Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fatburs Kvarngata 5, 6 tr, Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun

Fatburs Kvarngata 5, 6 tr

Lägenhet
Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 750 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 6/6
6 576 kr/mån
71 429 kr/m²

En unik kombination av rymd, ljus och privatliv. Med 66,5 kvadratmeter att utnyttja, är lägenheten utformad för att maximera utrymmet och funktionaliteten. Lägenheten har två rum, men kan enkelt omvandlas till en 3:a om så önskas. Detta ger flexibiliteten att anpassa bostaden efter sina behov. Balkongen i söderläge är rymlig och erbjuder gott om plats för utemöbler, perfekt för att njuta av soliga dagar. Dessutom finns det en fransk balkong i vardagsrummet, som ger en härlig utsikt över den närliggande parken. Lägenheten är genomgående. Detta ger mycket naturligt ljus och skapar en öppen och luftig känsla. Läget på Södermalm är både rofyllt och optimalt med närhet till allt. De omkringliggande kvarteren, som sjuder av liv, erbjuder mysiga kaféer, pubar, restauranger, butiker, apotek och några av söders bästa mataffärer. Mycket barnvänligt läge nära dagis och flera parker, bl.a. den omtyckta parkleken i Skånegläntan och Timmermansparken. Trots att du bor mycket centralt vid det blomstrande utbudet av det mesta, har du natur och vatten nästan runt knuten. Här finns oasen Tantolunden med dess charmfulla koloniområde, grönska och bad. Med Södra station utanför, når du hela Stockholm snabbt! Här finns även de närliggande bussarna 4, 43, 55, 57 och 66 samt Mariatorgets och Medborgarplatsen t-bana på bekvämt gångavstånd. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Charlottenburgsvägen 30, Solna, Solna kommun

Charlottenburgsvägen 30

Lägenhet
Solna, Solna kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 195 000 kr
50 m²
2 rum
2 762 kr/mån
63 900 kr/m²

Äntligen till salu! Har du också letat efter den där bostaden som är i fint skick samtidigt som den har bevarad 40-tals charm? Varmt välkommen till Charlottenburgsvägen 30 och denna pärla till bostad som ger dig precis detta. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en härlig takhöjd och stora fönsterpartier som skapar ett välkomnande ljus i bostaden. I anslutning hittas det stambytta badrummet som är helkaklat och välordnat med duschhörna, förvaring i kommod och handdukstork. Direkt in till höger från hallen, genom en passage med en av bostadens stora garderober, hittas det smakfullt inredda köket. Här har man valt att behålla golv i original och kombinerat det med sobra färger och stilsäkra detaljer. Full maskinell utrustning gör vardagen enkel och de stora arbetsytorna skapar ett kök där det är en fröjd att laga mat. Ta dig vidare in i det fantastiska vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet som löper längs med rummet och ut mot den härliga balkongen ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp och lummig vy. Här finns god plats för en stor soffhörna och härliga filmkvällar eller skönt häng med vänner. Även ett matsalsbord ryms om så önskas. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och en oas på sommartid. Här kan du sitta i solen och njuta av fågelkvitter och den härliga naturen utanför. Sovrummet med sitt rofyllda läge är en härlig plats att sova på. Det vackra trägolvet förhöjer känslan såväl som de fina fönsterbänkarna i sten. Du har väl heller inte missat den platsbyggda förvaring som är kronan på verket i detta rum? Med genomtänkta lösningar för nattduksbord med eluttag och utrymme för säng i denna möbel, skapas ett rum där du har plats för alla dina saker. Räcker inte det finns det dessutom en större walk-in-closet här. Med sina välbevarade detaljer, smarta förvaringslösningar och fantastiskt trevliga läge - blir detta en bostad som inte får missas! Varmt välkommen för att trivas på Charlottenburgsvägen 30! Föreningen: Brf Framnäs 5 är en förening där grannarna stortrivs. Med en god ekonomi och många stora renoveringar genomförda, där ibland renovering av fönster under 2021, har detta blivit en av Råsundas mysigaste bostadsrättsföreningar. Här finns en gemensam takterass med milsvid utsikt och perfekt kvällssol, men även en stor trall där man har gemensamma fester och möjlighet till både grillning och sol med vänner, familj eller andra i huset. Dessutom har föreningen gemensam tvättstuga, två förråd per bostad, cykelrum/hobbyrum och 7st egna parkeringsplatser.

Lignagatan 7, Södermalm / Tanto, Stockholms kommun

Lignagatan 7

Lägenhet
Södermalm / Tanto, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 750 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/7
5 010 kr/mån
73 370 kr/m²

Varmt välkomna till denna superlägenhet i omtyckta föreningen Lingonet på Lignagatan 7! Med ett perfekt läge som har nära till både kommunikationer och stadsliv samtidigt som direkt närhet till Tantolunden, bor du både trivsamt och bekvämt. Här är det aldrig långt till ett bad eller en löprunda längs med vattnet. Denna välplanerade bostad om 4 rok innefattar 3 bra sovrum, ett uppdaterat kök, stort badrum och gäst-wc samt både ett stort härligt vardagsrum och balkong i västerläge. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en inbjudande känsla. In till vänster hittas ungdomsavdelningen med dubbla sovrum, en stor walk-in-closet och gäst-wc. Med stora fönster får rummen ett fint ljusinsläpp och har båda utrymme för säng, förvaring och skrivbord om så önskas. Via hallens platsbyggda förvaring tar du dig vidare in i bostaden. In till höger hittas badrummet som är stort och rymligt med tvättmaskin och bra arbetsytor. Här finns ett fönster för vädring och förvaring i väggskåp. På andra sidan hallen hittas det varsamt uppdaterade köket. Här har man renoverat de tidigare massiva luckorna med ny färg och beslag. Man har valt att framhäva känslan från byggåret men med en modern känsla och nya vitvaror. Allt för en snygg och smidig vardag samtidigt! Invid fönstret finns god plats för matbord. Master Bedroom hittas med genomgående ingång via både kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för stor säng och bra förvaring hittas i platsbyggda garderober. Den trevliga balkongen i soligt läge blir som ett extra rum och nås via detta sovrum. Här kan du njuta av en god kopp kaffe och en bra bok eller utveckla dina odlingskunskaper. Det stora sovrummet som har två ingångar kan även enkelt avgränsas till att bli två sovrum om behovet finns. Från hallen sett och genom ett vackert glasparti som bevarats från byggåret kliver du in i vardagsrummet. Med sitt lugna läge mot gården blir detta en fristad för familjen. Ett ställe att samlas på för både härliga filmkvällar, släktkalas eller annat. Här har man en vacker utblick över föreningarnas grönskande gårdar som uppdaterats under de senaste åren. Det här är en familjelägenhet som inte får missas. Tack vare den smarta planlösningen och det fina läget blir detta en bostad att trivas i under många år. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Kostervägen 20, vån 2/3, Lidingö/Baggeby, Lidingö kommun

