Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsbro Strand 21, Kungholmen, Stockholms kommun

Kungsbro Strand 21

Lägenhet
Kungholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/6
4 289 kr/mån
92 561 kr/m²

Här har du chansen att bli ägare till en mysig tvårumslägenhet på Kungsbro Strand 21, mitt i centrala Stockholm. Bostaden bjuder på 41 kvadratmeter som är smart uppdelade, med en härlig utsikt över Karlbergs kanal. Lägenheten har ett idealiskt läge med närhet till all tänkbar service och kommunikation. Från ditt nya hem har du direkt tillgång till Stockholms pulserande stadsliv samtidigt som du kan njuta av lugnet vid vattnet. Karlbergs kanal erbjuder fantastiska promenadstråk och rekreation direkt utanför dörren. Fastigheten, ritad av den berömda arkitekten Sven Wallander, är en del av Stockholms arkitektoniska arv. Wallander, känd för sin roll i att utveckla funktionalismen i svensk arkitektur, har skapat Kungsklippan med en unik karaktär. Lägenheten är välkomnande med sin funkischarm och en öppen planlösning mot köket som förstärker känslan av rymd. Kök: Praktiskt och modernt med allt du behöver för matlagning, inklusive gott om förvaring och en trevlig utsikt från köksfönstret. Sovrum: Ett avslappnat och luftigt sovrum med plats för både säng och arbetsplats, perfekt för både vila och kreativa projekt. En stor klädkammare som praktiskt rymmer det mesta. Badrum: Funktionellt och fräscht med kakelväggar, klinkergolv, dusch och praktiska förvaringslösningar. Utsikten är verkligen något extra med direktvy över Karlbergs kanal och de grönskande områdena runtomkring. Det är en perfekt plats för alla som uppskattar närheten till både stad och natur. Byggnaden bär på en rik historia från 1930-talets byggboom. Här blandas klassisk stil med modern funktionalitet, vilket syns i de smarta planlösningarna. Läget är idealiskt med kort avstånd till allt du kan tänkas behöva och utmärkta kommunikationsmöjligheter till hela Stockholm.

  • Plus
  • Hiss
Annebodavägen 60, 1 tr, Älvsjö-Örby, Stockholms kommun

Annebodavägen 60, 1 tr

Lägenhet
Älvsjö-Örby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 695 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1
5 987 kr/mån
33 899 kr/m²

Varmt välkomna till Annebodavägen 60! Här presenteras en smakfullt renoverad lägenhet (2020) där varje detalj noga och omsorgsfullt valts ut för att skapa en perfekt boendemiljö. Här är det bara att flytta in! 2020 renoverades lägenheten med nytt smakfullt kök från Epoq, det är inte bara en fröjd för ögat utan även funktionellt och inbjudande för middagsbestyr. Här finns gott om plats för ett större middagssällskap. Badrummet byggdes ut och renoverades 2020, vilket skapade en rymlig atmosfär – ett stort plus. Förutom de två sovrum som finns idag kan man här enkelt, för den som önskar, bygga ett tredje sovrum i vardagsrummet då det finns flera ljusinsläpp. Större delen av lägenheten har infällda dimmbara spotlights vilket ger möjlighet att skapa en stämningsfull atmosfär. Elsystemet är helt nyinstallerat, vilket ger en trygg och modern boendemiljö. För musik- och filmälskarenet finns det möjlighet att koppla in sitt egna sourroundsystem då vardagsrummet har infrästa kablar förberett för det. Här bor man med ett lugnt läge dels mot vacker grönska och mot den gemensamma gården. Balkongen vetter mot söder ger möjlighet till sol hela dagen och erbjuder en trivsam plats att koppla av på. Denna pärla är inte bara en fantastisk bostad utan också perfekt belägen med närhet till flera bussförbindelser, vilket smidigt tar dig till pendeltåg och tunnelbana. Närmaste busshållplats finns ca 50 meter från föreningens hus där buss 165 tar dig till tunnelbanan vid Liljeholmen/Högdalen, bussen går även vidare till Farsta C. Ca 400 meter bort nås buss 144 som tar dig till tunnelbanan vid Gullmarsplan/Fruängen via Älvsjö station där pendeltåget ansluter. Du har också buss 168 till Gullmarsplan att tillgå lika så buss 134 till Liljeholmen via Årstaberg. Med endast ca 25 minuter till Stockholm city öppnar sig möjligheterna till stadslivets puls samtidigt som du har ett idylliskt hem att återvända till. Brf Liseberg har 69 lägenheter och har flera faciliteter för sina medlemmar såsom bastu, gym, övernattningslägenhet, festlokal och parkering och garage. Gemensam gård med lekplats, grillplats och grönytor. Området har mycket att erbjuda, med närhet till Örbys villaidyll, grönområden, fotbollsplan, utegym och Örby Slottspark. Det här är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem i en fantastisk miljö.

