Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Marcus Nordin

Marcus Nordin

Om mig

Den ultimata mäklartjänsten i Uppsala! Jag är stolt över att kunna erbjuda det allra bästa när det kommer till mäklartjänster i Uppsala. Under min tid hos Notar har jag förvärvat en imponerande kompetens och erfarenhet. Med redan fem års arbete inom mäklarbranschen trots min unga ålder har jag skapat mig en stark grund för att bli Uppsalas mest engagerade mäklare. När du står inför utmanande tider på fastighetsmarknaden, vem skulle du helst vilja ha vid din sida? Ditt livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 2
Meteorvägen 30, Fullerö Hage, Uppsala kommun, bild 3

Meteorvägen 30

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
3 094 kr/mån
37 000 kr/m²

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! ** Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid. Välkommen till Meteorvägen 30 och detta kvadratsmarta boende med snygg design och en modern touch! Utmärkt tillfälle för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende. Här finner ni en mycket smart planerad 1:a i ypperligt pendlarvänligt läge. Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger er möjligheten att möblera utefter eget önskemål och behov. Här kan ni enkelt sätta upp skenor i taket för en mer tydlig rumsindelning om så önskas. Köket är komplett utrustat i modern stil med integrerade vitvaror som gör helhetsintrycket mycket stilrent. Bostaden har även en möbleringsbar balkong där ni kan koppla av och avnjuta helgens frukost. Dessutom finner ni ett stort och helkaklat badrum med dusch, golvvärme och kombimaskin som underlättar eran vardag. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo - det är ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Fullerö Hage. Till bostaden tillhör ett vindsförråd. Fullerö Hage är ett växande barnvänligt område med närhet till skog, natur och grönska med olika promenadvägar. Här finns förskola, lekplatser och bensinmack alldeles i närheten. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfarten till nya E4:an och ca 10-15 minuters cykelavstånd till Upptåget. Gränby Centrum nås på endast ca 5 minuter med bil och erbjuder all service du kan vara i behov av. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Murargatan 8F, Sala backe, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Murargatan 8F

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
86,6 m²
5 rum
vån 1/3
5 418 kr/mån
28 811 kr/m²

Sällan denna klass av bostäder kommer ut på marknaden! Här är det bara att flytta in och trivas ifrån start. Stig in i en värld av modern elegans och bekvämlighet i denna fantastiska 5rok på Murargatan 8F. Med sina generösa 86,6 kvadratmeter erbjuder denna pärla ett perfekt utrymme för både avkoppling och underhållning. Det rymliga vardagsrummet lockar med sin öppna och ljusa atmosfär, perfekt för mysiga kvällar eller glädjefyllda sammankomster med vänner och familj. Njut av lugna stunder eller ta del av den friska luften på den inbjudande balkongen, som ger er lugn och ro. Det påkostade köket är en mästare i stil och funktionalitet med sina exklusiva materialval och moderna design. Med hela fyra sovrum, toalett och ett badrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Ett av sovrummen kan enkelt omvandlas till en elegant matsalsdel/arbetsrum, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål. Brf Målaren är en mycket stabil förening med endast en belåningsgrad/kvm på 1703kr. Här har även det större renoveringar såsom stamrenovering, fönsterrenovering, tak och el redan utförda. Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och cafeer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan ni njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Skomakarberget och direkt utanför porten finns en liten park där ni kan avnjuta en bok eller bara sitta och ta det lugnt. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
Folkungagatan 4C, Svartbäcken, Uppsala kommun

