Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Marcus Nordin

Marcus Nordin

Om mig

Den ultimata mäklartjänsten i Uppsala! Jag är stolt över att kunna erbjuda det allra bästa när det kommer till mäklartjänster i Uppsala. Under min tid hos Notar har jag förvärvat en imponerande kompetens och erfarenhet. Med redan fem års arbete inom mäklarbranschen trots min unga ålder har jag skapat mig en stark grund för att bli Uppsalas mest engagerade mäklare. När du står inför utmanande tider på fastighetsmarknaden, vem skulle du helst vilja ha vid din sida? Ditt livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallonvägen 14, Österbybruk, Östhammars kommun
  • Sön 11 aug kl 13:15
Vallonvägen 14, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 2
Vallonvägen 14, Österbybruk, Östhammars kommun, bild 3

Vallonvägen 14

Lägenhet
Österbybruk, Östhammars kommun
Notar
650 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 4/4
3 743 kr/mån
11 775 kr/m²

Välkommen till Vallonvägen 14 – en unik vindsvåning som verkligen har allt! Här har ni en bostad där uttrycket "Bostaden måste upplevas på plats" verkligen passar in. Denna charmerande bostad erbjuder 2 rum och kök som har byggts om till hela 2 extrarum, perfekt för dig som behöver extra utrymme för arbete eller hobby. När du stiger in möts du av en känsla av rymd tack vare den imponerande takhöjden. De stora fönstren släpper in generöst med ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. De fina ytskikten och bevarade detaljerna ger bostaden karaktär och charm som verkligen är något extra. Det fullt funktionella köket är en dröm för matlagningsentusiasten, med både modern utrustning och vackra, tidstypiska inslag som ger en hemtrevlig känsla. Här kan du enkelt bjuda in till både vardagsmiddagar och större middagsbjudningar. Badrummet är stamrenoverat och håller en hög standard, vilket ger både trygghet och komfort i vardagen. Bostadens mysiga balkongen vetter mot den vackra sågdammen och erbjuder en perfekt plats för morgonkaffet i solens första strålar. Här kan du njuta av en rofylld start på dagen med en underbar utsikt. Till bostaden finns 2 förråd varav ett matkällarförråd. I Österbybruk bor ni i en vacker del av Östhammars kommun, här finns en fin sim- och sporthall och utegym för den som vill vara aktiv på sin fritid. På sommaren kan ni njuta av ett dopp på Simbadets camping med hopptorn och fin brygga. Väljer ni att bosätta er här har ni centrum runt hörnet, som erbjuder matbutiker, apotek, konditori, restaurang, skola och förskola m.m. I Österbybruk finns god kommunikation med både bil och buss till övriga kommuner som till exempel Östhammar, Öregrund, Tierp eller Uppsala. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
Östermalmsvägen 2D, Söderfors, Tierps kommun
  • Sön 11 aug kl 11:45
Östermalmsvägen 2D, Söderfors, Tierps kommun, bild 2
Östermalmsvägen 2D, Söderfors, Tierps kommun, bild 3

Östermalmsvägen 2D

Lägenhet
Söderfors, Tierps kommun
Notar
395 000 kr
75,3 m²
3 rum
vån 2/3
3 924 kr/mån
5 246 kr/m²

