Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Möregatan 4, Södermalm / Rosenlund, Stockholms kommun
 • Kommande

Möregatan 4

Lägenhet
Södermalm / Rosenlund, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Pris saknas
49 m²
2 rum
vån 2/7
3 886 kr/mån

- Stabil föreningsekonomi och god ekonomisk planering. - Gott skick. - Stor balkong med gott ljusinsläpp. - Goda förvaringsutrymmen. - Större renoveringar redan genomförda i förening. - Avskärmat men centralt läge. - Tillgång till vindsförråd. Mitt emellan Medborgarplatsen och Skanstull invid Rosenlundsparken hittar du denna unika 30-talare i slutet på en mycket kort och lugn återvändsgata. Njut av soldränkt frukost och lunch på balkongen med mysigt fågelkvitter i bakgrunden och utsikt mot underbart lummiga träd. Det är svårt att inte falla för charmen hos de fina fönstren och den glasade balkongdörren som låter ljuset strömma in och ger en känsla av vidsträckt frihet. Men när man utforskar detta hem upptäcker man snabbt att hjärtat av trivsel och gemenskap som finns i det stora och välutrustade köket. Här finns gott om plats för en generös matgrupp, belyst av två fönster som bjuder in naturens skönhet och energi. Denna bostad erbjuder inte bara ljus, utan även effektivitet. Med en planlösning som optimerar varje kvadratmeter, och ett modernt kök från 2022, är det här ett hem där både form och funktion möts på bästa sätt. Sovrummet är en fristad för ordning och förvaring, med en rymlig klädkammare som gör det lätt att hålla sig organiserad. Badrummet är fräscht och medför komfort, vilket gör morgonrutinerna till en fröjd. Som en del av en äkta bostadsrättsförening som äger marken, kan dess medlemmar njuta av stabilitet och trygghet. Och med tillgång till en grönskande innergård, tvättstuga, cykelförråd och bastu, finns allt som behövs för att göra vardagen bekväm och trivsam.

 • Balkong
 • Hiss
Loviselundsvägen 7C, Hässelby gård, Stockholms kommun
 • Kommande

Loviselundsvägen 7C

Lägenhet
Hässelby gård, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
1 995 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 804 kr/mån
33 250 kr/m²

Varmt välkommen till en unik lägenhet lokaliserad på Loviselundsvägen 7C! Denna välplanerade etagelägenhet rymmer 60 kvm på ett mycket yteffektivt vis. Bostaden är belägen på andra våningen med balkong mot föreningens innergård. Lägenheten ligger i ett djur/barn-vänligt område som är lugnt, avskilt och insynsskyddat med gångavstånd till Hässelby Gårds centrum där du har tillgång till matbutik (ICA) samt kommunala trafiken i form av tunnelbana och buss förbindelser till pendeltåget. Stämningen är elegant, välkomnande och ombonad. Lägenhetens stora fönsterpartier som följer med hela väggen från vardagsrum till kök medför ett naturligt ljus i hela bostaden. Otroligt generös takhöjd. Denna unika lägenhet medför detaljer som sällan kommer ut till en öppen marknad. - Öppen planlösning. - Stor balkong. - Internet ingår i avgiften. - Närhet till Hässelby Gårds tunnelbana som tar dig till T-centralen på cirka 30 minuter. - Närhet till matbutik, vårdcentral, restauranger, caféer och barer. - Närhet till både Loviselundsskolan samt flertal förskolor. - Möjlighet till garageplats och parkeringsplats. På gatorna runt omkring står du även gratis. - Förråd. - Hyresrätter som bringar dolt kapital. Föreningen har 31 hyresrätter och en kassa på 9 000 000 kr (enligt ordförande)- Hyresrätterna bringar ett stort dolt kapital och fastigheterna är i bra skick. Boende för framtiden som bör upplevas! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Loviselundsvägen 17, Hässelby gård, Stockholms kommun
 • Kommande

Loviselundsvägen 17

Lägenhet
Hässelby gård, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 995 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 1/7
6 885 kr/mån
34 826 kr/m²

