Mäklare Therese Olofsson

Therese Olofsson

Om mig

Ingen av mina kunder ska känna sig "nöjd" efter sin bostadsaffär - de ska känna betydligt mer än så! Mitt mål är att både köpare och säljare ska känna att jag har gjort allt och lite till för dem. Kunskap och personligt engagemang är mina huvudingredienser för en trygg och lyckad bostadsaffär, vilket är ett krav när det gäller en av ditt livs största affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frostgatan 2, Tolered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Frostgatan 2, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Frostgatan 2, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Frostgatan 2

Villa
Tolered, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
83 + 83 m²
5 rum
447,8 m² tomt

Nu har vi möjligheten att presenterna denna gedigna villa med grönskande trädgård och rymlig altan som bjuder in till umgänge. Här finns goda sociala ytor med ett kök från Marbodal där även en mysig braskamin värmer gott om hösten och vintern. Nedre plan disponeras av sovrum samt badrum med härlig bastu att njuta av. På tomten trivs den med gröna fingrar med grönsaksodling, äppelträd, flertalet bärbuskar som vackra rhododendronbuskar. Parkering sker smidigt i ert varmgarage, på uppfarten samt på uteparkering med laddstolpe för elbil. Här är närhet till både skogen och lekplats där barnen älskar att leka i. Här bor ni i ett lugnt villaområde i Tolered med ljuvlig grönska som omges åt alla väderstreck. Vid Bjurslätts torg hittar ni bland annat pizzeria, sushi, mataffär och vårdcentral. En kort promenad bort kan ni njuta av fina motionsstråk i Hisingsparken. Här finns både förskolor och skolor, och ett flertal bussförbindelser tar er in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter, Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Therese Olofsson för mer information!

  • Premium
Mossljungvägen 15, Floda, Lerums kommun

Mossljungvägen 15

Villa
Floda, Lerums kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 980 000 kr
96 + 92 m²
5 rum
1 037 m² tomt

Välkomna till denna välskötta fastighet beläget på bekvämt avstånd till skolor, service och kollektivtrafik. Bostaden präglas av härliga ljusinsläpp från stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum – perfekt för sociala tillställningar! Sovrummen är generösa till ytan och har goda förvaringsutrymmen för tillhörigheter. Bostaden har dessutom en stor tvättstuga och påbörjat allrum i källarplan. Garage når ni enkelt och bekvämt från bostaden. Tomten har ett soligt läge utan insyn, en underbar tillgång under sommarens varma dagar. Lockar bad finns flertalet badsjöar i närområdet. Här bor ni idylliskt med närhet till skog och vackra naturreservat vid Säveån och Götaleden. Med närhet till Floda Centrum har ni dessutom ett stort utbud av affärer, service och restauranger. Kollektivtrafik med goda kommunikationer tar er snabbt och smidigt till Göteborg. För den idrottsintresserade finns dessutom flera idrottsaktiviteter att välja på.

Visar alla 2