Gyllenborgsgatan 9, 2 tr, Kungsholmen / Thorildsplan, Stockholms kommun

Gyllenborgsgatan 9, 2 tr

Lägenhet
Kungsholmen / Thorildsplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 395 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/4
1 377 kr/mån
126 053 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta om 19 kvm på Gyllenborgsgatan 9! Detta är en perfekt lägenhet för dig som söker en första bostad eller en smidig övernattningslägenhet. Här bor ni med ett perfekt läge på populära Thorildsplan och med närhet till såväl storstadspulsen som grönområden. Goda kommunikationer och välmående förening. Bostaden har ljusa ytskikt, vackra originalgolv samt ett stort fönster, vilket skapar ett generöst ljusinsläpp. Bostaden upplevs både ljus och hemtrevlig! Här möts du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter som leder dig vidare in i bostaden. Smakfullt och modernt kök med gott om förvaring. Vacker bänkskiva i marmor samt kaklade väggar. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn och i allrummet finns även en stor kyl/frys. Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng samt helkaklat badrum med dusch. Här bor du i en charmig och perfekt planerad 20-tals lägenhet med karakteristiska inslag men i modern tappning. Bevarade originaldetaljer såsom vackra trägolv, spröjsade fönster och en generös takhöjd. Här finns gott om plats för olika möbleringar utefter vad som passar just dig. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Föreningen har en trevlig och fin innergård med stor gräsmatta, blommor, utemöbler samt grill. I föreningen finns även sju gemensamma tvättstugor. Det finns en samlingslokal (kostnadsfri) samt två övernattningsrum (det ena med två bäddar och det andra med fyra bäddar). Övernattningsrummen kan hyras till en kostnad om ca 500-800 kr/dygn. Cykel- och barnvagnsrum finns. Även en stor hobbylokal och extra förråd för uthyrning finns. Stabil och äkta förening som äger marken samt har en låg belåning. Gyllenborgsgatan är en enkelriktad lugn gata med affärer och restauranger runt hörnet. Du når Thorildsplan tunnelbanestation på bara några minuters promenad från lägenheten. Fridhemsplans puls samt Kristinebergs badklippor finns inte långt bort! Varmt välkomna på visning!

Gudö Åväg 4J, Vendelsö, Haninge kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30

Gudö Åväg 4J

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 095 000 kr
36 m²
2 rum
vån 0/3
2 581 kr/mån
58 194 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade ljusa tvåa med stor uteplats! Här bor du i en fantastisk miljö, sjönära och har utsikt mot ån. Lägenheten har en egen ingång som förgylls av en större uteplats med kvällssol. Här finns utrymme för fina utemöbler och härliga sommardagar. Här presenteras en kvadratsmart lägenhet i snygg och modern stil där ytskikt och vitvaror är noga utvalda! Lägenheten har en trevlig hall med gott om förvaring. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vara det stora fönsterpartiet. Här ryms ett matbord för fyra personer, soffa och annat önskat möblemang. Trevligt kök som är fullt utrustat och här finns det gott om arbetsyta och förvaring. Sovrummet som vetter mot grönska, rymmer en större säng och övrigt önskat möblemang. Det vita helkaklade badrummet är utrustat med bl.a dusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. BRF Gudö Åpark är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen är stabil och består av totalt 20 lägenheter. Gemensamma utrymmen omfattas av tvättstuga och cykelförråd som nås från trapphuset. Utöver detta har varje lägenhet ett tillhörande förråd, vilket ger extra förvaringsutrymme. Föreningen erbjuder även möjlighet till parkering. Det finns 13 parkeringsplatser tillgängliga för medlemmarna till en kostnad av 500 kr/mån. Här bor du i ett modernt hem med naturen som närmsta granne samtidigt som du har gångavstånd till bussförbindelser som tar dig snabbt och enkelt till bl.a Gullmarsplan, Stockholms C., Tyresö C och Haninge C ! Här är det bara att flytta in, varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Hambosvängen 11, Västanbyn, Sandvikens kommun
Hambosvängen 11, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Hambosvängen 11, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Hambosvängen 11

