Mäklare Shewan Fattah

Shewan Fattah

Om mig

Pålitlig, trygg och engagerad lagspelare som inte lämnar något åt slumpen. Med sina 20 år inom säljyrket och sin lokala närvaro som grundpelare släpper Shewan aldrig fokus under processen. Hans drivkraft ligger i nöjda kunder och med engagemang, noggrannhet och värme hjälper han er uppnå bästa möjliga resultat, Som er mäklare garanterar Shewan er en trygg och professionell affär. Shewan Fattah Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Gitarrgatan 3

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
37,8 m²
1.5 rum
vån 3/12
3 194 kr/mån
43 651 kr/m²

Mycket smart planerad bostad som tack vare den generösa inglasade balkongen känns större än dess kvadratmeter! Bostaden ger ett modernt och stilrent intryck med genomgående ljusa ytskikt och välplanerade ytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med den inglasade balkongen som ligger i anslutning, skapar en social och trivsam atmosfär. Sovalkoven ger möjlighet till en uppskattad privat och separat sovdel. Gott om förvaring i hallen samt i bostadens klädkammare. Det populära området erbjuder en bra mix av stad och rogivande natur. Precis utanför bostaden finns mataffär och gym och på några minuters promenadavstånd finns Ruddalens motionsanläggning, fotbollsplaner och ishall. Spårvagnshållplatsen ligger ca 5 minuters promenad från bostaden och tar dig till stadens alla hörn och härifrån når du centrala Göteborg på ca 20 min. På promenadavstånd ligger Frölunda Torgs stora utbud av shopping. På ca 15 minuter cyklar du till havet och vackra badplatser såsom Ganlet, Fiskebäcksbadet och Askimsbadet. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munspelsgatan 24, Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Munspelsgatan 24, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 24, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 780 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/5
5 863 kr/mån
31 236 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna smakfulla trea med både uteplats och inglasad balkong. Hemmet har generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och möter en noggrant utvald interiör av hög kvalitet. Den öppna tilltalande planlösningen bidrar med givna sociala ytor och mynnar ut i en balkong och en uteplats i motsatta väderstreck. Uteplatsen är perfekt belägen i eftertraktat söderläge, vilket ger solchanser större delen av dagen. Den inglasade balkongen nås från köket och här njuter ni av solens sista strålar. Det välutrustade köket från Marbodal med köksö ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet och skapar på så sätt optimalt utrymme för sociala tillställningar. Lägg där till två rofyllda sovrum, rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och gott om förvaring. Här får ni leva bekvämt med tilltalande nyproduktionsstandard att längta hem till. Här bor ni på bästa läget med närhet till Frölunda Torg, skolor, förskolor, matbutiker och grönområden. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Goda kommunikationer med buss precis utanför och spårvagn ca 800 m bort. För den träningsintresserade finns Ruddalens motionscenter inom bekvämt avstånd, och för avkoppling finns en bastu i byggnaden samt tillgång till ett välutrustat gym. För gemenskap och sociala aktiviteter erbjuder föreningen en trevlig föreningslokal och övernattningslokal. Utomhus finns en vacker gård med mycket grönt, parkbänkar, lekplatser och grillplatser där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Marconigatan 17, Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Lilla Marconigatan 17, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Marconigatan 17, Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Marconigatan 17

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 980 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
4 644 kr/mån
35 476 kr/m²

På Lilla Marconigatan 17 kan vi nu presentera en välplanerad trerummare med härlig gårdsvänd uteplats och social planlösning. Bostaden upplevs ljus och luftig tack vare väl tilltagna rum och social planlösning. Den genomtänkta planlösningen utnyttjar varje kvadratmeter optimalt och ger ett harmoniskt flöde mellan rummen. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna uteplatsen där ni kan möblera med loungegrupp. Stilrent kök från Myresjö med social köksö och gott om plats för större matsalsgrupp. Båda sovrummen är väl tilltagna och i det helkaklade badrummet har ni en praktisk tvättavdelning. Trivsam förening med gemensamma utemiljöer där lek- och grillplatser finns för medlemmarna. Här bor ni alldeles intill Frölunda Torg med ett stort utbud av affärer, service och trevliga restauranger. Knutpunkt för kommunikationer tar er snabbt både till Göteborgs innerstad såväl som till salta bad vid klipporna. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3