Varmt välkommen till Hässelbys finaste lägenheten lokaliserad på Loviselundsvägen 17! Denna välplanerade lägenhet rymmer 86 kvm på ett mycket yteffektivt vis. Bostaden är belägen på andra våningen med balkong mot föreningens innergård. Lägenheten ligger i ett djur/barn-vänligt område som är lugnt, avskilt och insynsskyddat med gångavstånd till Hässelby Gårds centrum där du har tillgång till matbutik (ICA), apotek samt kommunala trafiken i form av tunnelbana och buss förbindelser till pendeltåget. Stämningen är elegant, välkomnande och ombonad. Lägenhetens flertal stora fönsterpartier medför ett naturligt ljus i hela bostaden. Materialvalet är A och O för denna ljuvliga lägenhet, där man inte heller får glömma den otroligt generösa balkongen. Lägenheten har två sovrum samt två klädkammare som idag används som kontor och barnrum. Denna unika lägenhet medför detaljer som sällan kommer ut på en öppen marknad. - Öppen planlösning. - Internet ingår i avgiften. - Stor balkong. - Frank balkong. - Exklusiva materialval. - Närhet till Hässelby Gårds tunnelbana som tar dig till T-centralen på cirka 30 minuter. - Närhet till matbutik, vårdcentral, restauranger, caféer och barer. - Närhet till både Loviselundsskolan samt flertal förskolor. - Möjlighet till garageplats och parkeringsplats. På gatorna runt omkring står du även gratis. - Hyresrätter som bringar dolt kapital. Föreningen har 31 hyresrätter och en kassa på 9 000 000 kr (enligt ordförande)- Hyresrätterna bringar ett stort dolt kapital och fastigheterna är i bra skick. Boende för framtiden som bör upplevas! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Sköldingevägen 69, Älvsjö-Örby, Stockholms kommun
 • Kommande

Sköldingevägen 69

Villa
Älvsjö-Örby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Pris saknas
180 + 75 m²
7 rum
781 m² tomt

Kommande försäljning! Varmt välkomna till denna drömvilla i populära Örby! Huset har hela sju rum, varav fem sovrum, ett allrum/vardagsrum på vardera plan, stort kök med plats för matplats, stor altan med fint solläge, tvättstuga och två stora badrum. I källardelen finns ett rum med separat entré och trinett kök samt wc, perfekt för tonåringen eller uthyrning. På framsidan finns bra med plats för flera bilar, invid entrén ligger den stora altanen som har flera skyddade uteplatser varav en under tak, man når den trevliga trädgården från en trappa. Här finner ni ett stort och välplanerat hus med genomgående bra standard. Fastigheten är väl underhållen med nytt kök från Ballingslöv, nya badrum, helt ny bottenvåning med nya golv över hela planet som erbjuder lyxigt/praktiskt golvvärme . Ny Värmepanna från NIBE med senaste energiprisade luftvatten baserad uppvärmning. Fasaden är både tilläggsisolerad och nymålad. I närtid har huset fått dränering & isolering av grunden samt nytt tak. Alla fönster är också utbytta mot energisnåla 3-glas fönster. Sammantaget ger detta låga driftkostnader samt möjlighet att sätta egen prägel. Huset har karaktär med brutna tak, mycket förvaring samt luftiga rum med högt i tak. Stor tomt med flera skyddade lägen samt plats för både lek och parkering. Villan är väl omhändertagen, det är bara att sätta sin egen prägel och flytta in och har en trevlig uppvuxen trädgård. I Örby finns ett eget bibliotek, en fritidsgård och en scoutkår för att främja en aktiv fritid. Örby IS är den lokala idrottsföreningen där fotboll och innebandy utövas. Området är även känt för sina utmärkta skolor såsom Örbyskolan och Sjöängsskolan, vilket är fördelaktigt för familjer med barn. I närheten av Örbys slottspark finns även folkets park, där det anordnas olika evenemang som filmkvällar, yoga och zumba, vilket ger möjlighet till underhållning och rekreation. För den som tycker om att promenera eller cykla finns det trevliga stråk och cykelvägar genom Örbys villaområde. I Örbys lilla centrum finns Hemköp, restauranger och frisörsalonger. Om man behöver ytterligare shoppingalternativ och service, kan man enkelt ta sig till Älvsjö centrum där det finns mataffärer, postkontor, butiker, banker, gym och blomsterbutiker. Intill Älvsjömässan finns även Willys stormarknad. Läs gärna mer om Örbys utveckling: https://vaxer.stockholm/omraden/stadsutvecklingsomraden/stadsutvecklingsomrade-alvsjo-orby/ Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Timmermansgatan 12, Södermalm / Mariatorget, Stockholms kommun
 • Kommande

