Mäklare Shewan Fattah

Shewan Fattah

Om mig

Pålitlig, trygg och engagerad lagspelare som inte lämnar något åt slumpen. Med sina 20 år inom säljyrket och sin lokala närvaro som grundpelare släpper Shewan aldrig fokus under processen. Hans drivkraft ligger i nöjda kunder och med engagemang, noggrannhet och värme hjälper han er uppnå bästa möjliga resultat, Som er mäklare garanterar Shewan er en trygg och professionell affär. Shewan Fattah Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Mäklarens försäljning på Hemnet
Monsungatan 46, vån 6 av 7, Eriksberg, Göteborgs kommun

Monsungatan 46, vån 6 av 7

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 480 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 642 kr/mån
57 521 kr/m²

Högt upp i huset med utsikt över hamninloppet och småbåtshamnen ligger denna moderna genomgångstvåa med inglasad balkong i härligt söderläge. Hemmet förgylls av påkostade materialval och exklusivt kök med social köksö, stilren interiör och integrerad vinkyl. På golvet löper snygg ekparkett genom hela lägenheten och fönster i två väderstreck erbjuder ett vackert ljusinsläpp. Sovrum i bra storlek med rymliga platsbyggda garderober och helkaklat badrum i tidlösa färger med egen tvättutrustning. Här bor ni bekvämt med hög nyproduktionsstandard och alla tänkbara bekvämligheter som behövs för en trivsam vardag. Brf Albertina är en välskött förening och för medlemmar finns en lyxig relaxavdelning med bastu, boulebana samt båtplats i dockan att hyra som tillhör föreningen. Det finns även en gemensam terrass på gårdshuset som kan nyttjas under varmare årstider samt en föreningslokal med utsikt över dockan för festliga tillställningar. Strax utanför porten finner ni många trevliga restauranger, caféer och mysiga promenadstråk kring kajen och i grönskande Färjenäsparken. Bra kommunikationer både via buss och båt som snabbt tar er över älven in till city. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Gyllenkrooksgatan 15, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Gyllenkrooksgatan 15, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Gyllenkrooksgatan 15, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Gyllenkrooksgatan 15

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/6
4 264 kr/mån
60 714 kr/m²

Varmt välkomna till Gyllenkrooksgatan 15 och denna charmiga citytrea med underbar gårdsbalkong i soligt sydvästläge. Moderna inslag och charmiga detaljer samsas här på bästa vis - och stora fönsterpartier låter dagsljuset flöda genom bostaden. Här välkomnas vi av en kvadratsmart planlösning, stilren interiör och sociala sällskapsytor som lockar till trevliga tillställningar med våra nära. I det rymliga vardagsrummet löper charmig fiskbensparkett och här finns gott om plats för matsalsbord perfekt för trevliga middagsbjudningar med vänner och familj. Här finns även en öppen spis som tillför hög mysfaktor till rummet. Till bostaden hör också en gårdsvänd balkong med plats för möblemang och läget bjuder på sol från förmiddag till kväll. Det stilrena köket med gott om förvaring och kvalitativa vitvaror inbjuder till matglädje. Vidare bjuds ni på två rofyllda sovrum i bra storlek, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Här bor du på ett attraktivt och centralt läge i en trygg och välskött förening som värnar om de boende samt omsorgsfullt tar hand om fastigheten. Föreningen har en lummig grönskande innergård med grillmöjligheter. Inom bekvämt gångavstånd finns Carlanderska parken, Götaplatsen, Korsvägen, Liseberg och Svenska Mässan samt spårvagns- och busshållplatser. Behaglig närhet till universitet, Chalmers, restaurangliv, shopping och nöjen. Varmt välkomna till denna bostad mitt i hjärtat av charmiga Johanneberg!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2