Kostervägen 20, vån 2/3

Lägenhet
Lidingö/Baggeby, Lidingö kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 695 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 239 kr/mån
46 870 kr/m²

Fin genomgående tvåa med fönster i två väderstreck och balkong i söderläge! - Insynsfritt läge - Goda kommunikationer - 2 rum och kök - Balkong i direkt solläge! - Fönster i två väderstreck - Stor stabil förening med flertalet parkerings- och garageplatser Varmt välkomna till denna härliga tvåa i Baggeby! Den sociala och trevliga planlösningen med fönster i två väderstreck bidrar till att lägenheten har ett härligt ljusflöde. Köket är praktiskt och fint med skåpsluckor i trä och ljusgrått kakel ovan den generösa ljusa arbetsbänken; här inne finns plats för matgrupp. Vitvarorna består av ugn, diskmaskin, häll, mikrovågsugn samt kyl och frys. Vardagsrummet är rymligt med flertalet möbleringsalternativ; här finns plats för både stor soffa, arbetsplats samt matplats om så önskas. Öppna upp dörren till balkongen i söderläge och ge vardagsrummet en härlig förlängning; här ute får ni plats med loungemöbler/caféset och planteringar. Den stora balkongen ligger behagligt lugnt vid slutet av gatan, med utsikt över den grönskande parken. Sovrummet ligger rofyllt och insynsfritt med träden som närmsta granne. Bra förvaring tack vare flertalet garderober i sovrummet samt öppen klädkammare i hallen. Badrummet är ljust och helkaklat med kombinerad tvätt-och torkmaskin. Original parkett i vardagsrummet och nytt matchande golv i sovrummet. Hall och kök har genomgående ljusgrå klinker med golvvärme. Nyinsatta 3-glasfönster i hela lägenheten. Brf Korvetten är en solid HSB-förening som äger fastigheterna Kostern 1, Motorbåten 2 och Korvetten 2. Föreningen upplåter 146 bostadsrätter och 5 hyresrättslokaler samt 30 garageplatser och 54 parkeringsplatser utomhus. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Trygg Hansa. Försäkringen inkluderar bostadsrättstillägg. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10 %. Individuellt medlemskap i HSB krävs. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Lugnt och attraktivt läge på populära Lidingö med närhet till det mesta. Baggeby är en stadsdel från femtiotalet som ligger på Lidingös södra del. Här finns ett fint torg med fontän och tidstypiska växtligheter - allt i stil med femtiotalet då Walter Bauer ritade torget. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern plogad skridskobana. Restaurang Lidingö saluhall, som även säljer delikatesser, är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. På Baggeby torg finns utmärkta Tempo, som också är paketombud. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter.

  • Balkong
Frejgatan 25, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun

Frejgatan 25

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
10 950 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/4
5 993 kr/mån
112 887 kr/m²

Välkommen till denna trevliga sekelskiftes lägenhet belägen i Sibirien, föreningens välskötta fastighet från 1903 stoltserar med sina välbevarade original detaljer. I denna charmiga bostad ligger både allrummet och båda sovrummen mot den grönskande innergården, med balkongen som bjuder in till lugnt och soligt läge mot föreningens innergård. Inne i bostaden möts du av en ombonad atmosfär, där planlösningen skapar generösa och inbjudande sociala ytor både i vardagsrummet och matsalen. Vid entrén finner du en hall med garderob/klädkammare och en gästtoalett. Köket är trivsamt beläget med fönster mot gården och en mindre matplats. Det stora vardagsrummet imponerar med sin vackra kakelugn, fina takrosetter och stuckaturer. Rummet har en generös takhöjd, stora fönster och djupa fönstersmygar. Sovrummen ligger avskilt, med en liten nivåskillnad, och består av ett större sovrum med fönster mot gården och ett mindre sovrum. Balkongen, som angränsar till sovrummen, erbjuder utsikt över föreningens innergård och har ett bra solläge. Dessutom finns ett badrum i direkt anslutning till sovrummen för extra komfort. Lägenheten kan disponeras om till en femma, se alt planritning. - Generös takhöjd - Fungerande kakelugn - Balkong mot innergården - Vackra sekelskiftes attribut -Genomgående fina slipade trägolv - Renoverat badrum och gäst-wc - Bra bostadsläge i hjärtat av Vasastan/Sibirien - Nära till kommunikationer - Två förråd ger bra förvaring -Hagaparken med sin fantastiska natur och fina promenadstråk är en kort promenad bort Vasastaden/Sibirien är en fridfull oas mitt i storstadens puls, med gröna promenadstråk, utomhusbad och omtyckta gator som omringas av stadens huvudstråk som Sveavägen och Birger Jarlsgatan. Det är en plats där du kan njuta av både stadslivets närhet och stillhetens lugn. Området kring Frejgatan 25 erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker samt skolor och förskolor. Sibirien, trots sitt namn, är en charmig och fridfull stadsdel i centrala Stockholm med en rik historia och karakteristisk arkitektur. Med sina vackra sekelskifteshus och grönskande innergårdar lockar området med lugn och avkoppling. Trots den avslappnade atmosfären har Sibirien en närhet till stadens puls och bekvämligheter. Här finns också ett varierat utbud av restauranger, caféer och butiker som bidrar till den charmiga atmosfären. Med utmärkta kommunikationsförbindelser är det enkelt att ta sig runt i Stockholm och dess omgivningar från Sibirien. Sammanfattningsvis är Sibirien en fantastisk stadsdel för dem som söker en harmonisk livsstil i centrala Stockholm. Missa inte chansen att uppleva denna fina lägenhet - vi ses på visningen!