Välkommen hem till Östermalmsvägen 2D! En ljus och härlig bostad med tre rum och kök som utstrålar både charm och funktionalitet. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan komfort och stil! När ni kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall med vackert klinkergolv, här finns gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och skapa en välkomnande atmosfär. Bostadens helkaklade badrum är en fröjd för ögat med sin moderna design och praktiska lösningar. Köket är fullt utrustat och erbjuder generöst med arbetsyta och förvaringsmöjligheter, vilket gör det till en dröm för hemmakocken. Här kan du skapa allt från snabba vardagsmiddagar till imponerande festmåltider. Det ljusa och rymliga sovrummet är en oas av lugn och ro, perfekt för en god natts sömn. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en underbar balkong med eftermiddagssol, där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av med en bok på kvällen. Det tredje rummet kan anpassas efter dina behov – kanske ett mysigt gästrum, ett hemmakontor eller ett lekrum för barnen. BRF Härden Söderfors är en mycket stabil förening som endast har en belåningsgrad på 1096kr enligt årsredovisningen 2023. Till bostaden tillhör 2 förråd varav 1 matkällarförråd. Söderfors är ett lugnt och familjärt område där det finns livsmedelsbutik, skola, gym och en pizzeria & restaurang. Från Stallgatan 3 når ni vattnet på endast 2minuters gång, till livsmedelsbutiken ICA tar det 11 minuter att gå och till skolan tar det bara 9 minuter. De som pendlar här ifrån brukar enkelt ta sig till Tierp med buss eller bil för att sedan stiga på de smidiga tågen till Uppsala, Stockholm eller till Gävle. Missade du din chans att bo i denna fantastiska bostad? Kom och upplev själv varför Östermalmsvägen 2D är det perfekta valet för ditt nästa hem! Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
Östermalmsvägen 2C, Söderfors, Tierps kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00

Östermalmsvägen 2C

Lägenhet
Söderfors, Tierps kommun
Notar
325 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 235 kr/mån
5 462 kr/m²

Välkommen till Östermalmsvägen 2C i charmiga Söderfors – en ljus och härlig bostad med två rum och kök som väntar på att bli ditt nästa hem! Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil, idealisk för både singelhushållet och det lilla paret. När du stiger in genom dörren möts du av en välkomnande hall med vackert klinkergolv som direkt ger en känsla av kvalitet och omtanke. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och reda. Bostadens helkaklade badrum är fullt funktionellt och har bekvämligheten såsom badkar och tvättmaskin. Köket är utrustat med allt du behöver för att laga dina favoriträtter, och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Det ljusa och rymliga sovrummet ger er möjligheten att möblera efter önskemål, vidare finner ni det stora vardagsrummet härifrån når ni även bostadens balkong – perfekt för morgonkaffet eller avkoppling på kvällen och se ut över fantastiska utsikten! Den smarta planlösningen skapar ett flöde av ljus genom hela lägenheten, vilket gör att varje rum känns luftigt och inbjudande. Med sina smakfulla detaljer och väl genomtänkta planlösning är denna bostad en sann pärla i Söderfors. BRF Härden Söderfors är en mycket stabil förening som endast har en belåningsgrad på 1096kr enligt årsredovisningen 2023. Till bostaden tillhör 2 förråd varav 1 matkällarförråd. Söderfors är ett lugnt och familjärt område där det finns livsmedelsbutik, skola, gym och en pizzeria & restaurang. Från Stallgatan 3 når ni vattnet på endast 2minuters gång, till livsmedelsbutiken ICA tar det 11 minuter att gå och till skolan tar det bara 9 minuter. De som pendlar här ifrån brukar enkelt ta sig till Tierp med buss eller bil för att sedan stiga på de smidiga tågen till Uppsala, Stockholm eller till Gävle. Kom och upplev själv varför Östermalmsvägen 2C är det perfekta valet för ditt nästa hem! Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Plus
  • Balkong
Petterslundsgatan 14B, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Petterslundsgatan 14B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 14B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 14B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 650 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/5
2 039 kr/mån
63 462 kr/m²

Med ett mycket eftertraktat läge i Fålhagen finns nu denna fräscha och kvadratsmarta bostad på Petterslundsgatan 14B! Ljus och välplanerad 1:a med nymålade ljusa väggar och ett genomgående charmigt ny renoverat laminatgolv. Bra planerat arbetskök med fräscha ytskikt och diskmaskin, här har även ny kyl/frys samt bänkskiva satts in. Rummet är rymligt med plats för möblering av sällskapsdel samt sovplats. Till bostaden hör även en trevlig uteplats och ett fräscht helkaklat badrum med bekvämligheter så som dusch samt egen tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden tillhör även ett stort vindsförråd. Ta chansen och flytta in på detta grymma läge med hela stadskärnan 10 minuter bort. I Fålhagen bor du i ett grönt och lugnt område med sköna innergårdar som erbjuder möjlighet till aktiviteter för alla. Perfekt läge för dig som kanske pendlar till annan ort då Centralstationen ligger 6 minuter bort. Du har gott om servicebutiker samt restauranger i närområdet samt hela stadskärnan intill ert kvarter. Detta är ett omtyckt område som många drömmer om att få bosätta sig i. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Uteplats
Tjärbrännarvägen 12, Huddungeby, Heby kommun

