Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kolonigatan 8C, Landala Egnahem, Göteborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00
Kolonigatan 8C, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 2
Kolonigatan 8C, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 3

Kolonigatan 8C

Lägenhet
Landala Egnahem, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
54 m²
2 rum
3 730 kr/mån
36 111 kr/m²

Här får ni en välplanerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härligt sociala ytor med plats för många vänner! Ett rymligt sovrum med vackert ljusinsläpp och lägenheten har bra förvaringslösningar med flera garderober och källarförråd. Brf Kruthusdammen är en välskött förening med en grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjlighet. Landala Egnahem är ett lugnt och trivsamt område som ligger med gångavstånd till såväl Chalmers, Sahlgrenska, Linné och Avenyn som de fina promenadstråken i Änggårdsbergen och Slottsskogen. Mataffärer, restauranger, gym och service finns på kort avstånd vid Doktor Fries Torg och vid Landala Torg. Varmt välkomna!

  • Premium
Körevägen 19, Asperö, Göteborgs kommun

Körevägen 19

Tomt
Asperö, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
892 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett hus vid havet! Här finns nämligen en fin tomt till salu på nästan 900 kvm. VA-anslutning är framdraget till tomtgränsen och avgiften är redan betald. Tomten är omgiven av charmiga villor och vacker natur i en fantastisk miljö. På kort gångavstånd från tomten når ni vattnet med fin småbåtshamn och tomten är en blank canvas med många möjligheter. Här ute på Asperö bor ni i fin skärgårdsmiljö nära till lokala lanthandeln, badplatser, lekplatser samt Krabbegårdens föreningslokal med bastu som kan hyras för olika sammankomster. För barnen finns en fin lekplats vid Gullpengen. För motionären finns ett elljusspår längs vatten och i skog. På ön anordnas också trevliga arrangemang, här blir midsommarfirandet till en riktig dröm. Goda kommunikationer med Båt samt buss Ö- snabben i direkt anslutning in till Göteborg City med en restid på endast 15 min. Asperö är den ö som är närmast fastlandet i Södra skärgården och här finns en hamn, affär, hembygdsmuseum, sjöbodar med mera. Längs promenadslingan Slingan kommer man till badplatsen Kvistevik och utsiktsberget Valen, där får ni en fantastisk utsikt över hela skärgården och Göteborgs hamninlopp. På ön finns en skola byggd år 2006 samt en förskola upp till årskurs 3. Daghem samt fritidsverksamhet ligger ca 300 m från huset. Volleybollplan finns vid " Kilen " och på vintern kan man åka skridskor vid " Musta ". För mer avkopplande stunder finns yogaverksamhet samt andra friskvårdsverksamheter såsom massage mm på denna ljuvliga ö. Bara en kort bit från centrala Göteborg kan man bada vid ljuvliga stränder, besöka naturreservat och promenera längs fina stigar. Längs kuststräckan breder skärgården ut sig som ett pärlband av öar och de mysiga hamnarna, vikarna, och skären är en unik upplevelse. Här finns det gott om aktiviteter där sälsafari, fisketurer, kulinariska matupplevelser, bad och båtutflykter bara är några. De största öarna är Brännö, Styrsö, Donsö, Vrångö och Asperö. Andra öar här är Köpstadsö, Stora Förö, Knarrholmen, Kallö, Kårholmen, Vargö och Sjumansholmen. Vissa öar kommer du endast till under sommaren, om du inte har egen båt. Kontakta gärna mäklare Petrus Kello för mer information och anmäl ert intresse!

Litteraturgatan 214 vån 4/6, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 214 vån 4/6

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 4/6
5 034 kr/mån
33 003 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea i toppskick om ca 75,6 m² med öppen planlösning och balkong i västerläge med möjlighet till många soltimmar och grönskande utsikt. Föreningen har beviljat bygglov på inglasning av balkongerna, vilket innebär att det finns möjlighet att glasa in balkongen för den intresserade genom leverantören Lumon. Bostaden producerades hösten 2019 vilket ger ny och fräsch känsla. Köket är modernt och rymligt, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket ger rymd och ljus. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans. Bostaden har två sovrum där ett är av karaktären master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Badrummet är rymligt och ljust med dusch, WC samt egen tvättutrustning. Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källaren, där finns även goda möjligheter att parkera cyklar, mopeder och barnvagnar. Föreningen har även en gemensam tvättstugan. Bo i en populär förening med gångavstånd till skola, förskola, natur, café, pizzeria, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Närhet till goda kommunikationer utanför huset till centrala Göteborg och Kungälv/Stenungsund. Smidigt och enkelt att komma ut på E6:an.

  • Balkong
  • Hiss
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 10:45
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 188 kr/mån
55 245 kr/m²

Bekvämt beläget på entréplan ligger denna väldisponerade trerumslägenhet med generös uteplats ett stenkast från vattnet! Tack vare lägenhetens placering på husets hörn skänker stora fönster i två väderstreck riktigt med dagsljus till hemmet. Den öppna sällskapsytan mellan vardagsrum och kök löper vidare ut på uteplatsen i söderläge som vetter in mot föreningens trevliga gård. De skjutbara glaspartierna förlänger utesäsongen och skapar ett extra rum som kan möbleras med bekväma utemöbler. Två lugna sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med avkopplande badkar, golvvärme och egen tvättutrustning med praktisk arbetsyta höjer vardagskomforten till max! Brf Albertina är en välskött förening och för medlemmar finns en lyxig relaxavdelning med bastu, boulebana samt båtplats i dockan att hyra som tillhör föreningen. Det finns även en gemensam terrass på gårdshuset som kan nyttjas under varmare årstider samt en föreningslokal med utsikt över dockan för festliga tillställningar. Strax utanför porten finner ni många trevliga restauranger, caféer och mysiga promenadstråk kring kajen och i grönskande Färjenäsparken. Bra kommunikationer både via buss och båt som snabbt tar er över älven in till city. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Wiland för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Älvkullevägen 55, Säve, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Älvkullevägen 55, Säve, Göteborgs kommun, bild 2
Älvkullevägen 55, Säve, Göteborgs kommun, bild 3