Lidnersplan 6, 3 tr, Kungsholmen -  Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersplan 6, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 350 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/6
3 232 kr/mån
89 167 kr/m²

Underbart boende utöver det vanliga och som absolut ska upplevas på plats. Lägenheten bjuder på generösa sällskapsytor med en underbar rymd med cirka 2,7 meter i takhöjd och stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du med ett gavelläge och har fönster i tre väderstreck med vidsträckt utsikt över grönskande trädkronor samt Mälarens vatten och båtliv. Lägenheten som är renoverad med stilsäker blick ger dig ytterst väldisponerade kvadratmeter där ett stort fokus ligger på de sociala ytorna. Vardagsrummet får en unik karaktär med en platsbyggd bokhylla som sträcker sig längs med en helvägg, från golv till tak med såväl stängd som öppen förvaring samt en möjlig arbetsplats. Rummet har två stora fönsterpartier och härifrån når du även lägenhetens balkong. Balkongen som har en fri utsikt över grönska samt en vy ner mot vattnet blir ett extrarum under sommarmånaderna. I master bedroom möblerar du med dubbelsäng och finner fantastisk förvaring som döljer sig bakom diskreta skjutdörrar. Lägenhetens andra sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. I köket finner du mycket bra förvaring och en generös arbetsyta i snygg hårdkomposit. Härifrån kan du även insupa den fantastiska utsikten mot vattnet som lockar till svalkande sommardopp. Genomgående har lägenheten mycket bra förvaring och är inredd i sobra materialval. Det stilrent renoverade badrummet är utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag. På Lidnersplan bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och lockar till sol och bad. Längs med strandpromenaden finns även flertalet restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen och du har även nära till City vilket ger dig det bästa av två världar. I närområdet finns även Golfbaren med äventyrsgolf och mat, fik och restauranger, idrottsanläggningar och tennishall. Invid Golfbaren ligger härliga Fredhällsparken och några minuter bort hittar du Fredhällsklipporna där många samlas under sommarmånaderna. Du når Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

  • Balkong
  • Hiss
Studentbacken 1, 3 tr, Gärdet, Stockholms kommun

Studentbacken 1, 3 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/13
5 740 kr/mån
84 538 kr/m²

JURIDISK PERSON OK - GEMENSAM TAKTERRASS - GARAGE Exklusiv bostad med härligt ljusinsläpp, genomgående moderna materialval och bekvämligheter. Här bor du med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med kombinerad tvätt- & torkmaskin samt golvvärme. I föreningen finns en härlig takterrass med panoramautsikt över Stockholm som bjuder på sol hela dagen. Äkta förening som äger marken och då huset är nybyggt finns inga planerade renoveringar. I övrigt finns även en gemensam takterrass, vinkällare och garage i föreningen. Här är det bara att flytta in! Brf Utsikten är en äkta bostadsrättsförening med 36 lägenheter och huset byggdes 2017. Föreningen har 21 stycken garageplatser. På 13:de våningen i huset kommer man upp till föreningens magiska gemensamma takterrass. Takterrassen är bokningsbar bjuder på sol hela dagen, finns även inglasat orangeri för socialt umgänge. Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd och privat vinförråd som ingår i avgiften. Det finns cykelförråd (även plats för cykel utomhus) och barnvagnsförråd. Bostaden är belägen på övre Gärdet. I området finns det tillgång till goda kommunikationer via tunnelbana samt buss. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Ladugårdsgärdet ligger med sina motionsspår, utegym och naturupplevelser precis intill. Runt hörnet från porten finns matbutik, postombud och restauranger. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Närmsta tunnelbanestation Gärdet (röda linjen) finns på en mycket kort promenad men även flertalet busslinjer. Med bostaden som utgångspunkt har du nära till allt! Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!

  • Hiss
Vattumannens Gata 133, Haninge, Haninge kommun

Vattumannens Gata 133

Lägenhet
Haninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 120 000 kr
32 m²
1 rum
2 872 kr/mån
35 000 kr/m²

Välkommen till ditt nya stilfulla hem, en charmig etta om 32 kvadratmeter som har alla bekvämligheter! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker din första bostad. Här bor ni i en genomgående fräsch lägenhet med ett stilrent kök, ljust allrum med stort fönsterparti, sovalkov samt ett helkaklat badrum. Genomgående fint parkettgolv och målade väggar. -Lägenheten är total renoverad 2017. - Förrådsdel precis utanför ytterdörren. - Tvättstuga finns precis utanför ytterdörren. - Lugnt och ostört läge. - Optimalt belägen med bussar, centrum, gym samt övrigt som önskas alldeles runt hörnet. Här är det bara att flytta in! Brf Väduren är en stabil och äkta bostadsrättsförening som äger marken. Medlemmar kan hyra ett övernattningsrum på Vädurens gata 229. Ett bra komplement om medlemmen får många gäster. Läge: Busshållplats utanför porten och promenadavstånd till allt som kan önskas. Centrum med matbutiker, detaljhandel, restauranger, caféer samt vårdcentral finns bara ett par minuter bort. Direktbussar mot Gullmarsplan, Handen, Nacka och Tyresö finns att tillgå dygnet runt. Inom ett par minuter finns även simhall, ishall, rackethall och olika typer av friluftsaktiviteter och motionsslingor. För mer information eller intresseanmälan, kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Ernst Ahlgrens Väg 2, 3 tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 12:30

Ernst Ahlgrens Väg 2, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 925 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/4
1 911 kr/mån
100 862 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. Med attraktivt och centralt läge i mysiga Fredhäll saluförs denna optimalt planerade 1:a högst upp i huset med stora fönsterpartier mot lugn och lummig innergård. Lägenheten präglas av stilrena materialval, vackra originalgolv och flera bevarade detaljer. Rummet är luftigt och har plats för såväl vardagsrumsdel med soffa och tillhörande möblemang samt dubbelsäng. Härliga fönsterpartier högt upp mot lummig innergård. Köket erbjuder gott om arbetsytor och plats för matbord invid fönster samt förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av gasspis, ugn, fläkt och kyl/frys. Badrummet ligger i anslutning till hallen och har ljus klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat och handdukstork. I hallen finns två rymliga garderober med överskåp. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Här bor du i en mycket stabil, välskött äkta bostadsrättsförening. Föreningen är en av Stockholms största med 790 bostadsrätter. Det finns även 58 lokaler, fördelade på 5 huslängor och 27 trapphus. Husen i föreningen byggdes mellan 1931-1933 och föreningen äger marken. Föreningen har låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2022 till 3262 kr per kvm. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://brffredhall.se/ Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll. Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och T-bana Kristineberg bara någon minut bort. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till city på 5 minuter. I området finns flertalet trevliga restauranger, bl a. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bergsgatan 29, 2 Tr, Kungsholmen / Rådhuset, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsgatan 29, 2 Tr