Villa
Västanbyn, Sandvikens kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 995 000 kr
255 + 200 m²
6 rum
916 m² tomt

Välkomna hem till denna modernt arkitektritade drömvilla med insynsskyddat läge, där varje detalj är noggrant genomtänkt. Hambosvängen 11 är ett nybyggt och unikt hus, omsorgsfullt designat. Villan i suterräng ligger på en sluttande tomt med utsikt över angränsande allmänning och grönområde. Här bor ni intill Högbo golfbana, längdskidspår och mountainbikeleder – en perfekt plats som förenar naturcharm med närheten till Högbos bruksområde, natursköna omgivningar och Sandvikens bekvämligheter. Här välkomnas ni av en elegant öppen planlösning med en imponerande takhöjd och synliga träbjälkar. Husets yta är om 500 kvm fördelade på två våningsplan med enorma fönsterpartier om 5 meter från golv till tak. Sex luftiga rum med möjlighet till fyra sovrum, spa/bastu, terrass, balkong, dubbelgarage och grönskande gräsmatta med möjlighet till pool. Ljusa toner på väggar gör sig fint med de varma trätonerna i golvet. Entréplan Det generösa vardagsrummet är öppet mot köket och badar i naturligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak, vilket ger en fantastisk utsikt över den lugna och grönskande skogen. På det övre planet finns ett entresol som ger en härlig överblick ner till vardagsrummet. Stilrent kök i grå ton med tillhörande stor köksö, utrustat med högkvalitativa vitvaror från AEG, och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Intill köket finner ni en rymlig matplats med plats för många gäster. Här kan ni njuta av middagar med vänner och familj, medan ni blickar ut över den imponerande natursköna omgivningen. På entréplanet finns också ett större sovrum med egendesignade höga garderober och en egen balkong, ett stort helkaklat badrum, ett mindre sovrum samt en grovingång till det isolerade dubbelgaraget. Dubbelgaraget har golvvärme och fjärrstyrda portar med plats för ytterligare förvaring Suterrängplan Nedre plan erbjuder ett stort vardagsrum med vacker braskamin och stor soffgrupp, med de stora glaspartierna som sträcker sig upp till nock. Här finns även ett inglasat arbetsrum som kan inredas som kontor eller sovrum. Helkaklat badrum med relax/spa-avdelning med stor bastu och badkar. Rofyllt sovrum med egen utgång till terrass under tak via stora glasade terrassdörrar. Här finns även ett praktiskt tvättrum med förråd samt walk-in-closet. Villan utmärker sig med exklusiva materialval och samarbeten med lokala hantverkare, vilket resulterar i en hög standard genom hela huset. Den genomtänkta designen och den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Huset värms upp med bergvärme, vilket bidrar till god bostadsekonomi trots de stora ytorna. Möjlighet finns att installera solpaneler med den optimala taklutningen om ca 10%. Inomhusklimatet är optimalt tack vare mekanisk FTX-ventilation med värmeåtervinning. Hela huset är belyst med inbyggda spotlights kopplade till Plejd-system och har fiberanslutning. Intyg och kvalitetsdokument finns för: Säker vatteninstallation RBK-mätning Kontroll av tätskiktsarbeten Golvvärmesystem Brandskydd Besiktning av sotning Termografering Besiktning av rökkanal OVK Energibalansering Lufttäthetskontroll Detta är verkligen ett boende utöver det vanliga! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Furusundsgatan 14, Gärdet, Stockholms kommun

