Mäklare Christoffer Liljeroth

Christoffer Liljeroth

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Taklöksvägen 4, Hildedal, Göteborgs kommun

Taklöksvägen 4

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 590 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
3 359 kr/mån
41 774 kr/m²

Varmt välkomna till Taklöksvägen 4 och denna tilltagna tvåa med rogivande balkong i härligt söderläge. Kök och vardagsrum ligger naturligt intill i en semiöppen planlösning och skapar härliga umgängesmöjligheter. Hemmet erbjuder stora rum som är lätta att möblera. Rofyllt sovrum, gott om förvaring och rymligt badrum med komfort såsom golvvärme och egen tvättutrustning. Egen parkeringsplats med laddbox ingår i avgiften! Här bor ni i ett populärt och familjärt område med direkt anslutning till grönskande Hisingsparken med vacker natur, löpslingor och små sjöar samtidigt som ni bor på bekvämt avstånd till Göteborgs storstadspuls. Backaplan och Kvillebäcken når ni på en kort promenad och här finner ni mysiga caféer, restauranger och ett rikt serviceutbud. Dessutom har ni populära Kville Saluhall i närheten som erbjuder diverse charkuterier och delikatesser från världens alla hörn.

 • Balkong
Skäpplandsgatan 17, Högsbo, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:00

Skäpplandsgatan 17

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 190 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/8
4 868 kr/mån
38 434 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva ett trivsamt hem med balkong i härligt västerläge! Bostaden har ett stilfullt renoverat kök och en smart planlösning. Med sitt insynsskyddade läge och fönster i motsatta väderstreck släpps rikligt med ljus in och skapar en trivsam atmosfär i hemmet. Två rymliga sovrum och ett mindre rum som kan möbleras till barnkammare alternativt kontor. Förvaringsmöjligheter erbjuds i garderober och i en rymlig klädkammare med hyllsystem. Från hallen når ni det helkaklade badrummet utrustat med tvättmaskin som praktiskt underlättar vardagen. Bli en del av en väl omhändertagen förening med stabil ekonomi. Föreningen har dessutom nyligen byggt en gemensam uteplats med pergola. Här bor ni precis intill knutpunkten Marklandsgatan som snabbt tar er in till city samt Frölunda Torg för shopping och service. Området erbjuder även utmärkt närservice, idrottsanläggningar samt närhet till de fina grönområdena i Slottsskogen och Änggårdsbergen. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Barytongatan 22, Kaverös, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00

Barytongatan 22

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
44 m²
2 rum
2 898 kr/mån
39 773 kr/m²

Trivsam och kvadratsmart tvåa i rofyllt läge med härliga naturstråk precis runt knuten! Stilfullt renoverat kök från 2018 med integrerad diskmaskin, induktionshäll och naturlig plats för matbord intill fönstret. Flera välbevarade originaldetaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett och fönsterbänkar i sten smyckar bostaden. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och gott om förvaringsmöjligheter erbjuds i platsbyggda garderober i hallen. Dessutom erbjuds ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd. Här bor ni i en trygg förening med bra sammanhållning, välskötta gröna gårdar och lediga parkeringsplatser. Dessutom har föreningen ett kollektivt bredbandsavtal och IMD-el som håller nere månadskostnaderna. Här trivs ni med direkt närhet till naturen såväl som till fritidsaktiviteter, daglig närservice precis utanför, goda kommunikationer och närhet till salta havsbad. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Mjölnarens väg 8, Mölnlycke, Härryda kommun

Mjölnarens väg 8

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 690 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/6
6 511 kr/mån
46 709 kr/m²

