Mäklare Petrus Kello

Petrus Kello

Om mig

Med bakgrund inom bank och rådgivning har jag erfarenhet av att hjälpa mina kunder till en trygg och smidig bostadsaffär. Din bostadsförsäljning är troligtvis den största affären du kommer att göra i livet och som mäklare vill jag att det även skall vara din bästa affär. Mitt mål är att du alltid skall känna dig väl omhändertagen genom hela processen. Med stort engagemang, noggrannhet och driv kommer jag att göra mitt yttersta för att överträffa dina förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra vägen 17, Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Södra vägen 17, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Södra vägen 17, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Södra vägen 17

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/7
3 845 kr/mån
65 288 kr/m²

Varmt välkommen till Södra Vägen 17! På andra våningen och på bästa läge mitt i city finner vi denna väldisponerade lägenhet. Ett trivsamt hem med öppen planlösning och genomgående enstavsparkett samt ett fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna som bidrar till en luftig atmosfär alltigenom. Bostaden har genomgått en totalrenovering mellan 2021-2023 och här erbjuds ett kök som kombinerar både funktionalitet och stil samt ett exklusivt badrum med påkostade materialval och detaljer som skapar en trevlig hotellkänsla. Här finner du även egen tvättutrustning och generös förvaring med sex rymliga garderober. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng och skrivbord och stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus. Njut av soliga dagar på den rymliga gemensamma uteterassen som finns på samma våningsplan. Här bor ni med direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket och Göteborgs fina utbud av restauranger, shopping och nöjen. Med ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs med såväl Berzelii- som Skånegatan blir valmöjligheterna många. Ni finner flera populära och nyöppnade restauranger såsom Kaifo, BOV Discobar, Barrique Vinbar och Brasserie Lavette. Direkt närhet till både Scandinavium och Ullevi för idrottsevenemang och konserter. Ni bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker ICA Focus, biograf Bergakungen, Blomsterbutiker, Valhallabadet, Universeum, Liseberg och blomstrande Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser från Knutpunkterna Korsvägen och Heden. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Nordhemsgatan 10, vån 9, Linné, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 18:30
Nordhemsgatan 10, vån 9, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 10, vån 9, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 10, vån 9

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
26 m²
1 rum
vån 9/16
2 278 kr/mån
95 962 kr/m²

Varmt välkommen till nyproducerade Nordhemsgatan 10 på Masthuggskajen! Här ligger fokus på hög kvalitet med genomgående stilrena materialval och sobra toner. Bostaden bjuder på en delvis öppen planlösningen mellan kök och allrum/sovalkov, perfekt för sociala sammankomster och här finns plats för säng, soffa, matbord med tillhörande möblemang. Golvet består av genomgående parkett med holländsk läggning i grånad ask, vilket ger en elegant och tidlös känsla. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsytor och rummet förlängs av den rymliga balkongen som ger plats för önskat för möblemang och magnifik älvutsikt över flera av Göteborgs landmärken. Även badrummet följer hemmets tema i sobra toner och är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sammantaget en bekväm och stilfull bostad med välplanerade utrymmen och högkvalitativa detaljer. Masthuggskajen är placerat vid Järntorget, Långgatorna och hamnen med all dess serviceutbud. Härifrån har ni promenadavstånd till alla stadens fördelar, inklusive goda restauranger, nöjesliv, shopping och utmärkta kommunikationer. Ni finner flera populära och nyöppnade restauranger såsom Barabicu, Zamenhof, Chicca Belloni, Draken, Alba, Röda Rummet och Feskekôrka. Ni bor med bekvämt gångavstånd till matbutiker och även Linnestadens utbud av restauranger och caféer samt grönskande Slottskogen. Goda förbindelser från Järntorget och från Stenpiren varifrån man även kan ta färjan över till Eriksberg och Lindholmen. Varmt välkomna till visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Nordhemsgatan 74, Linné, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00
Nordhemsgatan 74, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 74, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 74

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
59 m²
2 rum
3 776 kr/mån
66 949 kr/m²

Karismatisk tvåa på en av Göteborgs charmigaste gator. Med egen ingång från den skyddade porten och gården tar du dig en våning upp med hjälp av egen stilfull trappa. Genom vackra fönster flödar ett fantastiskt ljusinsläpp och i det smakfullt renoverade köket har du generösa arbetsytor, diskmaskin och gott om förvaring. Det rofyllda sovrummet, beläget två trappsteg upp från köket, ger en avskild plats för vila och återhämtning. Lägg därtill badrum i ljus italienskt kakel med marmormotiv ger en extra touch av lyx. Trevlig innegård med utemöbler samt grillplats och med Linnégatans myller precis runt knuten. Linnéstaden är ett område där vackra hus kantar det livfulla stråket längs Linnégatan och kringliggande gator. Utbudet av restauranger, caféer och mysiga butiker är förstklassigt. All service finns dessutom inom bekvämt promenadavstånd. Närheten till Slottsskogen med sina natursköna promenadstråk får inte heller glömmas bort. Kommunikationerna är goda och att promenera till Linnégatans hållplatser tar endast några få minuter. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Hiss
Körevägen 19, Asperö, Göteborgs kommun

Körevägen 19

Tomt
Asperö, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
892 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett hus vid havet! Här finns nämligen en fin tomt till salu på nästan 900 kvm. VA-anslutning är framdraget till tomtgränsen och avgiften är redan betald. Tomten är omgiven av charmiga villor och vacker natur i en fantastisk miljö. På kort gångavstånd från tomten når ni vattnet med fin småbåtshamn och tomten är en blank canvas med många möjligheter. Här ute på Asperö bor ni i fin skärgårdsmiljö nära till lokala lanthandeln, badplatser, lekplatser samt Krabbegårdens föreningslokal med bastu som kan hyras för olika sammankomster. För barnen finns en fin lekplats vid Gullpengen. För motionären finns ett elljusspår längs vatten och i skog. På ön anordnas också trevliga arrangemang, här blir midsommarfirandet till en riktig dröm. Goda kommunikationer med Båt samt buss Ö- snabben i direkt anslutning in till Göteborg City med en restid på endast 15 min. Asperö är den ö som är närmast fastlandet i Södra skärgården och här finns en hamn, affär, hembygdsmuseum, sjöbodar med mera. Längs promenadslingan Slingan kommer man till badplatsen Kvistevik och utsiktsberget Valen, där får ni en fantastisk utsikt över hela skärgården och Göteborgs hamninlopp. På ön finns en skola byggd år 2006 samt en förskola upp till årskurs 3. Daghem samt fritidsverksamhet ligger ca 300 m från huset. Volleybollplan finns vid " Kilen " och på vintern kan man åka skridskor vid " Musta ". För mer avkopplande stunder finns yogaverksamhet samt andra friskvårdsverksamheter såsom massage mm på denna ljuvliga ö. Bara en kort bit från centrala Göteborg kan man bada vid ljuvliga stränder, besöka naturreservat och promenera längs fina stigar. Längs kuststräckan breder skärgården ut sig som ett pärlband av öar och de mysiga hamnarna, vikarna, och skären är en unik upplevelse. Här finns det gott om aktiviteter där sälsafari, fisketurer, kulinariska matupplevelser, bad och båtutflykter bara är några. De största öarna är Brännö, Styrsö, Donsö, Vrångö och Asperö. Andra öar här är Köpstadsö, Stora Förö, Knarrholmen, Kallö, Kårholmen, Vargö och Sjumansholmen. Vissa öar kommer du endast till under sommaren, om du inte har egen båt. Kontakta gärna mäklare Petrus Kello för mer information och anmäl ert intresse!

Visar alla 4