Mäklare Adrian Pekul

Adrian Pekul

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fatburs Brunnsgata 32, 3 tr, Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fatburs Brunnsgata 32, 3 tr

Lägenhet
Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/7
3 844 kr/mån
76 154 kr/m²

Centralt belägen högt upp i huset med stor balkong i sydvästläge. Genomgående och välplanerad lägenhet med stabil ekonomi i föreningen. Renoveringsmöjligheter. Nära till kommunikationer. Välkommen till denna fantastiska bostad belägen högt upp i huset på Fatburs Brunnsgata! Här erbjuds du en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en välskött förening med stabil ekonomi. Med en stor balkong i sydvästläge kan du njuta av solen större delen av dagen. Den genomgående planlösningen ger en luftig och ljus känsla i hela lägenheten. Bostaden är välplanerad och erbjuder generösa ytor för både vardagsliv och sociala sammankomster. Läget är centralt och erbjuder närhet till såväl kommunikationer som service. Med Södra Station inom bekvämt avstånd har du smidiga pendlingsmöjligheter. Dessutom har du Södermalms härliga utbud av restauranger, butiker och grönområden inom gångavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Fleminggatan 60 A, Kungsholmen/Fridhemsplan, Stockholms kommun

Fleminggatan 60 A

Lägenhet
Kungsholmen/Fridhemsplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 877 kr/mån
99 038 kr/m²

Sekelskifte - Lugn och lummig innergård - Sociala och stora öppna ytor Välkommen till Fleminggatan 60 A! Fantastisk lägenhet som erbjuder en välplanerad planlösning, tidstypiska detaljer såsom fönster med spröjs och speglade nischer, generös takhöjd samt trägolv. Bra sällskapsytor och ypperlig förvaring. Med en balkong i söderläge får du möjlighet att njuta av solens strålar och utsikt mot föreningens lummiga innergård med körsbärsträd precis utanför balkongen. Lägenheten är smart planerad för maximal funktionalitet och komfort. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar rymd och plats för umgänge med familj och vänner. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns det en walk-in-closet med fönster. Helkaklat duschrum och en separat wc som nyligen renoverades. I Brf Ankaret 4 flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har många stora renoveringar gjorda. Läget på Fleminggatan ger dig närhet till stadens puls samtidigt som du har en avkopplande oas att återvända till. Allt från kollektivtrafik till restauranger och grönområden finns på bekvämt avstånd. Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Fatburs Kvarngata 5, 6 tr, Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun

Fatburs Kvarngata 5, 6 tr

Lägenhet
Södermalm / Södra Station, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 950 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 6/6
6 576 kr/mån
74 436 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta mäklaren för en privat visning - En unik kombination av rymd, ljus och privatliv. Med 66,5 kvadratmeter att utnyttja, är lägenheten utformad för att maximera utrymmet och funktionaliteten. Lägenheten har två rum, men kan enkelt omvandlas till en 3:a om så önskas. Detta ger flexibiliteten att anpassa bostaden efter sina behov. Balkongen i söderläge är rymlig och erbjuder gott om plats för utemöbler, perfekt för att njuta av soliga dagar. Dessutom finns det en fransk balkong i vardagsrummet, som ger en härlig utsikt över den närliggande parken. Lägenheten är genomgående. Detta ger mycket naturligt ljus och skapar en öppen och luftig känsla. Läget på Södermalm är både rofyllt och optimalt med närhet till allt. De omkringliggande kvarteren, som sjuder av liv, erbjuder mysiga kaféer, pubar, restauranger, butiker, apotek och några av söders bästa mataffärer. Mycket barnvänligt läge nära dagis och flera parker, bl.a. den omtyckta parkleken i Skånegläntan och Timmermansparken. Trots att du bor mycket centralt vid det blomstrande utbudet av det mesta, har du natur och vatten nästan runt knuten. Här finns oasen Tantolunden med dess charmfulla koloniområde, grönska och bad. Med Södra station utanför, når du hela Stockholm snabbt! Här finns även de närliggande bussarna 4, 43, 55, 57 och 66 samt Mariatorgets och Medborgarplatsen t-bana på bekvämt gångavstånd. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3