Mäklare Therés Olsson

Therés Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Färgfabriksgatan 14, vån 6, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Färgfabriksgatan 14, vån 6, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Färgfabriksgatan 14, vån 6, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Färgfabriksgatan 14, vån 6

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 580 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 6/8
5 317 kr/mån
48 984 kr/m²

I hjärtat av nya Kvillebäcken ligger denna eleganta bostad med stora fönsterpartier i tre väderstreck och fin utsikt, som ger bostaden en härlig känsla av ljus samt rymd. Väl tilltagna sällskapsytor med dubbla balkonger bäddar för härliga middagar med familjen och i goda vänners lag. Stora balkongen är om ca 15,8 kvm med vacker utsikt, optimalt solläge och plats för både matbord och sittgrupp. Både badrum med tvätthörna samt en gäst-WC finns praktiskt till ert förfogande och de tre rogivande sovrummen innehar bra förvaring, varav den ena med rymlig klädkammare. Här bor ni med all bekvämlighet ni kan önska och med ljusa, fräscha ytskikt som ger en perfekt bas att inreda efter. Telia Triple Play ingår i avgiften och i föreningen har ni bl.a. gästlägenhet att tillgå. Backaplan med stort shoppingutbud och stormarknader ligger precis intill, likväl flertalet populära restauranger och caféer i området. Nya Kvillebäcken expanderar snabbt och är en trendig, central stadsdel på Hisingen. Snabba kommunikationer tar er smidigt över till centrum och Nordstan på bara några minuter. Välkomna på visning till ert nya, trivsamma hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 92B, vån 9/9, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Sön 3 dec kl 11:30
Monsungatan 92B, vån 9/9, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 92B, vån 9/9, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 92B, vån 9/9

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 980 000 kr
77 m²
3 rum
vån 9/9
3 941 kr/mån
77 662 kr/m²

Hänförs av den oslagbara vyn här i denna hemtrevliga trerummare med två balkonger högst upp i huset! Här får ni en otrolig utsikt från första parkett över älven och staden. Ett bekvämt och direkt havsnära boende med moderna faciliteter. Social planlösning med generösa sällskapsytor och ett fint genomgående ljusflöde. Läget är underbart med närhet till allt det trevliga, från Färjenäsparken och kajpromenaden till de mysiga butikerna och trevliga caféerna. Kontakta mäklaren Therés Olsson och visa ert intresse redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lantmätaregatan 17B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Sön 3 dec kl 13:00
Lantmätaregatan 17B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmätaregatan 17B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmätaregatan 17B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 352 kr/mån
39 900 kr/m²

Väldisponerad tvåa med ett fint genomgående ljusflöde och generösa sociala sällskapsytor. Från vardagsrummet nås bostadens södervända balkong där solen kan avnjutas större delen av dagen. Köket är stilrent renoverat och bostaden har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och innehar skön golvvärme samt tvättmaskin som förenklar vardagens bestyr. Här bor ni med lummiga omgivningar i en trevlig förening. I området finner ni köpcentret Backaplan nära beläget med ett stort utbud av restauranger, butiker och träningsanläggningar. Njut av natursköna omgivningar i Keilers park och vidsträckt vy över Göteborgs stad på Rambergets utsiktspunkt. Goda förbindelser finns att tillgå som smidigt tar er in till city med buss och spårvagn!

 • Premium
 • Balkong
Gamla Tuvevägen 16, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 18:00

Gamla Tuvevägen 16

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 445 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 504 kr/mån
40 413 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med inglasad uteplats i härligt västerläge. Här möts vi av ett modernt boende med stilrena materialval. Köket är kvalitativt från Marbodal och här finns god plats för vänner och familj att avnjuta måltider tillsammans intill den franska balkongen. Sovrummet är rofyllt beläget och bostadens klädkammare används idag som kontor. Från hallen når du ett stort badrum i klassiska toner som är bekvämt försett med en egen kombimaskin, perfekt för dig som lever ett aktivt liv. Till bostaden hör även ett källarförråd som bidrar till ytterligare förvaringsmöjligheter. I föreningen finns övernattningsrum samt en fin innergård med grillplats. Backaplan ligger precis intill bostaden med stort shopping- och serviceutbud samt utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Borstbindaregatan 3, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Sön 3 dec kl 14:00

Borstbindaregatan 3

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/5
3 673 kr/mån
44 796 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna tvåa med härlig balkong i västerläge! Genom de vackra pardörrarna tar du dig ut på den mysiga balkongen som värms upp av eftermiddagssolen! Bostaden har öppna ytor som skapar ett social samspel mellan kök och vardagsrum. De pampiga fönsterpartierna förser rummen med ett fantastiskt ljusflöde och bidrar till ett hem att trivas i. Här förgylls bostaden av ett högkvalitativa Marbodalkök som är komfortabelt utrustat med diskmaskin och praktisk varmluftsugn. I rofyllt läge mot innergården hittar du sovrummet och strax bredvid ligger ett helkaklat badrum med både tvättmaskin samt torktumlare, perfekt för dig som lever ett aktivt liv! Goda förvaringsmöjligheter i både lägenheten samt det tillhörande källarförrådet. Föreningen har en fantastisk takterrass om ca 400 kvm där du kan njuta härliga grillkvällar med vännerna och blicka ut över stadens takåsar. Direkt utanför hemmet har du mataffär, apotek samt gym i Glasiären och runt hörnet ett gediget shoppingutbud på Backaplan. Från Hjalmar Brantingsplatsen når du snabbt övriga Göteborg med 5 minuter till Nordstan. Området erbjuder även ett stort utbud av trevliga restauranger och grönområden att strosa i. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5