Timmermansgatan 12

Lägenhet
Södermalm / Mariatorget, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Pris saknas
88 m²
3 rum
vån 1/5
3 238 kr/mån

**Kontakta mäklaren för visning** Välplanerad trea - Balkong - Lågt belånad förening med garage. Välkommen till denna fantastiska 3 rum och kök med en härlig balkong. Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, stilfulla materialval för en varm atmosfär. Belägen på det attraktiva Mariaberget har du direkt närhet till allt du önskar, inklusive trendiga restauranger, mysiga caféer och välsorterade matbutiker. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, bussar och pendeltåg inom bekvämt avstånd. Boendet ingår i en solid och trivsam förening med tillgång till garage – en extra bekvämlighet för boende. Den omgivande stadsdelen Mariaberget, med sina historiska kullerstensgator som har varit bebodda sedan 1300-talet, ger en genuin atmosfär där varje kvarter andas historia och charm. Närheten till både Mariatorget och Mariaberget gör området särskilt populärt. Här finns flera vackra utsiktspunkter, som Ivar Los park och Monteliusvägen, där du kan njuta av imponerande vyer över Riddarholmen med Stadshuset och Stockholms City i bakgrunden. Området är lugnt och erbjuder fantastiska promenadstråk samtidigt som du har nära till Södermalmspulsen runt Mariatorget och Hornsgatan. Här finns ett rikt utbud av trendiga restauranger och barer, som den klassiska Rival på Mariatorget, Häktet på Hornsgatan med ett brett cocktailutbud och A BOWL vid Blecktornsgränd med inspiration från både Asien och Mellanöstern. På sommaren förvandlas Swedenborgsgatan till en härlig gågata med uteserveringar från flera restauranger, vilket skapar en trevlig atmosfär. Goda kommunikationsmöjligheter finns med tunnelbanans röda linje vid Mariatorget, samt flera busslinjer som inkluderar buss nr 4, 55, 66 och 74. Pendeltåget vid Södra Station nås också genom en kort promenad. För att verkligen uppskatta allt detta fantastiska boende har att erbjuda, är det bäst att boka en visning och uppleva atmosfären på plats.

 • Balkong
 • Hiss
Torsplan 8, vån 12, Vasastan/ Hagastaden, Stockholms kommun
 • Kommande

Torsplan 8, vån 12

Lägenhet
Vasastan/ Hagastaden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Pris saknas
77 m²
3 rum
vån 12/36
7 479 kr/mån

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna eftertraktade gaveltrea med en enastående planlösning och en milsvid utsikt som från stora panoramafönster. Helt insynsskyddad på våning 12 med 2 större terrasser i två olika väderstreck. Genomgående hög standard och exklusiv design med påkostade materialval. Lägenheten består av rymliga sällskapsytor med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett exklusivt badrum samt två sovrum var av ett är i anknytning till en av terrasserna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter och en klädkammare som lätt kan omvandlas till ett mysigt hemmakontor. I en ny och spännande stadsdel bor du centralt med goda kommunikationsmöjligheter, närhet till både skola, grönområden, restauranger, caféer samt affärer. Föreningen erbjuder även exklusiva faciliteter som gym med relaxavdelning, biorum, festvåning samt gästlägenhet.