Tjärbrännarvägen 12

Villa
Huddungeby, Heby kommun
Notar
1 170 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
1 236 m² tomt

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! ** Välkomna till Tjärbrännarvägen 12, ett boende som omsluter er i charm i det natursköna Huddungeby! Detta hem, med en total yta på 250 kvm inklusive källarvåningen, bjuder in er till en värld av trivsel där hela familjen får plats att trivas. När ni kliver in genom dörren möts ni av en välkomnande hall, och direkt vidare in i det rymliga och fullt funktionella köket. Här är varje detalj genomtänkt för att möta den bevarade tidlösa charmen. Vardagsrummet som är hjärtat av hemmet, är en mycket inbjudande plats med braskamin som skapar en varm atmosfär och naturlig plats att samla alla nära och kära. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den generösa altanen och gedigna tomten som sträcker sig om 1 236 kvm, där ni kan njuta av lugnet och naturens skönhet. Med totalt 5 rum, inklusive 3 rymliga sovrum (se alternativa planlösningen för att kunna göra ett till sovrum, eller inreda nedervåningen), erbjuder detta hem gott om utrymme för lilla som stora familjen. Källaren öppnar upp för möjligheter, perfekt för den som önskar att skapa ett extra sovrum eller ett hobbyrum. Här finns utrymme för kreativitet och flexibilitet, bara fantasin kan sätta stopp! Området runt Tjärbrännarvägen 12 är naturskönt och fridfullt, och ändå finns skolor och förskolor inom bekvämt gångavstånd. Detta gör vardagen smidig och trygg för hela familjen. Huddungeby är ett rofyllt samhälle med närhet till Harbo, Östervåla och Uppsala. I direkt närhet finns lanthandel som är belägen mitt i "byn", trevlig badplats vid sjön Myran samt Råksjön, fotbollsplan och boulebana. Vid hembygdsgården arrangeras pubkvällar sommartid där nya kontakter knyts lätt. Ta chansen att uppleva livet i detta charmiga hem! Kontakta oss för att inte missa någon väsentlig information och låt Tjärbrännarvägen 12 bli starten på er nästa livsfas. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 2
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 3

Meteorvägen 30

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
3 094 kr/mån
37 000 kr/m²

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! ** Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid. Välkommen till Meteorvägen 30 och detta kvadratsmarta boende med snygg design och en modern touch! Utmärkt tillfälle för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende. Här finner ni en mycket smart planerad 1:a i ypperligt pendlarvänligt läge. Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger er möjligheten att möblera utefter eget önskemål och behov. Här kan ni enkelt sätta upp skenor i taket för en mer tydlig rumsindelning om så önskas. Köket är komplett utrustat i modern stil med integrerade vitvaror som gör helhetsintrycket mycket stilrent. Bostaden har även en möbleringsbar balkong där ni kan koppla av och avnjuta helgens frukost. Dessutom finner ni ett stort och helkaklat badrum med dusch, golvvärme och kombimaskin som underlättar eran vardag. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo - det är ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Fullerö Hage. Till bostaden tillhör ett vindsförråd. Fullerö Hage är ett växande barnvänligt område med närhet till skog, natur och grönska med olika promenadvägar. Här finns förskola, lekplatser och bensinmack alldeles i närheten. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfarten till nya E4:an och ca 10-15 minuters cykelavstånd till Upptåget. Gränby Centrum nås på endast ca 5 minuter med bil och erbjuder all service du kan vara i behov av. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åminnesholmen 104 - Arrendetomt B, null, Tierps kommun
Åminnesholmen 104 - Arrendetomt B, null, Tierps kommun, bild 2
Åminnesholmen 104 - Arrendetomt B, null, Tierps kommun, bild 3

