Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Kobrom Tesfalem

Kobrom Tesfalem

Om mig

Varje bostadsförsäljning är unik och kräver en skräddarsydd strategi för att möta kundens specifika behov och förutsättningar. Med min bakgrund inom elitidrotten har jag förstått vikten av att sträva efter de bästa resultaten genom tillgänglighet, kommunikation och en stark drivkraft. Tillsammans kan vi skapa en noggrant planerad och framgångsrik affär som maximerar dina fördelar som kund. Min dedikation och passion för kvalitetsservice kommer att vägleda dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Byggmästargatan 5A, Sala backe, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Byggmästargatan 5A

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
2 896 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen hem till denna smarta och tilltagna bostad belägen i det grönskande området Sala Backe. Med ljusa och fräscha ytskikt erbjuder denna lägenhet en inbjudande atmosfär och bekväm boendemiljö. Från entrén kommer du till den praktiska hallen som välkomnar dig med stilrena klinkergolv och gott om förvaringsutrymme i garderoben, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det stilrena köket imponerar med sitt moderna utseende och funktionella design, komplett med integrerad diskmaskin och generösa förvaringsmöjligheter för att underlätta vardagens sysslor. Här finns utrymme för att skapa en trevlig matplats med tillhörande matbord och stolar. Sovrummet intill bjuder på en rymlig layout och en lugnande atmosfär med dess harmoniska gröna väggfärg. Dessutom finns det inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och tillbehör. Det generösa vardagsrummet är perfekt för umgänge och avkoppling, med gott om plats för hela sällskapet att trivas. Från vardagsrummet leder en dörr ut till lägenhetens balkong där du kan njuta av solens strålar, skapa din egen oas för avkoppling och sociala stunder med utsikt över Uppsala Slott. Det badrum som erbjuds i lägenheten är helkaklat, stamrenoverat och renoverat ytterligare för att hålla en modern standard. Med en väldigt fräsch och stilren look erbjuder badrummet en praktisk och funktionell plats för vardaglig användning. Här finns också plats för en tvättmaskin och andra bekvämligheter. Som boende i Brf Hasseln har ni förmånen att tillhöra ett av Sala backes bästa föreningar med en skuldsättning per kvadratmeter på endast 1 725 kr. Här är de större renoveringarna utförda, och avgifter samt skuldsättning är låg. Detta lägenhet är centralt beläget med endast 8 minuters cykelväg till centralstationen och närhet till restauranger, frisörer och servicebutiker, vilket gör vardagen både bekväm och smidig. Med sin kombination av praktiska finesser och charmig atmosfär är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker ett bekvämt och trivsamt boende i en attraktiv del av staden. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan ni njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Sala Backe bjuder dessutom på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
Sibyllegatan 7C, Luthagen, Uppsala kommun
Sibyllegatan 7C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Sibyllegatan 7C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Sibyllegatan 7C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 500 kr/mån
33 241 kr/m²

Denna tilltalande bostad erbjuder en smart och välplanerad layout. Vid entrén möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för att hålla ordning på dina tillhörigheter. Vardagsrummet öppnar upp sig till en balkong och erbjuder flexibel användning med utrymme för både arbetsplats och stort soffgrupp. Här finns ljusa väggar och fina golv som ger ytan en ljus touch och en inbjudande atmosfär. Köket är charmigt och praktiskt utformat med plats för ett matbord med tillhörande stolar, vilket skapar en perfekt plats för måltider och social samvaro. Det helkaklade badrummet som finns i lägenheten har genomgått en stamrenovering och är både stilrent och funktionellt, vilket ger en bekväm och modern upplevelse. Det stora sovrummet är en fristad för avkoppling och vila, med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och inbyggda garderober som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. De härliga fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla i rummet. Till bostaden hör tre stycken förråd. Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, parker och vackra hus i klassiska stilar. Tidigare har Luthagen vunnit pris som Uppsalas populäraste stadsdel. Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Inom ett stenkasts avstånd finner ni Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2