Mäklare Sam Emami

Sam Emami

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Walter Bengtssons Gata 24, Sandarna, Göteborgs kommun
Walter Bengtssons Gata 24, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Walter Bengtssons Gata 24, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Walter Bengtssons Gata 24

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 722 kr/mån
64 648 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i trivsamma Sandarna! Denna enrumslägenhet i nyproducerade Fixfabriken erbjuder dig det bästa av två världar: modern bekvämlighet i en naturskön omgivning! Med ett vitpigmenterat parkettgolv och vitmålade väggar får varje hörn av lägenheten en känsla av ljus och rymd. Den generösa balkongen vetter mot föreningens stillsamma innergård, vilket ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och grönska medan du njuter av en kopp kaffe i eftermiddagssolen. I det lättmöblerade allrummet kan du enkelt sätta din personliga touch med matbord, soffhörna och sovalkov. Med stora fönster som släpper in naturligt ljus och tack vare de öppna rummet blir detta en trivsam plats att vistas på. Köket och badrummet är utrustade med moderna bekvämligheter där varje detalj noga utvald för att ge dig både stil och funktion. Platsbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter eftersom hela rumshöjden utnyttjas, vilket gör det enkelt att hålla din nya bostad snyggt organiserad! Här bor du i det nya området Fixfabriken i Majorna där cirka 500 nya bostäder fördelat på fyra kvarter växer fram. Föreningens utemiljö fungerar som en förlängning av huset och har väl genomtänkta sociala ytor. Innergården blir ett gemensamt uterum och har allt som en bra trädgård behöver – gräsmatta, prunkande rabatter, sköna bänkar och en mysig paviljong. Växtligheten på gården är noga utvald för att vara vacker över en så stor del av året som möjligt. Du bor med ett fint läge med närhet till Saltholmens uppfriskande klippbad, kajpromenaden i Klippan och Majornas härliga utbud av restauranger och caféer. Goda kommunikationer med buss och spårvagn samt fina cykelvägar till såväl stan som kustbandet. Bo i en levande knutpunkt för kultur, mat och människor med genuin charm! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information och anmäl ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kabelgatan 28, Majorna, Göteborgs kommun

Kabelgatan 28

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 955 kr/mån
50 336 kr/m²

På höjden av Gråberget ligger detta förtjusande hem med bevarade detaljer från 50-talet! Burspråk, generös takhöjd och originalgolv i fiskbensmönster förgyller denna bostad tillsammans med modern komfort. Ljuset strömmar in och ger en härlig känsla av rymd i den öppna miljön mellan kök och vardagsrum. En mysig balkong nås via burspråket och bjuder in till avkoppling med en lummig utsikt som sträcker sig över takåsarna. Den inre hallen har praktiska funktioner med smart garderobsystem som dessutom ger plats för en tvättmaskin för bekvämlighetens skull. Denna hörnbostad erbjuder två fina sovrum och gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt i två tillhörande förråd belägna på vinden och i källaren. Här bor ni i en stabil förening med bland annat gästlägenheter, samlingslokal och relaxavdelning med bastu. Föreningen har gemensamma uteplatser med grill, utemöbler, lekplats och boulebana. I sprudlande och mysiga Majorna finns en uppsjö av trevliga små butiker, restauranger och caféer. Närhet till grönskande Slottsskogen och Linnégatan med dess rika restaurangutbud gör att läget är mycket attraktivt. Goda kommunikationer som smidigt tar er ut till havet eller city på bara några minuter. Dessutom är det behagligt cykelavstånd till det mesta. Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 245 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 3/17
3 004 kr/mån
57 564 kr/m²

Nu ges chansen att bo i en klimatsmart och modern enrumslägenhet med perfekt läge på snabbväxande Lindholmen! Planlösningen är öppen och inger en social känsla mellan kök, vardagsrum och eventuell sovavdelning. Stora fönsterpartier i vinkel fyller rummet med mycket dagsljus och bjuder på härlig utsikt. Köket och badrummet är stilrent inredda och utrustade med kvalitativa vitvaror som ger dig en bekväm vardag. I anslutning till hallen finns ett generöst förråd med kapphylla och gott om plats för hemmets alla tillhörigheter. I dagsläget är detta utrymme inrett med säng, vilket funkar utmärkt för den som önskar ett avskilt sovrum! Föreningens fastighet är krönt av en magnifik takterrass där du kan njuta av utsikten över älven. Under huset finns även ett gemensamt förråd för föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver, granne med Karlatornet – Nordens högsta bostadshus med skybar på 245 meters höjd. Detta har du dessutom i direkt anslutning till vattnet. Lindholmen är en expansiv och populär stadsdel med härliga promenadstråk längs älven och på behagligt avstånd in till city. Här har du närhet till restauranger, bageri/caféer, flera gym och Eriksbergs köpcentrum samt en ICA Kvantum några minuter bort. Karlastaden växer fram med ännu fler restauranggator, hotell, spännande butiker, kulturscener och mycket annat. Goda kommunikationer finns vid Lindholmens knutpunkt med flera busslinjer med täta avgångar samt Älvsnabben. Kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information om bostaden!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Gröna gatan 29, Majorna, Göteborgs kommun

