast ifrån Öregrunds GK. Välkomna till Björnäs Skian och dessa natursköna tomter närhet till Östhammarsfjärden och Öregrunds Golfklubb. Vid golfklubben finns det också två stycken padelbanor. Här finns möjligheten att skapa drömboendet helt efter eget tycke och smak i ett naturskönt läge med havet och naturen som granne. Tomterna kommer att ha vatten, avlopp, el och fiber framdraget till tomterna, färdigt sommaren-hösten 2022. Anslutningsavgift för vatten och avlopp på 225 000 kr tillkommer. Vill man besöka någon av tätorterna Öregrund eller Östhammar som ligger ute vid kusten för att handla eller gå på någon mysig restaurang så är det endast ca: 10 km dit. Välkomna att kontakta oss för mer information Kontakta ansvarige mäklare för att säkerställa att du tar del av all nödvändig information. Gå gärna in på vägsamfällighetens hemsida www.skiansvagar.se Skians vägförening och det tillkommer väg- och anslutningsavgift Välkommen!

Råbyvägen 39B, Kvarngärdet, Uppsala kommun

Råbyvägen 39B

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/5
2 622 kr/mån
41 528 kr/m²

Fast pris - Bostaden säljs utan budgivning, kontakta mäklaren för visning samt info. Känn dig hemma i denna välplanerade 1:a med öppna ytor och härlig känsla! Här finner du ett nytt och fräscht boende med generöst ljusinsläpp som erbjuder en inbjudande hall med gott om förvaring och helkaklat badrum med kombimaskin med gott om plats. Vidare finns ett vardagsrum och ett stilrent kök i öppen planlösning samt en balkong. Bostaden når ni med hiss från markplan. Detta är ett strålande läge för dig som är student, som första boende eller för dig som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil via E4an eller om ni pendlar kollektivt. Det går fort att ta sig ut på både E4a och till Uppsalas Resecentrum. Det är bekvämt att leva och bo på Råbyvägen. Kombinationen av närheten till stadspuls och Gränby köpstad är något som de som är boenden uppskattar. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Balkong
 • Hiss
Trunstavägen 9, null, Knivsta kommun

Trunstavägen 9

Lägenhet
Knivsta kommun
Notar
1 195 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/5
2 299 kr/mån
44 259 kr/m²

Fast pris! Innebär att bostaden säljs utan budgivning först till kvarn. Kontakta mäklaren för visning och mer info. Varmt välkomna till denna bostad högt belägen på våning 4/5 med pendlarläge endast ett stenkast från tågstationen som snabbt tar er mot Uppsala, Arlanda eller Stockholm. Föreningen har en fantastisk takterrass som är privat för föreningsmedlemmarna! Genomgående hög standard med bland annat ljuslaserat trägolv, kök från Marbodal, 2,70 i takhöjd samt helkaklat badrum. Hiss från markplan och externt förråd utanför bostaden ger ett bekvämt boende. Ett stenkast bort har du all tänkbar service med ICA, Willys, vårdcentral, restauranger samt fina promenadstråk. Somrarna spenderas helst vid de fina närliggande badplatserna. Varmt välkomna

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Råbyvägen 53C, null, Uppsala kommun

Råbyvägen 53C

Lägenhet
Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
3 370 kr/mån
34 397 kr/m²

Fast pris!!! Kontakta mäklaren för visning. Hemtrevlig lägenhet med en fantastisk takhöjd om 3,8m! Nu får du chansen av att ta del av Råbyvägens hetaste bostad med nästintill nyskick. Bostaden erbjuder dig ett hem med rikligt ljusinsläpp, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utöver allt detta finner du även en helt egen uteplats! Med ett vardagsrum som erbjuder dig en oemotståndlig takhöjd med nästan 3.80, goda möjligheter till möblering och fräscha ytskikt är inget man bara kastar bort. I anslutning till detta hittar ni ett komplett kök redo för helgens inflyttningsfest och ett hel kaklat badrum med tvättmaskin. Området längs Råbyvägen är ett av Uppsalas mest expansiva och här bor ni med ett bekvämt avstånd till centrum, Gränby köpstad, IFU Arena, motionsspår och flera mataffärer. Pendlaren tar sig enkelt till Resecentrum eller snabbt ut på de stora trafiklederna med bilen. Bostaden är taktiskt belägen med bekvämt avstånd från centrum där ni kan uppleva allt som Uppsala har att erbjuda. I närheten ligger även Gränby Centrum med all tänkbar service. Goda kommunikationsmöjligheter med buss och närhet till Uppsala Centralstationen. Väljer ni bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an. Upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor ligger inom promenadavstånd samt affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger. Välkomna på visning! Detta kan bli ditt.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 13