Mäklare David Lundgren

David Lundgren

Om mig

Sedan 2007 har jag förmedlat bostäder i Göteborgsområdet med fokus på höga slutpriser. För att man skall uppnå bäst resultat och kundnöjdhet handlar allt om bemötande enligt mig. Alla i en fastighetsaffär skall känna sig sedda och hörda. För mig handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Det handlar också om att ha tid och om att vara tillgänglig, men kanske framförallt om viljan att överträffa förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Antilopgatan 3, Krokslätt, Mölndals kommun

Antilopgatan 3

Villa
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 500 000 kr
178 + 99 m²
7 rum
880 m² tomt

Renoverad villa med toppenläge i centrala Krokslätt. Huset är fördelat på tre plan och därtill ett garage. Huset är i genomgående mycket gott skick och har varsamt renoverats genom åren. Köket från 2016 går i ljusa stilrena toner och ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet i vinkel. I vardagsrummet finns en murad öppen spis som höjer mysfaktorn rejält, likaså finns en öppen spis i gillestugan. Från vardagsrummet nås den generösa altanen i soligt söderläge som sedan leder vidare ut i den grönskande trädgården. Huset ligger perfekt beläget, ett stenkast från Safjällets naturreservat, skola, förskola, daglig närservice samt promenadavstånd till både Liseberg, Chalmers och Sahlgrenska.

Dalbogatan 3B, Krokslätt, Mölndals kommun

Dalbogatan 3B

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 537 kr/mån
45 725 kr/m²

Välplanerad genomgångstrea med modern touch som möter charmiga originaldetaljer. Högst upp i huset upp finner ni detta hemtrevliga boende där ni njuter av fina parkettgolv i original med holländskt mönster och djupa fönsterbrädor i sten. Lägenheten har en bra planlösning med fint ljusinsläpp och en solig balkong i söderläge med trevligt läge ut mot den grönskande innergården. Även när solen gått ner värmer det gott på balkongen från teglet i fasaden som lagrat värme från solen. ytterligare fördelar är två lättmöblerade sovrum och optimal förvaring i såväl inbyggda garderober som två tillhörande förråd. Det helkaklade badrummet är förberett för tvättmaskin. Här bor ni i en välskött förening med låga avgifter och där bredband ingår. Föreningen har en fin innergård med gräsmattor och växter samt en gemensam ute/grillplats. Området är lugnt och trevligt med närhet till både natur och stadsliv samt en gemytlig blandning av villor- och flerbostadshus. God närhet till såväl Chalmers, Sahlgrenska som till Safjällets fina natur. Busshållplats runt hörnet och en kort promenad bort finns även spårvagnshållplats som snabbt tar er till city via Korsvägen samt till Mölndals centrum. Varmt välkomna!

  • Balkong
Krokslätts parkgata 44A, Krokslätt, Mölndals kommun

Krokslätts parkgata 44A

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
5 409 kr/mån
45 379 kr/m²

Med ett eftertraktat gavelläge på våning 2/3 i huset finner ni nu denna mycket hemtrevliga 40-talstrea! Lägenheten bjuder på en ljus, luftig och mycket välplanerad planlösning med fönster i tre olika väderstreck vilket ger ett underbart ljusflöde genom hela hemmet. Fina ytskikt, charmiga brädgolv, ett fullutrustat kök samt två rofyllda balkonger att kunna njuta av. Utmärkta förvaringsmöjligheter i både hallen och i stora sovrummet tar hand om förvaringen på bästa sätt. En riktig pärla redo att flytta in direkt och bara kunna njuta av tillvaron! Perfekt för er som uppskattar närhet till grönområden, kommunikationer, daglig service, Chalmers, Sahlgrenska. Lika långt är det till centrala Göteborg som till Mölndal Centrum. Varmt välkomna!

