Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Arvid lindmansgatan 22C, null, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Arvid lindmansgatan 22C, null, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid lindmansgatan 22C, null, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid lindmansgatan 22C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
32,3 m²
1 rum
vån 4/4
1 816 kr/mån
47 988 kr/m²

Välplanerad vindslägenhet med karaktäristiska detaljer som bevarad fiskbensparkett och snedtak som skänker bostaden en hög mysfaktor. Bostaden har en separat sovalkov med platsbyggd förvaring och plats för bredare säng. En kattvind skänker gott om plats till förvaring men kan med fördel nyttjas som kontor, barnrum eller gästrum. Det rymliga allrummet har plats för både soffgrupp och matbord och taket pryds takrosett. Här bor du i ett lugnt område på centrala Hisingen med närhet till populära och natursköna Hisingsparken. Utöver dessa härliga grönområden finns service i närområdet såsom livsmedelsbutik och konditori. Det är även gångavstånd till både förskola och grundskola. Du tar dig snabbt in till Hjalmar Brantingsplatsen eller centrala Göteborg via goda busskommunikationer. En perfekt balans mellan natur och city-puls.

  • Premium
Runiusgatan 18, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Runiusgatan 18, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Runiusgatan 18, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Runiusgatan 18

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/3
2 662 kr/mån
49 875 kr/m²

Välkommen till en vacker bostad med stor dos charm och historia. Här bor du högst upp i ett hus från 1933 med fönster i alla väderstreck samt synliga takbjälkar som ger en hemtrevlig känsla. Öppen planlösning och mysigt snedtak ger karaktär till bostaden. Huset omringas av en blomstrande trädgård med plats för odling och långa grillmiddagar i solen. Här bor du i ett lugnt område med ett par minuter till Härlanda tjärn med Delsjön och Skatås motionsområde och badplatser i anslutning. Närhet till flera bra skolor och förskolor samt mataffärer och annan service. Cykelavstånd till centrala Göteborg och vill du åka kollektivt ligger närmsta spårvagnshållplats bara ett par minuter från lägenheten. Välkomna att boka visning eller kontakta ansvarig mäklare Roland Jiremo för frågor!

  • Premium
  • Uteplats
Arsenalsgatan 12 B, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Arsenalsgatan 12 B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Arsenalsgatan 12 B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Arsenalsgatan 12 B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 575 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 761 kr/mån
61 638 kr/m²

|| Anrika Arsenalsgatan || Spektakulärt hem || Utöver det vanliga || Genom den privata entrén från innergården kliver du in i den rymliga hallen med stilfullt italiensk granitkeramik. Härifrån nås loftet som är perfekt som gästrum eller extra förvaringsutrymme utöver det stora sovrummet. Vidare in i bostaden finns de generösa sällskapsytorna med en takhöjd på 3,5 m. Den rustika tegelväggen ger karaktär och kontrast till de ljusa väggarna. Köket från Arrital är en kulinarisk fröjd med moderna bekvämligheter såsom vinkyl, induktionshäll, varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Detta spektakulära hem är en perfekt kombination av funktion och stil, idealisk för den som uppskattar hög kvalitet och komfort. I Kungshöjd bor man mitt i stadens allra centralaste delar där restauranger, kaféer, butiker och ett pulserande nöjesliv finns precis runt knutarna Kontakta ansvarig mäklare Torbjörn Berglund för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Älvkullevägen 55, Säve, Göteborgs kommun
Älvkullevägen 55, Säve, Göteborgs kommun, bild 2
Älvkullevägen 55, Säve, Göteborgs kommun, bild 3

Älvkullevägen 55

Tomt
Säve, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 900 000 kr
788 m² tomt

Välkommen till ert drömboende vid Nordre älv i Säve – en idyllisk plats där naturen blir er närmaste granne. Här erbjuds en unik möjlighet att skapa ert paradis i en västersluttning med sol större delen av dagen och en ständig närhet till den förtrollande älven. Tomten, en hörntomt, gränsar på båda sidor till en fridfull skogsmiljö, vilket ger er en känsla av avskildhet och lugn. En plats där ni kan skapa er egna privata oas. Lösning med nyckelfärdigt lösvirkeshus finns, i likhet med det vita grannhuset, och utgör den perfekta grunden för ert drömhem. Men friheten finns såklart att anpassa och forma efter era egna önskemål. Ett suterränghus om ca 160 kvm med träfasad fördelat på två plan. Inbjudande entré med rymlig hall och allrum, tre sovrum, badrum samt tvättstuga med direkt anslutning till husets garage. På övre plan erbjuds underbara ytor för socialt umgänge genom den öppna sociala planlösningen. Stora fönsterpartier med vacker vy och delvis öppet upp till nock vilket ger en imponerande takhöjd. Här har man även tillgång till en stor terrass, två sovrum samt badrum. För de som älskar vattenaktiviteter och natursköna upplevelser är närheten till älven en sann fördel. Här kan ni njuta av bad och båtliv, och varje dag blir en möjlighet att utforska det vackra landskapet. För dem som önskar en snabb koppling till stadscentrum är detta det perfekta läget. Med endast 15-20 minuters bilfärd når ni Kungälv samt Bäckebol Köpcenter, där ni hittar allt från mataffärer, shopping och service. Dessutom ger närheten till centrala Göteborg er möjlighet att njuta av stadslivet utan att förlora den lantliga charmen. Vi uppmanar er att själva besöka tomten och uppleva dess magi. Boka gärna in er för en visning med vår mäklare och låt oss tillsammans skapa er vision av det perfekta hemmet i denna naturnära pärla vid älven i Säve. Välkomna hem!

  • Premium
Litteraturgatan 214 vån 4/6, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 214 vån 4/6

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 4/6
5 034 kr/mån
32 407 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna välplanerade trea i toppskick om ca 75,6 m² med öppen planlösning och balkong i västerläge med möjlighet till många soltimmar och grönskande utsikt. Föreningen har beviljat bygglov på inglasning av balkongerna, vilket innebär att det finns möjlighet att glasa in balkongen för den intresserade genom leverantören Lumon. Bostaden producerades hösten 2019 vilket ger ny och fräsch känsla. Köket är modernt och rymligt, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket ger rymd och ljus. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans. Bostaden har två sovrum där ett är av karaktären master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Badrummet är rymligt och ljust med dusch, WC samt egen tvättutrustning. Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källaren, där finns även goda möjligheter att parkera cyklar, mopeder och barnvagnar. Föreningen har även en gemensam tvättstugan. Bo i en populär förening med gångavstånd till skola, förskola, natur, café, pizzeria, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Närhet till goda kommunikationer utanför huset till centrala Göteborg och Kungälv/Stenungsund. Smidigt och enkelt att komma ut på E6:an.

  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsgatan 50, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 50

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/6
3 967 kr/mån
43 333 kr/m²

En härlig Eriksbergstvåa i gavelläge där ljuset flödar in från flera håll. Njut på den härliga balkongen med eftertraktad eftermiddagssol och den öppna planlösningen inger en social, trevlig känsla. Enhetliga golv, ljusa ytskikt, egen tvättutrustning och modernt stilfullt kök gör detta till ett bekvämt hem för den som vill ha livskvalité i vardagen. Brf Kronhjulet ligger på Kvarnenområdet som ingår i kommunens bevarandeprogram och är en given del av Göteborgs historia. Eriksberg är ett expansivt område med många caféer och restauranger längst med kajkanten. Här bor man med vattnet runt knuten med ett flertal gym, närlivsbutiker och gemytliga Färgenäsparken ett stenkast bort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6