Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Paulina Seger

Paulina Seger

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsängsgatan 36C, Centrum, Uppsala kommun

Kungsängsgatan 36C

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 850 000 kr
31,1 m²
1 rum
vån 5/5
2 196 kr/mån
59 486 kr/m²

Välkommen till denna mycket ljusa och högst tilltalande etta med balkong högst upp i huset på ett eget våningsplan! Bostadens välplanerade yta fördelar sig på en välkomnande hall med platsbyggd garderob, ett stilrent renoverat helkaklat badrum, ett arbetsvänligt kök samt ett luftigt allrum med generösa fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till den härliga balkongen med slående utsikt över takåsar. Precis utanför dörren finner ni dessutom en rymlig walk-in-closet på ca 3kvm med generös förvaring för kläder, skor, väskor med mera. Här bor ni lugnt och tryggt mitt i centrala Uppsala. Brf Brynhild är en mycket välskött och stabil förening med låg belåning, god ekonomi och låga månadsavgifter där flertalet renoveringar redan är utförda, bland annat stamrenovering. Bostaden har ett makalöst pendlarläge med direkt närhet till såväl city, centralstationen som studentlivet. Ni har gångavstånd till nationer, universitet, restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, gym, shopping samt fina promenad/ cykelstråk längs Fyrisån och Stadsparken. Närmsta ICA-butik ligger ca 150 meter bort. Ni har dessutom tillgång till extra cykelparkering utomhus, övernattningslägenhet samt en härlig grönskande, skyddad innergård med trädgårdsmöbler, grill och odlingsmöjligheter. Här är det lugnt och tyst trots det centrala läget mitt i city. Välkomna till en egen oas med ett enastående läge i Uppsala city!

  • Balkong
  • Hiss
Portalgatan 70, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 14 apr kl 11:00
Portalgatan 70, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 70, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 70

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Notar
3 695 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/5
5 609 kr/mån
37 323 kr/m²

Välkomna till Portalgatan 70 och denna ljusa 4:a med stor uteplats! Här bor ni endast 10 minuter från stan i en lugn och trivsam miljö. Här finner ni ett attraktivt boende med öppen planlösning, rymliga rum i en populär och välskött förening. Bostadens mycket generösa uteplats är den perfekta platsen för nära och kära att samlas och njuta av tillvaron tillsammans. Här finns gott om utrymme för avkoppling under solens varma strålar. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum samt två badrum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 10 minuter till Uppsalas stadskärna och Centralstationen som erbjuder bekväma kommunikationer. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med förskola och skolor för alla åldrar inom räckhåll. Affärshuset Kvarnen ligger endast ett stenkast bort med en ICA med generösa öppettider, apotek, Systembolaget, restauranger och annan service. I närområdet finns även en närlivs, frisör, gym och grönområden med lekpark. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Höganäsgatan 1B, Höganäs, Uppsala kommun

Höganäsgatan 1B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
2 829 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkomna till Höganäsgatan 1B i mycket populär och välskött förening! Lägenheten om 81 kvm fördelar sig på två rymliga sovrum, en hall med bra förvaringsmöjligheter, ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och dusch samt ett luftigt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong. I Brf Österplan bor ni i en välskött och trevlig förening med låg avgift, låg belåning och med hiss från markplan. Som boende i Höganäs bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva boendekvarter. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym, Höganäsparken och allt vad som finns i Uppsala centrum. Här bor man även i perfekt pendlingsläge med endast 10 min till Uppsala centralstation. Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Körvelgatan 19A, Årsta, Uppsala kommun

Körvelgatan 19A

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
79,7 m²
3 rum
vån 2/2
5 400 kr/mån
25 031 kr/m²