Lägenhet
Kungsholmen / Rådhuset, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 200 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
3 215 kr/mån
101 961 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna attraktiva adress belägen precis bredvid den vackra Rådhusparken. Här finner du en välplanerad bostad med en harmonisk atmosfär och en underbar utsikt över lugn innergård genom stora fönsterpartier som släpper in ett fantastiskt ljus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en social känsla och från balkongen kan du njuta av soliga dagar. Köket är stilrent och modernt med vit inredning och utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och tvättmaskin. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och stora fönster som bidrar till en ljus och luftig atmosfär. Du kommer att uppskatta den generösa förvaringsmöjligheten och de välskötta ytorna som är i utmärkt skick. Badrummet är helkaklat med en duschhörna bakom glasväggar. I hela lägenheten återfinns klassiska funkisdetaljer såsom fiskbensparkett som har behandlats med hårdvax, fönsterbänkar i sten och charmiga spanjoletter, samtidigt som vackra originaldetaljer har bevarats. Denna bostad erbjuder också förmånen att bo i en välskött förening med möjlighet till garageplats med kort kötid. Bergsgatan 29 är perfekt beläget intill både Kronobergsparken och Rådhusparken, som pryds av vackra byggnader som Polishuset och Rådhuset. I närheten finns även ett stort allmänt garage under Rådhusparken. Trots det centrala läget ligger bostaden på en lugn återvändsgata. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med Rådhusets tunnelbanestation (blå linje) precis utanför dörren och flera busslinjer som passerar på Hantverkargatan runt hörnet. På Fleminggatan, som nås med en kort promenad genom parken, finns ytterligare bussförbindelser. I området finns också ett brett utbud av restauranger och mysiga caféer. Fridhemsplan med sina omfattande serviceutbud, stora matbutiker och gym ligger bara en kort promenad bort. Söder om fastigheten ligger Norr Mälarstrand med vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen.

  • Balkong
  • Hiss
Drakenbergsgatan 6, Södermalm / Zinken / Tanto, Stockholms kommun

Drakenbergsgatan 6

Lägenhet
Södermalm / Zinken / Tanto, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 995 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 2/8
3 072 kr/mån
78 047 kr/m²

Genomgående 2,5:a med balkong mot lugnt gårdsläge - Stabil förening med låg belåning! Välkomna till Drakenbergsgatan 6, beläget i lummigt område invid Tantolunden. Här har ni en trevlig bostad på våning två med balkong mot lugn gård i soligt läge. På balkongen njuter du med ljudet av den porlande fontänen, fågelkvitter och lekande barn vilket skapar en otroligt rogivande känsla - mitt i stan! Bostaden bjuder på en trevlig planlösning med stort vardagsrum, renoverat kök med utrymme för matplats, två sovrum samt ett renoverat badrum. Sovrummen kan enkelt slås ihop till ett, beroende på vad som passar er. Här har ni bostad med gott om plats samt massor av känsla och charm. Låter det här som en bostad för er? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Brf Draken 12 är en stabil förening bestående av 272 bostadsrätter, 28 hyresrätter samt 13 hyresrättslokaler. Föreningen har god ekonomi med en låg belåning om 1673kr/kvm. Föreningens lokaler genererar bra kassaflöde till föreningen (ca 5 Mkr varje år). De 28 hyresrätterna på sammanlagt 2035 kvm anses som en dold tillgång och kommer ge goda framtida intäkter. Föreningen har flertalet bekvämligheter för sina boende såsom stor hiss, fin festlokal, hobbylokal och cykelrum samt möjlighet att hyra extra förråd. Dessutom finns tre gästlägenheter som hyrs ut till besökande vänner och släkt till en väldigt låg kostnad. Det här är en förening att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, 5 tr, Hagastaden, Stockholms kommun

Torsplan 8, 5 tr

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
9 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 5
8 063 kr/mån
117 059 kr/m²

Stilren och exklusiv 4:a med två stora, härliga balkonger/terrasser i olika väderstreck med sol från morgon till kväll! Hörnlägenhet med magnifika panoramafönster i två väderstreck med generöst ljusinsläpp och vidsträckt utsikt. Ytterst välplanerad med tre bra sovrum samt kök och vardagsrum i trevlig, öppen planlösning. Absolut toppskick, nyproducerad 2018 med exklusiva och påkostade materialval. Stilrent badrum med spa-känsla och tvättpelare samt separat gäst-wc i smakfull design. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 6 kvm. Det finns tre rymliga, moderna hissar. Garage finns i fastigheten, hissen går ner till garaget. Exklusivt boende med modern elegans på populära Torsplan och möjlighet till lyxiga faciliteter såsom bio-rum, gym, gästlägenhet, relaxavdelning med bastu och festvåning i föreningen. Norra Tornen tilldelades 2020 The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. Byggnaden är landmärket för nya stadsdelen Hagastaden. Här ska också den nya tunnelbanelinjen passera och vara i drift 2028. Välkommen till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. Vid Torsplan finns flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen från Torsgatan. Flera skolor i området såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sysslomansgatan 11, 7 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Sysslomansgatan 11, 7 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 7/7
3 723 kr/mån
99 919 kr/m²

- Högst upp i huset - Fri utsikt mot park - Takterrass en trappa upp - Möjlig 3:a Välkommen till en lägenhet med underbar disponering och ett stort vardagsrum med utgång till den stora hörnbalkongen som löper längs två väggar och ger många soltimmar. Köket i öppen social planlösning ger utrymme för umgänge och intill finns en stor matplats. Den stora köksön skapar utmärkta arbetsytor. Hela lägenheten har utsikt mot den gröna parken som skapar en grön insynsskyddad oas. Sovrummet nås från vardagsrummet och har en garderobsvägg för optimal förvaring och plats för dubbelsäng. Lägenheten har vackra parkettgolv och ljus färgsättning. Badrummet är fräscht helkaklat från stambytet 2011 med dusch och tvättmaskin. Här flyttar du in i en välskött förening som äger marken och medlemmarna har tillgång till gemensam takterrass. Utanför porten når du snabbt promenadstråk längs Norr Mälarstrand med utomhusgym i Rålambshovsparken och bad vid Smedsuddsbadet. Hela området har gott om mysiga caféer & restauranger. Fantastiska kommunikationer vid Fridhemsplan med dubbla tunnelbanelinjer och bussar & flygbussar.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brännkyrkagatan 81, Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun

Brännkyrkagatan 81

Lägenhet
Södermalm/ Mariatorget, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 295 000 kr
27 m²
1 rum
1 306 kr/mån
85 000 kr/m²