 • Balkong
 • Hiss
Bjurholmsplan 23 A, Södermalm / Katarina, Stockholms kommun
 • Kommande

Bjurholmsplan 23 A

Lägenhet
Södermalm / Katarina, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Pris saknas
0 + 61 m²
2 rum
4 817 kr/mån

Kommande försäljning! Välkommen till denna fantastiska 2:a som imponerar med sin egen ingång och bastu. Från det ögonblick du kliver in i bostaden får du en unik och privat känsla. Boendet är lugnt beläget med den natursköna Bjurholmsparken precis utanför dörren! Den öppna planlösningen som förenar vardagsrummet med det smakfulla köket skapar en social känsla. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, diskmaskin samt spis med spisfläkt. Vita skåpsluckor och vitmålade väggar skapar en ljus känsla. Lägenheten bjuder på en väl tilltagen bastu, där du kan koppla av och skämma bort dig själv med avkopplande stunder efter en lång dag. Det renoverade badrummet har en hög standard och är helkaklat med klinkergolv i grafitgrått. Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng samt har goda förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober. Rymligt extra rum som går att användas som en barnkammare eller ett lyxigt hemma kontor. Idag används rummet som ett sovrum där det finns utrymme för en 120 cm säng. Lägenheten har en bruksarea på 61 m2 och en total golvyta på 70 m2 enligt mätning. Föreningen planerar för eventuellt extra förråd. Juridisk person är OK. Föreningen äger marken och har de senaste året genom försäljning av hyresrätt kunnat amortera på lånen. Medlemmarna har tillgång till en trevlig innergård. Södermalms puls finns runt hörnet med caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, shopping och nöjesliv. Nytorget och Urban Deli ligger knappa 400 m bort och Vitabergsparken endast 500 m från bostaden. Denna kvadratsmarta 2:a är belägen i populära Sofo. Tveka inte - låt Bjurholmsplan 23A bli din nya adress! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

 • Plus
 • Hiss
Hallandsgatan 50 A, Södermalm, Stockholms kommun
 • Kommande

Hallandsgatan 50 A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 200 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/5
2 056 kr/mån
106 667 kr/m²

Har du också letat efter den där perfekta ettan med välplanerade utrymmen och social planlösning? Då har du hittat rätt! Här bor du nära till alla tänkbara kommunikationer. Dessutom i en populär förening med god ekonomi och de stora renoveringarna i ryggen. Hallen är rymlig och har plats för en hel drös med kläder och skor. Den inre hallen blir en perfekt arbetsplats som du kan gömma undan från din dagliga rutin i det större rummet. Kika in i det kaklade badrummet med stor plats för dusch och ta dig sedan vidare in i lägenheten. Bostaden öppnar upp sig mot det stora rummet där man skärmat av sängen till en sovalkov och även har gott om plats för soffhörna och matbord. Dessutom har man i denna bostad sett till att inkludera förvaring utöver walk-in-closet, i olika förvaringsmöbler som exempelvis under sängen. Här blir det lätt att trivas tillsammans med vänner och familj med en skön överblick över hemmet och ett toppläge på Södermalm. Köksvrån ger dig en trevlig plats att laga mat på. Här kan du gömma undan disken efter att ha lagat en härlig middag och slänga dig i soffan i det andra rummet. Med närhet till den gemensamma balkongen i fint solläge får du en trivsam helhetskänsla av boendet. Balkongen har plats för både bord och stolar, ger möjlighet till odling för den med gröna fingrar och ger dig härliga soltimmar på sommartid för en känsla av vardagslyx. Kom och upplev känslan på Hallandsgatan 50. En plats att trivas på!

 • Hiss
Jämtlandsgatan 150, null, Stockholms kommun
 • Kommande

Jämtlandsgatan 150

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Pris saknas
33 m²
1 rum
vån 6/10
2 388 kr/mån

