Mäklare Bardia Oveissi

Bardia Oveissi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Zenitgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 3 mar kl 11:00
Zenitgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Zenitgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Zenitgatan 45

Radhus
Bergsjön, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
118 m²
5 rum
6 307 kr/mån
22 839 kr/m²

(Nybyggt 2022) Här väntar ett fint och trivsamt hem om hela 118 kvadratmeter i två väldisponerade våningar! Bostaden har smakfulla inredningsval med färger och material i tidlöst utförande som håller många år framåt. Helkaklat badrum på båda våningsplanen samt genomgående fina ytskikt med trägolv som löper som en röd tråd genom hemmets rum. Infällbara spotlights i badrummen och vackra platsbyggda hyllor i sovrummen gör det lilla extra! Uteplatsen har en mysig atmosfär med utsikt över kvarteret. Den nås från vardagsrummet vilket gör detta till en given plats för avkopplande stunder när sommarhalvåret står för dörren. Huset har ett "miljöbyggnad silvercertifikat" som ger en reducerad ränta för bolånet. På Bergsjöns höjder möter ni en attraktiv mix av spännande natur och storstad! Cirka åtta kilometer nordost om centrala Göteborg ligger denna gröna stadsdel som präglas av ett dramatiskt kuperat och vackert landskap. Här erbjuds en härlig blandning av villor, flerbostadshus och radhus längs gator som fått namn med rymdanknytning, tack vare sitt höga läge. I området hittar ni förskolor och skolor som gör detta till en plats för alla åldrar. Med kollektivtrafiken tar ni er smidigt in till Göteborgs citykärna.

  • Premium
  • Uteplats
Transistorgatan 23 Vån 5/5, Järnbrott, Göteborgs kommun

Transistorgatan 23 Vån 5/5

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/5
4 490 kr/mån
46 058 kr/m²

Drömmer du om ett modernt och stilfullt boende högst upp i huset på våning 5/5? Denna exceptionella lägenhet på Transistorgatan 23 är en bostad att längta hem till. Med en hög genomgående standard som imponerar och en plats som förenar bekvämlighet med modern elegans erbjuds allt ni kan önska. Genomtänkta ytor välkomnar dig och samsas fint med stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Vardagsrum och kök ligger i öppet plan och skapar fina sociala ytor att umgås på. Stort sovrum med goda förvaringslösningar i en skjutdörrsgarderob gör att alla era tillhörigheter ryms i sin enkelhet. Härifrån nås även bostadens rymliga balkong med ljuvlig kvällssol. I bostaden finner ni även er egen tvättutrustning som sätter guldkant på vardagen. Här bor ni mittemellan innerstadens citypuls och västkustens sköna havsbris. Goda förbindelser finns att tillgå som smidigt tar er in till såväl Göteborgs city för shopping och nöjen som ut till familjära badplatser i Fiskebäck och Näset. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Jordmossevägen 6, Partille, Partille kommun
Jordmossevägen 6, Partille, Partille kommun, bild 2
Jordmossevägen 6, Partille, Partille kommun, bild 3

Jordmossevägen 6

Lägenhet
Partille, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/4
6 562 kr/mån
43 125 kr/m²

Nu har vi nöjet att få presentera denna ljuvliga fyra med solig balkong i naturskön omgivning. Här finner ni ett modernt och funktionellt boende med gott om plats för hela familjen att verkligen trivas. Hemmet har ljusa ytor med generös takhöjd, fräsch nyproduktionsstandard och en öppen tilltalande planlösning mellan vardagsrum och kök som gör hemmet givet för sociala sammankomster. Rikligt med ljus förser bostaden tack vare de generösa fönsterpartierna i flera väderstreck och på balkongen kan man njuta av soltimmarna större delen av dagen. Den väldisponerade planlösningen tillsammans med enhetliga materialval och bekvämligheter såsom spotlights med dimmerfunktion, praktisk tvättutrustning och klädkammare gör detta hem komplett. Här bor ni i en trivsam förening med närhet till vackra Djupedalen och Kåsjöns badplats. För den golfintresserade ligger Partille Golfklubb nära. Både förskola och skola ligger på några få minuters promenadavstånd. I Öjersjö centrum finns bl.a pizzeria och närbutik att tillgå samt för mer shopping kan ni besöka Allum Köpcenter som ligger nere i Partille centrum. Busshållplats runt knuten som tar er till Lisebergs station på ca en kvart!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3