Trerumslägenhet med högsta nyproduktionsstandard och mycket tilltalande inredningsval! Här bor ni med alla tänkbara bekvämligheter i ett ljust och luftigt hem med fina sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Under varmare årstider förlängs ytan av en ljuvlig söderbalkong med gott om plats för utemöbler. Andra änden av hemmet blir en mer privat avdelning med två väl tilltagna sovrum varav de större har direkt anslutning till en klädkammare. Det finns ytterligare förvaringsmöjligheter utanför rummen i flertal garderober och i badrummet har ni tvättmaskin och torktumlare vilket tillsammans med kökets kompletta utrustning ger er en komfortabel vardag. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel vid Mölnlycke fabriker med närhet till både sjöar, badplats och naturreservat. Brf Smedjan ligger alldeles intill Wendelsbergs friluftsområde, med fantastiska promenad- och löparstigar som löper genom både parkmiljö och naturskog. Här finner du elbelysta motionsspår, utegym, frisbeegolf-bana, skogslek, grillplats, pulkabackar samt dammar som lockar till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Vid Landvettersjöns strand några hundra meter bort finns två fina badplatser, varav den ena, Frökens Udde, kanske är Mölnlyckes mest populära med fin, barnvänlig badstrand, lång brygga och hopptorn. Från Landvettersjön rinner vattnet under Mölnlycke Fabriker precis nedanför Smedjan och vidare ut i Massetjärn, som omges av en fin park med stora gräsytor och volleybollplan och på andra sidan tjärnen finns en nybyggd padelhall. I Mölnlycke centrum med caféer, restauranger, bageri, butiker, torghandel och flera stora matbutiker, Hemköp, Coop, Lidl-butik mm ligger på bekvämt gångavstånd. Bara någon minuts promenad bort ligger flera gym, bl a Friskis & Svettis. Med endast några minuter till närmsta busshållplats är det smidigt att ta sig kommunalt till centrala Göteborg. Dessutom planeras det också för en busshållplats precis i anslutning till Smedjan. Pendlingsmöjligheter med både buss och tåg finns även från tågstationen i Mölnlycke centrum och föredrar du att åka bil når du Korsvägen i centrala Göteborg på cirka 13 minuter. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skogsmilsgatan 9, Högsbo, Göteborgs kommun

Skogsmilsgatan 9

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
57,5 m²
2 rum
4 000 kr/mån
30 435 kr/m²

Bekvämt på markplan med inglasad balkong väntar en ljus och trivsam tvårumslägenhet. Här erbjuds en genomgångsplanlösning med fönster i två väderstreck och generösa lättmöblerade rum. Rymligt kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen. Rofyllt sovrum med rymliga garderober och helkaklat badrum i ljusa toner. Till ert nya hem hör även ett källarförråd. Trivsam föreningen med gemensam IMD el. Bostadsrättsföreningen har en mysig innergård med lekplats samt mycket grönska. Här bor du med närhet till Axel Dahlströms torg som erbjuder god närservice som bageri, apotek, gym och mataffär. Runt hörnet finner du utmärkta kommunikationer med spårvagn som enkelt tar dig till dom centrala delarna av Göteborg. Med en kort promenad bort finner du i Ruddalens vackra naturområde eller de ljuvliga promenadstråken i Änggårdsbergen. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Plåtmyntsgatan 33, Högsbo, Göteborgs kommun

Plåtmyntsgatan 33

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
76 m²
2 rum
5 325 kr/mån
36 184 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna stora gaveltvåa! Här erbjuds ett välplanerat hem med generösa kvadratmeter och ett fritt ljusflöde från fönster i tre väderstreck. Enhetligt parkettgolv smyckar genomgående hemmets golv och vitfärgsättning pryder väggar och tak. Kök och vardagsrum möts i en delvis öppen planlösning som skapar perfekta förutsättningar för sociala sammankomster. Köket är välutformat och har gott om plats för en naturlig matplats vilket gör det enkelt och smidigt att duka upp inför middagsbjudningar. Sovrummet är rofyllt beläget, dessutom finns det två rymliga skjutdörrsgarderober som tar hand om förvaringen. Badrummet är utrustat med stilren interiör och en kombinerad tvätt- och torkmaskin som bekvämt underlättar vardagsbestyren. Extra lyx men egen separat ingång och uteplats som rymmer utemöbler. Här blir ni en del av en trivsam förening med fiber som ingår i avgiften och tillgång till den gemensamma bastun. På den lugna innergården hittar ni en grillplats med utemöbler som ligger omgiven av körsbärsträd och grönska. Inom gångavstånd når ni Axel Dahlströms torg med bra serviceutbud, gröna strövområden samt goda kommunikationer som tar er vidare in till centrala Göteborg. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Plåtmyntsgatan 1, Högsbo, Göteborgs kommun