Välkommen till Körvelgatan 19A, där denna fantastiska 3:a med balkong väntar på att bli ditt nya hem i underbara Årsta! Här erbjuds en bostad som tilltalar hela familjen med sina generösa ytor och smarta planlösning. Med sina 79,7 kvadratmeter har varje rum utformats för att maximera komfort och trivsel, och de fräscha ytskikten ger en inbjudande känsla från första stund. Ett komplett kök, ett ljust och luftigt vardagsrum, två mysiga sovrum och ett stilrent badrum väntar på att få vara din familjs oas. I detta harmoniska område omges ni av grönska och lugn, samtidigt som ni har all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. Årsta centrum lockar med sina generösa öppettider på ICA, apotek, mysiga restauranger och dagis för de små. Området kring bjuder även på skolor, vårdcentral och ett nytt, fräscht utegym för den hälsosamt aktiva. Perfekt belägen intill expansiva Gränbystaden som ständigt växer och erbjuder ett brett utbud av butiker och nöjen. Med smidiga busskommunikationer och cykelvägar tar ni er snabbt och enkelt in till city på bara 13 minuter, samtidigt som närheten till E4:an underlättar för bilpendlare. Här finns verkligen alla förutsättningar för en bekväm och trivsam vardag! Detta är ert tillfälle att hitta ert drömboende på Körvelgatan 19A. Välkommen hem!

  • Balkong
Storgatan 23A, Centrum, Uppsala kommun

Storgatan 23A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
4 695 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/4
6 539 kr/mån
44 292 kr/m²

//Bo mitt i stan men samtidigt med all bekvämlighet //Hiss från markplan //Garageplats ledig via föreningen //Både loggia och balkong Upptäck en extraordinär möjlighet mitt i hjärtat av Uppsala! Denna underbara lägenhet på Storgatan 23A erbjuder en oslagbar kombination av centralt läge och smart planlösning. Stig in i en ljus och välkomnande lägenhet. Här erbjuds en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang som dessutom erbjuder möjligheten att öppna upp ytterligare för att skapa ännu mer känsla av rymd. Vidare finns också ett rymligt kök med gott om plats för middagar med hela familjen. Från köket når du den mysiga balkongen som vetter mot föreningens innergård för avkoppling och sociala stunder utomhus, eller njut av lugnet från den charmiga loggian strax intill, som kan användas både som matrum, sovrum eller annan social yta. Med tre generösa sovrum och två välutrustade badrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Dessutom är den stora tvättstugan inte bara praktiskt belägen, utan erbjuder också gott om förvaringsmöjligheter i anslutning till två av sovrummen för enkel och effektiv hantering av tvätt och kläder. Med en hiss i fastigheten är tillgängligheten aldrig ett problem, och du kan enkelt ta dig till din oas mitt i stadens puls. Föreningens innergård är en verklig pärla, där historiens vingslag möter modern komfort. Koppla av på de trevliga sittplatserna, grilla med vänner eller låt barnen leka fritt på lekplatsen - allt utan att lämna ditt eget hem. I föreningens källare finns även garage för smidig parkering trots det citynära läget och det är just nu en ledig plats via föreningen. Storgatan 23A erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan också en livsstil. Med närhet till Uppsalas bästa restauranger, teatrar, biografer och caféer är underhållningen aldrig långt borta. Pendlare kommer att uppskatta närheten till Uppsala resecentrum, medan lokala upplevelser väntar runt varje hörn på Vaksalatorg och det populära köpcentret Kvarnen. Välkommen till ditt nya hem, där stadsliv och avkoppling möts på ett perfekt sätt. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som Storgatan 23A har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Viggvägen 13A och 13B, null, Enköpings kommun