Gröna gatan 29

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 375 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 221 kr/mån
41 159 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en trerummare belägen högst upp i huset med härlig balkong på mysiga Gröna gatan i Majorna! Hemmet har en genomgångsplanlösning med fönster i motsatta väderstreck vilket bidrar med mycket dagsljus. Vardagsrummet bjuder in till umgänge med sin rymliga yta som fortsätter ut på balkongen med utsikt över föreningens härliga innergård. Tack vare att balkongen är inbyggd med installerad markis blir det en skyddad plats att njuta av sydväst-lägets många soltimmar på. I de två sovrummen finns bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och det praktiskt utformade badrummet har separat tvättavdelning samt vädringsfönster som även bidrar med dagsljus. Här bor ni i en välskött HSB-förening med bland annat övernattningslägenhet att tillgå och en lummig innergård med grillmöjligheter att nyttja under varmare perioder av året. Utanför porten kan ni njuta av mysiga caféer & restauranger, populära kvartersbutiker och ljuvliga strövområden längst med vattnet. Rakt över gatan ligger Hemköp och Chapmans Torg med vardaglig service. Goda kommunikationer med spårvagn tar er ut till Saltholmens klippor eller in till Göteborgs citykärna för shopping och nöjen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information om bostaden!

  • Balkong
Seglaregatan 4, Majorna, Göteborgs kommun

Seglaregatan 4

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
50,5 m²
1 rum
vån 1/8
4 805 kr/mån
42 574 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna omhändertagna etta som förlängs av en inglasad balkong! Egen garageplats ingår i avfiten. Hemmet har en öppen sällskapsyta med plats för soffgrupp och dubbelsäng. Den inglasade balkongen som nås från detta rum har en inbyggd utformning som skyddar från både regn och vind. Här kan ni välja att ha balkongen inglasad eller öppna upp för att njuta av eftermiddagssolen. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet renoverades år 2020 med stilsäkra inredningsval och har trevlig plats för matsalsmöbel. Samtliga fönster i denna bostad vetter mot föreningens härliga innergård med rikligt ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober i hallen där det även finns ett mindre utrymme som kan användas som klädkammare eller möjligtvis arbetsrum för den som önskar. Badrummet är helkaklat och dessutom förberett för installation av tvättmaskin för den som önskar ytterligare komfort! Här bor ni i en välskött förening med stort engagemang där bland annat gym, två gästlägenheter, föreningslokal och bastu finns till förfogande. Bo i en kulturell och charmig stadsdel med rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Promenadavstånd till både grönområdena i Slottsskogen samt Klippan och dess promenadstråk längs vattnet. Närhet in till city och ut till skärgården. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sam Emami för mer information om bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsbackavägen 137, Rävekärr, Mölndals kommun

Kungsbackavägen 137

Villa
Rävekärr, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
115 + 65 m²
5 rum
1 073 m² tomt

Välkomna till denna unika 1½-plansvilla uppdelad i två fina och väl omhändertagna bostäder! Lägenheten på övre plan har stilren inredning där ett mörkt golv löper runt den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matsal. Kökets skåpsluckor går i samma mörka ton tillsammans med moderna vitvaror i rostfritt och köksön kläs av en exklusiv bänkskiva i kompositsten. Perfekt utformat kök med trevlig matplats intill och det finns både vatten, is och kaffemaskin som sätter lyx på vardagen. På detta våningsplan finns två sovrum, varav det ena leder ut till en stor inglasad balkong som kan möbleras som ett extrarum. Lägenhet nr 2 ligger bekvämt i entréplan och disponeras som 2 rum och kök och även här är interiören genomtänkt. I hemmet finns både badrum med bubbelbad, separat toalett och ett tvättrum som leder in till bostadens garage där det finns gott om utrymme för förvaring. Här kan ni njuta av den trivsamma planlösningen som består av en öppen yta mellan kök och vardagsrum samt ett sovrum i anslutning till den rymliga hallen. Utemiljön är fantastisk med mycket grönska, flera härliga uteplatser, fina rabatter och en stor swimmingpool omringad av ett trädäck. Det finns även ett trevligt lusthus som fullkomligt badar i solljus tack vare dess stora fönsterpartier. I huset finns ett välutrustat kök och allrum att umgås i. Välkomna till ett område som erbjuder en perfekt kombination av grönskande växtlighet och närhet till samhällsservice och stadspuls. Kommunikationer med buss finns på nära avstånd och tar cirka 30 minuter till Heden i centrala Göteborg. Med pendeltåg från Kållered når ni Göteborg på cirka 15 minuter. En kortare bilfärd bort ligger Kållered som har både köpcentrum och inte minst IKEA.

Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Vädursgatan 3, Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Vädursgatan 3

Lägenhet
Gårda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/7
2 367 kr/mån
64 194 kr/m²

I närheten av stadens puls ligger denna kvadratsmarta etta med fransk balkong. Möjlighet för uthyrning och juridisk person! Här finner ni en ljus bostad med enhetliga ytskikt och rikligt ljusinsläpp. Den kvadratsmarta sällskapsytan rymmer både soffgrupp, matbord, säng och är integrerat med ett stilfullt kök/kokvrå. Badrummet är rymligt och fräscht med ljusa, helkaklade väggar och duschhörna. Här bor ni i ett lugnt och centralt läge med ett gemytligt läge intill Mölndalsån och fina promenadstråk i omgivningarna. Här kan ni promenera till stadens puls på Heden och Avenyn med populära restauranger och shoppingstråk. Ni har även närhet till flera evenemang då bostaden är belägen mittemellan Ullevi, biopalatset Bergakungen och Scandinavium. Välsorterade ICA-fokus nås med bara några minuters promenad och likaså Korsvägen som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 27C, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 27C

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
64 m²
2.5 rum
3 898 kr/mån
48 359 kr/m²

Bli den första som flyttar in! Ta chansen att förvärva en nyproducerad tvårumslägenhet om 64 kvadratmeter med hög standard och citynära läge. Ni bor bekvämt beläget på entréplan med en genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum möts i en öppen miljö och sovrummet ligger avskilt i andra delen av hemmet. Här får ni ta del av nyproduktionens alla bekvämligheter som bland annat kvalitativ maskinpark från Siemens i både kök och badrum där tvättmöjligheter finns. Från hemmets sällskapsdel nås uteplatsen om cirka 13 kvadratmeter som vetter mot föreningens innergård där det finns grönyta, pergola och sittgrupper till medlemmarnas förfogande. Interiören består av vitlaserat parkettgolv i mattlackad ek med vitmålade väggar och i badrummet är det helkaklat i gråa toner. Dagsljuset spelar in från fönsterpartier i två väderstreck och skapar en härlig rymd tack vare genomgångsläget. Till sist erbjuds smarta förvaringslösningar i en stor klädkammare, skjutdörrsgarderob i hallen och i ett externt förråd bekvämt beläget en våning ner. I Södertull bor ni nära allt vardagslivet kan tänkas behöva med mataffärer, caféer, restauranger, träningscenter och småbutiker runt hörnet. På några få minuter tar ni er till Korsvägen, Liseberg och city. Även Chalmers och Sahlgrenska ligger på bekvämt avstånd från bostaden och inte minst Safjällets naturreservat med härliga promenadstråk och mysiga grillplatser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet) Vån 22, Karlastaden, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (Karlatornet) Vån 22

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
77 m²
3 rum
vån 22/73
5 260 kr/mån
84 416 kr/m²

Vill du bo i Nordens högsta byggnad med sagolik utsikt över Göteborg? Nu har du chansen att bli en av de första att bo i en toppmodern lägenhet, omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Tillträde beräknas ske under 2023. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

  • Nyproduktion
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (karlatornet), Vån 33, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 (karlatornet), Vån 33

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 33/73
3 643 kr/mån
81 319 kr/m²

Nu ges möjligheten att bo högt upp i huset i nyproducerade Karlatornet! Ett optimalt planerat hem med påtaglig hotellkänsla och fantastiska fönsterpartier från golv till tak. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror från Electrolux, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Fullt utrustad bostad med alla bekvämligheter, öppen planlösning och en stor walk-in-closet som höjer lyxkänslan ytterligare! För mer detaljerad information gällande material och inredning se "Material & inredning" under dokument. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Fönster från golv till tak, eleganta förvaringslösningar och tidlösa material förhöjer känslan. Här kommer ni leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Tillträde beräknas ske under 2023-2024. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet

  • Nyproduktion
  • Hiss

Visar alla 10