Åminnesholmen 104 - Arrendetomt B

Fritidshus
Tierps kommun
Notar
750 000 kr
45 + 16,5 m²
2 rum
955 m² tomt

Kontakta ansvarige mäklare för boka tid- Transport med båt behövs samordnas ifrån Snatra! Välkommen till ditt eget sommarparadis på Åminnesholmen 104 i vackra Karlholmsbruk! Denna idylliska ö-bostad erbjuder en perfekt tillflyktsort från vardagens stress, och nås enkelt med en kort båt färd ifrån Snatra brygga. Här finner du en charmig stuga med historiska anor och en gäststuga som ger extra utrymme för familj och vänner att spendera somrarna på. Stugan, som ursprungligen är en anrik militärstuga från Gårdskär, har varsamt renoverats och erbjuder nu 45 kvadratmeter av charm och funktionalitet. Med indragen el och välbevarad karaktär är detta en plats där du omedelbart känner dig hemma. Det stora sovrummet har generöst utrymme med plats för en bekväm dubbelsäng och förvaring. I det rymliga vardagsrummet är mysfaktorn hög med en vacker kamin som sprider både värme och trivsel. Köket är fullt funktionellt och utrustat för alla dina matlagningsbehov, från frukost till festmiddagar med nära och kära. Gäststugan på 16,5 kvadratmeter är en perfekt tillägg till huvudbyggnaden. Här finns även el indraget, vilket gör det enkelt och bekvämt för dina gäster att trivas. För den händige eller hobbyfixaren finns en praktisk verkstadsbod, där du kan förvara verktyg, fixa med projekt eller bara ha extra förvaringsutrymme. Tomten bjuder på naturens egna skönhet med omgivande grönska och närhet till vattnet. Här kan du njuta av lugnet, ta ett dopp i sjön eller bara sitta på verandan och lyssna på fågelkvitter. Att bo på Åminnesholmen 104 innebär att du investerar i en livsstil fylld av lugn, skönhet och historisk charm. Denna unika bostad är en sällsynt möjlighet att förvärva en bit av Sveriges vackra natur och kulturhistoria. Till denna arrendetomt finns även möjlighet att köpa till Båthus med separat arrendeavtal - se bifogad länk! https://www.notar.se/kopa-bostad/objekt/5HL52MOSH1H8GO2I ** Jordägarna håller just nu på att förhandla om arrendeavtalen och "nya" avtalet är enbart en fingervisning på hur det kommer att utformas - finns uppladdat under dokument! Jordägarna håller även just nu på att förhandla om ev friköpning - se uppladdat dokument! **

  • Premium
Bruksgatan 12, Tobo, Tierps kommun

Bruksgatan 12

Lägenhet
Tobo, Tierps kommun
Notar
495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/2
3 483 kr/mån
11 250 kr/m²

Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid för visning! Välkommen hem till Bruksgatan 12! Flexibelt tillträde möjligt. Lägenheten på Bruksgatan 12 är en rymlig bostad om 44kvm och en bekväm layout med genomtänka renoveringar såsom genomgående ek parkett i hela bostaden, stilrent renoverat kök och klinker i hallen! Med sina välplanerade utrymmen erbjuder den en härlig och praktisk livsmiljö att trivas i. När du kliver in genom dörren möts du av den välkomnande hallen gott om avhägningsmöjligheter. Vidare finner ni det luftiga och rymliga vardagsrummet perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner med möjlighet att möblera utifrån eget önskemål. Direkt bredvid hallen finns renoverade köket med genomtänka materialval, vilket gör det lättillgängligt för både matlagning och servering. Det finns tillräckligt med utrymme för att installera ett matbord, där du kan njuta av måltider i en bekväm och avslappnad atmosfär. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla köksredskap och köksgeråd. Lägenheten har ett välutrustat badrum med en dusch. Det erbjuder en ren och fräsch miljö för personlig hygien och har tillräckligt med utrymme för förvaring av toalettartiklar. Gott om förvaringsmöjligheter finns i form av klädkammare/förråd i bostaden. Till bostaden hör även två förråd varav ett matkällarförråd. Bruksgatan 12 i Tobo ligger i en naturskön by i Tierps kommun, Uppsala län. Området kombinerar lugn landsbygd med närhet till större städer och goda kommunikationer. Kommunikationerna är utmärkta med regelbundna bussar till Tierp och Uppsala samt en närbelägen tågstation som erbjuder snabba resor till Uppsala och Gävle. För bilpendlare är E4 påfart nära, vilket gör att Stockholm nås på cirka en och en halv timme. Tobo erbjuder rikligt med naturupplevelser, perfekt för friluftsaktiviteter som promenader, cykling och fiske. Grundläggande service som matbutiker, vårdcentral och skolor finns lokalt, och större shoppingcenter och kulturutbud är tillgängligt i Tierp och Uppsala. Samhällslivet i Tobo är levande med en stark lokal gemenskap och många evenemang. Bruksgatan 12 är en idealisk plats för familjer, pendlare och naturälskare. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Arosvägen 14, Östervåla, Heby kommun

Arosvägen 14

Villa
Östervåla, Heby kommun
Notar
1 800 000 kr
122 m²
4 rum
1 944 m² tomt

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! ** Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid. Arosvägen 14 - En pärla i Östervåla! Välkommen till Arosvägen 14 i Östervåla – ett charmigt 20-talshus som kombinerar tidlös elegans med moderna bekvämligheter. Med sina 122 kvadratmeter erbjuder detta familjevänliga hem tre rymliga sovrum, perfekt för en växande familj eller för dem som behöver extra utrymme. Den öppna och luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en idealisk miljö för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är stilrent och utrustat med moderna vitvaror, vilket gör matlagningen till en fröjd. Den smakfullt installerade kaminen bidrar med både värme och atmosfär under de kyligare månaderna. Genom vardagsrummet når du det inglasade uterummet – en perfekt plats för avkoppling och umgänge året om. Huset har även en generös tomt som erbjuder gott om utrymme för lek och trädgårdsarbete. På tomten finns en rymlig lada med verkstad och loft, perfekt för den händige eller förvaring av trädgårdsredskap och andra prylar. På övervåningen finner du tre stycken sovrum och en balkong som ger en underbar utsikt över den lummiga omgivningen. Här kan du njuta av morgonkaffet eller koppla av med en bok i kvällssolen. Fiber finns indraget till huset. Arosvägen 14 är inte bara ett hus – det är ett hem där varje detalj har tänkts på för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Välkommen att upptäcka ditt drömhem i hjärtat av Östervåla! Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Västerbyvägen 15, null, Sala kommun

Västerbyvägen 15

Villa
Sala kommun
Notar
1 575 000 kr
125 + 40 m²
5 rum
1 085 m² tomt

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! ** Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid. Charmig Enplansvilla i Ransta – Perfekt för Familjen! Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen i det lugna och barnvänliga området i Ransta. Här bor du bekvämt med närhet till både natur och stadsliv, och tågstationen på gångavstånd gör pendlingen till både Sala och Västerås smidig och enkel. Villan har ett modernt och stilrent kök som renoverades 2014, vilket inbjuder till matlagning och umgänge. Tvättstugan, som renoverades 2015, är både praktisk och funktionell och underlättar vardagen. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme. Braskaminen är strategiskt planerad centralt i huset som ger en enorm trivsel faktor och uppvärmning. Dessutom finns även solfångare med tekniktank för uppvärmning av tappvarmvatten. Här har ni fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen att trivas. Den stora takade altanen i söderläge är perfekt för långa sommarkvällar och härliga grillfester. Den lummiga trädgården är idealisk för den trädgårdsintresserade, med svartvinbär, jordgubbar, äpplen, hallon, plommon, vindruvor, potatis, krusbär och smultron – en riktig dröm för odlingsentusiasten. Fiber finns indraget och ett rymligt garage om 40kvm som nås både ut/invändigt. Dessutom är det gång- och cykelavstånd till skola, dagis, affär och tågstation, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Detta är ett hem där du och din familj kan trivas och växa. Missa inte chansen att bo i denna pärla i hjärtat av Ransta! Varmt välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Plus
Kapellvägen 25, Tärnsjö, Heby kommun