Viggvägen 13A och 13B

Tomt
Enköpings kommun
Notar
1 590 000 kr
704 m² tomt

Ditt drömhem väntar på dig – Sjönära tomter i Haga, Enköping! Drömmer du om att skapa ditt eget paradis vid Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga den drömmen med våra fantastiska tomter på Viggvägen 13A och 13B! Belägna i en idyllisk sjönära miljö, erbjuder dessa tomter en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Med ett existerande bygglov för ett parhus på totalt cirka 400 kvadratmeter och 200 kvm parhusenhet är dessa tomter perfekta för den som drömmer om eget boende med möjlighet till generationsboende eller uthyrning. Dessutom finns möjlighet att ansöka om eget bygglov för att skapa ditt drömhus precis som du vill ha det. Se bifogat dokument för mer information om det befintliga bygglovet. Vill man ha nyckelfärdigt finns även att anlita säljarna för tomterna för byggnation av huset. Kontakta mäklare för mer information. Tomterna har fiber till tomtgränsen och kommunalt vatten och avlopp finns i området. Med endast 10 minuters avstånd till Enköpings centrum, 50 minuter till Uppsala och 60 minuter till Stockholm, ger läget dig närhet till stadslivet samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Upptäck det historiska Haga slottet med sina vackra konferensanläggningar och omgivande miljöer. Missa inte denna möjlighet. Varmt välkommen!

Knipvägen 1A och 1B, null, Enköpings kommun

Knipvägen 1A och 1B

Tomt
Enköpings kommun
Notar
1 590 000 kr
884 m² tomt

Ditt drömhem väntar på dig – Sjönära tomter i Haga, Enköping! Drömmer du om att skapa ditt eget paradis vid Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga den drömmen med våra fantastiska tomter på Knipvägen 1A och 1B! Belägna i en idyllisk sjönära miljö, erbjuder dessa tomter en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Med ett existerande bygglov för ett parhus på totalt cirka 400 kvadratmeter och 200 kvm/parhusenhet, är dessa tomter perfekta för den som drömmer om eget boende med möjlighet till generationsboende eller uthyrning. Dessutom finns möjlighet att ansöka om eget bygglov för att skapa ditt drömhus precis som du vill ha det. Se bifogat dokument för mer information om det befintliga bygglovet. Vill man ha nyckelfärdigt finns även att anlita säljarna för tomterna för byggnation av huset. Kontakta mäklare för mer information. Tomterna har fiber till tomtgränsen och kommunalt vatten och avlopp finns i området. Med endast 10 minuters avstånd till Enköpings centrum, 50 minuter till Uppsala och 60 minuter till Stockholm, ger läget dig närhet till stadslivet samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Upptäck det historiska Haga slottet med sina vackra konferensanläggningar och omgivande miljöer. Missa inte denna möjlighet. Varmt välkommen!

Väderkvarnsgatan 11A, Höganäs, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Väderkvarnsgatan 11A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 3
3 753 kr/mån
36 691 kr/m²

Välkommen till denna elegant renoverade 2a på 68 kvm, där 30-talets charm möter modern komfort. Med ett oslagbart läge nära centrum och resecentrum blir detta ert drömhem med perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Hallen, med sina vackra trägolv, välkomnar dig in i lägenheten. Stigen leder vidare till köket, som i sin tur bjuder in till en ljus och luftig atmosfär. Här finner du moderna bekvämligheter som induktionshäll, ugn, fläkt, kyl, frys och diskmaskin – allt du behöver för en bekväm vardag. Det ljust helkaklade badrummet är smakfullt utformat med omsorgsfullt valda material, skapandes en stilren och fräsch känsla. Sovrummet erbjuder en ljus och avslappnad atmosfär med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng samt generösa förvaringsmöjligheter i en praktisk garderobsvägg. Vardagsrummet är ett strålande centrum för ljus och rymd. Den mörka fiskbensparketten ger rummet en varm atmosfär och skapar en inbjudande plats för både vardagsliv och sociala stunder. Här finns gott om plats för en avkopplande soffhörna och en matplats, skapat för att möjliggöra trivsamma stunder med nära och kära. Här bor man mycket nära centrum och resecentrum vilket gör pendlarlivet enkelt och bekvämt. Den närliggande Kvarnengallerian erbjuder också allt från matbutiker till caféer och restauranger, medan grönområden och Vaksalatorg ligger nästgårds för avkoppling och shopping. Här bor man också i en förening med låga avgifter och låg belåningsgrad, vilket skapar en stabil grund för ert boende. Denna fantastiska bostad är en riktig pärla som måste upplevas! Anmäl ditt intresse nu för att säkerställa att du inte missar någon viktig information. Kontakta oss för visning och låt drömmen om ert nya hem börja här!