  • Balkong
Fredåsgatan 16B, Krokslätt, Mölndals kommun

Fredåsgatan 16B

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
3 826 kr/mån
48 590 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, välplanerade och rymliga lägenhet på Fredåsgatan 16B i charmigt landshövdingehus centralt beläget vid Krokslättstorg. Området runt Fredåsgatan har en trevlig och blandad bebyggelse där nya moderna bostäder blandas med äldre fastigheter, lägenheter och villor. Tillsammans med de speciella och vackert kolorerade gamla Landshövdingehusen skapas här en mycket trivsam och lugn atmosfär. Här bor du bra med tillgång till både storstadspuls, till naturreservat och till goda kommunikationer alldeles inpå knuten. Här finns det mesta på nära avstånd - gott om butiker, mysiga matställen och på några minuter, med buss eller spårvagn, tar du dig in till Göteborgs city och får tillgång till hela storstans utbud. Med buss, eller varför inte med cykel, når du lätt både Göteborgs Universitet, Pedagogen, Sahlgrenska, och Chalmers. Löparrundan eller den sköna promenaden kan du avnjuta på närliggande Safjällets naturreservat med elljusspår och fina strövområden. Fina träningsmöjligheter på närbeläget gym. Hela lägenheten i detta vackra Landshövdingehus har generös takhöjd, genomgående ljusa väggar och tak och fina och välskötta plankgolv. Vardagsrummet med fina originaldetaljer som takrosett och breda element, rymmer både större säng, hörnsoffa och liten ”arbetsplats” och upplevs ändå som luftigt och ljust. Hallen är inbjudande och binder fint ihop kök och vardagsrum och allt går i samma ljusa färgskala, både hall och vardagsrum har nyligen renoverats med tapetsering (microlitväv) och målning av väggar och tak. Även målning av väggar och tak i köket har nyligen utförts. Så hela lägenheten är nu väldigt fräsch, nymålad och fin - bara att flytta in för en ny ägare och inreda den till sin egen. Badrummet som är helkaklat i vitt har toalett, handfat och dusch med glasdörrar. Från köksfönstret flödar eftermiddagsljuset in och lyser upp inte bara köket utan letar sig in i både hall och vardagsrum. Och den blå himlen harmonierar fint med de karakteristiska, milt färgade fasaderna på Landshövdingehuset. Här uppifrån har du också en fin överblick över den mysiga innergården där det grillas och umgås under ljusa sommarkvällar – verkligen en liten ”gömd” idyll mitt i stan.

Stora Karishamnsvägen 4, Klädesholmen, Tjörns kommun
Stora Karishamnsvägen 4, Klädesholmen, Tjörns kommun, bild 2
Stora Karishamnsvägen 4, Klädesholmen, Tjörns kommun, bild 3

Stora Karishamnsvägen 4

Villa
Klädesholmen, Tjörns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
159 + 50 m²
657 m² tomt

Möjligheternas fastighet. Tidigare fanns bygglov beviljat att konvertera det gamla missionshuset till bostad, men detta har löpt ut så nästa ägare får ansöka om nytt. I nuet finns bara ytterskalet kvar av byggnaden. På Klädesholmen finns två hamnar, flertalet badvikar samt mataffär, restauranger, caféer och bageri. Välkommen att boka in dig på visningen av detta spännande objekt!

  • Premium
Prospect Hillgatan 9, Örgryte, Göteborgs kommun
Prospect Hillgatan 9, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Prospect Hillgatan 9, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Prospect Hillgatan 9

Villa
Örgryte, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
25 000 000 kr
676 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en av de sista byggbara tomterna på Prospect Hillgatan med ostörd utsikt över hela Göteborg. Härifrån ser du alla kända landmärken i Göteborg och från din framtida bostad har du en helt unik utsikt som ger ditt boende en unik inramning. Bygglov har tagits fram för att förenkla processen från tomt till färdigt hus och tomten är med andra ord byggfärdig. Du får här möjligheten att köpa ett inflyttningsklart hus eller tomt. Men som köpare kan man vara med och påverka planlösningen om man så önskar. Fastigheten ligger mycket bra rent geografiskt med promenadavstånd till allt som är värt att besöka. Närheten till Liseberg, Avenyn och välsorterad dagligvaruhandel är några av fördelarna dessutom finns flera förskolor och skolor på behändigt avstånd för både små och större barn. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare David Lundgren för mer information!

  • Premium

Visar alla 6