- Exklusiv Studiolägenhet - Öppen planlösning - Generös takhöjd - Föreningen äger marken Välkommen till denna nybyggda och exklusiva studiolägenhet som ligger i populära Zinkensdamm. Här hälsas du direkt välkommen av en ljus och rymlig hall. Lägenheten har genomgående hög standard med vitmålade väggar, vacker ekparkett och med en generös takhöjd, vilket gör den till ett perfekt boende för dig att direkt flytta in i. Köket är stilrent i kiselgrått och är utrustad med noga utvalda vitvaror från Bosch. Allrummet har en öppen planlösning mot köket och passar perfekt för middagar. I allrummet finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Det fräscha badrummet går i grått och vitt kakel. Golvvärme, tvättmaskin och en torktumlare gör även badrummet extra funktionellt. Bostaden ligger på entréplan med snabb tillgång till en härlig innergård där du kan njuta av soliga dagar. Innergården har flera sittgrupper och en grill som medlemmarna kan ta del av. Ett källarförråd nyttjas också till lägenheten. Brf Uven Större 22 bildades 2012 och är en äkta förening som äger marken. Fastigheten består av 2 huskroppar (Hornsgatan 92 och Brännkyrkagatan 81) och uppfördes 1929. Föreningen har 3 hyreslägenheter, 60 bostadsrätter samt 4 lokaler. För medlemmarna finns tillgång till en tvättstuga, cykelställ, vädringsbalkonger, källarförråd och en väldigt lugn innegård. Lägenheten ligger på en väldigt attraktiv adress där området är levande och där man har närhet till söders puls och liv men också närhet till naturen kring Skinnaviksberget. Här finns ett stort utbud av caféer, restauranger och barer. Vid adressen finns all tänkbar service i området så som Coop, ICA och apotek samt systembolag. Kommunikationen vid Zinkensdamm är utmärkt med Tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar så som 4:ans blå buss går regelbundet. Tantolunden med bad och promenadstråk ligger också runt hörnet. Ta detta unika tillfälle till att förvärva denna lägenhet på denna väldigt attraktiva adress.

  • Hiss
Högalidsgatan 48 A, Södermalm/Hornstull, Stockholms kommun
Högalidsgatan 48 A, Södermalm/Hornstull, Stockholms kommun, bild 2
Högalidsgatan 48 A, Södermalm/Hornstull, Stockholms kommun, bild 3

Högalidsgatan 48 A

Lägenhet
Södermalm/Hornstull, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
10 950 000 kr
94 + 15 m²
4 rum
5 484 kr/mån
116 489 kr/m²

Välkommen till denna underbara etagelägenhet med en väldisponerad golvyta om 109 kvm. Lägenheten är belägen högst upp mellan två lugna innergårdar och består av två våningar. I den övre våningen finns ett rymligt vardagsrum med ca 4 meter upp till taknocken och är perfekt för middagsbjudningar eller en mysig kväll framför braskaminen. Ovanvåningen renoverades 2019 med en central köksö, en vinkyl, generösa skafferiutrymmen, vackra arbetsytor i marmor och golv i svartek från Juncker. Nedervåningen mäter 3 meter i takhöjd och har 3 sovrum, badrum med dusch och golvvärme och en rymlig balkong i soligt västerläge. På balkongen har ni utsikt över takåsarna och en lummig innergård där ni kan njuta av förmiddagssolen till kvällens sista solstrålar. - 2 badrum, tvättmaskin - 2 separata ingångar - Inbyggd kaffemaskin, Induktionsspis och kombinerad ugn/mikro från Smeg - Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett källarförråd - Förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad om 1629 kr/kvm. - Drömläge på Högalid med närhet till parker, vatten och kommunikation. Brf Skruven 9 äger marken och är en välskött förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen bildades 1982 och består idag av 35 bostadsrätter, 1 hyresrätt och 2 lokaler. Stilfull fastighet från 1912 som genomgått löpande underhåll. Högalidsparken med grönområden, parklek och barnpool sommartid ligger precis utanför porten. I området finns mängder av restauranger och kaféer. Buss finns utanför porten och på 3 minuter går du till Hornstulls tunnelbana med galleria och mataffärer. Ett stenkast bort ligger Pålssundskanalen och Långholmen med stora grönområden och badstränder. Vid strandpromenaden längst Bergsundsstrand finns ett stort utbud av restauranger och caféer och food-trucks sommartid. I Hornstull finns en aktiv musikscen med Debaser Strand, Lasse i parken, Reimersholmes hotell, medeltidsmusik i Kristinehovs malmgård eller körsång i Högalidskyrkan. För den med träningsintresse finns flera utegym och ett flertalet gymkedjor så som SATS och Friskis&Svettis.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Huddingevägen 424 B, 2 tr, Älvsjö-Örby, Stockholms kommun
Gamla Huddingevägen 424 B, 2 tr, Älvsjö-Örby, Stockholms kommun, bild 2
Gamla Huddingevägen 424 B, 2 tr, Älvsjö-Örby, Stockholms kommun, bild 3

Gamla Huddingevägen 424 B, 2 tr

Lägenhet
Älvsjö-Örby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 200 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/2
3 934 kr/mån
43 243 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Nu kan du bli ägare till denna attraktiva vindsvåning om 2 rok med penthousekänsla, mitt i Örbys populära villaområde! Detta är ett boende för den som söker livskvalitet med det lilla extra. Här bor man med stora öppna sociala ytor, takkupor och goda förvaringslösningar. Ev möjlighet att öppna upp till nock och inreda kattvindar. Öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum vilket inger en hemtrevlig känsla. Här finns det plats för soffgrupp, tv-möbler, matplats samt övrigt möblemang. Köket är fullt utrustat med goda arbetsytor samt rymmer ett större matbord. Ljust sovrum med stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Rummet har god plats för en stor dubbelsäng samt sängbord. Ljust helkaklat badrum som består av badkar, tvättmaskin, modernt handfat samt spegelskåp. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo mitt i villaidyllen med flertalet grönområden och vacker park intill Örby slott. Örby centrum når du på kort promenad, där finns bland annat Hemköp, restauranger och butiker. Närhet till flera skolor som populära Örbyskolan. Samtidigt bor ni i centralt läge nära Årsta, Gullmarsplan, Älvsjö etc. På enbart 10 minuters promenad når man Älvsjö Centrum som har pendeltåg, affärer och flertalet bussar vilket gör det här till ett riktigt attraktivt boende. Brf Förarsätet är en sk äkta förening som äger marken, föreningen köpte huset 2017. Huset byggdes 1950 och består av 9 st bostäder upplåtna med bostadsrätt och 1 st bostad upplåten som hyresrätt. Föreningen disponerar även 3 st lokaler om 166 kvm. Brf Förarsätet är en liten välskött förening där medlemmarna hjälps åt med skottning/sopning och trädgårdsarbete. Föreningen har kunnat hålla sina relativt låga avgifter nere pga medlemmarnas insatser. Hyresrätten som är på 81,5 kvm är en sk dold tillgång och tillfaller föreningen den dagen den säljs. - Tvättstuga - Cykelförråd - Skyddsrum Här är det bara att flytta in! Läs gärna mer om Örbys utveckling: https://vaxer.stockholm/omraden/stadsutvecklingsomraden/stadsutvecklingsomrade-alvsjo-orby/ Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse! Sophie Karlsson 070- 827 79 77