Kapellvägen 25

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Notar
1 995 000 kr
111 + 160 m²
6 rum
1 163 m² tomt

Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid för visning! Unik möjlighet att förvärva en stor och välplanerad familjevilla med stora möjlighet! Bostaden passar utmärkt för er som vill bedriva olika typ av verksamhet. För den händige motorfantasten finns ett större isolerat garage med plåttak på ca 76 kvm med loft på ca 12 kvm som enkelt kan användas som verkstad eller annan verksamhet där bara fantasin kan sätta gränser. Huvudbyggnaden är belägen bland vacker natur med avkopplande atmosfär och stora grönområden precis utanför dörren. Runt bostadshuset finns generösa gräsytor, planterings – och odlingsmöjligheter. På Kapellvägen 25 finner ni detta charmiga hus med en hög standard och en härlig grönskande trädgård. Husets 271 kvm med både boarea och biarea inräknat fördelar sig över ett högkvalitativt boende i modern stil med genomgående vackert ljus och fräscha ytskikt. Huset har ett stort kök och ett flertal större sällskapsytor som ger möjlighet för er att samla alla nära och kära. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett fräscht badrum utrustat med dusch. Vidare finner ni tre rymliga sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Tilltalande vardagsrum med stora sociala ytor och vackert parkettgolv. Från vardagsrummet når ni bostadens inglasade altan samt husets baksida i söderläge med en härlig uppvärmd pool och altan i trädäck. Detta kommer bli en favoritplats bland alla familjens medlemmar och hit kan ni bjuda vänner och bekanta inför sommarens alla tillställningar. Källarplan har en påkostad kamin nyligen installerats samt fördelas källarplan på en gillestuga som kan inredas till ett vargsrum. Större hobbyrum, tvättstuga, badrum och diverse förrådsutrymmen. Fiber är indraget och påkostat larmsystem ifrån verisure som kommer att lämnas. Utanför fastigheten har ni mycket goda parkeringsmöjligheter. Tärnsjö är en ort som ligger några mil nordväst om Uppsala. Här bor ni i det natursköna Östa-området granne med naturreservat med vackra vandrings och cykelleder samt Daläven. På ortens finns grundskola åk 1-6 samt förskolor och fritidshem. Grundskola åk 7-9 finns i närliggande Östervåla. Till närmaste förskola är det ca 500 m och till Tärnsjöskola är det ca 800 m. På orten finner ni även livsmedelsbutik Ica, optiker, klädbutik, frisörsalong, café m.m. För sport/fritidsaktiviteter finns sporthall, gym, fotbollsplan, friidrotts- och tennisbana samt även ett elupplyst motionsspår som på vintern även fungerar som skidspår. Till- och från Tärnsjö kan du ta dig med UL-bussar. Varmt välkommen hem!