Vaksalagatan 44B, Fålhagen - Höganäs, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Vaksalagatan 44B

Lägenhet
Fålhagen - Höganäs, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/4
2 706 kr/mån
40 319 kr/m²

Med ett attraktivt läge endast ett stenkast från centrum, centralstationen och populära grönområden ligger detta eleganta hem som passar utmärkt för er som vill bo i ett av Uppsalas mest ansedda kvarter med närhet till allt. Från bostaden finns direkt förbindelse med kollektivtrafik som tar dig till såväl Uppsala universitet som SLU. Här finner ni en funktionell planlösning om 47 kvm som fördelar sig på en inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring, ett badrum utrustat med dusch samt ett inbjudande och rymligt kök med vackra originaldetaljer. Vidare erbjuds även bra förvaring i en klädkammare samt ett tilltalande vardagsrum med gott ljusinsläpp och utgång till den rymliga balkongen i soligt sydostläge. Fålhagen/Höganäs är ett lugnt och vackert område i centrala Uppsala. Perfekt läge för pendlaren med bekvämt gångavstånd till Centralstationen. Här bor ni med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I ert närmsta kvarter finner ni flertal restauranger, café, livsmedelsbutiker, apotek m.m. Fålhagen/Höganäs är ett populärt område av många anledningar och av människor i alla åldrar. Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Torkelsgatan 8C, Fålhagen, Uppsala kommun

Torkelsgatan 8C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
2 400 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 985 kr/mån
48 000 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning! Välkommen till denna förtjusande tvårumslägenhet i attraktiva Fålhagen. Stig in i en värld av ljus, rymd och omsorgsfullt utvalda detaljer som smälter samman. Hallen välkomnar dig med ett vackert parkettgolv och gott om plats för avhängning. Här i från når ni det smakfullt renoverade köket med sin smarta planlösning och generösa förvaringsmöjligheter. Njut av ett fridfullt sovrum med gott om plats för en stor säng och en närliggande walk-in closet, perfekt för att organisera dina kläder och accessoarer. Badrummet är helkaklat och komplett med framdraget för tvättmaskin. Det luftiga vardagsrummet är smyckat med generösa fönster som släpper in en ström av naturligt ljus och leder ut till den fridfulla balkongen som vetter mot föreningens vackra innergård - En oas för avkoppling och sociala stunder. För den som värdesätter förvaringsutrymme finns inte bara ett, utan tre förråd tillhörande denna bostad – ett på vinden och två i källaren, vilket gör det enkelt att hålla ordning utan att kompromissa med utrymme. Här bor ni i en stabil förening med många av de större renoveringarna utförda. Föreningen tillhandahåller även en mysig innergård för dess medlemmar. Fålhagen, en pulserande stadsdel, bjuder på en mångfald av bekvämligheter. Njut av närheten till affärshuset Kvarnen med sina praktiska butiker, Vaksalatorg med sina livliga marknader och Uppsala Konsert och Kongress som erbjuder spännande evenemang och föreläsningar. Ett paradis för matälskare med flera restauranger att utforska samt vackra parker och promenadstråk att njuta av. Området är perfekt för pendlaren med gångavstånd till resecentrum och smidig åtkomst till E4:an via Tycho Hedéns väg för bilresenärer. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem och områdets alla fördelar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Fjärdhundragatan 18, Svartbäcken - Tuna Backar, Uppsala kommun