*Kontakta mäklare för anordnade av visning* Välkommen in till denna väldisponerade och trevliga etta på 33 kvm på våning 6 med ett stenkast från Vällingby centrum! Här bor du i ett centralt läge med en god avskärmning från insyn. - Väldisponerad - Närhet till Centrum, grönska & badplats - Fantastiskt ljusinsläpp - Bra kommunikationer med tunnelbana & buss - Öppen social planlösning - Inglasad balkong med gott insynsskydd Stämningen är varm och ombonad. Bostaden innehar flertal stora fönsterpartier i olika väderstreck vilket innebär naturligt ljus i samtliga ytor. Planlösningen är optimerad för den mindre lägenheten, där allrum prioriteras med ett mysigt kök direkt anslutning till matbordet. Detta medför en trevlig social yta när sällskap skall komma över. Är du en naturmänniska? Då finns det glada nyheter att det älskvärda Grimsta naturreservat är enbart några minuter bort! Brf Fyrfärgspennan 1 är en väletablerad och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med ett fantastiskt läge, alldeles intill Vällingby Centrum. Området erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, olika serviceinrättningar och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Föreningen består av totalt 190 lägenheter och 2 lokaler, placerade på Jämtlandsgatan 150 och Vittangigatan 3-41. Dess stabila ekonomi gör det möjligt för föreningen att upprätthålla hög standard och utföra nödvändiga underhållsåtgärder för medlemmarnas bekvämlighet och trivsel. Boende i Brf Fyrfärgspennan 1 har förmånen att ha enkla och effektiva kommunikationsmöjligheter till Stockholms centrala delar. Den gröna tunnelbanelinjen tar dem till Stockholms centralstation på endast 28 minuter, vilket underlättar pendling och ger enkel tillgång till stadens puls. För dem som föredrar att resa med buss finns det ett omfattande utbud av busslinjer vid Vällingbys bussterminal. Hela 11 olika busslinjer går härifrån, vilket ger möjlighet att smidigt ta sig till olika platser runt om i staden. Området kring Brf Fyrfärgspennan 1 erbjuder också fantastiska möjligheter för rekreation och friluftsliv. Det finns gott om grönområden med motionsspår och utomhusgym, vilket ger boende möjlighet att hålla sig aktiva och njuta av naturen. Dessutom finns det badmöjligheter både inomhus och utomhus i närheten, vilket ger en härlig möjlighet att koppla av och svalka sig under varma sommardagar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Scheelegatan 22, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Kommande

Scheelegatan 22, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Pris saknas
65 m²
2 rum
vån 3/7
2 690 kr/mån

Oslagbart centralt, men lugnt läge på Kungsholmen. - Nyrenoverat ljust kök från Kvänum - Hiss från entréplan - Välplanerad och rymlig - Gott om förvaringsmöjligheter - Skuldfri förening - Fantastisk grönskande innergård med grill och flertalet sittgrupper Med utsikt över Rådhuset och vackra sekelskifteshus finner ni denna ljusa och välplanerade bostad. Köket är smakfullt renoverat med snickerier från Kvänum, bänkskivor och stänkskydd i carraramarmor. Utrustningen från Miele inkluderar bland annat vinkyl, kombinerad varmlufts- och ångugn samt diskmaskin. I burspråket finns gott om plats för det större matbordet med 6-8 sittande gäster. Genom en bred öppning från köket, med elegant installerad glasskjutdörr, når ni vardagsrummet. Det generösa vardagsrummet erbjuder härlig rymd och ljus. Här har ni möjlighet att inreda med en stor soffgrupp, skrivbord och övrigt önskvärt möblemang. Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderobsvägg från Kvänum och fint ljusflöde från den franska balkongens stora glaspartier. Badrummet är helkaklat i vitt och grått, med tvättmaskin och plats för extra förvaring i ett högskåp. Hallen sammanflätar lägenheten och rymmer avhängning av ytterkläder samt tre rymliga platsbyggda garderober från Kvänum för ytterligare förvaring. Brf Pågen 15 är en skuldfri brf som har höga intäkter från två affärslokaler. Föreningen har adresserna Kungsholmsgatan 22 och Scheelegatan 22. Det finns 40 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler som är upplåtna med hyresrätt. Lummig innergård med pergola, grill och flertalet sittgrupper. Medlemmar har även tillgång till en mängd andra faciliteter som tvättstuga, återvinningsrum och cykelförråd/barnvagnsrum. Beläget centralt i staden är detta område känt för att kombinera stadspuls med charmiga omgivningar. Från porten har ni direkt närhet till grönområden, matbutiker, restauranger och kommunikationer. Rakt över gatan ligger Rådhusparken, omgiven av historiska byggnader, och erbjuder grönska och avkoppling. Längre upp finns Kronobergsparken, perfekt för promenader, och den inkluderar både hundrastgård och lekparker. I huset ligger matbutiken Coop och inom någon minuts gångavstånd finns Ica Kvantum, Systembolaget och apoteket. Runt hörnet från huset finns tunnelbaneuppgången Rådhuset (blå linje), och flertalet innerstadsbussar stannar i närheten.

 • Hiss

Visar alla 10