Furusundsgatan 14

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 495 000 kr
39 m²
1 rum
2 568 kr/mån
89 615 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Ljus och rymlig lägenhet med härligt ljusinsläpp på natursköna Gärdet - Ljusinsläpp från stora fönsterpartier med grönska utanför - Totalrenoverad 2020 - Stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är gjorda - Möjlig 2:a - Gärdet som granne Välkommen till denna mysiga lägenhet om 39 kvm på Gärdet med natursköna omgivningar. Vardagsrummet är rymligt och designat för sociala sammanhang, med gott om plats för soffgrupp, matgrupp, säng och nattduksbord. Är möjligt att göra om till en 2:a. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och erbjuder en härlig utsikt över grönska utanför, vilket skapar en lugn och trivsam atmosfär. Rummets väggar är ljust målade och har en platsbyggd garderobsvägg. Köket som renoverades 2020 erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaring med vita skåpluckor. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, fläkt, mikro, diskmaskin, induktionshäll och ugn, och har ett fint ljusinsläpp från takhöjdsfönster. Badrummet är smakfullt inrett med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns en duschhörna med både tak- och handdusch, spegelskåp med belysning, handfatskommod och vägghängd WC. Badrummet renoverades 2020. I den välkomnande hallen finns det möjlighet för avhängning och extra förvaringsutrymme i klädkammaren. Perfekt kombination av stil och funktionalitet – en idealisk bostad på Gärdet! Den här lägenheten är en del av en stabil och välskött förening med 61 lägenheter. Det är en äkta förening som registrerades 1981 och äger marken. Som boende i föreningen har du tillgång till ett cykelförråd med plats för barnvagnar samt en välutrustad tvättstuga med tre tvättmaskiner, en mangel och ett torkrum. Tvättstugan har även en extra tvättmaskin som inte går att boka. Medlemmar har även tillgång till en piskbalkong. Beläget på eftertraktade Gärdet erbjuder denna bostad en fridfull och bekväm livsmiljö med flera mysiga caféer i närheten. Gärdet med många grönområden såsom Gärdesfältet med flertalet promenad och joggingstråk. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet och Gärdets fina utegym. Inom en kort promenad når du även Tessinparken och Ladugårdsgärdet. Närhet till Fältöversten, Coop Nära och ICA Kvantum. Välkomna på visning!

  • Hiss
Skogbyvägen 23, Skå, Ekerö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Skogbyvägen 23, Skå, Ekerö kommun, bild 2
Skogbyvägen 23, Skå, Ekerö kommun, bild 3

Skogbyvägen 23

Villa
Skå, Ekerö kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 995 000 kr
142 + 85 m²
5 rum
2 470 m² tomt

Välkommen till denna charmiga Mälaröpärla, endast fem minuters promenad från vattnet. Detta hus är verkligen en pärla med sina rymliga utrymmen och fantastiska läge. Under de senaste åren har det genomgått smakfulla renoveringar där moderna inslag har blandats med detaljer från 70-talet och byggdetaljer från klassiska Mockfjärdsvilla. Boendet är både bekvämt med generösa ytor och välplanerade rum. Huset erbjuder fem rum och kök samt en inredd källare med golvvärme och ett fristående garage. Social planlösning med stora sällskapsytor, kök med matplats och många sovrum - möjlighet finns att dela av sovrum uppe och vardagsrum och på så sätt få sex sovrum. Badrummet på entréplan är nyrenoverat och i källaren finns bastu och dusch. Trädgården är ett paradis med flera gamla äppelträd, bigarråer, päronträd och bärbuskar. Mot husväggen står ett väletablerat persikoträd som ger mängder av frukt. På framsidan av huset finns ett växthus på 40 kvadratmeter där två vinstockar klättrar upp i taket och skapar skön skugga under soliga dagar. Här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och njuta av en harmonisk tillvaro, med närheten till både vatten och grönska. Husets baksida har en väl tilltagen altan med pergola i söderläge. Med endast en kort promenad till båtbryggan har du möjlighet att njuta av det sjönära läget och lägga till med båten för bad och avkoppling. I närområdet finner du bekvämligheter som ICA Skå och en nyöppnad självbetjänad dygnet- runtbutik vid Troxhammar. För den sportintresserade ligger även Ishallen, fotbollsvallen och Troxhammar Golfklubb med fina padelbanor inom räckhåll. För barnfamiljen finns flera förskolor i närheten, inklusive Skå förskola och Svanängens förskola, samt Skå Skola (grundad 1811) för årskurserna F-3. Upplev det bästa av både boende och livskvalitet här på Mälarö!