  • Premium
Fridhemsgatan 27, 1.5tr, Kungsholmen/ Fridhemsplan, Stockholms kommun

Fridhemsgatan 27, 1.5tr

Lägenhet
Kungsholmen/ Fridhemsplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
14 995 000 kr
147 m²
5 rum
vån 1,5/5
3 151 kr/mån
102 007 kr/m²

Underbar gavellägenhet som presenterar generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier i två väderstreck samt 3,3 meter i takhöjd. Lägenheten bjuder på fantastiska sekelskiftesdetaljer som en ståtlig kakelugn, vacker stuckatur, trätiljor i original och speglade snickerier. Du ges möjlighet till alternativa planlösningar, uthyrningsdel och lägenhetens balkong har ett lugnt läge mot föreningens innergård. Vardagsrummet har ett härligt hörnläge med en enastående rymd och 3 stora fönster i varsitt väderstreck. Här finns en vacker kakelugn (ej fungerande men grannar har öppnat upp pipor) och utrymme för generös sällskapsdel samt övrig möblering. Rummet som ligger i fil till vardagsrummet fungerar idag som matrum där pardörrar öppnar upp mot såväl vardagsrum och hall. Matrummet ligger i direkt anslutning till köket som ger dig fantastisk förvaring i vit skåpinredning som når full takhöjd samt har en generös arbetsyta i svart granit. Innanför köket ligger ett av lägenhetens tre sovrum. Sovrummet möbleras idag med dubbelsäng och härifrån når du även ett av lägenhetens två badrum. Lägenheten två andra sovrum har ett lugnt läge mot föreningens innergård. Båda rummen har platsbyggda loftsängar och ifrån det ena sovrummet når du lägenhetens balkong. Genomgående finner du mycket bra förvaring och lägenhetens större badrum är inrett med dubbla handfat, badkar med takdusch samt tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag. Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi, låg belåning samt 5 lokaler som bidrar ytterligare till föreningens positiva kassaflöde. På Fridhemsgatan 27 bor du med direkt närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer, barer och gym och bara i ditt närmaste kvarter finns många favoriter som Poli caffé, omtyckta Haga tårtcompani och bageri samt Greasy Spoon som bjuder in till härliga helgbruncher. Bara ett par minuter bort ligger Åhléns, Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar, linjebussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje Fridhemsplan. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.

  • Balkong
  • Hiss
Norrbackagatan 31, Birkastan / Vasastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 31

Lägenhet
Birkastan / Vasastan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
4 108 kr/mån
77 857 kr/m²

Välplanerad och ljus 3:a i två väderstreck med stor balkong i västerläge mot grönskande innergård i härliga Birkastan! Mycket snabbt wifi om 9,6Gbit/sek ingår för endast 129kr/mån. Välkomna hem till en smart planerad och rymlig trea med stor balkong i västerläge mot grönskande park. Här bor ni i en stabil förening med en stor kassa om ca 17 miljoner. Lättillgänglig entré för barnvagn utan trappor fram till stor hiss. Dessutom finns ett stort källarförråd om ca 12 kvm att tillgå. Genomgående med social planlösning och fint ljusinsläpp från ett flertal stora fönster. Socialt vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp. Två rymliga och välplanerade sovrum med båda plats för bredare säng och förvaring i garderober. Stort badrum med tvättmaskin. Kök i vitt med både över- och underskåp och matplats. Fullt utrustad med bland annat full storlek på kyl/frys, diskho och goda arbetsytor. Välplanerad klädkammare, som vid behov skulle kunna inhysa en kontorsplats eller barnkammare. Brf Ebba är en äkta förening. Föreningen består av 43 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har 4 uthyrda lokaler med stora intäkter om drygt 3 340 000 kr/ år (enligt årsr. 2022/2023). Låg nettoskuldsättning om endast 2 340kr/kvm/totalyta. Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga (bottenvåningen i 31:ans port, hiss finns hela vägen ned) Barnvagnsrum Cykelrum Stora förråd i källarplan (nås smidigt via stor hiss). Stor och grönskande gård/lekpark med gungor, rutschkanor, pergola och sittgrupper. Här finns även basketplan och fotbollsplan med flera grönområden. Lugn gata i ett eftertraktat kvarter i mysiga Birkastan med nära till S:t Eriksplan, Odenplan och nybyggda Hagastaden. Fina promenadstråk vid Karlbergs slott och vattnet. Här finns utmärkta kommunikationer samt ett brett utbud av restauranger, caféer, mataffärer, förskolor, skolor, gym, butiker och övrig service. Flera skolor finns i området och tunnelbanas gula linjen kommer snart med entré Torsplan som nås via promedavstånd på 2 minuter. Varmt välkomma!

  • Balkong
  • Hiss
Fredhällsgatan 3, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Fredhällsgatan 3

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 650 000 kr
62 m²
2 rum
vån 0,5/5
2 735 kr/mån
91 129 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa i ett härligt grönskande läge. - Möjlig trea - Hiss i huset - Stilrent, ljust kök - Villakänsla - Ekonomiskt stabil förening som äger marken - Innergård med grill och fina sittgrupper - Fyra minuters gångavstånd till tunnelbanan Varmt välkomna till denna mycket välplanerade och rymliga tvåa. Rummen ligger i fil mot innergården, vilket ger fantastiskt ljusinsläpp och en genuin grönskande villakänsla. Sociala ytor och lättmöblerade rum, såsom köket med tilltagen matplats och ett luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från dess stora fönsterpartier. Vardagsrummet är mycket väl tilltaget och kan enkelt delas av för att skapa ett extra rum. Intill vardagsrummet finner du köket, vars öppning mot vardagsrummet har breddats för att skapa en öppen och inbjudande atmosfär. Detta ger möjlighet till social samvaro där ett långbord kan dukas upp för att dela goda stunder och måltider med nära och kära. Sovrummet ligger praktiskt avskilt med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring i garderober. I lägenheten möts det gamla och det nya i en perfekt symbios av bevarade detaljer och modern komfort, från vackra takrosetter till modern och genomtänkt el. På golvet ligger genomgående träparkett och väggarna är målade i ljusa, glada färger. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Praktisk hiss från entréplan. På den grönskande innergården finns grillmöjligheter, bekväma sittplatser och till och med partytält som du kan låna från föreningen. Det blir som att ha din egen trädgård där du kan njuta av din morgonkopp i lugn och ro. Med närhet till mysiga promenadstråk och vatten erbjuder denna bostad en perfekt kombination av stadsliv och natursköna omgivningar. För barnfamiljen finns dels Tora Dahls park precis utanför porten och flertalet förskolor runt husknuten. I närheten finns också en av stans bästa indiska restauranger, flera fik och matbutiker. Tunnelbanans gröna linje hittar ni på 4 minuters gång från porten.