Folkungagatan 4C

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Notar
2 195 000 kr
59,3 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 005 kr/mån
37 015 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad på Folkungagatan 4C i populära Svartbäcken! Belägen högst upp i huset i en välskött förening, erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av äldre charm och moderna bekvämligheter. Därmed upplevs bostaden bäst på plats! Med en belåningsgrad/kvm på endast 2992 kr kan du känna dig trygg och få en ekonomiskt stabilitet med att bosätta er i brf Krake nr 1. Med denna bostad finns möjlighet att sätta din egna unika prägel på med att antingen göra om matplatsen till ett sovrum/arbetsrum eller låta idéerna flöda. Se alternativa planlösningen. Föreningen avser att renovera balkongerna med start under våren (Ingen avgiftshöjning är planerad). Dessutom finns föreningens parkeringsplatser precis utanför porten för endast 200Kr/mån, i dagsläget finns det lediga plaster. Det lugna läget nära centrum ger dig närhet till stadspulsen samtidigt som du kan njuta av ro och frid. Med en gedigen takhöjd och ljusinsläpp från tre väderstreck får du en luftig och ljus bostad som känns både rymlig och mycket inbjudande. Planlösningen är genomtänkt och välplanerad med en välkomnande hall, ett rymligt sovrum komplett med skjutdörrsgarderob, samt ett stilrent kök och helkaklat badrum. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, med utgång till den härliga balkongen i söderläge kan ni verkligen njuta av soliga dagar och vacker utsikt över omgivningen, medans ni kan avnjuta soluppgången ifrån både badrummet och köket medan solnedgången kan betraktas från vardagsrummet/sovrummet. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Folkungagatan 4C en fantastisk möjlighet att bo bekvämt och trivsamt med en perfekt balans mellan äldre charm och modern touch. Till bostaden hör två förråd, ett vanligt och ett "potatisförråd", vilket ger gott om förvaringsutrymme. Föreningen har även cykelförråd och ett "bytesrum" för möbler och saker du inte längre behöver, där boende kan lämna möbler och diverse som ej används längre som andra boende kan ha användning för. Svartbäcken är ett omtyckt område inpå stadskärnan men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bla matbutiker, blomsterhandel och konditori. Fyrisån finner ni endast 400 meter från bostaden vilket bjuder på fina promenadstråk att promenera längst med ån. Söderut finns det både badbryggor och beachvollybollplan som bjuder in till sköna sommardagar. Det är inte ovanligt att man ser några äventyrare som även tar ett kallbad under vintern. Norrut finner ni Tunabergskolonin där man kan njuta av vackra trädgårdar. Till city tar ni er enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun

Hällbygatan 43

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 850 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 137 kr/mån
52 857 kr/m²

Sällan såhär pass väll planerade 1.5:or kommer ut på marknaden i ett mycket eftertraktat område! Därmed är detta en bostad som upplevs bäst på plats. Väljer ni att bosätta er här får ni en fantastiskt lägenhet med närhet till både stadskärnan och naturen. Här finns hiss från källarplan, fräscha ytskikt och rymlig sovalkov. Bostaden som nu saluförs erbjuder en hall med gott om förvaring iform av skjutdörrsgarderob, ett ljust och luftigt vardagsrum, vidare finner ni ett stilrent kök med utgång till en fantastisk balkong som passar utmärkt för sommarens alla varma kvällar. Sist men inte minst finner ni ett helkaklat badrum med kombimaskin, handukkstork och dusch. Det som gör detta boende till en riktigt pärla är den kvadratsmarta planlösningen och stora balkongen. Här kommer ni garanterat att trivas en lång tid framöver. Bostaden ligger i Luthagen som är ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Det är grönt, lummigt, med blandad bebyggelse och flera parker samt många vackra hus i klassiska stilar. Det var bland annat därför som Luthagen 2017 vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel". Här bor ni med direkt närhet till Mimmi Ekholms plats där det finns restauranger, mataffär, gym och annan service. För den aktive är det nära till Stabbyskogen. Här finns ett bra motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor. Till lägenheten hör även ett rymligt och lättåtkomligt källarförråd som ni når med hiss. Här bor ni även med närhet till flera skolor och förskolor. Den nybyggda Tiundaskolan klassas av många som Uppsalas modernaste skola och rankas som en av stadens bästa. Det är ett bekvämt avstånd till Uppsalas stadspuls samtidigt som du befinner dig i ett lugnt och trivsamt område. För dig som pendlar tar det cirka 10 minuter att cykla till Resecentrum och därifrån tar direkttåget till Stockholm 30 minuter. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
  • Hiss
Enens väg 44A, Burvik, Uppsala kommun

Enens väg 44A

Radhus
Burvik, Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
51,7 m²
3 rum
1 108 kr/mån
38 588 kr/m²