  • Premium
  • Uteplats
Bjulevägen 27, Stureby - Enskede, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:00

Bjulevägen 27

Lägenhet
Stureby - Enskede, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 495 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
6 147 kr/mån
35 643 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna ytterst välplanerade 4:a om 70 kvadratmeter, belägen på en lugn återvändsgata i Stureby. Här erbjuds ett modernt hem med öppen planlösning och en hemtrevlig atmosfär. Lägenheten renoverades 2022 och har en funktionell och genomtänkt planlösning som inkluderar tre sovrum och rymliga sociala ytor. Köket och vardagsrummet är integrerade i en öppen planlösning, vilket skapar en trivsam och ljus miljö för både matlagning och umgänge. Här finns plats för både matbord och en bekväm soffgrupp, och från vardagsrummet har du utsikt över föreningens grönskande gård. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Badrummet är fräscht och funktionellt med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata utan insyn, (med gratis parkering längs gatan), vilket ger en privat och rofylld miljö. Föreningen har en stor gård med gräsytor och träd, där man kan grilla, umgås och låta barnen leka. Från lägenheten har du utsikt över denna inbjudande gård. Stureby är ett populärt och lugnt område med närhet till både natur och stadens utbud. Här finns goda kommunikationer, skolor och all nödvändig service inom bekvämt avstånd.

  • Plus
Friggagatan 4, null, Sigtuna kommun

Friggagatan 4

Radhus
Sigtuna kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 495 000 kr
92 m²
4 rum
174 m² tomt

Välkomna till ett välplanerat radhus med ett oslagbart läge. Ett optimalt boende för barnfamiljen där du tryggt kan släppa ut dem små. Stämningen är välkomnande, varm, ombonad och man blir tagen av husets stora charm. Med entrévåningens öppna sociala ytor finns plats för stora middagsbjudningar och mysiga filmkvällar, här finner vi även en WC samt utgång till huset gröna trädgård. På övervåningen finner ni tre sovrum samt ett rymligt badrum. Husets stora fönsterpartier från två olika väderstreck skapar ett naturligt ljusflöde vilket lyfter hela bostaden. Huset har en uteplats med flertal soltimmar, det finns även möjlighet att skapa en till uteplats längs gaveln. Gavelläge, tre sovrum, samt stora luftiga ytor. Gott om förvaring, förråd, egen parkeringsplats under tak, närheten till kommunikationer och flertalet populära skolor och förskolor, samt ett mycket attraktivt läge i Märsta . Kort och gott är detta ett utomordentligt bra boende med stora möjligheter. - Friköpt tomt med gavel. - Gott om förvaring. - Eget förråd. - Flertalet lekplatser i området. - Barnvänligt område. Samfälligheten har fina innergårdar och ligger nära parker och skogsområden samt centrum, motionsspår, idrottshall och ut- och inomhusbad. Bussen tar dig snabbt till Märsta Station. Från Märsta Station nås både Uppsala och Stockholm C på ca 20 min vardera. Varmt välkommen till Friggagatan 4 - Ett familjevänligt läge där man tryggt kan släppa ut de små.

  • Plus
Slipgatan 5, 2,5 tr, Hornstull / Södermalm, Stockholms kommun

Slipgatan 5, 2,5 tr

Lägenhet
Hornstull / Södermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 600 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/6
2 101 kr/mån
108 333 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga etta på lugna Slipgatan i populär förening och adress! Bostaden är väldisponerad med ett rymligt rum med ett stilfullt kök, ett kaklat badrum samt en välkomnande hall. Erbjuds även ett flexibelt tillträde. Lägenheten har ett trevligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med lägenhetens läge i huset skapar en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad och trevlig bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för ensamhushållet. Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inrednings- och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. Ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. Möjligheten till bad är perfekt då lägenheten är belägen med sex badplatser inom tio minuters gång vilket möjliggör för många morgon- och kvällsbad. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen såsom vinter- och sommarmarknader.

