Mäklare Christoffer Liljeroth

Christoffer Liljeroth

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kapplandsgatan 80, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Sön 12 feb kl 11:30

Kapplandsgatan 80

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 490 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 295 kr/mån

47 429 kr/m²

Väl omhändertagen tvåa på populära Kapplandsgatan med mysig radhuskänsla tack vare egen ingång och en stor uteplats i söderläge! Lugnt läge mot föreningens gård med gott om plats för såväl loungemöbler som matbord och elgrill där ni kan njuta av varma sommardagar från morgon till kväll. Köket är totalrenoverat, ytskikten har uppdaterats och Plejd-system för belysningen har installerats för ett bekvämt boende. I det helkaklade badrummet har ni även er egen tvättmaskin. Här bor du i en trivsam förening med grönskande innergårdar lugnt belägna mellan husen där det finns både utemöbler och grillplatser. I föreningen finns även gemensam bastu och gästlägenhet för medlemmar att nyttja. Inom kort avstånd når du grönområden, gym, mataffärer samt goda kommunikationer som enkelt tar er vidare till Göteborgs innerstad eller till havet i väst. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Måns bryntessonsgatan 17A, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Måns bryntessonsgatan 17A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 990 000 kr

51 m²

2 rum

3 795 kr/mån

39 020 kr/m²

Trevlig och ljus genomgångstvåa som förlängs av en stor inglasad balkong med sol från dag till sent på kvällen. Bostadens fina plankgolven ihop med väggarnas varma toner bidrar till ett hem att trivas i. I det välutrustade köket möts du att generösa ytor för matlagning och umgänge samt flera bekvämligheter som diskmaskin och kyl/frys med ismaskin. Från hallen når du hemmets fräscha och helkaklade badrum som är försett med tvättmaskin ett fönster för vädringsmöjligheter. Till lägenheten finns även goda förvaringsmöjligheter i form att två rymliga förråd. Bli en del av en stabil HSB-förening där både fritids-och motionssal finns att nyttja för medlemmar. Utanför porten väntar en grönskande gård med flera sittplatser och grillmöjligheter. Du har dessutom nära till Gamlestadstorget med god service och mataffär. Längs Säveån finner du fina promenadstråk och . Nordens största aktivitetsanläggning Serneke Arena i Kviberg ligger bara några få hållplatser bort. Goda kommunikationer och fina cykelvägar tar dig snabbt och bekvämt in till Göteborg city. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Christoffer Liljeroth för mer information om bostaden!

  • Balkong
Klarinettgatan 17, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Sön 12 feb kl 10:30

Klarinettgatan 17

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 090 000 kr

53,5 m²

2 rum

2 904 kr/mån

39 065 kr/m²

På våning 2 av 3 finner du denna ljusa och luftiga bostad med solfylld balkong. Detta hem präglas av ett genomgående ljuvligt ljusinsläpp och den smarta planlösningen skapar flera möjligheter att möblera. Köket är charmfullt och ljust med bevarade äldre detaljer, därtill med plats för en naturlig matplats som bjuder på en grönskande utsikt. Sovrummet är rofyllt med goda förvaringsmöjligheter och fönster mot grönska. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Bostaden ligger med gångavstånd till Ruddalens grönområden och motionscentrum. Med goda kommunikationer via cykel eller kollektivt tar ni er enkelt till Göteborgs innerstad, salta bad i väster och shopping vid Frölunda torg. Närhet till de vackra promenadstråken i Slottsskogen och Änggårdsbergen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Eckerna nordgården 212, Lödöse, Lilla Edets kommun

Eckerna nordgården 212

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 500 000 kr

142 m²

5 rum

2 127 m² tomt

Välkommen till ett gediget hus som har allt du kan önska. Här bor du rofyllt och lugnt utan insyn med sol från morgon till kväll. Huset omges av stora grönytor, varmgarage samt carport, generöst altandäck med pool och utedusch, växthus, en rymlig gårdsplan samt ytterligare en altan på baksidan av huset för att kunna njuta av dagens alla soltimmar. Innanför dörrarna välkomnas du in i ett charmigt hus på två våningar med hög mysfaktor. I det omfångsrika vardagsrummet finns det utrymme för större middagar eller avkoppling med hela familjen framför brasan. I det välutrustade köket möts du av luftiga ytor för matlagning och köksinredning i en elegant grå ton. För att ge köket det där lilla extra är det dessutom försett av en vedeldad spis gjutjärn. En trappa upp når du tre rymliga sovrum, ett lyxigt badrum med ångbastu samt ett allrum med balkong och utsikt över åkrarna samt vackra Göta Älv. Tack vare husets tegelfasad är det näst intill underhållsfritt. Hemmet har flera olika värmekällor som luft - och vattenvärmepump, vedpanna med pelletsbrännare, solpaneler samt tre stycken ackumulatortankar. I närområdet når du både barnomsorg samt skola och flera olika fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. 3 kilometer bort ligger Lödöse centrum med ICA butik, bensinmack, pizzerior, gatukök, blomsteraffär samt frisörsalong. Här bor du med skog och natur in på knuten samt ett stenkast till Göta Älv och flera mysiga badsjöar där du kan ta ett svalkande dopp under de varma sommardagarna. En kort promenad från huset nås busshållplats som enkelt tar dig vidare till tågstationen och sen in till Göteborg eller Trollhättan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 4