Mäklare Shewan Fattah

Shewan Fattah

Om mig

Pålitlig, trygg och engagerad lagspelare som inte lämnar något åt slumpen. Med sina 20 år inom säljyrket och sin lokala närvaro som grundpelare släpper Shewan aldrig fokus under processen. Hans drivkraft ligger i nöjda kunder och med engagemang, noggrannhet och värme hjälper han er uppnå bästa möjliga resultat, Som er mäklare garanterar Shewan er en trygg och professionell affär. Shewan Fattah Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Gitarrgatan 1

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 6/12
4 160 kr/mån
31 532 kr/m²

Välkomna till Gitarrgatan 1 och denna ljusa tvåa med inglasad balkong i soligt västerläge. Bostaden är välplanerad med öppna ytor och balkongen som byggdes ut 2020 har fri utsikt över omgivningarna. Här erbjuds lättmöblerade rum och ett stilrent funktionellt kök med diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Det populära området erbjuder en bra mix av stad och rogivande natur. På några minuters promenadavstånd finns Ruddalens motionsanläggning, spårvagnshållplats och Frölunda Torgs stora utbud av shopping. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Munspelsgatan 28, Frölunda, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00
Munspelsgatan 28, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 28, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 28

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 875 000 kr
39 m²
2 rum
vån 7/7
3 654 kr/mån
48 077 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppmoderna tvåa högst upp i huset med balkong i söderläge. Här bor du med hög nyproduktionsstandard, enhetliga materialval och exklusivt Marbodal-kök. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden. Balkongen är rymlig med plats för möblemang och här är det sol större delen av dagen. Bekvämt boende med bra förvaringslösningar och det helkaklade badrummet har kombinerad tvätt & torkmaskin för en praktisk vardag. Här bor ni på bästa läget med närhet till Frölunda Torg, skolor, förskolor, matbutiker och grönområden. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Goda kommunikationer med buss precis utanför och spårvagn ca 800 m bort. För den träningsintresserade finns Ruddalens motionscenter inom bekvämt avstånd, och för avkoppling finns en bastu i byggnaden samt tillgång till ett välutrustat gym. För gemenskap och sociala aktiviteter erbjuder föreningen en trevlig föreningslokal och övernattningslokal. Utomhus finns en vacker gård med mycket grönt, parkbänkar och grillplatser där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Musikvägen 28, Ruddalen, Göteborgs kommun
 • Idag kl 11:00
Musikvägen 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Musikvägen 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Musikvägen 28

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 190 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 428 kr/mån
31 286 kr/m²

Välkomna till Musikvägen 28 och denna ljusa genomgångslägenhet med vacker fiskbensparkett och inglasad balkong med eftertraktad kvällssol! Väldisponerade kvadratmeter med genomgående välskötta ytskikt. Rymligt kök med diskmaskin, två rofyllda sovrum samt ett badrum med extra vardagslyx såsom skön golvvärme och tvättmaskin. Stor och möblerbar hall med gott om förvaring i en generös klädkammare. Här bor ni i ett mycket trivsamt och familjärt område med riktigt god grannsämja där ni får ta del av föreningens livfulla innergård. Trivsam HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Med ett par minuters promenad når ni Ruddalens idrotts- och rekreationscenter med bland annat vandringsspår, isbana och fotbollsplaner. I närheten ligger även Frölunda torg med brett utbud av såväl butiker som restauranger och kaféer. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn som snabbt och enkelt tar er in till centrala Göteborg. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kobbeslätten 10, Askim, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00

Kobbeslätten 10

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 490 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/6
5 368 kr/mån
44 177 kr/m²

Varmt välkomna till Kobbeslätten 10 och denna ljusa hörnlägenhet med inglasad balkong och nyproduktionens alla bekvämligheter. Här erbjuds en rymlig och välplanerad bostad där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd och ljus. Det enhetliga parkettgolvet löper genom de lättmöblerade rummen och ljus färgsättning pryder väggarna. Vardagsrummet är generöst och förlängs av den inglasade balkongen, som blir ett extra rum även under den kallare tiden på året. Utöver bostadens inglasade balkong går det även fint att nyttja loftgången i motsatt väderstreck och ni får på så sätt njuta av solen hela dagen. Tre rofyllda sovrum med gott om förvaring i form av garderober och klädkammare. Stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning förenklar vardagens bestyr. I Askegården finns närheten till all tänkbar shopping i Sisjöns handelsområde med restauranger, mataffärer, service samt kommunikationer. Dessutom närhet till salta bad vid Askimsbadet, Göteborgs citykärna eller en morgonpromenad i Sisjöns naturområde eller Änggårdsbergen. Busshållplats finns alldeles intill området. Gångavstånd till flertalet förskolor samt grundskola. Lugnt och barnvänligt område med flertalet lekplatser i området. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Flöjtgatan 5, Kaverös, Göteborgs kommun
Flöjtgatan 5, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Flöjtgatan 5, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Flöjtgatan 5

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 342 kr/mån
33 864 kr/m²

Nu erbjuds denna kvadratsmarta bostad med ett generöst allrum som förlängs av en mysig balkong i västerläge med sol större delen av dagen. Här finns plats för allt man behöver så som soffa, matgrupp och sovalkov samt att det finns gott om förvaringsutrymme i en rymlig klädkammare. Lägenheten inrymmer även ett trivsamt kök med bra arbetsytor och möjligheter till förvaring samt ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar i vardagen. Tack vare stora fönsterpartier i motsatta väderstreck har man här ett härligt ljusinsläpp i hela hemmet! I föreningen finns gästlägenhet att tillgå och de är kollektivt anslutna till TV och bredband 100 Mbit/s för alla lägenheter! Det finns även en trevlig innergård med lekplatser, grillmöjligheter och mycket grönska. Närhet till Frölunda Torgs shopping och knutpunkt för kollektivtrafik. Flera spårvagnslinjer går till Göteborgs centrum och bra cykelvägar leder ut till härliga havsbad. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 5