Mäklare Lena Svartström

Lena Svartström

Om mig

Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag har ett kreativt sinnelag med öga för inredning och detaljer som jag gärna delar med mig av för att din bostad ska visa sig från dess allra bästa sida. Står ni i begrepp att förändra ert boende eller kanske bara är nyfikna att få höra hur marknaden ser ut? Kontakta gärna mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
John Ericssonsgatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun

John Ericssonsgatan 6

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 250 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/6
3 121 kr/mån
94 444 kr/m²

- Bra förening med välskött ekonomi - Fungerande öppen spis och bevarade originaldetaljer - Stora fönsterpartier - Mathiss - Restaurangen Petit France på gatuplan Äntligen är en lägenhet till salu på John Ericssonsgatan 6 eller "Markeliushuset" - en av Europas vackraste och prisbelönta 1930-talsbyggnader. Med Norr Mälarstrands promenadstråk runt hörnet bor du i Kungsholmens bästa kvarter, en mysig oas mitt i stan. Lägenheten är en perfekt planerad 2:a med utsikt över den stora grönskande innergården. Lägenhetens stora vardagsrum har fönsterpartier och överfönster som ger lägenheten ett otroligt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis och det nyrenoverade köket i öppen planlösning har en mathiss där du som boende kan beställa upp mat från den prisbelönta och populära krogen "Petit France". Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och låg belåning. Här bor du med närhet till allt vad Norr Mälarstrand och Kungsholmen har att erbjuda. En tvättstuga finns belägen i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel samt ett stort torkrum, som kan nyttjas dygnet runt. Fastigheten har också sopnedkast, cykelrum samt generöst tilltagna förråd. Läs gärna mer om denna fantastiska fastighet och dess historia på www.markeliushuset.se

  • Hiss
Rålambsvägen 10A, Kungsholmen / Marieberg, Stockholms kommun

Rålambsvägen 10A

Lägenhet
Kungsholmen / Marieberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 295 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 2/6
4 313 kr/mån
81 226 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet med 3 sovrum och stor balkong som har nära till allt! Här bor ni i ett lugnt och populärt område nära grönområden och parker i en välskött och stabil förening som äger marken. Lägenheten präglas av stora fönsterpartier i två väderstreck, hall med förvaring och spegeldörrar, som leder ut till ett rymligt samt fullt utrustat kök i social öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och fräscht med ljust målade väggar, sammanhängande golv och ger plats för soffgrupp och mediemöblemang samt utgång till en stor inglasad balkong. Det finns 3 sovrum med plats för förvaring och ett stort kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har mycket god ekonomi och är lågt belånade. Här har medlemmarna tillgång till gästrum, eller boka in dig för en härlig stund i föreningens bastu. Gemensam tvättstuga, samlingslokal och cykelrum. Till lägenheten hör ett förråd i källaren. Här bor du nära till allt, restauranger, mataffärer, skolor. Bakom huset ligger grönskande Konradbergsparken som leder dig till tunnelbanestationen Thorildsplan eller med en kort promenad tar du dig till city med buss 1 på 15 minuter. Med gångavstånd finns även möjlighet till bad vid Fredhällsklipporna, Smedsuddsbadet eller aktivitet i Rålambshovsparken.

  • Balkong
  • Hiss
Alströmergatan 25, 5 Tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:15

Alströmergatan 25, 5 Tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 5/7
3 054 kr/mån
93 893 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad som ger en luftig känsla och har blivit nyrenoverad med stilrena materialval. Lägenheten har ett lugnt läge högt upp i huset med fönster som vetter mot en trevlig innergård. Det ljusa vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket som elegant ramar in rummet. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp och en matplats som rymmer många middagsgäster. Det finns också en naturlig plats för en arbetsplats om så önskas. Köket har utmärkt förvaring bakom släta fronter i en gröngrå ton samt generös arbetsyta. Sittdelen är perfekt för att umgås medan maten tillagas och har all maskinell utrustning som behövs samt extra avlastningsyta vid köksön. Lägenheten har två rymliga sovrum belägna i ett avskilt läge. Det ena sovrummet rymmer en dubbelsäng och har även en trevlig balkong med östläge och morgon- och förmiddagssol. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum med plats för våningssäng eller som arbetsrum efter behov. Badrummet är stilrent helkaklat och innehåller en dusch bakom glasväggar samt tvättpelare. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är utmärkta med dubbelgarderob, rymlig walk-in-closet och tillhörande förråd. Planlösningen kan också omdisponeras för att skapa en fyra rum och kök. Föreningen är välskött och äger marken samt har genomfört stora renoveringar. Innergården är stor och fantastiskt barnvänlig med lekplats, boulebana, pergola och grillplats. Till lägenheten finns möjlighet att överta en garageplats för 1200 kr/månad. Området kring Fridhemsplan har en härlig stadspuls och flera parker i närheten. Det finns trevliga promenadstråk längs vattnet vid Kungsholms Strand och under sommaren är Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand populära utflyktsmål. På några minuters gångavstånd finns Västermalmsgallerian med ett stort utbud av shopping och matbutiker. I området finns även flera kända restauranger där man kan njuta av god mat. Förskolor och skolor av hög kvalitet finns nära bostaden och Fridhemsplan är en knutpunkt för flera busslinjer samt två tunnelbanelinjer som tar dig till city. Välkommen på visning för att uppleva denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 12, Kungsholmen, Stockholms kommun