  • Energieffektiv
Ormeryd 44, Alunda, Uppsala kommun

Ormeryd 44

Villa
Alunda, Uppsala kommun
Notar
4 295 000 kr
180 m²
6 rum
3 461 m² tomt

Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid! För er som söker ett hem på landet men med endast 16 minuter till Gränby centrum! Här finner ni ett boende utöver det vanliga i ett perfekt insynsskyddat läge med en trevlig och grönskande tomt om ca 3 461 kvm. Familjen som väljer att flytta hit kommer att njuta av att bo i en lantlig miljö bland vackra skogar, hästgårdar och fina grönskande åkrar precis inpå husknuten. Ett inbjudande och charmigt boende med en lättskött trädgård där ni finner vackra rabatter, träd och stora odlings och planteringsytor. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för rogivande trädgårdsarbete, för andra en plats att bara slappa och njuta av den vackra omgivningen. På fastigheten finns dubbelgarage samt en rymlig ekonomibyggnad / stall om ca 180 kvm (ej uppmätt) med fyra stora hästboxar och en spilta för er som har hästintresse eller annan typ av djurhållning. Vidare finner ni diverse förrådsutrymme samt en loge som går att inreda till ett gym, hobbyrum eller ha ett midsommarfirande i? Bostaden har varsamt renoverats och fått moderniserade tillval. Den välplanerade boytan om 180 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med klinkerlagt golv, ett badrum, sovrum samt groventré med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finner ni ett stort och modernt kök i lantlig stil med en generös yta för matlagningskreativitet, förvaring och utrymme att samlas med nära och kära runt köksön. Från köket tar ni er ut till bostadens matrum där fina middagar serveras och oförglömliga minnen skapas med nära och kära. Intill matrummet finns bostadens stora vardagsrum med tilltagna sociala ytor samt en mysig öppenspis som sprider värme och en varm känsla i hela hemmet. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till ett inglasat uterum om ca 36 kvm som kommer vara en naturlig plats att samlas på. Här finner ni ett extra stort spabad, infrabastu och en loungegrupp. Övre plan fördelar sig på tre sovrum varpå den ena med walk in closet samt utgång till balkong. Stort och öppet allrum som lämpar sig perfekt att inreda till ett hemmakontor eller extra vardagsrum för den stora barnfamiljen. Nyrenoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med ett badkar, dubbeldusch, handfat samt wc.

Onslunda 68C & Onslunda 68B, Vattholma, Uppsala kommun

Onslunda 68C & Onslunda 68B

Tomt
Vattholma, Uppsala kommun
Notar
600 000 kr
2 623 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga drömmen om att bygga ert egna hus ifrån start! Dessa två tomter ligger belägna i Onslunda i Tensta mellan Björklinge och Vattholma, härifrån har ni goda kommunikationsmöjligheter då det enbart är ca 1km ut till E4:an. Här finns bekvämligheten så som väg (Onslunda GA: 10) och avlopp (Onslunda GA: 11) redan ordnat, till tomterna finns ingen specifik hus leverantör kopplad. - Köparen ombesörjs på respektive fastighet att ordna med vatten. - Förberett med rör i marken finns uppdraget till fastigheterna gällande fiber och el. - Köparen skall ansvara för anslutning till elnätet (Upplands Energi). Pris: Onslunda 5:18 med tomt på 2623kvm - 700.000kr Onslunda 5:17 med tomt på 2391kvm - 600.000kr Förhandsbeskedet samt avstyckningshandling finns uppladdat under dokument. Upptäck charmiga Tensta, en pärla omgiven av den mest idylliska naturen, där skogarnas lugn möter vattnets stilla flöde. I hjärtat av denna by blomstrar ett levande föreningsliv, med pärlor som Tensta folkdanslag och Tensta Spelmanslag. Dessa kulturbevarare ägnar sig åt att hålla folkmusik- och danstraditionen vid liv. Med ett brett utbud av kurser, medryckande liveframträdanden och danskvällar välkomnas både bybor och besökare att dela glädjen och gemenskapen. Deras passion lyser starkt, vävandes samman nutid med det förflutna, och berikar Tensta och dess omgivningar med ett rikt kulturarv. Låt dig förtrollas av Tensta, där tradition möter samhörighet i en miljö som lockar till både äventyr och avkoppling. Från tomterna har ni även nära till Björklinge och Vattholma. I Björklinge finns förskola och skola tom årskurs nio. Vid centrum finner ni barnavårdscentral, tandläkare, veterinär, frisör och Hemköp. Långsjön kommer vara en fin plats att spendera tid vid. Hoppa på cykeln och njut av en lantlig färd till Sandviksbadet vid Långsjön - en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. I närhet till Sandviksbadet finns motionsspår med längdspår vintertid och en skidbacke. Nu under vintern har liften varit öppen så fort vädret tillåtit med åkning både vardagskvällar och helger. I Vattholma finns förskola och grundskola tom årskurs fem. I centrala Vattholma finns en välförsedd Tempobutik. även här finns motionsspår med längdspår vintertid. Wattholma IF är en förening med många aktiva fotbollslag och en fin fotbollsanläggning, Änglavallen. Välkomna med er intresse. Detta kan bli ditt!

