Mäklare Christian Lindberg

Christian Lindberg

Om mig

Christian har Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, är en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare! Som person är han enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Han har många års erfarenhet av fastighetsmäkleri och är van att jobba i både bra och tuff marknad. Christians mål är att maximera slutpriset i varje försäljning och få alla parter att känna sig trygga och väldigt nöjda. Kontakta Christian för en trygg och bra bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mölndalsvägen 69C, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 jun kl 16:15
Mölndalsvägen 69C, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Mölndalsvägen 69C, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Mölndalsvägen 69C

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 380 000 kr

78 m²

3 rum

5 280 kr/mån

56 154 kr/m²

Välplanerad trea i mycket populära Almedals Odlingslott. Här bor ni ostört högt upp i huset med underbar utsikt över koloniområdet och fritt från insyn. Stilsäkra materialval genomsyrar hemmet och en luftig atmosfär skapas tack vare stora fönster och den ljuvliga inglasade balkong som ger känslan av ett extrarum. Fullutrustat kvalitetskök, goda förvaringsmöjligheter och i det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare som underlättar i vardagen. Välskött förening med stor gemensam takterrass om ca 165 kvm där ni kan njuta av sol hela dagen med en fantastisk panoramautsikt över grönskande kolonilotter och Liseberg. På innergården finns ett mysigt lusthus och hissen tar er direkt ner i varmgaraget. Bekvämt cykelavstånd och endast tre hållplatser med spårvagn från Korsvägen och vidare till stadens puls. Närhet till vackra grönområden samt till all tänkbar service i närområdet såsom- mataffärer, vårdcentral, gym och restauranger. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nilssonsberg 26, Linné/ Annedal, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Nilssonsberg 26, Linné/ Annedal, Göteborgs kommun, bild 2
Nilssonsberg 26, Linné/ Annedal, Göteborgs kommun, bild 3

Nilssonsberg 26

Lägenhet
Linné/ Annedal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 390 000 kr

74,4 m²

3 rum

3 710 kr/mån

59 005 kr/m²

Välplanerad bostad i mycket bra skick. Hemmet erbjuder genomgående ekparkett, ljusa ytskikt och två rofyllda sovrum varav ett förlängs uti en balkong med fantastiskt härlig utsikt. Lägenheten är nyligen helt ommålad vilket bidrar till ett fräscht intryck. I det välutrustade Marbodalköket, som har vitvaror med hög standard, finns goda arbetsytor och en härlig vinkyl som förhöjer vardagslyxen. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt förvaringsutrymmen över. Här bor ni i en mycket stabil och populär förening med låg belåningsgrad och bra koll på sin fastighet! Man amorterade bland annat 5 miljoner på sin lån i år och lade in bredbandet gratis i avgiften för sina medlemmar! Man har nyligen bytt fönster på fastigheten vilket höjer känslan och skapar en mer rofylld miljö. För ett tag sedan installerades solceller på taket vilket förbättrar driftkostnaderna mycket i dessa tider. De bilfria gårdarna mellan husen bjuder på mycket grönska samt lekplats, utemöbler och grillmöjligheter. Parkering i garage under huset (1 050 kr/mån och lediga platser finns), smidigt att åka in via Brunnsgatan och ta hissen rätt upp till lägenheten. Gångavstånd till grönområden som Slottsskogen och Botaniska trädgården men samtidigt mycket nära till Linné, Haga och Avenyn. Lägenheten ligger i lugna kvarter med spårvagnen i nära anslutning, premiumgym i huset och många restauranger i närheten. Välkomna att kontakta mäklaren Christian Lindberg för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2