Mäklare Bardia Oveissi

Bardia Oveissi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 18:40
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Berguven 14

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 375 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/6
4 554 kr/mån
53 571 kr/m²

Modernt boende beläget på populära Uggleberget i natursköna omgivningar. Här kan ni njuta av nyproduktionens bekvämligheter. Utsikten och läget från balkongen skapar underbara stunder i kvällsolen med naturen precis utanför. Högklassigt boende med exklusiva materialval och stilrent kök från Marbodal med kvalitativ utrustning. Genomtänkt planlösning med social och luftig atmosfär, och balkongen går dessutom att glasa in! Förvaringen är optimal och vardagen förenklas med egen tvättutrustning. Här bor du med en levande stadsdel strax utanför porten med restauranger, butiker och daglig service samt närhet till såväl grönskande omgivningar och hav. Välkommen till Berguven 14! Vill du veta mer om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Bardia Oveissi.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Richertsgatan 12, Johanneberg, Göteborgs kommun
Richertsgatan 12, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Richertsgatan 12, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Richertsgatan 12

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
5 124 kr/mån
54 481 kr/m²

Väldisponerad och stilfullt renoverad trea i populära Johanneberg! Här får ni fin lägenhet med charmiga original så som fiskbensparkett, fönsterbräden i sten och en dekorativ öppen spis. Stora renoveringar har genomförts där köket gjordes 2019 och både badrum och gäst-wc renoverades så sent som 2021! Genomgående noga utvalda och kvalitativa materialval. Lägenheten har rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med härligt grönskande utsikt. Två rofyllda sovrum och gott om förvaring i flera garderober, dessutom har lägenheten både vind- och källarförråd! På Richertsgatan bor ni en av Göteborgs mest omtyckta områden med kort gångavstånd till det mesta ni kan tänkas behöva. Perfekt för er som vill bo i lugnt läge nära stadens puls! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Trumpetgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Trumpetgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Trumpetgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Trumpetgatan 2

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 557 kr/mån
46 564 kr/m²

Här erbjuds en rymlig lägenhet med en imponerande inglasad balkong med naturen precis utanför. Med ett skyddat läge och omgivet av skog ges här en rofylld känsla. Denna trivsamma bostad är inte bara praktiskt disponerad utan erbjuder även hög standard och generösa sociala ytor. Här finns utrymme för att umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. Den stora balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och skapar en naturlig övergång till den gröna omgivningen som med enkelhet kan nås direkt från balkongen. Här bor du med hög komfort och på taken finns solceller som bidrar till både hållbarhet och lägre driftskostnader. Som boende i RB BRF Slottsberget 3, blir din bostad blir mer än bara fyra väggar. Här trivs du i en lugn och mysig miljö med vänliga grannar och gemensamma faciliteter som gästlägenhet, bastu, festlokal och lekplats. Närheten till park, spårvagn, buss och Frölunda Torg gör vardagen smidig, medan den inkluderade parkeringen och elbilsladdaren ger dig frihet och hållbarhet. Upptäck det bästa av gemenskap och bekvämlighet i ditt nya hem på Slottsberget 3. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Bardia Oveissi för mer information om bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3