  • Hiss
Götgatan 44, Södermalm, Stockholms kommun

Götgatan 44

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 700 000 kr
61,5 m²
2 rum
1 724 kr/mån
108 943 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkomna till ert nya hem på populära Götgatan 44! Sekelskiftestvåa med stor och privat uteplats i soligt sydvästläge mot lugn innergård. Stor uteplats med egen utgång via köket om ca 24 kvm (ca 3,3x7,3m) . - Sydvästläge mot gård - Privat och inhägnad uteplats - Sekelskifteshus - Ljusa materialval - Stort badrum - Populär adress Här välkomnas ni av en mysig sekeslkfitestvåa med fönster i fil med egen utgång till stor privat uteplats i lugnt gårdsläge i soliga sydväst. Uteplatsen är stor om ca 24 kvm och bjuder på gott om plats för både en större lounge grupp, grill, solstolar, parasoll och t om en pergola om så önskas. Uteplatsen ligger ombonad som endast nås via lägenheten med plats för större loungegrupp, växter och plantering. Bostaden är i fint skick med renoverade ytskikt med vita väggar och trägolv. Uteplats om ca 24 kvm med tryckimpregnerad altán som har gott om plats för större loungegrupp, växter och plantering. Egen utgång genom köket via glasade altándörrar. Väl inne välkomnas ni av hall med förvaring i garderober. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med tillhörande matplats med barstolar. Kök i vitt med förvaring i både över- och underskåp. Utrustad med diskmaskin, spis/ugn, mikro och kyl/frys. Vardagsrummet rymmer plats för soffa, mediemöbel och matsalsbord. Fräscht badrum med kakel i varm beige ton. I föreningen finns tvättstuga, förråd, bastu och välbevarad samlingslokal i källaren med välvd takformation för tillställningar som kan bokas gratis via medlemmarna. Säkerhetsdörr samt postfack i entrén. Äkta förening. 28 bostadsrätter och 6 hyresrättslokaler med goda intäkter. Höga intäkter från lokaler om ca (3 423 615kr Års 2022) Götgatan 44 är inte bara en adress, det är en livsstil. Beläget mitt i hjärtat av Södermalm erbjuder detta område en perfekt balans mellan stadspuls och avslappnad atmosfär med en genuin söderkänsla. På Götgatan och dess omgivningar hittar du ett brett utbud av trendiga restauranger, mysiga caféer och barer. Från internationella smaker till lokala favoriter, det finns något för alla smaker och tillfällen. Njut av en kopp kaffe på en solig uteservering eller upptäck nya kulinariska äventyr varje dag. Tunnelbanans gröna linje medborgarplatsen finns ett stenkast från lägenheten. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Västansjövägen 56 - Hus 4/Skäret, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 56 - Hus 4/Skäret

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 800 000 kr
24 + 7 m²
1 rum
2 670 kr/mån

Aktuellt erbjudande: Teckna avtal före 1:a september - få braskamin på köpet! Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Ljusterö är beläget i Stockholms skärgård, ca 50 km norr om Stockholm. Kör till Östanå färjeläge som ligger längs väg 276 mellan Åkersberga och Norrtälje. Ta där Trafikverkets vägfärja över till Ljusterö. Färden är avgiftsfri och tar sju minuter. Dagtid går färjan minst två gånger i timmen året runt. Länk till färjetidtabell: https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/farjetrafik/ljusteroleden/ (Se till att välja Östanå -> Ljusterö, och inte tvärt om.) Tidtabellen finns även i en gratis och välfungerande app som heter Trafikinfo Färjerederiet och som finns både i App Store & Google Play. Ladda ner den och välj Ljusteröleden för att se tidtabeller och aktuell trafikinformation. Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby!

  • Nyproduktion
Västansjövägen 60 - Hus 2/Holmen, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 60 - Hus 2/Holmen

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 115 000 kr
71 + 2 m²
3 rum
4 537 kr/mån

Aktuellt erbjudande: Teckna avtal före 1:a september - få braskamin på köpet! Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Ljusterö är beläget i Stockholms skärgård, ca 50 km norr om Stockholm. Kör till Östanå färjeläge som ligger längs väg 276 mellan Åkersberga och Norrtälje. Ta där Trafikverkets vägfärja över till Ljusterö. Färden är avgiftsfri och tar sju minuter. Dagtid går färjan minst två gånger i timmen året runt. Länk till färjetidtabell: https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/farjetrafik/ljusteroleden/ (Se till att välja Östanå -> Ljusterö, och inte tvärt om.) Tidtabellen finns även i en gratis och välfungerande app som heter Trafikinfo Färjerederiet och som finns både i App Store & Google Play. Ladda ner den och välj Ljusteröleden för att se tidtabeller och aktuell trafikinformation. Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby!