Detta charmiga gavel bostadsrättsradhus är nu till salu. Det är den ideala bostaden för den som älskar att golfspela under sommaren med endast 100m till klubbhuset/ träningsområdet och åka skidor på vintern eller bo i en billig bostad? Med en yta på 51,7 kvm och låg avgift erbjuder det här radhuset en optimal livsstil med sol hela dagen på två altaner varav en med gräsplätt vilket ger goda odlingsmöjligheter om så väl önskas eller varför inte sätta upp bärbuskar/ häck för att få ännu mer insynsskyddat? Dessutom bor ni i en skuldfri förening (byggår 2017) och bekvämligheten såsom fiber redan indraget. Radhuset är smart utformat med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Köket är fullt utrustat med induktionsspis, kyl och frys, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin och ugn. Det finns gott om plats för en matgrupp, och det är förberett för en braskamin. Vidare in i bostaden finns ett helkaklat badrum med golvvärme (genomgående i hela bostaden), tvättmaskin, torktumlare, luftvattenpump och dusch. Dessutom finns två mysiga sovrum. På tomten finns en isolerad bod för förvaring och en inbyggd carport för golfbilen. Två rymliga altaner i öster och väster ger möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Genom att bli medlem i Bostadsrättsföreningen Burvik 2143 får ni tillgång i 2 aktier som ingår i den årliga avgiften till föreningen. Här bor ni i ett mycket familjärt område där grannarna styr upp den årliga golftävlingen "Centrumhöjden". Burvik är ett idealiskt område för golfentusiaster med sina utmärkta förutsättningar. Här erbjuds en högklassig golfanläggning som passar alla kategorier av golfare. Många invånare i området delar golfintresset och har möjlighet att använda sina egna golfbilar för att ta sig runt. För mer information om Burviks GK och deras faciliteter kan man besöka deras informativa hemsida: http://burvik.se/. På golfanläggningen finns en 18-hålsbana där golfare kan njuta av spelet. Dessutom finns en övningsbana med 3 hål som erbjuder både golf och Footgolf, en kombination av fotboll och golf som är rolig för både vänner och familjer. För de som är intresserade av andra aktiviteter finns det också en padelbana där man kan utmana sina vänner i en match. Förutom golf och andra sportaktiviteter finns det också andra bekvämligheter att njuta av i Burvik. Klubbhuset erbjuder en restaurang där man kan avnjuta en god måltid efter en dag på golfbanan. Det finns även en golfshop där man kan köpa golfutrustning och tillbehör. För de som föredrar att ta en avkopplande promenad i naturen finns det härliga promenadstigar som sträcker sig genom skogarna och som är inom gångavstånd från bostaden. För naturälskare och friluftsentusiaster har Burvik mycket att erbjuda. Här finns vackra vandringsleder där man kan utforska den omgivande naturen. På vintern kan man njuta av skidspåren som sträcker sig genom området. För dem som är intresserade av att plocka svamp och bär finns det gott om marker att utforska. För avkoppling och bad finns det också möjlighet att besöka badplatser vid sjöarna Sottern och Hosjön. Där kan man njuta av en uppfriskande simtur eller koppla av på bryggan. Trots att Burvik är omgivet av natur och lugn finns det ändå närhet till samhällsservice. Till busshållplatsen är det 1km och gör att det finns kommunikation till Uppsala, Norrtälje och Stockholm. I Edsbro och Knutby vilket ligger ca 7km från Burvik åt varsitt håll (mot Norrtälje resp Uppsala) finns det livsmedelsbutik. Sammanf

  • Uteplats
Särstavägen 3B, Knivsta, Knivsta kommun

Särstavägen 3B

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
Notar
1 695 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 2/3
3 730 kr/mån
30 322 kr/m²

Välkommen hem till Särstavägen 3B i centrala Knivsta! Denna underbara 2-rok lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan komfort och bekvämlighet. Med en yta på 55,9 kvm har du gott om utrymme att skapa ditt eget personliga paradis. Stig in i ett ljust och rymligt vardagsrum där möjligheterna är oändliga för att inreda och skapa din drömbostad. Med den rymliga balkongen som förlänger vardagsrummets utrymme kan du njuta av lugna morgnar med en kopp kaffe eller avkopplande kvällar med en bok i handen. Köket är fullt funktionellt och inbjuder till fantastiska matlagningsäventyr. Med gott om förvaringsutrymme är det en perfekt plats för att skapa läckra måltider och underbara minnen med nära och kära. Föreningens fina 60-talshus är väl underhållet och på den mysiga innergården finns gemensam uteplats. Många av de stra renoveringarna är redan genomförda och inga större åtgärder planeras den närmsta tiden. Belåningsgrad om 2508 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2023. I huset finns tvättstuga, torkrum, förråd och cykelförråd. Centralt läge med en mysig innergård med gräsmatta och uteplatser. Närhet till centrum där all tänkbar service finns och till tågstationen. För den som pendlar tar tåget dig till Uppsala på endast 9 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Här bor ni även med närhet till Willys som ligger ca 50 m bort och även Ica som ligger ca 150 m bort. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
Stationsgatan 24, Centrum, Uppsala kommun
Stationsgatan 24, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Stationsgatan 24, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Stationsgatan 24