Fjärdhundragatan 18

Lägenhet
Svartbäcken - Tuna Backar, Uppsala kommun
Notar
2 600 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 1
4 531 kr/mån
32 911 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning! Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva denna trevliga 3,5:a i lugnt och barnvänligt område! Bostaden präglas av fräscha ytskikt och fantastiskt ljusinsläpp som flödar in via de stora fönsterpartierna i bostaden! Här erbjuds bra planlösning med ett helt nyrenoverat kök från 2023 och matrumsdel som också kan användas som allrum. Från matsalsdelen/allrummet tar du dig ut till bostadens balkong med utsikt över föreningen mysiga innegård. Vidare finns även ett luftigt vardagsrum med en fransk balkong samt två stora sovrum med goda ytor för möblemang. Helkaklat badrum utrustat med badkar och tvättmaskin. Brf Thunbergia är en stabil och välskött förening med ett eget gym, föreningslokal, gästrum, tvättstuga och cykelförråd. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Föreningen har även gemensamt elavtal för att hålla nere föreningsmedlemmarnas kostnader. I det direkta närområdet har ni glädje av att kunna njuta av några av Uppsalas i särklass finaste promenadstråk, gå turen längst med koloniallotterna och det vackra årummet eller välj att ta Röborundan till Gamla Uppsala för ett fik på det inbjudande caféet. Tunabackar/Svartbäcken är ett område som många Uppsalabor gillar oavsett årstid. Området är vackert och det är härligt att följa årstiderna i denna del av Uppsala. Oavsett tid på året så finns det alltid något som gör att det känns mycket hemtrevligt och mysigt att vara i detta trygga och stadsnära kvarter. Från bostaden har ni närhet till allt ni kan tänkas behöva, mataffärer, kvarterskrogar, Fyrishov med aktivitetshallar och Röbo med Uppsalas bästa motionsspår. Det går även lätt att cykla genom villakvarteren och ni kan snabbt ta er till centralen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hallkved Långlöt 421, null, Uppsala kommun

Hallkved Långlöt 421

Villa
Uppsala kommun
Notar
3 295 000 kr
90 + 12 m²
3 rum
2 206 m² tomt

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger utgångspriset får fastigheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning. Måste upplevas på plats!! Varmt välkommen till denna trivsamma enplansvilla i charmiga och inbjudande Hallkved! Det perfekta huset för er som värdesätter öppna sällskapsytor i vacker omgivning. Här möts ni av ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök, samt vars stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en behaglig atmosfär. De rymliga sällskapsytorna är designade för att underlätta umgänge och gör detta till det perfekta hemmet för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket ger gott om plats för matlagning och bjudningar med både goda arbetsytor, bra förvaring och påkostade vitvaror. Vidare erbjuds två trivsamma sovrum, en praktisk tvättstuga med maskiner från Miele samt ett nyrenoverat badrum med italienskt kakel. Här bor man med en stor inhägnad trädgård där man kan njuta av naturen, det rika djurlivet och Hallkveds vackra omgivningar. Här finns gott om plats för lek, avkoppling och trädgårdsfestligheter. Den stora altanen är det perfekta stället för sommarkvällar och grillmiddagar med familj och vänner. Utöver detta finns även inhägnad hundgård, vedbod, bodar för förvaring, gäststuga/friggebod, förråd/verkstad med arbetsbänk samt en carport. Från Hallkved har ni nära till både Gunsta och Länna. Här bor ni fint med naturen runtom och fina strövområden att ta sin morgonpromenad i. För dom boende i området är man även med i samfällighet för en fin badplats med båtklubb och roddbåtar. För barnfamiljen lär det inte bli några problem att i närhet hitta nya vänner för barnen att umgås med. Förskola och skola finns ca 5 min bort med bil och högstadium finns i orten Almunge en kort resa bort. Kommunikationerna till Uppsala är goda via buss 809 och 810. Bussen har frekventa avgångar och det går snabbt att ta sig in till Uppsala. Här får ni det bästa av två världar, bo på landet men samtidigt bara ha cirka 15 min till Uppsala! Annonsen kommer uppdateras löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och förhandsvisning!

