Mäklare Simon Thorberg

Simon Thorberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 22C, Höganäs - Centrum, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 22C

Lägenhet
Höganäs - Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 4/5
4 008 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkomna till ditt nya hem på Storgatan 22C! Nu erbjuds möjligheten att ta del av denna underbara bostad på en av de mest attraktiva adresserna i Uppsala, med en charmig balkong mot den lugna innergården. Lägenheten sträcker sig över 66,2 kvm med 2,5 rum och kök. Genom entrén kommer du in i en inbjudande hall som öppnar upp till ett stort kök med utgång till den härliga balkongen. Vidare in i bostaden har ni ett sovrum med gott om plats för garderober samt en walk in closet precis utanför sovrummet. Vardagsrummet är stort och öppet med ett härligt naturligt ljusinsläpp. Bostaden har en större klädkammare som kan även kan användas som kontor. På Storgatan bor ni på en central adress i Uppsala med hela stadskärnan några minuter utanför er port. Ett bra läge för den som pendlar då Resecentrum ligger endast några minuters promenad bort. Med närhet till Uppsala konsert och kongress om du vill gå på ett evenemang, närhet till Vaksalatorg med lördagsmarknader samt säsongsmarknader. Ett stenkast från stadens alla mysiga caféer, restauranger och underhållning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Jumkil Nyslätt 44, null, Uppsala kommun

Jumkil Nyslätt 44

Tomt
Uppsala kommun
Notar
795 000 kr
2 018 m² tomt

Upptäck möjligheten att bygga ditt drömhem på denna rymliga och natursköna tomt belägen i det eftertraktade området strax utanför Bälinge, med adressen Jumkil Nyslätt 44. Denna imponerande fastighet sträcker sig över 2018 kvadratmeter och erbjuder ett unikt tillfälle att skapa ett personligt hem i harmoni med omgivande natur. Njut av lugnet och skönheten i denna idylliska plats, där varje dag inleds med vidsträckta vyer över vackra landskap. Tomten ligger optimalt för dig som söker en fristad från stadens brus, samtidigt som närheten till Bälinge säkerställer att alla nödvändigheter och bekvämligheter är lättillgängliga. Tveka inte att göra verklighet av din dröm om ett eget hem på denna fantastiska tomt. Med dess kombination av storlek, läge och potential, är Jumkil Nyslätt 44 en ovanligt attraktiv möjlighet för den som vill skapa ett personligt och fridfullt boende. Ta chansen att forma din framtid. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bergavägen 5, Morgongåva, Heby kommun
  • Budgivning pågår

Bergavägen 5

Villa
Morgongåva, Heby kommun
Notar
1 595 000 kr
79 + 79 m²
3 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem på Bergavägen 5 i charmiga Morgongåva! Denna unika fastighet erbjuder en totalyta på 158 kvm, fördelat lika mellan bo- och biyta på 79 kvm vardera, vilket ger dig gott om utrymme för både vardagsliv och hobbyprojekt. Hemmets hjärta är den inglasade altanen mot en fantastisk bakgård, som bjuder på ett öppet och inbjudande läge med en vidsträckt utsikt över de omgivande åkrarna. Här kan du njuta av lugna morgnar med kaffe i handen eller underbara kvällar i goda vänners lag, allt medan du tar in den vackra omgivningen. Bostaden i sig erbjuder dig en smart planlösning med en öppen känsla mellan kök och vardagsrum samt två härliga sovrum. I källaren har du gott om utrymme för både förvaring såväl som alla möjliga hobbyprojekt. Utöver det finns även ett garage med plats för bilen. Här bor ni i ett tryggt och charmigt villaområde med direkta närhet till förskola och skola. Närmaste busshållplats ligger endast några minuter bort. Högstadieskola ligger ca 8 km bort i grannorten Heby. Gymnasieskolor finner ni i Uppsala eller Sala som ligger endast 25 minuter eller 15 minuter bort med Upptåget. För mer information se www.ul.se samt www.sj.se för tidtabeller. Väljer ni istället bussen kan ni läsa mer på www.ul.se samt www.sj.se för tidtabeller. Affärer och restauranger finns i centrum. Där finner ni bland annat Per-Erics Livs ICA, Gåvans Grill, Restaurang My Kök Bar samt en Thairestaurang. Ytterligare finns bilaffär, godis-spelbutik, blomsteraffär, gym, bensinmack och frisörsalong. För sportintresserade finns gym, boxningsklubb och Morgongåva Sportklubb med fotbollsplaner och idrottshall. Sporterna som flitigt utövas på orten är fotboll och innebandy. För golfentusiaster finns en bra golfklubb mellan Heby och Sala. Ytterligare aktiviteter finner ni på Gårdsjö älgpark, där ni tillsammans med barnen kan åka traktor och vagn samtidigt som ni bevakar över älgar i deras naturliga miljö. För mer info: www.morgongava.se och www.heby.se. På Bergavägen 5 finner du en plats där livets stunder blir till varaktiga minnen. Missa inte chansen att göra detta hus till ditt nästa hem!

  • Plus

Visar alla 3