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Notar
3 750 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/6
4 862 kr/mån
44 118 kr/m²

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! ** Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid. Unik och exklusiv lägenhet med oslagbart läge i Uppsala på våning 3 av 6 med hiss från markplan! Detta hem passar er som ställer höga krav och vill ha något alldeles extra. Bostaden som saluförs har en tilltalande planlösning med stora öppna ytor, rymlig sällskapsdel, inglasad balkong och påkostade materialval. Den generösa ytan om totalt 85 kvm som i kombination med den smarta planlösningen ger er utrymme till fullo. Väl inne i bostaden möts ni av fantastiskt ljus och en behaglig känsla av trivsel och harmoni. Här finns en öppen hall med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben, ett helkaklat badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med bra förvaring samt naturligt fint ljus. Vidare finner ni hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till bostadens mysiga och lättmöblerade balkong med utsikt mot Domkyrkan. Hit kan ni ta er ut en kall höstig dag och avnjuta en god varm dryck samtidigt som solen håller er varm. Låt vyn ta er med häpnad! Den som väljer att bosätta sig här kommer bo mitt i city med närhet till Uppsalas restauranger, butiker, livsmedelsaffär, Åhléns samt S:t Per Gallerian. Några kvarter bort ligger Stadsparken där ni kan ta mysiga kvällspromenader i solnedgången och avnjuta en varm dryck på ett lokalt café längst med Fyrisån. Hela området genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess charm. Här bor ni med stans bästa pendlarläge då Uppsala centralstationen ligger precis över gatan. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Onslunda 68C & Onslunda 68B, Vattholma, Uppsala kommun

Onslunda 68C & Onslunda 68B

Tomt
Vattholma, Uppsala kommun
Notar
700 000 kr
2 623 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga drömmen om att bygga ert egna hus ifrån start! Dessa två tomter ligger belägna i Onslunda i Tensta mellan Björklinge och Vattholma, härifrån har ni goda kommunikationsmöjligheter då det enbart är ca 1km ut till E4:an. Här finns bekvämligheten så som väg (Onslunda GA: 10) och avlopp (Onslunda GA: 11) redan ordnat, till tomterna finns ingen specifik hus leverantör kopplad. - Köparen ombesörjs på respektive fastighet att ordna med vatten. - Förberett med rör i marken finns uppdraget till fastigheterna gällande fiber och el. - Köparen skall ansvara för anslutning till elnätet (Upplands Energi). Pris: Onslunda 5:18 med tomt på 2623kvm - 700.000kr Onslunda 5:17 med tomt på 2391kvm - 650.000kr Förhandsbeskedet samt avstyckningshandling finns uppladdat under dokument. Upptäck charmiga Tensta, en pärla omgiven av den mest idylliska naturen, där skogarnas lugn möter vattnets stilla flöde. I hjärtat av denna by blomstrar ett levande föreningsliv, med pärlor som Tensta folkdanslag och Tensta Spelmanslag. Dessa kulturbevarare ägnar sig åt att hålla folkmusik- och danstraditionen vid liv. Med ett brett utbud av kurser, medryckande liveframträdanden och danskvällar välkomnas både bybor och besökare att dela glädjen och gemenskapen. Deras passion lyser starkt, vävandes samman nutid med det förflutna, och berikar Tensta och dess omgivningar med ett rikt kulturarv. Låt dig förtrollas av Tensta, där tradition möter samhörighet i en miljö som lockar till både äventyr och avkoppling. Från tomterna har ni även nära till Björklinge och Vattholma. I Björklinge finns förskola och skola tom årskurs nio. Vid centrum finner ni barnavårdscentral, tandläkare, veterinär, frisör och Hemköp. Långsjön kommer vara en fin plats att spendera tid vid. Hoppa på cykeln och njut av en lantlig färd till Sandviksbadet vid Långsjön - en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. I närhet till Sandviksbadet finns motionsspår med längdspår vintertid och en skidbacke. Nu under vintern har liften varit öppen så fort vädret tillåtit med åkning både vardagskvällar och helger. I Vattholma finns förskola och grundskola tom årskurs fem. I centrala Vattholma finns en välförsedd Tempobutik. även här finns motionsspår med längdspår vintertid. Wattholma IF är en förening med många aktiva fotbollslag och en fin fotbollsanläggning, Änglavallen. Välkomna med er intresse. Detta kan bli ditt!

