Mäklare Kenneth Fajkowski

Kenneth Fajkowski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalagärdet 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Ons 13 dec kl 17:00
Dalagärdet 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Dalagärdet 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Dalagärdet 30

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 095 000 kr
99,7 m²
5 rum
vån 1/2
5 998 kr/mån
41 073 kr/m²

Välkommen till ett av föreningens bästa placerade bostadsrättsradhus nr 29 i gavelläge (se områdesbild/karta i bildflödet). Denna bostad har extra tillval för ca 186 500 kr (se specifikation på valda tillval, bifogad längst ner i bostadsannonsen). Här erbjuds ett bekvämt boende i ett nyproducerat Svanenmärkt BR-radhus om 5 r.o.k. (varav 3-4 sovrum), två badrum och två uteplatser, en i väster och en i öster. En parkeringsplats per hus ingår i månadsavgiften. Den flexibla planlösning ger möjligheten att anpassa ditt hus efter vad som passar din familjesituation och livsstil. Bostaden är färdig och redo för inflyttning omgående. Huset är miljömärkt med Svanen vilket ger hus med låg energianvändning och bra materialval, vilket är bra både för dig, familjen och för miljön. Bostaden har frånluftsvärmepump i respektive bostadslägenhet och ett vattenburet system med golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Bo i ett barnvänligt & lummigt område med närhet till servicebutik, skola, förskola, naturreservat, golfbanor, spa och grönområden samt stort service- och shoppingutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. Stenkast till goda busskommunikationer. Några av bilderna i annonsen är renderade och visualiseringar av Wästbygg i samband med säljstart 2021. Denna annons gäller för bostadsrättsradhuset med lägenhetsnummer 29 (se områdesbild/karta) gavelläge, längst in mot skogen. Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Litteraturgatan 224, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 224

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
73 m²
3 rum
4 549 kr/mån
33 562 kr/m²

Välkommen till en modern trea om ca 73,0 m² med uteplats som är delvis inglasad! Bostaden producerades våren 2020 vilket ger ny och fräsch känsla. Köket är ljust, modernt med rostfria vitvaror och generös matplats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger öppna samband mellan sociala ytor vilket känns modernt och luftigt. Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås. Bostaden har två sovrum där ett är av karaktären "master bedroom" med plats för dubbelsäng och goda förvaringar i flertal garderober, det mindre sovrummet har plats för säng och förvaring men kan lätt göras om till ett hemmakontor. Härifrån når ni uteplatsen som ligger i väst/nord läge med många soltimmar. Badrummet är ljust och rymligt, helkaklat med badkar, WC samt egen tvättutrustning (både tvättmaskin och torktumlare). I källaren finnes gemensam tvättstuga och generöst förråd som tillhör lägenheten. Bo i centrala Hisings Backa med närhet till restauranger, skola, förskola, gym, golfbanor samt stort service- och shoppingutbud i Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol Köpcentrum och Backaplan. Stenkast till goda kommunikationer till centrala Göteborg och Kungälv. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an.

  • Uteplats
  • Hiss
Båtsman lustigs gata 60, Backatorp, Göteborgs kommun

Båtsman lustigs gata 60

Radhus
Backatorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
125 m²
5 rum
167,5 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta renoverade radhus i populära Backatorp om ca 125 m² fördelat på två plan. Radhuset har 5 rum och kök varav 4 sovrum med 2 uteplatser och granne med grönska. Bostaden ger ny och fräsch känsla. Köket är modernt och rymligt med alla nödvändiga bekvämligheter, bekväm matplats och social halvöppen planlösning till vardagsrummet Vardagsrummet erbjuder god plats för vänner och familj att umgås samt avnjuta måltider tillsammans. Från vardagsrummet når man bostadens Insynsskyddad uteplats i västerläge med grönskande omgivning. På entréplan finnes även ett stilrent badrum med dusch och en rymlig tvättstuga. På övre plan finnes fyra stor sovrum med goda förvaringsmöjligheter, från ett av sovrummen nås bostadens balkong som ligger i härligt västerläge. Badrummet är rymligt med badkar samt golvvärme. Till radhuset hör ett förråd som finns utanför entrén och garageplats i länga med portautomatik. Bo i ett populärt och lummigt område med gångavstånd till natur, skola, förskola. Stort service- och shoppingsutbud Selma Lagerlöfs torg, Bäckebol köpcentrum och Backaplan. I närområdet hittar ni två golfklubbar och spa samt goda kommunikationer till centrala Göteborg. Smidigt och enkel att komma ut på E6:an Besök gärna samfällighetens hemsida: https://btorp.se Välkomna att kontakta mäklaren för mer information om bostaden!

Sägengatan 64, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 64

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 390 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 960 kr/mån
38 082 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade (2020) etta med lyxig känsla och balkong i västerläge! Invändigt hittar ni luftig atmosfär med gott om ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Köket är modernt och erbjuder goda arbetsytor samt gott om plats för middagar tillsammans med familj och vänner. Badrummet är fräscht och stambytt. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i flertal garderober. Parkeringsplats, bredband (250/50 Mbit) samt TV ingår i den redan låga månadsavgiften. Bo i ett lugnt och populärt läge med närhet till grönska samt stort service- shoppingutbud på nybyggda Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol köpcentrum. Stenkast till goda kommunikationer som tar dig snabbt till centrala Göteborg och Kungälv.

  • Balkong

Visar alla 4