Rosterigränd 3, 3tr

Liljeholmen, Stockholms kommun Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 9, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Rosteriet
Om föreningen
Avgift
2 847 kr/mån
Pris/m²
71 842 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Nu saluförs en fantastisk 2 rok med 12.5 kvm solig balkong i populära Liljeholmen! Här njuter du av mycket sol från morgon till eftermiddag. Du bor med direkt närhet till parkområde och sjön Trekanten samtidigt som du åt andra hållet når tunnelbanan på 2 minuter och är i stan på 10 minuter.

Bostaden erbjuder en genomgående hög standard, social planlösning och stora fönster som bjuder på ett magiskt ljusinflöde.

Köket
Det stilrena köket är praktiskt och funktionellt med gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp, innehar gott om arbetsyta för att underlätta matlagning samt utrustat med kombinerad Kyl/frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Det väl tilltagna vardagsrummet går att möblera med en större soff- och matgrupp, mediautrustning och annat möblemang om så önskas.

Balkong
I direkt anslutning till vardagsrummet nås bostadens 12.5 kvm balkong med utrymme för möblemang och utsikt över bland annat takåsar och innergård.

Sovrum
Sovrummet har likt vardagsrummet stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Här får en dubbelsäng och förvaringsmöbler plats samt att det finns en praktiskt platsbyggd garderob för extra förvaring.

Badrum
Det fräscha och helkaklade badrummet följer resten av bostadens estetiskt och innehar både tvättmaskin och torktumlare.

Tillhörande källarförråd finns med gott om plats för extraförvaring. Här är det bara att flytta in, varmt välkommen på visning!

Bostadsrättsföreningen
Byggnaden Brf Rosteriet är uppförd utav den väl ansedda byggherren SSM bygg & fastighet AB:S. Fastigheten har unik design och är väldigt välplanerad med god tillgång till garage och förråd samt exklusivt pool område. SSM:s byggherre har fått mottagit väldigt fina omdömen för detta projekt och Brf Rosteriet är numera i folkmun ett känt riktmärke för bästa AA läget belägen i Liljeholmen och samtliga bostäder i denna förening är oerhört attraktiva således.

Ekonomi
Styrelsen i föreningen är extremt engagerad och det finns en god kompetens i ledningen.

Information om Brf Rosteriet

- Poolområde med två pooler och loungehörna.
- 225 bostadslägenheter med tillhörande förråd.
- Källargarage med 102 parkeringsplatser (1800 kr/mån, ingen kö och lediga platser finns). Dessa administreras av Q-Park.
- 12 gästparkeringar (10kr/h, max 120kr/dygn).
- 10 garageplatser med elbilsladdare (2100 kr/mån plus 1.8kr/KWh med 3.7KW effekt och lediga platser finns).
- Bilpool i garaget med två bilar (Volvo On Demand).
- 5 hyresrättslokaler (Förskolan Rosteriet, Café Rosteriet, Time, True Workout och en tandläkarmottagning).

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Trekanten erbjuder mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Tvärs över gatan ligger Liljeholmsgallerian med 90 butiker, mataffärer med bl.a den kända vinbaren på Ica-kvantum och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Flygbussarna, Tvärbanan, samt en mängd kompletterande bussar.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Victor Öfverberg 070 688 20 50. https://www.hittamaklare.se/victor.ofverberg

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Victor Öfverberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Victor Öfverberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0706882050

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.