  • Hiss
Kristinebergs Strand 27, Kungsholmen -  Kristineberg, Stockholms kommun

Kristinebergs Strand 27

Lägenhet
Kungsholmen - Kristineberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 490 000 kr
52,5 m²
3 rum
vån 1/7
4 202 kr/mån
104 571 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Unikt drömboende invid Mälarens vatten med egen uteplats på cirka 12 kvadratmeter i sydväst omgiven av grönska. Här flyttar du in i en Stockholmsidyll med sjö- och båtliv precis utanför dörren och där uteplatsen ger dig ett extrarum under sommarhalvåret. Den stilrent renoverade lägenheten presenterar 52,5 ytterst yteffektiva kvadratmeter i absolut toppskick. Du bor med ett hörnläge och stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar härligt ljusinsläpp. Lägenheten är i original en 2:a men ombyggd till en 3:a och ligger med ett grönskande och insynsskyddat läge. Här finner du en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med sociala sällskapsytor och ett stilfullt renoverat kök. Köket med grå skåpinredning från Kvik har en vacker arbetsyta i sten samt lyxiga vitvaror från Miele. I vardagsrummet möblerar du med sällskapsdel och når snabbt den härliga uteplatsen genom en glasdörr. De båda sovrummen är rymliga och du finner mycket bra förvaring i såväl sovrum och i hall. Badrummet är inrett i sobra materialval, har klinkergolv med golvvärme samt är utrustat med badkar. Lägenheten ska absolut upplevas på plats och för dig som föredrar så kan lägenheten enkelt återställas som en 2:a. På soliga Kristinebergs Strand bor du med innerstans häftigaste sjöläge med marin närhet, rofylld boendemiljö och grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor i din direkta närhet. Boende i närliggande föreningar har förtur till båtplats utanför porten och strandpromenaden kantas av restauranger som Piren Restaurang, Lilys Burger, Beirut bistro, glassbarer, bagerier och flera Sushi-ställen. Kungsholmsborna letar sig hit under soliga sommarkvällar för att avnjuta god mat och en helt magisk solnedgång. Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och en barnvänlig sektion med lekplats för barnen samt fotbollsplan med konstgräs och en populär Skate-park. Bad och solmöjligheter finner du längs hela Kristinebergs strand samt Hornsbergs strand som erbjuder flertal badbryggor, sittplatser och grillmöjligheter. Lindhagensgallerian ligger i området och här har du allt du behöver i form av service och mer därtill. Apotek, Systembolag, stort garage med goda parkeringsmöjligheter, caféer, frisör, inrednings- och designbutiker samt Stockholms största Ica Maxi som erbjuder ett utomordentligt sortiment. Brf Mälarstrand 2 är en ytterst välskött förening med god ekonomi som huserar i en barnvagns- och handikappvänlig fastighet med dubbla entréer varav en i markplan och med stor hiss. I källaren finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten och i fastigheten finns bonusar som bland annat gästrum, bastu och hobbyrum.

  • Uteplats
  • Hiss
Loviselundsvägen 7C, Hässelby gård, Stockholms kommun

Loviselundsvägen 7C

Lägenhet
Hässelby gård, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 995 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 804 kr/mån
33 250 kr/m²

Varmt välkommen till en unik lägenhet lokaliserad på Loviselundsvägen 7C! Denna välplanerade etagelägenhet rymmer 60 kvm på ett mycket yteffektivt vis. Bostaden är belägen på andra våningen med balkong mot föreningens innergård. Lägenheten ligger i ett djur/barn-vänligt område som är lugnt, avskilt och insynsskyddat med gångavstånd till Hässelby Gårds centrum där du har tillgång till matbutik (ICA) samt kommunala trafiken i form av tunnelbana och buss förbindelser till pendeltåget. Stämningen är elegant, välkomnande och ombonad. Lägenhetens stora fönsterpartier som följer med hela väggen från vardagsrum till kök medför ett naturligt ljus i hela bostaden. Otroligt generös takhöjd. Denna unika lägenhet medför detaljer som sällan kommer ut till en öppen marknad. - Öppen planlösning. - Stor balkong. - Internet ingår i avgiften. - Närhet till Hässelby Gårds tunnelbana som tar dig till T-centralen på cirka 30 minuter. - Närhet till matbutik, vårdcentral, restauranger, caféer och barer. - Närhet till både Loviselundsskolan samt flertal förskolor. - Möjlighet till garageplats och parkeringsplats. På gatorna runt omkring står du även gratis. - Förråd. - Hyresrätter som bringar dolt kapital. Föreningen har 31 hyresrätter och en kassa på 9 000 000 kr (enligt ordförande)- Hyresrätterna bringar ett stort dolt kapital och fastigheterna är i bra skick. Boende för framtiden som bör upplevas! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Loviselundsvägen 17, Hässelby gård, Stockholms kommun

Loviselundsvägen 17

Lägenhet
Hässelby gård, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 995 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 1/7
6 885 kr/mån
34 826 kr/m²

Varmt välkommen till Hässelbys finaste lägenheten lokaliserad på Loviselundsvägen 17! Denna välplanerade lägenhet rymmer 86 kvm på ett mycket yteffektivt vis. Bostaden är belägen på andra våningen med balkong mot föreningens innergård. Lägenheten ligger i ett djur/barn-vänligt område som är lugnt, avskilt och insynsskyddat med gångavstånd till Hässelby Gårds centrum där du har tillgång till matbutik (ICA), apotek samt kommunala trafiken i form av tunnelbana och buss förbindelser till pendeltåget. Stämningen är elegant, välkomnande och ombonad. Lägenhetens flertal stora fönsterpartier medför ett naturligt ljus i hela bostaden. Materialvalet är A och O för denna ljuvliga lägenhet, där man inte heller får glömma den otroligt generösa balkongen. Lägenheten har två sovrum samt två klädkammare som idag används som kontor och barnrum. Denna unika lägenhet medför detaljer som sällan kommer ut på en öppen marknad. - Öppen planlösning. - Internet ingår i avgiften. - Stor balkong. - Frank balkong. - Exklusiva materialval. - Närhet till Hässelby Gårds tunnelbana som tar dig till T-centralen på cirka 30 minuter. - Närhet till matbutik, vårdcentral, restauranger, caféer och barer. - Närhet till både Loviselundsskolan samt flertal förskolor. - Möjlighet till garageplats och parkeringsplats. På gatorna runt omkring står du även gratis. - Hyresrätter som bringar dolt kapital. Föreningen har 31 hyresrätter och en kassa på 9 000 000 kr (enligt ordförande)- Hyresrätterna bringar ett stort dolt kapital och fastigheterna är i bra skick. Boende för framtiden som bör upplevas! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsbro Strand 17, 6 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsbro Strand 17, 6 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 350 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 6/7
5 391 kr/mån
101 905 kr/m²