  • Nyproduktion
Västansjövägen 62 - Hus 1/Storfjärden, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 62 - Hus 1/Storfjärden

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 550 000 kr
92 + 3 m²
4 rum
5 287 kr/mån

Aktuellt erbjudande: Teckna avtal före 1:a september - få braskamin på köpet! Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Ljusterö är beläget i Stockholms skärgård, ca 50 km norr om Stockholm. Kör till Östanå färjeläge som ligger längs väg 276 mellan Åkersberga och Norrtälje. Ta där Trafikverkets vägfärja över till Ljusterö. Färden är avgiftsfri och tar sju minuter. Dagtid går färjan minst två gånger i timmen året runt. Länk till färjetidtabell: https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/farjetrafik/ljusteroleden/ (Se till att välja Östanå -> Ljusterö, och inte tvärt om.) Tidtabellen finns även i en gratis och välfungerande app som heter Trafikinfo Färjerederiet och som finns både i App Store & Google Play. Ladda ner den och välj Ljusteröleden för att se tidtabeller och aktuell trafikinformation.

  • Nyproduktion
Västansjövägen 58 - Hus 3/Kobben, null, Österåkers kommun

Västansjövägen 58 - Hus 3/Kobben

Villa
Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 190 000 kr
65 + 11 m²
3 rum
4 040 kr/mån

Aktuellt erbjudande: Teckna avtal före 1:a september - få braskamin på köpet! Hela idén med Ljusterö Skärgårdsby är att kombinera skärgårdsboendets alla fördelar med ett bekvämt och praktiskt boende i bostadsrätt. Nu säljer vi husen i etapp nummer fem – BRF Skogsbrynet 2. Det blir en fint varierad grupp med 24 små och större trähus. I Ljusterö Skärgårdsby kan alla som är sugna på ett modernt skärgårdsboende hitta ett hus som passar livet perfekt. A-gruppens arkitekter har ritat fyra olika hustyper. Alla är i trä och har tomt med nyttjanderätt. I husen går det också att påverka rumsindelningen så att det passar just dina behov. Alla hus är lika fina inuti som utanpå. Som standard är de inredda i konceptet BAS i ljusa, neutrala färger. Men om du vill, kan du också välja till något av våra specialritade inredningskoncept. Där har våra inredningsarkitekter komponerat två olika enhetliga stilar, där material och kulörer samspelar på varsitt sätt med skärgårdskänslan. Du som väljer SAND får ett hem i genomgående ljusa färger. Vill du istället ha en twist i blå toner är HAV det rätta valet. Skärgårdsbyn ligger ungefär mitt på norra ön. Där har du nära till det mesta. På gång- eller cykelavstånd finns förskola och en skola där det går 140 elever i klass F till 9. Allra närmast har du till Ljusterö Torg där det finns butik och service som man når på ett par minuters promenad. Mer information om husen och Skärgårdsbyn finns att läsa på www.ljusteroskargardsby.se Ljusterö är beläget i Stockholms skärgård, ca 50 km norr om Stockholm. Kör till Östanå färjeläge som ligger längs väg 276 mellan Åkersberga och Norrtälje. Ta där Trafikverkets vägfärja över till Ljusterö. Färden är avgiftsfri och tar sju minuter. Dagtid går färjan minst två gånger i timmen året runt. Länk till färjetidtabell: https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/farjetrafik/ljusteroleden/ (Se till att välja Östanå -> Ljusterö, och inte tvärt om.) Tidtabellen finns även i en gratis och välfungerande app som heter Trafikinfo Färjerederiet och som finns både i App Store & Google Play. Ladda ner den och välj Ljusteröleden för att se tidtabeller och aktuell trafikinformation. Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby!