Industrigatan 12

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/7
1 051 kr/mån
82 206 kr/m²

Varmt välkomna till denna lägenhet där du får chansen att sätta din egen prägel och möjlighet att renovera fram din drömbostad. Lägenheten har otrolig utsikt över vattnet i helt insynsskyddat läge. Fastigheten är byggd i suterräng och lägenhetens ingång är belägen 1 tr upp i trapphuset men samtliga fönster får högt och fritt läge mot Karlbergskanalen. Möjlig att omdisponera till en 2:a. Det finns mycket charm i lägenheten med bevarade originaldetaljer från byggnadsåret, såsom fiskbensparketten, vackra fönster och högt i tak. Föreningen är i dag skuldfri och har stora tillgångar och flera hyresrätter kvar i föreningens ägo. På fastighetens hela tak finns en gemensam takterrass med många sittgrupper, solstolar, grill och planteringar. Mycket god ekonomi vilket avspeglas i den låga avgiften som sänktes 2023. Mycket attraktivt läge i trevliga kvarter. Fridhemsplan ligger alldeles i närheten med utmärkta kommunikationer bl.a. buss 1, 3 och 4 samt tunnelbanans blå och gröna linje. Nära även till flertalet restauranger och cafeér. Vid Fridhemsplan finns utbud av all tänkbar service. Åhléns, Västermalmsgallerian och flera småbutiker för shopping. Utanför porten finns mysigt promenad-/ joggingstråk längs vattnet som tar dig runt hela Kungsholmen. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Bergsgatan 29, 2 Tr, Kungsholmen / Rådhuset, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsgatan 29, 2 Tr

Lägenhet
Kungsholmen / Rådhuset, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 200 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
3 215 kr/mån
101 961 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna attraktiva adress belägen precis bredvid den vackra Rådhusparken. Här finner du en välplanerad bostad med en harmonisk atmosfär och en underbar utsikt över lugn innergård genom stora fönsterpartier som släpper in ett fantastiskt ljus. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en social känsla och från balkongen kan du njuta av soliga dagar. Köket är stilrent och modernt med vit inredning och utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och tvättmaskin. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och stora fönster som bidrar till en ljus och luftig atmosfär. Du kommer att uppskatta den generösa förvaringsmöjligheten och de välskötta ytorna som är i utmärkt skick. Badrummet är helkaklat med en duschhörna bakom glasväggar. I hela lägenheten återfinns klassiska funkisdetaljer såsom fiskbensparkett som har behandlats med hårdvax, fönsterbänkar i sten och charmiga spanjoletter, samtidigt som vackra originaldetaljer har bevarats. Denna bostad erbjuder också förmånen att bo i en välskött förening med möjlighet till garageplats med kort kötid. Bergsgatan 29 är perfekt beläget intill både Kronobergsparken och Rådhusparken, som pryds av vackra byggnader som Polishuset och Rådhuset. I närheten finns även ett stort allmänt garage under Rådhusparken. Trots det centrala läget ligger bostaden på en lugn återvändsgata. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med Rådhusets tunnelbanestation (blå linje) precis utanför dörren och flera busslinjer som passerar på Hantverkargatan runt hörnet. På Fleminggatan, som nås med en kort promenad genom parken, finns ytterligare bussförbindelser. I området finns också ett brett utbud av restauranger och mysiga caféer. Fridhemsplan med sina omfattande serviceutbud, stora matbutiker och gym ligger bara en kort promenad bort. Söder om fastigheten ligger Norr Mälarstrand med vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5