Kilgrändsvägen 1A, Östervåla, Heby kommun

Kilgrändsvägen 1A

Villa
Östervåla, Heby kommun
Notar
2 800 000 kr
182 + 237 m²
12 rum
1 748 m² tomt

Stig in i Östervålas troligtvis pampigaste fastighet - ett bostadshus som bär på en historia ifrån den gångna eran då det fungerade som en livsmedelsbutik. Med sina imponerande 12 rum och en omsorgsfull omvandling till ett hem, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att uppleva det bästa av både det historiska och det moderna charmen. Det första som möter dig på uppfarten är det praktiska dubbelgaraget, som erbjuder plats för två bilar och garanterar en bekväm parkering, oavsett väderförhållanden. Men det är inte bara dubbelgaraget som imponerar här - trädgården är en riktig pärla med sitt pooldäck och den nedsänkta uppvärmda poolen. Oavsett om du längtar efter svalkande dopp på sommardagar eller avslappnade kvällar under stjärnhimlen, är detta en plats där du kan skapa minnen för livet och bjuda på grill buffé till nära och kära. Det påkostade uppvärmningssystemet med vattenburen bergvärme, solceller och nya isolerglas säkerställer inte bara en behaglig temperatur året runt, utan också låga energikostnader och en hållbar livsstil och inget har lämnats åt slumpen. På entréplanet som består av biarea möts du av ett stort rum, för närvarande inrett som en biosalong. Här har historiens fingrar lämnat sina spår, med bevarade detaljer från den tidigare livsmedelsbutiken. Detta rum är idealiskt för filmkvällar med familj och vänner, men kan också enkelt anpassas till andra ändamål efter dina önskemål och behov. Intill biosalongen finner du det stora samlingsrummet, en plats där man kan samlas för trevliga tillställningar och festligheter. Baren bjuder in till välkomnande drinkar och goda samtal, medan det rymliga utrymmet ger gott om plats för alla gäster att röra sig fritt och njuta av stunden. Inte långt bort finns även ett helkaklat badrum med ett avkopplande spabad, perfekt för att skämma bort dig själv efter en lång dag. På mellersta våningen hittar du köket, där original detaljer har bevarats för att skapa en autentisk atmosfär. Rymliga vardagsrummet, komplett med en charmig braskamin, är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet. Här finns också tre rymliga sovrum för hela familjen att få plats. Utanför köket och vardagsrummet sträcker sig den gedigna solterrassen, en perfekt plats att njuta av solens strålar och den friska luften. Här kan du bjuda in vänner och familj för umgänge och utomhusmiddagar samtidigt njuta av vackra omgivningen och poolen. På översta våningen väntar tre charmiga sovrum, var och en med sin egen unika karaktär och charm. Till varje rum finns även kattvind, som ger extra utrymme för förvaring. Kilgrändsvägen 1A är mer än bara ett hus - det är en plats där historia och modernitet möts och varje hörn berättar en historia. Härifrån har ni goda pendlingsmöjligheter till både Börje på endast 35 minuter och Uppsala 45 minuter. Ge dig själv möjligheten att uppleva detta unika hem och skapa dina egna minnen för livet.

  • Energieffektiv
Årstagatan 15, Sala backe, Uppsala kommun

Årstagatan 15

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 591 kr/mån
34 259 kr/m²

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! ** Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid. Renoverat kök// Bra avgift // Stabil förening med låg belåningsgrad och stora renoveringar klara// Välkomna att kliva in i denna trevliga lägenhet på Årstagatan 15, Bostaden upplevs bäst på plats! Här finner ni ett boende som erbjuder rymliga rum, mycket ljus och en hemtrevlig känsla blandat med stilrena färgval. Bostaden erbjuder ett komplett renoverat (2020) kök med praktiskt parkettgolv och god yta för matplats. Vidare finner ni ett stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och med utgång till en härlig balkong i bra solläge. Sovrummet är rymligt och har inbyggda garderober som ger gott om förvaring. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget. Föreningen har gemensam el med avräkning varje månad. Föreningen består av 120 lägenheter i olika storlekar. Det är en stabil förening med många stora renoveringar utförda, samt med en låg skuld per kvadratmeter. Några av de stora renoveringarna som utförts: stambyte, takbyte, säkerhetsdörrar, fönster, bergvärme och installation av solceller. Till bostaden tillhör 2 förråd varav ett rymligt matförråd. Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och cafeer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan ni njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken och skomakarberget. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort. Varmt välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Balkong

Visar alla 10