Mäklare Adrian Pekul

Adrian Pekul

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Scheelegatan 13, 5 tr, Kungsholmen / Rådhuset, Stockholms kommun

Scheelegatan 13, 5 tr

Lägenhet
Kungsholmen / Rådhuset, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 950 000 kr
41 m²
2 rum
vån 5/5
743 kr/mån
120 732 kr/m²

Genomgående, högst upp i huset med högt i tak. Kakelugn i vardagsrummet och balkong i högt läge med utsikt mot Rådhustornet. Nära till kommunikationer och bästa läge på Kungsholmen. Välbevarade sekelskiftesdetaljer i vacker fastighet från 1907. Förening med väldigt bra ekonomi. Välkommen till denna genomgående och ljusa bostad högst upp i huset på Scheelegatan 13. Med sitt höga tak och välbevarade sekelskiftesdetaljer ger denna vackra fastighet från 1907 en unik karaktär. I vardagsrummet finner du en charmig kakelugn som skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. Från balkongen i högt läge kan du njuta av en imponerande utsikt mot Rådhustornet och den trevliga innergården, som bjuder på grönska och lugn. Balkongen är dessutom i sydvästläge, perfekt för avkoppling och soliga stunder. Denna bostad har ett optimalt läge på Kungsholmen, med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter som området har att erbjuda. Föreningen är välskött med en mycket stabil ekonomi, nästan obelånad. Med sina två välplanerade rum och en yta på 41 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en perfekt lösning för den som vill ha det bästa av både det gamla och det nya. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Helgagatan 36 I, 1 tr, Södermalm / Helgalunden, Stockholms kommun

Helgagatan 36 I, 1 tr

Lägenhet
Södermalm / Helgalunden, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
2 995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 335 kr/mån
80 946 kr/m²

Här välkomnas du av den tidstypiska atmosfären när du kliver in i denna pärla. Bostaden präglas av vackra detaljer som högt i tak, generösa fönster och vackra originalgolv, vilket skapar en unik och hemtrevlig atmosfär. Varje hörn av denna etta är omsorgsfullt utformad för att maximera utrymmet och bevara den autentiska känslan av en svunnen tid. Här finner du ett luftigt kök med gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp, perfekt för den som älskar att laga mat. Den luftiga och ljusa vardagsrumsmiljön blir snabbt ditt favoritställe att koppla av och umgås. Här bor du i en stabil förening som äger marken och har låg belåning. Många gemensamma utrymmen såsom: bastu, festlokal och hobbyrum. Låt oss inte glömma den helt fantastiska innergården som omger denna fastighet. Ett grönskande paradis mitt i stadens pulserande hjärta, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Innergården är en oas av lugn och har blivit ett älskat samlingsställe för boende, där grannskapet blomstrar och gemenskapen trivs. Dessutom finns det en grillplats, många bord och sittplatser. Här är den perfekta platsen för den som under sommarhalvåret vill kunna vara utomhus och exempelvis köra hemmakontor, studera, odla, utföra trädgårdsarbete eller bara koppla av. Helgagatan 36 är centralt belägen på Södermalm, här bor du bara några minuter bort från populära Swedenborgsgatan och Mariatorget, vilket ger dig närhet till stadens bästa restauranger, kaféer och shopping. Här kombineras det pulserande stadslivet med lugnet från den charmiga omgivningen. Utöver det är kommunikationerna utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Varmt välkomna på visning!

Ringvägen 84, 1 tr, Södermalm / Skanstull, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 84, 1 tr

Lägenhet
Södermalm / Skanstull, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
4 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/5
2 076 kr/mån
90 426 kr/m²

Accepterat pris Välkommen till denna ljusa och luftiga tvåa på attraktiva Ringvägen 84. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med stora fönsterpartier som badar hemmet i naturligt ljus. Balkongen i söderläge blir som ett extra rum under de varmare månaderna och är den perfekta platsen för avkoppling i solen. Köket är rymligt med gott om arbetsytor och förvaring, och det öppna vardagsrummet ger en känsla av rymd och frihet. Här bor du i en stabil förening med låg belåningsgrad som dessutom äger marken. Bostaden är trivsamt belägen på södra Södermalm precis runt hörnet från Söders hjärta. Huset är omgivet av grönområden och promenadstråk. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Området erbjuder ett stort antal butiker, restauranger och närservice. Populära mötespunkter är bland annat det trendiga Nytorget, Vitabergsparken, sommarklubben Trädgården, biograf Victoria, restaurangtorget Teatern, Eriksdalsbadet samt gallerian Skrapan. Bara ett stenkast från bostaden finns mycket goda kommunikationer som Skanstulls tunnelbana på den Gröna Linjen samt buss nr 3, 4, 57, 74 och många andra!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3