Kilgrändsvägen 1A, Östervåla, Heby kommun

Kilgrändsvägen 1A

Villa
Östervåla, Heby kommun
Notar
2 650 000 kr
182 + 237 m²
12 rum
1 748 m² tomt

Unik bostad som sällan kommer ut på marknaden! Här är det bara att låta fantasin flöda! Stig in i Östervålas troligtvis pampigaste fastighet - ett bostadshus som bär på en historia ifrån den gångna eran då det fungerade som en livsmedelsbutik. Med sina imponerande 12 rum och en omsorgsfull omvandling till ett hem, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att uppleva det bästa av både det historiska och det moderna charmen. Det första som möter dig på uppfarten är det praktiska dubbelgaraget, som erbjuder plats för två bilar och garanterar en bekväm parkering, oavsett väderförhållanden. Men det är inte bara dubbelgaraget som imponerar här - trädgården är en riktig pärla med sitt pooldäck och den nedsänkta uppvärmda poolen. Oavsett om du längtar efter svalkande dopp på sommardagar eller avslappnade kvällar under stjärnhimlen, är detta en plats där du kan skapa minnen för livet och bjuda på grill buffé till nära och kära. Det påkostade uppvärmningssystemet med vattenburen bergvärme, solceller och nya isolerglas säkerställer inte bara en behaglig temperatur året runt, utan också låga energikostnader och en hållbar livsstil och inget har lämnats åt slumpen. På entréplanet som består av biarea möts du av ett stort rum, för närvarande inrett som en biosalong. Här har historiens fingrar lämnat sina spår, med bevarade detaljer från den tidigare livsmedelsbutiken. Detta rum är idealiskt för filmkvällar med familj och vänner, men kan också enkelt anpassas till andra ändamål efter dina önskemål och behov. Intill biosalongen finner du det stora samlingsrummet, en plats där man kan samlas för trevliga tillställningar och festligheter. Baren bjuder in till välkomnande drinkar och goda samtal, medan det rymliga utrymmet ger gott om plats för alla gäster att röra sig fritt och njuta av stunden. Inte långt bort finns även ett helkaklat badrum med ett avkopplande spabad, perfekt för att skämma bort dig själv efter en lång dag. På mellersta våningen hittar du köket, där original detaljer har bevarats för att skapa en autentisk atmosfär. Rymliga vardagsrummet, komplett med en charmig braskamin, är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet. Här finns också tre rymliga sovrum för hela familjen att få plats. Utanför köket och vardagsrummet sträcker sig den gedigna solterrassen, en perfekt plats att njuta av solens strålar och den friska luften. Här kan du bjuda in vänner och familj för umgänge och utomhusmiddagar samtidigt njuta av vackra omgivningen och poolen. På översta våningen väntar tre charmiga sovrum, var och en med sin egen unika karaktär och charm. Till varje rum finns även kattvind, som ger extra utrymme för förvaring. Kilgrändsvägen 1A är mer än bara ett hus - det är en plats där historia och modernitet möts och varje hörn berättar en historia. Härifrån har ni goda pendlingsmöjligheter till både Börje på endast 35 minuter och Uppsala 45 minuter. Ge dig själv möjligheten att uppleva detta unika hem och skapa dina egna minnen för livet.

  • Energieffektiv

Visar alla 14