Älvkullevägen 55

Tomt
Säve, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 900 000 kr
788 m² tomt

Välkommen till ert drömboende vid Nordre älv i Säve – en idyllisk plats där naturen blir er närmaste granne. Här erbjuds en unik möjlighet att skapa ert paradis i en västersluttning med sol större delen av dagen och en ständig närhet till den förtrollande älven. Tomten, en hörntomt, gränsar på båda sidor till en fridfull skogsmiljö, vilket ger er en känsla av avskildhet och lugn. En plats där ni kan skapa er egna privata oas. Lösning med nyckelfärdigt lösvirkeshus finns, i likhet med det vita grannhuset, och utgör den perfekta grunden för ert drömhem. Men friheten finns såklart att anpassa och forma efter era egna önskemål. Ett suterränghus om ca 160 kvm med träfasad fördelat på två plan. Inbjudande entré med rymlig hall och allrum, tre sovrum, badrum samt tvättstuga med direkt anslutning till husets garage. På övre plan erbjuds underbara ytor för socialt umgänge genom den öppna sociala planlösningen. Stora fönsterpartier med vacker vy och delvis öppet upp till nock vilket ger en imponerande takhöjd. Här har man även tillgång till en stor terrass, två sovrum samt badrum. För de som älskar vattenaktiviteter och natursköna upplevelser är närheten till älven en sann fördel. Här kan ni njuta av bad och båtliv, och varje dag blir en möjlighet att utforska det vackra landskapet. För dem som önskar en snabb koppling till stadscentrum är detta det perfekta läget. Med endast 15-20 minuters bilfärd når ni Kungälv samt Bäckebol Köpcenter, där ni hittar allt från mataffärer, shopping och service. Dessutom ger närheten till centrala Göteborg er möjlighet att njuta av stadslivet utan att förlora den lantliga charmen. Vi uppmanar er att själva besöka tomten och uppleva dess magi. Boka gärna in er för en visning med vår mäklare och låt oss tillsammans skapa er vision av det perfekta hemmet i denna naturnära pärla vid älven i Säve. Välkomna hem!

  • Premium
Gamla Tuvevägen 6, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Gamla Tuvevägen 6, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Gamla Tuvevägen 6, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Gamla Tuvevägen 6

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 590 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 284 kr/mån
47 091 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mimergatan 1, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Mimergatan 1, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Mimergatan 1, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Mimergatan 1

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 295 000 kr
111,5 m²
4 rum
vån 4/8
4 679 kr/mån
56 457 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Scholandersgatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tis 26 mar kl 17:30
Scholandersgatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Scholandersgatan 7A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Scholandersgatan 7A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 080 000 kr
58,7 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 265 kr/mån
35 434 kr/m²

Stig in i detta underbara hem och upplev en fantastisk kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Med 2,5 rum och kök erbjuds en rymlig och välplanerad bostad som genomsyras av ljusa och fräscha ytskikt samt generös takhöjd som skapar en luftig atmosfär. Njut av soliga kvällar på balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. De sociala sällskapsytorna är perfekta för umgänge och skapar en inbjudande känsla med ett genomgående ljusflöde. Det tidlöst inredda köket bjuder in till kulinariska äventyr med moderna faciliteter och stilfull design. Inred det lilla rummet som barnrum eller varför inte till hemmakontor. Här finns allt ni behöver för en bekväm vardag, ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin samt förråd i källare och på vind. Här bor ni omringad av naturens lugn, med närhet till vackra Hisingsparken med motionsstråk i direkt anslutning. Med ett flertal bussförbindelser tar man sig in till centrala Göteborg på ca 15 min. Alldeles i närheten finns både förskolor och skolor. Vid Bjurslätts torg hittar du bla. pizzeria, sushi, mataffär, massör och vårdcentral. En kort promenad därifrån finns ett bageri om man vill lyxa till det färskt bröd på helgen. Perfekt läge med närhet till både lugnet och stadens puls. Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Bratteråsgatan 50, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 50

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/6
3 967 kr/mån
43 333 kr/m²

En härlig Eriksbergstvåa i gavelläge där ljuset flödar in från flera håll. Njut på den härliga balkongen med eftertraktad eftermiddagssol och den öppna planlösningen inger en social, trevlig känsla. Enhetliga golv, ljusa ytskikt, egen tvättutrustning och modernt stilfullt kök gör detta till ett bekvämt hem för den som vill ha livskvalité i vardagen. Brf Kronhjulet ligger på Kvarnenområdet som ingår i kommunens bevarandeprogram och är en given del av Göteborgs historia. Eriksberg är ett expansivt område med många caféer och restauranger längst med kajkanten. Här bor man med vattnet runt knuten med ett flertal gym, närlivsbutiker och gemytliga Färgenäsparken ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9