Mäklare Christian Lindberg

Christian Lindberg

Om mig

Christian har Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, är en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare! Som person är han enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Han har många års erfarenhet av fastighetsmäkleri och är van att jobba i både bra och tuff marknad. Christians mål är att maximera slutpriset i varje försäljning och få alla parter att känna sig trygga och väldigt nöjda. Kontakta Christian för en trygg och bra bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sophie Lökviks väg 2E, Gråbo, Lerums kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Sophie Lökviks väg 2E, Gråbo, Lerums kommun, bild 2
Sophie Lökviks väg 2E, Gråbo, Lerums kommun, bild 3

Sophie Lökviks väg 2E

Lägenhet
Gråbo, Lerums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 290 000 kr
117 m²
5 rum
5 406 kr/mån
28 120 kr/m²

Varmt välkommen till detta nyproducerade radhus, beläget i ett mycket trevligt och rofyllt område. Här möts ni av en omsorgsfullt utvald atmosfär som genomsyrar varje hörn. Hemmet går i varma och mjuka toner, modernt med klassiska tillval och träpanel i hall och kök. Köket imponerar med högkvalitativa vitvaror och en elegant design som gör matlagningen till en ren njutning. Det skapar en naturlig samlingsplats för sociala stunder med vänner och familj. Huset är utrustat med solceller på taket, vilket påverkar driftkostnaderna positivt. Den generösa extra utbyggda altanen sträcker sig från köket och vardagsrummet, och erbjuder gott om plats för både matbord och loungemöbler. Perfekt för att njuta av både soliga dagar och kvällar. På entréplanet finns även ett stilrent helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga för ökad bekvämlighet i vardagen. En trappa upp öppnar sig den mer privata delen av hemmet, med tre rymliga sovrum strategiskt belägna för flexibel möblering och möjligheten att skapa era drömsovrum. Takhöjd på ca 3,3 m samt en walk-in-closet. Ett mysigt allrum och ett helkaklat badrum med badkar kompletterar denna våning på ett stilfullt sätt. För ytterligare bekvämlighet finns också en privat parkeringsplats med elbilsladdning bekvämt belägen vid entrén. Solceller på taket för billigare drift! Den utbyggda altanen har också bästa solläge, stort plus! Här flyttar ni in i en rofylld småstad mitt i grönskan. Med bara ca 200 meter till närmsta skola och närhet till två andra skolor F-9 gör Gråbo till det perfekta området för barnfamiljer. Pendlingsmöjligheterna till både Göteborg och Alingsås är väl utbyggda vilket ger er fördelen att bo nära såväl natur som storstadsmiljö. Området omges av flera naturreservat och strax norrut ligger Mjörn med badplatser och vacker skärgård. Stort utbud av idrottsaktiviteter så som fotboll, ridhus, golfklubb och en dirtbike-bana. 800 m bort ligger Gråbos centrum med flertalet restauranger, caféer, butiker och god service som vårdcentral och bibliotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christian Lindberg för med information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nordhemsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Nordhemsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 9/17
4 336 kr/mån
70 079 kr/m²

Välkommen upp till våning 9 och denna fantastiska tvåa med öppen planlösning, fransk balkong och fantastisk utsikt. Lägenheten har vackra ljusa naturfärger, integrerat kök med kvalitativa vitvaror från Siemens och ljus sten i badrum. På golvet ligger vacker vitpigmenterad parkett i ek och hela lägenheten andas skandinavisk design. Möjlighet finns att med enkla medel göra om lägenheten till en trea, se alternativ planlösning för inspo! Välkommen till Brf Ciceron ett modernt och stilrent hus på Nya Masthuggskajen, ett av Göteborg mest hypade nya områden. Här bor du med ena foten i det myllrande stadslivet och den andra i en härligt avslappnad hemma-oas. I huset finns ett Co-workingspace för den sociala och för en dag man vill jobba "hemma". Huset har även en magisk takterrass som finns för medlemmarna där man kan njuta av grillkvällar och underbar utsikt med vänner och bekanta. Härifrån har ni promenadavstånd till stadens bästa, goda restauranger, nöjesliv, shopping och utmärkta kommunikationer. Ni finner flera populära restauranger såsom Barabicu, Zamenhof, Chicca Belloni, Draken, Alba, Röda Rummet och Feskekôrka. Ni bor med bekvämt gångavstånd till matbutiker och även Linnestadens utbud av restauranger och caféer samt grönskande Slottsskogen. Goda förbindelser från Järntorget och från Stenpiren varifrån man även kan ta färjan över till Eriksberg och Lindholmen. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 16B, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00
Föreningsgatan 16B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 16B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 16B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
48 m²
2 rum
3 587 kr/mån
62 292 kr/m²