  • Nyproduktion
Fleminggatan 60 A, Kungsholmen/Fridhemsplan, Stockholms kommun

Fleminggatan 60 A

Lägenhet
Kungsholmen/Fridhemsplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 994 kr/mån
106 731 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning. Sekelskifte - Lugn och lummig innergård - Sociala och stora öppna ytor Välkommen till Fleminggatan 60 A! Fantastisk lägenhet som erbjuder en välplanerad planlösning, tidstypiska detaljer såsom fönster med spröjs och speglade nischer, generös takhöjd samt trägolv. Bra sällskapsytor och ypperlig förvaring. Med en balkong i söderläge får du möjlighet att njuta av solens strålar och utsikt mot föreningens lummiga innergård med körsbärsträd precis utanför balkongen. Lägenheten är smart planerad för maximal funktionalitet och komfort. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar rymd och plats för umgänge med familj och vänner. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns det en walk-in-closet med fönster. Helkaklat duschrum och en separat wc som nyligen renoverades. I Brf Ankaret 4 flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har många stora renoveringar gjorda. Läget på Fleminggatan ger dig närhet till stadens puls samtidigt som du har en avkopplande oas att återvända till. Allt från kollektivtrafik till restauranger och grönområden finns på bekvämt avstånd. Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Brännkyrkagatan 81, Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun

Brännkyrkagatan 81

Lägenhet
Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 695 000 kr
27 m²
1 rum
1 306 kr/mån
99 815 kr/m²

- Exklusiv Studiolägenhet - Öppen planlösning - Generös takhöjd - Föreningen äger marken Välkommen till denna nybyggda och exklusiva studiolägenhet som ligger i populära Zinkensdamm. Här hälsas du direkt välkommen av en ljus och rymlig hall. Lägenheten har genomgående hög standard med vitmålade väggar, vacker ekparkett och med en generös takhöjd, vilket gör den till ett perfekt boende för dig att direkt flytta in i. Köket är stilrent i kiselgrått och är utrustad med noga utvalda vitvaror från Bosch. Allrummet har en öppen planlösning mot köket och passar perfekt för middagar. I allrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Det fräscha badrummet går i grått och vitt kakel. Golvvärme, tvättmaskin och en torktumlare gör även badrummet extra funktionellt. Bostaden ligger på entréplan med snabb tillgång till en härlig innergård där du kan njuta av soliga dagar. Innergården har flera sittgrupper och en grill som medlemmarna kan ta del av. Ett källarförråd nyttjas också till lägenheten. Brf Uven Större 22 bildades 2012 och är en äkta förening som äger marken. Fastigheten består av 2 huskroppar (Hornsgatan 92 och Brännkyrkagatan 81) och uppfördes 1929. Föreningen har 3 hyreslägenheter, 60 bostadsrätter samt 4 lokaler. För medlemmarna finns tillgång till en tvättstuga, cykelställ, vädringsbalkonger, källarförråd och en väldigt lugn innegård. Lägenheten ligger på en väldigt attraktiv adress där området är levande och där man har närhet till söders puls och liv men också närhet till naturen kring Skinnaviksberget. Här finns ett stort utbud av caféer, restauranger och barer. Vid adressen finns all tänkbar service i området så som Coop, ICA och apotek samt systembolag. Kommunikationen vid Zinkensdamm är utmärkt med Tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar så som 4:ans blå buss går regelbundet. Tantolunden med bad och promenadstråk ligger också runt hörnet. Ta detta unika tillfälle till att förvärva denna lägenhet på denna väldigt attraktiva adress.

  • Hiss
Bandhagsplan 4, Bandhagen, Stockholms kommun

Bandhagsplan 4

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 950 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2
1 583 kr/mån
92 857 kr/m²

Här erbjuds du en unik möjlighet att förvärva en stilren och modern etta i hjärtat av Bandhagens centrum, i en av Söderorts mest attraktiva och välskötta föreningar. Lägenheten är nyrenoverad och har en välplanerad och optimal planlösning som passar perfekt för den som söker ett första boende eller en mindre bostad med alla nödvändiga funktioner. Dessutom har du närhet till tunnelbana, flera bussar och ett rikt utbud av matbutiker, restauranger och andra bekvämligheter på gångavstånd. - Bra förvaring - Plats för dubbelsäng - Välplanerat kök med alla funktioner - Öppen planlösning - Fint duschrum med kakel och klinker - Tvättmaskin i lägenheten - Bara att flytta in - Bra kommunikationer

Visar alla 18