  • Plus
Film kyrkby 6, Österbybruk, Östhammars kommun

Film kyrkby 6

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
Notar
1 995 000 kr
179 + 10 m²
8 rum
3 882 m² tomt

Bostaden visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokad visning. Unik möjlighet att förvärva otroligt hus om 490 kvm i natursköna Film Kyrkby 6! Välkommen till denna imponerande fastighet belägen i den idylliska omgivningen av Film, ett pulserande samhälle omgivet av fiskrika sjöar, vidsträckta ängar och åkrar. Ett område känt för sin konstnärliga själ och en magnet för familjer i alla åldrar. Detta storslagna hus från 50-talet erbjuder en total yta om imponerande 490 kvm och öppnar upp en värld av möjligheter. Ytan är fördelad på 179 kvm boarea, 10 kvm biarea och 301 kvm loarea. En del av fastigheten erbjuder uthyrningsmöjligheter och ger en stabil inkomstkälla medan den andra delen kan omvandlas till vad ditt hjärta önskar – vare sig det är en ateljé, en företagslokal eller en magnifik bostad för hela familjen. Huset ligger också mycket vackert beläget med sjöglimt och endast 200m till Filmsjön. Läget är perfekt - endast 50 minuter från Uppsala, 60 minuter från Gävle, 90 min till Stockholm och blott 40 minuter från den somriga pärlan Öregrund. Österbybruk, en del av Östhammars kommun, erbjuder allt från matbutiker och apotek till restauranger och skolor. För den aktiva finns en underbar sim- och sporthall samt ett utegym för att främja en hälsosam livsstil. På sommaren blir upplevelsen komplett med möjligheten till svalkande dopp vid Simbadets camping, komplett med hopptorn och en vacker brygga. Detta är inte bara ett hus; det är en investering i en livsstil och en möjlighet att forma ett drömhem eller en framgångsrik verksamhet. Ta chansen att skapa din vision av ett levande och trivsamt liv i denna fantastiska fastighet i Film. Kontakta oss idag för att upptäcka alla möjligheter som väntar på dig på Film Kyrkby 6. Varmt välkommen på visning!

Sysslomansgatan 7, Centrum, Uppsala kommun

Sysslomansgatan 7

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2
2 805 kr/mån
62 778 kr/m²

Bostaden visas löpande. Kontakta mäklar för bokad visning. Sysslomansgatan 7 med balkong mitt i centrum med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda! Välkommen till denna mycket centrala och moderna 1:a i främre Luthagen omringad av allt som city erbjuder. Här kliver du in i en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, fint modernt kök som ger ett snyggt välkomnande. Mycket bra och fullt utrustat kök för en 1:a som erbjuder funktion med stil. Dessutom har helkaklade badrummet också lika fin standard och erbjuder en härlig dusch och mycket andra bekvämligheter som önskas i ett badrum, bland annat tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Bostaden har stora fina fönster och fräscha ytor vilket medför ett generöst ljusinsläpp. Här hittar du ett modernt prisvärt boende i city. I närområdet hittar du nästan allt du kan söka, med närhet till restauranger, cafeér, frisörer, butiker m.m Här har man lite av allt, både stadslivet men även grönska. En promenad ifrån Vasaparken med Biotopia, eller andra historiska platser som Domkyrkan, Gustavianum som ligger runt hörnet. Promenera ut på gatorna och upplev en del av Uppsalas historia. Ta dig ner på hörnet och njut av en bakelse på Ofvandals Hovkonditori. Bästa tänkbara läge i främre Luthagen med samtliga nationer runt hörnet, nära Ekonomikum, Universitetet, utsikt över domkyrkan. Drömläge för en student. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14