Mäklare Gustaf Hafström

Gustaf Hafström

Om mig

Jag tror att tydlighet och öppenhet genom hela försäljningsprocessen samt ett strategiskt tankesätt resulterar i en bättre utförd försäljning och nöjdare kunder. Genom det arbetssätt och de metoder jag arbetar efter, samt teamet med kollegor bakom varje försäljning kan jag tillsammans med mina kunder nå de höga mål vi siktar efter och min tävlingsinstinkt får mig alltid att sikta högre. Kontakta mig gärna så diskuterar vi hur du ska lyckas bäst med din kommande bostadsförsäljning eller köp.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjerehov 10B, Bjärred, Lomma kommun
  • Sön 25 feb kl 13:00
Bjerehov 10B, Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Bjerehov 10B, Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Bjerehov 10B

Lägenhet
Bjärred, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
100 m²
5 rum
vån 2/2
7 022 kr/mån
29 500 kr/m²

Välkommen till din drömbostad med fyra sovrum i hjärtat av Bjärred! Denna smakfulla bostad erbjuder välplanerad planlösning med dubbla ingångar som skapar en flexibel planlösning och uthyrningsmöjligheter, stora fönsterpartier som sträcker sig i två väderstreck som ger en härlig atmosfär genom bostaden samt en stor inglasad balkong som blir till ett extra rum året om. Lägg därtill dubbla badrum, egna tvätt- och torkmöjligheter och kök med goda arbetsytor. Här bor vi på havsnära läge med närhet till lummiga promenadstråk och med gångavstånd till Bjärred centrum med generöst utbud av mataffärer, restauranger, caféer och med kommunikationsmöjligheter till Malmö och Lund. För mer information kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Morkullevägen 4, Alfredshäll, Lomma kommun
  • Sön 25 feb kl 14:00
Morkullevägen 4, Alfredshäll, Lomma kommun, bild 2
Morkullevägen 4, Alfredshäll, Lomma kommun, bild 3

Morkullevägen 4

Radhus
Alfredshäll, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 450 000 kr
128 + 29 m²
5 rum
636 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus på trivsamma och familjevänliga Alfredshäll! Med allt i ett plan och med öppen planlösning välkomnas vi in i detta hus som erbjuder både bekvämlighet och anpassningsbarhet med sina 3-4 sovrum. Från köket har vi en trevlig utsikt mot Lund, medan vardagsrummet erbjuder en avkopplande vy mot Lomma och kyrktornet. Ett ändamålsenligt kök och en braskamin i vardagsrummet ger en mysig atmosfär, särskilt under höstkvällar. Den för området stora tomten framhäver sig med vacker blomsterprakt på framsidan under vår och sommar och uppvuxna fruktträd som äpple och plommon finns i trädgården för den som gillar egen skörd. Huset är beläget i ett lugnt område med närhet till förskola, skola och mataffärer vilket gör vardagslogistiken enkel. Det många lekplatserna i närområdet ger de små rikligt med utrymme för lek och utforskning. Havet och Långa Bryggan med härliga promenadstråk ligger bara några minuter till fots bort, och bra bussförbindelser gör att du snabbt kan ta dig till Lund och Malmö. Varmt välkomna hit!

  • Premium
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Guldkällegatan 31, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Guldkällegatan 31

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 4/8
4 962 kr/mån
62 238 kr/m²

Nu har vi äran att presentera en nyproducerad bostad på ypperligt läge mellan hav och innerstad! Hemmet beräknas vara inflyttningsbart i augusti 2024 och ni har nu chansen att bli de första som flyttar in. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor och fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett fint naturligt ljusinsläpp. Vi har lyxen av rymligt badrum med egen tvättutrustning och förvaring i skjutdörrsgarderober i såväl hall som i båda sovrummen. Vi har med andra ord inget att sakna! I Majorna är det lätt att trivas, här njuter vi av småstadscharmen med närheten till vattnet vid Röda Sten och folklivet runt Mariaplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3