Plåtmyntsgatan 1

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 800 000 kr
74 m²
3 rum
5 256 kr/mån
37 838 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva ett nyproducerat hem med uteplats och egen ingång! Välplanerad med en spännande planlösning och nyproduktionens alla bekvämligheter såsom enhetligt parkettgolv, fullutrustat kök och egen tvättutrustning. Tack vare fönster i motsatta väderstreck skapas en genomgående ljus och luftig atmosfär. Kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket skapar goda förutsättningar för sociala sammankomster. Två rogivande sovrum med garderober och ett stilrent badrum utrustat med en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Dessutom har ni ert förråd bekvämt placerat inne i bostaden, perfekta förvaringsmöjligheter. Egen ingång och uteplats precis utan för dörren. Här blir ni en del av en trivsam förening med fiber som ingår i avgiften och tillgång till den gemensamma bastun. På den lugna innergården hittar ni en grillplats med utemöbler som ligger omgiven av körsbärsträd och grönska. Inom gångavstånd når ni Axel Dahlströms torg med bra serviceutbud, gröna strövområden samt goda kommunikationer som tar er vidare in till centrala Göteborg. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Silvermyntsgatan 1B, Högsbo, Göteborgs kommun

Silvermyntsgatan 1B

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
64 m²
2 rum
4 583 kr/mån
42 969 kr/m²

Bli den första att flytta in denna unika och nyproducerade tvårumslägenhet som är belägen på husets hörn! Hemmet erbjuder en takhöjd utöver det vanliga som i kombination med fönsterpartier från golv till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Enhetligt parkettgolv smyckar genomgående hemmets golv och vitfärgsättning pryder väggar och tak. Kök och vardagsrum samsas i en delvis öppen planlösning och ljusinsläpp från två håll skänker hemmet ett härligt ljusspel. Välutformat kök med kyl och frys i fullhöjd och plats för en naturlig matplats finns intill det generösa fönsterpartiet. Ytorna förlängs av den rymliga balkongen där det finns plats för utemöbler. Vidare erbjuds ett rogivande sovrum med en generös skjutdörrsgarderob som tar hand om förvaringen. Badrummet är helkaklat med stilren interiör och utrustat med en kombinerad tvätt- och torkmaskin som bekvämt underlättar vardagsbestyren. Extra lyxigt med egen separat ingång! Här blir ni en del av en trivsam förening med fiber som ingår i avgiften och tillgång till den gemensamma bastun. På den lugna innergården hittar ni en grillplats med utemöbler som ligger omgiven av körsbärsträd och grönska. Inom gångavstånd når ni Axel Dahlströms torg med bra serviceutbud, gröna strövområden samt goda kommunikationer som tar er vidare in till centrala Göteborg. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
Silvermyntsgatan 1A, Högsbo, Göteborgs kommun

Silvermyntsgatan 1A

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 600 000 kr
53 m²
2 rum
3 903 kr/mån
49 057 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna imponerade hörntvåa med social planlösning och enhetlig interiör. Här välkomnas ni till ett modernt boende med lyxen av att ha en egen ingång. Fönster från golv till tak och ljusinsläpp från motsatta håll bidrar till ett härligt ljusspel genom hela bostaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett perfekt utrymme för sociala tillställningar. Här är takhöjden påtaglig vilket bidrar till en luftig känsla. Sovrummet är rofyllt beläget, dessutom finns det utmärkta förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Badrummet genomsyras av stilren interiör och är utrustat med en kombinerad tvätt- och torkmaskin som bekvämt underlättar vardagsbestyren. Den mysiga balkongen rymmer utemöbler. Här blir ni en del av en trivsam förening med fiber som ingår i avgiften och tillgång till den gemensamma bastun. På den lugna innergården hittar ni en grillplats med utemöbler som ligger omgiven av körsbärsträd och grönska. Inom gångavstånd når ni Axel Dahlströms torg med bra serviceutbud, gröna strövområden samt goda kommunikationer som tar er vidare in till centrala Göteborg. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong

Visar alla 9