Kommande

Fjärde Långgatan 23

Linné, Göteborgs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,1 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
1978
Förening
BRF Galeasen Linnéstaden
Om föreningen
Avgift
3 238 kr/mån
Driftkostnad
5 880 kr/år
Kommande

Kommande bostad med möjlig inflyttning kring årsskiftet alternativt enligt överenskommelse.

På den lugnaste av de klassiska långgatorna ligger denna fina och ljusa lägenhet mitt i Linné med närhet till såväl ett rikt utbud av restauranger och butiker som vacker natur i Slottsskogen. Den välskötta föreningen sänkte i år den redan låga månadsavgiften med hela 8 %. Genom att sätta upp en vägg i köket kan lägenheten med enkelhet göras om till en trea, se alternativ planlösning.

Lägenheten är genomgående i mycket bra skick med stora och ljusa rum, fint parkettgolv i borstad ek i samtliga rum, välutrustat kök med plats för stort matbord, helkaklat och rymligt badrum, stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den soliga balkongen i sydvästligt läge. Här kan ni njuta av sol från förmiddag och fram till sena kvällen. Innanför balkongen ligger det rymliga sovrummet i ett lugnt och tyst läge. Plats för skrivbord i både sovrum och vardagsrum samt bra förvaringsutrymmen med flera platsbyggda garderober.

Föreningen är väletablerad, stabil och känd för sin goda ekonomi och låga avgifter. Fiber finns indraget.

Grönskade innergård med flera sittplatser, grillar och lekplats. Lägenheten är belägen på en ostörd återvändsgata men i det direkta närområdet finns flera stora mataffärer, gym, restauranger, apotek, systembolag, vårdcentral, skolor, förskolor och mycket goda kommunikationer från såväl Masthuggstorget, Järntorget och Prinsgatan.

I samma trappuppgång som lägenheten finns en välutrustad tvättstuga. Brevlådorna är praktiskt placerade på entréplan. Hiss finns. Källarförråd om ca 5 kvm tillhör lägenheten.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Sofia Josefsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Sofia Josefsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
076-899 02 78

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.