Unik terrasslägenhet i Vasastaden med modernt renoverat kök från 2014 och tvättutrustning i badrummet. Väldisponerade ytor med stort fönsterparti som skänker ett fint ljusflöde genom alla rum. Klädkammaren renoverades 2019 och rymmer det mesta. Den gedigna och luftiga terrassen rymmer både loungegrupp och utemöbler. Måste ses på plats! Bli en del av en stabil förening där dem nyligen renoverat sin innergård med grill, lekplats och fina planteringar. Innergården är en gated community, vilket gör att barnen kan leka fritt på gården utan stress att dem kan springa ut på gatan. Föreningen har även många hyresrätter kvar i beståndet, vilket på sikt kommer ge stora intäkter. På Föreningsgatan bor ni på en attraktiv cityadress, i ett lugnt område utan störande trafikljud, som gränsar till Linné, Vasastaden och Annedal. Området är populärt då man har gångavstånd till det mesta såsom restauranger, matbutiker, skolor och fina grönområden. Varmt välkommen att kontakta Christian Lindberg för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Norra Liden 25, Norra Liden, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Norra Liden 25, Norra Liden, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Liden 25, Norra Liden, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Liden 25

Lägenhet
Norra Liden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/6
7 375 kr/mån
43 889 kr/m²

Välplanerad fyra med inglasad balkong och underbar utsikt! Den genomgående planlösningen ger er en underbar utsikt från alla rum och en rofylld känsla trots det centrala läget. De härliga sovrummen vetter mot den grönskande innergården, vilket ger en fridfull atmosfär och ett grönt inslag i vardagen. Från köket nås den inglasade balkongen i soligt söderläge, där man kan njuta av solen hela dagen. Och tack vare inglasningen slipper man ta hänsyn till väder och vind om man vill sitta ute. Föreningen är lågt belånad med ca 2000kr i lån/kvm och sköter sin fastighet på ett bra sätt! Bostaden har nyligen fräschats upp med nymålade ytskikt år 2024 och är utrustad med moderna bekvämligheter såsom en tvättmaskin samt kyl och frys från samma år. Det finns både ett badrum och en gäst-WC, vilket ökar bekvämligheten för både boende och gäster. I avgiften ingår ingår värme, vatten, bredband och digital-TV (basutbud). Till denna lägenhet ingår även en parkeringsplats i garaget bekvämt beläget under huset, vilket är mycket fördelaktigt och underlättar för er med bil. Huset är högt beläget på Otterhällan, i ett lugnt område, där man har bekvämt promenadavstånd till alla stadens fördelar, såsom restauranger, nöjesliv, shopping och utmärkta kommunikationer. Inom bekvämt gångavstånd finns också Linnestadens utbud av restauranger och caféer samt grönskande Slottsskogen. Goda förbindelser från Järntorget och från Stenpiren varifrån man även kan ta färjan över till Eriksberg och Lindholmen. Tack vare den upphöjda positionen erbjuder området även vackra utsiktsplatser med förtrollande panoramavy över Göteborg. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munspelsgatan 26, Frölunda, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:15
Munspelsgatan 26, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 26, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 26

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 790 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 4/7
3 484 kr/mån
42 619 kr/m²

