Kungsholmsgatan 9, 7 tr

Kungsholmen, Stockholms kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Kungsklippan i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 890 kr/mån
Pris/m²
108 676 kr/m²

Hörnlägenhet med nyrenoverade ytskikt och en stor balkong som erbjuder slående utsikt över Stockholms takåsar och en glimt av Klara sjö!

- Stor balkong med kvällssol
- Nya ytskikt
- Utsikt över takåsar och Klara sjö
- Originaldetaljer
- Central adress

Sju trappor upp välkomnas ni till denna fina tvåa med nyrenoverade ytskikt. Bostaden inleds med en rymlig hall med garderobsvägg. Köket ligger i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån nås bostadens härliga och imponerande balkong som har en fantastisk utsikt och ett fritt läge. En riktigt bra hörnlägenhet med stora potentialer!

Här bor du i en välskött och stabil förening, en av Sveriges största. Som medlem har man tillgång till samtliga 5 takterrasser i föreningen, 4 tvättstugor, möjlighet att hyra plats för kajak samt 4 övernattningsrum för gäster. Brf Kungsklippan i Stockholm äger sina tolv fastigheter dvs marken, ej tomträtt. Föreningen har ett kommande stambyte, se informationsbladet. Ytterst centralt och attraktivt läge på Kungsholmen intill Rådhusets t-bana. Här har du bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Ett stenkast från fastigheten hittar du vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och i närområdet finns både matvarubutiker och flertalet populära restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta mäklaren

Emelie Jakobsson

Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Mäklare Emelie Jakobsson, Mäklarhuset Stockholm Innerstan
0766003006
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas