Mäklare Bardia Oveissi

Bardia Oveissi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Kommande
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Berguven 14

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 375 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/6
4 554 kr/mån
53 571 kr/m²

Modernt boende beläget på populära Uggleberget i natursköna omgivningar. Här kan ni njuta av nyproduktionens bekvämligheter. Utsikten och läget från balkongen skapar underbara stunder i kvällsolen med naturen precis utanför. Högklassigt boende med exklusiva materialval och stilrent kök från Marbodal med kvalitativ utrustning. Genomtänkt planlösning med social och luftig atmosfär, och balkongen går dessutom att glasa in! Förvaringen är optimal och vardagen förenklas med egen tvättutrustning. Här bor du med en levande stadsdel strax utanför porten med restauranger, butiker och daglig service samt närhet till såväl grönskande omgivningar och hav. Välkommen till Berguven 14! Vill du veta mer om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Bardia Oveissi.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kolonigatan 9E, Landala Egnahem, Göteborgs kommun
  • Kommande
Kolonigatan 9E, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 2
Kolonigatan 9E, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 3

Kolonigatan 9E

Lägenhet
Landala Egnahem, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
49,4 m²
2 rum
vån 1/4
3 246 kr/mån
60 628 kr/m²

I Landala Egnahems charmiga kvarter finner du denna underbara tvåa med väldisponerade ytor och ett fantastiskt genomgångsläge. Med generöst ljusinsläpp från de många fönsterpartier skapas en inbjudande atmosfär och de nyligen uppdaterade ytskikten ger en fräsch och modern känsla som genomsyrar varje hörn av bostaden. Sällskapsrummet, som vetter mot den rofyllda omgivningen, ger plats för flertalet sittgrupper med goda sociala ytor att umgås på och från det välutrustade köket kan man blicka ut över den mysiga innergården. Ett badrum och stort sovrum med förvaringsmöjlighet i klädkammare samt två tillhörande förrådsutrymmen är ytterligare attribut som erbjuds. Utanför dörren har ni föreningens fina gård för grillkvällar och middagar i grönskan! Landala Egnahem är ett lugnt och rofyllt område som ligger med gångavstånd till såväl Chalmers, Sahlgrenska, Linné och Avenyn som de fina promenadstråken i Änggårdsbergen och Slottsskogen. Välkommen till Kolonigatan 9E Vill du veta mer om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Bardia Oveissi.

  • Premium
Transistorgatan 31, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Kommande

Transistorgatan 31

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
45 m²
1 rum
2 912 kr/mån
44 333 kr/m²

Stig in i denna väldisponerade enrummare med attraktivt gavelläge och praktisk sovloft. Luftigt vardagsrum som förlängs av den stora härliga uteplatsen med plats för loungegrupp och grönskande utsikt. Ett smakfullt inrett kök samt ett stilrent badrum med egen tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagsbestyren. Detta är ett perfekt hem för den studerande då området både är omtyckt och populärt med närhet till såväl skolor som restauranger och nattliv. Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort och i området finns också närhet till natur. Närmsta spårvagnshållplats, ligger på 1 minuts promenadavstånd. Frölunda Torg, med fler än 100 butiker, når man genom en kort promenad eller med spårvagn på 2 minuter. En stor knutpunkt som med kollektivtrafik tar en till alla delar av stan. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt med cykel till salta bad vid Näset eller Askim.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3