Välplanerad och toppmodern 1,5-rummare med öppen planlösning och snygga industriella väggar som avgränsar till sovalkoven. Lägenheten är genomgående i ljusa grå toner med svarta detaljer såsom lampknappar och eluttag. Stilrent Marbodalkök med full maskinell utrustning och det trevliga badrummet är utrustat med takdusch samt praktisk kombinerad tvättmaskin. Inne i lägenheten finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt i ett stort förråd. Här bor ni på bästa läget med närhet till Frölunda Torg, matbutiker och grönområden. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Goda kommunikationer med buss precis utanför och spårvagn ca 800 m bort. För den träningsintresserade finns Ruddalens motionscenter inom bekvämt avstånd, och för avkoppling finns en bastu i byggnaden samt tillgång till ett välutrustat gym. För gemenskap och sociala aktiviteter erbjuder föreningen en trevlig föreningslokal och övernattningslokal. Utomhus finns en vacker gård med mycket grönt, parkbänkar och grillplatser där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Haga Kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Haga Kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Haga Kyrkogata 20B, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Haga Kyrkogata 20B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 590 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 2/6
1 910 kr/mån
71 800 kr/m²

Mysig sekelskifteslägenhet med kvadratsmart planlösning! Låg avgift! Välbevarad fastighet, anno 1895. Välskött bostadsrättsförening som varit skuldfri sedan 90-talet och som nu endast har mindre lån! Känslan är att man är i en 2:a i denna mysiga sekelskifteslägenhet med en mycket kvadratsmart planlösning! Många vackra detaljer förgyller hemmet såsom högresta fönster med blyinfattade överfönster, stilfulla elementskydd och breda fotlister. Fantastisk takhöjd, praktiskt sovloft och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett vackert och funktionellt kök med belysta vitrinskåp och i det helkaklade badrummet finns tvättmaskin och behaglig golvvärme. Bo endast ett stenkast från Handelshögskolan, en kort promenad till Slottsskogens grönska eller till Avenyn, Vasas och Linnés rika utbud av restauranger, caféer och nöjen. Välkommen att kontakta Christian Lindberg och höra mer om denna pärla mitt i city!

  • Premium
Risåsgatan 10B, Linné, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Risåsgatan 10B

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 190 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/5
2 312 kr/mån
79 750 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Cederbourgsgatan 9, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30

Cederbourgsgatan 9

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/6
2 804 kr/mån
75 000 kr/m²

Härlig tvåa med magisk utsikt över Gothia Towers, Liseberg och attraktionen AtmosFear som lyser upp på ett spektakulärt sätt under Jul på Liseberg. Denna ljusa och charmiga lägenhet ligger på högsta balkongvåning, 5 av 6 och nås bekvämt med hiss. Lägenheten har inte någon balkong ovanför, vilket ger en ostörd vy och känslan av att bo högst upp. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med öppna ytor och högt i tak, vilket tillsammans med de stora ljusa fönstren skapar en ljusare atmosfär än många andra lägenheter i huset med samma planlösning. Charm och karaktär präglar bostaden med vacker bevarad fiskbensparkett och vitmålade trägolv. Att bo på Cederbourgsgatan kombinerar stadens puls med fina vyer över några av Göteborgs mest välkända landmärken på nära håll. Stabil och välskött förening med familjär känsla, i avgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud), bredband 250 Mbit och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen. Ett stort plus är bekvämligheten av att det finns ett sopnedkast i trapphuset utanför lägenhetsdörren. Avenyn nås efter en kort promenad och bjuder på ett rikt utbud av restauranger och shopping. För skön avkoppling rekommenderas närliggande Carlandersparken och Näckrosdammen. Mycket bra kommunikationer med buss och spårvagn från knutpunkten Korsvägen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christian Lindberg för mer information om lägenheten!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mattssonsliden 28, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Mattssonsliden 28

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 190 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/6
2 243 kr/mån
60 833 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss

Visar alla 9