Mäklare Roland Jiremo

Roland Jiremo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björcksgatan 66B, Kålltorp, Göteborgs kommun

Björcksgatan 66B

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 175 000 kr

40,2 m²

2 rum

2 488 kr/mån
54 104 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade tvåa som ligger i ett insynsskyddat läge. Här erbjuds en bostad med härlig takhöjd och ljusinsläpp som resulterar i ett luftigt hem. I det lättmöblerade vardagsrummet ligger vackert plankgolv och här ryms både en mysig soffhörna och ett matbord. Sovrummet är rymligt och ger plats åt en dubbelsäng. Förvaring erbjuds i en stor klädkammare. Här bor ni i en trivsam förening med trevlig gemensam uteplats samt låga avgifter. I Kålltorp har ni alltid nära till naturen och service med mataffärer, caféer, gym på bekvämt avstånd. På några minuter når ni Härlanda tjärn med badplatser och Delsjön och Skatås motionsområde i anslutning. Närmsta spårvagnshållplats ligger bara ett par minuter från lägenheten och därifrån tar ni er med enkelhet in till centrala Göteborg. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Forsstenagatan 2A, Kålltorp, Göteborgs kommun

Forsstenagatan 2A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

38 m²

1 rum

2 920 kr/mån
52 500 kr/m²

I ett trivsamt område på Forsstenagatan finner ni denna hemtrevliga genomgångslägenhet med välbevarade originaldetaljer från 1930-talet. På tredje våningen bor ni fritt från insyn och med stort ljusinsläpp. I det rymliga köket kan man ha härliga middagar och samtidigt njuta av den fina utsikten med solnedgången. I allrummet släpps dagsljus in från stort fönsterparti som tillsammans med den generösa takhöjden bildar en härlig rymd. Vidare erbjuds ett modernt helkaklat badrum som renoverades 2019 av föreningen i samband med stambyte. Här bor ni med direkt närhet till natursköna omgivningar med fina motionsspår och trevliga badsjöar. Ett stenkast bort finner ni Munkebäckstorg som erbjuder daglig service och goda kommunikationer tar er med enkelhet till stadens alla hörn.

Paviljongvägen 36, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 18:00
Paviljongvägen 36, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Paviljongvägen 36, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Paviljongvägen 36

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

8 995 000 kr

146 m²

4 rum

9 958 kr/mån
61 610 kr/m²

Ta hissen högst upp i huset och möts av denna nyproducerade etagelägenhet med uppgraderad standard och noga utvalda tillval. Här strömmar ljus in från tre väderstreck som tillsammans med de stora sällskapsytorna bidrar till en trivsam och luftig atmosfär. Här bor ni i föreningens flaggskepp med genomgående ekparkett, sobra färgval, underbar utsikt från balkonger i både söder och väster. I köket har uppgraderade tillval gjorts för vitvaror och diskho som förhöjer bostadens redan höga standard. Här finns även en köksö som inte bara bidrar till extra arbetsyta utan också blir till en social plats till hemmet. Mikron kommer bli utbytt mot en inbyggd. På nedre plan finns två rofyllda sovrum med tillhörande klädkammare som tar hand om förvaring. En trappa upp finner ni master bedroom med generös takhöjd samt stor klädkammare och härifrån nås det lyxiga badrummet med badkar. För båda badrummen har tidigare ägare valt ett exklusivt badrumspaket med behaglig golvvärme och uppgraderad standard. Bostadsutvecklaren Nordr har infört en räntegaranti för föreningens lån de första tre åren! Det resulterar i en lägre avgift än den angivna i annonsen. Kontakta mäklaren för mer information. Här bor ni i den expanderade delen av Kålltorp med bara ett par minuter till Härlanda tjärn med Delsjön och Skatås motionsområde och badplatser i anslutning. Närhet till flera bra skolor och förskolor samt mataffärer och annan service. Cykelavstånd till centrala Göteborg och vill ni åka kollektivt finns buss och spårvagn i området. Brf Kattugglan har en cykelpool med specialcyklar; elcyklar, el-lådcyklar och elsparkcyklar. Dessa bokas kostnadsfritt av föreningens medlemmar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Virginsgatan 36, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Virginsgatan 36

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 350 000 kr

49 m²

2 rum

2 627 kr/mån
68 367 kr/m²

Bo med nyproduktions alla bekvämligheter på toppen av Virginsgatan mitt i gemytliga Kålltorp. Ljus och socialt planerad tvåa med öppen planlösning och stor balkong som förlänger hemmet. Tack vare lägenhetens placering med grönskan utanför har ni både vacker utsikt och insynsskyddat läge. Huset är nyproducerat med inflytt var 2021, så här bor ni med maskinpark och utrustning i nyskick! Det helkaklade badrummet har egen tvättutrustning och i både hall och sovrum finns bra förvaring. Här bor ni en trevlig förening med härlig innergård och underbar natur precis runt knuten. Ett lugnt område med bara ett par minuter till Härlanda tjärn med Delsjön och Skatås motionsområde och badplatser i anslutning. Närhet till flera bra skolor och förskolor samt mataffärer och annan service. Cykelavstånd till centrala Göteborg och vill ni åka kollektivt ligger närmsta spårvagnshållplats bara ett par minuter från lägenheten. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kärrhöksgatan 7, Kålltorp, Göteborgs kommun

Kärrhöksgatan 7

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

34,5 m²

1 rum

3 027 kr/mån
49 130 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga etta med egen ingång på Kärrhöksgatan 7 i natursköna Kålltorp! Nuvarande hyresrätt som ombildas till bostadsrätt av föreningen. Här går ljusa renoverade ytskikt i symbios med en smart planlösning. I allrummet finner ni goda sociala ytor som enkelt rymmer säng, mindre sittgrupp och förvaring i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Vidare erbjuds ett stilrent kök med matplats invid som gör denna hemtrevliga bostad som gjord för middag med vännerna. Bo i HSB Brf Kranskötaren som är en mycket stabil och lågt belånad förening. I Kålltorp har ni natursköna omgivningar och promenadavstånd till grönskande Delsjön, Skatås och Härlanda tjärn för fina motionsområden och uppfriskande bad. Bra dagligservice med flera butiker, caféer och goda kommunikationer som tar er runt om i Göteborg. Varmt välkomna att boka in er för visning!

Visar alla 5