Nyproduktion

Sjömärkesgatan 6B

Lillåudden, Västerås kommun Se på karta

1 725 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 339 kr/mån
Pris/m²
39 205 kr/m²
Antal besök
749
Nyproduktion

Välplanerad tvåa med öppen, social planlösning och separat sovrum. Från vardagsrummet är det utgång till härlig balkong om 9 kvm med vy mot Sjömärkesgatan. Smakfullt kök från Marbodal med rostfria vitvaror. Köksluckor i ljusgrått med vita stående kakelplattor av modell större och mörkgrå laminatbänkskiva med skifferstruktur. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare/förråd och helkaklat badrum med tvättavdelning. Preliminär inflyttning senhösten 2023.

På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö – på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger.

I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. Tåg, buss och även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med ”fastlandet” och är din genväg till city och Västerås resecentrum, där finns transporter med tåg, buss och taxi.

Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till så är du i city och här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker.
Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren.

Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. Vidare en kort promenad åt sydväst hittar du Lögarängsbadet som är en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning.

Välkommen till din nya verklighet!

Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Anders Carlsson

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Anders Carlsson, Riksbyggen ekonomisk förening
076-771 38 89