Mäklare Kenneth Fajkowski

Kenneth Fajkowski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backadalen 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Backadalen 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Backadalen 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Backadalen 30

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 330 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/6
3 503 kr/mån
51 154 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av föreningens kvadratsmarta ettor. Bostaden var inflyttningsklar våren 2023, vilket ger ny och fräsch känsla, Den öppna planlösningen mellan kök och allrummet ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt. Den inglasade uteplatsen på ca 6 m² förlänger bostaden och ger en harmonisk utsikt mot innergården. Denna bostad har extra tillval om ca 26 000 kr (se specifikation på valda tillval, bifogad längst ner i bostadsannonsen). Köket är komplett från Marbodal i tillvalsstilen "Natur" med lyxig bänkskiva i gråbetong, rostfria vitvaror av märket Electrolux, goda arbetsytor och nödvändiga bekvämligheter som diskmaskin. Allrummet har plats för säng, soffa och matbord. Badrummet är generöst och helkaklat i stilen "Sinne" (spakänsla) med dusch, WC, avlastningsbänk, handukstork samt egen tvättutrustning (kombimaskin). Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på vinden. Här bor ni i en förening med stor gemenskap och tillgång till egna laddplatser för elbil, cykelrum, barnvagnsrum, innergård med grillplats och utemöbler, gemensamlokal samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till skola, förskola, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i Selma Lagerlöfs Torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an. Vänligen kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Övralidsgatan 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 1

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 298 kr/mån
23 101 kr/m²

Välkommen till denna generös tvåa om ca 64,5 m² med balkong i sydväst vilket erbjuder många soltimmar på dygnet! Ett vackert ljusspel och utsikt följer lägenheten tack vare dess generösa fönsterpartier. Vardagsrummet har en stor sällskapsyta med utgång till den härliga balkongen. Köket är ljust, praktiskt med bardisk, rostfria vitvaror och god plats för stort matbord. Bostaden har ett stort sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och en klädkammare intill med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med dusch, WC samt egen tvättutrustning. Bostaden har ypperliga förvaringsmöjligheter med två praktisk klädkammare, i hallen och sovrummet. I källaren finnes även en gemensam tvättstuga, förråd som tillhör lägenheten samt goda möjligheter att parkera cyklar, mopeder och barnvagnar. Här bor ni i en bra förening med stor gemenskap och tillgång till eget gym, biljardrum, bastu, festlokal (pub) samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till skola, förskola, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol köpcentrum. I närområdet hittar ni goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an.

  • Balkong
  • Hiss
Litteraturgatan 214 vån 4/6, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 214 vån 4/6

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 4/6
5 034 kr/mån
32 407 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna välplanerade trea i toppskick om ca 75,6 m² med öppen planlösning och balkong i västerläge med möjlighet till många soltimmar och grönskande utsikt. Föreningen har beviljat bygglov på inglasning av balkongerna, vilket innebär att det finns möjlighet att glasa in balkongen för den intresserade genom leverantören Lumon. Bostaden producerades hösten 2019 vilket ger ny och fräsch känsla. Köket är modernt och rymligt, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket ger rymd och ljus. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans. Bostaden har två sovrum där ett är av karaktären master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Badrummet är rymligt och ljust med dusch, WC samt egen tvättutrustning. Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källaren, där finns även goda möjligheter att parkera cyklar, mopeder och barnvagnar. Föreningen har även en gemensam tvättstugan. Bo i en populär förening med gångavstånd till skola, förskola, natur, café, pizzeria, gym, golfbanor och sporthall. Stort service- och shoppingsutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Närhet till goda kommunikationer utanför huset till centrala Göteborg och Kungälv/Stenungsund. Smidigt och enkelt att komma ut på E6:an.

  • Balkong
  • Hiss
Sägengatan 41, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 41

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
33,4 m²
1 rum
2 890 kr/mån
35 778 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna kvadratsmarta etta med balkong i västerläge och låg avgift! Invändigt hittar ni luftig atmosfär med gott om ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Köket är funktionellt och erbjuder goda arbetsytor samt generös matplats för middagar tillsammans med familj och vänner. Badrummet är fräscht och stambytt med extra utrustning som golvvärme och spottar i taket. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Parkeringsplats, bredband (250/50 Mbit) samt TV ingår i den redan låga månadsavgiften. Bostaden kommer med en inre reperationsfond om ca 4 482 kr vilket är den perfekta starten för dig som vill sätta din egna prägel på boendet Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i nybyggda Selma Lagerlöfs torg. Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkelt att komma ut på E6:an.

  • Balkong
Litteraturgatan 224, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 224

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
72,7 m²
3 rum
5 232 kr/mån
33 700 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till en modern trea om ca 72,7 m² med uteplats som är delvis inglasad! Bostaden producerades våren 2020 vilket ger ny och fräsch känsla. Köket är ljust, modernt med rostfria vitvaror och generös matplats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt och luftigt. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås. Bostaden har två sovrum där ett är av karaktären "master bedroom" med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Härifrån når ni uteplatsen som ligger i väst/nord läge med många soltimmar. Badrummet är ljust och rymligt, helkaklat med badkar, WC samt egen tvättutrustning (både tvättmaskin och torktumlare). I källaren finnes gemensam tvättstuga och generöst förråd som tillhör lägenheten. Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol Köpcentrum och Backaplan. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5