Accepterat pris - kontakta mäklaren för visning! Solig balkong med fritt läge med sol från förmiddag till kväll. Balkongen nås via vardagsrummet som är ett rymligt hörnrum i öppen planlösning mot köket med fönsterpartier i två väderstreck. Hela lägenheten är totalrenoverad med ljusa fräscha materialval. Nyinlagd fiskbensparkett och omdragen el med infrästa ledningar. Köket är stilrent och fullt maskinellt utrustat med gashäll, ugn och mikro från Smeg. En stor flyttbar köksö skapar social planlösning och mycket goda arbetsytor. Här blir en plats att umgås. Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och mycket goda förvaringsmöjligheter med garderobsvägg. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Hela lägenheten har härlig 30-tals arkitektur. Här bor du i en av Sveriges största. Föreningen har flera gemensamma takterrasser, varav en finns på detta tak. Gästlägenheter, övernattningsrum och flera fina tvättstugor. Direkt utanför porten har du mysiga Kungsbro Strand med vattnet och promenadstråk som tar dig runt Kungsholmen. Ytterst centralt och attraktivt läge på Kungsholmen intill Rådhusets t-bana. Här har du bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. I närområdet finns både matvarubutiker och flertalet populära restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Igeldammsgatan 22D, 1tr, Kungholmen, Stockholms kommun

Igeldammsgatan 22D, 1tr

Lägenhet
Kungholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
7 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/6
5 648 kr/mån
97 267 kr/m²

Ring för visning! Lyxigt boende med Oscar Properties välkända industriella känsla där råa ytor med synliga takvalv kombineras med sobra och lyxiga materialval. Den här lägenheten passar dig som söker ett boende utöver det vanliga med stora fönsterpartier och en enastående takhöjd om cirka 3,25 meter. Lägenheten är ytterst väldisponerad och presenterar en social planlösning där kök och vardagsrum delar på generösa sällskapsytor. Lägenheten har ett lugnt gårdsläge med två stora sovrum som har platsbyggda garderober som ger dig mycket bra förvaring. I hallen finner du lägenhetens rymliga förråd och har även gott om utrymme att bygga till extra garderober till vänster om entrén. Det stora badrummet har en exklusiv inredning i ljus granitkeramik och bakom en skåpfront döljer sig tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ligger en vacker enstavsparkett i ljusbetsad ek och du finner du sobra materialval med färgsättning som går ton i ton. Brf Cigarrfabriken har gemensamhetsanläggningar med grannfastigheten Radiofabriken och har en familjär stämning med engagerade medlemmar där majoriteten har bott i husen sedan föreningen startade 2018. Det finns en intern Facebookgrupp där medlemmar exempelvis styr upp lekdejter för barnen, ber om hjälp med hundpassning eller vattning av blommor på semestern. Under sommarhalvåret är innergården möblerad med sittgrupper och grill samt har stämningsfulla ljusslingor som lyser upp gården. I fastigheten finns även barnvagnsförråd med motordrivna dörrar samt en stor cykelparkering. På Igeldammsgatan 22 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger strax intill fastigheten.

  • Hiss
Strålgatan 21, 4 tr, Kungsholmen  - Lilla Essingen, Stockholms kommun

Strålgatan 21, 4 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 295 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/4
2 486 kr/mån
94 143 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - RING FÖR VISNING! Välkommen att flytta till Lilla Essingens bästa mini-tvåa som bjuder på 35 ytterst väldisponerade kvadratmeter. Du slås direkt av lägenhetens fantastiska ljusinsläpp som kommer från ett stort fönsterparti i burspråk som också öppnar upp mot en underbar balkong i sydväst. Här bor du med högsta läget i huset och får en vidsträckt utsikt över takåsar samt får en liten vattenvy mellan husen. Balkongen blir ett "bonusrum" under sommarmånaderna och bjuder på sol från ca. 12.00 till sen kväll. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där en köksö delar av de båda rummen. Köksön fungerar även som matbord och blir den naturliga platsen att umgås när middagen förbereds. Köket ger dig bra förvaring i grå skåpinredning och intill finner du plastbyggda garderober som når full takhöjd. Vardagsrummet ger dig lättmöblerade ytor med ger gott om utrymme för sällskapsdel och övrig möblering. Här finner du också bra förvaring i en bred fristående garderobsvägg som kompletterar den platsbyggda förvaring du finner i hallen. Det mysiga sovrummet passar för såväl singelboende som för par och möbleras med 140 säng där du sover med ett insynsskyddat läge. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. I föreningen finns det en gemensam bokningsbar takterrass med utemöbler och grill samt två parkeringsplatser som tillhör föreningen och som varje år lottas ut till de som är intresserade. Kostnaden för dessa är 1100kr. Idylliskt läge på Lilla Essingen med direkt närhet till både Mälarens vatten med flertalet badbryggor, promenadstråk och båtliv samt Stockholms Innerstad. Lilla Essingen är en populär, lugn oas innanför tullarna som erbjuder en gemytlig, naturnära småstadskänsla intill innerstan. Lilla Essingen har ett stort utbud av restauranger såsom tidigare michelinprisade Lux dag för dag samt thai, grillar, sushi och deli. Missa inte heller att köpa frukostbröd eller fika på Pesso. Lilla Mamsens Bageri är också populärt med hembakat bröd och fika. I matbutikväg finns både ICA, cirka 1 minut från fastigheten och Tempo som ligger i närområdet. En kort promenad bort ligger flertalet inbjudande parker intill badbryggorna dit Essingeborna promenerar för att ha picknick, sola och bada. Kommunikationerna hit är oslagbara och du tar dig lätt till och från ön med buss 1 samt 56. Inom kortare gångavstånd finns även tunnelbana, tvärbanan samt Västerbroplan som är en knutpunkt för många busslinjer. Här finns även påfart till E4:an vilket du gör att du slipper många bilköer. Det kanske trevligaste sättet att ta sig till Lilla Essingen är via båt där en båtlinje går varje dag via ön till Norr Mälarstrand och Ekerö. Det går även en julbåt till julmarknaden i Gamla stan med glögg. För dig som tycker om att träna och motionera finns härliga promenad- och löparstråk strax utanför dörren och längs med vattnet. I närområdet finns även flertalet gym, utegym, yogastudio och badhus.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 28